רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
הותיקים יותר בוודאי זוכרים את שירות ה-GeoCities שבסוף שנות ה-90 ותחילת שנות ה-2000 היה *המקום* בו יכולת להרים אתר אינטרנט חינמי. גם אני עשיתי בו שימוש בכמה הזדמנויות. אבל מאז GeoCities עברה גלגלולים רבים שבסופם רכשה אותו Yahoo שלא בדיוק ידעה מה לעשות איתו ואיך לקדם אותו. בכל מקרה, היום מת אחד ה-ICON-ים של תקופת הבועה ונסגר סופית. RIP GeoCities. http://geocities.yahoo.com [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מנסה להגדיר ראוטר RT-AC86U, הראוטר מחובר למודם מסוג NB403 VTECH שהגדרתי כBridge לפי המדריך הבא: https://drive.google.com/file/d/0ByIrAKvEHMw_bjRmSFRlbDN2Y0k/view?usp=sharing הראוטר מראה שיש אינטרנט (ניתן לראות בתמונה שצירפתי) אך בפועל אין אינטרנט ושאני מריץ את מאבחן הבעיות אני מקבל שגיאה של: windows could not automatically detect this network proxy setting אשמח לעזרה בנושא תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם, אני חדש פה אז אני מתנצל אם אני עובר על החוקים, למרות שקראתי אותם. לאחרונה המתג שלי שבק חיים היה לי מכשיר די פשוט של D-Link 16 Port ללא DHCP. הייתי מאוד מרוצה ממנו חוץ מהעבודה שאחרי פחות משנתיים הוא לא עובד. אני צריך לפחות 8 פורטים לא משנה לי עם DHCP או בלי. לדעתי עד 200 ש"ח. המלצות מישהו? תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי! עוד מעט נגמר לי מנוי ה-Rapidshare ואני מחפש לעבור להוריד משרת אחר. רציתי לשאול אם יש משהו ספציפי שאתם ממליצים עליו, שרת מהיר כשמורידים בישראל. רוב הקבצים שאני רוצה מועלים באופן קבוע ל-Hotfile, איך המהירות עבור מנוי פרימיום כאן בארץ? (ספציפית כבלים HOT וספק בב"ל). תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש שרת מומלץ בשביל שירות premium של הורדת http ואני לא יודע באיזה לבחור. המצב שלי הוא כזה - עברתי לדירה שבה אנחנו שלושה אנשים על 2.5 מגה ,מה שגורם לכך שהאינטרנט איטי מידי בשביל להוריד דברים בקצב סביר. במהלך היום יש לי גישה לhttp במהירות גבוהה, (בין 1MB/s ל 2MB/s) אז הגעתי למסקנה שעדיף לשלם קצת, ולהוריד ב http בקצב טוב. ואני לא יודע איזה שירות עדיף. הסתכלתי קצת וראיתי שלא כדי להרשם ל rs ומעבר לזה ראיתי ש hotfile ו megaupload יחסית מומלצים ורציתי לדעת מה עדיף או אם אני מפספס עוד איזה שהוא שרת שעדיף עליהם. ראיתי ש hotfile לחוקחים 9 דולר לחודש ועד כמה שראיתי יחסית מומלצים וmegaupload לוקחים 10 דולר לחודש שנותן גם premium ל megavideo זה גם נחמד - אבל לא מאוד שימוש…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר קווי פשוט. (level one) יש לו 4 יציאות. רציתי לדעת אם יש אפשרות כזו בכלל להגדיר לו להפסיק תשדורת ליציאה ספציפית/להגביל מהירות ליציאה ספציפית? והאם יש תכנה שיכולה לעשות את זה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי משהו כמו 20 מ' של כבל F/FTP: http://www.siemon.com/e-catalog/ECAT_GI_page.aspx?GI_ID=cable_tera-600-mhz-f-ftp-cable-international למרות שזה לא שימושי בהכרח, עדיין מגניב יותר להשתמש בכבל כזה. יש איזה מקום שאני יכול ללכת אליו והם ילחצו לי כמה כבלים? אני יודע שזה לא מסובך, פשוט רוצה לעשות את זה בצורה מקצועית פעם אחת במקום להתחיל ללמוד ולקנות כלים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה לי שכבר שאלתי פעם אחת ???, אבל אני שואל שוב: יש לי רשת מחשבים שמחוברת לשרת Win2k, שמשמש כ Router בעזרת חיבור מודם כבלים לאינטרנט, בינתיים עד כמה שבדקתי, בשתי תחנות WinXP, שאני מנסה לבצע Downloads מאתרים מסויימים - אני לא מצליח! הורדות מהאתר של מיקרוסופט לדוגמא עובדות טוב - אני מוריד בלי שום הפרעות ב 40Kb-50Kb אבל לעומת זאת הורדות מ www.downloads.com של Cnet או מ www.winamp.com ההורדה נתקעת לאחר הורדת ה 100Kb-150Kb הראשונים וזהו לא מוריד יותר...! כבר נאמר בפורום פה שיש צורך לשנות את הגדרות ה TCP/IP, וכך עשיתי בשרת, אבל מה לגבי התחנות? איזה הגדרות הם צריכות בשביל להתחבר לאינטרנט, Network or Internt Optimazition?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לרשת את הבית שלי ברשת קווית ויש לי צורך בswitch עם 8 פורטים במהירות של גיגהביט כמובן=] ראיתי שזה די פופולארי בחנויות http://ksp.co.il/?uin=9731 Edimax ES-5800G רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתו או אם יש המלצה לאחד טוב? היה לי ניסיון רע מאוד עם מוצרים של אדימקס ולא בא לי לחזור על זה שוב.. תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני כנראה בימים הקרובים משדרג לתשתית בזק של 30MB. עכשיו יש לי בעיה עם האפלוד שמה. בבזק רשום שמהירות העלאה ל30 מגה תשתית זה 1000KB, ובספקית אקספון שמספקת מהירות עד 100 מגה ב-35 שקל בלבד, רשום ש-30 מגה יש לו 1500KB. עכשיו זה בעיה לא? באקספון יהיה לי 1500KB, אבל בבזק יהיה לי 1000KB, אז כמה בעצם אני אקבל? בזק דופקים אותי..גם התשתית של ה-100 מגה שלהם זה רק 1000KB! לעומת הוט שיש להם 2MB העלאה, אבל אני עדיין מעדיף להישאר עם התשתית של בזק, כך שאני נמצא כרגע בדילמה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד של dell עכשיו אני מנסה לחבר אותו לאינטרנט זה מוצא לי את הרשת בחשב הנייד אבל יש לי סימן קריאה צהוב על אייקון של הקליטה ושאני לוחץ עליו מופיע לי כול הרשתות שהוא קולט ורשום לי מוגבל ליד הרשת הבתית שלי מה אני צריך לעשות ?.... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה שידרגתי לווינדוס 7 גרסאת ה-64 ביט. לאחר השדרוג התברר לי שלכרטיס הרשת האלחוטי שלי, D-Link DWL-120, אין דריוורים שתומכים במערכת ההפעלה הזאת. אז ברצוני לשאול אותכם על מה אתם ממליצים לי? מה כדאי לקנות? אני חשבתי בכיוון של http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1483 , מה אתם אומרים עליו? יתאים? הבנתי מהאתר שלהם שהוא תומך בווינדוס 7.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, התחברתי לפרטנר בסיבים אופטיים 200 מגה הורדה. אני מעוניין לרכוש ראוטר נפרד , יש המלצות ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תתקנו אותי אם לא הבנתי נכון, אבל לפי מה שהבנתי, כדי לחבר את המודם המשודרג לPRO, לרשת מחשבים, אני צריך לחבר אותו ישירות ל HUB בכבל מוצלב: כמה שאלות: 1. למה אני לא יכול להשאיר אותו מחובר לכרטיס הרשת? 2. לאיזה חיבור בHUB אני מחבר אותו? 3. עד כה, המודם אינו משודרג, ונמצא במחשב המשרת כ WEB SERVER. אם אני מעביר אותו לחיבור ישיר לHUB, איך כשמתחברים אלי, המודם ידע לבחור את ה IIS שנמצא על המחשב הספציפי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי שיהיה אמין וטוב עם עוצמה חזקה הוא צריך לתת מענה לבית עם 2 קומות ושהקליטה תיהיה טובה מה אתם ממליצים? האינטרנט של הוט אם זה משנה חשבתי על ראוטרים של אדימקס מה אומרים? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רשת של שני מחשבים שמחוברת דרך סוויטש שמחובר לרווטר. השיתוף קבצים לא עובד (בין 2 המחשבים) אבל המדפסת כן - במחשב אחד שאני לוחץ על שיתוף זה כותב שהמשאב שיתוף בשימוש או לא נמצא או משהו כזה, ואז זה כאילו משתף אבל במיקומי רשת לא רואים כלום. במחשב השני זה כאילו משתף בסדר, אבל עדיין לא רואים את זה במיקומי רשת במחשב השני. ניסיתי להגדיר רשת ביתית קטנה בחיבורי רשת דרך win xp בשני המחשבים וזה לא עזר, מה אני צריך להגדיר כדי שזה יעבוד? עריכה: עכשיו ראיתי שהבעיה רק במחשב אחד, כשלוחצים על שיתוף לתקייה מסויימת זה כותב: "אירעה שגיאה בנסיון לשתף את "שם התקייה" the server service is not started המשאב המשוץף לא נוצר בעת נסיון זה" ואז זה כאילו משתף, וגם התקייה מופיעה כתקייה משותפת, אבל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מגדיר את עצמי כמשתמש בעל ידע רב בתחום הרשתות, במיוחד לאור תחום עיסוקי בחיים (אינטגרטור אבטחת מידע) מזה זמן רב אני חי בשלווה עם eMule שמבצע הפניית פורטים באמצעות UPNP, או לחילופין הפנייה ידנית של הפורטים... והכל עובד מצויין שוב, מזה למעלה משנה. אני גולש דרך נטויזן ו-HOT ב-12MB. בשבוע/שבועיים האחרונים כל הזמן אני מקבל LOW ID, בלי סיבה נראית לעין. למרות שההפנייה מתבצעת ב-100%... ניסיתי לבצע Sniffing על הכרטיס, לראות האם מדובר ב-RST שנשלח מנטיוזן או משהו בסגנון, כמו הסיפור שהיה עם הספקית בארה"ב. אבל לא מצאתי משהו כזה. משום מה, אני לא רואה בכלל פניות לפורטים של האימיול גם כשאני מבצע בדיקה ידנית באתר שלהם... האם מישהו כאן גולש בשילוב של נטויזן+HOT ואולי י…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן וערב טוב בעוד שבוע אני עובר להתגורר ביחידת דיור שבא יש אינטרנט מבעל הבית , הרשת היא רשת אלחוטית. עכשיו העניין, יש דברים שאני צריך לדעת מעבר ללהתחבר עם הססמא שהוא נותן לי , אני עובד על שני מחשבים, שותף שלי גם על מחשב , יש סוני 3 וסטרימר בסלון, מעבר לזה המחשב שלי ושל השות, והסטרימר יהיו מחוברים ברשת פנימית קוית , יש דרך להגביר את האות של האלחוטי? סוויץ או משהו כזה ? אשמח לשמוע להצעות , הראוטר ממוקם בקומה הראשונה ואנחנו נתגורר בקומה השניה ככה שיש רצפה בין לבין . בכל אופן כל דבר יעזור . תדוה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר לתשתית של הוט עם מודם של מוטורול שאחריו עומד ראוטר של netgear דגם WGT624v4 המחשב שאני עובד עליו מחובר חוטית לראוטר. כאשר אני מפעיל יוטוררנט אי אפשר לגלוש בכלל (אפילו שקצב ההורדה עומד על 60K) הגבלתי מספר חיבורים כללי ביוטוררנט ל 100 ומספר חיבוריפ פר טוררנט ל 50 וזה לא עזר והקצב עדיין בקאנטים. מה עוד אני יכול לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה לנטרל את הnat במודם שלי... כל פעם שאני מנטרל אותו האינטרנט מפסיק לעבוד.... אז אני מניח שאני עושה משהו לא נכון... מישהו יכול לעזור...?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. בשעה טובה Unlimited הגיעו גם לבניין שלי וחיברו את הדיירים. רציתי לשאול האם עד למחיר של הנתב שהם מציעים (825 ב-299 ש״ח) ישנו נתב אחר מומלץ יותר? או שמא עדיף לקחת את הנתב שלהם? אני לא צריך טווח שידור מאוד גדול, רק יציבות ומהירות - מה שנראה שקורה בסדר עד כה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי חדשות בוואלה וראיתי מודעה קטנה נכנסתי וקראתי על הדבר הזה, http://go.walla.co.il/pikok_1/index2.html זה באמת עובד ?, זאת אומרת אפשר לעשות רשת על חשמל ? שמעתי לאחרונה שהיו בעיות עם זה ו איך זה בכלל עובד ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המודם של אלקטל....שידרגתי אותו ל PRO וחיברתי אותו ל HUB SWITH שלי. יש לי בעיה מוזרה במופיע ונעלמת........חשאני מוריד קבצים עם פלאשגייט הקבצים מורדים...אבל בהפסקות.....או שהתעבורה מקסימלית או שלא עובר כלום!.. זה קורה רק בתקשורת PPP אם אני מחייג ב PPTP זה עובד כמו שצריך... מישהו נתקל בזה פעם??? היתה לי פעם בעיה כזאת כשהמודם עןד היה בגירסת HOME וזה היה בגלל הסרבר..(התנגשות IRQ)...עבל הבעיה חזרה והיא לא מובנת.. מישהו נתקל בבעיה הזאת??? והמליח לפתור אותה?!!?!?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. עד לאחרונה, השתמשתי בחייגן (SpeedTouchHome) + נתב (lLinksys BEFSR41) נפרדים בשביל להתחבר להאינטרנט. לשניהם היה פיירוול משלהם, והיה קשה מאוד לפתוח את הפורטים (דבר שמאוד חשוב לי) בחייגן. עכשיו, המליצו על דבר שמשלב גם חייגן וגם נתב, בעל פיירוול אחד, שיהיה קל לפתוח, של חברת 3com, עם חיבורים ל- 4 מחשבים. אשמח לשמוע את המלצתכם לדגם טוב, שלא יהיה יקר מדי (לא יותר מ- 1200 ש''ח), אבל שיהיה מהיר, ידידותי למשתמש, יציב ואמין (ושהיו חיבורים ל- 4 מחשבים לפחות, למרות שזה לא משנה כי אני מתכוון לקנות סוויטץ'). תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-