עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by JBar,

היי, אני מסתדר נהדר עם מודם-ראוטר ששכרתי בבזקסטור, D-LINK 6850U. הכל אחלה, באמת. לפני שבועיים עברתי לבאנדל של בזק בינלאומי. התקשרי לבזק לברר מה קורה עם הראוטר, והובטח לי ע"י נציגת השירות שעלי יהיה לשלם קנס של 200 ש"ח אם ברצוני לשמור את הראוטר. נשמע הגון. היום הסתבר שאין כזה דבר, ושהם לא מוכנים בכלל. הם רוצים את הראוטר וזהו. לכן, אני מחפש תחליף למודם-ראוטר הנ"ל. הדרישות לא גבוהות: שיתמוך בתקן N, לפחות 600mbps, ואפשרות לתת IP סטטי למחשבים ברשת הפנימית. בקיצור, משהו בדיוק כמו ה 6850u שלי. המלצות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Alonleibo,

שלום. לאחרונה שידרגתי לווינדוס 7 גרסאת ה-64 ביט. לאחר השדרוג התברר לי שלכרטיס הרשת האלחוטי שלי, D-Link DWL-120, אין דריוורים שתומכים במערכת ההפעלה הזאת. אז ברצוני לשאול אותכם על מה אתם ממליצים לי? מה כדאי לקנות? אני חשבתי בכיוון של http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1483 , מה אתם אומרים עליו? יתאים? הבנתי מהאתר שלהם שהוא תומך בווינדוס 7.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הבנתי מקריאה בפורום שיש כרטיסים שלא מתאימים לנתבים מסויימים אז ככה 1. שיהיה מתאים לכרטיס הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=403089 2. ראוטר שמתחבר לכבלים. 3. איך הכרטיס רשת הזה שקניתי 150 ש"ח ליד הבית... תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אהלן! לאחר שפתרנו את בעיית ההתחברות.. נוצרה בעיה בהתחברות למחשב מרוחק בעבודה. מה בעצם אני צריך לעשות? ניסיתי פורטFORWARD על כל פורט אפשרי שהזכיר את הVPN תודה רבה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. בבית יש לי ראוטר אלחוטי - Dlink DIR-655 הקליטה לאחר 2 קירות יורדת ל- 52MBPS ולא מספיקה ל- HD Ready (תקיעות קלות פעם בחצי שעה) * רואה סרטים על גבי הרשת האלחוטית, ממחשב שמחובר חוטית לראוטר ואז בסלון מחשב שמחובר בצורה אלחוטית לראוטר (בצורה קוית הכל עובד תקין בין המחשבים). האם ניתן לפתור את הבעיה ? רעיונות ? האם הראוטר שלי תומך ב- WDS (הייתכן שבעידכון תוכנה) ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם , יש לי 2 בעיות - נפילה מסנכרון ולאגים במשחקי רשת . יש לי בזק בינלאומי 5 מגה ביט adsl , ראוטר Rotal rta 1025w . אז ככה נתחיל מהבעיה הראשונה, אני גולש באינטרנט רגיל לפתע הנורה של הPPP נכבאת ואני לא צריך לגעת בכלום ואחרי בערך 30 שניות היא נדלקת מחדש והאינטרנט חוזר.לפי הנתונים בDsl line זה מוזר שיש לי נפילות מסנכרון לכן אני צריך עזרה . הבעיה השניה , הלאגים, קוראת לי בכמה משחקי רשת (שרתים שונים) והיא קוראת כל היום חוץ מבלילה (אין עומס) . לא יודע אם זה קשור אבל החדר שלי נמצא ליד החדר ממד , קיר אחד מהחדר שלי זה קיר ממד . דיברתי עם התמיכה של בזק והם בדקו לי את הקו ואמרו שהוא תקין. הבעיות האלה כבר קורות הרבה זמן וניסיתי כל מה שאני יכול ולא עזר כלום . הנתונים ב…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אמרו לי שיש מצב שקיים כרטיס רשת אלחוטי בניידים החדשים, והנייד הזה דיי חדש, אגב יש אייקון למטה של שני מחשבים עם ציור של משדר כזה.. איזה חלקים כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by eladh16,

שלום אנשים טובים. האם יש מגבלת מהירות בגלישה באינטרנט או בהורדת קבצים? האם אינטרנט בעל 5 מגה הורדה גולש יותר מהר מ50 מגה הורדה? אשמח להסבר על העניין. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by d1v,

שלום לכולם, בדירה שלי ישנם 2 קומות(דירת גג),בקומה העליונה ישנו מחשב נייח,אשר מחובר לראוטר ROTAL 1025W. על מנת לרדת לקומה התחתונה יורדים במדרגות ומגיעים לסלון, שם נמצא המחשב הנייד. כרגע ישנה בעיית קליטה בין הראוטר למחשב הנייד ולכן הזמנו תכנאי(מכיוון שלא היה תשתית בקומה העליונה) והוא התקין כל מה שצריך.הקליטה למטה היא נמוכה והאינטרנט עובד לאט..אם אני בספה ליד המדרגות יש קליטה שאבל אם אני זז חצי מטר לספה השנייה אז יש ניתוקים. דיברתי עם בזק והם אמרו לי שאין ראוטרים לשני קומות והציאו לי פיתרון של home pna 3 משהו כזה אבל העלות גבוהה מדי(כ 1500 ש"ח). השאלה שלי אם ישנו פתרון אחר או שיש ראוטר בעל יכולת קליטה גבוהה מאשר הראוטר הנוכחי ,אשמח לשמוע הצעות\פתרונות תודה מראש..

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by גליטו,

שלום לכולם.. אני רוצה לפתוח את הפורטים של האימיול שלי ושל הביטורנט שלי ...התקשרתי לספקית האינטרנט ובקשתי לפתוח את הפורטים הם אמרו שאני יכול לפתוח את כול הפורטים וזה לא מומלץ כי אז זה מוריד את רמה האבטחה של המחשב או שאני פשוט יגיד להם איזה מספר שהוא אומר שצריך לפתוח אימיול מסויים... איך ומאיפה אני משיג את המספר ? כאילו שאני אתקשר אליהם ואני יגיד להם אותו זה יפתח את הפורטים רק של האימיול ? תודה רבה מראש

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. ההוט בוקס שלי מוגדר כנתב אבל כיביתי את האלחוטי. יש לי חבילה של 30 מגה, אם אני מתחבר באמצעות כבל להוטבוקס אני מקבל את המהירות המקסימיאלית ואם אני מתחבר באמצעות כבל לראוטר אני מקבל רק כ-10 מגה. עידכנתי את הקושחה של הראוטר לגרסה האחרונה וזה לא עזר. אני מחובר דרך הוטנט בחיבור ישיר. יש רעיון מה צריך להגדיר כדי לקבל את המהירות המקסימאלית? אני ממש לא רוצה אגב להפוך את ההוטבוקס למודם אז יש פיתרון אחר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ido2309,

שלום לכולם, בימים האחרונים אני נתקל בתופעה שמשגעת אותי,בעת גלישה כאן באתר. דפים נטענים בין 45 ל -70 שניות! הבעיה מתקיימת רק באתר זה. מישהו יודע? אני גולש ב-5 מגה,תשתית כבלים,ספק 013 עם ראוטר אלחוטי. (אם זה רלוונטי) ניסיתי בגלישה ישירה מהמודם,לא עזר. האיטיות גם בפיירפוקס וגם באקספלורר. תודה מראש לעוזרים, עדו

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. קיבלתי משהו כמו 20 מ' של כבל F/FTP: http://www.siemon.com/e-catalog/ECAT_GI_page.aspx?GI_ID=cable_tera-600-mhz-f-ftp-cable-international למרות שזה לא שימושי בהכרח, עדיין מגניב יותר להשתמש בכבל כזה. יש איזה מקום שאני יכול ללכת אליו והם ילחצו לי כמה כבלים? אני יודע שזה לא מסובך, פשוט רוצה לעשות את זה בצורה מקצועית פעם אחת במקום להתחיל ללמוד ולקנות כלים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. איך עושים את זה? הבנתי שהאפשרות נקראת WDS , מעבר לזה אין לי מושג איך לעשות את זה... מישהו יכול לעזור לי עם איזה מדריך מקוצר? אני ממש אשמח תודה רבה רבה לכם

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, יש לי כרגע רשת ביתית עם נתב אלחוטי אליו מחובר בצורה אלחוטית נתב אלחוטי נוסף המשמש כנקודת גישה (גילוי נאות: הרשת הוקמה בעזרת אתר זה וע"י עזרה מהמשתמש - Cheif - תודה רבה). המחשבים המרוחקים בבית עדיין לא קולטים טוב ואני שוקל לחבר את הנתבים בצורה חוטית. לפני שאני משקיע ברכישת פריטים ותשתית רציתי לדעת כמה נתונים. 1. האם כתוצאה מכך יכולות להיווצר לי בעיות בתשתית הקווית או האלחוטית הקיימת (דרך הנתב הראשי) ? 2. האם חיבור חוטי מהנתב המשני יהיה כמו חיבור חוטי מהנתב הראשי (האם הנתב המשני משמש כעיקרון כמו הוספת פורטים מ-4 ל-6) ? 3. האם ועד כמה ישתפר החיבור האלחוטי מהנתב המשני? אם יש עוד דברים שאני צריך לשקול אשמח לשמוע. ???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. אני יודע שלכבלים יש את speed.hot.net.il האם יש משהו דומה לבזק? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני מעוניין להוריד גירסה מעודכנת ל- VPN CLIENT (להתחבר לנתב PIX שך CISCO ) האם יש לינק להורדה (מערכת הפעלה XP ) נ.ב. לא מצאתי באתר של CISCO. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by חגיב,

יש לי מצלמת IP שמחוברת לראוטר. אני מצליח לצפות דרך הסמארטפון במצלמה. מה שמוזר הוא שאם הסמארטפון מחובר גם כן לאותו הראוטר שהמצלמה מחוברת דרך WIFI אז הפונקציה של האודיו של המצלמה גם עובד לי אבל אם הסמארטפון מתחבר למצלמה דרך רשת אחרת (הרשת הסלולארית או רשת אלחוטית אחרת) אז אני רק רואה את הוידאו אך הפונקציה של האודיו לא עובדת. זה מאד חשוב לי שהאודיו יעבוד כי המצלמה משמשת אותי לצורכי בייבי סיטר. לפי דעתי זה קשור לאיזה שהיא הגדרה בראוטר. יש לי ראוטר של TP-LINK והמצלמה היא TENVIS. אני אשמח שמישהו יפתור לי את הבעיה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. מה אתם יכולים לומר עליו?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by -LosNir-,

אלהן, אני מחפש המלצה לנתב אלחוטי בתקן N (300MB/s) עד 250 ש"ח. ראיתי את הנתב ש Chief בדק ב Dealextreme והוא ניראה לי די טוב. יש אולי אופציות אחרות, או שהנתב הזה הוא האופציה הכי טובה ל"הרפתקנים"? ראיתי את ה DIR615 ו ה DIR300N של D-Link, איך הם? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by The UnKnown,

Ok, i connected the internet through crossed cable, both ethernet cards enabled with yellow led. What am i suppose to do now ? i have no idea... please be specific if you can cause i really have NO IDEA about it ! Thanks a lot !

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כבר היו הרבה ת'רדים בנושא, אבל אני רוצה לדעת, נכון לעכשיו: האם יש הבדל טכני ומעשי בין המהירויות של האינטרנט בכבלים ל- ADSL? ידוע לי שהכבלים עובדים בצורת "אשכולות" של משתמשים שעלולים להוריד את המהירות. האם זה באמת משפיע? נושא התמיכה הטכנית והתקלות אינו מעניין אותי, מכיוון שברור לי שיש בעיות אצל שניהם, וכל מקרה צריך להבדק לגופו. ידוע לי שיש הבדלי מחירים, אבל חוץ מזה, צריכים להיות עוד שיקולים בבחירה בין ADSL לכבלים? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש פתרון לרשת אלחוטית לבית בעל ארבע קומות שאחת מהן היא מרתף והקומה האחרונה היא עליית גג. הרשת חייבת להיות ללא כבלים בכלל, כמובן חוץ מהראוטר הראשי ;D . מדובר על טווח מחירים של עד 1000 ש"ח וכמובן שעדיף פחות. אני חושב שבשלב ראשון אני אתחיל בראוטק + AP ובמידה והקליטה לא תהיה מספקת אוסיף עוד AP. בניסיון שערכתי הצבתי ראוטק Edimax BR6216MG במרתף והקליטה הגיע לכל המרתף והקומה הראשונה ואף לפעמים לקומה השניה. התחלתי לחפש מידע בנושא ולא ממש הצלחתי למצוא.... ??? כמו כן בעת שבחנתי אפשרות של קניית ראוטר Linksys WRT54GL שמתי לב שיש לLinksys שני מוצרים בתחום הגדלת טווח אחד זה פשוט AP והשני זה מוצר שקוראים לו Linksys Range Expander WRE54G , אשמח להסבר על ההבדלים ומה עדיף…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. כמו שכתוב בכותרת-- 1)כתובת של שרת זמן (אם אפשר אחד שלא מתבלבל עם שעון קיץ וחורף) 2)האם מקובל\כדאי להשאיר את הראוטר דלוק 24\7? 3)כיצד להשתמש בפונקציית IP סטטי? 4) הגדרות FIREWALL? 5) האם אפשר לגשת איכשהו דרך האינטרנט אל הLAN? (שיתוף וכו')

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by yossi_s1,

שלום. קניתי לא מזמן ראוטר 3COM. אני מחובר ב HOT+014 (עם חייגן). שמתי לב שבחיבור ישיר למחשב האינטרנט מהיר יותר, למעשה יותר מפי 2 מהר יותר. בשימוש בפורטוקול L2TP הראוטר מאט את האינטרנט בצורה מטורפת, בPPTP המצב יותר טוב אבל עדיין איטי מאוד לעומט חיבור ישיר. מה אפשר לעשות בעניין?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.