רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
שלום, הקישור אצלי בבית נעשה פתאום נורא נורא איטי. אני רץ על Windows XP SP3 ולרב אתרים לא עולים כלל, ואם כן אז נורא לאט ורק חלקית. ב-Safe mode with networking הגלישה בסדר, אז אין בעיה בתשתית או במודם. איך אני אמור לאתר את הבעיה? אין לי מושג מאיפה להתחיל ובאילו צעדים לנקוט. תודה
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
אהלן, אני מתגורר בחו"ל ויש לנו כאן מודם משולב נתב של חברת הכבלים המקומית (Verizon) מדגם UltraLine Series 3 Model 9100OEM - כנראה משהו לא מוכר. בכל מקרה, יש לי בעיית קליטה בבית (בית של 2 קומות). יש ברשותי עוד ראוטר של לינקסיס מדגם דיי ישן :linksys befw11s4 V2.0 רציתי לשאול האם אפשר לקנפג אותו שיהיה ריפיטר אלחוטי (MAC TO MAC) או משהו בסיגנון ולא עם כבל או האם בכלל הוא יכול לשמש כריפטר/AP? אם לא, האם הדגם ה"חדש" יחסית של Linksys WRT54GL עם תוכנה צד ג' (נגיד DD-WRT זה מה שהיה לי בארץ לפחות) תעשה את העבודה ואוכל לקנפג אותו כ AP אלחוטי? האם כדאי לרכוש את הדגם המחליף החדש יותר ? או אולי בכלל פרוטוקול N או שזה מיותר ? (יש לי כרטיסי רשת תומכים ב N בכל הבית). תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע.. מישהו מוכן להסביר לי מה לא בסדר עם האינטרנט שלי? אני על 5Mbit בזק עם 014 ניסיתי כמה פעמים ובכל פעם אני מוריד במהירויות יוצאות מן הרגיל מה לעזאזל קורה כאן? קודם האינטרנט שלי לא זז ועכשיו הוא טס קודם הפינגים שלי לחול היו 400-1000 ועכשיו זה חזר לנורמה(נורמה? 160PING TO THE US) אני כנראה עובד לHOT אין לי כוח לבולשיט הזה עם בזק עברו כמה דקות ועשיתי עוד בדיקה, אני עדיין מקבל הורדה 6MB/s עכשיו בוקר מהירות ההורדה חזרה למהירות הרגילה
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכם, אודה לכם אם תעזרו לי יש לי רשת אלחוטית עם שלושה מחשבים ונתב אחד מסוג TP LINK TL WR841NDאבל באחד המחשבים אין קליטה, איך אני יכול לשפר את הקליטה? האם עם AP מסוג TP LINK?והאם הוא מומלץ? לציין שיש לי נתב נוסף מסוג EDIMAX BR620AWG האם אפשר להעזר בו? ומה זה WDS ואיך אני יכול לדעת אם הנתב הוא כזה?להוסיף שאני יודע שהחיבור הקווי הוא האידיאלי אבל אין לי אפשרות כזו תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי שיש לו safenet האם הפינג שלכם גבוה ואתם מרגישים שאתם לא מקבלים את המיטב מהתעדוף החדש שלהם? היום תומך אמר לי שזה מה שגורם לי לפינגים גבוהים, היום השירות לקוחות סגור אבל מחר אני הולך להוריד את השירות ולבדוק איך זה מה הפינג שלכם למשל ל www.yahoo.com? שלי 170 אני מבקש שזה ממי שיש לו 014 ו10 מגה ומעלה+שירות safenet בעיקרון הסיבה שיש לי את זה, זה בגלל שהם הציעו את זה בחינם והנציגת שירות לקוחות חפרה לי שזה לא עושה כלום לחיבור
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר ביתי של אדימקס של 54 מגה ובגלל שיש לי קומות בבית אני חושב להוסיף AP של 3COM של 108 מגה אחרי שאני יתקין אותו.. אניב אמת יגלוש ב108 בWIRELESS ?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה, כשעה עכשיו ישבתי עם התשתית שלי בזק בדבר מהירות האינטרנט. ולאחר שעה אם לא יותר של שיחה מייגעת הנציג הגיע למסקנה שצריך להחליף מודם(יש לי ביפוקוס 312 מעל ל5שנים אצלי). הספק בזק בנלאומי אין לו מושג מה הבעיה\ אומרים הבעיה אצל בזק. בקיצור אני אמור ללכת מחר ולהחליף את המודם. עכשיו אני אסביר את הבעיה, כאשר אני מוריד את קובץ ההורדה מפה: http://2.i014.net/Check1.html כהורדה רגילה ללא שום תוכנה, אני מוריד את הקובץ של ה500MB במהירות של כ 30-100 וכאשר אני מוריד בעזרת תוכנת הורדות INTERNET DOWNLAOD MANAGER, זה מוריד בקצב יציב על 320+- גם כאשר אני מוריד טורנטים מטורנטליטצ', לפעמים המהירות 50-150, גם אם יש הרבה מאוד סידרים. וטורנט ליטצ' זה אתר איכותי, תמיד תוך פחות מחצ …
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, מספר שאלות מרתיחות 1) האם אי אפשר לבצע factory reset לנתב? 2) בכניסה הראשונה לעמוד ההגדרה של הנתב (שעולה אוטומטית עם פתיחת הדפדפן) מופיעות לי שגיאות 230/108 והתפריטים לא זזים. כמו כן כשאני מגדיר פרטי ספקית הפעולה נכשלת אבל הפרטים מעודכנים בכל זאת ??? 3) כשאני מגדיר ססמאת אבטחה לאלחוט זה מודיע לי שהססמא עודכנה בהצלחה אבל כשאני מנסה לגשת לאלחוט הססמא לא נכונה. ולא זה לא נובע מבלבול אצלי. 4) אני מצליח לגשת לאלחוט דרך dell inspiron 1520 אבל לא דרך eee 1005ha שמותקן עליו אובונטו. למרות שה-eee כן מתחבר לחוטי. האייקון של ההתחברות לרשת באובונטו פשוט ממשיך להסתובב ונכשל אחרי דקה. 5) אני לא מצליח לגשת לפאנל הניהול המקורי של הנתב עם שם משתמש/ססמא admin. פשוט לא נותן. א…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי נתב Edimax BR6204WLG ועוד 4 מחשבים שמחוברים אליו בצורה חוטית! עכשיו יש לי מחשב אחד ספציפי שלפעמים יש בו אינטרנט ולפעמים לא, שבעוד כל שאר המחשבים האחרים יש אינטרנט. הבעיה היא שאני במחשב הבעייתי רואה שיש חיבור לנתב וגם פינגים שאני שולח מגיעים והכול נראה תקין. רק שאתרים לא עולים. מישהו יכול להגיד לי איפה פה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אני בחבילה של 5 מגה ADSL ואני מוריד כרגע בפאקינג 30 קיי קובץ מראפיד.. מה לגבי האפשרות לעבור לחבילת גיימר איך זה עובד העסק הזה? תודה..
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקבל פינגים מאוד גבוהים על שרתים שאני משחק עלייהם שנים. (empires main server, Touhou Fortress 2, weeabootique, commies build server) הפינגים נעים בין 400-1200 נורמאלי הם אמורים להיות בין 60-210 (אירופאים ואמריקאים) היה אצלי טכנאי אמר שתיקן את הרשת החליף לי את המודם, הבעייה עדיין כאן. יש לי פינגדול :<
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום המחשב שאני עובד עליו , פתאום מתנתק לו האינטרנט ואז חוזר אחרי כמה דקות המחשב שלי נמצא ברשת מודם 600E לראוטר LINKSYS 54GL , ולשני מחשבים , אחד מהם זה שלי הניתוקים התחילו לאחרונה האם מדובר בבעיה בכרטיס הרשת? איזה עוד בעיות יכולות להיות? מה אפשר לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני אחבר אליו מחשב אחד חוטי,מחשב נייד שיש לו תקן B ו G ואולי בעתיד XTREAMER אבל גם בחיבור חוטי. אז שיהיה 3,4 יציאות חוט ואלחוטי, לא חובה תקן N אבל עדיף שיהיה אם יש במחיר הזה או בתוספת קטנה. מה אתם אומרים על Edimax BR-6204WG או Edimax EW-7206APg. מה בכלל ההבדל בינהם? תודה וסופש"ע לפנים
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי לינקסיס שאפשר לפרק את האנטנה שלו, חשבתי על 8 או 10 DBI האם זה משנה משהו? האם אנטנה שמתחברת ישירות לראוטר או עם כבל ומעמד עצמאי? חברות מסויימות? והאם לכולם אותו חיבור? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
אהלן, הגיע אלי היום מודם נתב D-Link N 2760, חיברתי ליצאת ה-USB שלו הארד דיסק חיצוני. בשני מחשבים שעליהם יש XP ו-VISTA, בלי שום בעיה ראיתי את הכונן, כשהקלדתי בשורת החיפוש ב-WIN 7 לעומת זאת אני נאבק יום שלם ולא מצליח. בדקתי הרשאות בדקתי קבוצת עבודה הכל אמור להיות בסדר, וכלום. יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מניח שרובכם יודעים שהיום הוכרזה באופן רישמי מערכת ההפעלה Windows 7. אני משתמש במערכת ההפעלה הזו כבר כמה שבועות על המחשב הראשי שלי והאמת היא שיש לי רק מילים טובות להגיד עליה. כפי שכתבתי כבר לפני כמה שבועות בשרשור אחר בנושא, WIndows 7 היא מחליפה ראויה ל-XP ולדעתי כל אחד מאיתנו צריך לשקול בחיוב את המעבר למערכת הזו. ב-Windows 7 יש הרבה חידושים ושיפורים, וגם בתחום העיסוק של הפורום יש חדשות. אתם מוזמים לקרוא עליהן במדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הי, בעקבות ההודעה הזו עלה בי הרצון לנסות ולהחכים קצת בנושא סניפינג. יש לי רשת ביתית המורכבת מנתב Level One WBR3408, שני מחשבים עם ויסטה, אחד עם XP ועוד לפטופ. אני רוצה לנסות להסניף מידע שעובר בין הנתב לאחד המחשבים, לא ממש משנה לי איזה. הכל קורה ברשת הפנימית כמובן, כך שהנתב מבחינתי לא לוקח חלק במשחק. בתור צעד ראשון, אני רוצה להסניף מידע שמגיע למחשב שעליו אני עובד, ואח"כ לנסות להסניף מידע למחשב אחר ברשת. האם אני צריך להתקין משהו על המחשב בשביל זה, או שזה נעשה דרך CMD? איך אני מנתח את מה שאני מוצא (למשל, איזו חבילה נשלחה מאיפה, ומה התוכן שלה (או נניח - מה הפרוטוקול של תוכן החבילה)?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם.. אז זה הסיפור יש לנו אינטרט מהיר של בזק בין לאומי במהירות 10 מגה. ובבית יש 2 מחשבים אחד שמחובר לראוטר וגולש מעולה, והשני בחדר אחר שעובד על wifi. הבעיה היא שהמחשב שגולש על wifi בקושי זז, הקליטה על נמוך או נמוך מאוד עם המון ניתוקים, ואני כרגע מייחס את הבעייה לקליטה. בכל מקרה ניסינו לפתור את הבעיה ע"י ראוטר תקן n ומקלט תקן n אבל גם זה לא פתר את הבעיה. לכן אני מבקש את עזרתכם. מה עדיף משני האופציות: 1.לקנות למחשב השני ראוטר משלו ואכישהוא לסנכרן בינהם ולכל מחשב ראוטר משלו (הבנתי שזה נורא מוסבך עם ההגדרות בניהם וצריך טכנאי רשתות שיסדר את זה) 2. לקנות מעיין תחנת ממסר שתשב באמצע הבית ותקשר בין המקלט לבין הראוטר. (אם דבר כזה קיים בכלל). בכל מקרה כבלים בבית …
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי אני לקוח של 014 מזה כמה שנים (HOT - 5MB), הייתי כל הזמן מרוצה מהחיבור ומהמהירויות, ולמרות ההתדרדרות בשירות שלהם בתקופה האחרונה - ולא צריך לחזור על זה , ראו הודעה בנושא בעמוד הראשון של הפורום- אני עדיין די מרוצה. למה אני מתכוון? משחקי רשת - ה PINGים עדיין טובים בשרתים לחו"ל, במיוחד באירופה, ולמרות שההורדות משרתים בחו"ל לא משהו, אני עדיין מנצל את כל ה-5MB מהאתרים שאני מעוניין בהם (רפידשייר פרימיום, אתרי טורנט פרטיים מהירים-למרות שיש בעית UPLOAD למשתמשים מחו"ל). בבדיקות מהירות דרך תוכנות אובייקטיביות (DOWNTESTER מאתר netchief), ההורדה ממש לא משהו בשעות העומס, אך אם אני מנסה להוריד את אותם קבצים דרך מאיץ הורדות, אני יכול לנצל את כל המהירות. תגידו שזה לא מצב אידיאלי - א…
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
מעוניין להקים רשת אלחוטית, הרשת תחבר בין מדיה סנטר שנמצא בסלון (WIN 7) לבין מחשב שנמצא בחדר (WIN XP SP3) שאליו מחובר המודם בכבל רשת. אני לא מתכוון להזרים מדיה מהחדר לסלון אלא לתת אפשרות למדיה סנטר להוריד סרטים עצמאית מהרשת במהירות כמו בחדר, החיבור שיש לי הוא לכבלים במהירות 3M ללא חייגן. אני מעדיף נתב בתקן N-אם כבר קונים שיהיה משהו טוב אשמח לקבל פירוט על הרכיבים שאני צריך לרכוש והמלצה לדגמים. התקציב עומד על 300-400 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אין לי כרטיס רשת אלחוטי כרגע וגם לא אינטרנט (אני משתמש בפלאפון כרגע לאינטרנט), ויש לי פה נתב אלחוטי של LINKSYS WRT54G (שימש אותי למשחקי רשת עם השכן) ותהיתי אם אפשרי להפוך את הנתב שיתנהג כמו כרטיס רשת אלחוטי ויחפש לי רשתות חופשיות לא מאובטחות ויתחבר אליהם לצורך התחברות לאינטרנט (אל תדאגו מיום ראשון יהיה לי אינטרנט אני רוצה לנסות את זה רק מתוך סקרנות ותו לא, מה עושים שמשעמם), בחיפוש בגוגל מצאתי את DD-WRT שיכול להחליף את כל הקושחה של הנתב ובכך לתת לו עוד מלא אופציות שאולי יעזרו בנושא, אבל אני לא חושב שאני מבין בזה מספיק, אז אולי אם יש פה מישהו שיש לו תשובה לנושא אני אשמח, תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. מהטבלאות המפורסמות על מהירויות גלישה אני מצפה להגיע בחבילה של 2.5 מגה, ל-300 קילובייט לשניה. במציאות אני מגיע במקרה הטוב ל-210. ניסיתי לשפר ע"י הפעלת TCPOptimizer לפי הדרכה ב- NetCheif, ללא כל שינוי. מה ניתן לעשות, (אם בכלל) כדי להגיע לתוצאות טובות יותר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, יש לי חיבור USB לקליטת אינטרנט אלחוטי של DLINK מהדגם הזה http://www.amazon.com/dp/B0006698SI/ref=asc_df_B0006698SI933897?smid=A3ACUPJ4C2HX16&tag=dealtmp16096-20&linkCode=asn&creative=380341&creativeASIN=B0006698SI לפעמים אני רוצה לשבת במרפסת בערב עם הנייד ולגלוש ולא המקלט הפנימי של הנייד ולא ה DLINK מספיק חזקים כדי לקלוט את האותות של החיבורים בשכונה שלי שלא מוגנים בסיסמה (עזבו אם זה בסדר או לא, אני לא הולך להוריד קבצים וכאלה רק לקרוא חדשות, ספורט וכו). אני צריך משהו יותר חזק ממנו, מה האופציות שלי?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, התשתית שלי היא על 3 מגה כרגע. רציתי לדעת האם יש כאן מישהו עם NGN או פס רחב בחו"ל ששיש לו מנוי רפדישר ויכול להעיד האם הוא יכול למצות את מלוא רוחב הפס שלו.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי בבית חיבור לאינטרנט דרך הוט והספקית היא נטויזיין היום קיבלתי את הראוטר הנ"ל חיברתי אותו אמנם קצת הסתבכתי התקשרתי לנטויזיין והם הסבירו לי איך להגדיר אותו עכשיו אני נכנסתי לתקשורת האלחוטית (יש לי קצת ידע בהגדרת נתבים) והגדרתי שהתקשורת האלחוטית תהיה חסומה על ידי קוד כתבתי את הקוד בקוד אסקיי (13 ספרות) הגדרתי על 128 ביט ושהנתב ישדר ב108 מגה אישרתי את הכל יצאתי וכשאני מנסה להתחבר דרך המחשב נייד בתקשורת אלחוטית הוא לא נותן לי הוא כותב תקשורת מקומי בלבד בדקתי את מזהה רשתות אלחוטיות במחשב נייד הגדרתי לו שהוא יתחבר עם הקוד שכתבתי בנתב אבל עדיין רק מקומי בלבד ניסיתי לנתק את הסיסמה שהתקשורת האלחוטית תהיה בלי סיסמה אבל גם את אותה תוצאה אז מה הבעיה??????? אגב המחשב נייד הוא של ט…
-
- 7 תגובות
- 5.5k צפיות
-