עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. TP-LINK TL-WR841N מאפשר לחבר את המחשב הנייח בחיבור חוטי והמחשב הנייד באלחוטי או שהנתב עובד רק על מצב אלחוטי ומצריך ממני לקנות כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייח

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. אחרי הפסקת חשמל, הדלקתי את המחשב, והוא משום מה זיהה לי חומרה חדשה - כרטיס הרשת שעל הלוח אם. הכרטיס רשת נמצא במצב identifying מול הראוטר ולא מצליח להתחבר אליו. כרגע אני גולש דרך הראוטר באותו מחשב אבל עם כרטיס רשת אלחוטי. ביצעתי ipconfig/all (לכרטיס הפיזי כמובן) ומה שאני רואה זה שהוא המציא לי כתובת IP ו-default gateway (שלא קשורים לראוטר) בנוסף, הכתובת של ה-DNSים משובשת fec0:0:0:fff וכו', וכתובת ה-MAC היא 00-00-00-00-00-00 (זה physical address נכון?). למישהו יש רעיון מה לעשות? בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by zilbermm,

היי, אני רוצה לקנות נתב אלחוטי למטרות הבאות - 1. יחובר בחיבור קווי למחשב 2. חיבור אלחוטי לסטרימר - צפייה בתכני HD בדרך כלל נעשית מדיסק המחובר ישירות לסטרימר 3. XBOX 4. חיבור אלחוטי ללפטופ בסלון מה ההמלצה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by hotshot,

שלום לכולם, יש אצל ההורים שלי ראוטר D-link של בזק וחבילה של 10 מ"ב. כיוון שאין קליטה אלחוטית בקומת הכניסה, הם קנו AccessPoint של Edimax (לא זוכר בדיוק את הדגם). הבעייה היא שאני לא מצליח לגרום לו לעבוד, ההוראות פשוט לא ברורות ואני עוד איש מחשבים. כל מה שעשיתי כדי להגדיר אותו זה להגדיר את שם הרשת ושיתפקד כרפיטר (יש לו עוד כמה אופציות). אני אמנם מזהה את הרשת האלחוטית בבית במקומות שלא הצליחו קודם, אבל לא מצליח לגלוש דרכה. לא היה מוגדר שום WEP בראוטר ולכן לא הגדרתי ב-AccessPoint. האם שכחתי משהו?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by NISAN,

מישהו יודע איפה אפשר לרכוש את הכל המאפשר "הידוק" של הקבל לחיבור ה R-45. (ראה קישור)http://www.cable4pc.com/jpg/tool-104.jpg או איפה ניתן להשיג את הראשים המתאימים מסוג rj45. (ראה קישור) http://www.megatronics.lk/products/cables-connectors/modular/rj45.jpg בתודה רבה. ניסן תגר.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ranranran,

שלום. יש לי מחשב נייח בבית שמחובר באמצעות ראוטר של TP-LINK, TL-WR340G. המחשב האישי מחובר בכבל רשת ואילו המכשירים האחרים, (טאבלט, נייד, פלאפונים) מחוברים דרך הראוטר בצורה אלחוטית. לאחרונה עברתי צפונה ורכשתי לפטופ http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22412&cf=zap כשהרשת האלחוטית שלו לפי הגדרות יצרן היא:Intel Centrino Wireless-N 2230 & Bluetooth 4.0 (2x2 BGN & BT4). האינטרנט שיש לי בבית הוא של HOT/נטוויז'ן 12 מגה. אני רוצה לקחת את הכבל רשת שיש בראשותי פה, סדר גודל של 14 מטר אורך, לצפון מכיוון שכנראה לא אצליח לקלוט בצורה אלחוטית את הרשת שם ולשים לנייח מתאם אלחוטי. אצטרך להחליף ראוטר?איזה כרטיס לשים לנייח? לנסות במקום הכבל מגדיל טווח? הצעות המלצות וכו' התקבלו …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום ידידיי! כזכור לכם אני עושה ADSL ואני צריך ממכם פרטים סופיים מדובר עם שני AMD (!) עם אקס פי פרו. אני רוצה ששניהם יוכלו לגלוש באינטרנט בו זמנית ולכן הבנתי שאני צריך לקנות אב והחלטתי לקנות את זה Intel InBusiness ( SH10T5EU ) - 5 Port HUB 10 Mbps CLASS II Repeater עכשיו אני צריך שבכל מחשב יהיה כרטיס רשת. עכשיו אני צריך עזרה באיזה כבלים אני מחבר לאיפה ואיזה כבלים אני צריך (מפוצלים או לא). מבקש עזרה במהירות. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. *השאלה נכתבה מחדש.. בבקשה לקרוא..* שלום, יש לי בעיה מאוד מוזרה בתשתית של הרשת בבית הנקודת רשת שיש במרתף לא עבדה אף פעם, חוץ מזה יש בעיה אחרת אבל נעזוב את זה עכשיו.. הכבל רשת עובר מהארון רשת בקומה השניה דרך הארון חשמל בקומה הראשונה עד למרתף, לחברה שהתקינה כאן את הרשת יש מכשיר שבודק את התקינות של נקודות הרשת, המכשיר אומר שהכל תקין אבל כשמחברים מחשב זה לא עובד, לא משנה איזה מחשב או איזה כרטיס רשת.. אחרי הרבה תלונות לחברה הם אמרו שיש להם אותה בעיה בעוד 2 מקומות והם אמרו שהחלפת SWITCH אולי יעזור.. זה נראה לי ממש לא הגיוני.. כל הסימנים מצביעים על בעיה בתקשורת.. מישהו שעבד בתור עוזר למנהל רשת גדולה אמר לי שהבעיה היא אכן בעית תקשורת והיא נגרמת בגלל שהכבלים של הרשת עוברים קרוב ל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי ראוטר ADSL של ROTAL ולידו ממש צמוד יש טלפון אלחוטי של בזק , כל מחשב שאני מחבר בקו הזה האינטרנט עובד לאט וקורס בנקודות אחרות המחשב עובד מצויין יכול להיות שהטלפון האלחוטי משבש את הראוטר יש מצב כזה ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. היי, אני מחובר לנטוויזן דרך נטבוקס ושמתי לב שכבר תקופה ארוכה בכל פעם שאני מוריד קובץ גדול האינטרנט מתנתק הדבר קורה גם בהורדות של טורנט וגם בהורדות משרתים כגון ORIGIN ודומיו. האם יש מה לעשות לפני שאני רץ להחליף כרטיס רשת? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by eli33,

אחרי פירמוט והתקנה של windows xp sp2 אני מתחבר לאינטרנט . אבל זה לא מציג אתרים.. חוץ מהתקנת הדרייבר של הכרטיס רשת שניסיתי (ואני בטוח ב 99 אחוז שזה הדרייבר הנכון) יש עוד משהו שאפשר לעשות? תודה נ.ב ניסיתי להריץ חיפוש בפורום ולא הצלחתי לפתור את הבעיה..

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. עקרונית, אם אני לא טועה, אני מקבל מהספק שלי מהירות של 5 מגה הורדה, ו-0.5 מגה העלאה. אבל, השבוע שפתחתי פורט בראוטר שמתי לב למשהו מאוד מעניין, איך אומרים, תמונה אחת שווה אלף מילים: ולמי שלא הבין, הייתכן שיש לי 6 מגה הורדה ו-640 קילו העלאה ?????????????????????

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by dids22,

אז ככה יש לי שני מחשבים בבית, אחד ליד הראוטר והשני בקומה מתחת. בין שני הקומות עובר כבל רשת שאליו חיברתי שני שקעי RJ45. קיצר חיברתי את המחשב שבקומה התחתונה לראוטר (wrt54gl) וקיבלתי IP דינאמי. הבעיה היא שאני לא מצליח לגשת לממשק של הראוטר מהמחשב הזה (לפעמים הוא מגיע לשלב ההזדהות) בנוסף, שמתי לב שהווינדוס מודיע לפעמים שהחיבור נותק ( " a network cable is unplugged" ) עשיתי ping לראוטר ויש איבוד של כמה פקטים (ראו תמונה) (עם המחשב השני שליד הראוטר אין איבוד פקטים ואני יכול לגשות ממנו לממשק של הראוטר. מן הסתם הבעיה היא בכבל שבין שני הקומות השאלה מה אני יכול לעשות? ממה זה נובע? על הבעיות הנ"ל מעידות?(למה יש בכלל איבוד פקטים?) קיצר אני אשמח לקצת עזרה תודה !! **עדכון** חיברתי את המ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by psxr,

בהרבה דיונים פה בפורום הנתב המומלץ הוא wrt54gl בחיפוש מהיר בזאפ ראיתי שיש ללינקסיס עוד כמה נתבים במחיר דומה (wrt54g wrt54gc) ועוד נתב מאותה סידרה אבל בקפיצה משמעותית במחיר wrt54gs. רציתי לדעת במה הgl יותר טוב מה g וה gc ומה היתרון של הgs שעולה בערך 200 שקל יותר

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by xma,

שלום כרגע אני מחובר לבזק בתור תשתית ובזבל בתור ספק ויש לי פינגים של 20-25 ולפי מה שהבנתי מחברים שלי יש להם פינג 5-10 הבנתי בזק עשו עדכון קושחה והוסיפו interleaver שזה בעצם מה שעושה את זה אני משתמש בראוטר של dlink-2760u ובdownstream delay מופיעה לי 8 אני מחובר על תשתית adsl מישהוא אולי ניתקל בבעיה ויודע איך לסדר אותה ? תודה לעוזרים !1

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Cheif,

את כל התשובות בפורום רשמתי היום באמצעות הiPad החדש שלי שמחובר באלחוט לנתב ולאינטרנט. אני כבר כמה ימים בודק אותו כתחליף למחשב הנייד שלי (שהוא בסך הכל net book פשוט). מסקנות ראשוניות בנושא אתם יכולים לקרוא בבלוג שלי -- http://www.netcheif.com/blog/?p=817. חג שמח ושנה טובה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. הי, אז ככה ראוטר של פרטנר (wifi disabled) - הבעייה נפתרה תודה חברים וחג שמח

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. עברתי לפני מספר ימים מבזק להוט. כמובן קיבלתי מודם וראוטר שחוברו לרשת הביתית (רשת קווית הפרוסה ברחבי הבית). משום מה במחשב אחד ברשת אני מקבל רק 100 מגה ולא ג'יגה. במחשב אחר שמחובר לרשת יש ג'יגה. יש לציין שלפני המעבר להוט, לא היתה שום בעיה והמחשב קיבל ג'יגה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Anonymous1,

ברשותי מודם בתשתית בזק aztech 600E, נכנסתי לראווטר Netgear להגדיר ויש סוג חבור PPTP ו Others. ניסיתי בשניהם וזה לא עבד. יתכן שהראוטר הזה לא עובד עם PPPOE? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by The American Wolf,

שלום לכולם ,אשמח לעזרתכם,יש לי מודם HOTBOX ללא חייגן (הוט+בזק בינלאומי) ורואוטר של אדימקס ,לפני זה היה לי חייגן ובראוטר הייתי מגדיר אותו דרך L2TP ,והכל עבד יפה ,אח"כ כשהורידו לי את החייגן אמרו לי להגדיר את זה בתור DHCP בHOTBOX ,עכשיו כרגע אני משמש בHOTBOX בתור ראוטר כרגע ,בHOTBOX זה לא בעיה כי פשוט יש אופציהDHCP והכל עובד יפה,עכשיו הבעיה כרגע זה להגדיר את הראוטר אדימקס ,מכיוון שאני לא יכול להשתמש בL2TP ,ואין בראוטר של אדימקס אופציה של DHCP (חוץ מההגדרות של LAN ) אז השאלה שלי איך אני מגדיר את הראוטר של אדימקס ועם איזה הגדרות ? כבר ניסיתי הכל וכלום לא עובד ,אז אני אשמח לעזרתכם ,תודה רבה לכולכם.

21. Started by Doron Aharonov,

היי, אני מחובר לפרטנר פייבר באמצעות המודם ראוטר שהם סיפקו לי של DLINK 256. מכיוון שאין קליטה של הוויפי באחד החדרים, ניסיתי להתקין מגדיל טווח. חיברתי באותו החדר מגדיל טווח (ואחרי זה ניסיתי גם עם ראוטר ישן) לשקע רשת שמחובר ישירות למודם הראשי. (נקודת הרשת מקבלת אינטרנט, חיברתי לשם מחשב והכל עבד מצויין). לכמה דקות הצלחתי לקבל אינטרנט בוויפי הנוסף אך לאחר מכן שמתי לב כי כל המחשבים שמחוברים לוויפי הנוסף של המגדיל טווח וכן הוויפי מהמודם הראשי לא מקבלים יותר אינטרנט. בשורת המשימות מופיע connected, no internet. שמנתקים את המגדיל טווח מהחשמל הכל מסתדר... מה אני עושה לא נכון? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by hello,

טוב...לי ולחברים שלי יש מחשבים מושקעים למדי... לכל אחד יש לפחות 2 כ.רשת. הבעיה היא כאשר אנחנו מנסים לחבר אותם אחד לשני היא כאשר אחד הוא host אז כמובן הוא יכול לגשת אל שתי המחשבים וכל אחד אליו. so far so good הבעיה היא כאשר אנחנו מנסים לשחק ברשת.... רק מחשב אחד יכול להתחבר... השאלה שלי היא אם חיבור של כולם אחד לשני יפתור את זה(3 כבלי רשת) או שחייבים כ.רשת עם שני חיבורים או hub או router.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי 2 מחשבים (אחד בדרך), בשתיהם כרטיס רשת, שאלה ראשונה היא: האם כרטיס רשת זול איטי מהרבה מכרטיס רשת יקר?! עוד שאלה, יש לי 2 מודמים של ADSL, אחד בחיבור USC ואחד בחיבור לכרטיס רשת, אני רוצה ש2 המחשבים יגלשו בו זמנית באינטרנט ויהיו מחוברים ברשת ביניהם. מה הכי כדאי?! לקנות כרטיס רשת נוסך ונתב? לחבר את המודם USB למחשב החזק ואת שני המחשבים לחבר ברשת?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by RKK,

קניתי דיסק קשיח חיצוני של Western Digital:My Passport Essential 320GB 2.5 Inch External Portable HDD USB 2. עכשיו אני רוצה לחבר את הדיסק קשיח לראוטר תקן N של בזק- DLINK DSL-2760U. אני רוצה שיהיה לי את הכונן גם במחשב הנייח וגם במחשב הנייד. עכשיו עשיתי המחשב שלי-> מיפוי כונן רשת-> והוספתי את הכונן. אני רואה את הכונן ב 2 המחשבים והכל בסדר אבל מה הבעיה אני לא מצליח להעביר יותר מדי קבצים. אני יכול להעביר 2 קבצים אבל לא יכול להעביר 15 קבצים של 900 מ"ב. הטכנאי של בזק אומר לי שהבעיה בראוטר שהוא לא מאפשר להעביר יותר מג'יגה אבל זה פחות מג'יגה,ניסיתי גם 700MB. הוא גם טוען שיכול הבעיה בדיסק הקשיח. עכשיו כשאני מחבר את הדיסק קשיח בנפרד למחשב בחיבור USB(בלי ראוטר),הכל בסדר וזה מעב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. אני יודע שהנושא הזה נטחן כבר בעבר אבל הצלחתי להתבלבל.. קניתי לא מזמן את הראוטר הנ"ל ועכשיו אני רוצה להתקין לו את הקושחה של Tomato . [יש לי אינטרנט בכבלים ללא חיבור חייגן] קראתי המון על התקנת קושחה אבל עדיין הדברים נשארו לי לא ברורים לצערי ואני חייב להיות בטוח במה שאני עושה כדי לא להרוס כאן משהו. את הקושחה הורדתי מכאן: http://www.polarcloud.com/tomato את הקובץ: Firmware Tomato_1_27.7z (3MB) בתוך קובץ זה ישנם הקבצים: readme.htm sha1 tomato.trx whr_install.bat WRT54G_WRT54GL.bin ועוד קבצי BIN המתאימים לראוטרים אחרים... ! עכשיו, אני יודע שצריך לעשות Administration->Firmware Update דרך הממשק הוובי של לינקסיס לקובץ ה BIN . כמה שאלות: 1. ראיתי בכמה פורומים ש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.