עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Bori4ka,

שלום לכולם המודם שישןשל בזק התחיל לעשות לי בעיות וחשבתי לשדרג למשהו אחר עד 300 שקל חשבתי על המודם הזה D-Link DIR615 מה דעתתכם? יש משהו יותר טוב ממנו במחיר הזה ? תודה

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  2. יש לי בבית רשת של EDIMAX6574N אליה מוחברים 3 מחשבים באופן חוטי... ועוד מחשב אחד באופן אלחוטי (שאליו מחוברת מדפסת שמשותפת ברשת) לאחרונה קניתי מחשב נייד של סוני.. vaio NW130J.. לאחר שחיברתי את הלפטופ לרשת אני לא רואה את המחשב כחלק מהרשת.. כלומר שאני משתף קבצים מהלפטטופ אני לא רואה אותם ברשת במחשב הנייח (המחשב לא מופיע כחלק מהרשת) וכך גם להפך.. עכשיו אני רוצה לסדר שאני אוכל להדפיס ישירות מהמחשב הנייד (הוא נועד לאוניברסיטה.. ככה שאני מעריך שיש הבנה מדוע זה חשוב) איך אני מסדר את העניין? (אם זה לא היה ברור מכל הנייחים אני מצליח להדפיס דרך המדפסת שמחוברת למחשב האלחוטי בו המדפסת מחוברת..) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  3. היי אז ככה, התקנתי לאחרונה ווינדוס 7, ואני לא מצליח לפתור את בעיית השיתוף. אני יכול לעיין בתיקיות וקבצים במחשבי XP אחרים, אבל אי אפשר לעשות ההיפך אצלי, ה7 חוסם את הגישה. ניסיתי לאפשר הרשאות לEVRYONE באופציות שם, כיביתי סיסמאות, הפעלתי את כל אפשרויות שיתוף הקבצים ועדיין זה לא עובד. איך אני מאפשר למחשבי XP לעיין בקבצים ב7?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Zadu,

שלום לכולם היה לי היום הפסקת חשמל בבית. לאחר שהחשמל חזר גיליתי שהLAN לא עובד אז בדקתי את ההגדרות וכו' . מה שגיליתי שזה אומר שהcable הוא unplugged (שהוא בעצם כן מחובר) . כיביתי את הראוטר והדלקתי , עשיתי ריסטרט למחשב. שום דבר לא עזר . אחרי זה ניתקתי את הכבל של הLAN ואז אחרי שחיברתי איתו חזרה היה היבהוב כתום בחיבור מאחורי המחשב . וזה עדיין אומר "network cable unplugged" . אז אני חושב שהחיבור LAN לא עובד יותר . איך לתקן את זה ?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  5. Started by רפאלח,

זה החל מלפני חודש. באמצע גלישה רגילה, פתאום מתנתק האינטרנט. רק כאשר אני נכנס לפאנל של המודם דרך 10.0.0.138 ולוחץ על התחברות, האינטרנט חוזר. עד שזה קרה היו ניתוקים נדירים של פעם בחודש, וגם אחרי שניה האינטרנט היה מתחבר בעצמו. יש לי אינטרנט במהירות 5MB תשתית בזק, וספקית נטוויז'ן 017. וד"א מאז שהתחילו הניתוקים האינטרנט התחיל להיות זוועה. הכל יותר איטי, בעיות גלישה בכל אתר הרבה שגיאות של טעינת דפים, שלא נדבר על זה שאי אפשר כבר להוריד קבצים גדולים כי אחרי כמה דקות האינטרנט מתנתק. אין הבדל בבעיות בין EE לבין פיירפוקס. בהתחלה כשהבעיות של הניתוקים החלו להופיע התקשרתי למוקד התמיכה הטכנית של בזק והם הציעו לאפס את המודם, עשיתי את זה ולא היה בעיות למשך מספר שעות, אבל אחרי זה הם חזרו. …

6. Started by EvNomad,

שלום חברים! אנסה להסביר בקצרה: מחובר ב- ADSL ע"י מודם ATZECH 600E ונתב של אדימקס BR6524N כאשר אני מחובר ישירות למודם ומחייג עם חייגן של בזק הכל נפלא!! ברגע שאני מתחבר דרך הנתב חיבור אלחוטי אני מקבל כרבע רוחב פס ז"א ב - 4 מגה מהירות ההורדה משרתי HTTP לא עוברת את 100 דיברתי עם PIKOK ונאמר לי שהראוטר לא מגביל טרפיק ושיש לדבר עם בזק אבל עדיין לא עונים לי.....מעצבן! בבקשה רעיונות??

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by ndv,

יש לי אינטרנט של 012 קיבלתי מהם גם מודם (rotal rta1320a) וגם מין מכשיר כזה זהוא בעצם הקו טלפון. ברשותי מודם ראוטר אלחוטי של בזק וברצוני לעשות רשת אלחטוית כמו שהייתה לי לפני שעברתי ל012. אני רוצה לעשות שני מחשבים אלחוטיים ועוד פלאפון. יש כמה בעיות: 1. אני מצליח להתחבר לרשת האלחוטית אבל לא לאינטרנט (אין חיבור לאינטרנט- גם בויסטה גם בXP וגם בפלאפון) 2. אין שיתןף קבצים לא משנה באיזו קונפיגיורציה. 3. יש לפעמים ניתוקים כשאני משתמש בראוטר של בזק בתור ראוטר. בתמיכה של 012 הם אומרים שהם לא מעודדים דברים כשאלה ושהם לא יוכלו לעזור לי (למרות שהם אמרו שזה אפשרי) ריסטתי את הראוטר להגדרות ברירת מחדל אבל זה עדיין לא עוזר. מה לעשות? אני כבר מיואש מכל הבלאגן הזה.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by rancohen,

שלום! יש ברשותי ראוטר חדש של D-Link מדגם DSL-2760U שפועל בתקן N. כמו כן, יש לי דונגל USB של TP-Link שפועל גם כן בתקן N אני מצליח להתחבר אלחוטית והכל טוב ויפה, אך משום מה אין לי יציבות....כלומר, מדי פעם ,מסיבות לא מובנות, המחשב שמחובר אלחוטית באמצעות הדונגל USB מתנתק מהאינטרנט, או עובד מאוד מאוד לאט... לאחר הוצאתו והכנסתו מחדש, שוב יש קליטה כמעט מלאה והאינטרנט שוב עובד... האם יש לכך איזשהו הסבר או אפשרות לטיפול, מלבד בעיות חומרה? תודה רבה....

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ariel-ro,

אהלן! לאחר שסוף סוף העברתי כבל רשת בבית, יש לי כמה עצות אל מי שלא יודע כ"כ, 1. אם הסלבנד(הכבל שמשמש להעברת חוטים בבית) לא מגיע לנקודה שלו רוב הסיכויים שיש באמצע קופסת ביקורת כל שהיא, לחפש אותה בכל מכסה בבית. 2. אנחנו העברנו את הסטלבנד ע"י משיכת החוט טלפון(במידה ויש), ואז החזרנו את החוט טלפון אם הכבל שרצינו. שיטה מאוד נוחה וקלה והיא לא קורעת את הידיים.(בדר"כ צריכים שני אנשים בשביל זה אחד שיגיש את הסטלבנד, והשני שימשוך את החוט טלפון) 3. במידה וקונים שקעי רשת משולבים טלפון, שימו לב שהם לא נכנסים לשקעים הרגילים! זה לא יהיה תחת התיח, אתם תצטרכו לשים את זה עם קופסא, ככה שאם זה במקום בולט זה יהיה לא נעים לעין. 4. שימו לב שכל הכלים הדרושים אצלכם, וככה לא תוכלו לסיים הכל באותו יום…

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  10. Started by inbalt,

יש לי ראוטר\מודם של בזק - siemens sl2 141 המחובר לראוטר motorola של הכבלים אני רוצה שהראוטר יחובר למודם של הכבלים וישמש כראוטר איך מגדירים זאת? החיבור שלי הוא ללא חייגן, למרות שזו לא בעיה לשנות לחיבור עם חייגן בנתיים ביטלתי את ההגדרות בראוטר של dsl (עשיתי disable) יש לי את ה-host של 012 ל-pptp ול-l2pt למרות שלא מצאתי איפה יש אפשרות כזאת בראוטר תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Cheif,

הותיקים יותר בוודאי זוכרים את שירות ה-GeoCities שבסוף שנות ה-90 ותחילת שנות ה-2000 היה *המקום* בו יכולת להרים אתר אינטרנט חינמי. גם אני עשיתי בו שימוש בכמה הזדמנויות. אבל מאז GeoCities עברה גלגלולים רבים שבסופם רכשה אותו Yahoo שלא בדיוק ידעה מה לעשות איתו ואיך לקדם אותו. בכל מקרה, היום מת אחד ה-ICON-ים של תקופת הבועה ונסגר סופית. RIP GeoCities. http://geocities.yahoo.com [attachment deleted by admin]

12. זהו דיי נמאס לי! חזרתי משיחה עם 012, עם התמיכה הטכנית, אני כבר סובל בערך כחצי שנה מקרטועים בלתי נסבלים בצפייה באתר southparkstudios בתוכניות המשודרות בחינם ברשת. לפני 012 היה לי ספקית ותשתית בזק עם גיימרים על 2.5MB. תמיד הייתי יכול לראות SouthPark על האיכות הכי גבוהה (HD) ללא קרטועים בכלל, אפילו על 2 מחשבים! מהיום בו עברתי ל012, זהו, נדא. אני לא מסוגל יותר לראות Southpark על Low, בסטרימינג של 300Kb! לי יש ב012 5MB עם גיימרים על תשתית הוט. לאחר חצי שנה של סבל ותקווה לתיקון יצרתי עמם קשר (למרות שבמהלך החצי שנה הערתי על הבעיה הזאת בכל שיחות התמיכה הטכנית המרובות שהיו לי איתם) היום הם אמרו לי שהמשתמש שלי תקין לחלוטין, ולטענתם הם בדקו בנטויזיון וגם שם זה מקרטע (אצלי …

13. Started by nadavya,

יש לי נתב אלחוטי של 3COM דגם 3CRWER100-75 שלפני כמה ימים החלט שהוא מפסיק להתחבר לרשת. לאחר שיחה של שעה עם תמיכה של בזק בנילאומי שנותנים גם תמיכה בנתבים שזה יפה מאד הבנתי שהוא כנראה הלך. משום מה הוא לא מצליח לקבל IP מהוט שהם התשתית שלי ומבזק בינלאומי שהם הספק. לא משנה באיזה חיבור אני משתמש (PPTP, L2TP או ללא חייגן בכלל). רק בחיבור ישיר למודם עם חייגן בWINDOWS 7 אני מצליח להתחבר (מהירות 5MB דרך אגב). עידכנתי כבר לקושחה האחרונה שהיא 1.3 למיטב ידיעתי. אם יש למישהו משהו שיעזור לי להחיות אותו אני אשמח לשמוע. במידה ואני לא אצליח לגרום לנוכחי לעבוד אני אקנה אחד חדש, הדרישות שלי למרות שלא את כולן אני צריך כרגע הן, שיתמוך בתקן אלחוטי n ,שיהיה מתג של 1GBIT, MIMO ו3 אנטנות אהה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by missT,

יש לי מודם של בזק וראוטר אלחוטי המודם עצמו מתחבר לאינטרנט כמו שצריך אבל כשאני מחברת אותו לראוטר דרך יציאת WAN ואז המחשב עם כבל רשת לאחת היציאות LAN של הראוטר אז אין לי אינטרנט. כמו כן יש לי נייד והוא מזהה את הרשת האלחוטית ומתחבר אליה - מה שאומר שכן יש לי רשת בין המחשבים דרך הראוטר אבל אין לי גישה לאינטרנט. מה לעשות?!!?!?!?

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  15. מי שמצטרף לטלפוניה של אורנג', זכאי לשנה של אינטרנט בחינם במהירות 2.5M. http://www.orange.net.il/isp/phone_offer לידיעתכם.

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  16. היי, בניתי אתר דינאמי ב-Java, והוא מותקן על שרת Websphere בביתי ויש לי IP קבוע בבית. עד כאן הכל נחמד. יש לי דומיין שהוא למשל : www.example.co.il . כיצד אני מחבר בין הדומיין לבין השרת. כלומר אם מישהו יקיש בדפדפן שלו את שם האתר שלי www.example.co.il אז זה יפנה לשרת שלי ויציג לו את האתר. תודה !!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני אשמח אם מישהו שגולש דרך אורנג' ישתתף בבדיקה הזאת שאנחנו עושים: http://www.agenda.co.il/306/forum/ לחפש את הספקיות שמגבילות את הגלישה. בינתיים צדיקה אחת בסדום, בזק בינלאומי, חסר לנו את אורנג'.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  18. שלום לכולם יש לי בעיה בחיבור האינטרנט (התחילה בבוקר ליפני כן הכל תקין) אני לא מצליח להיתחבר לאינטרנט מופיעה לי שגיאה 815 יצרתי קשר עים NETVISION והם טענו שמיספר שגיאה זו מראה על בעיה בבזק דיברתי אים נציג של בזק והוא טען שיש בעיה בכרטיס רשת או בדרייבר הסרתי את הדרייבר והתקנתי מחדש ובדקתי במנהל ההתקנים ואין סימון של בעיה בכרטס הרשת הדרריבר הותקן מדיסק ההתקמה של לוח-האם הסרתי והתקנתי כמה פעמים ולא עזר כלום ושוב החל הטירטור בין הספק לתשתית אני כבר לא יודע מה לעשות האים ישנו פיתרון או דרייבר יותר עדכני כי אני לא יודע האים הדרייבר באתר של GIGABYTE יותר עדכני ממה שיש בדיסק ההתקנה וגם שאני מסיר את הדרייבר ומכניס את דיסק ההתקנה הוא מסומן בצבע אפור דהוי ורשום מותקן ובפועל הדרייבר …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by celad,

שלום לכולם, אני צריך את המלצתכם בשדרוג ראוטר ברשת ביתית, כרגע יש לי ראוטר DI 524 של DLINK עם מודם ADSL ECI 312. יש לי בבית 5 מחשבים אחד מחובר בכבל ישירות לראוטר וכל השאר ביניהם PS3 וטלפונים סלולארים שמחוברים ב WIFI. הבית הוא בית פרטי בגודל 220 מטר עם חצר ו 3 קומות. נכון להיום המחשב שמחובר בכבל עובד נהדר עם הורדות כבדות 24/7 P2P דרך היוטורנט. כל שאר המחשבים ברשת האלחוטית מגמגמים לגמרי, הרבה ניתוקים,והרבה פעמיים יש חיבור ואין אינטרנט, הרבה פעמים המחשבים לא מצליחים להתחבר לראוטר ויש צורך לנתק אותו מהחשמל ולהחזיר. החלטתי שיש צורך להחליף את הראוטר כי הוא כבר עשה את שלו אני מתלבט בין 2 דגמים: BR-6424n או WRT54G. לאחר שחרשתי את כל הפורום לגבי מידע על שניהם אני לא בטוח שיש לי צו…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. עדכון : טוב חבר'ה, אחרי שקבענו אייפי קבוע, אני מנסה לבצע העברת/פתיחת פורטים. תראו בעצמכם, אני לא מבין מה קורה פה!?!?!? : לאחר שעשיתי את זה: ואת זה: אני מקבל את זה: למה לעזאזל?!?!?!..... תודה לעוזרים! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ שלום חברים, אני משתמש במודם נתב מסוג siemens sl2-141. אני מנסה לקבוע למחשב שלי אייפי קבוע (סטאטיק אייפי ) ללא הצלחה. עד כמה שאני מבין זה שלב הכרחי לצורך פתיחת פורטים כדי לא לקבל low id באימיול לדוגמא. כדי לחסוך מכם בלבולי שכל מיותרים אני מציג בפניכם את כל הנתונים ואשמח אם תוכלו להגיד לי בדיוק מה למלא בכל אחת …

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. שמעו אני יודע שאתם לא אוהבים דיונים על הנושא הזה אבל זה היה ממש מוזר, ממילא אני לא נותן לינקים או משהו הפעלתי מקודם את utorrent והכנסתי טורנט של witcher enhanced edition, ראיתי שאין DHT כי איזה אידיוט סימן את זה בתור פרייווט ועמדתי דקה דומיה הטורנט מתחיל, פתאום המהירות קופצת ל1.0MB לשנייה ואז לאט לאט יורדת ל700 לשנייה, ממש נבהלתי אמרתי מה זה יכול להיות ,אז אני מסתכל ברשימה של הpeers ומה אני רואה? bzq bla bla משהו ואז נגמר בstatic.bezeqint.net והוא נמצא בארצות הברית בקיצור מה הולך פה? אני זוכר שקראתי על זה פעם שקוראים לזה וובקאש או משהו כזה אבל זה בכלל בסדר שהם מחזיקים תוכן לא חוקי אצליהם?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by avivlyaviv,

חברה בבקשה תעזרו לי אני מיואש! יום אחד אני חוזר מבית ספר אין אינרנט רשום "כבל רשת מנותק" אני הולך למחשב של אחותי גם שם אותה שגיאה. אני מסתכל על הרוטאר והנורות של הLAN ו10/100M מהבהבהות(בד"ג לא) ניסתי לחבר להדליק הכל, דיברתי עם HOT בזק. עשיתי RESET והצלחתי אחרי סיפור ארוך לחבר מחשב אחד. אם אני מנסה לחבר מחשב שני עוד פעם אותה שגיאה.(אני יכל לחבר כל מחשב בנפרד) ניסתי גם עידכון ל1.61...(לא עזר) מה יכל להיות הבעיה? HELP PLEASE ד"א הראוטר EDIMAX BR-6204Wg

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  23. Started by balon007,

תודה.

• 9 תגובות
    • 7.8k צפיות
  24. Started by BigPoppa,

שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם ASAP.. אני מריץ חלונות ויסטה וברצוני לחסום שליחת מיילים (מיילים יוצאים) בWindows Firewall כשקבלת מיילים נשארת אפשרית\זמינה . [חסימת שליחת מיילים בלבד] מישהו יודע איך עושים את זה? thanks in advance

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  25. Started by dr_drek,

אני מנסה להיכנס לאתרים בפיירפוקס וזה מראה לי : http://eliad.org/viewer.php?id=1256835962.jpg מה יכולה להיות הבעיה? באינטרנט אקספלורר האינטרנט עובד [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים