עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כן. גם אני תקוע עם 012 לאגים, 5 מגה על 4 מחשבים (ובדר"כ רק שלי ושל אח שלי הגדול פועלים). *תשתית של הוט כשרק הצטרפנו, היינו על 2.5 מגה, הכל עבד אחלה, שיחקתי: archlord online, hero online, knight online, mu online, counter strike, warrock, אפילו שרדתי את הלאגים העצומים של silkroad online. ועוד מלא... עם הזמן הלאגים התחזקו והתחזקו. אט אט פחתה כמות המשחקים שיכולתי לשחק בהם, ולבסוף- נשאר לי רק guild wars. לאחר שיכנועים של אמא שלי שידרגנו ל5 מגה. השינוי במהירות הגלישה באתרים הישראלים היה נחמד, אך באתרים מחול לא, והפינג במשחקי רשת לא זז אפילו בקצת. זה לא וירוס (כי פרמטתי את המחשב) זה לא הראוטר (כי קנינו חדש) זה לא המודם (גם חדש) זה לא משהו במחשב (כי זה בכל המחשבים בבית) זה לא ת…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by kobi3290,

שלום, בימים אלו אני עובר ליחידת דיור חדשה. היחידה כמובן צמודה לביתו של בעל הבית. בעל הבית הביא לי את סיסמת ה WIFI שבביתו. לצערי הקליטה ביחידת הדיור ממש לא טובה וכמעט ולא מוצאת את הרשת. רציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר להגדיל את הטווח והקליטה של ה WIFI של בעל הבית כדי שאוכל לגלוש ביחידת הדיור שלי כמו שצריך. האם אני חייב לבצע פעולה ראשונית מול הראוטר שלו פיזית? או שמספיק שאני יודע את הסיסמא של ה WIFI וניתן להגביר את האות ללא חיבור ראשוני לראוטר של בעל הבית? רכשתי את מגדיל הטווח: [h=1]PHICOMM M1 AP REPEATER[/h][h=1]ובכל מקרה יש ברשותי גם את הראוטר: tp-link tl-wr1043nd[/h] האם כדאי להשתמש במגדיל טווח של phicomm ? או לעשות מה TP-LINK אקסס פוינט? ניסיתי המון מדריכים להגדיר את ה …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. שלום. יש לי רשת ביתית עם שני מחשבים (שניהם מריצים חלונות XP עם SP2), סוויצ' של NWAY ומודם/נתב ADSL של ECI (מבזק -BFOCUS 270). שני המחשבים מצליחים לגשת לאינטרנט. אבל, הבעיה היא שדרך הרשת הביתית אני מקבל גישה רק למחשב אחד. כלומר, כאשר אני מנסה לגשת למחשב שלי מהמחשב של אח שלי, יש גישה מלאה, לכל הקבצים המשותפים (אני נכנס לWORKGROUP ורואה את שני המחשבים ). אבל כאשר אני מנסה לגשת באופן הפוך, כלומר מהמחשב שלי למחשב של אח שלי, אני לא מצליח. אני לא מצליח לפתוח אף תיקיה משותפת , אני לא רואה שום מחשב בWORKGROUP אפילו לא את המחשב שלי. (אני די בטוח שזו אותה קבוצת עבודה, קראתי לה ALPHA ובדקתי שאכן כך מוגדר בשני המחשבים, אגב , אותיות קטנות ורישיות לא משנות פה , נכון?). הוא כותב שגיאה : …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני מחובר על תשתית הוט (מודם אריס), ספק אקספון על חייגן במהירות 12MB. בד"כ אין לי בעיה בהגדרות ראוטר, אבל הפעם אני לא מצליח ליצור חיבור ראשוני משום מה! אני בטוח בוודאות שם המשתמש והסיסמה כי רשמתי אותם מחדש בנסיון חיוג בלי הראוטר וזה עובד רגיל, אז כנראה משהו לא בסדר עם ההגדרות. העלאתי תצלום ההגדרות שביצעתי בקטגוריית WAN, תגידו לי בבקשה איפה פישלתי :-). עריכה: יצא שרשמתי כתובת לא תקינה. הנכונה היא lns.018.net.il [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני גולש היום במהירות של 1.5 ושוקל לשדרג למהירות של 10 מגה. אני משתמש היום בנתב ישן של חברת EDMAX מדגם BR-6204Wg שלא תומך בתקן N. האם לתקן זה יש חשיבות גדולה בגלישה במהירויות גדולות או שאני יכול להמשיך ולעבוד עם הנתב הישן שלי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. צריך את עזרתכם חבריה ברשת הביתית שאני בונה של 1GIGA. ההורים בנו בית חדש בו ביקשתי מהחשמלאי שיתקין לי בכל חדר נוקודות תקשורת כמובן שהצנרת נפרדת מצנרת החשמל. זאת כדי להתשמש בנקודות האלו כדי להתקין בהם שקעים של RJ45 שקעים של טלפון ושקעים של כבלים או יס. התוכנית של היא לנתב לכל חדר כבל של CAT7 לחבר אותם לשקעי RJ45 ולרכז את כל הנקודות לנקודה אחת שבה ישב ארון תקשורת שירכז את כל הכבלים. כרגע אני עומד בכך שיסיימתי לנתב את כל כבלי ה CAT7 שקניתי 300 מטר עלו המון 2500 שקל ל 300 מטר. ניתבתי וחיברתי אותם לשקעים שקניתי שקעי גיביס של RJ45 גם לא כל כך זולים. עכשיו כל הכבלים התרכזו לנקודה אחת ופה אתם נכנסים לתמונה. עכשיו הבנתי שיש מכשיר שמגשר בין הכבלים לראוטר או הסוייץ' זה נכון ? ראיתי ב…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by QuickSilver,

היי אנשים ... עשיתי לי בבית רשת קטנה , שני מחשבים , האב (HUB ) שעובדים בפרוטוקול NETBUEI . עכשיו , יש לי על אחד המחשבים חיבור אינטרנט ע"י מודם חיוג אנלוגי , איך אני גום למחשב שלא מחובר פיזית למודם לגלוש באינטרנט בו זמנית עם המחשב השני ברשת ... או ... איך אני יוצר שיתוף אינטרנט ברשת ב-WIN2K ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם. הוצא לי העסקה הבאה: אינטרנט 2.5 מגה ב86 ש"ח כולל מעמ וכולל ראוטר בתקן N של D-LINK 2760U האם העסקה כדאית? כמו כן האם המחיר המוצע לי הוא לא מוגזם מדי? בכל זאת התשתית די יקרה. (בכל אופן, כיום אני משלם 80 ש"ח עבור 1.5MB )

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. כן אני יודע זה נדוש ומספיק שאלו פה אבל בכל פעם יש משהו שונה בכולם יש כרטיסי רשת והכל. אני מבקש לדעת את הדברים הבאים: איזה כבלים צריך בין כל רכיב לרכיב (מודם סוויצ' מחשבים) האם להפוך את המודם לPRO? אם כן מה זה יתן ואיך עושים את זה? איזה הגדרות צריך לעשות? ואיך משתפים אינטרנט. מקווה שתעזרו

10. Started by elad_jacoby,

אז ככה, אני אספר את הסיפור בקצרה: הייתי צריך לנתק את המחשב (וביחד את הכבלים של האינטרנט) וחיברתי אותם מחדש. שחיברתי, האינטרנט לא עבד, כל הנורות שצריכות לדלוק, דולקות (בראוטר ובמודם). והוא רושם שהאינטרנט מחובר במחשב. אבל לא ניתן לגשת ל192.168.1.1 - default gateway של הראוטר. המודם שאני משתמש בו הוא: Aztech DSL-600E (מבזק). חיברתי בהתחלה לראוטר בטעות power של 7.5 output, במקום 12V שיש לחשמל המקורי שלו, אבל הוא נראה עובד תקין (מבחינת נורות) והזיהוי במחשב. אני כרגע מחובר דרך המודם בלבד (ישירות למחשב), ככה שיש לי אינטרנט אצלי במחשב, אבל לכל שאר הבית אין אינטרנט (כי הראוטר לא משחק תפקיד בעצם). זה פוסל כמה אפשרויות, המודם לא הבעיה לדעתי, מה אני יכול לעשות? תודה מראש. אני מצרף תמ…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מחפש נתב + כ. רשת USB/PCMACIA שיתאים למחשב נייד. הנתב יהיה אצלי במחשב הביתי והכ. רשת יהיה אצל אחותי במחשב נייד. דרישות: - תקן g - לפחות 54mbps. אם יש אפשרות ל-108mbps יהיה נחמד. - גלישה באינטרנט ללא הפרעה. - בהתחלה , העברת קבצים קטנים ושימוש אולי במדפסת (להדפיס דרך הרשת) - בעתיד, הוספת מחשב ביתי לנתב והעברת קבצים כבדים (לא בטוח יתממש). - אבטחה חזקה שהראוטר מציג. - לא כולל מודם מובנה ושיתאים לכבלים ולבזק. - אופציה לחיבור רשת קווית. - קינפוג יחסית קל ולא מסובך מדיי. - יציב ללא נפילות רבות. אופציונלי: פיצ'רים :} ראיתי את הערכה הזו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_761_1488&products_id=6204 מה דעתכם ? אשמח לתגובות + המלצות. בברכה ותודה, FireAngel

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by The-Magician,

נשרף לי השנאי, איך אני יודע איזה שנאי לקנות? אני לא בבית...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Caleb,

היי, האם למישהו יש לאחרונה הרבה ניתוקים משרתים של IRC עם בזק בינלאומי? אני מחובר לרוב ל-EFnet ו-P2P-Network ולפני שבוע בערך זה מנתק אותי כל כמה דקות, ולפעמים כל שעה בערך, ואין לי מושג למה. בינתיים אני קצת עצלן מדי לעשות בדיקה עם Wireshark אני על 30Mbit עם הראוטר DSL-6740U של DLink.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by redead,

בהפעילכם דפדפן לראשונה, לאחר הדלקת מחשב ולאחר מחיקת היסטורית גלישה קודמת, ובגלישה לאתר www.google.com, לאיזה כתובת IP ראשונה פונה המחשב הוכיחו והסבירו אשמח לקבל הסבר איך אני יודע את הדבר הזה, תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם האם בחשבון ADSL בנטויז'ן אפשר להתחבר גם דרך מודם אנלוגי??? אני מחובר כבר יומיים ל-ADSL, אבל יש לי מחשב נייד ישן ללא כרטיס רשת, או USB (מחשב IBM ThinkPad 365) - אלא רק עם מודם ואני רוצה גם איתו להתחבר לפעמים לאינטרנט. ניסיתי להתחבר דרך המודם האנלוגי ולהפתעתי הצלחתי. האם בכל חשבון ל-ADSL אצל ספק האינטרנט, אפשר להשתמש בו גם בתור חשבון למודם אנלוגי (בלי הגבלה), או זה כרוך בתשלום נוסף (כדי שאני לא הופתע בתשלום נוסף בסוף החודש)? בתודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Blacky,

מחר אני עומד לקבל ראוטר\מודם חדש מבזק אבל יש לי גם SmartBox של אורנג' שמנתב לי את השיחות טלפון ככה שאני לא יכול להרשות לעצמי לנתק אותו ולחבר רק את הראוטר של בזק... האם יש דרך לגרום לשניהם לעבוד יחד? אם כן אז איך אני מאוד אשמח לעזרה.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכל חברי הפורום, שבוע שעבר השתדרגתי למהירות 8Mb אצל בזק בינלאומי עם תשתית של בזק. היו אצלי מבזק בדקו את הקו שכהל מתאים אצלי למהירות כזאת, אבל משום מה יש לי ניתוקים חוזרים ולפעמיים האינטרט מפסיק לעבוד ולא חוזר עד שאני עושה ריסטרט לראוטר. (מחובר למודם מדגם simens 02-010) עכשיו התופעה חוזרת גם שאני רוצה לבוא ומתחבר לממשק של הראוטר אז כל שנייה הוא מוציא לי דף שאי אפשר לעבוד בדף זה, כאילו אין אליו תקשורת. אבל אם יושבים ומתעקשים בלחיצות וניסיונות חוזרים אז אפשר לשנות הגדרות פה ושם.. יש לציין שעד לפני השדרוג לא היו לי את בעיות אלה, אבל את הבעיה שלהיתחבר לממשק כן היה ורק מאז שאני עם Win 7. בXP הכל עבד כשורה.. איפה הבעיה? שיש עומס על הראוטר מהמירות והוא מתנתק? או לא יודע.. מח…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אהלן חבר'ה! אז ככה, יש ברשותי נתב מדגם RTA-1025W של חברת Rotal (קיבלתי מבזק), אני מעוניין לפתוח פורטים מסויימים כדי שאוכל לשחק ברשת ב- PS3, ולהשתמש בתוכנות שיתוף קבצים, אבל ישנה בעיה! אני לא מצליח להכנס למנהל של הנתב. אני מזין את שם המשתמש: Admin ואת הסיסמא: Admin, אך הוא לא מקבל את זה. אחרי שלושה נסיונות, אני מקבל שגיאה 404 (אני חושב), שאין לי את הגישה. איך אני פותר את הבעיה הזאת? עוד דבר שרציתי לשאול, חברים המחוברים ע"י חברת "זהב" - האם מהירות ההורדה שלכם איטית? כשאני מוריד קבצים מ- Rapidshare.com במהלך היום אני נתקל במהירות זוועתית של כ- 16-30KB/Sec, ולעומת זאת, בשעות הלילה המאוחרות, המהירות היא יותר סבירה ועומדת על כ- 80-119KB/Sec. יש איזו דרך שאני יכול לפתור את …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by alfred3,

היום התקשרתי לבזק סטור כדי לברר איזה דגמים יש להם במלאי . לפי מה שקראתי בפורום ה D LINK דיי מומלץ ,הבעיה שאין להם אותו במלאי הם הציעו או NETGEAR DGN 220 או D LINK מחודש (לא אמרו איזה דגם) מה דעתכם ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אהלן אני מחפש לקנות כבלי רשת לרשת שלי. - רשת 1GB בדקתי באינטרנט כמה מוכרים בחנויות ליד הבית - 20 שקל למטר. בדקתי חנות אחרת עולה 5 שקל אבל משלוח מעל 50. איפה אני יכול לקנות CAT5E 1.5 מ'- או שניים במחיר שפוי עם משלוח עד הבית? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. האינטרנט מתנתק כל 2 דקות: הפיתרון שלהם הוא "תשלם לנו, לא משנה באיזו דרך תבחר" או 240 על שליחת טכנאי שיתקן את התשתית המקולקלת שאנחנו התקנו לך או שתתנתק וגם אז בכל מקרה זה יעלה לך הרבה: 60 ש"ח על שליח שיבוא לאסוף את הנתב או שתשלח בדואר רשום את הנתב אלינו (בפועל יקר יותר מ60 ש"ח) חוקית, מותר להם לחייב אותי להחזיר על חשובני את הנתב?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי חברים, אנסה לפרט אבל בקצרה כמה שאוכל המחשב יושב בחדר שינה, יחסית רחוק מהראוטר של בזק שמחובר כמובן קווי לקו טלפון. קרוב אליו מקבל אחלה WIFI בסלון וכו. למחשב בחדר שינה מחובר דונגל TPLINK דגם TLWN822N ומקבל ויפיי מאוד תנודתי, פעם קו פעם 1-2-3 קווים. שהוא גם יחסית דור ישר ותומך רק ב2.4 שמתי אקסטנדר שלEDIMAX(גם תומך רק 2.4) לא ממש רחוק מהדוגנל אבל כן מקרה לראוטר לראוטר, עדיין רחוק יחסית מה הפתרון הנכון פה? יש לי ראוטר TPLINK דיי חזק לא מחובר, השאלה האם יש אפשרות להגדיר אותו במקום הדונגל במחשב ואז שיקלוט יוותר טוב וגם ב5GHZ? או לקנות דונגל חזק יותר שתומך ב5GHZ ואולי גם אקסטנדר חזק יותר שתומך 5 וזהו? אבל פ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. קראתי את המדריך הנ"ל, קראתי את המדריך של מייקרוסופט. ועדיין לא הצלחתי לשתף קבצים ביננו. יש לי נתב של EDIMAX שהוא מחובר למודם. הרשת עצמה עובדת-אני גולש מהמחשב השני. מחשב א (נכנה אותו הישן) נמצא בחדר אחד הוא המחשב שממנו אני רוצה לשאוב קבצים ונתונים שלי. מחשב ב (נכנה אותו החדש) נמצא בחדר שלי ואליו אני רוצה להעביר את הקבצים. פעלתי לפי ההוראות שיש באתר של מייקרוסופט הגדרתי קבוצת עבודה. קראתי לה HOME. כעת שאני נכנס ל- my network places-(בכל אחד מהמחשבים) ואני לוחץ על --> VIEW WORKGROUP COMPUTER מופיעים לי שני המחשבים. שלי, מחשב ב' החדש ולידו המחשב השני בשם שקראתי לו. וזהו! כל פעם שאני לוחץ מהמחשב שלי (מחשב ב') על השם של המחשב השני הוא אומר לי שאין לי הרשאה וכנ"ל מהמחשב השני.…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Cheif,

חברת Trendnet היא בדרך כלל הראשונה להציג מוצרים חדשים ופורצי דרך בתחום הרישות הביתית. לקראת תערוכת CES 2011, שתפתח בשבוע הבא, מציגה Trendnet שני מוצרים חדשניים נוספים. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=972 שבוע טוב. CHEIF

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by purple-hey,

שלום, זקוק לעצה. אני עם רשת בייתית של שלושה מחשבים, שניים עם אובונטו ועוד אחד בdual boot עם Win7 ו Rhel 5. מחוברים קווית (ולעיתים אלחוטי) לראוטר, השלישי רק באלחוטי. לראוטר מחובר דרך USB הרדיסק טרה של HP, שמשתף את כול המדיה לתחנות(דרך FSTAB). עכשיו הבעיה: כאשר אני מבצע סריקות ע"ג הראוטר - לדוגמה נותן לAMAROK לעדכן את הספריה או XBMC או DIGIKAM, אני מקבל "תקיעות". לעיתים זמניות ולעיתים אין לי שום ברירה אלא לעשות ריסטרט לראוטר. שאר הפעולות, לדוגמה - קריאה, כתיבה, הזרמה עוברות בלי בעיות.כול המחשבים יכולים ליצור את הבעיה. ניסיתי להחליף את הראוטר, אותה בעיה חזרה גם בNETGEAR של בזק וגם ב-DLINK 2650U חלופי. ניסיתי גם להתייעץ עם התמיכה של בזק, אבל שם אמרו שאני הראשון שמדווח…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים