רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להתעסק יותר עם יצירת תמונות AI דרך Nano Banana Pro (המודל החדש של גוגל בג'מיני), והאמת שזה כלי מטורף – האיכות ב-4K, הטקסט בעברית יוצא כמעט מושלם (בלי השגיאות הרגילות של ריווח וגופנים), ועקביות הדמויות עם עד 14 רפרנסים פשוט שדרוג רציני לעומת הגרסה החינמית. כמה טיפים שגיליתי שעוזרים מאוד: - לטקסט בעברית: תמיד הוסיפו בפרומפט "טקסט מדויק בעברית, כיוון RTL" – זה משפר את היישור. - לעקביות דמויות: העלו תמונות רפרנס באותו סגנון, והשתמשו ב-seed קבוע. - לקומפוזיציה מורכבת: תארו את הסצנה בפירוט, כולל יחס גובה-רוחב רצוי. מי שנתקל במגבלות היומיות או ברזולוציה נמוכה בגרסה הרגילה – מצאתי פלטפורמה שלישית שנותנת גישה מלאה בלי המגבלות האלה (עם הורדה ישירה ב-4K וה…
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה בקשר ל WIreless Lan אחי נמצא בארה"ב הוא קנה מחשב נייד של דל עם WIreless Lan מובנה במחשב והוא מתחבר לאינטרנט חופשי מכל מקום שהוא נמצא בלי ספק ובלי קו טלפון אך זה קורא והאם זה אפשרי גם בארץ והאם צריך לזה תוכנה מיוחדת
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
היי אני רוצה לאפשר לחבר להוריד ממני קבצים דרך האינטרנט ישירות מהמחשב שלי. האם זה אפשרי? דרך שיתוף הקבצים במסנג'ר זה איטי מידי לקבצים גדולים ואני צריך תוכנה כמו FTP שמורידה משרתים. אני יודע שאפר להוריד קבצים משרת שנמצא על רשת האינטרנט אבל איך אני עושה את זה עם מחשב של חבר? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צהריים טובים חברים, יש לי אינטרנט חוטי בבית כי 2 מחשבים נמצאים בקומה אחת ואני במרתף עם המחשב השלישי ואל חוטי לא הצליח להגיע עד אלי מפאת קירות עבים. אני רוצה ליצור איזשהו פיצול בחיבור שלי שאוכל לחבר ולנתק לפטופ מתי שמתחשק לי (גם כן בעזרת כבל). איך אני עושה את זה? צריך סוג של מפצל והגדרות נוספות? תודה ויום טוב
-
- 10 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אהלן אני מבקש לדעת אם יש אפשרות לשתף 2 מחשבים דרך האינטרנט (לעשות תיקיה משותפת בין 2 מחשבים מרוחקים זה מזה והם לא בדומיין ) אם אפשר לעשות את זה אשמח לדעת איך תודה מראש אליאור
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בטוח שכבלים שוחט את האיידי אס אל המסריח הזה למרות שיש לי איי די אס אל 1.5
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם קיים מוצר כמו בלינק שלא מצריך לשלם על מינוי שנתי עבור סינון וירוסים/ IPS? http://www.endian.com/us/products/utm-hardware/4i בינתיים לא מצאתי.
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נתב אלחוטי לכבלים , שלא קשה לחבר ולהתקין אותו במחיר של עד 350 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
לאחרונה שידרגנו את המהירות של האינרנט ל10 מגה ומאז שעברנו אל רשת הNGN האינטרנט פשוט לא טוב! כל כמה זמן יש ניתוק של האינטרנט (בשבוע האחרון זה כל 2 דקות , התנתק לי האינטרנט בזמן שכתבתי את השורות האלה) וכשהוא לא מתנתק הוא ברובו כל כך איטי שלוקח לכל דף דקה-דקה וחצי לטעון. אנחנו ב בבזב"ל+NETVISION בתור ספק על 10 מגה. השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות בשביל לגרום לאינטרנט להיות יותר יציב ומהיר?
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שידרגתי את חיבור האינטרנט שלי לקצב של 2.5 מגהביט כשהכוונה היתה בין היתר שתיהיה אפשרות להריץ BT ו- emule בו זמנית כאשר כל תכנה מקבלת מספיק רוחב פס ל- upload. נתקלתי בבעיה הבאה : כאשר ה-BT רץ לבד הוא מוריד בקצב של ~200 כאשר מפעילים את הemule הקצב של ה-BT יורד לאזור ה-50, המיול מצידו מוריד על 50 שזה קצב טיפוסי יחסית לקבצים שיש לי בטור (קצב שהייתי מקבל כמה ימים לפני השדרוג) בדקתי את העניין בכוונה, 3-4 פעמים והתוצאה היתה זהה: סוגרים את המיול, הBT קופץ לאזור ה200, פותחים את המיול - יורד כמעט מיידית לאזור ה50. חשבתי שאולי התוכנות לא מוגדרות כמו שצריך, אשמח לקבל גם רעיונות אחרים. אם תוכלו לכוון אותי להגדרות שיש צורך לשנות אודה לכם מאוד, אם אתם רוצים לדעת מ…
-
- 12 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום רב. ברצוני להגדיל את מהירות העלאה שלי. איני רוצה להגדיל את מהירות החבילה עצמה, אלא בלבד את מהירות העלאה. יש לי 10 מגה מהירות אינטרנט. אני מחובר בספקית ל-012, ובתשתית לבזק. 10 מגה מהירות זה אומר 800KB העלאה, ובפועל זה מעלה לי על 100KB-105KB לשניה. אני מאוד רוצה להגדיל את מהירות העלאה שלי ליותר. האם יש אפשרות להגדיל את מהירות העלאה שלי ל-3MB? כלומר שבפועל זה יעלה לי בערך על 375KB. האם ניתן לעשות דבר כזה? ואם זה לא אפשרי ללקוח פרטי, האם אני יכול לפתוח חשבון עסקי? וכמה זה יעלה לי בעצם להגדיל מ800KB ל-3MB מהירות העלאה במידה וזה אפשרי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
פתחתי ת'רד על מערכת HTPCשאני מעוניין לשים בסלון....: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=177749.0 עכשיו הבעייה היא, איך אני מעביר אליה נתונים מהמחשב בחדר (שתקרא סרטים/מוסיקה מהארד דיסק של המחשב שנמצא בחדר שלי), דבר נוסף שמסבך את העניין הוא שנמצאת אצלי בבית רשת ביתית חוטית עם כבלים והכל בכל הבית, להפוך אותה לאלחוטית זה בלתי אפשרי בשבילי! עכשיו אני מחפש דרך כלשהי, או שאפשרי לחבר סוג של מקלט אלחוטי לראוטר הרגיל הקיים ואז לשים כרטיס אלחוטי בסלון (אם בכלל קיים דבר כזה), תעזרו, אני די נואש!!!! כל פיתרון טוב ואפשרי אני אשמח!!! תודה גדולה לעוזרים מראש מצטער על הדאבל פוסט, פשוט היה לי באג בדפדפן ולא שמתי לב שההודעה השנייה נשלחה
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמתי לב שמאז השדרוג לגרסא החדשה אני רואה את נתון ה-OVERHEAD, יש לציין שהוא מאד גבוה ובמהירות הורדה של 1000KBS עומד על כ-100+. הדבר קורה גם ב-UP ביחס דומה פחות או יותר... הייתי שמח לדעת מה זה, והאם מדובר בתקלה ?
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי (אפילו בתשלום) לעשות משהו כמו התיקיות שיתוף של המסנג'ר רק דרך שרת כלומר שתהיה לי ממש כמו תיקיה ברשת שבה אני יוכל לשים דברים ואח"כ להיכנס אליה ממחשב אחר ולהוריד אותם שמה או להוסיף ממחשב אחר קבצים אני צריך פשוט תיקיה אחת שתהיה קיימת על שרת כלשהו, מקווה שהבנתם מישהו יודע איפה אפשר למצוא דבר כזה? (אפילו בתשלום) עדיף ממקום ישראלי
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי ראוטר (TL-WR340GD) שמחובר למחשב בצורה קווית. אני רוצה לאפשר גישה אלחוטית לחיבור לרשת הביתית (מסמכים במחשבים מדפסות וכו') אבל שלא תהיה אפשרות להתחבר לאינטרנט בשום צורה דרך הרשת האלחוטית. יש למישהו רעיון?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לקוחות בזק בין לאומי -- שימו לב -- http://www.netcheif.com/blog/?p=721
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי רשת קווית של 2 מחשבים בבית. אני המחשב המשני. יש לי ראוטר שאליו שני המחשבים מחוברים, והראוטר מחובר למודם. עכשיו, אני משתמש בתוכנה eMule ובה יש low id (כתוצאה מהפיירוול של הראוטר). בגלל זה, אני רוצה בלילה כשאני מוריד קבצים, להתחבר ישירות למודם עם המחשב שלי- המשני, וכך בעצם לא להיות מאחורי הפיירוול של הראוטר. ניסיתי לעשות את זה, וזה לא הצליח- אין לי אינטרנט. שאני מנסה לעשות את זה במחשב הראשי זה עובד לפעמים, גם לא תמיד (לפעמים יש אינטרנט ולפעמים אין, אין לי מושג למה). אצלי זה לא מצליח בכלל - אין אף פעם אינטרנט. רציתי לשאול אם חסר לי איזה כרטיס רשת / כרטיס אחר, משהו? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע איפה אני יכול לקבל הסברים (אפילו מעמיקים) בנוגע למושגים, כמו: PING ,URL, DNS, PROXY, POP, TCP/IP, IP, HTML, FTP. אשמח לקבל לינק לאתר שמסביר מהם עומד מאחורי כל מושג, ועוד דברים, כמו: איך להגדיר תיבת דואר במחשב שזה עתה חובר לאינטרנט, מה ההגדרות שצריך לבצע כדי לחבר מחשב עם מודם (מותקן כבר) לרשת האינטרנט, איך טכנולוגיית ה ADSL פועלת, איך טכנולוגיית הכבלים פועלת, מידע על חיבור ISDN, איך עושים PING ולמה וכו'... תודה מראש לעונים!
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי, בקצרה - אני מחפש נתב אלחוטי שלא ישתנק וימות כל פעם שיש קצת עומס על הקו (משימה פשוטה למדי שהדילינק שיש אצלי עכשיו לא מסוגל להתמודד איתה). אין לי מגבלת תקציב, אני רק מחפש ראוטר נורמלי... :\ אה, כן, והוא צריך להתחבר למודם ADSL. ולחייג. זהו בערך. הצילו?
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
כרגע הנתב שלי נחנק כאשר מפעילים תוכנת p2p במשך 12 שעות או יותר. יש עדיפות לנתב קווי וגם מחיר שנמוך מ-400 ש"ח. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שידרגנו ל-5MB וב-2 המחשבים המהירות היא 330KB/s דיברתי התמיכה ואמרו לי שככה זה אמור להיות ומהירות ההורדה מתחלקת בין 2 המחשבים לפי הטבלה שלהם (בזק בינלאומי) אני אמור להוריד על 625KB http://212.179.191.175/Check1.html מה הולך כאן ?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך בדיוק אני פותח פורטים? דרך המודם או דרך ההגדרות של הווינדוס/פיירוול? יש לי ווינדוס אקס פי תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאח שלי יש אינטרנט במהירות 1.5 מגה בכבלים, הוא שדרג ל12 מגה ואמרו לו שהראוטר שלו לא תומך במהירות הזאת... איזה ראוטר אתם ממליצים לקנות? מדובר בדירה קטנה של 3 חדרים , הראוטר ישתף 2 מחשבים...
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום חברים .. קניתי מאיביי כרטיס רשת אלחוטי פנימי לנייד דגם INTEL 5300 MINI PCIE יש לי מחשב נייד דגם DV6680EJ עם כרטיס רשת אלחוטי INTEL 3965 אני בא בכיף שלי לחבר למחשב ומדליק אותו ופתאום מופיע הודעה לפני שהווינדוס עולה 104-Unsupported wireless network device detected כניראה שהבעיה קשורה לביוס של המחשב מישהו יודע איך פותרים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם ניסיתי כבר בכמה פורומים ואני כבר מיואש וצריך את עזרתכם מטרתי היתה רשת אלחוטית רכיבים: ראוטר Edimax ומודם Alcatel Speed Touch HOME מצב נתון: כרטיס הרשת האלחוטי מזהה את הראוטר וטוען שהחיבור מצויין בדקתי בסטטוס של הראוטר ואני רואה שהאינטרנט מחובר גם הוא. הבעיה: לא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב, הראוטר על פניו לא משתף את האינטרנט. חשוב לציין שהרכיבים: NAT וה- FIREWALL לא מופעלים כרגע על הראוטר. כל רעיון או עצה יתקבלו בברכה תודה לכולם מראש רונן
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-