עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי רשת אלחוטית של TP-Link TLWR841N .מערכת וינדוס 8.תמיד אחרה חצי שעה אין לי גלישה במחשב הנייד ובטלפון הנייד יש לי אינטרנט וגם במחשב נייח עובד..מה שאני עושה בשביל שאינטרנט יחזור אני מנתק אותי ברשת ומחבר שוב אז אינטרנט עובד..מה הבעיה? - - - תגובה אוחדה: - - - עכשיו גם אין גלישה בפלאפון

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by hotshot,

שלום לכולם, יש אצל ההורים שלי ראוטר D-link של בזק וחבילה של 10 מ"ב. כיוון שאין קליטה אלחוטית בקומת הכניסה, הם קנו AccessPoint של Edimax (לא זוכר בדיוק את הדגם). הבעייה היא שאני לא מצליח לגרום לו לעבוד, ההוראות פשוט לא ברורות ואני עוד איש מחשבים. כל מה שעשיתי כדי להגדיר אותו זה להגדיר את שם הרשת ושיתפקד כרפיטר (יש לו עוד כמה אופציות). אני אמנם מזהה את הרשת האלחוטית בבית במקומות שלא הצליחו קודם, אבל לא מצליח לגלוש דרכה. לא היה מוגדר שום WEP בראוטר ולכן לא הגדרתי ב-AccessPoint. האם שכחתי משהו?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. בעקבות זה שאמא שלי מסרבת להחזיר אותי לבזק בינלאומי בחיבור של של 5 מגה, בגלל שזה יקר יותר שם (היא מוכנה לעשות זאת רק אם אחזור לחיבור של 2.5 מגה), הגעתי למסקנה כי דרך היחידה שלי להפתר מהחייגן המעצבן שעושה בעיות במחשב עם טריפל C (שאין להם שירות של חיבור ללא חייגן לשרתי הוט), זה לקנות נתב. מכיוון הנתב ישמש רק כדי לחבר את המודם דרכו, ולא לרשת תקשורת VPN, נתב קווי ללא אנטנה (שזול יותר מנתב אלחוטי עם אנטנה) מתאים למטרה הזו גם כן, כפי שאמרו לי בטריפל C. כמו כן מספר מאפיינים של הנתב, יהיו בשבילי חסרי משמעות. ישנם שני יצרנים של נתבים ששמעתי עליהם שהם מעולים ואיכותיים, והם: D-Link ו-LinkSys. איזה מהם הייתם ממליצים? האם יש יצרן טוב יותר (כמו TP-link, Edimax, TrendNet וכ"ו)? האם יש מש…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ofer_mat,

עשיתי ADSL שבוע שעבר ושמח ומאושר ניגשתי להוריד קבצים במהירות מדהימה..אבל תראו איזו הפתעה אני לא יכול להוריד 2 קבצים במקביל( WTF!!!) אמרתי לעצמי אולי זה בעיה בסרבר ספציפי ניסיתי עוד אתר ועוד אתר כל סוף השבוע והבעיה אכן קימת פנים ביום ראשון על הבוקר ל בזק בין לאומי ספק האינטרנט שלי ענה לי אחד אדוארד ניסינו להוריד 2 קבצים אכן הבעייה חזרה נכנסנו לאתר של בזק "איזה אתר ישר כזה שאין בו הפרעות" והבעיה לא חזר הפתרון שלהם היה להשתמש ב FLASHGET כדי להוריד את הקבצים כי הבעיה היא בגודל הPACKתים שנשלחים מהמחשב ואין מע לעשות אולי לנסות לבדוק את הקוו בבזק. בבזר בדקו את הקו ואמור "שיש לך יופי של קו ושיהיו הרבה אנשים שיקנאו בך"( כן בטח כול העולם מקנא בי) ואין כל בעיה מה שנשאר מכל הסיפור הז…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אתמול שידרגתי את מהירות התשתית של בזק מ5 מגה ל40. (היה לי 15 וכשהמחיר זינק לאחר תקופת ה"מבצע" ירדתי ל5. אתמול אזרתי אומץ ואיימתי בניתוק) את מהירות הספק שתמיד עמדה על 10 לא שיניתי. שם חששתי שבמידה ואאיים להיתנתק, זה מה שיקרה. למרות זאת, ניסיתי היום למשוך את מהירות ההורדה לקצה, ואני מגלה שאני מקבל כמעט את המקסימום שבזק מאפשרים (4.3 מגה בהורדה)למרות שלא שידרגתי ספק, ובניגוד לכל בדיקות המהירות באתרי הספקיות למיניהם.. מבסוט לאללה. אבל מתעניין איך זה הגיוני..?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. עשיתי בדיקת פורטים ביוטורנט הוא כתב לי שהפורט לא פתוח אך עדיין אני יהיה מסוגל להוריד. ואני באמת מוריד גם על 1MB לשניה. הנה תמונה: ועשיתי עוד בדיקה באתר: SpeedGuide.net :: Network Tools וכתוב לי שם: Port XXXXX does not appear to be open. עכשיו אני לא מבין מה לא עשיתי בסדר... למה הפורט חסום ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי ראוטר ADSL של ROTAL ולידו ממש צמוד יש טלפון אלחוטי של בזק , כל מחשב שאני מחבר בקו הזה האינטרנט עובד לאט וקורס בנקודות אחרות המחשב עובד מצויין יכול להיות שהטלפון האלחוטי משבש את הראוטר יש מצב כזה ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. לפני חודש בערך ניתקתי את האינטרנט שהיה לי דרך הוט, קניתי אנטנה קטנה כזאת שאיתה אני קולט מידי פעם רשתות אחרות אבל יש הרבה ניתוקים. עכשיו אני מעוניין להוזיל את העלויות בכך שאני יקנה את הראוטר לבד . אי מעוניין לקנות את הנתב המשולב מודם הזה השאלה שלי היא במידה ויש לי ראוטר שקניתי, האם אני צריך גם תשתית וגם ספקית על מנת להתחבר לאינטרנט? או שאני חייב לקנות מהם ראוטר שלהם? או האם אני חייב מודם משולב או שעדיף לקנות מודם אחר? המטרה שלי היא רק לגלוש באינטרנט ולא להוריד כמויות אדירות, מידי פעם להוריד משהו קטן.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yonir,

מידי פעם כשאני משחק און-ליין עם מישהו משוודיה (הוא היחיד שאני משחק איתו כך שאני לא יודע אם זה ייחודי אליו או כללי) אני מקבל מה שהוא קרא לו "lag spikes" כלומר רוב הזמן המשחק בסדר ומבחינת bandwidth אני לא חושב שיש בעיה, אבל לפעמים קורה שפתאום למשך כמה שניות אין קשר, מה שכמובן די מפריע.. ב-ping אליו אני מקבל תגובה בזמן סביר (בין 100-400 ms לרוב). אני מחובר דרך netvision עם מודם של בזק, נדמה לי 1.5MB/s. האם עוד אנשים נתקלו בבעיות כאלה? האם יש מה לעשות? ובאיזה דרך אפשר לבדוק את זה יותר לעומק, כלומר לשחזר את זה "בתנאי מעבדה" כמו ping ולא רק תוך כדי משחק?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. הצלחתי כמה פעמים להתחבר דרך פרוקסי אבל זה סיוט. מישהו יודע את התשובה לשאלה? אולי אתם גם מכירים שיטה נוחה להיכנס במקרים כאלו?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום חברים, יש לי את הטריפל של סלקום שכולל טלויזיה, אינרטנט 100mb וטלפון בייתי. בנוסף יש לי ראוטר linksys 1900acs ומודם centurylink c1000a, כמובן שניסיתי לחבר את המודם הזה לראוטר linksys ע״י הגדרת bridge והכל עובד, אך לצערי אין לי קו טלפון מה שמצריך להשתמש עם המודם של סלקום (מה שאני לא מעוניין). האם ישנה הגדארה כלשהי שאני יכול לבצע כדי שיהיה לי קו טלפון כמו שיש לי כשאני מחובר עם המודם/ראוטר של סלקום? תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by mosheva,

שלום, יש ברשותי את הראוטר של TP-LINK TL-WR1043ND, התקנתי גירסת DD_WRT - v24SP2- (03/25/13) std SVN 21061. אני מנסה לחבר מדפסת בחיבור ה USB של הראוטר אבל כלום לא קורה. קראתי שאני צריך לחפש הגדרת JFFS אבל אני לא מוצא את ההגדרה בGUI. אשמח לעזרה, אם מישהו מכיר את הנושא. תודה רבה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום רב, אנחנו משתמשים היום בראוטר של NETGEAR - DGN2200. כאשר יותר מ -15 משתמשים מתחברים באלחוטי, המשתמשים מתחילים להתנתק. אני מחפש פתרון, כאשר הפתרון המועדף עלי הוא ראוטר טוב שתומך בעד 25 משתמשים. כמובן אשמח למשהו לא יקר. תודה, אוהד

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. קיבלתי את המודם הזה היום מבזק סטור האם אני יכול להשתמש בו כראוטר ? ואיך הוא בכלל טוב או מעפן ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, יש לי מחשב אחד עם Windows xp pro ו-ME ובמחשב השני יש לי windows ME ולא מזמן התקנתי Linux RedHat 7.2 1. הייתי רוצה לדעת כיצד אני עושה רשת בין שני המחשבים? שיתוף קבצים ושיתוף אינטרנט 2. במחשב השני. כיצד אני יכול לראות את הכוננים שבME בLinux? 3. כיצד אני מפעיל שרת FTP בLinux? בתודה izikd

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by HD,

יש לי רשת ביתית עם 4 מחשבים שכולם מחוברים ל-SWITCH אחד, ומחשב אחד משמש כסרבר (SERVER) ישנו שיתוף אינטרנט שבזכותו כולם מסוגלים לגלוש ביחד (ADSL) השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי שיהיה שיתוף מדפסת?.... (ישנה מדפסת המחוברת למחשב שהוא הסרבר) בתודה מראש HD.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי בבית ראוטר ויש לי את ה-IP ואת הכתובת הפנימית של המחשב וגם איפשרתי התחברות מרחוק (מהמחשב השני בבית אני מצליח להתחבר). ניסיתי לתת ב-Remote Desktop Connection את ה-IP וסלאש ואז כתובת פנימית אבל זה לא הולך.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. http://www.sharatim.co.il/forum/showthread.php?t=13366 חבילה 1.5 בחינם. יכול להיות רעיון נחמד. בטוח שהמטרה שלהם להחשף כמה שיותר ושיקנו חבילות גדולות יותר, אבל עדיין הרעיון נחמד.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by chen Y,

שלום לכולם, חייב עזרה עם הבעיות אינטרנט שאני עובר בבית לא מצליח להגיע לרשת נורמלית. טוב אז ככה.. יש לי רואטר מודם של הוט - HOTBOX2 והקליטה WIFI שלו ממש על הפנים ניסתי להגביר את הרשת בהמצאות ריפיטר - (TP-LINK TL-WA901ND) אך ללא הצלחה - לפעמים יש אינטרנט לפעמים אין אינטרנט וכשיש אינטרנט הוא ממש איטי ניסיתי לחבר גם את הראוטר של הוט ושהראוטר של TP-LINK יהיה AP אך גם ללא הצלחה יש לי גם 2 רפיטרים שקניתי: כאלה התכנון שלי שבכל הבית יהיה רשת יציבה וחזקה אשמח להמלצות לפני שאני מעיף את הוט תודהה

20. שלום רב, אשמח לקבל המלצה לראוטר חזק ואיכותי לעסק עם מספר מחשבים ומצלמות בחיבורים קווים וטלפונים ולפטופים שמתחברים ב-WIFI. התשתית הקיימת היא של בזק ואם קיים ראוטר משולב מודם שיענה על צורך זה, גם אפשרות. הרשת מונה בסביבות 10-12 מחשבים נייחים המחוברים קווית ובסביבות 10 מצלמות אבטחה שגם מחוברים קווית. מעבר לכך מתחברים לרשת ה-WIFI עוד כ-10 מכשירים(סמארטפונים, לפטופים וטאבלטים) לעיתים רבות, בו זמנית. כיום קיים ראוטר פשוט של D-LINK שנראה שכבר אינו מספק את הסחורה. אשמח להמלצות בתקציב של 500-1500. תודה וערב טוב, רון

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by bati6,

יש לי בבית אינטרנט טריפל פייברבוקס של הוט 100 מגה, עברתי אליהם אחרי שנסיתי את נטויז'ן ובינלאומי ללא הצלחה. אני משחק בשני משחקים אחד pes והשני ריינבו. בpes רוב הזמן זה בסדר, לפעמים אני נופל על משחקים שיש קצת לאגים, ובריינבו אני מקבל 120 פינג, לפעמים קצת פחות אני מחובר בכבל רשת ישירות עכשיו השאלה היא כזאת, אצל ההורים של אשתי אני משחק שם כל סוף שבוע, האינטרנט בחדר למטה ואני משחק מהחדר למעלה, יש להם נטויז'ן מתחבר דרך הראוטר. איך זה יכול להיות בזמן שאני מקבל שם מהירות הורדה של 5 מגה, כשאני משחק בריינבו הוא נשאר על 120. אולי לפעמים עולה ל130 לא קריטי, ובpes כמעט ואני לא נופל על משחק עם לאגים. אני נופל על משחק עם לאגים יותר בבית שלי מאשר אצל ההורים שלה. …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by RKK,

קניתי דיסק קשיח חיצוני של Western Digital:My Passport Essential 320GB 2.5 Inch External Portable HDD USB 2. עכשיו אני רוצה לחבר את הדיסק קשיח לראוטר תקן N של בזק- DLINK DSL-2760U. אני רוצה שיהיה לי את הכונן גם במחשב הנייח וגם במחשב הנייד. עכשיו עשיתי המחשב שלי-> מיפוי כונן רשת-> והוספתי את הכונן. אני רואה את הכונן ב 2 המחשבים והכל בסדר אבל מה הבעיה אני לא מצליח להעביר יותר מדי קבצים. אני יכול להעביר 2 קבצים אבל לא יכול להעביר 15 קבצים של 900 מ"ב. הטכנאי של בזק אומר לי שהבעיה בראוטר שהוא לא מאפשר להעביר יותר מג'יגה אבל זה פחות מג'יגה,ניסיתי גם 700MB. הוא גם טוען שיכול הבעיה בדיסק הקשיח. עכשיו כשאני מחבר את הדיסק קשיח בנפרד למחשב בחיבור USB(בלי ראוטר),הכל בסדר וזה מעב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, יש לי בבית ראוטר dlink 2650u , טווח הרליטה של הwifi אינו מגיע עד הסלון ולכן אני רוצה לפתור את הבעיה. חשבתי על לקנות עוד ראוטר ולחבר את החדש לחשמל ודרך כבל רשת אל יציאת אינטרנט בראוטר הקיים, את החדש אשים בגג מעל הסלון וכך תהיה קליטת wifi. האם זה אפשרי? אם לא מה אפשר על מנת לפתור את טווח קליטת הwifi? ועוד שאלה, האם יש מפצל שקעים (כמו לחשמל) לשקע אטרנט? תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני יודע שהנושא הזה נטחן כבר בעבר אבל הצלחתי להתבלבל.. קניתי לא מזמן את הראוטר הנ"ל ועכשיו אני רוצה להתקין לו את הקושחה של Tomato . [יש לי אינטרנט בכבלים ללא חיבור חייגן] קראתי המון על התקנת קושחה אבל עדיין הדברים נשארו לי לא ברורים לצערי ואני חייב להיות בטוח במה שאני עושה כדי לא להרוס כאן משהו. את הקושחה הורדתי מכאן: http://www.polarcloud.com/tomato את הקובץ: Firmware Tomato_1_27.7z (3MB) בתוך קובץ זה ישנם הקבצים: readme.htm sha1 tomato.trx whr_install.bat WRT54G_WRT54GL.bin ועוד קבצי BIN המתאימים לראוטרים אחרים... ! עכשיו, אני יודע שצריך לעשות Administration->Firmware Update דרך הממשק הוובי של לינקסיס לקובץ ה BIN . כמה שאלות: 1. ראיתי בכמה פורומים ש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. דגם הראוטר שברשותי: wrt160nl linksys cisco ציוד רשת נוסף: מודם של הוט hotbox מערכת הפעלה ושפה: ווינדוס 7 עברית פירוט הבעיה: שלום לכולם לאחרונה שדרגתי את האינטרנט למהירות 100 מגה (ספק + תשתית) ומשום מה, כאשר אני מחבר את המודם של הוט (HOTBOX) ישירות למחשב אני מקבל 100 מגה אך כשאני מחבר את המודם לראוטר ואת המחשב אני מחבר לראוטר אז המקסימום שאני מקבל זה 50 מגה. עשיתי המון בדיקות בשעות שונות ותמיד יצא שדרך הראוטר זה 50 מגה, לא יותר ולא פחות. לדעתי או שהראוטר לא תומך ב100 מגה או שההגדרות שלו לא מכוונות ל100 מגה. אשמח אם תבדקו אם הראוטר שלי תומך 100 ואם כן כיצד אצטרך להגדיר אותו. תודה מראש ספק אינטרנט: 012 תשתית: הוט מהירות גלישה: 100 מגה מקווה שתעזרו לי, תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים