רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
הותקנו בשני מחשבים זהים זוג כרטיסי רשת זהים מהירות מירבית 4MB למרות שזיהוי החיבור מופיע 100MB מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש כבר זמן רב במחשב הנוכחי בכרטיס רשת חיצוני מסוג TP-Link TL-WN722N שרובכם כנראה מכירים. הבעיה איתו היא שבכל פעם שאני עוזב את המחשב לזמן ארוך, כשאני חוזר אני מגלה שהכרטיס מפסיק לעבוד, הכרטיס חוזר לעבודה רק לאחר ניתוק וחיבור מחדש. קניתי כבר 2 כאלה כי חשבתי שמדובר בפגם חד פעמי. אני מניח שהגיע הזמן להשתדרג לאחד יעיל ואמין יותר. אשמח להמלצתכם בנושא. אציין שהראוטר עצמו נמצא בחדר סמוך ככה שאין צורך בכרטיס רשת רב עוצמה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לבטל את הצורך בלחיצה על אישור או ביטול בעת הפעלת המחשב שאלה נוספת היא הבעיה איך לשמור את הסיסמה בהיתחברות לאינטרנט
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני מחפש המלצה של חכמי הפורום בנוגע לרכישת נתב. אני מחפש נתב אלחוטי שתומך כמובן ברשת N2. עד היום היה לי נתב של edimax. לצערי ה-DHCP של הנתב היה פשוט גרוע. במקרים לא מעטים, הכתובות לא היו מוקצות והיה צורך בהגדרה ידנית של כתובת כדי להתחבר לרשת. כמו כן הנתב סבל מנפילות תקשורת. אני מחפש סוס עבודה. אני מבצע הורדות מסיביות באמצעות 50 connections ויותר בו זמנית, ברוחב פס מלא (כרגע אצלי 2.5 מגה, ישודרג בקרוב ל 12 מגה). כיוון שיש לי כונן קשיח שממופה לכל המחשבים בבית ככונן רשת, אני צריך העברה פנים-רשתית מהירה. וכמו כן, שה DHCP יעבוד perfect. אשמח להמלצותיכם. בואו נאמר עד כ-700 שקל. כמו כן, הכרטיסים האלחוטיים שיש לי היום הם edimax 7128g. מניח שכדאי להחליף אותם. אשמח ל…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם , בדקתי את הנתונים של בDsl Line כל יום בשבוע האחרון ואני רוצה לדעת האם הנתונים הם טובים . הנתונים: Line Rate 6208 Kbps 640 Kbps Attainable Line Rate 11712 Kbps 1228 Kbps Noise Margin 25.8 dB 23.0 dB Line Attenuation 12.0 dB 6.0 dB Output Power 13.8 dBm 12.4 dBm Line Rate 6208 Kbps 640 Kbps Attainable Line Rate 11744 Kbps 1212 Kbps Noise Margin 25.4 dB 23.0 dB Line Attenuation 12.0 dB 6.0 dB Output Power 13.8 dBm 12.3 dBm 6208 Kbps 640 Kbps Attainable Line Rate 11776 Kbps 1200 Kbps Noise Margin 25.7 dB 22.0 dB Line Attenuation 12.0 dB 6.0 dB Output Power 13.8 dBm 12.3 dBm Statistics Downstream Upstream Line Rate 6208 Kbps 640 Kbps Attainable Lin…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי כרטיס רשת אלחוטי כרגע וגם לא אינטרנט (אני משתמש בפלאפון כרגע לאינטרנט), ויש לי פה נתב אלחוטי של LINKSYS WRT54G (שימש אותי למשחקי רשת עם השכן) ותהיתי אם אפשרי להפוך את הנתב שיתנהג כמו כרטיס רשת אלחוטי ויחפש לי רשתות חופשיות לא מאובטחות ויתחבר אליהם לצורך התחברות לאינטרנט (אל תדאגו מיום ראשון יהיה לי אינטרנט אני רוצה לנסות את זה רק מתוך סקרנות ותו לא, מה עושים שמשעמם), בחיפוש בגוגל מצאתי את DD-WRT שיכול להחליף את כל הקושחה של הנתב ובכך לתת לו עוד מלא אופציות שאולי יעזרו בנושא, אבל אני לא חושב שאני מבין בזה מספיק, אז אולי אם יש פה מישהו שיש לו תשובה לנושא אני אשמח, תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. באשכול אחר פה ראיתי המלצות על קליינט deluge, על פני utorrent, בעיקר בגלל שהוא יותר "אגרסיבי" ולכן מוריד במהירות יותר גבוהה. אצלי זה קורה ההפך הגמור. אני מחובר ב 15Mbps, ובעוד ש utorrent תמיד הורידה לי על 1.7MBps, הקליינט Deluge לא עובר את ה 1.3Mbps. אני מוריד מ TL מטורנטים בעלי כמות גבוהה של סידרים כך שזו לא הבעיה כאן. הפניתי פורט (והוא פתוח בבדיקה של התוכנה עצמה), כיביתי את כל האפשרויות תחת "network extras" מה שדרוש בשביל TL, והשארתי כמות מקסימלית של חיבורים ל 200. Cache נשאר מוגדר על 512 (פה אני חושד, כי אני לא בדיוק יודע מה הגודל שאני אמור להגדיר שם). יש לי network meter מותקן, ואני רואה שכשהתוכנה מורידה היא לא מורידה במהירות קבועה אלא בגרף כזה: וכש utorren…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. במודם הפנימי PCI של סמסונג באיזה אופציה לבחור בהתקנה: PPPoA, PPPoE או EoA? 2. זה נכון שיחד עם הפילטרים מקבלים גם ספליטר שאותו מחברים רק לקו אחד שהוא מן פילטר ראשי כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחובר לאינטרנט של הוט 12 מגה ושדרגתי גם בבזק בינלאומי ל12 מגה NGN. עד עכשיו גלשתי במחשב בלי חייגן גלישה טובה ויציבה.מודם של תומסון (של הוט). בשיחה אחרונה עם השירות אמרו לי שאני לא נהנה מהתעדוף של הכבל התת ימי שנרשמתי אליו מכיון שאני לא מחובר עם חייגן.הגדירו לי חייגן וכרגע אני מקבל את הIP שצריך 31.168 אם זכור לי נכון. בכל מקרה,ניסיתי לחבר מחשב נוסף עם סוויץ (מודם לסוויץ ו2 המחשבים לסוויץ) ולא הצלחתי לגלוש במחשבים.בשיחה עם בזק בינלואמי אמרו לי שלא תומכים בסוויצים ואני צריך לקנות ראוטר. אני צריך עזרה עם מציאת ראוטר פשוט לשיתוף אינטרנט.ראוטר קווי (ללא אלחוטי). אני צריך עם חייגן או שלא חייב? בזק בינלאומי לא כ"כ יודעים לתת לי תשובות בטלפון כזה מכשיר יתאים לי …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חיברתי בבית רשת קווית (8 נקודות) שמחוברות לסוויץ (http://www.skypc.co.il/sg_product~DGS-1008D~140~0.htm) אני רוצה לעשות בדיקה שהכל תקין ושחיברתי נכון ואיכותי בדקתי את כל הכבלים בעזרת בודק רשת (http://www.mediagalaxy.co.il/rec/821-%D7%91%D7%95%D7%93%D7%A7-%D7%9B%D7%91%D7%9C%D7%99-%D7%A8%D7%A9%D7%AA-RJ45--%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%90%D7%A7%D7%A1-BNC- כל החיבורים הוא מראה לי תקינים ואני רוצה לעשות בדיקב יותר רצינית שהרשת הפנימית תקינה ואין לה התנתקיות הפרעות וכו יש תוכנה, פקודה או משהו שיכול לבדוק לי את הרשת הרצתי את הפקודה ping -n 1000 10.0.0.138 מה היא בודקת בדיוק? סליחה על הבורות תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעבור מבזק להוט כדי לעשות את הטריפל יש עכשיו מבצע חדש הוא אמר לי .. 7 מגה עם 700 העלאה... ב200 שקל.. אתם חושבים שזה שווה? או שעדיף להשאר עם בזק בין לאומי גם כן ב200 שקל על 5 מגה? 100 לבזק כולל 100 לבזק בינלאומי? איך נטויז'ן בסדר עדיף אותם ב5 או שהם ממש על הפנים?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל הרשת מחוברת בכבל cat7, מהמחשב שלי לראוטר ומשם למחשב אחר הבעיה היא שהמהירות נורמלית היא 100MB בערך אבל לפעמים המהירות יורדת ל10MB באופן לא מוסבר שלא נעשה כל שינוי במחשבים או בחלקים בין המחשבים. מה יכולה להיות הסיבה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להתחבר לADSL וראיתי הצעה של בזק שניראת לי משתלמת: לקנות מודם USB ב400 ש"ח, לשלם 100 ש"ח דמי התחברות, ואז 100 ש"ח לחודש בלי התחיבות בלי כלום. השאלה היא איך מתפקד מודם USB ואם הוא מתאים למחשב? והאם כדי לחכות שהכבלים ישתפרו. ??? מת כבר לADSL אייל.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה פשוט rj45 female? או שיש שם יותר מדוייק. אני רוצה לחפש ב-eBay ואני לא מוצא מי יודע מה מבחר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי 3 מחשבים בבית אבל אני לא מצליח לראות אותם אתמול המחשב עבר פירמוט והיום הגדרתי לו את כל מה שצריך חוץ משאני לא רואה את האיקונים של השיתוף MY NETWORK PLACE מה עליי לעשות כדי שאני יוכל להעביר קבצים בין המחשבים ואילו הגדרות אני צריך להגדיר חברה העינין דחוף!!! תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה להגיע למחשב בפינג, המחשב מרוחק לא נמצא על אותו רשת, אין לו ראוטר בוטל הפיירוואל אך עדיין אין אפשרות לבצע פינג מה יכול להיות הבעיה אין לו תוכנה של internet security כלשהי או אנטי וירוס משולב אין לו פייראוול צד שלישי אז מה יכול להיות הבעיה יש איזה סרביס להפעיל לבטל ולהפעיל מחדש או משהו תודה לתגובות.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין שני ראוטרים של אדימקס הדגמים הם 6524N 6504N אני לי מושג מה ההבדלים, לפחות כאלה ששווים 45 ש"ח ב אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן קרוב משפחתי קנה באמריקה ראוטר אלחוטי אחלה רק מה... שהחיבורי כניסות שלו (DATA אין והאאוטפוטים) הם של טיפוס כבל רשת... יש לו אינטרנט בכבלים ואין לי מושג איך אני מגדיר לו את החיבור למחשב שולחני אחד וללפטופ שלו. מבחינת הגדרות ומבחינת חומרה פיזית..??? HELP !!!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מחפש מודם ראוטר איכותי התומך ב VDSL. מסגרת תקציב הינה עד 600 ש"ח. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
את הראוטר בצד השני של הבית .כדי לקלוט את הראוטר אני צריך ללכת כמה מטרים למטבח כדי שהוא יקלוט את הראוטר . לעומת זאת המחשב הנייח בחדר שלי עם הכרטיס רשת האלחוטי שלו קולט מצוין את הראוטר בצד השני של הבית . איך אפשר לנצל את המחשב הנייח בחדר שלי והכרטיס רשת שלו כדי לקלוט עם הפלאפון כמו שצריך בלי ללכת למטבח? * אי אפשר להזיז את הראוטר *יש לי אנדרואיד 2.3 בפלאפון
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מסתדר נהדר עם מודם-ראוטר ששכרתי בבזקסטור, D-LINK 6850U. הכל אחלה, באמת. לפני שבועיים עברתי לבאנדל של בזק בינלאומי. התקשרי לבזק לברר מה קורה עם הראוטר, והובטח לי ע"י נציגת השירות שעלי יהיה לשלם קנס של 200 ש"ח אם ברצוני לשמור את הראוטר. נשמע הגון. היום הסתבר שאין כזה דבר, ושהם לא מוכנים בכלל. הם רוצים את הראוטר וזהו. לכן, אני מחפש תחליף למודם-ראוטר הנ"ל. הדרישות לא גבוהות: שיתמוך בתקן N, לפחות 600mbps, ואפשרות לתת IP סטטי למחשבים ברשת הפנימית. בקיצור, משהו בדיוק כמו ה 6850u שלי. המלצות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
??? בשבוע שעבר שידרגתי את האינטרנט ל100 מגה בהוט + HOTNET . לאכזבתי בכל הבדיקות שערכתי הגעתי למהירות הורדה שבין 50 -80 מגה לשניה בלבד. ביתי כבול ברשת חוטית איכותית והייתי משוכנע שהבעיה לא כאן ואף לא בכרטיס הרשת אינטל 82579 המוגדר כג'יגביט. (נסיון להגדירו כג'יגה דרך הפורטים שך הUPS כשל לחלוטין, אין חיבור.) התקשורת בביתי עוברת דרך הא פסק SL800 של אדוויס אי לכך נפל לי האסימון והבנתי שמקור הבעיה ב UPS ואכן אחרי ניתוק מה UPS וחיבור ישיר מהנקודה בקיר למחשב המהירות עלתה פלאים ללפחות 100 מגה לשניה ולפעמים גם הרבה יותר. בעקבות כך יש לי 2 שאלות: 1 - האם בחיבור שלא דרך הUPS אני מסכן את המחשבים באופן מהותי ? (ברקים, קפיצות מתח ושאר ירקות) 2 - באם התשובה לשאלה 1 חיובית האם זה פתיר מב…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את ה-zone alarm pro החדשה, גרסה 3.0.118, ב-2 מחשבים, במחשב שלי (winxp) ובמחשב של אחי (גם xp), אצלי יש 2 כרטיסי רשת ועשיתי רשת בינינו, הכל הלך פיקס עד שהתקנתי את הפיירוול, מאז שהתקנתי אותו, אני לא יכול לגשת לקבצים שאחי משתף איתי ולהיפך, ואחי לא יכול לגלוש דרכי באינטרנט. כשאני סוגר את הפיירוול הוא יכול לגלוש דרכי ולראות את הקבצים ששיתפתי איתו והכל חוזר לעבוד פיקס. הגדרתי כמו שצריך לפי ה-help של ה-zap שהמחשב שלי הוא הראשי ורשמתי את ה IP שלי ובמחשב של אחי הגדרתי שהוא client ואת ה IP שלי וזה לא עוזר. מישהו יכול לעזור או להמליץ על דרך אחרת/פיירוול אחר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצטרפתי לאנלימיטד, 1000/100 האם הראוטר שהם לרכישה מציעים שווה את המחיר? אני שואל מכיוון שהוא לא נמכר בשום מקום אחר אז אי אפשר להשוות... DIR-803 1200AC 300 ש"ח תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית אחד למטה ואחד קומה למעלה בקומה למטה יש ראוטר DLINK 6740U ובלמעלה מתאם רשת דיי ישן שעושה לי בעיות בקליטה אינטרנט של בזק בינלאומי 20 מגה והייתי רוצה המלצה למתאם מאוד חזק בקליטה והמחיר לא משנה לי!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-