רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים נייחים בבית בין 3 קומות (פרטי), המחשב הראשון נמצא במרתף (3 קירות בטון) והמחשב השני נמצא 2 קומות מעלי. המחשב הראשון מחובר לנתב של TP-LINK מדגם WR841ND (דראפט N), בעוד במחשב השני בקומה העליונה יש כרטיס רשת אלחוטי גם כן בתצורת 'N' של TP-LINK. טווח הקליטה הוא על קו 1 מתוך 5 ולפעמים גם אותו אין אלא אם משנים זווית של המארז. אני מחובר ל012 מהירות 3Mb, מערכת WIN 7 ULTIMATE בשני המחשבים (בראוטר ובכרטיס רשת האלחוטי יש 2 אנטנות שאפשר להוציא בעזרת הברגה) עכשיו לענין, 2 פתרונות עומדים בפניי: - החלפת אנטנה אחת בראוטר ואחת בכרטיס לאנטנה בתצורת 7DB-9DB באורך 38 ס"מ לעומת 14 ס"מ שקיימת היום אני חושב 5DB, ובכך יש סיכוי לשפר את הקליטה! - לקבוע נק' גישה (אק…
-
- 31 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מקום עבודתי נמצא בתוך חדר עם דלתות מתכת עבות מאוד+הגנת אש מלאה (חומר אדום בקיר) , 40 ס"מ מהדלת יש נקדות WIFI של 012 חופשית (מתחם ציבורי),יש לנו נתב 7416PN של EDIMAX אבל הוא לא קולט בתוך המחלקה . יש לנו אפשרות לקדוח בתקרה האקוסטית דוח למתח הציבורי בערך עובי של כבל. האם יש מכשיר שישמש צינור לנתב בתוך המחלקה. מצד אחד WIFI ומצד שני כבל ישיר לנתב הEDIMAX לא יעזור המגבר קליטה בתוך החדר,ולא עזר גם להוציא את האנטנות החוצה של הנתב עם הארכה ע"י כבל קואקס. בתודה מראש על פתרון בסכום סביר.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית או בתשלום סביר שתאפשר לי לנתר שימוש בנתונים רשת (בעיקר מול האינטרנט) מבחינת מהירות מול IP נתון ברשת.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד לMCSA באופן עצמאי. אשמח אם תוכלו להפנות אותי לחומר למידה וכד' תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כרגע הגעתי לחברה שלי התקנתי לה ווינדוס 7 וזה ישר היתחבר לי לאינטרנט שלה בלי שביקש ממני שום סיסמא מזהה ישר נידלקה אצלי נורא אדומה והבנתי שכל השכנים מנצלים את זה כי די מרגישים אינטנט איטי אין לה מחשב ראשי.. יש לה רק את הלפטופ שלה ואת הראוטר שלה שמחובר לחשמל איך אני מתחבר אליו ושם סיסמא? יש לה את המודם הבא: tnn siemens sl2-141
-
- 13 תגובות
- 30.8k צפיות
-
-
היי ,תודה על העזרה 2 מחשבים נייחים אחד ליד השני אחד מהם גולש באינטרנט דרך מודם מוטורולה 5101 תשתית הוט ספק 012 ,חיברתי כבל ליציאת USB ולמחשב השני אך מסתבר שצריך לרכוש עוד יוזר מהספק אנטרנט ,כיצד ניתן לעקוף זאת והאם בכלל זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח עם וינדוס xp , ומחשב נייד עם וינדוס 7. למחשב הנייח מחובר מודם כבלים ונתב אלחוטי לינקסיס WRT54GL , שמחובר למודם ולמחשב , כאשר בנתב צרובה התוכנה של tomato גרסה אחרונה אם זה משנה משהו. את וינדוס 7 התקנתי לפני כמה שבועות על הלפטופ , האינטרנט עבד בסדר גמור בלפטופ (אלחוטי) עד היום , מאיזו שהיא סיבה הפסיק להתחבר לרשת שעשיתי . לרשתות אחרות , הוא כאילו מתחבר אבל לא מצליח לגלוש. הוא רואה את הרשת שלי ופשוט לא מצליח להתחבר נותן הודעה שלא מצליח , ניסיתי ללכת לפי הפתרונות של וינדוס 7 , ללא הצלחה , כל פעם נותן שגיאה מסיבה אחרת , פעם אומר לכבות נתב ולהדליק מחדש (ניסיתי לא הלך) , פעם בעיה ב access point ועוד. חיברתי את הלפטופ עם כבל לנתב , והופ אין בעיה , הוא מתחבר ל…
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום רב יש לי ראוטר WRT54GL של LINKSYS והקליטה בקומה למטה ממש גרועה (שתי קווים ולפעמים אחד) קראתי בכמה מקומות שאפשר לקנות עוד ראוטר ולעשות WDS בקומה למטה השאלה האם הראוטר שלי תומך בפונקציה הזאת ומה אני צריך לקנות כדי לעשות זאת? תודה רבה לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחובר במודם Siemens SL2-141 דרך בזק / בזק בינלאומי במהירות 8 מגה (שידרגתי לפני חודשיים) ויש לי בעית קליטה בבית - רוב היום אני עובד על לפטופ בחדר אחד ובערב מדי פעם אני יושב עם הלפטופ מול הטלויזיה בסלון או משחק ב-PS3 (אישתי כנ"ל עם הלפטופ שלה). הסימנס בעייתי כי האות שלו לא מצליח לעבור את הקיר וחצי שיש בין הסלון לחדר עבודה (מרחק של 10+ מטר) בצורה טובה ואני צריך לפעמים להתחבר עם כבל רשת ארוך מאוד או להעביר את המודם משקע אחד לאחר באמצע הבית, כאשר גם ה-PS3 מתנתק לפעמים כשהמודם רחוק. מבאס. דיברתי היום עם נציג בזק בקשר למודמים חדשים והוא אמר לי שיש את ה-Dlink 2760U עם תקן N. כמובן בשביל לקבל אותו ב-1.90 ש"ח לחודש אני צריך להוסיף חבילת אנטי-וירוס ותמיכה בעוד 12+ ש"ח בחודש ול…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם כמה מחשבים. בחלק מהם מופיע שמהירות הרשת היא 100mbps ולחלק מופיע 1000mbps הראוטר שלי הוא D-link DIR-655, שתומך ב-1000mbps וגם במחשבים יש אפשרות כזאת, אבל כאמור, אי אפשר להגיע למהירות הזאת בפועל. איך משנים את ההגדרות במחשב? ניסיתי דרך הראוטר לאלץ אותם לתקשר ב-1000. אבל כשניסיתי, כל המחשבים סירבו להתחבר לאינטרנט. אז החזרתי למצב הקודם של בחירה אוטומטית. לכולם יש את אותו סוג כבל, cat5e וכולם הורכבו באותו זמן, וכולם פחות או יותר באותו אורך (20-25 מטר).
-
- 17 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
כמו בכותרת התקנתי על הלפטופ החדש WINDOWS 7, יצרתי שיתוף על תיקיות מסויימות ברשת הביתית אני מזהה את המחשב החדש וברגע שאני מנסה להתחבר לאחת מהתיקיות אני מקבל את חלון הסיסמה (תמונה למטה) מה עשיתי לא נכון או שלא עשיתי ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני חובר דרך בזק,עם מודם ומתחבר עם חייגן יש אפשרות שהווינדוס עולה ישר (7) האינטרנט יתחבר לבד ?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
היום התקינו לי את הUFI 16MB עם מודם של מוטורולה. מבחינת חייגן אני מתחבר בסדר גמור, המהירויות גם לא נראות לי משהו והפינגים גם נראים קצת גבוהים אבל זה בהמשך. הבעיה היותר חמורה היא שאני לא מצליח בשום אופן להגדיר את הראוטר EDIMAX 6204WG לעבוד עם המודם של הוט ניסיתי כשעה עם התמיכה של 014, ניסינו אינספור HOSTS לחלקם הוא לא הצליח להתחבר ולחלק התחבר אבל הוריד ב2-3KB לשניה (!!!). אני באמת כבר לא יודע מה לעשות, כרגע אני בחייגן, רציתי גם לדעת אם הפינגים הם נורמליים. אני יודע שהראוטר שלי מעולה ועובד טוב (בניגוד למה שהמוקדן רמז) כי הוא עובד מעולה כבר שנתיים ללא אף תקלה! לYNET אני מקבל בממוצע 15MS. GOOGLE.COM פינג 102MS וYOUTUBE פינג 95MS האם זה נורמלי? כמו כן בבדיקה מ014 הורדת קובץ של…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מבקש המלצה לנתב אלחוטי. מספר פרטים- -כרגע מיועד למחשב אחד בחיבור חוטי ולפטופ או שניים בחיבור אלחוטי או חוטי. בעתיד זה יכול כמובן להשתנות אבל סביר להניח שזו לא תהיה רשת של יותר מ-4 משתמשים -אני מחובר כרגע לאינטרנט דרך הכבלים (זה עשוי להשתנות מתישהו) -משיקולי בטיחות אני רוצה נתב עם כפתור שמכבה את השידור האלחוטי. עדיף לא דרך התוכנה אלא כפתור פיזי -אמינות, ושלא כל פעם שנופל החשמל צריך יהיה להגדיר אותו מחדש -קליטה טובה (לא דרך 5 קירות של ממ"דים ושתי קומות ) -אני מסתדר עם מחשבים, אבל לא מתכוון לשחק יותר מדי בהגדרות מתוחכמות ו "שימושים על גבול מעטפת הביצועים". רק מה שנדרש לשימוש רגיל -אבטחה כדת וכדין -רצוי שירות סביר של היבואן (בד"כ אין את הפיצ'ר הזה בא…
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להפוך ראוטר ישן של EDIMAX דגם 6114WG לWIRELESS ברידג'. ממה שגיגלתי כולם מצביעים על פתרון DD-WRT שדורש FIRMWARE מיוחד על הראוטר. http://www.makeuseof.com/tag/how-to-turn-an-old-router-into-a-wireless-bridge/ אני לא מוצא את השם של הראוטר ברשימת הניתמכים http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Supported_Devices מה עושים? זה הפתרון היחיד - האם להתקין למרות שלא ניתמך ? זה כזה סיפור?
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
אני זקוק לנתב חדש ואין לי כ"כ מושג איך לבחור אחד... פעם אחרונה קניתי בהמלצת מישהו מפה EDIMAX 6204WG שבדיעבד הוא פשוט צעצוע עלוב ולא אמין (לדעתי...) במיוחד לאומת ה zonealarm z100g שהיה לי קודם לכן וגם הכיל firewall אינטליגנטי. המחשבים אצלי בבית במרחק של עד 15 מטר בערך, אני מעביר בין המחשבים הרבה תכני HD ונכון לעכשיו הם עוברים יותר מהר עם דיסק-און-קי מאשר ברשת (אני לא מדבר בכלל על לצפות ממחשב אחר). כמו גם שאני עובד הרבה מהבית וזקוק לחיבור אמין. אז יש המלצות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז אני מנסה לעלות סרט של 1.4 ג'יגה לLETITBIT.NET דרף הדפדפן ניסיתי גם דרך אקספלורר וגם דרך פייר פוקס וכל פעם הוא פשות עוצר אחרי כמה זמן ומפסיק לעלות. יש להם גם דרך לעלות דרך FTP אבל אני לא מצליח להיכנס לעף אחד מהשרתים שלהם. הינה מה שהם כותבים עם כל הכתובות HOST http://letitbit.net/ftp/ftp_account.php למישהו יש תוכנה לעלות לאתר הזה כי עם תוכנה אני מצליח לעלות ל RAPID בלי בעיות אבל יש שם הגבלה ל 200 מגה ?מישהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות נתב חדש בשביל הרשת שלי ומתלבט איזו תצורה כדאי ליישם. הדרישות שלי הם כאלו: חייבת להיות לי אפשרות לחבר לפחות 5-6 פורטים קוויים. תמיכה בחיבור אלחוטי. אם אפשר שבנתב יהיה משולב מודם ADSL זה יהיה נחמד - לא חובה אבל עדיף. כניסת USB לחיבור כונן קשיח (במקום חיבור שלו דרך פורט תקשורת) - לא חובה אבל עדיף. ניסיתי למצוא לבד מכשיר בודד שמכיל את כל הדרישות הללו אבל לא מצאתי משהו מתאים. הרעיון כרגע הוא לקנות נתב-מודם עם כניסת USB + מתג סוויץ עם 8 כניסות (במקום מכשיר בודד). יש לי נסיון עם נתב לינקסיס שבעיקרון אני מרוצה ממנו (עד שלאחרונה לאחר 9 שנים הוא התחיל לגסוס). בנוסף, יש לי נתב-מודם של אדימקס אבל המודם שלו די גרוע (בעיות סינכרון עם הקו וקשוחה שלא מאפשרת …
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד שאני רוצה לחבר דרך bluetooth למחשב הנייח שלי וככה לאינטרנט. עכשיו, אין לי בעיה לחבר בין שני המחשבים.... העניין הוא שחיבור האינטרנט לא ממש עובד... אני אומר קצת על מה שעשיתי עד עכשיו - הגדרתי בחיבור האינטרנט במחשב הנייח שיתוף ככה שמחשבים חיצוניים יוכלו להתחבר דרכו.. אבל כשאני נכנס להגדרות של הBluetooth האופציה של "Allow Bluetooth devices to use your modem to connect to the internet or to send a fax" אפורה ואני לא יכול לסמן אותה.... במצב הזה שני המחשבים אמנם מתחברים ואני יכול להעביר קבצים בינהם אבל אין אינטרנט... אם זה רלוונטי יש לי windows 7 בשני המחשבים. יש לי רק בקשה אחת... אל תאמרו לי לוותר ולקנות נתב אלחוטי... זה לא העניין וזה לא …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתכלו זה שלי אני בנטויזן זה הגיוני שיש לי מהירות כזאת ? '>http://www.speedtest.net"]
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
התקנתי ראוטר למחשב הנייח בבית. הנייד שלי טושיבה L505 S5959 עם מערכת WINDOW7 מזהה את הרשת אך לא נותן גישה לאינטרנט. ניסיתי למחוק את כל הרשתות הישנות (בארה"ב הוא זיהה רשתות והייתה גישה לאינטרנט) אך זה לא עזר. רעיונות בקשה?
-
- 5 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
שאלה ראשונה : המתקין שהתקין לי את הראוטר אמר שהוא שם לי סיסמא שלא כל אחד יוכל לגלוש על הרשת האלחוטית של הראוטר איך אני בודק את זה ? כי כשאני נכנס דרך הנייד הוא מתחבר אוטומט (לא דורש סיסמא). שאלה שניה : יש הרבה מצבים שאני לא צריך את האלחוטי , האם יש אפשרות לנתק את זה בהגדרות ( שיעבוד רק קווי ) ללא צורך בניתוק אנטנה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אהלן, קצת רקע: אני גר בבית 2 קומות, קירות עץ, מחובר ל Verizon Fios 25MB סימטרי (גר בארה"ב). מהחברה מקבלים מודם שהוא גם ראוטר אך לא טוב מספיק. יש לי מחשב HTPC קומה מתחת לאיפה שהראוטר ממוקם, יש לו כרטיס רשת Linksys WMP600N הנראה כך: http://www.newegg.com/Product/NewProduct.aspx?Item=N82E16833124342&cm_re=Linksys_Wireless-_-33-124-342-_-Product כרטיס כלל לא זול ואמור להיות חזק ובעל פוטנציאל קליטה דיי גדול. עם הראוטר המקורי קיבלתי בין 2 ל3 קווים כאשר הוינדוס הגדיר את הקליטה בין POOR ל FAIR, האינטרנט ממש לא זז לפעמים וכמו שאתם מבינים הקישור לפעמים נפל, ההורדה במקום 3MB~ לשנייה הוריד במזל על 300-500KB/S. לאחר מכן חיברתי ראוטר לראוטר המקורי וביטלתי את הWIRELESS בראוטר שקיבלת…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף הגיעה לארץ הקטנה שלנו אינטרנט במהירות שמעל 10 מגה. יופי. אבל קצב ההעלאה נשאר על 1 מגה! איזה שטויות. מצידי ומצד התעסוקה שלי, אני מעדיף 100 מגה העלאה ומגה אחד הורדה. אסתפק בקצב ההעלאה הגבוהה ביותר - מישהו יותר מהו?
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-