עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מישהו יכול לעזור לי להגדיר את זה ? אני חובר דרך נטויזיון ודרך הכבלים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. התקנתי את ה-zone alarm pro החדשה, גרסה 3.0.118, ב-2 מחשבים, במחשב שלי (winxp) ובמחשב של אחי (גם xp), אצלי יש 2 כרטיסי רשת ועשיתי רשת בינינו, הכל הלך פיקס עד שהתקנתי את הפיירוול, מאז שהתקנתי אותו, אני לא יכול לגשת לקבצים שאחי משתף איתי ולהיפך, ואחי לא יכול לגלוש דרכי באינטרנט. כשאני סוגר את הפיירוול הוא יכול לגלוש דרכי ולראות את הקבצים ששיתפתי איתו והכל חוזר לעבוד פיקס. הגדרתי כמו שצריך לפי ה-help של ה-zap שהמחשב שלי הוא הראשי ורשמתי את ה IP שלי ובמחשב של אחי הגדרתי שהוא client ואת ה IP שלי וזה לא עוזר. מישהו יכול לעזור או להמליץ על דרך אחרת/פיירוול אחר?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by darkman,

אז ככה אני מוחבר ל012 750K ADSL ואני רוצה לשדרג ל 1.5 אז התקשרתי ואמרו לי שאני חייב להתחיב לשנה שהמחיר הוא 39 שקל ל3 חודשים ראשונים ואחרי זה 79 ל 9 חודשים נוספים אז אמרתי ל שתוסיף בהערות שיש להם שם שעוד 5 חודשים (מתי שמסתימת לי התתחיבות) אני ירצה לנתק אז היא ישר "חכה חכה" אני יעביר אותך למחלקת שימור לקחות בקיצור התחיבות ל חצי שנה 3 חודשים 39 3 חודשים 79 אל תוותרו להם!!!!!!!!!!!!! *ישראלי הוא לא פראייר*

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Silol,

יש דרך לשנות IP באינטרנט כבלים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום למומחים ולמתעניינים, כרגע אני מחובר לתשתית בזק במהירות 15 מגה, דרך מבצע "בנדל" שמסתיים בקרוב. רציתי לעביר את התשתית מבזק לסלקום/נטוויז'יון. הנציגים אמרו שאי אפשר בגלל שהתשתית באיזור המגורים שלי תומכת רק עד 15 מגה, והם יכולים להעביר רק 40 מגה ומעלה. כשהתעקשתי, הנציגים התעקשו שהבעיה אצל בזק ואני צריך לפנות אליהם. מישהו נתקל בדבר כזה? זה נשמע לכם הגיוני? האם יש מה לעשות, או שנגזר עלי לשלם מחיר מופקע על מהירות נמוכה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by roeesnir,

שלום. היה לי רוטר של KASDA כמה שנים. רציתי משהו יותר חזק וקניתי את הVR600. לפני יומיים החלפתי. יש מחשב נייד HP - שלא רואה את הרשת. הוא ראה אותה בהתחלה כמה שעות, וזהו. מחשב אחד רואה מצויין, והכל עובד תקין. עוד מחשב בחיבור קווי, עובד בסדר. ומדפסת אלחוטית של זירוקס, הגדרתי אותה עבדה יום וחצי, ועכשיו היא לא רואה את הרשת האלחוטית. מה זה יכול להיות? המרחק בין המחשב שלא רואה את הרשת, והמדפסת לראוטר הוא 3 מטר!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by DORAZABI,

יש לי פייברבוקס בבית והוא פשוט גרוע,המון ניתוקים,היו אצלי הרבה טכנאים ללא הועיל. רציתי לשאול אם אקנה ראוטר טוב לבית הוא יפתור את הניתוקים אם אתחבר אליו? או שהניתוקים בפייבר אומר גם ניתוקים בראוטר פרטי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום רב, התחברתי לפרטנר בסיבים אופטיים 200 מגה הורדה. אני מעוניין לרכוש ראוטר נפרד , יש המלצות ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by kalda01,

מוכרים בKSP דגם של TPLINK וגם של EDIMAX שיש בהם 8 כניסות 10/100 ב55 שקלים. יש עדיפות לאחד מהם על השני ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by idanoodle,

שלום, לא מזמן קיבתנו בבנין בו אני גר הצעה מחברת GCOM להתקנת שרת וחיבור כל הדירות המעונינות בכך לאינטרנט מהיר, קו ADSL. התשלום הוא להם בלבד, ללא תשלום לבזק. בסה"כ 300 ש"ח להתקנה ראשונית כולל מודם ו 150 ש"ח בכל חודש בלבד. מישהו שמע על החברה? מה היתרון בחיבור לשרת בבנין? (למעט סכום התשלום החודשי הנמוך) אם משהו מכיר, אזמח לשמוע המלצות או אזהרות. תודה עידן

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אהלן, כשעברנו לבית (אני גר בארה"ב), "סידרו" לנו רשת קווית בכל הבית. הבעיה שאף פעם לא בדקתי את זה ומסתבר שזה גם לא עובד. כל התקשורת נמצאת בין הקומות (אפשר לקרוא לזה בויידם), רק שאני לא בדיוק מבין מה זה המכשיר הזה שכל הדברים מתחברים אליו. הינה תמונות של הייצור: http://img687.imageshack.us/img687/620/photofeb0244336pm.jpg http://img22.imageshack.us/img22/6570/photofeb0244352pm.jpg http://img543.imageshack.us/img543/3816/photofeb0244357pm.jpg http://img252.imageshack.us/img252/82/photofeb0244409pm.jpg http://img832.imageshack.us/img832/8900/photofeb0244435pm.jpg אני מבין שיש שם פיצול לטלויזיה (אכן, יש 2 או 3 נקודות שזה מתפצל) ולפי הנקודות אצלי בקיר, ה CAT5 אמור להתפצל ל-3. הר…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ronte,

מדפסת מחוברת בUSB לאחד המחשבים ברשת. הגדרתי שיתוף, ביטלתי את הדרישה לסיסמא. כאשר אני מתחבר לIP של המחשב כך: \\192.168.1.10 אני מקבל בקשה לשם משתמש וסיסמא. כיצד ניתן לבטל את זה ולקבל גישה למחשב ולתיקיות ומדפסת המשותפים? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by orinky,

יש לי 2 נק' אינטרנט אפשריות בבית. אני רוצה להפעיל 2 נתבים נפרדים שיעבדו בבית ולא AP.האם הדבר אפשרי? אם כן, תוכלי להמליץ לי על נתב מצוין בעל טווח קליטה מאוד רחב לשימוש ביתי? עד 800 שקל. זה נראה מרשים, רק שקצת קשה למצוא מישהו שמוכר אותו בארץ: http://reviews.cnet.com/routers/asus-rt-ac66u-802/4505-3319_7-35406080.html ויש לי עוד שאלה מה הכוונה כשרושמים dual band ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני רוצה גישה אל הקבצים שנימצאים על השרת שלי, על השרת מותקן המערכת freenas במערך רייד 5 והוא מחובר לאינטרנט דרך הראוטר. יש אפשרות דרך המערכת freenas לגשת לקבצים מהשרת מכל מחשב דרך האינטרנט??

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by NuXeR,

שלום לכולם, אני מגדיר את עצמי כמשתמש בעל ידע רב בתחום הרשתות, במיוחד לאור תחום עיסוקי בחיים (אינטגרטור אבטחת מידע) מזה זמן רב אני חי בשלווה עם eMule שמבצע הפניית פורטים באמצעות UPNP, או לחילופין הפנייה ידנית של הפורטים... והכל עובד מצויין שוב, מזה למעלה משנה. אני גולש דרך נטויזן ו-HOT ב-12MB. בשבוע/שבועיים האחרונים כל הזמן אני מקבל LOW ID, בלי סיבה נראית לעין. למרות שההפנייה מתבצעת ב-100%... ניסיתי לבצע Sniffing על הכרטיס, לראות האם מדובר ב-RST שנשלח מנטיוזן או משהו בסגנון, כמו הסיפור שהיה עם הספקית בארה"ב. אבל לא מצאתי משהו כזה. משום מה, אני לא רואה בכלל פניות לפורטים של האימיול גם כשאני מבצע בדיקה ידנית באתר שלהם... האם מישהו כאן גולש בשילוב של נטויזן+HOT ואולי י…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Cheif,

מי שרוצה נתב קווי של LINKSYS בתוספת AP של LINKSYS שניתן להתקין עליו DD_WRT, מוזמן להיכנס לחנות של NEWEGG בארה"ב ולהזמין לו את הצמד BEFSR41 ו-WAP54 (שניהם מחודשים) במחיר של $35 (כ-130 שקל לפני משלוח). http://www.newegg.com/Special/ShellShocker.aspx?nm_mc=EMC-SD112010&cm_mmc=EMC-SD112010-_-SD110910-_-item-_-singleitem

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, למישהו יש ניסיון או המלצה לגבי מתאם רשת על גבי רשת החשמל (איזה סוג מומלץ לרכוש)? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by yp3,

אני לקוח של פלאפון ויש ברשותי נטסטיק במהירות של 15/5 עלות המסלול היא 180 ש"ח ובנוסף 30 ש"ח עבור המודם, כאשר אני מקבל זיכוי בחבילת הגלישה עבור המודם. לפני כחודש פלאפון העלו את מחיר חבילת הגלישה ל220 ש"ח. התקשרתי אליהם לשאול לפשר העליה הדרסטית הזאת (23%) הנציגה גם התפלאה ואמרה שאסור להם להעלות את התעריפים ביותר מ16% בשנה. היא אמרה שהיא תבדוק את הנושא ותחזור אלי. אחרי כמה ימים חזרתי אליהם והם אמרו לי שמכיוון שירדו מחירי הקישוריות זכותם להעלות את התעריפים ביותר מ16% הגם שאין שום קשר בין הקישורית לחבילת הגלישה. (שלחתי תלונה למשרד התקשורת ונראה מה יש להם לומר) אבל הקטע הכי מעצבן פה הוא שללקוחות חדשים המחיר הוא עדיין 180 ש"ח, אז שאלתי את הנציג אם אני יכול לעבור מסלול למסלול של ל…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אהלן וערב טוב בעוד שבוע אני עובר להתגורר ביחידת דיור שבא יש אינטרנט מבעל הבית , הרשת היא רשת אלחוטית. עכשיו העניין, יש דברים שאני צריך לדעת מעבר ללהתחבר עם הססמא שהוא נותן לי , אני עובד על שני מחשבים, שותף שלי גם על מחשב , יש סוני 3 וסטרימר בסלון, מעבר לזה המחשב שלי ושל השות, והסטרימר יהיו מחוברים ברשת פנימית קוית , יש דרך להגביר את האות של האלחוטי? סוויץ או משהו כזה ? אשמח לשמוע להצעות , הראוטר ממוקם בקומה הראשונה ואנחנו נתגורר בקומה השניה ככה שיש רצפה בין לבין . בכל אופן כל דבר יעזור . תדוה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by -LosNir-,

אלהן, אני מחפש המלצה לנתב אלחוטי בתקן N (300MB/s) עד 250 ש"ח. ראיתי את הנתב ש Chief בדק ב Dealextreme והוא ניראה לי די טוב. יש אולי אופציות אחרות, או שהנתב הזה הוא האופציה הכי טובה ל"הרפתקנים"? ראיתי את ה DIR615 ו ה DIR300N של D-Link, איך הם? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by kobipk,

שלום לכולם אני הולך לכתוב כאן משהו נורא מעצבן שחברות האינטרנט עושות ללקוחות פרטיים/עסקיים אני מבקש מהמנהלים לא לנעול את הדיון הזה מאוד חשוב לי תגובות הגולשים פה אוקי נתחיל ברשותי אינטרנט של 8Mb שאלה שכל בן אדם שואל את עצמו מידי פעם העם כדאי לעלות את מהירות הגלישה שלי (אני יוכל להוריד סרטים שירים וכל מה שאני רוצה במהירות גבוהה) אז ככה חקרתי ובדקתי הרבה מאוד את פרסומות האינטרנט ואת מהירות הגלישה שיש כיום. הרגע בזק הכניסה לשוק את רשת הNGN של 50 MB זה מטורף נכון? אז זהו שלא ... ספקי האינטרנט שכותבים ומפרסמים מהירות גלישה כותבים את זה בתור MB שזה אומר מגבייט מגהבייט 1 שווה ל-1024 קילו-בית שלפי הפירסום של חברות האינטרנט זה אומר שעם יש לי 8 מגה אז אני אמור להוריד על 8 מגה שי…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני יודע שלכבלים יש את speed.hot.net.il האם יש משהו דומה לבזק? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by eladbu,

שלום לכולםאנן מעוניין לרכוב רואטר אלחוטי שי לינקסיס דגם e3000 ,ראיתי אותו בוול מארט ב 70 דולר כאשר בארץ הוא נמכר ב 800 שח רציתי לדעת האם החשמל שמגיע עם הרואטר מתאים גם לארץ

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Shukilemel,

שלום. יש מבצע הוט לעסקים - של 2 קווי טלפון ותשתית אנטרנט 100MB ב-169 ש"ח. אני כרגע נמצא בתשתית של הוט ב-12MB וספק אינטרנט בזק בינלאומי ודי מרוצה (הייתי בחבילת גיימר, נראה לי שזה כבר לא משמעותי). אני לא גיימר ולא צריך זמני תגובה מטורפים. רציתי לשאול: לגבי מישהו שמשתמש בתשתית: 1. האם זה שווה את זה - כלומר, האם קצב ההורדה וגם העלאה טובים? 2. האם להשאר בבזק בינלאומי או לעבור לספק אחר כמו הוט.נט? 3. האם יש הגבלה על כמות תעבורה חודשית? (איפשהו קראתי שהם מגבילים ל-50Giga). 4. ניתוקים בעיות וכו'? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by y_i_c,

יש לי את המודם של אלקטל....שידרגתי אותו ל PRO וחיברתי אותו ל HUB SWITH שלי. יש לי בעיה מוזרה במופיע ונעלמת........חשאני מוריד קבצים עם פלאשגייט הקבצים מורדים...אבל בהפסקות.....או שהתעבורה מקסימלית או שלא עובר כלום!.. זה קורה רק בתקשורת PPP אם אני מחייג ב PPTP זה עובד כמו שצריך... מישהו נתקל בזה פעם??? היתה לי פעם בעיה כזאת כשהמודם עןד היה בגירסת HOME וזה היה בגלל הסרבר..(התנגשות IRQ)...עבל הבעיה חזרה והיא לא מובנת.. מישהו נתקל בבעיה הזאת??? והמליח לפתור אותה?!!?!?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים