עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by גרגורי,

שלום נרשמתי במסגרת חברה שאני עובד בה, לאתר לשליחת מיילים פירסומיים, ללקוחות שלי. החברה דורשת מימני להכניס לדומיין שלי שני קבצי TXT כדי שהתעבורה תהיה טוב. אני רוצה לשאול איך אני מכניס את זה לדומיין. אודה מאוד על עזרה גרגורי

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  2. שלום! האנטרנט שלי הוא 5MB, עשיתי בדיקה מול הספק והתשתית והכל תקין (בעיה שהייתה בקו סודרה DSL)!!! אבל שאני מוריד דרך JD מראפידשר עם פרימיום המהירות היא איטית מאוד.... עד לפני כשבועיים הייתי מוריד על 550KB בכיף... לאחרונה בגלל הבעיה המתמשכת פירמטתי את הכונן והתקנתי וינדוס 7 במקום XP SP3 שהיה לי... סידרתי את פיירוול ועוד דברים ועדין המהירות איטית... אני גר באזור השומרון.... המחשב חזק Q6600 ניסתי מלא שרתים לא עוזר... (השרתים של רפידשאר כמובן) LEVEL 3\TL2 וכו'.... יש הצעות בבקשה אני משתגע מזה אני תמיד מוריד דברים על מהירות MAX..... תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by r1sk,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי טלוויזיה חדשה (SONY KDL40W5500) אשר היא תומכת את הטכנולוגיה החדשה יחסית DLNA. אז חיברנו את הטלוויזיה אל הLAN הביתי באמצעות כבל רשת, והנה באמת המחשבים ברשת מזהים את הטלוויזיה. אבל עדין לא הבנתי איך אני אמור לשדר תכנים אל הטלויזיה? לדאבוני אין לי מושג כיצד להפוך את המחשב שלי לסרבר. ניסיתי דרך twonkyMedia הלא-חינמית, אבל גם דרכה הצלחתי לשדר רק תמונות ואודיו, ולא הצלחתי לשדר סרטים (שזוהי המטרה שלי >_>) מישהו התנסה עם הטכנולוגיה היחסית חדשה הזו? אם כן, עזרו לי להבין כיצד אני משתמש בה ומהי התוכנה הטובה ביותר לשימוש בה? תודה רבה לעוזרים שבוע טוב

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. בדקתי על הנתבים המומלצים ב-netchief, אני מתלבט בין 2 דגמים מסוימים שהם: D-LINK DIR-615 לבין Edimax BR-6524N.. יש לי 4 מחשבים נייחים, 2 בחדרים נפרדים ועוד 2 בסלון.. בנוסף יש לי נייד בנוסף לכך.. סה"כ 5 מחשבים..

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  5. רציתי לשאול אם בשביל להעביר נתונים בין מחשבים בעזרת כבל רשת מוצלב , צריך איזה תוכנה או להגדיר משו מסויים?

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by roeesnir,

יש לי כ-30 מחשבים ברשת. אני רוצה ש10 מהם יהיו מאובטחים כלומר, רק למי שבקבוצה הזו תהיה גישה אחד לשני. ולמי שלא בה-10 האלה, לא תהיה גישה בשום אופן למדפסות, ותיקיות משותפות של הקבוצה הנ"ל. איך עושים את זה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Nitro,

חברים שלום, לאחרונה התחברתי לשירות אינטרנט סלולרי ללפטופ בחבילה של אורנג', וכשאני מתחבר לאימיול אני מקבל Lowid. 1) יש לי מודם מדגם option icon 225 - האם אפשר להכנס לאיזשהו דף הגדרות שלו? 2) האם ישנו פתרון אחר להשיג את ה high id הנכסף? תודה נדב

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. אהלן, ברשת האלחוטית שלי כיום ישנם שני ראוטרים: האחד (הראשי)- Edimax BR-6204Wg השני משמש כ-AP: סימנס SL2-141 הראוטרים מחוברים אלחוטית ועובדים בסדר. פרסתי כבל רשת בינהם וברצוני לחבר בינהם בצורה חוטית. האם אני צריך חיבור מוצלב? האם ישנן הגדרות מיוחדת שעלי לעשות בראוטרים? האם אני אוכל לשים הצפנה לרשת האלחוטית? (כיום לא ניתן לעשות זאת) תודה מראש, יפתח.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. כולם מכירים את המוד של קליטה ממרחקים באמצעות חיבור כרטיס הרשת לצלחת לווין/אנטנה מאולתרת. אבל האם זה אפשרי לעשות הפוך - לחבר את הראוטר לצלחת לווין (אני מניח שיש צורך במגבר) ולשדר למרחקים?

• 28 תגובות
    • 5.7k צפיות
  10. Started by Zambar,

חיבור ללא חייגן, 2 מחשבים מחוברים (חוטית), מודם של ת'ומסון אם זה עוזר למישהו, תשתיות של הוט (כבלים), ספקית 013 נטוויז'ן, מע' הפעלה Windows 7. הכל התחיל אתמול כשמשום מה הפסיק לי החיבור לאינטרנט. הליכים רגילים של לנתק-לחבר לחשמל לא עזרו, אז פניתי לתמיכה הטכנית של הוט. ניסינו לחבר רק את המודם למחשב, ואז להגדיר לכרטיס רשת שיקבל IP באופן אוטומטי, וזה די עזר. לאחר מכן ניסיתי שוב לחבר הכל מההתחלה כמו ביום הראשון עם הראוטר, אפילו איפסתי אותו, אבל : א. לא נותן חיבור לאינטרנט מאף מחשב. ב. מאף מחשב (ניסיתי עם 3, 2 נייחים ואחד נייד) לא ניתן להיכנס להגדרות שלו, ניסיתי אפילו עם דפדפנים שונים. ג. למרות כל זאת, כל הנורות הרלוונטיות דולקות, כולל אלו שמראות שיש חיבור לאינטרנט ואלו שמראות ש…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Lotar_88,

שלום לכולם יש ברשותי פקס מסוג Samsung scx-4521f באיזה דרך אני יכול לשלב את הפקס והטלפון על הקו הבודד שלי? יש לי גם אינטרנט על הקו הזה האם הדבר אפשרי תודה רבה לכולם ואני מקווה שלא נצטרך לעשות עוד קו

• 6 תגובות
    • 22.5k צפיות
  12. שלום ברשותי נתב SMART BOX בשידור אלחוטי של G+N אני במרחק קרוב ממנו(מטר וחצי) ומקבל קליטה מלאה(5 גלים) עם כרטיס רשת USB בתקן G אבל כשאני נכנס לממשק של הנתב אני כל הזמן רואה שמהירות השידור צונחת לקצב של 11Mb(מהירות של תקן B), בעוד שאצל מחשב אחד בבית הקצב הוא 54Mb כמעט יציב לחלוטין עם כרטיס רשת מאוד בסיסי. האם ישנן איזשהן הגדרות שאני צריך לשנות בכרטיס הרשת שלי על מנת שיפעל טוב יותר?

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  13. Started by kobi38,

יש לי כרטיס רשת REALTEK RTL כאשר הוא מובנה על הלוח אם כולו כולל הכרטיס קול . עכשיו הכרטיס רשת הזה מידי פעם עושה בעיות , האם מישהו ניתקל ב-REALTEK ככרטיס רשת בעייתי , והאם יש כרטיסי רשת יותר טובים ממנו ? אני מחובר דרך מודם של בזק TNN DSL-600E בלי ראוטר תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  14. כפי שנאמר בכותרת, אני מעוניין בנתב [Router] אלחוטי חדש שיספיק לתקשורות בבית בין 2 קומות. כרגע יש ברשותי נתב אלחוטי של Edimax שאינו יציב. הנתב עם המודם ממוקמים בקומה השניה בעמדת המחשב השולחני. בקומה הראשונה התקשורת אינה יציבה, לעיתים יש תקשורת לעיתים אין תקשורת. הייתי מעוניין בהמלצה לנתב טוב שיתחבר למודם של HOT ויספק תקשורת יציבה ואמינה בכל רחבי הבית. או שאולי כדאי מגבר לנתב ?? אני אישית מעדיף נתב טוב במקום נתב בינוני עם מגבר... תודה למסייעים!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. כשאני מתחבר אליו עם מחשב נייד של HP, במרחק ממש קרוב (כמטר) איכות האותו מצוינת והחיבור הוא על 54 מגה ביט, אבל ההעברת הקבצים בתוך הרשת לא עוברת 4 מגה בייט, מה יכולה להיות הסיבה ?

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  16. אהלן, לא מזמן עברתי לאינטרנט של אורנג' ולכן קניתי שני כרטיסי רשת לשני מחשבים שיש לי בבית כדי להתחבר, ונתקלתי בשתי בעיות: באחד בו יש XP הכל עבד בהתחלה והתקנתי לפי המדריך אבל אז נעלם לי לגמרי החיבור האלחוטי. המחשב פשוט לא קולט את הכרטיס משום מה למרות שהוא מחובר והוא כבר קלט אותו בהתחלה. איך אני אמור להוסיף את החיבור הזה כאופציית התחברות לאינטרנט? יש לי שם אופציית חיבור LAN קווי אבל אין WLAN ... במחשב השני יש לי מערכת SERVER 2008, והדיסק של ההתקנה בכלל לא תואם את מערכת ההפעלה, ולכן הורדתי דרייבר מהאתר של אדימקס וניסיתי להתקין את הדרייבר אך שוב, המחשב כלל לא נותן לי אופציה לחיבור אלחוטי באמצעות כרטיס רשת. איך אני יוצר את החיבור הזה במחשב השני? תודה וסליחה על החפירה, מקוו…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  17. קניתי ראוטר אלחוטי של אדימקס BR-6424N ,אני מחובר דרך הכבלים,מודם של טומסון,חיבור ללא חייגן,מערכת הפעלה שלי היא XP. הבעיה היא כזאת,לפעמים אתרים מכובדים וגדולים שאני רוצה להכנס אליהם פשוט לא עולים לי,כאשר אני מוציא תכבל רשת שמוחבר מהמודם לראוטר ומחבר אותו ישירות לכרטיס רשת במחשב(עוקף את הראוטר),אז אני מצליח להכנס לאותם אתרים שלא הצלחתי להכנס שהוא הייה מחובר לראוטר. אני לא יודע עם זה קשור,אבל יש לי תוכנה אבטחה במחשב של מצלמות אבטחה וכדי לראות מרחוק,פתחתי מספר פורטים בראוטר(21,80,4550,5550,8860 אותם פתחתי.) עשיתי גם עדכון לראוטר הגירסה שהייתה לי 1.32 ועכשיו יש לי 1.58. יש לציין,שבזמן שאתרים כמו ו"אללה" "וגוגל" לא עולים לי,המסנגר ואתרים אחרים כן עולים. אשמח לקבל תשובה,כי זה פש…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. היום ניסיתי להגדיר פתיחת פורטים לתוכנת הביטורנט, אחרי מספר דקות של עבודה הופיעו ניתוקים. ניסיתי כל מיני וריאציות, אך לשווא. כיצד עליי להגדיר נכון את פתיחת הפורטים בכדי להימנע מהניתוקים? האם עליי להגדיר גם TCP וגם UPD? ומה ההבדל בין NAT ל-Port Forwarding? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by eyaler,

אני משתמש בראוטר סימנס sl2-141 מעודכן לקושחה האחרונה. פעם בכמה ימים הראוטר מפסיק להגיב. משמע הוא לא מחזיר פינג מאף מחשב, ואני צריך לכבות להדליק אותו. בראוטר כל הנורות דולקות, ומערכת ההפעלה (XP) חושבת שהחיבור lan תקין. עכשיו זו לא בעיית חומרה כי יש לי שני ראוטרים מאותו דגם ובשניהם זה קורה!

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by KoDkOd,

שלום התקנתי היום מחשב חדש עם WIN 7,המחשב מתחבר לרשת עם ראוטר של בזק TNN-SIMENS SL2-141 המחשב השני שמחובר לרשת הוא XP ,לפני ההחלפה של המחשב האינטרנט עבד בסדר גמור,עכשיו הוא איטי,אני צריך להגדיר משהו ? פשוט חיברתי אותו עם הכבל רשת וזהו..תודה מראש! (צאו מנקודת הנחה שאין לי מושג ברשתות)[br]פורסם בתאריך: 31.12.2009 בשעה 14:31:30 עשיתי באתר של בזק בידקת מהירות וזאת התוצאה[br]פורסם בתאריך: 31.12.2009 בשעה 14:36:50ממה שאני מבין גם בבדיקה באתר דפידטסט שהבעיה היא בהורדה ,ההעלה בסדר ,מה שחכתי להגדיר ?[attachment deleted by admin]

• 41 תגובות
    • 4.5k צפיות
  21. עשיתי היום בחיבור ללא חייגן 12M רבל בפועל באתר של הוט המחשת מהירות אני מקבל רק 8MB.. ההעלאה בסדר. מה זה יכול להיות? אולי זה קשור לווינדוס 7 צריך עידכון או משהו לא יודע. עריכה: הראוטר הוא הבעיה שאני מחבר ישירות אני מקבל 12 אבל עם הראוטר רק 8 מה יכול להיות? הראוטר מראה לי שהחיבור הוא 54MB אבל בפועל הוא לא מגיע קרוב אפילו כמו שאמרתי. הראוטר הוא WBR 3406TX של LEVEL ONE מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום! יש לי RapidShare Premium בדרך כלל אני מוריד על 600KB (אני שייך לבזק-014, 5MB עם תשתית של 10MB) ועכשיו אני מוריד על 40KB-250KB :s05: אני מנתק את הרוטר ואולי זה עוזר לי להגיע ל-350KB = וה-DSL לפעמים משתגע (ומתנתק ומתחבר) אבל שהוא מחובר הוא אמור להוריד במהירות רגילה? לא ככה?.... = אני משתמש ב-JDWONLOADER... תודה רבה!! בדיקה של המהירות אנטרנט של 014-בזק הכל תקין מוריד בצורה טובה...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by BZZER,

שלום... אני צריך איזה אתר proxy טוב שיהיה מהיר.. או לסירוגין להפעיל את האינטרנט עצמו דרך proxy או משהו דומה לזה

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  24. שלום רב, יש לי מע' הפעלה dual boot - XP ו- WIN7. ב XP אין לי שום בעיה ויש תקשורת תקינה החל מרגע הפעלת המחשב ועד הכיבוי. ב WIN7 (אותה חומרה בדיוק, כולל ציוד התקשורת - בזק ADSL וראוטר סימנס עם שירותי הספק נטויז'ן) יש בעיות: לסירוגין - פעם כן ופעם לא יש בעיית תקשורת. זה מתחיל ברגע שהמחשב עולה עם מערכת ההפעלה האייקון של התקשורת מסומן בצבע צהוב עם הודעת network problem. כשאני מסתכל על הדיאגרמה ש WIN7 מספק מפורט שם שיש תקשורת תקינה בין המחשב ל gateway אך בין ה gateway ל internet אין תקשורת. המחשב לא עונה לפינג לאתר walla כשניסיתי אך זיהה את ה IP שלו למרות שלא רשמתי (החזיר DNS תקין). בכניסה לממשק של הראוטר הכל תקין והוא רושם שהוא מחובר! אני מצליח לפתור את בעיית התקשורת בכמה דרכי…

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  25. יש לי שני מחשבים נייחים בבית ומדפסת רשת , בנוסף ברצוני להתחבר מדי פעם גם עם מכשיר אייפון לרשת. ברשותי כרגע מודם AZTEC שבזק נתנו לי. ברצוני לקנות ראוטר אלחוטי לחיבור כל המכשירים (אפשר גם חוטית,חוץ מהאייפון כמובן) 1. האם ה Edimax BR6204WG יעשה את העבודה? 2. אם כן האם אני יצטרך להמשיך להשתמש גם במודם הקיים (שני שקעי חשמל)? 3. או אולי עדיף לקחת מבזק את ה- D-LINK 2650G (והאם הוא יצטרך להשתמש גם במודם?) (בבזק יצא לי להתחייב עוד שנה בנוסף לשנה שאני ממילא מחויב ועוד 7*24 =168 "תמיכה ואחריות" ז"א תיאורטית 408 ש"ח) תודה רבה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים