רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום לפני חודשים בערך קנינו רשת לבית דרך אינטרנט זהב ומאז פעם ב-20 שניות +- האינטרנט עוזר למשך 1.5 שניום או 2 שניות משהו כזה וזה ממש מעצבן!! סתם דוגמאות: *בזמן משחק רש כל כמה זמן המשחק נתקע ל-2 שניות וזה ממש ממש מעצבן *בזמן שאני מדבר בטים ספיק כל 20 שניות כל הקולות מושתקים ל-2 שניות *בזמן הורדה פעם ב-20 שניות ההורדה קופאת ל- 2 שניות... מה לעשות?? קצת נתונים: *יש רשת אלחוטית *מהירות אינטרנט 1.5 מגה ו-16 העלאה *הבעיה היא במחשב שלי בלבד תודה לעוזרים!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לעשות ? כלומר מה אני צריך לעדכן במחשב. הרשת היא קווית, לא אלחוטית. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי נתב ותיק יחסית של EDIMAX דגם 6424n. לאחרונה שמתי לב שהמהירות במחשבים הניידים ירדה. בזמן שבחיבור ישיר לכבל רשת אני גולש במהירות של 12 ללא בעיה, דרך WiFi אני מגיע למהירות של כ-7. בדקתי בשני מחשבים וזה המצב. בנוסף - בחדר שנמצא במרחק של 15 מטר מהנתב בקושי זוכים לקליטה מהנתב. מה יכולה להיות הבעיה? מה לבדוק?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר דרך מודם נתב (ללא חייגן) ובמהירות של 1.5 MB. ספק האינטרנט שלי הציע לי מספר חבילות לשידרוג מהירות הגלישה (למשל ל 4 או 5 MB). 1) במידה ואני משדרג את מהירות הגלישה אצל הספק מ 1.5 ל 5/4 האם עליי לבצע שינויים כלשהם בתשתית? 2) עשיתי עכשיו מס' בדיקות ב SPEEDTEST.NET. אני מקבל שמהירות ה DOWNLOAD שלי היא באזור ה 1.20 MB וה UPLOAD משהו כמו 0.16 MB. האם לדעתכם ארגיש שינוי רציני במהירויות בגלישה עם המעבר מ 1.5 ל 4/5? תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה הגנה נוסםת יש ל אינטרנט בכבלים? כי האי פי קבוע ! ???
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות 1. האם IMAGE של GHOST שנעשה באמצעות שיטת SYSPREP יכול להיעתק לכל מחשב מכל חומרה שהיא? 2. מהי השיטה הטובה ביותר להפצת SYSPREP ברשת בשידור MULTICAST, האם היא באמצעות GHOST SERVER או שיש שיטות יותר טובות מזה? 3. היכן ניתן להשיג מדריכים בעברית בכל נושאים אלו?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, כשעברנו לבית (אני גר בארה"ב), "סידרו" לנו רשת קווית בכל הבית. הבעיה שאף פעם לא בדקתי את זה ומסתבר שזה גם לא עובד. כל התקשורת נמצאת בין הקומות (אפשר לקרוא לזה בויידם), רק שאני לא בדיוק מבין מה זה המכשיר הזה שכל הדברים מתחברים אליו. הינה תמונות של הייצור: http://img687.imageshack.us/img687/620/photofeb0244336pm.jpg http://img22.imageshack.us/img22/6570/photofeb0244352pm.jpg http://img543.imageshack.us/img543/3816/photofeb0244357pm.jpg http://img252.imageshack.us/img252/82/photofeb0244409pm.jpg http://img832.imageshack.us/img832/8900/photofeb0244435pm.jpg אני מבין שיש שם פיצול לטלויזיה (אכן, יש 2 או 3 נקודות שזה מתפצל) ולפי הנקודות אצלי בקיר, ה CAT5 אמור להתפצל ל-3. הר…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה לא מובנת, אשמח לעזרתכם.המחשב לא שלי אישית. מחשב לוח אם של אביט IP35 עם 2 כרטיסי רשת מובנים. בצעתי פירמוט מלא + התקנה מחודשת של מערכת הפעלה windows 7 64bit. התקנתי את כל הדרייברים הנדרשים, בצעתי עדכוני מייקרוסופט, ומסרתי את המחשב לבן אדם. אחרי כמה שבועות, בצורה פתאומית מתלונן שאין גלישה לאתרים, קשר מול הנתב יש, ניתן להגיע לממשק. בבית מחוברים עוד 2 מחשבים נוספים , שעליהם ניתן לגלוש בלי בעיה. 1. חיברתי את המחשב ישירות למודם עם כבל של מחשב אחר שגולש, אין גלישה, קשר מול הנתב תמיד יש. 2. בצעתי התקנה מחודשת של דרייברים לכרטיס רשת. 3. שניתי הגדרות על המנהל התקין במקום auto negotation, ב 1GB Full Duplex, לפעמים זה עוזר. 4. לקחתי את המחשב אלי הביתה, תראו איזה פלא…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
של D-LINK 6740U התקנתי רשת קווית לטלויזיה והמרחק בין הנתב למחשבים הינו כ 10 מטר אשמח לקבל המלצות תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, הבעיה שלי היא כזו:כל בוקר,מתאפס לי ההוטבוקס 2,מזה כחודש וקצת. התשתית שלי היא הוט,הספק:בזק בינלאומי. היו אצלי כבר ארבעה טכנאים,ששני האחרונים מהם היו מומחים וטענו,כי לאחר טיפולם (החלפת קונקטור) - לטענתם הכל תקין מבחינת (קו) תשתית. התקשרתי לספק האינטרנט (בזק בינלאומי) שלי והוא טען,שרוב הסיכויים,כרטיס הרשת שלי תקול - ויש להחליפו. השתמשתי בפיתרון הבעיות של Windows,וכל הזמן,כשיש ניתוק הוא נותן לי את התקלה הבאה:LOCAL AREA CONNECTION אינו כולל תצורת IP חוקית. מה זה אומר? האם לפי הודעה זו אפשר להבין,שכרטיס הרשת שלי תקול? האם הבעיה היא לא בכרטיס הרשת,אלא במשהו אחר?,אם כן אז מה? איך אני יכול לבדוק אם כרטיס…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי FIBERBOX של הוט ונתב TP LINK AC1600 מכיוון ולHOT FIBERBOX יש בעיית חיבורי בWIFI, ראיתי בעבר המלצה לחבר את הנתב הנל והצלחתי. היום, לאחר התעסקות עם החיבורים וניקוי האיזור, הנתב לא מצליח לדבר יותר עם הFIBERBOX וביצעתי RESET אולם אני לא זוכר כיצד ממשקים את השניים כך שTP LINK ידע לעבוד כראוטר וגם להתחבר עם הFIBER BOX - בעבר היה מדריך אולם איני מוצא אותו, האם מישהו מכיר או יכול לעזור? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וחג שמח ניסית לחפש בפורום ולכל אחד יש סיפור אחר. אני מחובר לכבלים של הוט ויצרתי רשת חוטית של 4 מחשבים. הנתב הוא של אדימקס BR6204 וכרטיסי הרשת הם גם של אדימקס EN 9130TXL מע' הפעלה XP. אז ככה במחשב הקרוב לנקודה של הוט הכרטיס רשת מוגדר על AUTO ואילו שאר המחשבים מוגדרים על 10 DUPLEX HALF10 בינתיים זה עובד. מה שאני מבקש לדעת באים זה בסדר שהמחשבים הרחוקים מוגדרים על DUPLEX HALF10 מה צריכה להיות ההגדרה הנכונה ולמה יש את ההבדלים האלה בין המחשבים תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני עומד להחליף את כל המערך רשת שלי בבית. עד עכשיו היינו על רשת אלחוטית עם מלא בעיות. החלטנו לעבור לקווית ולהעביר כבלי רשת בצינורות. מספר מחשבים - 5 + פקס+ סטרימר + מכשיר נוסף. ז''א 8 מכשירים יחוברו ברשת. אני זקוק להמלצה לראטור שהוא יהיה גם אלחוטי (שתהיה אפשרות ) שתומך בג'יגה תעבורה קווית + סוויץ' מומלץ שתומך בג'יגה תעבורה קווית. אני חסכתי מספיק אז אשמח להמלצות מפורטות. בנוסף אשמח להמלצות על כבלים איכותים שטובים למרחק ארוך. תודה. אם יש דעות המלצות נוספות או שינוי תוכניות - יתקבלו בברכה. ad112
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, הרגע התקנתי את הקושחה, אני חייב לציין שאני מרוצה ולא מבין למה עד עכשיו לא התקנתי אותה. עומבד מצויין, מקבלים חיווי מלא על תעבורה, זיכרון ו LOAD על ה CPU קצת לקח לי זמן להתרגל אבל אני מרוצה, עניין ה crotab המובנה הודות ללינוקס ניתן לבצע תחזוקות שוטפות על הנתב, ניקוי חיבורים מתים.. וכד' מאוד מאוד מרוצה וממליץ. אגב לא יודע אם זה פסיכולוגי אבל אין יש שיפור התעבורה, טוחן את ה 2.5 שלי בביטורנט וגולש ללא בעיה מיוחדת. מומלץ מאוד..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בניסיון לעזור לחבר שלי למצוא מודם אלקטל (בזק כבר לא מוכרת אותו נראה לי עקב הפריצה לפרו) התקשרנו לחברת אלקטל ישראל שנתנו לנו מספר טלפון של נציג שלהם שאמר לנו כי מודם הנ"ל עולה 150 יורו ומודם פרו עולה 180 יורו..... רק תחשבו לגם לפני המבצע של ה240 הוא עלה 500 וזה לא היה נורא....
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. שידרגתי אתמול ל-1.5 מגה בנטויז'ן ושמתי לב שהגלישה איטית וההורדות לא מגיעות למקסימום מהירות.. בהתחלה אמרתי טוב זה יסתדר תכף..אבל לאט לאט התחלתי לבדוק את הנושא פתחתי NetLimiter הוא מראה לי שאני מעלה על 0.5 סה"כ כולל הביטורנט. אז כבר מפה הבנתי שזה לא הביטורנט(גם הגבלתי מהתוכנה עצמה להעלאה של 3), לעומת זאת פתחתי את החייגן וראיתי בקצב נשלח שהוא כל פעם עולה ב-10 אלף שהם בעצם 10KB עשיתי עוד בדיקה עם Everest וגם שם רשום שאני מעלה על 10KB/S http://img67.imageshack.us/img67/1773/upload1fs.jpg שימו לב שרשום שהעלתי בסה"כ 72 מגה בשעתיים - יש לי העלאה של 128 קיי שזה מקסימום 13~ בחישוב מהיר אני יכול לעשות 47 מגה בשעה 94 בשעתיים..או להסתכל על זה לא כמקסימום אלא כ-10קיי שזה נותן 3…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
קיבלתי משהו כמו 20 מ' של כבל F/FTP: http://www.siemon.com/e-catalog/ECAT_GI_page.aspx?GI_ID=cable_tera-600-mhz-f-ftp-cable-international למרות שזה לא שימושי בהכרח, עדיין מגניב יותר להשתמש בכבל כזה. יש איזה מקום שאני יכול ללכת אליו והם ילחצו לי כמה כבלים? אני יודע שזה לא מסובך, פשוט רוצה לעשות את זה בצורה מקצועית פעם אחת במקום להתחיל ללמוד ולקנות כלים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שרוצה נתב קווי של LINKSYS בתוספת AP של LINKSYS שניתן להתקין עליו DD_WRT, מוזמן להיכנס לחנות של NEWEGG בארה"ב ולהזמין לו את הצמד BEFSR41 ו-WAP54 (שניהם מחודשים) במחיר של $35 (כ-130 שקל לפני משלוח). http://www.newegg.com/Special/ShellShocker.aspx?nm_mc=EMC-SD112010&cm_mmc=EMC-SD112010-_-SD110910-_-item-_-singleitem
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיים: 1. ראוטר D-Link DSL-2650U האחראי על הWAN 2. מודם Motorola SURFboard SB4200 3. חיבור לאינטרנט של "הוט" (L2TP) האם אפשר להגדיר את הראוטר בצורה כזו, שיוכל להתחבר לאינטרנט דרך L2TP, כאשר המודם פשוט מחובר לכניסת Eth כלשהיא? יש לי הרגשה כי השאלה יכולה להיות ממש מגוחת וחסרת משמעות, אך לצערי אני רחוק מדיי מעולם המחשבים בכדי להבין זאת בעצמי :-). בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היום, בין השעות 16:00-18:00 יתארח בפורום השני אותו אני מנהל ב-"תפוז" עמיר אדר, מנהל תחום התכנון ההנדסי בחברת בזק בינלאומי. במסגרת האירוח אמיר יענה על שאלות בנושא הנחת הכבל החדש של בזק בינלאומי והנושאים הטכניים הנוגעים לרשת החדשה של בזק בינלאומי, ביצועי גלישה לאתרים בחו"ל וכיצד האינטרנט החדש של בזק בינלאומי יביא לשינוי מהותי בגלישה האינטרנטית. אתם מוזמנים להצטרף.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
??? בשבוע שעבר שידרגתי את האינטרנט ל100 מגה בהוט + HOTNET . לאכזבתי בכל הבדיקות שערכתי הגעתי למהירות הורדה שבין 50 -80 מגה לשניה בלבד. ביתי כבול ברשת חוטית איכותית והייתי משוכנע שהבעיה לא כאן ואף לא בכרטיס הרשת אינטל 82579 המוגדר כג'יגביט. (נסיון להגדירו כג'יגה דרך הפורטים שך הUPS כשל לחלוטין, אין חיבור.) התקשורת בביתי עוברת דרך הא פסק SL800 של אדוויס אי לכך נפל לי האסימון והבנתי שמקור הבעיה ב UPS ואכן אחרי ניתוק מה UPS וחיבור ישיר מהנקודה בקיר למחשב המהירות עלתה פלאים ללפחות 100 מגה לשניה ולפעמים גם הרבה יותר. בעקבות כך יש לי 2 שאלות: 1 - האם בחיבור שלא דרך הUPS אני מסכן את המחשבים באופן מהותי ? (ברקים, קפיצות מתח ושאר ירקות) 2 - באם התשובה לשאלה 1 חיובית האם זה פתיר מב…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מספר מחשבים בבית המחוברים ברשת אלחוטית של חברת בזק. באחד המחשבים הרשת האלחוטית מתנתקת (כאילו נעלמת) למספר שניות ואז עולה שוב. זה מאוד מעצבן במיוחד באת צפייה בסטריימנג. שאר המחשבים באותו זמן עובדים ואין שום ניתוקים. מה זה יכול להיות ? עדכנתי את הדרייברים לקרטיס הרשת. תודה מראש , עמית
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאיזה מחשב אני אמור לבצע את המדריך הבא? http://www.portforward.com/networking/static-xp.htm מהמחשב שמחובר לראוטר או מהמחשב שמחובר אליו הכרטיס רשת? ואחרי זה לדוגמא אני צריך לפתוח את הפורט של ביטקומט אז מאיפו אני עושה את זה? מהמחשב שמותקן עליו הביטקומט (זה עם הכרטיס רשת) או מהמחשב שמחובר אליו הראוטר?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום קראתי ב-ynet שרשות ההגבלים העסקיים אישרה את הרכישה (עדיין נתון לאישור משרד התקשרות) של 012 ע"י אורנג. סלקום גם הביעה עניין ברכישה של נטויזן. וכפי שאנחנו יודעים פלאפון קשורה לבזק ע"י בעלות צולבת (שקשורה אל בזב"ל). כפי שרואים יש התנקזות של אמצעי התקשורת (טלפוניה ואינטרנט) למספר חברות (אורנג', סלקום ופלאפון). מה דעתכם יהיה בעקבות כך, שיפור או הרעה במצב האינטרנט? קישור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4019636,00.html
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-