רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ס.. אנחנו בעבודה כרגע עם מודם של בזק שהוסב לראוטר ומחובר אליו switch עם 7 מחשבים (5 באמת משתמשים בנט). המודם נתקע מדי פעם, לפחות פעם ביום אם לא יותר צריך להוריד את הסוויטצ'. זה בעיה כי אז בלתי ניתן לגשת למצלמות האבטחה דרך הרשת. אני צריך המלצה לראוטר אמין, כזה שידוע שהוא לא נוטה להתקע. אין צורך באלחוטי, אבל אם הוא עדיף אז סבבה. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע מי מהם עושה את הבעיה אבל פתאום תקע האינטרנט לגמרי. יש לי 100MB בהוט. זה קורה בדרכ כאשר אני מוריד על המקסימום ביוטורנט משהו כמו 8.5M. החלפתי בין הוט לבזק והבעיה עדיין קורה. כלומר, עכשיו אני עם הוט ובזק (לא זוכר מי ספק ומי תשתית, רק יודע שלבזק אני משלם 80 כל חודש). הבעיה נפתרת רק כשאני מכבה ומדליק את שני המודמים edimax BR-6524n ו-HOTBOX. אין לי בעיה להחליף אותם אבל מה הבעיה יכולה להיות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה ממש לשים את השאלה הזאתי. בידיוק עם כל המחשב החדש קיבלתי המערכת המפלצתית הזאתי,על הסאב היה כתוב להרחיק מכל המכשירים החשמליים 60 ס"מ. השאלה היא עם המגנט הגדול הזה שבפנים באמת משבש קליטה ואם כן איך למקם אותו כדי שלא יפריע למקלט? (המקלט חזק,Wireless -N). עריכה :זה בטוח הרמקולים,אני מדליק אין אינטרנט אני מכבה יש,פשוט ככה. מה עושים כדי שהרשת תקלוט כמו שצריך? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחברתי לא מזמן לסיבים של סלקום ואני ממש מאוכזב פינגים ממש גבוהים במשחקים למשל WOT בין 77-105 MS שבראוטר סלולארי 4G קיבלתי אותו דבר , שאני מוריד משחק ב STEAM / או עושה עידכונים ההורדות נמוכות בקושי מגיע ל 15 מגה בייט ויש לי 125 מגה בייט לשניה , כאילו הנטוויזן האלה לא בוניים למשחקים או שפשוט זה מסורס איכשהו , מתלבט אם לעבור לספק אחר גם הראוטר שלהם דיי בסיסי אבל הטכנאי שלהם אמר שאי אפשר עם הסיבים שלהם לשים למשל מתאם סיבים שלי רק שלהם כל מיני דברים מעצבנים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי נתב BR6204WGוEdimax אני מעוניין להגדיר את חשבון הGMAIL של אחותי באאוטלוק שלה, החשבון שלי מוגדר במחשב שלי ופורט 110 בנתב מופנה ל איי פי שלי, האם יש דרך לפתוח אותו גם עבור המחשב שלה , או לחלופין דרך אחרת תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עכשיו הגדלתי ל12 מגה בהוט ונטויזין השאלה היא איזה מדום הכי כדאי לי לדרוש כרג יש לי תמוטורולה 4200 אם זה משנה אז הוא צריך להתחבר לרוטר של אדימקס ומשם ל3 מחשבים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי משהו כמו 20 מ' של כבל F/FTP: http://www.siemon.com/e-catalog/ECAT_GI_page.aspx?GI_ID=cable_tera-600-mhz-f-ftp-cable-international למרות שזה לא שימושי בהכרח, עדיין מגניב יותר להשתמש בכבל כזה. יש איזה מקום שאני יכול ללכת אליו והם ילחצו לי כמה כבלים? אני יודע שזה לא מסובך, פשוט רוצה לעשות את זה בצורה מקצועית פעם אחת במקום להתחיל ללמוד ולקנות כלים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקווה שהנושא מתאים לפורום הזה.. רציתי לדעת אם אפשר לצפות בשידורים של הטלוויזיה הישראלית (ערוץ 1,2 ו-10) במחשב מחו"ל? כי פעם קיבלתי קישורURL וצפיתי בערוץ NBC האמריקאי בווינאמפ. אז : 1) יש קישורים כאלה לטלוויזיה ישראלית? 2) צריך רכיב מיוחד למחשב כדי לצפות בהם? 3) האם יש אפשרות לצפות בכבלים (כמו ערוץ הספורט למשל), ואם כן צריך רכיב מיוחד בשביל זה למחשב? רק אני רוצה להבהיר שאת הצפייה אני עושה ממחשב נייד בחו"ל (איטליה), אני לא יודע אם זה משנה... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך לעבור מ ADSL לכבלים חשבתי ש012 יתנו לי את המהירות הכי טובה והכי יציבה רציתי לקבל חוות דעת מאנשים שיש להם כבלים 750 והם עם 012 לגבי המהירות והיציבות תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אמורה להיות מהירת שיתוף הקבצים בין המחשבים ? היא כרגע בקצב נורא איטי של 400 KB מה אפשר לבדוק או שזה צוואר בקבוק של הראוטר אולי ? תודה..
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דרישות. 1. בטוח. אחד שהשכן מלמטה לא יוכל לגלוש על חשבוני ולא לראות לאיפה אני גולש. 2. ראוטר שלא יפגע במהירות האינטרנט, ולא יפגע בתוכנת טורנט. 3. מצד אחד פשוט לשימוש, מצד שני אחד שיהיה אפשר לשלוט בכל הגרה. 4 .אפשרות לשלוח הדפסה ממחשב שאין בו מדפסת למחשב שיש בו מדפסת. 5. צריך המלצה לכרטיס רשת. תקציב: ראוטר 200-250. כרטיס רשת 100 תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של בזק שמחובר עם כבל למחשב. לאחרונה האינטרנט מתנתק הרבה פעמים מהמחשב, כשזה קורה אני רואה מין משולש צהוב על internet access וכשאני מנסה לפתור את הבעיה עם troubleshoot problems זה אומר לי " one ore more network protocols are missing". ניסיתי כל מיני פתרונות (reset ip, renew ip, מיחקה והתקנה של דרייברים) וכלום לא קרהץ בשבוע שעבר שמתי לב שהבעיה קורה רק בזמן שאחותי מתחברת ל wifi דרך האנדרואיד שלה (galaxy e5) וכשאני מנתק את האנדרואיד שלה מהwifi הבעיה נעלמת. השאלה היא האם הבעיה היא בפלאפון או במחשב ואין אפשר לתקן? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. בניתי מערך של ראוטר המחובר למחשב מסויים, אנטנה\מתאם במחשב אחר, וראוטר נוסף הפועל כ Universal Repeater , שיהיה ביניהם ויגדיל את טווח השידור. המחשב המרוחק מצליח לקבל כתובת IP בטווח התקין של הרטואר הראשי, אך אין גישה לאינטרנט. ה-REPEATER הוא Edimax BR-6525N, והראוטר הראשי הינו D-link 6740VN שכולל בתוכו מודם (מסופק מבזק). ה-D-LINK הינו חדש, ולפניו היה לי NETGEAR, שגם סופק מבזק, והצלחתי לגלוש במחשב המרוחק לאחר הצלחה של קבלת IP תקין. האם יכול להיות שראוטר מסויים לא יתמוך באופציית universal repeater של ראוטר אחר, ולא יצליח "להעביר" את כל האות? מה לדעתכם יכול להיות הסבר לתופעה? (אני יודע שפירטתי את המערך והבעיה בתמצית יחסית, אם תבקשו, אוסיף מידע נוסף שיעזור..) תודה לכ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מודם של יס שכדי להתחבר לאינטרנט אני מחבר כבל מהמודם למחשבים, יש לי 2 מחשבים שככה יש להם אינטרנט ויש לי מחשב שלישי שהוא רחוק מהמודם ואני לא יכול להעביר אליו כבל. רציתי לדעת אם יש אפשרות בכל זאת שלאותו מחשב שלישי יהיה אינטרנט אם איזשהו כבל אלחוטי, יש כזאת אפשרות? ועוד משהו ששכחתי להוסיף זה שיש לנו גם מחשב נייד שמתחבר לאינטרנט באמצעות WIFI
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה מחשב נייד חדש LENOVO N100. המחשב מגיע עם כרטיס רשת אלחוטית מובנה. בבית יש לי רשת ביתית עם מודם אלקטל "פרו" וסוויצ' פשוט, כך שהמודם מחובר אליו ושני המחשבי דסק-טופ מחוברים לסוויץ'. חיברתי את המחשב הנייד לסוויץ' והגלישה עובדת בסדר גמור, עם זאת אני לא מצליח להתחבר לרשת הביתית ולמחשבים אחרים בה משום מה. המחשבים האחרים מצליחים "לראות" שקיים מחשב נוסף ברשת, אך הגישה אליו לא מתאפשרת. כשאני מנסה במחשב החדש להיכנס ל- WORKGROUP הוא כותב שאין לי הרשאה או משהו כזה. יש רעיונות לפתירת הבעיה? דבר נוסף, בעת ניסיניות הגדרת הרשת גיליתי כי אשף החיבור לאינטרנט אלחוטי מזהה את הראוטר של השכנים לאינטרנט אלחוטי שקיים אצלם. הראוטר המדובר נמצא במרחק של כ- 30 מטרים קו אוו…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם תקן G ולידו מחשב נייח שאני רוצה לקנות לו מקלט תקן N. עכשיו אני רוצה לקנות נתב חדש תקן N אבל השאלה אם הוא יכול לעבוד במקביל עם מחשב תקן G ומחשב תקן N. וגם אם כן מה תהיה בדיוק הקליטה בתקן G? כמו נתב G רגיל כלומר קליטה גרועה או שהוא יספק לתקן G את המקסימום קליטה שיכולה להיות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. fritzbox הוא ראוטר עם מודל ADSL מובנה הכולל בתוכו VOIP ו USB עד לא מזמן הייתי בכבלים והשתמשתי בו כריפיטר בלבד. כרגע אני מחובר לאדסל ומעוניין להשתמש בו כמודם וראוטר אלחוטי. הדגם המדויק של המוצר הוא fritzBox fon wlan 7140 בכל אופן, הדרך היחידה המוכרת לי להתחבר בעזרת ראוטרים כאלו ואחרים (של אדימקס ו3קום) היא ע"י שימוש בפרוטוקול PPPOE, שם משתמש @ INetvision, סיסמה, וגם DNS של ספק האינטרנט. הבעיה שלי עם FRITZBOX היא שאין אפשרות לרשום DNS (למיטב הבנתי בחו"ל אפילו לא צריך, כי זה מתקבל אוט' מקו הטלפון) אשמח להכוונה אם מישהו מכיר את נושא ההתחברות דרך ADSL קצת יותר טוב ממני. אני אצרף כמה תמונות איך נראה חלון ההגדרות שלי ל ADSL בראוטר\מודם [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://it.themarker.com/tmit/article/6952 כתבה מעניינת ביותר, תקראו. כמובן, שבמדינה הזאת, שום דבר לא ישתנה, בטח ובטח שלא קו תת ימי חדש . עריכה: רגע רגע, או שאולי כן? (ב10 שנים הקרובות) http://tech.walla.co.il/?w=/4007/1623531 "בעקבות הביקושים הכבדים: בזק בינ"ל בוחנת הנחת כבל תת-ימי שיחבר את ישראל לשדרת האינטרנט באירופה"
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום, לפני חמש שנים, ב-2/8/2005, עלה לאוויר האתר http://www.netcheif.com זאת מתוך מטרה להוות מקור ידע, דובר עברית, בנושאי נתבים ורשתות ביתיות. ל-POST זה מצורפת תמונה היסטורית של האתר מספטמבר 2005, כחודש לאחר הקמתו. במהלך חמש השנים האחרונות צבר האתר אוהדים רבים והצליח לבסס את עצמו כמקור ייחודי למידע בתחום זה. חיפושים רבים בגוגל הקשורים לתחום הנתבים והרשתות הביתיות, מעלים את NetCHEIF כתשובה הראשונה. כך לדוגמא חיפוש אחרי המושגים "רשת ביתית", "שיתוף אינטרנט" או "אבטחת רשת", מעלה עשרות ומאות אלפי תוצאות בהם NetCHEIF ממוקם ראשון. בשנה האחרונה הרחבתי את פעילות האתר על ידי פרסום "הבלוג של NetCHEIF", שכולל גם סקירות מהביקור שלי בתערוכת CES 2010. במקביל, החלה גם פעילות ב-Facebook …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה המהירות הגלישה שלי במחשב הניח שלי נמוכה במקום 10 מגה 3 4 מגה אבל במחשב אחר בבית שמחובר אל חוטית לרשת גולש על 10. מה יכול להיות הבעיה? בבזק אמור לי שכרטיס רשת דפוק זה נכון? ואך אני יכול לפתור את בעיה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך להוסיף 5 חיבורים בבית שחלק מהם זה yes, מחשב מדיה סנטר ומערכת תאורה של philips המחוברת לרשת. האם כדאי לקנות סוויצ' כמו LinkSyS LGS108P 8 Ports 10/100/1000Mbps 4 PoE Switch או שאפשר להסתפק ברגיל - LinkSyS LGS108 8 Ports 10/100/1000Mbps Switch הזול ביותר מחצי מחיר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת אם יש דרך להגן על הרשת שלי באמצעות סיסמא , ז''א שכל פעם שאני רוצה להתחבר אז אני צריך להקיש סיסמא. זה הראוטר שיש לי. EDIMAX BR-620WG ואני רואה את הרשתות בעזרת תוכנה שקוראים לה Ralink Wireless Card שבאה ביחד עם הראוטר.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיקר אצל בזק.. פשוט שכן שלי מתחבר השבוע ל ADSL והוא לא יודע איזה מודם כדאי לו לבחור.. מישהו מבזק יביא לו איזה מודם שהוא יבחר שבזק מספקת השאלה היא איזה מודמים בזק מספקת ואיזה מהם הכי טוב האם מומלץ כרטיס רשת או USB ואם אחד מהם אז מה עדיף טנקיו =]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בסלון מכשיר VOD של יס. בגלל שאין לי בסביבתו נקודת טלפון הוצע לי לחבר אותו לרפיטר/AP שיעבוד מול הראוטר שיש לי בבית. בדקתי ובזק מוכרים את זה - http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/rafiter.html שיכול לשש גם כרפיטר וגם כ AP. מה דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי מחשב עבודה שממנו אני עושה פרוייקטים שלי ועבודות. סרקתי את המחשב ואני מגלה שיש עליו פורטים פתוחים 1000, 1001. בדקתי עליהם קצת באינטרנט ומסתבר שזה טרוייאן או משהו כזה. אני בטוח ב99.9% שמישהו פרץ לי ואני יכול לנחש מי. העניין הוא שאין לי הוכחות לכך. איך אני בודק את הלוגים של המחשב ורואה אם באמת התקיימה פריצה? תודה רבה חברים!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-