רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
ראיתי מודעה לדבר כזה,וזה נשמע קצת כמו מד"ב. מישהו מכיר כזה דבר?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשתף אותכם בהשוואה שערכתי ממש לפני כמה דקות בחיבור ה-12MB החדש שלי דרך HOT. יש לי סקרינשוטים אם תהיה דרישה, כרגע אסכם את התוצאות לפי פרמטרים שבדקתי- 1. פינגים: נטויזן - נמוכים, יציבים בזק - לא יציבים, פעם ב יש פינג יותר נמוך מנטויזן 2.טורנט ספציפי בפרק זמן זהה: נטויזן - 0.3K בזק - 85.5K 3. גלישה באתרים: נטויזן - גלישה מהירה מאוד, חלקה ללא זמני טעינה לעמוד מורגשים בזק - זמן טעינה של בערך 2 שניות לעמוד, קצת מעצבן.. וגורם לגלישה לא חלקה. 4.speedtest.net נטויזן - העלאה 0.96M והורדה 11.83M. בזק - העלאה 0.93M והורדה 1.18M (הזוי? עשיתי כמה פעמים..) סה"כ אני חושב שאשאר עם נטויזן, בגלל הגלישה... למרות שאני ממש מתעצבן מהקטע של החסימות טורנטים. מה דעתכם? תומר.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קודם כל תודה וכל הכבוד על התשובות המקצועיות שלך!!! יש לי מחשב עם מודם PCI שמחובר לקו של בזק ואני מקבל ושולח דרכו פקסים אני מעוניין להתחיל לעשות דרכו שיחות טלפון רגילות ז"א לחבר אזניות ומיקרופון ולחייג ישירות מהמחשב? האם אפשר לעשות את זה? ואם כן אשמח לשמוע איך..? בתודה מראש משה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
הנטסטיק לא עובד לי על ווינדוס 7. ההתקנה מתחילה אבל חוזרת אחורה ורושם הודעה שהווינדוס לא מתאים. התקשרתי לתמיכה של פלאפון והם לא מוכנים לתמוך ב7 פשוט ביזיון שחברה בסדר גודל כזה לא נערכת נכון. בכל אופן נכנסתי לאתר הרשמי של Ovation mc950d (השם של הנטסטיק) והורדתי את הדריבר ועכשיו הנטסטיק מותקן אבל לפי ההמדריך שלו אני צריך ליצור חייגן באופן ידני רק שאין לי את הנתונים הדרושים...מי שהתעסק עם זה או יודע את הנתונים בבקשה Helpppp me http://www.novatelwireless.com/files/UMTS%20-%20Creating%20Vista%20DUN%20Connection.pdf
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, קצת רקע: הלפטופ שלי מחובר למודם של בזק עם כבל רשת. אני מעוניין שלפטופ אחר יתחבר לאינטרנט דרכו ואין לי ראוטר. ראיתי באפשרויות אינטרנט בלוח בקרה שיש אפשרות לאפשר למחשבים אחרים להתחבר לרשת דרך הלפטופ "allow other network users to connect through this computer s internet connection" האפשרות הזו קיימת גם בחייגן של בזק וגם בlocal area connection עכשיו יש שתי בעיות: הראשונה היא שאני לא מצליח בכלל לעשות וי באפשרות הנ"ל. השנייה האם אפשר בכלל להשתמש בלפטופ כראוטר ולהתחבר עם לפטופ אחר לאינטרנט דרך החיבור של הלפטופ המחובר קווית? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, השני מתחבר לאינטרנט בעזרת חיבור משותף מהראשון (ICS) הבעייה שבמחשב השני כל הפורטים חסומים ואני לא מצליח לפתוח אותם, VNC לא עובד, משחקי מולטי לא עובדים, כלום. אני יודע איך לעשות את זה אבל זה פשוט לא עובד, צירפתי תמונה של המסך שדרכו פותחים פורטים שיבינו על מה אני מדבר. לדעתי זו בעייה גם עם חיבורים יוצאים וגם עם נכנסים. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום! אתחיל בכך שאומר שהידע שלי בנושא רשתות, ראוטרים וכו' שואף ל-0. יש לי מחשב שולחני שמחובר למודם רגיל בבית. לא מזמן רכשתי מחשב נייד והייתי רוצה ראוטר שאוכל להמשיך לחבר את המחשב השולחני ע"י כבל אך שבנוסף אוכל להתחבר באופן אלחוטי עם הנייד. אני מעוניין בדגם פשוט ככל האפשר, אלה הם כול הצרכים שלי, טווח מחירים אני לא יודע כי שוב איני בקי בנושא בהקשר של מה יתאים לי. בנוסף הבנתי שיש צד של אבטחה לכל הסיפור, אשמח לקבל פרטים כדי שהשכנים לא יתעלקו לי על הרשת תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עברתי לא מזמן ל 10Mb מ 3Mb וגם לפני שעברתי היו מדי פעם ניתוקים אבל עכשיו זה קורה פעם עד 3 פעמים ביום וזה די מרגיז להערכתי הראוטר של 3 COM כבר לא סוחב קיים כ 3 -4 בערך ונראה לי שהגיע הזמן להתחדש בראוטר חדש החלטתי כבר להשקיע במשהו די טוב כדי שלא היו בעיות וחשבתי על הדגם הבא linksys wrt400n היתרונות שלו לעומת אחרים הם 1 דור N שחשוב עד 300Mb WIRELESS ו1000Mb Wired 2 יכולת עבודה גם על תדר 5GHZ דבר המונע בעיות עם כל מכשירים שמשדרים על 2.4GHZ סטנדרטים כמו המקלדת והעכבר שלי. 3 טווח שידור רחב (בגדול הרעיון העתידי שלי שהיה NAS בבית והיה אפשר להגיע אליו באופן אלחוטי מכל מקום בקצבים טובים ) 4 מחירו בחול כולל משלוח אמור להגיע ל כ 500 שח אם יש לכם המלצות דעות אני אשמח
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי בבית 2 מחשבים שמחוברים לאותו ראוטר. לפני כמה ימים יצרתי רשת ביתית עם האשף של וינדוס בשביל להעביר כמה קבצים בין המחשבים בקיצור, עכשיו אני רוצה להסיר את הרשת (את ההגדרות שלה ואת התיקיות השיתופיות) איך אני עושה את זה??? בבקשה תעזרו לי אנשים תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
סתכלו זה שלי אני בנטויזן זה הגיוני שיש לי מהירות כזאת ? '>http://www.speedtest.net"]
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
קראתי פה ושם משהו שנראה בעיני קצת מגוחך, ורציתי שמישהו מבין יתן קצת אור בנושא. מה אורך חיים של ראוטר +\- כמובן? האם בכלל קיים מידע בנושא? רציתי לדעת מהו תקן N בראוטרים? ומהו התקן הכי חדיש? אשמח למידע בעברית ואנגלית. ואיזה תקן הראוטר הבא, Edimax BR-6204Wg? ועד כמה ההצפנה שלו באמת איכותית ובלתי ניתנת לחדירה? תודה וערב נפלא.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר אלחוטי (מינימום תקן G, לא חייב N) בעל מודם ADSL פנימי ובעל שרת VPN פנימי שאני אוכל לחייג אליו מהבית ולקבל IP של אותה הרשת ולגשת לשירותים באותה הרשת. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שזה אולי בעיה בחיבור שלי.. אבל יצא לי לבדוק בהמון מקומות בינהם באוניברסיטה שם המהירויות היו מעולות בעבר, ובתקופה האחרונה אני נדהם מקצבי ההורדה הנמוכים להחריד . מישהו ידע מה הסיבה לכך ? אני טועה אם זו נטיה של כל החברות הללו על מנת שאנשים יקנו מהם רשיון, או שמה מדובר בקונספירציה של ספקעי האינטרנט בארץ. g0vner
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הראוטר הקודם שלי(3com 3crwer10075) הפסיק להיות יציב והתחיל להתנתק כל כמה דקות. אז הוחלט לקנות ראוטר חדש התקציב הוא 300 ש"ח בערך, אפשר לחרוג קצת הדרישות הן פשוט אמינות ויציבות כמה שיותר גבוהה(אני מוריד די הרבה בביטורנט ויש עוד מחשב ברשת שמשתמש בביטורנט) תקן N יהיה די נחמד(יש לפטופ ברשת שתומך בתקן N(או דראפט N, אין לי מושג) וכרגע עם ה3COM יש לו 2 פסי קליטה אז עדיף לשפר את זה) תודה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
לי יש בעיה באינטרנט (014), ושאני עובר יוזר (012) "איכשהו" אין בעיה. השאלה היא האם הוא יכול לראות את הסיסמאות שאני משתמש או כל משהו בסגנון של פריצות בכל דרך שהיא?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין שלושה נתבים בתקן N ואילו הם: LEVEL ONE 6001 TP-LINK 841 EDIMAX 6424 כולם בתקציב של 200 שקלים. איזה נתב הכי טוב מבין שלושתם והאם כולם תומכים באופן מלא בתקן N? אם יש נתב טוב יותר שאני לא מכיר אשמח לשמוע. תודה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר rotal rta 1025w של בזק ואני מחובר כרגע במודם של כבלים ללא חייגן לפיח מה שהבנתי יש אפשרות לחבר תראוטר למודם אבל אני לא מבין בזה ולא הצלחתי ..אם מישו יכול לעזור לי ..תודה!
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום רב יש לי ראוטר WRT54GL של LINKSYS והקליטה בקומה למטה ממש גרועה (שתי קווים ולפעמים אחד) קראתי בכמה מקומות שאפשר לקנות עוד ראוטר ולעשות WDS בקומה למטה השאלה האם הראוטר שלי תומך בפונקציה הזאת ומה אני צריך לקנות כדי לעשות זאת? תודה רבה לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות כלליות על רשת ביתית(שכנראה הולכת ליהיות מוקמת בקרוב בגלל קניית STREAMER) 1. כמה עולה נתב קווי, עם יציאות של 1000MBS? 2. במידה ואני מחבר לנתב 4 כבלי רשת, שמתוכם 3 מחוברים למחשב, ועוד אחד מחובר לנתב קווי בקצה השני שמפצל לשניים(סטרימר, וVOD של יס בעתיד) איך זה מתחלק? האם הVOD לדוג', יכול לקבל 10MB אינטרנט במידה ואין שום מחשב אחר שגולש על הרשת? 3. יש לי ארון תקשורת חיצוני, והוא בלי פתחי איוורור ודי צפוץ(ראוטר ומודם נכנסים שם אבל בעמידה), יש סכנה שבקיץ הראוטר והמודם יתחממו ויתקלקלו? 4. האם יש בעיה להעביר כבל רשת מסוכך, באותה תעלה עם כבל טלוויזיה? והאם זה יעבור בתעלות? תודה, אריאל
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
קיבלתי ראוטר DLINK של בזק. אני עם WINDOWS 7 ומשתמשת ב-GOOGLE APPS. מאז שהתחלתי לעבוד עם הראוטר יש בעיה עם ה-GMAIL NOTIFIER (כל NOTIFIER שהוא, לא NOTIFIER ספציפי). הבעיה שה-NOTIFIER לא עושה REFRESH למצב המייל. או שהוא נתקע על CHECKING MAIL, אומר שאין מייל חדש בזמן שיש, ואם הוא רואה שיש מייל חדש, גם אחרי שאני קוראת את המייל התצוגה לא מתעדכנת. כאמור, הבעיה לא הייתה קיימת לפני שהתחלתי לעבוד עם הראוטר. בנוסף הייתה בעיה שכשהייתי גולשת באתרים, מדי פעם האתר לא נפתח וכשעשיתי REFRESH זה הסתדר וחוזר חלילה. אז התקשרתי לבזק ולספק שלי - בב"ל. בזק אמרו להגדיר בכרטיס רשת 10mbps full duplex ובב"ל אמרו להגדיר שרתי DNS בכרטיס רשת באופן ידני. זה עזר לבעיה של האתרים אבל לא לבעיה של ה-GMAIL. א…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה. אני סטודנט באוניברסיטת בן גוריון ואני משתמש בשירותי האינטרנט של האוניברסיטה מהבית. האוניברסיטה חוסמת כל פורט אפשרי ולא מאפשרת לי לשחק משחקים באינטרנט, הייתי רוצה לדעת אם יש דרך כלשהי לפתוח את הפורטים או כל קומבינה אחרת תתקבל בברכה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לאחרונה רכשתי ראוטר של LINKSYS דגם WRT610 הפועל בטכנולוגיית DUALBAND. כעת אני מחובר במהירות של 2.5Mb באמצעות כבלים וקצב ההורדה שלי לא עולה על 100MBYTE האם העלאה של מהירות החיבור ל 5MB תשפר בהחלט את קצב ההורדה ואם כן מה תהיה התוספת הצפויה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לפעמים אני עושה בדיקות הורדה בSPEEDTEST ואני מגיע למספרים לא הגיוניים.. החבילה שלי היא 5M אבל אני מקבל לפעמים דברים הזויים הנה דוגמה: איך זה יכול להיות? עריכה: עשיתי עוד אחד והוא עוד יותר הזוי!
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
יש לי ראוטר D-Link DI-524. אני רוצה לחסום את אפשרות הגלישה בלבד. כלומר, שיהיה אפשר לקבל ולשלוח מיילים ב-Outlook, לעדכן אנטיוירוס, סקייפ ועוד... בקיצור, לחסום רק דפדפנים מגלישה. אני יודע שאפשר לעשות את זה כי ראיתי פעם שעשו את זה. אני לא יודע איך. האם מספיק לחסום פורטים מסויימים? אודה מאוד למי שיוכל לעזור. תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-