עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by urich,

האם יש אפשרות לבטל את הצורך בלחיצה על אישור או ביטול בעת הפעלת המחשב שאלה נוספת היא הבעיה איך לשמור את הסיסמה בהיתחברות לאינטרנט

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. קיבלתי משהו כמו 20 מ' של כבל F/FTP: http://www.siemon.com/e-catalog/ECAT_GI_page.aspx?GI_ID=cable_tera-600-mhz-f-ftp-cable-international למרות שזה לא שימושי בהכרח, עדיין מגניב יותר להשתמש בכבל כזה. יש איזה מקום שאני יכול ללכת אליו והם ילחצו לי כמה כבלים? אני יודע שזה לא מסובך, פשוט רוצה לעשות את זה בצורה מקצועית פעם אחת במקום להתחיל ללמוד ולקנות כלים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by VegansXe,

היי חברים כנראה פספסתם את ההודעה שלי בשרשור של DrunkPuppy לכן אני פותח נושא חדש התקלקל לי ה941ND של TP-LINK יש לי 2 אופציות אחת לחכות בין שבוע לשבועיים או לקבל זיכוי של 190 ש"ח בKSP ולרכוש ראוטר אחר יש משהו יותר מומלץ או שעדיף לחכות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. עשיתי גישור בין 2 ראוטרים של LEVEL ONE 3406TX והם נהו אטיים מאוד, בשני המחשבים גם במחשב שמחובר לראוטר עם המודם. מה יכולה להיות הבעיה? אם אני אחליף אחד מהראוטרים ראוטר יות טוב של LEVEL ONE זה יעזור?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. נמאס לי לשלם לבזק 9 שח לחודש על הנתב netgear wireless n600. אם אני רוכש נתב כזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26479&iszap=1 ואני משתמש בו רק כBRIDGE ומבטל את כל האפשרויות, האם יש הבדל במודם בו אעשה שמוש במהירות 100/5 רק כמודם? האם קייממות גרסאות או חברות טובות יותר ופחות טובות בעניין המודם בלבד? תודה

6. יש לי מחשב נייד עם WINXP ומודם סלולרי של סלקום. האם אפשרי ליצור רשת אלחוטית ע"מ שאני אוכל לגלוש עם נוקיהN97 דרך הרשת שיצרתי במחשב הנייד? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by asi1998,

כרגע אני עם 5 מגה ורוצה להגדיל, מה המקסימום ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום אני מחובר ל 012 ולהוט בזמן האחרון אני ממש לא מרוצה מהמצב גלישה איטית, יש ימים שאני פשוט לא מצליח להכנס לאתר היום למשל אני לא מצליח לשמוע סרטונים ביוטוב פשוט נטען ונטען עד מוות אתמול לא הצלחתי להכנס ל TOREC ממש אבל ממש לא מרוצה יש דרך להתנתק מהספקית בזמן התחייבות בלי קנס? הם מספקים שרות גרוע, למה אני צריך להיות תקוע איתם

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by sharonja,

Does anyone know a good firewall software that support server Os like WINNT or WIN2k I need a recomedation for a firwall router for a network of 50-100 users and 5 servers

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by bafty,

יש לי שני מחשבים בבית אחד למטה ואחד קומה למעלה בקומה למטה יש ראוטר DLINK 6740U ובלמעלה מתאם רשת דיי ישן שעושה לי בעיות בקליטה אינטרנט של בזק בינלאומי 20 מגה והייתי רוצה המלצה למתאם מאוד חזק בקליטה והמחיר לא משנה לי!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by roeiw,

קיבלתי מבזק מודם\נתב TNN Aztech 600E ומאז המהירות השליחה איטית ביותר (פחות מקילובייט אחד). מסתבר שזה קשור להגדרות כרטיס רשת אז ב Speed/Duplex Settings שיניתי מ Full Autonegotiation ל Force10 Half Duplex וזה הסתדר הבעיה היא כשאני מעלה קבצים למשל שולח באיסיקיו קבצים המהירות הורדה צונחת (מ250 ל 20 ככה). מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by generalA,

לא מזמן קרוב משפחתי קנה באמריקה ראוטר אלחוטי אחלה רק מה... שהחיבורי כניסות שלו (DATA אין והאאוטפוטים) הם של טיפוס כבל רשת... יש לו אינטרנט בכבלים ואין לי מושג איך אני מגדיר לו את החיבור למחשב שולחני אחד וללפטופ שלו. מבחינת הגדרות ומבחינת חומרה פיזית..??? HELP !!!!!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום יש לי 4 מחשבים בבית , המחשב שלי הוא היחיד שמתחבר עם הכבל כי הראוטר אצלי. מחשב אחד מתחבר עם כרטיס אל חוטי כזה ו2 המחשבים האחרים הם ניידים ומתחברים גם כן בדרך אלחוטית. אז ככה - יש לי אינטרנט 8מגה , אני רוצה לחלק את רוחב הפס שלי בין המחשבים בבית ככה שלא יהיה יותר מידי בלאגן כי כשכולם מחוברים הם מאיטים אותי ואני בעיקרון מתעסק באינרטנט הרבה יותר מהם הם סתם במסנגר ובשטויות האחרות. אני רוצה לדעת איך מחלקים שנגיד הם יהיה להם מה8 מגה בית רק 1.5-2 מגה בית ולי כל השאר ? זה אפשרי??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by jambo7,

שלום וחג שמח ניסית לחפש בפורום ולכל אחד יש סיפור אחר. אני מחובר לכבלים של הוט ויצרתי רשת חוטית של 4 מחשבים. הנתב הוא של אדימקס BR6204 וכרטיסי הרשת הם גם של אדימקס EN 9130TXL מע' הפעלה XP. אז ככה במחשב הקרוב לנקודה של הוט הכרטיס רשת מוגדר על AUTO ואילו שאר המחשבים מוגדרים על 10 DUPLEX HALF10 בינתיים זה עובד. מה שאני מבקש לדעת באים זה בסדר שהמחשבים הרחוקים מוגדרים על DUPLEX HALF10 מה צריכה להיות ההגדרה הנכונה ולמה יש את ההבדלים האלה בין המחשבים תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by OmriF,

הצטרפתי גם אני להוט לספק ותשתית של 100 מגה ובבדיקות שביצעתי על המחשב הנייח שלי המחובר בעזרת מתאם האלחוטי הנ"ל: http://www.orange.co.il/Catalog/Accessories/Modem3/pages/Novatel11/Siemens_Gigaset_USBadapter_300/ ובבדיקות המהירות שבציעתי על המחשב הגעתי למהירות של 65 מגה פחות או יותר. בבדיקה עם הוט, בחיבור ישירות למודם עם כבל, הצלחתי להגיע ל-80 מגה הורדה. הם אומרים שלא ניתן להגיע ליותר גבוה עם המתאם האלחוטי, האם זה נכון? הקליטה במתאם על ארבעה פסים והמהירות המוצהרת שם: 270 MBPS.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by benzi1990,

שלום חברים. אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי. אני גר בבית של שתי קומות, הראוטר יושב אצלי בחדר שהוא הקיצוני בקומה העליונה ואני רוצה שיהיה ניתן לקלוט גם בסלון ובמרפסת בקומה התחתונה בצד הקיצוני הנגדי. משהו כמו 10-12 מטרים דרך בטון יצוק אשמח אם תתנו לי המלצות לכמה מוצרים בטווחי מחירים שונים, שאני אעשה חושבים של עלות-תועלת. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yosisharaby,

שלום יש לי ראוטר EDIMAX BR-6204 Wg עכשיו הוא מוגדר ושאני מנסה להיכנס פעם נוספת לאיי פי ראוטר להגדרות נוספות כמו פתיחת פורטים הוא לא מכניס אותי שמתי תשם משתמש והססימא שיש בחוברת מה עושים במצב כזה ואם אפשר לאפס סיסמא או משהו כזה תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני מחובר לאינטרנט זהב עם ההגדרות הבאות (הראוטר שלי הוא edimax 6104k ואני מתחבר דרך מודם אלקאטל 5 מנורות) http://www.netguru.co.il/images/articles/71/6104Wg-9.jpg (האפשרות של בזק אצלי לא מסומנת כי אני דרך 012) לפני יומיים פתאום האינטרנט לא התחבר ואני מקבל בהודעת שגיאה 'no carrier detected' מישהו יודע מה הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, התקנתי ווינדוס 7 64ביט על נייד של ASUS. ניסיתי להתחבר לאנטרנט דרך ה-wifi אבל הכפתור של הדלקת ה - wifi לא עושה כלום. חיברתי את הנייד ישירות לכבל וגם אין שום דבר. מסתבר שאין Ethernet Driver. ניסיתי לחבר את ה - wifi דרך חיבור USB (כרטיס רשת אלחוטי) וגם חסר דרייבר, הורדתי את הדרייברים שהיו אמורים לפתור את הבעיה אבל זה לא עזר. אני צריך עזרה - - - תגובה אוחדה: - - - נמצא הדרייבר המיוחל אפשר לסגור/למחוק את הפוסט. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by nadav1379,

אני קניתי אתמול נתב ואני רוצה לפתוח את הפורטים איך אני פותח פורט ? אני יודע שאיתה שאלה כזאת כבר אני עשיתי חיפוש ולא מצאתי בגלל זה פתחתי

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by DimaX,

היי! לפני שנה וחודשיים, עברתי ל012. עכשיו אני רוצה לזחור ל014, אבל מה - נזכרתי שב014, לפני שהיה לי ראוטר, היו לי הפרעות בקו והאלקטל 510 המשודרג לפרו תמיד היה מתנתק. בזק אמרו לי שיש לי הפרעות בקו אחרי בדיקות שלהם, ורצו לשלוח לי טכנאי אבל בסוף אבא שלי לא הסכים שיבוא טכנאי.(אם אני לא טועה, כתבתי עלז ה כבר ועמרי הגיב לי והפריח את החששות של אבא שלי לגבי נקודות גישה לטלפון בלתי חוקיות לא משנה קיצר) מאז שאני ב012 ועם ראוטר לינקסיס WRT54GL, אין התנתקויות אקראיות כל 5-6 שעות... השאלה שלי היא האם זה ייתכן שאצל 014 היו לי הפרעות בקו ואצל 012 לא? זה קו יחיד או לכל ספקית זה איכשהו משהו שונה? ..(אני לא מתכוון פיזית קו שונה) תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי. נתון חדר עם נקודת פרטנר טי וי דרך מוקה. האם ניתן לחבר כבל רשת ממוקה לראוטר ו מראוטר ל ממיר של פרטנר טיוי - מנסה ליצור רשת וי פי חדשה כי ראוטר של פרטנר בסלון ו אותו וי פי חלש בחדר +פרטנר TV עובד אם אפשר איזה ראוטר מומלץ - סדר גודל של 150-250 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, אני חווה בעיות איטיות מטורפות בגלישה באינטרנט בזמן הורדה מה-uTorrent (גרסה אחרונה), התוכנה מוגבלת לכ-9KB/s העלאה ולא מוגבלת בהורדה, כרגע מוריד על 185Kb/s כאשר יכול גם 250KB/s, מחובר ב-2.5MB בנטויז'ן, תשתית של בזק. XP PRO SP2 עם כל העידכונים האחרונים. <<< בקיצור, אני לא חושב שמקור הבעיה הוא ב-uTorrent, כי בעבר כבר גלשתי בצורה חלקה. אשמח לתוכנה או דרך כלשהי לדעת אילו תוכנות עושות שימוש ברוחב פס שלי במחשב, כמה Kb/s הן צורכות (העלאה והורדה) או אחוזים מהרוחב פס או סתם רק רשימה של התוכנות שגוזלות לי חלק מהרוחב פס. יותם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by בניה פרץ,

אז המצב הוא כזה: הייתי מחובר בVDSL בדירה הקודמת, יש לי מודם HG610 הזמנתי טכנאי שיחבר את האינטרנט בדירה החדשה שיגיע רק בעוד כשבוע. בינתים חיברתי את המודם שלי לשקע בזק בדירה החדשה והוא הצליח להסתנכרן בADSL2+ לכאורה, אך הוא לא מצליח לחייג לאינטרנט המודם כרגע מוגדר עם ההגדרות חיבור לVDSL. אז קודם כל, יש מצב שיש סינכרון אבל אי אפשר לחייג ? (כי הקו מנותק או משהו) או שזה כנראה רק משהו בהגדרות החיבור של המודם ואני צריך לשחק עם זה תודה!

25. Started by saar,

שלום לכולם. לפני מספר ימים הגיע אלי טכנאי אינטרנט ולהפתעתי גיליתי כי כרטיס הרשת אשר עבד ללא כל בעיות מיוחדות, החל לעשות בעיות. על ה icon שלו בתוך הגדרות הרשת יש איקס אדום ואין לי אפשרות להפעיל אותו. ניסינו להחליף מודם אינטרנט אבל הדבר חזר על עצמו. בדקתי מאחורי המחשב ויש ביציאת הכרטיס אור ירוק, ז"א שהוא בעצם עובד. בהגדרות TCP\IP לא מופיע כלום וכך גם בשאר הלשוניות. ניסיתי להסיר את הכרטיס ע"י XP ולהתקין מחדש, אבל האיקס האדום עדיין מופיע. יש למישהו רעיון או עצה ? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים