רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי בבית מחשב נייח שמחובר לאינטרנט בכבלים, בחיבור ללא חייגן. חוץ מזה אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי כדי שאני אוכל לגלוש גם מהמחשב הנייד (Lenovo Thinkpad כלשהו שקיבלתי מהעבודה). ראיתי שהומלץ כאן הרבה על ה-edimax br-6204wg, אבל גם הבנתי שהראוטרים שלהם עושים לפעמים בעיות בכבלים (וגם בכלל). חוץ מזה, ראיתי שגם המליצו מאוד על linksys wrt54gl, וראיתי שיש גם linksys wrt54g2 שנמכר בכ-100 ש"ח פחות, ולא נראה שההבדל ביכולות שלהם משמעותי (אני לא מתכנן להתקין כל מיני קושחות צד שלישי...) אז מה עדיף מהשלושה? או שמא המלצה לראוטר אחר?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי שני מחשבים. אחד בחדרי בקומה השנייה והשני בקומה הראשונה (בקצה השני של הבית) אני מעוניין לחבר ביניהם כך שאוכל לקלוט את האינטרנט גם למטה. ברשותי ראוטר TPLINK 54m TL-WR541G. אין לי כרטיסי רשת. האם אני צריך מגביר טווח ואם כן איזה? מה עלי לעשות כדי שכל העסק יעבוד? (ניסיתי להבין משלל מאמרים באינטרנט, אבל כל אחד אומר משהו אחר) אשמח לתשובתכם! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
היי, יש לי בבית נתב אלחוטי של חברת SMC אני מנסה להוסיף בחדר עבודה נתב אלחוטי נוסף ( בחיבור קוי לראשון) שישמש ל א) אופציה לחיבור 2 מחשבים אות יותר בחדר עבודה בצורה קוית או אלחוטית ב) הגברת האות בתוך חדר העבודה (ממ"ד) החלק השני פחות חשוב אבל נחמד לדעת איך להפעיל גם אותו הנתב החדש הוא של חברת TP-LINK ולא ראיתי בהגדרות שלו התייחסות ל WDS חיברתי נקודת LAN ב SMC אל נקודת ה WAN ב TP-LINK חיברתי את המחשב בחדר העבודה ליציאת LAN ב TP-LINK כרגע למחשב ולמכונות הוירטואליות עליו יש אינטרנט והם רואות אחת את השניה יש מחשב נוסף בבית שמחובר ל SMC אבל אותו אני לא מצליח לראות אשמח לעזרה אם מישהו יודע מה לא הגדרתי נכון תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ngn מתי זה היה זמין ביהוד? כבר חודשים שאני ממתין משהוא יודע מתי זה יגיע ?
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום , ברשותי מודם נתב אלחוטי של בזק ASUS AM 604g. אין לי כרטיס אלחוטי במחשב . אני מעוניין לשים את המחשב במבנה בחצר, אשר מרוחק מהמודם הנ"ל שנמצא בתוך הבית מרחק של כ40 מטר. מה צריך לרכוש בכדי שתהיה קליטה ממרחק כזה ?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום רציתי לדעת האם יש תוכנה חינמית טובה שמבקרת את תעבורת המידע ברשת. אני מעוניין לדעת אלו אפליקציות שרצות אצלי במחשב "צורכות" רוחב פס וכמה. העיניין הוא שלפעמים נדמה לי כאילו הרשת "תקועה" בגלל שרוחב הפס שלי סתום. אין לי מושג אם זה וירוס או סתם עומס בקצה השני של הרשת. תודה רבה לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד של lg e310 היה לי מותקן ווינדוז ויסטה בעבר ויש לי את הסטיק של האינטרנט של פלאפון להתחברות telit u1 modem שאני מנסה להכנס לתוכנה של ההתחברות היא לא נכנסת לי וכתוב לי fail coud not connce אני חושב שזה בעיה של הדרייבר של היו אס בי או משהו כזה למשהו יש איזה תוכנה - דרייבר שמתאים לווידוס הנ"ל? שיסדר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
זה בכלל אפשרי?! כי אני לא מוצא שום אפשרות כזאת... :s05:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יוכל לביא לי Sniffer שמסוגל לשנות פקטים לפי הצורך ? תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מעצבנת כבר המון זמן, מהמחשב שלי שלא מחובר פיזית לנתב(יש מין משדר כזה שמחובר לUSB) מהירות ההורדה מוגבלת ל 60 קב"ש.. המחשב שמחובר ישירות לנתב מוריד על המקס(500 קב"ש) לעיתים רחוקות ולכמה דקות מעטות מהירות ההורדה אצלי מגיעה למקסימום(בדרך כלל אחרי ריסטרים למחשב) ועוד משהו, אני משתמש בויסטה, המחשב שמחובר ישירות הוא עם מערכת הפעלה XP, ואני לא מצליח להכנס לתיקיות של המחשב השני ולהפך. מקווה שתעזרו לי..
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
לספורט 5 ישנו ערוץ צפייה דרך האינטרנט המיועד לתושבי חו"ל בלבד - בתשלום . אני מהארץ ואין לי כבלים ואני מעונין להצטרף לשירות שלהם בתשלום אלא שכמובן אני מקבל הודעה שאני מזוהה כתושב הארץ ולכן איני יכול לצפות בשידורים . האם ישנה דרך לחסום להם את האפשרות לזיהויי כתושב ישראל ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום ברשותי הראוטר שבכותרת, וברצוני לחבר אליו מדפסת רגילה בעלת חיבור USB, כרגע המדפסת מחוברת לנייח ורק כאשר הוא דלוק אני יכול לשלוח מהנייד הדפסות - בקיצור עשיתי לה שיתוף. אבל אני רוצה לשלוח אליה הדפסות בלי שום קשר לנייח - איך אני מחבר אותה לראוטר? (אם זה אפשרי בכלל) תודה רן
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להרכיב שרת ולא מצליח למצוא רכיבים למכירה. יש חנויות בארץ שמוכרות רכיבים כאלה? ולא מצאתי מחירים באתר של גיגהבייט ללוחות אם שלהם וכשניסיתי לחפש בגוגל גם שם לא מצאתי מחיר של אחד הלוחות לשרתים. בעיקרון אשמח לקבל כל מידע שישפוך אור על הפרשה. שוב: חנויות או אתרים טובים שאפשר לקנות מהם רכיבים לשרתים בבקשה ובתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, ברשת שלי יש כ6 מחשבים, חלקם מחוברים ברשת קווית וחלקם ברשת אלחוטית. ברצוני לדעת האם יש כלי שאני אוכל לנהל עידכונים נניח אנטי וירוס, ווינדוס וכו'.... שאני אוכל להגיד להם מתי לעדכן ומה לעדכן וכמו כן, מעקב לאחר המחשבים ותפעולם. בברכה, משה
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
חבר'ה שלום ותודה על העזרה אז ככה לאחרונה שידרגתי את האינטרנט ל 10מגביט של בזק ברשת ה NGN החדשה דרך אגב עלה רק 150 שח לחגם ספק גם תשתית אוקי לעניין אני מחפש ראוטר שיהיה גם למחשב אחד שמתחבר עליו ברשת אלחוטית וגם ל 2 מחשבים שמחוברים עליו ברשת חוטית אבל אני צריך שהוא יהיה באיכות טובה כי הראוטר הקיים אצלי עכשיו של 3COM עושה הרבה בעיות כאשר משחקים משחקי רשת הוא ניתקע באמצע המשחק וכו' אה וגם שיהיה קליל בפתיחת פורטים וכו' תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
תופעה מוזרה - מצליח להתחבר לראוטר אלחוטית רק אם הראוטר משדר ללא אבטחה !מכל סוג שהוא). ברגע שאני מגדיר אבטחה - לא מצליח להתחבר (נשאר בסטאטוס "מייבא כתובת רשת" - קרי לא מקבל IP מהראוטר). נבדק על כמה מחשבים (לפטופים) ביצעתי ריסט - לא מנגן.... רעיונות ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון יש לי רשת של ORANGE בבית, משתמש ב SMARTBOX של JUNGO. אני מנסה להגדיר רשת, ולא משנה מה אני עושה המחשב של אחי והלפטופ רואים אותי אבל אני לא רואה לא אותם ולא את המדפסת במחשב של אחי. ניסיתי הכל הכל הכל כולל NETWORK MAGIC, איזה עוד אופציות יש לי ? אם מישהו רוצה לעזור לי במסנג'ר זה יהיה נפלא. תודה רבה רבה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום עם התקנת הראוטר WRT54GL סיימתי להתקין את הרשת הביתית שלי. הנה הציוד שיש לי: ארון תקשרות 6U גשר סוויץ' לא מנוהל: D-Link DGS-1016D 16-Port 10/100/1000 ראוטר: Linksys WRT54GL AP: ו Linksys WAP54G מדובר בבית חדש ביקשתי מהחשמלאי ישים בקירות צינורות ושקעי תקשרות בכל חדר צינורות שיוכלו להתמודד עם כבלי CAT-7 ו RG6 בו זמנית. עקרונית לכל חדר יש שקע של RJ45 RG6 וטלפון. מדובר בכבלים של CAT-7 בקומה השניה מותקן גם כן AP. השחלתי את הכבלים לכל חדר בבית + חיברתי את השקעים. כל הכבלים מתרכזים למקום אחד בקומה הראשונה שבה התקנתי את ארון התקשורת. כמו שאפשר לראות בתמונות. יש לי עדיין קצת עבודה שנשארה בעיקר קוסמטיקה עדיין לא כל השקעים מחוברים כפי שאפשר לראות. עקרונית יש לכל…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתמול עברתי לוינדואוס 7, ולהפתעתי גיליתי שחייגן הVPN (חייגן שהגדרתי לבד, לא התוכנה שמביאים לך) שהתחברתי איתו לכבלים (012 אם זה משנה) כבר לא עובד, אני מקבל שגיאה 789 כל פעם שאני מנסה להתחבר. בעיה נוספת בשראיתי בלאפטופ, שעליו מותקן VISTA HOME PREM זה שמדי פעם האינטנט היה מתנתק ושניה אח"כ הייתי מקבל BSOD, זה אמנם ויסטה, אבל זה הגיע למצב שבו קיבלתי 3 BSOD ברבע שעה כולם מספר דקות אחרי החיבור, והסימנים להגעת המסך הוא ניתוק המחשב מהאינטרנט. נ.ב. המודם מתחבר לנתב אלחוטי והמחשבים מתחברים ל WIRELESS ומפעילים חייגן. מישהו מכיר פתרון \ woraround לבעיה של 7? וגם אם יש למשהו מושג לגבי הבעיה של ויסטה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה שדרגתי ל5מגה מ4מגה ללא התחייבות ובאותו מחיר ועדיין, המהירות הורדה שלי מרוב העולם לא עוברת את ה120kb/s ורק שאני מוריד מהתשתית הארצית ההמהירות היא כמו שמובטחת. השאלה שלי; האם משנה מהירות ההורדה אם רוב השרתים לא יכולים לספק אפילו חצי מגה של רוחב פס לישראל? בזמן שחברים שלי מהעולם מורידים מאותו השרת במהירויות מדהימות(2-3MB/S) אני צריך להסתפק במועט.
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור רשת אלחוטית ad-hoc בין שני לפטופים. לשניהם יכולת לעבוד מול ראוטר ב-802.11g. שניהם מריצים ויסטה; אני מגדיר את הרשת דרך מנהל הרשתות של ויסטה. הבעיה: הרשת שנוצרת ביניהם פועלת תמיד ב-802.11b. איך אפשר לגרום להם לתקשר ב-802.11g? תודה!
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
מצאתי כאן מדריך ממש נחמד ואינטאיטיבי לרכישת דומיין, תהנו חברים
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, הצלחתי לעשות שיתוף תקיה ומדפסת, ברשת האולחוטית שלי. עכשיו אני רוצה לדעת איך אפשר לעשות סיסמא כך שלא כולם יוכלו להדפיס דרך המדפסת שלי. ניסיתי לקבוע ססמא, אך המחשב השני רוצה USER גם...? אשמח לעזרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-