רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 נתבים של סימנס ואני מנסה ליצור WDS ביניהם. נתב אחד הגיע מבזק עם גרסה V030202_08b_a2pb020a, ועלי הצלחתי לבצע עדכון לגרסה של רוטל cfe-rta1025wau-v363u_a2pb023k, שהורדתי מהאתר של DYNALINK הבעיה עם הנתב השני שהגיע מבזק עם גרסה cfe-sl2141_is-v3103q2_a2pb021g וכשניסיתי לעדכן אותו לגרסה של רוטל קיבלתי הודעת שגיאה : Image uploading failed. The selected file contains wrong digital signature ניסיתי לעדכן ל 2 גירסאות ישנות יותר שהיו לי, ללא הצלחה. למישהו יש רעיון איך אני מצליח לשדרג לגרסה מעודכנת יותר ???
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם האם ניתן להתחבר דרך הסלולרי שלי לתיבת המייל שלי בוואלה? כמו בג'יימייל? ואם כן מה הן ההגדרות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש די קבוע ברדיו אינטרנט דרך אתרי האינטרנט המאפשרים שמיעה (לדוגמה:http://radio.coolsite.co.il/) מלפני כמה שבועות כל אתר של רדיו כזה פשוט הפסיק לנגן אצלי ללא שום סיבה נראית לעין. אני נכנס לאתר, לוחץ על play ושום דבר לא קורה, אפילו לא מוצג לי bufferring.... לא התקנתי שום תוכנה חדשה שידוע לי. חשבתי שהבעיה היא בדפדפן (אקספלורר 7) - אבל זה קורה לי גם ב-chrome. הבעיה קיימת גם באתרי החדשות (של ערוץ 2 לדוגמה). ב-youtube לעומת זאת אני כן מצליח לראות ולשמוע, עשיתי בדיקה על אתר לא מוכר עם תחנות רדיו באנגלית - וכן הצלחתי לשמוע. ניסיתי גם להתקין סרגל כלים על הדפדפן שמאפשר שמיעה - ו... כלום. אין לי חצי כיוון מה אפשר עוד לבדוק, למישהו יש רעיון? תודה, ארז
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי, יש לי נתב קווי עובד ומוגדר שמחוברים אליו שני מחשבים. יש לי LAPTOP ואני רוצה לחבר אותו לרשת (אלחוטית), אבל הייתי מעדיף לא לגעת בנתב הקיים (כלומר ששני המחשבים הניחים ימשיכו להיות מחוברים לנתב החוטי) קניתי נתב אלחוטי, ורציתי לדעת: 1.איך אני מחבר אותו לנתב הקווי? 2. איך אני אגיע להגדרות של הנתב האלחוטי לאחר החיבור? 3. האם קונפיגורצייה כזו עשויה לגרום לבעיות? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי WIN 7 64bit, איך מקימים חיבור לאינטרנט? ספק נטויז'ן, תשתית כבלים (חיבור ללא חייגן) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה אני בזמן האחרון עברתי להשתמש ברשת WIFI ולא ברשת המחוברת ע"י כבל ומאז אינני מצליח להגדיר רשת מקומית (להעברת נתונים בין המחשבים)... נכון אני יכול להישאר מחובר ע"י הכבל במקביל אבל אני רוצה לשים את אחד המחשבים בצמוד לטלווזיה שישמש עמדת מדיה לסרטים וכו' ולכן אני מעוניין להגדיר רשת ביתית ולא רשת אינטרנטית כמו שיש לי כעת... הסתכלתי הדף השאלות הנפוצות אך לא מצאתי שם תשובה תודה רבה לכלכ העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
יש לי רשת בייתית בבית שיש מחשב ששם מאוחסנים קבצים אני צריך להתחבר למחשב הזה מרחוק(מחשב שלא מחובר למחשב הביתי אלא רק לאינטרנט) כך שתיקיות שמשותפות ברשת יראו כתיקיות ברשת גם במחשב השני שאני אוכל להעביר קבצים. איך אני יכול לעשות את זה בדרך פשוטה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי גם הוט וגם בזק בבית אני רוצה לשלב את שניהם במחשב אחד ,ראוטר עם 2 חיבורי קוים אני יודע שקיים אבל זה הפתרון היחיד? או שקיימת תוכנה שמאחדת את 2 החיבורים ככה שאני לא יצטרך את הראוטר? אם יש ותוכלו לתת לי תשם שלה זה יעזור לי מאוד...בנתיים זה ככה יש לי 2 כרטיסי רשת על הלוח ושניהם מחוברים 1 לבזק ו2 לכבלים (כמו בתמונה) אבל משום מה זה מנצל רק קו אחד בהורדה לפחות הוא מוריד לי על 2.100 מגה לשניה בממוצע זה אומר שהוא מנצל את הקו של בזק במלואו עכשיו מה יוצא לי מזה שבכרטיס רשת השני מחובר הכבלים האם אני מצנל בו משו? עוד דבר בכבלים יש ראוטר שמחובר ל 5 מחשבים יש לי גישה מלאה לכל המחשבים שמחוברים לכבלים !זה אומר שהכרטיס השני גם עובד רק אני לא גולש דרכו או מנצל חלק מהמהירות שלו...ניראה …
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני הזנתי מפתח WEP לרשת הביתית שלי... הקטע הוא ששכחתי אותו ואני לא מסוגל עכשיו להתחבר אליה. איך אני מוצא אותו? זה מופיע איפשהו במחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום, חיברתי בין שני מחשבים בעזרת כבל RJ-45 מוצלב, הגדרתי שתי כתובות IP סטטי (192.168.0.1 ו 192.168.0.2) עם musk 255.255.255.0 למרות זאת האייקון של חיבור רשת נשאר עם x אדום עליו בשני המחשבים וכמובן שלא היו ping. מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
התקנתי שני שרתים windows server 2008 במכונה וירטואלית כאשר אחד מהם הוא dhcp ו dns כאשר בהגדרות ה dhcp אני רואה שהוא מקצה את הכתובות 192.168.0.200-192.168.0.210 כאשר אני נכנס להגדרות רשת של הלקוח אני רואה IP אחרת שני השרתים יכולים להתחבר לרשת אבל הם לא רואים אחד את השני(אי אפשר לעשות פינג באף אחת מכתובות הIP . תודה
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
עזרה בתקשורת בבית אני רוצה להעביר כבלים בכל הבית. דפדתי פה בפורומים ושמתי לב על דגשים שדוברו: *להשתמש בכבלים CAT6/CAT7 בעלי סיכוך. *לבנות ארון תקשורת שמכיל את האינרנט(מודם+ראוטר) וטלפוניה. *סוויץ-לא הבנתי מה זה, מה ההבדל בין מנוהל ללא מנוהל? *צריך להשתמש בpatch panel? איך מחברים אותו לראוטר ולמודם שלי? על מה עוד צריך לשים דגש?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שרת של משחק רשת, והורדתי peerguardian 2 שם כדי לחסום אייפים וrange ips כיוון שaccount bans לא מספיקים כי הם יכולים פשוט לעשות acc חדש. איך אני חוסם אייפים שאני רוצה לדוגמא 111.111.111.111? ראיתי שיש אפשרות להוסיף קובץ , הגדרתי שם אייפי ככה : 111.111.111.111 111.111.111.111 , יענו שהrange יהיה רק בין זה לזה. שמרתי את הקובץ , עשיתי update lists וזה לא חסם את האייפי שלי. תודה רבה, אבי
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
חנוכה שמח! לפני שבועיים קיבלתי ראוטר מסוג RTA 1025W עם 4 חיבורים חוטיים של רשת והוא גם אלחוטי 54 Mbps Wireless Access השבוע קנינו מדפסת אלחוטית ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר את המדפסת לראוטר באופן אלחוטי במקום שאני אצטרך לקנות גם כרטיס רשת אלחוטי לחבר למחשב.. המחשבים בבית מחוברים בכבלים לראוטר (ז"א לא אלחוטי) והמפדסת ממוקמת בסלון כי היא משמשת בתור פקס, מכונת צילום גם וכו'.. מישהו יודע? תודה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני ב-012 לקוח מומר מקווי זהב. לא משתמש בטורנטים כי תמיד היו איטיים לי - אני עובד רק עם ראפיד פרמיום. החל משבת האחרונה - יש לי בעיות בראפיד שייר פרמיום. תמיד הייתי מוריד על מקסימום ללא בעיה. באמצעות תוכנת IDM יש לי חיבור 8 מגה. עכשיו פתאום ההורדה משחקת בין 4-8 מגה. אין בלוק קבוע של הורדה רציפה בשמונה מגה. אני רואה בפורומים שגם לאחרים יש את זה. שיחנקו - חלאות! צריכים לארגן תביעה יצוגית על הונאה. - ויש להם עוד את החוצפה לתת שירות "GAMER" מה זה בעצם אומר? ששאר הלקוחות שמשלמים על שמונה מגה פשוט לא מקבלים שמונה מגה. זה כמו לימכור למבורגיני - עם הגבלה למאה קמ"ש בכבישים מהירים. חלאות. פשוט הונאה! צריכים להפציץ את שרותי התמיכה שלהם - אם כל לקוחות 012 יתחילו להתקשר …
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 רשתות אחת פרטית (VPN) ואחת של אינטרנט אני רוצה להשתמש במחשב אחד בשני הרשתות בו זמנית מה שאני עשיתי חיברתי כל רשת למחשב אחד ב2 כרטיסי רשת שונים. הבעיה שזה לא עובד טוב, בכל רגע נכון רק אחד מבניהם יכול לעבוד. זה או שהאינטרנט עובד או שהVPN עובד, אבל לא שניהם ביחד. אני שמתי לב לבעיה שאם אני עושה פינג לרשת אחת חלק מכתובות עובדים וחלק לא (כאשר שניהם מחוברים). ממה יכולה להיות הבעיה? [br]פורסם בתאריך: 10.12.2009 בשעה 22:43:33 אני רק רוצה לציין שאמרו לי לקחת ראוטר נוסף לחבר את 2 הרשתות אליו וליצור טבלת הפניהאבל משהו יודע איך עושים את זה? משהו יודע איזה סוג של ראוטר צריך? בבקשה תעזרו לי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת אם אפשר להגביל מהירות של משתמש בראוטר. יש לי ראוטר של 3COM בבית ואני רוצה שמחשב אחד ספציפי שמתחבר אליו WIRELESS שיוגבל במהירות שאני יקבע עבורו האם זה אפשרי? ואיך אני מגביל ? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת, מכשיר שיכול לנהל כמה רשתות אלחטיות במקביל, אני מדבר כמובן על ACCESS POINT. אני מדבר על ניהול רשת אחת בהצפנה WPA2, והרשת השנייה הוא מתחבר אליה בשביל האינטרנט שהיא יכולה להיות בהצפנות אחרות או ללה הצפנות. בעבודה הנוכחית של AP שלי היא רק מאריך את התווח ולכן הוא משתמש באותה הצפנה של רשת המקור בעצם יש לי רשת של שלושה מחשבים ומתחברים של AP שלי, חיברתי לו אנטה גדולה ואני והתחברתי אל רשת מרוחקצ בשביל האינטרנט, ולם יש לי שרת ברשת שלי שהוא ללא מסך ומקלדת, לכן כל פעם שאני מתחבר אל רשת אחרת ב AP שלי אני צריך, לחבר לו מקלדת ומסך ולהכניס את הסיסמא של הרשת ש AP התחבר אליה, אז רציתי לדעת אם יש מכשיר - אחד. שיכול לנהל את הרשת שלי שהיא בהצפנה מסוג שלשהוא, ולעשות גשר לרשת …
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
בחודש האחרון אני לא מצליח להכנס לrapidshare ולעוד אתרים אני לקוח של בזק בינלאומי. לאחרונה גיליתי שניתן להיכנס לאתרים דרך anonymouse אך יש בעיה בהורדות. האם ספקית האינטרנט חוסמת את הגישה לאתרים? מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום התקנתי לא מזמן את VUZE, ביצעתי פתיחת פורטים לפי ההוראות אך עדיין התוכנה די מקרטעת, ההורדות עם פרצופים אדומים/כחולים כשאני עושה בדיקת פורטים באינטרנט לפורט שנבחר כתוב לי שהוא אינו פתוח אשמח לעזרה אביעד מפרט רלונטי: ראוטר LEVEL ONE WBR6001 ווינדוס 7 ספק 012+הוט 1.5 מגה פירוול ווינדוס שקיבל חריגה עבור VUZE
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת ביתית קטנה המורכבת ממחשב נייח אליו מחוברים כל כונני הרשת (כונן פנימי ועוד אחד חיצוני), המחובר באמצעות כבל לראוטר אל-חוטי (BR-6204 של EDIMAX). ומחשב נייד המחובר לרשת אל-חוטית. הגדרתי במחשב הנייח מספר תיקיות וכוננים שיהיו משותפים והכל עובד בסדר. הבעייה היא שכעבור 15-30 דקות עבודה (או אפילו בלי עבודה בכלל) הרשת הביתית מתנתקת (האינטרנט ממשיך לעבוד כרגיל- מודם כבלים שמחובר ישירות לראוטר) ואני לא יכול לצפות במחשב הנייד בכוננים מהמחשב הנייח. הבעייה נפתרת רק לאחר הפעלה מחדש של המחשב הנייח מודה לכם מראש על העזרה יובל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי NETBOOK LENOVO S12 שמריץ XP SP3 ראוטר אלחוטי של NETGEAR SECURITY WAP (ה PASSKEY מוכנס נכון) הקליטה טובה מאוד החיבור הראשוני לרשת באיתחול המחשב הוא מיידי הבעייה היא שאחרי SLEEP שהמחשב מתעורר הוא מנסה להתחבר ונתקע ב acquiring network address ובסוף כותב שיש רשת ב LIMITED ACCESS - ואין לי חיבור לאינטרנט. RESTART פותר את הבעייה, ולעיתים גם נסיונות חיבור נןספים וקצת משחקים עם ה PROPERTIES של הWIRELESS NWTWORK עוזרים אבל לא תמיד ורק לאחר מספר דקות רעיונות? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, בבית של ההורים שלי יש ראוטר אלחוטי של 3COM מדגם 3CRWE554G72T (אחלה ראוטר). אני גר ביחידת דיור סמוכה לחדר שבו נמצא הראוטר ויש לי קשיי קליטה במרחק כ-20 מטר דרך 3-4 קירות. אני מדבר בעיקר על הורדות, צפייה ישירה ומשחקים ברשת. אני רוצה לשפר את איכות הקליטה של הרשת, ומכיוון שאין לי דרך לסלול כבלים הפתרון הכי זול ונוח שחשבתי עליו זה לקנות עוד ראוטר אלחוטי שיגביר את האות ב-WDS ולמקם אותו אצלי ביחידה. בבית שלי יש 2 מחשבים - אחד HTPC והשני מחשב לעבודה ומשחקים (לשניהם יש כבר מתאם אלחוטי). אני מחפש המלצה לפתרון הגברה הכי טוב של האות. אין לי צורך כל כך בפיצ'רים כי ה-3Com עושה את העבודה מצוין. חשבתי על ראוטר אלחוטי זול ב-160 שקל עם אנטנה של 5dbi אשמח להערותיכם והמלצות על דגם או פ…
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום, התקנתי win7 לפני כמה ימים, ובהתחלה לא היה לי אנטיוירוס או פיירוואל על המחשב והייתי פשוט רושם בהתחל-->הפעלה את האייפי של המחשב השני שיש לי בבית וישר היה נכנס לי לכונן רשת שיש לי. לאחר ההתקנה של אנטיוירוס NOD32 אני לא מצליח להתחבר לרשת הביתית, כנראה שיש משהו באנטיוירוס/פיירוואל שחוסם את הגישה לרשת. ניסיתי לעשות disable לאנטיוירוס ועדיין אי אפשר. (למרות שידוע שגם שעושים לאנטיוירוס הזה disable הוא עדיין ממשיך לחסום כל מיני דברים.) אני מעריך שיש איזה פורט מסויים שצריך לפתוח איכשהו. אם אפשר את עזרתכם, תודה. [br]פורסם בתאריך: 10.12.2009 בשעה 19:40:45 הסתדרתי, לנעול.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-