רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
מערכת win 7 במחשב נייח שבו יושב כל המידע (סרטים, מוסיקה, מסמכים, מדפסת וכד') הצלחתי להתחבר עם נייד אחד ל home group אבל לא מצליח להתחבר עם נייד שני, מקבל כל הזמן "Unable to create a homegroup on this computer" מה שלא ניסיתי... לא הולך, מישהו נתקל בזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זוכר פעם היה מבצע שדרוג לNGN ל5 ו8 מגה בלי תוספת תשלום.. אני כרגע על 5MB בADSL ובזק בינלאומי, ברגע שאני אוכל להתחבר דרך NGN אני אמור להתקשר ולומר להם לשדרג את זה ל10 (גם ספק וגם תשתית) בלי תשלום?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש אפשרות לרשום מספר איי.פי מסויים ובעזרת איזו תוכנה לגלות מאיפה האיי.פיי הזה גולש, לדוגמא מחול או משהו ??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הקדמה: התקנתי לאחרונה WIN 7 ולאחר שלא הצלחתי למצוא דרייברים מסויימים פתחתי את החוברת של הלוח אם ונתקלתי במושג חדש שלא הכרתי, Teaming אז שאלתי היא, מה זו האופציה המוזרה הזאת שיש לי בלוח אם? ממה שהבנתי אפשר לחבר 2 חיבורים ל 2 כ.רשת שונים ובכך להרחיב את רוחב הפס האם הבנתי נכון? לצערי לי מצאתי מידע ברור ומובן בגוגל... תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ד"ר עופר רז–דרור, סמנכ"ל הכלכלה במשרד התקשורת, עולה למתקפה ומשיב לביקורת החריפה שנמתחה על ידי בכיר במשרד ונחשפה ב"גלובס" • בראיון מיוחד הוא מפנה אצבע מאשימה כלפי בזק שמונעת לדבריו תחרות ● מבזק נמסר: "ההצגה של בזק כחברה ה"יושבת רגל על רגל" אינה נכונה" .https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001261672 כן בטח
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי את ה D- LINK2650U שעושה לי בעיות ומתנתק וגם אין לו קליטה אלחוטית טובה. בזק מוכנים להחליף לי אותו. איזה ראוטר מומלץ עד 15 מגה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשנתיים הייתי מחובר ל012 ולא הייתי מרוצה כלל מהשירות שהם נתנו ומהפינגים הגבוהים. עברנו לחבילת באנדל של בזק+בזק בינלאומי 12 מגה. אני לא יכול להגיד בוודאות אבל אני חושב שבשנה הראשונה לא היו בעיות רבות, הפינגים היו יציבים והכל היה בסדר. בשנה האחרונה נראה שכל חודש שעובר איכות המידע שמועבר דרך השרתים שלהם גרועה יותר. הפינגים גבוהים בצורה משמעותית ואולי במשך שעה אחת מתוך 24 השעות של היממה אני מוצא את עצמי מצליח להוריד טורנרטים במהירות המקסימלית. עד היום האשמתי את התשתית בגלל שבזק הביאו לנו ראוטר ששולט גם בטלפונייה בבית שלנו, לאחר עיון בפורום מסתבר שהבעיה היא בכלל בבזק בינלאומי. אני שחקן SC2 מקצועי שמשתתף בטורנירים אירופאים ומצאתי את עצמי מוקפא מפעילות בחודשיים האח…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של בזק D-LINK 2650U הבית שלי לא גדול אך הקליטה בחדרים הרחוקים מהראוטר היא בעיתית - ניתוקים כל כמה זמן האם יש דרך לשפר את הטווח של הראוטר? אם לא איזה ראוטר מומלץ להגדלת טווח קליטה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הותקנו בשני מחשבים זהים זוג כרטיסי רשת זהים מהירות מירבית 4MB למרות שזיהוי החיבור מופיע 100MB מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב אחד עם Windows xp pro ו-ME ובמחשב השני יש לי windows ME ולא מזמן התקנתי Linux RedHat 7.2 1. הייתי רוצה לדעת כיצד אני עושה רשת בין שני המחשבים? שיתוף קבצים ושיתוף אינטרנט 2. במחשב השני. כיצד אני יכול לראות את הכוננים שבME בLinux? 3. כיצד אני מפעיל שרת FTP בLinux? בתודה izikd
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מאז שהפכתי את המודם לפרו אני לא יכול לעשות Tracert (מקבל 1ms לIP הראשון ואחרי זה הכל *). וגם קורה לי מידי פעם שאני לא יכול לעשות פינגים למרות שלפני שניה עשיתי ואז אני יכול לגלוש והכל אבל לא לעשות פינג - ועקב כך גם לא להיכנס לשרתים!!! - זה קורה בד"כ אחרי שעשיתי כמה פינגים רצוף וזה עובר אחרי שלוש דקות בערך... ובזמן שאני לא יכול לעשות פינג, המחשב השני שמחובר דרכי לרשת יכול! ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה צריך על מנת לפרוש רשת אלחוטית על פני איזור של כ 3 ק"מ מרובע? מיכשור? עלות? מה צריך להיות לכל מחשב שרוצה להתחבר... מדובר על רשת Public זמינה לכל מי שנמצא באיזור ובעל כרטיס רשת אלחוטי... איזה פרוטוקול מומלץ (802.11???) האם מישהו התנסה במשהו בהיקף כזה או בחיבור אלחוטי בכלל, מה היחס בין מחיר לכזה פרוייקט לעומת פריסת רשת קווית דומה (100 MBPS)? בתודה משה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שווה להתחבר אליהם? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי, אז יש לי 3 מחשבים מחוברים ברשת עם hub. ניסיתי לשחק בכמה משחקים והפינג לשרת מבין השלושה הוא קרוב ל0 אבל בין שני המחשבים הלא שרתים הוא עומד עלל ממוצע של 40MS. זה לא קצת גבוה מדי בשביל רשת ביתית?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה פרסומות של בזק ל ADSL תחת הכותרת "עשה זאת בעצמך". בנוסף, רשום שם שהמודם שרוכשים לא מצריך כרטיס רשת... איזה מודם זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה, יש לי שני מחשבים שאני מעוניין לרשת את שניהם כדי לשתף את חיבור האנטרנט, בעיקר. הבעיה היא שהם מרוחקים, ורציתי לדעת איזה אפשרויות יש לי כדי לקשר ביניהם בלי יותר מדי כבלים שירוצו בכל הבית (ככה זה כשיש אמא עצבנית! :-\ ). אני יודע שיש אפשרות לחבר ביניהם על תשתית קווי הטלפון?! אם מישהו יוכל להסביר לי כמה כזה דבר יעלה.. כנ"ל לגבי רשת אלחוטית. ד"א, עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי מענה לשאלות שלי, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שידרגתי לחבילה של 750 בבזק בינלאומי יש לי חייגן שהמהירות שליחה וקבלה מופיעה כ 128/928 מה זה?? מבקש רעיונות איך לעשות טוויקים באקס פי עיברית למיטוב האינטרנט המהיר ולדעת שהוא עובד הכי מהר שאפשר מבחינת דברים שבשליטה שלי ושאניי כול לשנות לצורך זה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים עם מודם שמתחבר לכרטיס רשת,אני רוצה ששני המחשבים שלי יהייו מחוברים לאינטרנט ואין לי בעיה שאחד מהם יפעל כדי שהשני יתחבר. מה לקנות? נ.ב 1.לכל מחשב יש כרטיס רשת מאותו דגם כאשר במחשב אחד הכרטיס תפוס מהמודם של הכבלים!אני יכול לחבר לאותו מחשב שתי כרטיסי רשת? 2.לשתי המחשבים יש WINDOWS XP PRO בלי SP1. 3.זה אפשרי בלי דברים אחרים כמו נתב,סוויטצ וכו'? תןדה רבה על העזרה זה ממש דחוף!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אפשר להקפיץ הודעות דרך רשת של שני מחשבים באחד, XP PRO בשני 98 enable. אני יודע שאפשר עם תוכנות מסרים מידיים נפוצות אבל אני מחפש דרך להעביר מסר של שורה אחת פעם ביום וזהו אני לא רוצה תוכנה כבידה שתעיק על המחשב כל היום רק בשביל הודעה אחת הבנתי שיש מנגנון מובנה בווינדוס, ראיתי אותו ב-98, (win pop up) אבל לא מצאתי ב-XP PRO שום דבר כזה יש לכם רעיון איך לסדר את זה או תוכנה קטנה אחרת ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע הזמן להתקדם כבר.. מתי בזק מתחילים למכור חבילות של מהירות עד 1GB?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
צהריים טובים, אשמח לייעוץ מאנשים שמבינים עניין או שתיים. אני מעוניין להעביר לחדר בבית טלוויזיה ואת הנקודת אינטרנט(איפה שהמודם ישב), אין לי בחדר נקודת טלפון ומה שיש לי זה סוג של מאריך עם חיבורים שנראים לי כמו של טלוויזיה, מצורפת תמונה. אשמח לדעת אם אפשר להחליף את החיבורים שיש שם בקופסה שתכיל גם את החיבורים לטלוויזיה וגם את החיבור של האינטרנט(החיבור טלפון של בזק), צירפתי תמונה של קופסה כזאת שמצאתי באינטרנט אבל אני לא יודע מה השם של זה ואיך להשיג אותו. ובכללי אם אתם יודעים כמה דבר כזה אמור לעלות, האם צריך שיפוצניק או חשמלאי למשהו כזה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי לקוח עם server 2008r2 ודומיין אחד. אני מעוניין לדעת כמה מחשבים פעילים יש באירגון ולמוק מקבוצת ה- computers את אלה שכבר לא קיימים . אני יכול כמובן לעבור מחשב מחשב ולראות מתי בוצע login אחרון ואז למחוק. או אולי למחוק את כולם ואז רק הקיימים ייבנו חשבון חדש. מחפש דרך יעילה יותר. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש ביוטורנט , מגדיר פורט והכל בסדר לשבועיים , אחרי שבועיים נחסם הפורט מחליף לפורט חדש הוא בסדר לשבועיים וחוזר חלילה ..... גם אצלכם זה ככה ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעצם אמרתי הכל כבר בשורת הנושא... הנתב ישמש אותי לחיבור רשת קווית בין 3 מחשבים בבית, וכן כנקודת גישה אלחוטית מדי פעם. כניסת ה-USB דרושה ע"מ לחבר הארד דיסק חיצוני. אני יודע שה-D-LINK DIR-655 מתאים לדרישות, אבל הוא עולה כמעט 700 ש"ח (לפי זאפ). יש דגם אחר? תודה מראש, רני
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחיפוש ראשוני, נתקלתי כאן ב 2 מותגים : TACTIO ו - D-LINK .... מדובר במודם ADSL משולב עם ראוטר אלחוטי מישהו מכיר את מותגים הנ"ל ? האם מומלצים? מחיר ה TACTIO הוא כ 180 ש"ח מחיר ה D-LINK הוא כ - 250 ש"ח תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-