עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by viper_sb,

עד כמה זה באמת אמין ויחזיר מעמד 2 חייגנים מאותה ספקית שרות על קוו בזק אחד ? כאשר שני החייגנים הם 2.5 כול אחד והקוו בזק הוא 5 האם הם יוכלו לעבוד במקביל בלי התנגשויות ?

2. Started by ili,

אני מחפש משהו איכותי יש משהו יותר טוב מ D-Link Dir-655 או ללכת עליו וראיתי שיש גרסה A ו B שלו זה משנה?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by tembo,

שלום לכולם, בניתי מספר רשתות ביתיות אבל מעולם לא נגעתי בתחום האלחוט. השאלות שלי הן כאלו: א. האם ניתן להקים רשת שלא כמו ברשת חוטית פשוט יהיו לי 2 מחשבים שמחוברים לנתב בצורה אלחוטית? ב. אם התשובה היא כן כיצד הדבר יהיה בנוי? ג. אני יודע שקיים דבר שנקרא WIRELESS ACCESS POINT האם בעזרתו ניתן לחבר 2 מחשבים לרשת האלחוטית ללא שאחד מהשניים יהיה מחובר מראש ובצורה חוטית לנתב? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי מודם ADSL direct com A360 (native atm mode) ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר שני מחשבים באמצעות SW שכל אחד יוכל לגלוש באופן עצמאי. האם ניתן לשנות לו את התוכנה? תמונה של המודם: תודה.

5. Started by 104952,

ביצעתי את הפקודה TRACERT בעקבות האטה כללית בפס שלי, וראיתי שבשלב ההתחלתי של ביצוע הפקודה, המחשב שלי מתחבר לשרתים שקשה לי לזהות מה תפקידם, אני מחובר לאינטרנט זהב. מוצרפת תמונה, [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by bamba10,

אני מחובר לאינטרנט בכבלים של ערוצי זהב.מקריאה של מספר נושאים בפורומים שונים הבנתי שיש תוכנות האצה למהירות הגלישה באינטרנט. זה באמת עובד? מי יכול להמליץ על התוכנה הטובה יותר?רצוי שתהיי ללא תשלום!!!!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by g.xorre,

שלום, ברשותי שני מחשבים. אחד בחדרי בקומה השנייה והשני בקומה הראשונה (בקצה השני של הבית) אני מעוניין לחבר ביניהם כך שאוכל לקלוט את האינטרנט גם למטה. ברשותי ראוטר TPLINK 54m TL-WR541G. אין לי כרטיסי רשת. האם אני צריך מגביר טווח ואם כן איזה? מה עלי לעשות כדי שכל העסק יעבוד? (ניסיתי להבין משלל מאמרים באינטרנט, אבל כל אחד אומר משהו אחר) אשמח לתשובתכם! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  8. Started by zvkel,

יש לי רשת ביתית של שלושה מחשבים שמחוברים כולם לנתב dlink 614 אחד המחשבים מתנתק מהרשת (הביתית , חיבור האינטרנט בנתב נשאר פועל) באופן קבוע לאחר זמן מסוים ללא שימוש אני לא יודע את הזמן בדיוק אבל כל פעם שאני קם בבוקר המחשב מנותק מהרשת (מופיע איקס על הסימן של שני המחשבים שמסמלים את החיבור בצד שמאל למטה) החיבור נשאר עובד אם אני משאיר הורדה כלשהי , ככה שאני מניח שזה בעית הגדרות כל שהיא כל מה שצריך בשביל להחזיר את החיבור זה לנתק את הכבל רשת ולחבר חזרה (בצד המחשב המחשב עובד על windows xp sp2 הבעיה היתה קיימת בעבר אבל מאז העידכון לsp2 היא מופיעה כל הזמן (הדבר לא קורה באף אחד מהמחשבים האחרים שמעודכנים גם הם) למישהו יש רעיון ?

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  9. Started by yonni,

שלום לכם. אני מחובר לאינטרנט דרך הוט במהירות 2.5MB וכשאני מחובר ישירות למודם, המהירות עומדת על 310 ק"ב לערך ונשארת שם באופן יציב. לעומת זאת בחיבור דרך הראוטר (EDIMAX BR-6204WG), המהירות צונחת ומקפצת בין 210 ל-240 ק"ב. מה עושים?

• 15 תגובות
    • 5.7k צפיות
  10. Started by niv0us,

בעקבות שאלות רבות שלי ללא מענה התקשרתי לבזק ומסתבר שהם מציעים אשתי סוגי רשתות האחת אלחוטית, שאין8 שום דיבה שאני אעשה דרכם והשניה דרך קוי הולפון. זה פותר לי את בעיית התלת-פאזי ונותן לי רשת ללא העברת כבלים בבית. הרשת היא בערך במהירות של רשת חשמל כ-11 Mbps יש ראוטר ליד המחשב הראשי (אשר עולה כ-400 ש"ח) ואז ליד כל מחשב יש בתקע טלפון מתאם hpna (אשר עולה כ-200 ש"ח). משתלם?? לא הכי אבל לפעמים אין ברירה, ואני גם ככה לא מעונין בשיתוף קבצים אלא רק מדפסות ואינטרנט, אז הפתרון הוא מספיק וטוב. קישור לאתר של בזק: http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/WOW/wownet/generalinfo/tecconect.htm?LinkType=posting

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  11. יש לי נתב של ג'יגהבייט GN-B40 עכשיו נראה לי זה הפעם המיליון שאני מבקש ממכם עזרה איך לפתוח את הפורטים ואף אחד לא עוזר בכל מקרה אני לא מצליח להפעיל תוכנות כמו אזורוס אימיול וכל מיני תוכנות שפועלות על פורטים שהנתב שלי חוסם לדוגמה כל התוכנות הורדה שיש לי KAZA אזורוס אימיול וכו' מקבלות מזהה נמוך זאת אומרת שחומת אש חוסמת אותם עכשיו הקטע הוא שכל הפיירוואלים שבמחשב שלי נותנים אישור לתוכונת לעבוד הוא פותח להם את הפורטים ורק הנתב אני לא יודע איך לסדר את זה איתו איך אני פותח איתו פורטים ומה אני שם בתוך הקוביה של האייפי אמרו שאני צריך גם שהוא יהיה קבוע ולא ישתנה איך אני עושה את זה ? תעזרו לי בהכל אני כבר שבועיים בלי אימיול וכל התוכנות בגלל זה .... הנה קישור למדריך של הנתב ואני …

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  12. Started by arche,

שלום אני מחפש מדריך לתוכנת pcAnywhere תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by infifi,

יש לי בבית 3 מחשבים ברשת ואני רוצה לשתף תיקייה שרק מחשב אחד מה-2 הנותרים יוכל להיכנס אליו. איך אני עושה את זה? ניסיתי לפני כמה ימים להוריד את האופציה simplify file sharing ואז ב SHARE היה GROUP USER ועוד כמה דברים ולא הצלחתי להוסיף לשם כלום.. עכשיו משום מה לא מופיע לשונית ה SHARE.. אז איך עושים את זה?? תודה.

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  14. Started by Radical Dreamer,

שלום לכולם. אני קונה נתב חדש ובאותה הזדמנות אני רוצה להחליף את המודם הישן של בזק (ALE 070....) שיתחבר לנתב. אז ככה: 1. איזה מודם ADSL הכי טוב לדעתכם ולמה? 2. המודם שיש לי כרגע הוא *לא* של בזק אלא בבעלותי. האם בזק יתנו לי מודם בחינם? אם לא - כמה זה אמור לעלות?

15. שלום לצוות, אני עובד כבר שנתיים עם ברק ובגדול די מרוצה לאחרונה התחלתי לסחור בחו"ל וזה מצריך חיבור למספר שרתים בחו"ל לצורך תוכנות מסחר וחדר מסחר. יש לי כל הזמן ניתוקים מהחדר מסחר. כאשר אני שואל את החברה בחו"ל הם אומרים לי שזה הספק שלך בארץ ובברק אין תשובה חד משמעית. האם אתם יכולים להמליץ על ספק שיכול להתאים את התשתיות שלו לשרתים בחו"ל? האם זו בעיה טכנית שאתם יכולים לכתוב לי מספר בדיקות שאני אעשה במחשב שלי? אשמח לתשובה בנושא.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  16. Started by tomz,

שלום, אני מחפש לבית שלי נתב אלחוטי, שאינו זקוק לחיבור מודם חיצוני על מנת להיתחבר. כיום אני משתמש ב ALCATEL SPPED TOUCH PRO, שהוא יודע להיתחבר לאינטרנט ולשמש בכנתב, אך אני מחפש תחליף, שיהיה גם בעל תמיכה אלחוטית. הדרישות הן: *לפחות 3 חיבורי כבל רשת רגילים *חיבור אלחוטי *נתב שמסוגל להיתחבר לאינטרנט ללא שימוש במודם חיצוני, בעצם שהוא ידע לעשות את כל הפעולות ואני רק מחבר אליו מחשבים. אם אפשר: *שרת מדפסת יהיה מאוד נחמד. הנתב נדרש בשביל חיבור ADSL. בנוסף, ללא קשר לשאלה, אשמח לקבל המלצות על מודם ADSL מומלץ מהרשימה של המודמים אותם מחלקת בזק\ספקיות.. תודה מראש תום

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי כ.רשת אחד שמחובר למודם ושני ל 360 ה 360 בודק ומוצא IP אבל לא DNS (למרות שהוא מחפש בכתובת הנכונה) הגדרתי אישו לאינטרנט לכרטיס שמחובר ל 360 אפילו ניסיתי לעשות bridge בניהם לא עזר בנתיים תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  18. במרפסת הקליטה כבר חלשה, יש יותר מדי קירות שה WIFI צריך לעבור. אני לא הולך למקם מחדש את הראוטר האלחוטי, אין אפשרות. חשבתי על הוספת נקודת גישה אלחוטית ( ACCESS POINT). ואז ראיתי שישנו מוצר נוסף שנקרה מאריך טווח. מה ההבדל בין השניים ? מה עדיף ? לאלה מכם בעלי הניסיון בהגדלת טווח \ עוצמת השידור בבית, מה עשיתם ואיך ? חברה מומלצת ? אני לא רוצה להחליף אנטנה למשהוא עם עוצמה חזקה יותר מהסיבה הפשוטה שזה לא מספיק שאני משדר חזק יותר, אני צריך גם שהמקלט (במקרה זה כרטיס הרשת המובנה במחשב הנייד המרוחק ביותר בבית) יהיה בעל יכולת קליטה חזקה יותר, מה גם שאנטנה אחרת זה עוד כבל ועוד סירבול.... מה אתם ממליצים ? תודה. תודה.

• 12 תגובות
    • 14.2k צפיות
  19. שלום לכולם. עשיתי שיתוף אינטרנט בין שני המחשבים שלי שיש בהם Winxp והכל עובד בסדר חוץ מדבר אחד קטן שמפריע. מידי פעם יש הבזק מהיר מאוד של חלון קטן, כאילו המחשב השני מנסה להתחבר של המחשב שמשתף אינטרנט או משהו כזה, למרות שהוא כבר מחובר. מישהו יודע איך נפתרים מהבעיה? ???

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  20. היי, מה המחיר הכי נמוך שאפשר להשיג לספק ותשתית ל-100 מגה (לא נראה לי שאני צריך יותר...)? ואיך עושים את זה? צריך לאיים לעזוב? שימור לקוחות? כרגע אני משלם 68 שקל להוט + ITC, אפשר להשיג יותר זול או משהו יותר זול וטוב?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  21. שלום רב, ברשותי מודם מסוג EA103 מישהו יכול להביא לי בבקשה דרייבר של מודם זה לוינדוס VISTA? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. תמונה

• 54 תגובות
    • 7.3k צפיות
  23. או שזה הדמיון שלי או שאני לא יודע sp1 היה לי ... בכל מקרה היה לי בעיה עם המחשב אז שלחנו את המחשב לתיקון אצל טכנאי הוא התקין xp pro באנגלית sp2 עם כל העדכונים הכי חדשים שקיימים אני חושב נמשל כמו בתוכנות שיתוף כמו מיול או לא תוכנות שיתוף כללי שהאיטרנאט לא מביא את ה100 אחוז בהורדה .... העם זה קשר באמת לה ssp2 ?

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  24. Started by Tamir_Dgani,

הנטסטיק לא עובד לי על ווינדוס 7. ההתקנה מתחילה אבל חוזרת אחורה ורושם הודעה שהווינדוס לא מתאים. התקשרתי לתמיכה של פלאפון והם לא מוכנים לתמוך ב7 פשוט ביזיון שחברה בסדר גודל כזה לא נערכת נכון. בכל אופן נכנסתי לאתר הרשמי של Ovation mc950d (השם של הנטסטיק) והורדתי את הדריבר ועכשיו הנטסטיק מותקן אבל לפי ההמדריך שלו אני צריך ליצור חייגן באופן ידני רק שאין לי את הנתונים הדרושים...מי שהתעסק עם זה או יודע את הנתונים בבקשה Helpppp me http://www.novatelwireless.com/files/UMTS%20-%20Creating%20Vista%20DUN%20Connection.pdf

25. Started by LazyCat,

עד לפני יומיים הראוטר עבד מצוין (באופן יחסי) עם DNS צג ג' (OpenDNS, Google וכו'). מלפני יומיים כל הגדרת DNS השונה מזו של הספקית לא עובדת, כלומר אין DNS resolving. האם יתכן והספקית אחראית לבעיה או שנדפק הראוטר (נוטה לכיוון הספקית)?

• 4 תגובות
    • 6.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.