עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by SUB-ZIRO,

לא יודע איך נקרא הרכיב הזה זה הUSB שנותן להתקשר לאינטרנט דרך רשת אלחוטית על מה אתם ממליצים בסכום של עד 150ש"ח ומה הדברים שצריך לבדוק ברכישת רכיב כזה ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by The UnKnown,

Ok, i connected the internet through crossed cable, both ethernet cards enabled with yellow led. What am i suppose to do now ? i have no idea... please be specific if you can cause i really have NO IDEA about it ! Thanks a lot !

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Shasoosh,

התנתקתי מהם לפני חודשיים בשל בעיות של איטיות באתרים בארץ ובחול וקרטועים בלתי פוסקים בסטרימינג, במיוחד ב Youtube האם מישהו יכול להעיד שהבעיה סודרה? (כרגע אני באורנג' אבל משלם הרבה יותר בחודש)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ac1240,

פשוט כל ערב משעה מסויימת הביטורנט לא זז ) עד כמה התופעה הזו רחבה ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. כבר היו הרבה ת'רדים בנושא, אבל אני רוצה לדעת, נכון לעכשיו: האם יש הבדל טכני ומעשי בין המהירויות של האינטרנט בכבלים ל- ADSL? ידוע לי שהכבלים עובדים בצורת "אשכולות" של משתמשים שעלולים להוריד את המהירות. האם זה באמת משפיע? נושא התמיכה הטכנית והתקלות אינו מעניין אותי, מכיוון שברור לי שיש בעיות אצל שניהם, וכל מקרה צריך להבדק לגופו. ידוע לי שיש הבדלי מחירים, אבל חוץ מזה, צריכים להיות עוד שיקולים בבחירה בין ADSL לכבלים? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום. אני מחובר דרך אורנג' כרגע במהירות 12 מגה עם חייגן ותשתית הוט 100 מגה. התחברתי הבוקר להוטנט למהירות 100 מגה ללא חייגן. השאלה אם אני עדיין מחובר דרך אורנג' זה יכול לעשות בעיות ? תוך כמה זמן אני אמור להתחיל לגלוש דרך הוטנט במהירות 100 מגה כלומר תוך כמה זמן זה אמור להתעדכן אצל התשתית הוט שהתחברתי להוטנט 100 מגה ? (רוצה לדעת כדי לדעת מתי לנתק את הספק שיש לי עכשיו אורנג'). אשמח כמו כן לאנשים שההוטבוקס מוגדר כמודם מה הערכים שיש לכם בכתובת 192.168.100.1 בלשונית INIT SCAN ? כמו כן מה אתר בדיקת מהירות של הוט ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by NuXeR,

שלום לכולם, אני מגדיר את עצמי כמשתמש בעל ידע רב בתחום הרשתות, במיוחד לאור תחום עיסוקי בחיים (אינטגרטור אבטחת מידע) מזה זמן רב אני חי בשלווה עם eMule שמבצע הפניית פורטים באמצעות UPNP, או לחילופין הפנייה ידנית של הפורטים... והכל עובד מצויין שוב, מזה למעלה משנה. אני גולש דרך נטויזן ו-HOT ב-12MB. בשבוע/שבועיים האחרונים כל הזמן אני מקבל LOW ID, בלי סיבה נראית לעין. למרות שההפנייה מתבצעת ב-100%... ניסיתי לבצע Sniffing על הכרטיס, לראות האם מדובר ב-RST שנשלח מנטיוזן או משהו בסגנון, כמו הסיפור שהיה עם הספקית בארה"ב. אבל לא מצאתי משהו כזה. משום מה, אני לא רואה בכלל פניות לפורטים של האימיול גם כשאני מבצע בדיקה ידנית באתר שלהם... האם מישהו כאן גולש בשילוב של נטויזן+HOT ואולי י…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אם לא , מה המגבלה האפטקיבית כיום?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. כמו שכתוב בכותרת-- 1)כתובת של שרת זמן (אם אפשר אחד שלא מתבלבל עם שעון קיץ וחורף) 2)האם מקובל\כדאי להשאיר את הראוטר דלוק 24\7? 3)כיצד להשתמש בפונקציית IP סטטי? 4) הגדרות FIREWALL? 5) האם אפשר לגשת איכשהו דרך האינטרנט אל הLAN? (שיתוף וכו')

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם הורדתי איזה תוכנה מהפרד משהו בגודל 75k עכשיו ברגע שהרצתי זה יצר חלון cmd שנפתח כתב שהתוכנית צריחה לרוץ בסביבת WIN32 ונסגר עכשיו אני לא יכול למחוק את הקובץ זה אומר שתוכנית אחרת משתמשת בוא גם אחרי ריבוט מה זה? אגב יש לי אנטי וירוס מעודכן Symantec AV Corp הנה הLog שלי מ HiJackThis Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 12:15:13, on 02/07/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by NISIM BIRON,

בעיה מוזרה תשתית הוט 200 מגה ספק נטויזין 200 מגה הוטבוקס משמש כגשר לנתב Linksys WRT32X.בבדיקת מהירות על הוטבוקס מתקבל 190 מגה בדיקת מהירות בנתב ישירות למחשב מתקבל 40-50 מגה.לנתב יש אופציה לבדיקת מהירות מתקב ל 190 מגה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. עשיתי גישור בין 2 ראוטרים של LEVEL ONE 3406TX והם נהו אטיים מאוד, בשני המחשבים גם במחשב שמחובר לראוטר עם המודם. מה יכולה להיות הבעיה? אם אני אחליף אחד מהראוטרים ראוטר יות טוב של LEVEL ONE זה יעזור?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני לקוח שלהם וכל שבוע יש איזו שהיא בעיה איתם היום לפני כמה שעות וכמו שאיש התמיכה אמר לי "החיבור לחו''ל התנתק" עכשיו אני לא יכול לבקר באתרים בחו''ל ואני לא יכול להשתמש ב ICQ או במירק! אז נראה שאני אחליף אותם! יש לי חיבור כבלים אז במי לבחור?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by erezo,

אני מנסה להבין משהו בסיסי בתקשורת אלחוטית בלפטופ שלי: יש לו כרטיס רשת מסוג atheros ar9002wb-1ng, עוצמת הקליטה שלו משתנה מדי פעם מ - 2 קווים או 3 לקו קליטה 1, הוא לא מתנתק מהחיבור לנתב אך זה נראה לי מוזר שהוא לא מתייצב לאורך זמן על עוצמה מסוימת. הלפטופ של חברת ASUS דגם X54HY והנתב האלחוטי בבית הוא מדגם D-LINK DIR-655 שבתקופה האחרונה עושה רושם שהצלחתי להתגבר על תקלת הניתוקים מהאינטרנט שהייתה לי איתו מול תשתית הוט. אז עכשיו הראוטר מוגדר על ערוץ מס' 12 ברוחב פס של 20MHz, מצב תקשורת MIXED G & N והלפטופ רוב הזמן ממוקם בממ"ד במרחק מטרים בודדים מהנתב (הנתב ממוקם בחדר אחר שהוא לא קירות בטון). כשאני נמצא עם הלפטופ בסלון, כמובן שעוצמת הקליטה היא על 4 קווים מרבית הזמן ולא הבחנתי …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום יש לי היום אינטרנט במהירות 15 מגה מבזק ובזק ביןלאומי. המחיר שאני משלם זה 100 ש"ח לחודש בבאנדל שעשיתי דרך בזק. המחיר כולל ראוטר (כן,כן אני יודע שאני מפגר שקניתי מהם מודם בתשלומים חיוב-זיכוי). אני בחבילה הזאת בערך 4 חודשים יש לי לאיפה להוריד את המחיר? או שזה המצב בשוק?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. השם המלא שכתוב על המודם הוא: Aztech Adsl2+ethernet Bridge Router Dsl-600e קופסא שחורה קטנה כזאת אני רוצה להגיע להגדרות ושאני כותב http://10.0.0.138 בדפדפן זה מביא אותי לעמוד שצריך להכניס יוזר וסיסמא אין לי מושג מה היוזר או הסיסמא ושהטכנאי היה פה לא היה צריך אני חושב...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. כפי שכתבתי בכותרת אני צריך המלצה מידיית לנתב חוטי להקמת רשת ביתית חוטית בבית. תודה. תקציב: עד 300 ש"ח. הנה רשימה שהכנתי: D-Link Express EtherNetwork DI-604 Router מחיר 130 ש"ח אחריות: 12 חודשים. D-Link Express EtherNetwork DIR-100 Router מחיר 130 ש"ח אחריות: 24 חודשים. D-Link Express EtherNetwork DSL-2540T Modem Router מחיר 285 ש"ח NETGEAR 4-PORT WEB SAFE ROUTER RP614 מחיר 184 ש"ח אחריות: 36 חודשים. Edimax Broadband Router WAN 4Port BR6104K מחיר 150 ש"ח אחריות: 12 חודשים. Edimax Full Rate ADSL2+ Modem Router - AR-7084A מחיר 311 ש"ח TRENDnet Router with 4-Port Switch TW100-S4W1CA מחיר 149 ש"ח אחריות: 60 חודשים. TrendWare TW100-BRF114 …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by oren,

האם המהירות סבירה? במה המהירות תלויה? מה צוואר הבקבוק פה? כי מגה לשניה זה ממש איטי לדעתי..... כבר עדיף לצרוב..... איך הגיוני שעל דיסק אפשר לצרוב יותר ממגה לשניה וברשת אני מעביר ככה בין 800 קיי ל-1 מגה בשניה? או שמשהו פה לא תקין?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי חברים, בעיה שמטרידה אותי מאוד: האינטרנט בחיבור אלחוטי לא עובד בשום מחשב בבית (בדקתי בארבעה מחשבים שונים) כאשר אם אני מחבר את הראוטר למחשב באמצעות כבל רשת אז האינטרנט טס באותו המחשב אליו הראוטר חובר עם כבל. הראוטר לא עבר עדכון תוכנה או שינוי מקום בבית. ההגדרות המקוריות לא שונו אלא התקלה החלה פתאום ללא כל סיבה הנראית לעין. שיניתי את שם הרשת, שיניתי את סיסמת הגישה למנהל הראוטר (סיסמת הAdmin), שיניתי את הסיסמא של הWI-FI עצמו וזאת על מנת לוודא שהתקלה לא נובעת מאיזה שכן ליצן שגולש לי על הראוטר וזאת אפילו שמאז ומתמיד זה היה מוגן בסיסמא. שינוי ההגדרות לא הואילו ומהירות הגלישה באמצעות הWI-FI היא אפסית וזאת בכל מחשב המחובר לרשת גם אם המחשב נמצא צמוד לראוטר. אחדד יותר את התקלה: …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by singera,

בניסיון לעזור לחבר שלי למצוא מודם אלקטל (בזק כבר לא מוכרת אותו נראה לי עקב הפריצה לפרו) התקשרנו לחברת אלקטל ישראל שנתנו לנו מספר טלפון של נציג שלהם שאמר לנו כי מודם הנ"ל עולה 150 יורו ומודם פרו עולה 180 יורו..... רק תחשבו לגם לפני המבצע של ה240 הוא עלה 500 וזה לא היה נורא....

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. ראיתי פה בהודעה של מישהו והנתונים שלי נראים לי פחות טובים.. אני רק רוצה לבדוק אם זה נחשב תקין.. מהירות 10MB

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Cheif,

מי שרוצה נתב קווי של LINKSYS בתוספת AP של LINKSYS שניתן להתקין עליו DD_WRT, מוזמן להיכנס לחנות של NEWEGG בארה"ב ולהזמין לו את הצמד BEFSR41 ו-WAP54 (שניהם מחודשים) במחיר של $35 (כ-130 שקל לפני משלוח). http://www.newegg.com/Special/ShellShocker.aspx?nm_mc=EMC-SD112010&cm_mmc=EMC-SD112010-_-SD110910-_-item-_-singleitem

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Nemesis,

הי, אני צריך להקים רשת אלחוטית בבניין בן 4 קומות. צריך המלצה אם יש לנקודות גישה שיצרו רשת אלחוטית רציפה בכל הבניין. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. על מנת לחבר מודם ALCATEL שעבר שדרוג ל PRO ברשת אלחוטית , מה יהיה עדיף , ראוטר אלחוטי או סוויטצ' אלחוטי ? אשמח לתשובות אם אפשר לפרט גם יצרן ממולץ ודגם . תודה .

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by yonigev,

אהלן חבר'ה.. היום החלטתי להשתמש בראוטר הישן שלי (D LINK 2760U) כנקודת גישה, על מנת להגדיל את טווח קליטת האינטרנט.. הראוטר המחובר לאינטרנט - ראוטר של הוט, הגדרתי לו IP חדש 10.0.0.137 הראוטר הישן, של בזק, כבר מוגדר ל10.0.0.138 ביטלתי את הDHCP של הראוטר הישן, חיברתי את 2 הראוטרים בכבל רשת והכל עבד פיקס בהתחלה. הבעיה- מדי פעם אני פתאום מאבד חיבור לאינטרנט בכל הרשת, גם במחשב שמחובר ישירות לראוטר הראשי, וגם בלפטופ שמחובר לAP שהגדרתי. לפעמים אני מאבד קשר לאינטרנט, ולפעמים לשרת הDNS (יש חיבור לאינטרנט אבל אין אפשרות לגלוש בדפדפן...) הדרך היחידה לסדר את הבעיה היא לכבות ולהדליק את הראוטר הראשי. אבל הבעיה חוזרת אחרי כמה דקות. מישהו נתקל בבעיה כזו? מקווה שתקראו עד הסוף, ותודה לעוזרים…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.