רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הקמתי רשת אלחוטית ל- 2 מחשבים 1- ראוטר TP-LINK WR-641\G 2- כרטיס רשת TP-LINK TL-650\G הערה:יש לציין שבעת התקנת הדרייבר WINDOWS הוציא הודעה שאין חתימה דיגיטלית לדרייבר , אך בכל זאת ביצעתי התקנה. הכרטיס מזהה את הרשת(ראוטר) ויש חיבור לאינטרנט אך אני שם לב שרמת הקליטה נמצאת במצב נמוך לעיתים אף נמוך מאד המשחק עם האנטנה לא שיפר את המצב המחשב שבו מותקן כרטיס הרשת נמצא כ8 מ' מהנתב האלחוטי ולא בממ'ד האם הבעייה בציוד הנ"ל? נא עזרתכם האדיבה בבעיה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לעשות מעשה ולרכוש חשבון פרימיום ב-Hotfile אחרי שהתחרפנתי כבר מכל ה-Captcha שלהם וזמני ההמתנה. אז הנה אני בא להוריד משהו ומצפה לראות מהירות של לפחות 1MB לשנייה ואני רואה שהוא בקושי מוריד ב-10kb. ואחרי זה הוא מתחיל בגלים, מתנתק, מתחיל להוריד במהירות 800Kb בערך לכמה שניות ואז יורד לאט ל-0 ומתנתק. אני משתמש ב-JDownloader בשביל ההורדות (הגדרתי את הפרימיום בתוכנה), אבל לא נראה לי שהבעיה בתוכנה כי גם אם אני מוריד ישירות מהדפדפן זה איטי. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ של אורנג' עם נטסטיק מובנה (עובד ע"י כרטיס סים) ואני רוצה שמחשב נוסף יגלוש באינטרנט דרך האינטרנט הסלולרי ושיהיה ביניהם קשר של לאן. ניסיתי בכל מיני מקומות באינטרנט וגם להתקשר לאורנג' ואמרו לי שם שאין אפשרות כזאת כי הנטסטיק לא משמש כמודם והוא לא יכול להעביר את האינטרנט למחשב אחר. מישהו מכיר דרך שכן אפשר לעשות את הדבר הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום החלטתי להקים שרת HTTP עם PHP ו MYSQL למטרת למידה עד עכשיו הסתדרתי עם מדריכים ברשת והכל בסדר יחסית אבל כאשר אני מנסה להפעיל אתר שפועל על PHP מן הסתם קובץ ההפעלה שלו הוא index.php אז אני חייב לרשם את שם הקובץ בכתובת לדוגמא http://domain/index.php עכשיו אני רוצה שזב יהיה ככה http://domain מקריאת מדריכים הבנתי שאני צריך להוסיף שורות מסוימיות לקובץ httod.conf של ה apache AddType application/x-httpd-php .php אז הוספתי אותה וזה לא עוזר זאת אומרת על המחשב שלי זה עובד אבל שמנסים להכנס ממחשב אחר חייבים להקליד http://domain/index.php נ.ב אני צרפתי להודעה את הקובץ thhpd.conf .הוספתי לו סיומת TXT כדי שיעלה לאתר. אולי אתם תמצאו את הטעות שלי או נקודות לשיפור ****עדכון***…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי שני מחשבים בבית, אחד ליד הראוטר והשני בקומה מתחת. בין שני הקומות עובר כבל רשת שאליו חיברתי שני שקעי RJ45. קיצר חיברתי את המחשב שבקומה התחתונה לראוטר (wrt54gl) וקיבלתי IP דינאמי. הבעיה היא שאני לא מצליח לגשת לממשק של הראוטר מהמחשב הזה (לפעמים הוא מגיע לשלב ההזדהות) בנוסף, שמתי לב שהווינדוס מודיע לפעמים שהחיבור נותק ( " a network cable is unplugged" ) עשיתי ping לראוטר ויש איבוד של כמה פקטים (ראו תמונה) (עם המחשב השני שליד הראוטר אין איבוד פקטים ואני יכול לגשות ממנו לממשק של הראוטר. מן הסתם הבעיה היא בכבל שבין שני הקומות השאלה מה אני יכול לעשות? ממה זה נובע? על הבעיות הנ"ל מעידות?(למה יש בכלל איבוד פקטים?) קיצר אני אשמח לקצת עזרה תודה !! **עדכון** חיברתי את המ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות נתב אלחוטי למטרות הבאות - 1. יחובר בחיבור קווי למחשב 2. חיבור אלחוטי לסטרימר - צפייה בתכני HD בדרך כלל נעשית מדיסק המחובר ישירות לסטרימר 3. XBOX 4. חיבור אלחוטי ללפטופ בסלון מה ההמלצה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כרגע אני מחובר לבזק בתור תשתית ובזבל בתור ספק ויש לי פינגים של 20-25 ולפי מה שהבנתי מחברים שלי יש להם פינג 5-10 הבנתי בזק עשו עדכון קושחה והוסיפו interleaver שזה בעצם מה שעושה את זה אני משתמש בראוטר של dlink-2760u ובdownstream delay מופיעה לי 8 אני מחובר על תשתית adsl מישהוא אולי ניתקל בבעיה ויודע איך לסדר אותה ? תודה לעוזרים !1
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי היום בחיבור ללא חייגן 12M רבל בפועל באתר של הוט המחשת מהירות אני מקבל רק 8MB.. ההעלאה בסדר. מה זה יכול להיות? אולי זה קשור לווינדוס 7 צריך עידכון או משהו לא יודע. עריכה: הראוטר הוא הבעיה שאני מחבר ישירות אני מקבל 12 אבל עם הראוטר רק 8 מה יכול להיות? הראוטר מראה לי שהחיבור הוא 54MB אבל בפועל הוא לא מגיע קרוב אפילו כמו שאמרתי. הראוטר הוא WBR 3406TX של LEVEL ONE מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס רשת של Realtek / CNET ושמתי אותה על מחשב ישן עם לינוקס, כשהמחשב עלה הוא אמרה System Board Failure שלבסוף התברר לא כבעיה בלוח אם (כשהסרתי את הכרטיס רשת זה נעלם), כשהפעלתי את לינוקס (עם הכרטיס רשת) הוא אמר: Chip does not respone יכול להיות שהכרטיס רשת נשרף? איך והאם אפשר לבדוק את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו ניסה? איך המהירות? ובפינגים? אודה על כל תגובה. מחירים: http://www.018.co.il/internet_service.asp מאוד זולים! חדשות מYNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3642380,00.html נראה טוב על הנייר אבל מה עם TORRENTS? משחקים כמו WoW? ברשתים כל ארה"ב? ולאירופה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים (אחד בדרך), בשתיהם כרטיס רשת, שאלה ראשונה היא: האם כרטיס רשת זול איטי מהרבה מכרטיס רשת יקר?! עוד שאלה, יש לי 2 מודמים של ADSL, אחד בחיבור USC ואחד בחיבור לכרטיס רשת, אני רוצה ש2 המחשבים יגלשו בו זמנית באינטרנט ויהיו מחוברים ברשת ביניהם. מה הכי כדאי?! לקנות כרטיס רשת נוסך ונתב? לחבר את המודם USB למחשב החזק ואת שני המחשבים לחבר ברשת?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
- 8 פורטים - שיתמוך ב1GB כמו כן , אם אני נוהל אותו בארון תקשורת בלי קירור ואוורור , האם יסתדר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הגיע הזמן להתקדם כבר.. מתי בזק מתחילים למכור חבילות של מהירות עד 1GB?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הצלחתי כמה פעמים להתחבר דרך פרוקסי אבל זה סיוט. מישהו יודע את התשובה לשאלה? אולי אתם גם מכירים שיטה נוחה להיכנס במקרים כאלו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, לפני מספר ימים רכשתי מודם אלחוטי נייד (http://www.ebay.com/itm/270785465032?ssPageName=ST...) על מנת לחבר את הנט סטיק שלי מחברת אורנג' (ALCATEL X220D), כאשר אני מחבר את הנט סטיק למכשיר הוא לא ממש מזהה אותו (הוא מופיע בשם- (1bbb/f000) ), הכנסתי לתוכנה שם את ההגדרות כמו בתוכנה של הנטסטיק (צירפתי תמונה של ההגדרות) אבל כלום לא עוזר והוא לא מצליח להתחבר לרשת.. יש למישהו רעיון איך אני גורם למודם לזהות את הנטסיק ולהתחבר לרשת או איזה הגדרות אני אמור לשים בתוכנה של המודם?תודה למי שיעזור.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חושב שפרצו לי למחשב אבל אני לא בטוח... מה שכן האינטרנט לא מפסיק להעביר דברים ( UPLOAD ) ואין לי ואין שום דבר פתוח אפילו לו EXPLORER !! והוא מעביר UPLOAD ממש ממש מהר !! והאנטי וירוס נסגר ולא רוצה להיתפח יותר ואפילו להתקין אותו מחדש במחשב אי אפשר !! אני צריך אתרים שבודקים ומוציאים וירוסים ותולעים למינייהם !! --- דחוף --- תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוא נגיד ככה אתר ממוצע - כמה דברים הוא יודע עלי ? ואתר ברמות גבוהות יותר- מה הוא יכול לדעת עלי ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית של TP-Link TLWR841N .מערכת וינדוס 8.תמיד אחרה חצי שעה אין לי גלישה במחשב הנייד ובטלפון הנייד יש לי אינטרנט וגם במחשב נייח עובד..מה שאני עושה בשביל שאינטרנט יחזור אני מנתק אותי ברשת ומחבר שוב אז אינטרנט עובד..מה הבעיה? - - - תגובה אוחדה: - - - עכשיו גם אין גלישה בפלאפון
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
Hello I've decided to switch from HOT to Bezeq and I was wondering what ISP I best connect to. I mainly use the internet to play World of Warcraft and the likes thereof, and more than anything else a low latency to western europe will be most welcome. I do assume that a "Gamer" type of account will best suit my needs, but with which ISP? Thanks in advance and pardon for the english, an innocent mistake left me with no hebrew at the moment.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול שידרגתי את מהירות התשתית של בזק מ5 מגה ל40. (היה לי 15 וכשהמחיר זינק לאחר תקופת ה"מבצע" ירדתי ל5. אתמול אזרתי אומץ ואיימתי בניתוק) את מהירות הספק שתמיד עמדה על 10 לא שיניתי. שם חששתי שבמידה ואאיים להיתנתק, זה מה שיקרה. למרות זאת, ניסיתי היום למשוך את מהירות ההורדה לקצה, ואני מגלה שאני מקבל כמעט את המקסימום שבזק מאפשרים (4.3 מגה בהורדה)למרות שלא שידרגתי ספק, ובניגוד לכל בדיקות המהירות באתרי הספקיות למיניהם.. מבסוט לאללה. אבל מתעניין איך זה הגיוני..?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי ארבעה מחשבים בבית, בסופי השבוע כולם בשימוש כבד באינטרנט (טורנטים, וידאו זורם). כרגע ברשותי ראוטר ישן של אדימקס. הגעתי למצב כזה שאני מחוייב לכבות את הפיירוואל של הראוטר על מנת שהאינטרנט יעבוד במהירות הרגילה, מצב שלא היה כשאשר הראוטר היה חדש. בנוסף בזמן שיש הורדה של טורנט פעילה, כל המחשבים גולשים במהירות איטית עד בלתי נסבלת. אני מעוניין להחליף את הראוטר בחדש, איכותי שיוכל להתמודד עם שימוש כבד באינטרנט, כמו בכותרת, התקציב הוא 500 ש"ח אבל אני מוכן לחרוג במידה ויש משהו איכותי במחיר סביר.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את מצבו בכתובת 10.0.0.138 האם ישנם כתובות נוספות? אנני יודע מה מצבו כיצד אוכל לדעת? ראוי לציין שהמחשב מגלה אותו בעת החיבור (עשיתי RESET אך לשווא) תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן תוכנת DNS2GO אמורה לפתור את הבעיה : DNS2Go is a free Domain Name System that will make your computer accessible anytime, anywhere by associating a domain name of your choice to your currently assigned IP address. DNS2Go is the perfect product for people who are hosting applications and have a dynamically assigned IP address. The DNS2Go service performs reliably behind your pre-configured Firewall or router allowing you to specify a domain name for your WebSite, FTP Server, Email Server, Internet game or other application. http://dns2go.deerfield.com// ומי שרוצה דומיין חינם ייכנס ל- www.cjb.net .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
דגם הראוטר שברשותי: wrt160nl linksys cisco ציוד רשת נוסף: מודם של הוט hotbox מערכת הפעלה ושפה: ווינדוס 7 עברית פירוט הבעיה: שלום לכולם לאחרונה שדרגתי את האינטרנט למהירות 100 מגה (ספק + תשתית) ומשום מה, כאשר אני מחבר את המודם של הוט (HOTBOX) ישירות למחשב אני מקבל 100 מגה אך כשאני מחבר את המודם לראוטר ואת המחשב אני מחבר לראוטר אז המקסימום שאני מקבל זה 50 מגה. עשיתי המון בדיקות בשעות שונות ותמיד יצא שדרך הראוטר זה 50 מגה, לא יותר ולא פחות. לדעתי או שהראוטר לא תומך ב100 מגה או שההגדרות שלו לא מכוונות ל100 מגה. אשמח אם תבדקו אם הראוטר שלי תומך 100 ואם כן כיצד אצטרך להגדיר אותו. תודה מראש ספק אינטרנט: 012 תשתית: הוט מהירות גלישה: 100 מגה מקווה שתעזרו לי, תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר ADSL של ROTAL ולידו ממש צמוד יש טלפון אלחוטי של בזק , כל מחשב שאני מחבר בקו הזה האינטרנט עובד לאט וקורס בנקודות אחרות המחשב עובד מצויין יכול להיות שהטלפון האלחוטי משבש את הראוטר יש מצב כזה ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-