רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. עד עכשיו השתמשתי בנתב חוטי של לינקסיס מדגם BEFSR41 אני די מרוצה ממנו, אמין ועושה את העבודה. קיבלתי אתמול נתב גם של לינקסיס, אלחוטי בתקן B הישן יחסית, מדגם befw11s4. המחשבים הנייחים שלי ימשיכו להיות מחוברים באופן חוטי כך שהם לא יושפעו אך רציתי להוסיף יכולת גלישה אלחוטית עם מחשב נייד מדי פעם. האם הנתב הזה מספק או שהוא איטי מדי לסטנדרטים של היום? דבר נוסף: במפרט שלו מצוין שהוא תומך במהירות 10/100 - HALF DUPLEX ו במהירות 20/200 - FULL DUPLEX. מה המשמעות של זה? המחשבים שלי בעלי כרטיסי רשת של 1 ג'יגהביט, ומוגדרים על מצב AUTO NEGOTIATION , באיזה מהירות הם אמורים לעבוד?
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד מדגם lenovo 3000 n200 שעליו מותקן WIN7 בשלושה ימים האחרונים קיימת בעיה מוזרה עם האינטרנט שמחובר בצורה אלחוטית לנייד משום מה יש לי צניחות באינטרנט מה הכוונה נניח ואני מוריד דרך החשבון ראפידשר שלי קובץ אני מקבל בשניות הראשונות מהירות הורדה מאקסימאלית ופתאום זה קופא לשניה וכל המהירות יורדת ל10-20 KB שזה איטי מאוד כנל לגביי כל סוגי הקבצים וההורדות הם פשוט קופאות לשניה וצונחות ואז שוב פעם עולות קורה לי אותו דבר גם בדפדפן אתרים יכולים לרוץ טוב פתאום הדפדפן ניהיה איטי אתרים לא רוצים לעלות ואחרי שניה זה עולה ואז עוד פעם הבעיה חוזרת חלילה ואותו דבר גם קורה ב YOUTUBE שאני מנסה לטעון סרטון זה רץ בהתחלה המד של הטעינה קופא לכמה שניות ורק אז ממשיך ואי אפשר לקבל ח…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בעיה שעלתה לי עם הראוטר הנ"ל. כרגע שני מחשבים אמורים להתחבר אליו, אחד dell 1525 שמתחבר כמו שצריך, והשני dell 640Mשלא מצליח לזהות את הראוטר בכלל. כל תרומת ידע תתקבל בברכה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
בעיה מוזרה: טורנטים שיש לי יורדים בסדר, אבל אני לא מצליח להוריד את קבצי .torrent עצמם. ניסיתי במספר מקומות, ולא יכול להיות שהבעיה היא בכולם. נסו בעצמכם: http://distribution.openoffice.org/p2p/ האם יתכן שבב"ל מתערבים לפי ניתוח בקשות HTTP? עריכה: אני רואה שעוד אנשים מתלוננים על זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=444008.0 ניסיתי להשתמש ב-anonymous proxy אבל זה לא עזר
-
- 64 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
שלום .. כל פעם שאני רואה סרטונים בYOUTUBE שאר האתרים לא מגיבים אי אפשר לגלוש... הכל נתקע... וזה לא קשור למחשב.. המחשב חזק מספיק! יש לי ראוטר של LINKSYS וגם שאני מנתק אותו ומחבר רק תמודם של בזק זה עדיין קורה .. אז זה לא הראוטר.... מה אפשר לעשות ? המודם AZTEC 600E לא עומד בעומס??? בדיקת הורדת תקינה הכל תקין..
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מהירות בדיקת הורדה אצלי משתנה כאשר האנטי וירוס פועל ומכובה עשיתי בדיקה שהוא פעל והמהירות ירדה ל300 קילובייט וכשכיביתי תאנטיוירוס זה עלה ל600 למה זה? יש לי 5 מגה אינטרנט ואיך אני מתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום רב, מזה זמן-מה שאני תוהה: כיצד קושרה מדינת ישראל לחו"ל לפני שנת 1999 (לפי "אודות" מאתר החברה) או לפני שנת 1997 (לפי אתר Ynet) ? קראתי על LEV שקישר בין איטליה, ישראל וקפריסין, גם שם לא ברור האם משנת 1999 או 1997. קראתי גם על MedNautilus, היורש של LEV. אך מכל זאת, לא הצלחתי לענות על שאלת התם: כיצד קושרנו לחו"ל לפני שנת 97'/99' ? אודה לעוזרים, אורן.
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר התקנת כרטיס רשת אלחוטי במחשב הנייח והקמת רשת שיתוף קבצים בין הנייד לנייח (על-מנת שאוכל לצפות בסרטים בחדר השינה בעזרת הנייד, כאשר כל החומר נמצא על הנייח, בסלון), ניסיתי לצפות בסרט בחדר השינה. מה שקורה זה שכמה שניות מתנגן רגיל ואז יש קיטוע. ניסיתי בתוכנות הצפיה: VLC, Media Player Classic, ZoomPlayer ועוד כמה. והתופעה זהה. הסתכלתי במחשב הנייח ואכן ראיתי שכל כמה רגעים יש הפסקה של התעבורה. החלטתי להעתיק את הסרט לנייד ולצפות בו לוקאלית, כדי שלא יהיו קיטועים, וגם בתעבורה הזו היו את אותם קיטועים (למרות שהתעבורה, כאשר היתה, היתה גבוהה בהרבה מן התעבורה שהיתה כאשר רק צפיתי). ניתן לראות זאת בתמונה הבאה: בין 1:30 ל- 1:32 זו התעבורה של הנסיון שלי לצפות בסרט. בין …
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
האם זה נכון שהכרטיס מימו של אדימקס לא מעביר 300 מגביט בין מחשב למחשב שגם יש לו את אותו כרטיס וראוטר אדימקס שהוא גם מימו. מישהו אמר לי שהוא מעביר 150 מגה זה נכון??
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני יודע שזה אפשרי דרך תוכנת צד ג' , אבל לא יודע איך מבצעים זאת דרך DD-WRT , אפשר לקבל עזרה? תודה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן שמו לי טלפון של 012 אבל הגדירו משהו מוזר . הם הביאו את המתאם שלהם ועוד מודם רגיל ועשו חיבור מתאם למודם ומודם למודם אחר שהיה לי אבל אלחוטי ו יותר מידי חיבורים . אפשר במקום זה לחבר למודם שהיה לי עם אלחוט במקום כל מה שעשו לי .
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך לפתור את הבעיות האלו? HOT + בזק בינלאומי
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הנתב נמצא מעבר שני קירות בטון והאות המתקבל במחשב חלש מידיי. הייתה לי אנטנה קטנה שהגיעה עם כרטיס הרשת והחלפתי אותה באנטנה גדולה יותר. אולם עדיין האות חלש. אני מחפש רכיב הגברה אקטיבי (שמתחבר לחשמל) עבור כרטיס הרשת (לא עבור הנתב). מישהו מכיר? תודה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אחרי שפרמטתי את המחשב חיברתי את הכרטיס רשת והמחשב לא זיהה אותו אלה רשם זוהה בקר ethernet ואני ל יודע איך להתקין אותו מישהו יודע לעזור לי???
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני כשבוע קניתי רטואר אלחוטי וחיברתי אותו והכול עובד נפלא,פרט לכמה אתרים אשר מסרבים לעלות רק אחרי מספר גבוה של ניסיונות הם עולים. אתרים כמו גוגל,תפוז,ויד2. יש לציין שיש לי שתי מחשבים שמחוברים לראטואר האלחוטי:1:מחשב נייד בחיבור אלחוטי,2:ומחשב נייח בחיבור כבל רשת. הבעיה במחשב הנייח,במחשב הנייד הכול עובד קשורה+האתרים שרשמתי שעושים בעיה במחשב הנייח. אשמח לקבל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מדפסת ברשת , ואני רוצה לשתף את המדפסת הזאת כך שאני יוכל להדפיס בה מהבית, בעזרה ותמיכה של ווינדוס כתוב שבשביל זה צריך להתקין שירות IIS אז התקנתי, מישהו יכול לעזור לי בבקשה להגדיר את המדפסת כך שאני יוכל להדפיס דרך האינטרנט? יש לי ווינדוס XP תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי הבעיה היא כזו היה לי תשתית הוט וספק 012 עם 5 מגה המהירות הורדה שלי בבדיקה היא 310 במקום 620 בשלב מסוים החלפתי לתשתית של בזק והבעיה עדיין נשארה עשיתי בדיקות תקשורת מול 012 ומול בזק ושניהם יצאו תקינים אבל בתוך האינטרנט אני מצליח בבדיקות להגיע רק עד מהירות של 300 קילו בייט חיברתי את כבל הרשת ישירות מהמודם למחשב של אחי ואצלו זה עבד חלק והוריד במהירות הנכונה אז חשבתי שהכרטיס רשת דפוק, הלכתי קניתי כרטיס רשת חדש שמתחבר לפי סי איי. והתקלה עדיין ממשיכה מה יכולה להיות הבעיה? ואין לי וירוסים המחשב אחרי פירמוט
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי יש לי מודם מדגם ECI BFOCUS 270 שעושה לי בעיות ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר טוב ויותר חדיש. איזה מודם הכי טוב יש לבזק כיום? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנישים , אז רק רציתי להביא לידיעה - מאושרת (לא לא שמחה ), בנטוויז'ן יש כבר מספר ימים בעיות עומסים (!!?) כן , אין מספיק רוחב פס לכולם ! ! ! אז זה לא המחשבים אצלי\ הרשת\ הנתב ןהכבל רשת שנסתם , לא , אחרי יום כבר הרחתי שמשהו רקוב ,אז הרמתי טל' לבירור העיניין , רק בפעם השנייה למעשה נאמר לי -מהתמיכה -" שכן , ישנה בעייה כבר שבוע - איטיות " ,- ולמה - "יש עומס , אין מספיק פס לכולם -כולם גולשים עכשיו ויש עומס " .. לא האמנתי למה ששמעתי , מה חזרנו אחורה ב10 שנים - ניגמר רוחב הפס ?! ,אז זהו, לוותר על חבילות הבזק- לשיגור טילים ? ולעבור לאנלוגי ? אני לא מצליח להוריד מחו"ל ואם כן אז באיטיות, משמע בקצב של 3-6KB\S . לאן הגענו, ספק מס' 2 במדינה ואין רוחב פס .
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי חזק במיוחד בחיבור PCMCIA למחשב נייד, שייתן קליטה בטווח של כ- 100 מטרים, בתקציב של סביבות ה- 200 שקל - בלי חריגה בכלל, רצוי ממש שיעלה כמה שפחות. ראיתי את זה: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1261 איך הוא? שווה את המחיר? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר ב USB של חברת LVL1 רציתי לדעת על איזה כרטיס אתם ממליצים במחיר של עד 200 ש"ח עדיף שיהיה זמי לקנייה באייבורי ומוצרך שיהיה חיבור של PCI ותומך תקן N תודה
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
איך אני מגביל תיקייה מסויימת ברשת שתהיה ללא גישה למחשב אחד מתוך כמה מחשבים שבהם התיקייה משותפת? תודה
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי בעיות עם הכרטיס רשת כאשר אני מעתיק קבצים למחשבים אחרים. המהירות פתאום יורדת מתחת למגה (במקום 10-11 מגה) אני חושש שמדובר בכרטיס רשת דפוק. איך אני יכול לבדוק את התקינות שלו?
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
זה רק אני או שלעוד אנשים פה יש בעיות קשות של איטיות מהיום בבוקר.... יש מצב שזה בגלל כמות מיילים ששמורה שם... יש אצלי איזה 5000 מיילים משהו כמו 600MB כמה אצלכם??
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
Hello I've decided to switch from HOT to Bezeq and I was wondering what ISP I best connect to. I mainly use the internet to play World of Warcraft and the likes thereof, and more than anything else a low latency to western europe will be most welcome. I do assume that a "Gamer" type of account will best suit my needs, but with which ISP? Thanks in advance and pardon for the english, an innocent mistake left me with no hebrew at the moment.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-