עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, יש לי תשתית HOT עם נטוויזן ואני משלם כרגע 94 שקל כי נגמרה ההתחייבות. אומרים לי שאין מצב לקבל מחיר יותר זול ללא התחייבות, אבל הציעו לי בכל זאת לשלם על ה 5 מגה 49 שקל לחודש, שזה מחיר טוב. אבל יש לי ניתוקים במשחקים רשת כל הזמן, אז ביקשתי לברר חבילת גיימר והנציגה המשיכה להגיד שזה תוספת של 100 ומשהו שקל ואין פחות מזה.. אז לא התחייבתי ולא כלום. רציתי לדעת אם זה מחיר שנמצא בכל החברות? כי זה מחיר הזוי והוא שוחט בשביל שהאינטרנט יעבוד בצורה יציבה.. וביררתי את כל זה כי אני מחויב ל HOT ויש לי ראוטר ואני חייב חיבור ללא חייגן. רציתי אקספון אבל אין להם חיבור ללא חייגן וזה מבאס, כי זה גם זול וגם ללא התחייבות.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. עד עכשיו הייתי בבזק בינלאומי במהירות של 4MB בלי טענות. אתמול שידרגתי לתשתית NGN של 10MB ורציתי לדעת איזה ספקית הכי זולה והכי כדאית כרגע למהירויות החדשות של ה-NGN?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by MadCat125,

טוב, ניסיתי להריץ חיפוש גם באתר אבל לא מצאתי תשובה מדויקת. אני עומד לחבר באמצעות ראוטר שני מחשבים בחדרים צמודים בצורה חוטית(מרחק של 5-6 מטר אחד מהשני). אז כמו שזה נשמה: 1.האם עצם החיבור לראוטר יגביל לי את מהירות האינטרנט בהורדה ? 2.האם יש השפעה ל פיירוול על המהירות והאם ניתן לבטל אותה בראוטר? 3. האם יהיה הבדל בין אם אני שם ראוטר שהוא גם מודם או ראוטר רגיל? תודה.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  4. היי. אני מחובר לנטוויזן דרך הוט. בחשבון 5 מגה. יש לי 2 מחשבים באותו חדר שמחוברים אחד לשני דרך הראווטר. יש לי ראווטר ישן של אדימקס מסדרה Br6114gw שלדעתי עושה לי ניתוקים. האמת שבדקתי אותו מול נטוויזן והוא היה בסדר אך כל כמה זמן אני מקבל הודעות שהדף לא עולה לי או שהאינטרנט לא פועל ורק אחרי ניתוק הראוטר מהחשמל העניין מסתדר. לכן החלטתי להחליף ראווטר. השאלה היא האם לקנות ראווטר (ואיזה) בחנות ולנסות להגדיר אותו לבד או לרכוש ראווטר דומה דרך נטוויזן ולקבל תמיכה לכל החיים מהם נטוויזן מציעים לי את ה level 1 דגם 3406 ב 195 ש"ח ואדימקס 6204wlg ב 220 ש"ח על המחירים הללו יש להוסיף 25 ש"ח לשליח. בזאפ ראיתי ראווטר של אדימקס 6024WG ב 165. כלומר ההפרש מטורף. השאלה האם הראווטר שהם מציעי…

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  5. התשתיות שבזק פורסים היא עד המרכזייה? שרת הDSLAM? או עד ארונות הסעף שממש מחוץ ליצאה מהבניין שלי? ולגבי הכבלים הרי הם עוברים לDOCSIS 3 איפה בדיוק? בשרתי הCMTS?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by pooo,

לפי מה שהבנתי יש כתובת IP של אינטרנט וכתובת IP של המחשב נכון? את הIP של האינטרנט שלי אני משנה פשוט ע"י התחברות והתנתקות מהאינטרנט, רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות את הIP של המחשב.... אם טעיתי פה במשהו תקנו אותי בבקשה.

• 8 תגובות
    • 4k צפיות
  7. Started by AboveBeyond,

אהלן , יש ברשותי לפטופ עם מודם סלולרי בנוסף יש לי גם אייפוד טאצ רציתי לדעת אם אפשר לגלוש באייפוד טאצ דרך המחשב הנייד זאת אומרת לשתף את האינטרנט ... תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  8. שלום, לאחר בעיות שהיו לי במשחקי רשת של לאגים מטורפים כל כמה דקות עשיתי בדיקה לראוטר. המחשב שלי היה מחובר לראוטר בצורה אלחוטית עם כרטיס רשת תקן G ללא MIMO. חיברתי את המחשב ישירות למודם והכל עבד חלק, ואז חיברתי את המחשב לראוטר בכבל וגם הכל רץ חלק (למזלי) אז רציתי לשאול איך אני אסדר את הבעיה הזו? בקרוב אני אקבל לפטופ עם תקן N שיוכל להתחבר לראוטר. עד אז רציתי לשאול אם בשביל לתקן את הבעיה הזו אני צריך לקנות כרטיס רשת חדש בתקן N? וגם עם MIMO? תודה למגיבים.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  9. אהלן יש לי חיבור אינטרנט של הוט. משם לedimax br 6214k ומשם למספר מחשבים במספר קומות. חבר הביא לי נתב אלחוטי שמקבלים בחיבור בזק - siemens sl2-141. רציתי לחבר אותו לרשת כדי להוסיף יכולת אלחוט. קראתי את המדריך שפרסם cheif, לגבי העניין. "בגדול" זה עובד לי לזמן מה, אבל כמה שעות אחרי שהכל מחובר חלק מהמחשבים מפסיקים לקבל גישה לאינטרנט. חלק מהם כן מקבלים וחלק לא. ניסיתי כל מיני דברים לבדוק, אולי הedimax צריך איפוס, או איזה כבל או משהו.. אבל מה שפתר את הבעיה היה להוציא את הנתב האלחוטי מהרשת. אז אני מניח שלא הגדרתי כמו שצריך את הsiemnes sl2-141. אשמח לעזרה איך כן לעשות את זה. או מה בדיוק להגדיר, או אפילו להבין מה בדיוק הבעיה.. תודה וכן.. שמתי לב שבמדריך זה לא מומלץ

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  10. שלום לכם, ברשותי ראוטר של אדימקס מסוג BR6424N מהרגע שהתקנתי אותו ועד לרגע זה מידי פעם הוא לא מוכן להיכנס לאתרים מסוימים (אני לא מדבר על אתרים קטנים אלא על אתרים די גדולים כגון NRG, LENOVO וכו') בטענה של "שרת לא נמצא" (כשהייתי עובד ללא ראוטר זה לא היה קורה). כרגע זה קורה לי עם אתר NRG. בדקתי את הבעיה גם בפיירפוקס וגם באקספלורר (בכרום או באינטרנט סלולארי לעומת זאת אין בעיה). הגדרתי בראוטר אפילו את ה- DNSים של נטוויז'ן אבל מסתבר שזה לא עוזר. רק איפוס של הראוטר גורם לכך שאני יכול להיכנס לאתר, או לחילופין אם אני אנסה בעוד מספר דקות אני כן אצליח להיכנס... דרך אגב, הגדרות האבטחה שלי ברשת הן סטנדרטיות ולא משהו מיוחד. מישהו פה נתקל בבעיה כזאת אולי או מכיר פתרון? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  11. Started by Splashy,

יש לי את הראוטר שבכותרת, תשתית HOT UFI. ראיתי שבאתר של פיקוק יש את גרסה 1.58 ובאתר של Edimax העולמי יש גרסה 1.62. אני כרגע עם גרסה 1.58. האם זה בטוח/רצוי להתקין את גרסה 1.62 או שעדיף להישאר עם 1.58? איזה גרסה עדיפה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Shashay,

אני צריך ראוטר בשביל לחבר ברשת ביתית מחשב שבסלון ומחשב שבחדר...הבית די קטן ככה שאין מרחק כל כך גדול מהחדר עד הסלון. משהו בסביבות 200-300 שקל...תודה

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by avivasban,

שלום לכולם אני מנסה להתחבר מהמחשב שלי לftp של האתר שלי ואני לא מצליח אני מנסה גם דרך התוכנה של flashfxp וגם לא עובד וחבר שלי ניסה להתחבר מאצלו וזה עובד . מה יכול להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  14. האם יש הבדל בין: ns1.nameserver.com ל NS1.NAMESERVER.COM כשמגדירים אותם בדומיין? או - האם צריך דיוק באותיות גדולות\קטנות?

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by smith77,

שלום לכולם. התחברתי ל 012 כספקית ול 014 כתשתית . כברירת מחדש לקחתי ראוטר מודם של D-LINK . בהתחלה הכל היה טוב לאור העובדה שעבדתי רק מהנייד אבל אתמול החלטתי להשמיש את המחשב השולחני והנ"ל אינו מחובר לראוטר של D-LINK ואין באפשרותי לחבר אותו . אבל יש לי ראוטר בן שנה בערך מדגם linksys wrt54gl והייתי רוצה להפוך אותו למגבר ע"מ שהמחשב השולחני יהיה מקושר אף הוא לרשת .איך ניתן להגדיר את זה לאור העובדה ששתי החברות מתנערות מאחריות (בגדול הם פשוט לא יודעים איך להתמודד עם הראוטר של linksys wrt54gl) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. Started by iyehuda,

הוא לא רושם HIGH ID וגם לא LOW ID זה מה שרואים בתמונה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  17. ואני כמובן מתכוון להורדות חוקיות... כבר שבוע שום דבר לא זז - בקושי כמה KB עלובים...

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  18. יש לי שתי תוכנות שמותקנות במחשב realvnc ו deltacopy שתיהן עובדות טוב ברשת הביתית אבל כשאני מנסה להיכנס מבחוץ עם הIP של הרשת זה לא עובד אני הגדרתי port forwarding לפורטים 873 ו 5800 וזה לא עובד לא מצליח להתחבר אני לא יודע מה לעשות

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by idani1983,

נגמרה לי ההתחייבות ב ADSL ואני שוקל לעבור לתשתית של הוט, הנציגה של בזק כל הזמן אמרה לי שאני לא אקבל את כל המהירות שמובטחת לי...וכל שאר הדברים האלה. ברמת העיקרון אני מאוד מרוצה מ ADSL אבל ההצעה של HOT זולה בקרוב ל 300 ש"ח בשנה. האם זה נכון? מה עומד מאחורי זה? אשמח לשמוע אם יש לכם בעיות עם התשתית של הוט.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. "חברת החשמל תחל בניסוי שירות "סיבים עד הבית" במהירות מאה מגהביט לשניה סימטרי בקרית שמונה. כך אישר הבוקר שר התקשורת משה כחלון בביקורו בחברה. במקביל, תגיש חברת החשמל למשרד התקשורת בקשה לרישיון שיאפשר לה אספקת שירותי תמסורת, רשת גישה אופטית (FTTH) ורשת גישה סלולרית (RAN) לספקיות האינטרנט " http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3820326,00.html יש לחברת החשמל יכולת לספק מהירות כזאת אם וכאשר יצטרפו אליה בעתיד המון אנשים?

• 34 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. מישהו יודע איך לפתור את הבעיות האלו? HOT + בזק בינלאומי

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. שלום, במשחקי רשת, בעיקרון COD MW2 לאחרונה, יש לי בעיה שהמשחק רוב הזמן רץ חלק אבל כל נגיד חצי דקה יש לאג של כמה שניות שפשוט דופק חלק גדול מההנאה. אצל אבא שלי שיחקתי ויש תשתית של בזק וספק אקספון ואין לאגים בכלל. עכשיו רציתי לשאול איך אני מברר אם יש בעיות חיבור עם הראוטר (אלחוטי קליטה מלאה והורדה כמו בחבילה) וגם אני רוצה לדעת איך אני יכול לברר אם הבעיה היא בספקית או בתשתית. כי אם זה הראוטר זאת בעיה שלי, אבל אם זה מהספקית או התשתית אני אנסה לעבור. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Danielll13,

אחרי שפרמטתי את המחשב חיברתי את הכרטיס רשת והמחשב לא זיהה אותו אלה רשם זוהה בקר ethernet ואני ל יודע איך להתקין אותו מישהו יודע לעזור לי???

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. היי האינטרנט שלי 5 מגה בבדיקות הורדה זה מוריד על 600 וזה סבבה אבל יש תופעה מוזרה ברגע שאני מפעיל את תכנת האנטיוירוס המהירות בבדיקה יורדת ל400 ניסיתי כמה אנטיוירוסים וגם כמה אתרי בדיקה והתוצאות זהות בהכל למה זה ומה עושים?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by artv8,

שלום, האם אתם מכירים אתר שבו עשו מבחנים לסוגים שונים של נתבים ויש שם השוואת ביצועים ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים