רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
יש בעיה עם הראוטר של אדימקס... יש שלושה מחשבים שמחוברים לראוטר... שני שולחניים ואחד נייד ב-"שן כחולה" ... שולחני אחד ראשי שלי שבו מחובר המודם של הכבלים והראוטר פועל והמחשב השולחני השני של אחותי הקטנה לא פועל. מה אפשר לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם משהו שמחובר להוט יודע כיצד להגדיר את המודם שלהם כמודם בלבד ולחבר לזה ראוטר מה שתיאורטית ישפר את השירות בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אודה על המלצות לנ"ל. הכוונה להארכת טווח ואיכות הרשת האלחוטית בתוך הבית ובין הקומות. הראוטר שלי הוא של די לנק בתדר 2.4 ג'גה הרץ בתודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה הדגם TP-LINK TLWR641G איך הוא בכללי? עובד עם תשתית של כבלים? יש איתו בעיות מיוחדות? או שעדיף משהו אחר? edimax? בעקרון התכנון הוא כזה .. לחבר שלושה מחשבים כאשר אחד יהיה חיבור אלחוטי , ושניים חוטיים.. זה אפשרי? האם עדיף כרטיס רשת אלחוטי מובנה או שאפשר להשתמש בכרטיסי רשת כמו דיסק או קי?
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית 3 מחשבים: P4 3.0GHz, genuineIntel family 1.7GHz, והמחשב השלישי קצת ישן יותר. האם זה יהיה אפשרי ליצור בינם רשת? אם כן, אז אני צריכה גם כרטיסי רשת או מתאמים לאלחוטית (כי יש לי כרטיסי רשת רגילים). האינטרנט שלי עובד עם נטויזן ותשתית של הכבלים, אני צריכה שהרשת תעבוד בלי ניתוקים מיותרים ושתהיה לה הגנה בסיסית לפחות, כמו כן אני רוצה שתהיה פשוטה להתקנה כדי שאוכל לעשות זאת לבד. התקציב שלי הוא בערך 1500 (אפשר לעבור את המחיר קצת) תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהקמת רשת אלחוטית בביתי. ההתלבטות שלי היא בנוגע לראוטר שעדיף לי לקנות. האם כדאי להקים רשת שתפעל בתקן g ואז הראוטר הטוב ביותר בתקן זה הוא Linksys WRT54GL עם עידכון קושחה ( אם אני טועה - בבקשה תקנו), או שבכלל עדיף מבחינתי לרכוש ראוטר בתקן N ולהקים רשת בתקן זה? ממה שאני מבין, לראוטר בתקן N יש בעיה בתאימות אחורה ובעבודה מול כרטיסי רשת בתקן g, ושאם אני הולך על רשת בתקן N עדיף שכל כרטיסי הרשת יהיו גם בתקן זה (מה שמבאס מבחינתי כי הלפ טופ שלי הוא בעל כרטיס רשת פנימי בתקן g ולא הכי מתאים לי לקנות לו כרטיס רשת בתקן N שיתחבר לUSB). האם נכון הדבר? מה דעתכם בסוגיות? תודה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תסתכלו בעמוד הזה ואתם כבר תבינו: http://welcome.matavtv.net/oa/oa.asp אני דווקא לא כזה מתוסכל לא אכפת לי כל כך.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי במחשב אחד קבצים ששוקלים 8GB יחד (יש קובץ אחד בודד ששוקל 7GB) ואני רוצה להעביר את הכל למחשב אחר, הם אחד ליד השני... זה שהקבצים אצלו זה לפטופ אם זה משנה והשני מחשב נייח רגיל. אין לי ראוטר והצורב DVD שבלפטופ לא תומך בדיסקים של 7GB. אם אני אחבר את שני המחשבים בכבל רשת, יש דרך ליצור ביניהם רשת כלשהי? או להעביר קבצים בדרך אחרת... יש לי דיסק און קי של 32GB אבל הוא נקנה בסין ב15 שקל והוא מזוייף ומכיל רק 4-5GB מסתבר, אז העברתי איתו את שאר הקבצים אבל מה עם זה ששוקל 7GB? זה מה שניסיתי לעשות: חיברתי אותם בכבל רשת, קראתי לשניהם באותו שם בקבוצת עבודה ובשניהם עשיתי תיקיות משותפות אבל הם לא מוצאים אחד את השני. צריך להגדיר משהו בחיבור רשת Local Area Connection? כי בשניהם לא מו…
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אחרי המתנה ארוכה יצא לנתב ה-N המשולב של בזק (ה-DSL-2760U של DLINK) עדכון קושחה. גרסת העדכון היא 2.26 והיא נמצאת כאן -- http://www.bezeq.co.il/support/Pages/toalhuti.aspx. מי שרוצה LINK ישיר להורדה -- http://www.bezeq.co.il/Documents/דרייברים/DSL-2760U-BN_2.26_12282009_cfe_fs_kernel עדכון זה צריך לשפר את הבעיות בהן נתקלו המשתמשים בנתב הזה.
-
- 6 תגובות
- 23.7k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת: 1. האם חיבור בשיטת PPOE ע"י שם משתמש@ספק + סיסמה נחשב כחייגן? (פשוט כזה המובנה בראוטר?) 2. מה דעתכם על הראוטר TL-WDR4300, בעיקר מבחינת אמינות ויציבות לאורך זמן. (עדיף לקנות מאייבורי בגלל קושחא וכו'?) עוד שאלה היא האם הוא מסוגל לפעול בתדר 5GHZ וגם התדר הסטנדרטי בו זמנית? (כך שהסלולארי יוכל לגלוש על תדר ה 5GHZ והמחשב יוכל לגלוש עם המתאם הישן בו זמנית?) 3. האם לדעתכם עדיף בכלל לקנות את ה TD-W8970 שישמש גם כמודם? 4. האם יש אפשרויות טובות יותר מהמוזכרות לעיל בתור נתבים? שמתי עין על ה BR-6475ND. השימוש הוא נתב לכ 12 מכשירים, חשוב מאוד שיהיה יציב ואמין לאורך זמן, ללא ניתוקים פתאומיים לתשתית בזק 100M. אני אשמח אם תהיה יציאת USB.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במחשב של אחי עולה השגיאה הזאת שהוא מנסה להתחבר לאינטרנט http://img115.imageshack.us/img115/964/797nd2.jpg הכבל רשת היה מנותק כמה שבועות אתמול חיברתי אותו ושאני לוחץ על ה-Internet Explorer עולה לי דף האינטרנט אינו זמין במצב לא מקוון דף האניטרנט שביקשת אינו זמין במצב לא מקוון כדי להציג דף זה לחץ על התחבר או הישאר לא מקוון אני לוחץ התחבר ואז עולה לי הודעה כזאת התקשרות חיוג בחר את השירות שאליו אתה רוצה להתחבר ולאחר מכן הזן את שם המשתמש ואת הסיסמה שלך התחבר ל:Internet Connection שם המשתמש: סיסמה: מה אני אמור לכתוב ?
-
- 6 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
פרוסי לא ממש עוזר כי אני לא מצליח איתו לעשות הרשמות לפורומים, או ספקי אימייל. מה הדרך הכי טובה לגלוש אנונימי?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט באמצעות בזק, חיבור רגיל, לא סיבים, עם נתב G256DG. קניתי ריפיטר מ-אליאקספרס ואני רוצה לחבר אותו. מכיוון שאינני רוצה לעשות נסיונות על הנתב הקיים כדי שלא יווצר מצב שעשיתי משהו לא נכון ואאבד את החיבור לאינטרנט, ברצוני לחבר לצורך הנסיון נתב אחר שיש לי - 6850U מתוך כוונה שאם אעשה עליו משהו לא נכון - אוכל לחבר חזרה את הנתב הקיים ולא קרה כלום. התקשרתי למוקד בזק על מנת לשאול מה הנתונים שצריך כדי לחבר את התב החלופי. ענתה לי נציגת השרות שזה לא דבר שניתן לעשות לבד וטכנאי שלהם צריך לנקוט בפעולה כלשהיא כדי שהנתב יחובר לרשת. התשובה הזאת נראית לי די משונה, האם לא ניתן לחבר נתב אחר ללא ההתערבות של בזק?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי נתב אל חוטי של Edimax מחובר למחשב שולחני, עובד בשיטת הG. ישנו מחשב נייד, המתחבר אליו ללא בעיות וללא תקלות, בעל גישה לאינטרנט דרכו וכו'. לאחרונה הוספנו מחשב נייח נוסף לבית, ובכדי לחבר אותו לרשת, קנינו לו כרטיס רשת אל חוטי המתחבר בPCI, גם הוא של Edimax. בגלל סיבה מסויימת, כאשר אני מתחבר לנתב שלי דרך המחשב החדש, הוא מתחבר ומתנתק לסירוגין כל שניה עד 2 שניות. האם יש סיבה שיכולה לגרום לזה לקרות? חשוב לציין שמרחק בין המחשבים הוא בערך 5 מטרים, אפילו פחות, דרך דלת עץ ואולי קצת דרך קיר. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
התחילה לי בעיה לפני איזה שעתיים יש לי אנטרנט מהיר ADSL 750 ואני מוריד במהירויות מחרידות , מאתרים ישראלים על איזה 5-10 קילובייט לשנייה אתרים בחו'ל יותר לאט. הרצתי ad ware ואנטי וירוס וזה לא עזר. כיביתי את כל התוכנות שמשתמשות באנטנרנט ועדיין יש לי את הבעיה הזאת. אני אצל אנטרנט זהב ואף פעם לא הורדתי בכאלה מהירויות , התקשרתי לספק והם אמרו לי בתמיכה לכתוב בהפעלה CMD ואחר כך שיפתח לי ריבוע שחור להקליד שם netstat כדי לראות אם יש תוכנות שמשתמשות באנטרנט שפועלות ברקע , אני סגרתי את כולם אבל בריבוע השחור היו המוווון תוכנות של יכולתי לזהות... הנה התמונה שצילמתי [ftp=ftp://http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0 0f3/m/e/i/r/a/v/h/a/u/b/e/n/@/@/@/@/@/@/@/ @/@/@/@/@/@/r/200406191817412351…
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם, המון שאלו על זה וסביב זה ולא מצאתי תשובה נורמלית: איך מחברים את כל זה יחד בלי לשלם לנטויזו עוד 40 ש"ח ? הבנתי שאני צריך PPTP . אבל אני צריך למלא ידנית כתובת IP +SUBNET MASK + GATEWAY. איפה אני מוצא אותם?? האם אני צריף כתובת IP קבועה? כי הבחור מהכלבים אמר לי שאין בעיה, רק שאני צריך לגרום לראוטר "למשוך" כתובת, אבל בלי IP אני לא יכול לעשות כלום עם הראוטר! מה עושים??
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. בחיבור ADSL, האינטרנט מדי פעם מפסיק לתפקד אבל החייגן מתנהג כאילו שהוא עדין מחובר. ניתוק וחיבור של החייגן לא עוזרים ורק הפעלה מחדש של המחשב פותרת את הבעיה. איך פותרים את הבעיה הזו? 2. יש לי חיבור כבלים עם 012, איזה נתב לרשת אלחוטית אתם ממליצים. איזה נתב לא עושה בעיות עם חיבור כבלים ואני יכול להיות רגוע בקניה שלו? כרגע, יש לי מודם TERAYON לכבלים. אשמח לקבל הצעות עד 300 ש"ח. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אהלן, האם יש תוסף שגורם לדפדפן פיירפוקס לחשוב שאני נמצא במדינה אחרת? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי נתב מסוג Edimax BR-6524n שישמש לי כריפטר (אני בחדר במרתף והקליטה לא טובה ) עכשיו הגדרתי אותו כריפטר הגדרתי את אותו SSID כמו הרשת שלי ואת אותו מספר Channel ואתו הגדרות אבטחה , -הבעיה שהוא עובד ללא גישה לאנטרנט ניסיתי אפילו להגדיר את הרשת שלי ללא אבטחה ואת הריפטר ללא אבטחה, ועדיין בלי גישה לאנטרנט... מישהו יודע מה הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם התחברתי לפני כמה ימים לאינטרנט כבלים וקיבלתי מודם שנקרא terayon משהו כזה נראה לי שמתחבר לכרטיס רשת. רציתי לשאול שתי שאלות 1. איך המודם הזה האם יש לעוד מישהו? 2. האם אני אמור לכבות את המודם אחרי כול פעולה שאני מכבה את המחשב ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי היום ראוטר עם מודם ADSL מדגם CNAD 804 NF ולאחר שעות של נסיונות עדיין אין לי מושג איזה הגדרות יש להכניס כדי שיתחבר לאנטרנט. אני גולש דרך ברק. כל עזרה תתקבל בברכה ובתודה גדולה.
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הספק הוא netvision וחיבור המחשבים הוא בעזרת hub כאשר המודם מחובר -uplink ,הבעייה היא שאפשר לחבר שני מחשבים בו זמנית את השלישי אי אפשר מדוע וכיצד ניתן לפתור את הבעיה הזו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הראשון: http://www1.linksys.com/international/product.asp?coid=6&ipid=764 השני: http://www.3com.com/prod/en_EU_EMEA/detail.jsp?tab=features&sku=3CRWDR100A-72 ואם יש למישו המלצה יותר טובה עד 1K תתקבל בברכה ( כמובן עם הסבר למה ומה היתרונות) תודה לכל המגיבים.
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
היי, כבר תקופה ארוכה שאני חווה ניתוקים לכמה שניות, איבוד אות Wifi, וגלישה איטית. לגבי גלישה איטית, המחשב בתול, אני לא משתמש בשום תוכנה רק דרייברים וגוגל כרום\דרייב, זה מחשב לאינטרנט ואיחסון קבצים. מבוסס Z97, אז שללתי איטיות בגלל המחשב. בPS4 אני חווה ניתוקים לכמה שניות וזה מפריע במשחקי רשת. כנ"ל במחשב, בסלולרי אני מאבד אות כל כמה שעות. כמו כן, הוא מתחמם נורא! בקיצור, חרא ראוטר. אני לא רוצה לקבל ראוטר מבזק, אני רוצה להשקיע על ראוטר יציב, שיספק לי את המירב לכל החיבורים. ההתלבטות שלי היא בין Linksys WRT1900AC ל- ASUS RT-AC68R כשה- Linksys בעדיפות. השאלה שלי היא, האם זה ביזבוז כסף, ואולי ההבדל לא משמעותי בשבילי ואני יכול להסתפק ב-ASUS? האם יש ראוטר אחר שהוא מומלץ? מהירות אינ…
-
- 12 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני כרגע ב-012 ובדקתי את השרתים שלהם וראיתי שבשרת אחד היה לי 8% Packet loss. בשרת אחר 3%, ובעוד אחד 2%. כדאי להתלונן?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-