עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Jenia24,

מאיזה מחשב אני אמור לבצע את המדריך הבא? http://www.portforward.com/networking/static-xp.htm מהמחשב שמחובר לראוטר או מהמחשב שמחובר אליו הכרטיס רשת? ואחרי זה לדוגמא אני צריך לפתוח את הפורט של ביטקומט אז מאיפו אני עושה את זה? מהמחשב שמותקן עליו הביטקומט (זה עם הכרטיס רשת) או מהמחשב שמחובר אליו הראוטר?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום. יש לי רשת ביתית עם שני מחשבים (שניהם מריצים חלונות XP עם SP2), סוויצ' של NWAY ומודם/נתב ADSL של ECI (מבזק -BFOCUS 270). שני המחשבים מצליחים לגשת לאינטרנט. אבל, הבעיה היא שדרך הרשת הביתית אני מקבל גישה רק למחשב אחד. כלומר, כאשר אני מנסה לגשת למחשב שלי מהמחשב של אח שלי, יש גישה מלאה, לכל הקבצים המשותפים (אני נכנס לWORKGROUP ורואה את שני המחשבים ). אבל כאשר אני מנסה לגשת באופן הפוך, כלומר מהמחשב שלי למחשב של אח שלי, אני לא מצליח. אני לא מצליח לפתוח אף תיקיה משותפת , אני לא רואה שום מחשב בWORKGROUP אפילו לא את המחשב שלי. (אני די בטוח שזו אותה קבוצת עבודה, קראתי לה ALPHA ובדקתי שאכן כך מוגדר בשני המחשבים, אגב , אותיות קטנות ורישיות לא משנות פה , נכון?). הוא כותב שגיאה : …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by iSolt,

כונן 4TB חיצוני התנתק ואופ הdeluge מתחיל להוריד 400 טורנטים מחדש אחרי ריסטרט של המחשב. בלי לשאול ולוודא איך מטפלים בזה? ביוטורנט זה לא קורה. הסיבה שהתחלתי להשתמש בdeluge היא בגלל שביוטורנט אחרי הוספה של טורנטים הוא פשוט קורס ולא מגיב וקופא והרבה שיתוף הולך לפח בגלל חוסר דיווח לטראקר בעת כל קריסה/קפיאה. ווינדוס 10 על SSD עם 32GB ראם ומעבד i5 ובכל זאת בקטע הזה של הטורנטים המחשב שלי עושה פדיחות.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. צריכה המלצה לכרטיס רשת או ראוטר שיעבוד עם הישומים הבאים : aircrack-ng Xiaopan OS Reaver compat-wireless או לפחות עם REAVER + aircrack-ng - הייתי מעוניינת בכרטיס רשת USB שמתאים או ראוטר שיתמוך.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by roeesnir,

שלום. היה לי רוטר של KASDA כמה שנים. רציתי משהו יותר חזק וקניתי את הVR600. לפני יומיים החלפתי. יש מחשב נייד HP - שלא רואה את הרשת. הוא ראה אותה בהתחלה כמה שעות, וזהו. מחשב אחד רואה מצויין, והכל עובד תקין. עוד מחשב בחיבור קווי, עובד בסדר. ומדפסת אלחוטית של זירוקס, הגדרתי אותה עבדה יום וחצי, ועכשיו היא לא רואה את הרשת האלחוטית. מה זה יכול להיות? המרחק בין המחשב שלא רואה את הרשת, והמדפסת לראוטר הוא 3 מטר!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by mamanamit,

מישהו יכול לעזור לי במציאת מדריך (עדיפות בעברית) ל -IPTABLES עמית

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by mikko,

אתרים מחו"ל בעיקר ארה"ב עולים בקושי אם בכלל

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. רציתי לרכוש אותו אבל אחרי שקרתי בבלוג NETCHIEF שיש לו רק 2 מגה והוא לא יתמוך קושחה של OpenWRT באתר שלהם הם טוענים שנתב כולל 4 מגה ויעבוד עם קושחה שלהם. למה כזה שוני בין נתונים? האם יש כמה גרסאות של נתב ובישראל נמכרת גרסה של 2 מגה רק?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by RomaDev,

שלום! מצאתי לפני כמה זמן איזה 123 מטר חוט לחיבור רשת אבל הוא נראה עגול ולא כמו חוט רגיל (ואל תגידו לי שזה חוט כבלים כי זה לא). הוא בצבע שחור ומצאתי אותו עם פנל של שקעים עגולים. אז למה החוט הזה משמש????

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by kisin,

יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים לנתב WRT54GL והכל עובד בסדר גמור. אם אני אקנה עוד נתב WRT54GL ואשים אותו בסלון עם XBOX מחובר אז שני הנתבים יוכלו לזהות אחד את השני? או אם אני אנסח את השאלה בצורה אחרת - האם WRT54GL יכול לתפקד גם כACCESS POINT? כי אני רוצה לחבר את הXBOX בסלון לWRT54GL ולהשתמש בו כACCESS POINT, זה יעבוד?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by SpLAsH,

שלום, חשבתי לקנות את הראוטר הזה: http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&pathtype=purchase&sku=3CRWE554G72T שעולה 250 שקל, ולאחרונה הציעו לי לשקול לקנות את הראוטר הזה במקום: http://www.linksys.com/servlet/Satellite?childpagename=US%2FLayout&packedargs=c%3DL_Product_C2%26cid%3D1127782957298&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper שעולה 370 שקל שאלותי הן: מה ההבדל בין 2 הראוטרים ובמה הוא מתבטא? האם לראוטר של לינקסיס יש טווח יותר גדול? אפשרויות אבטחה טובות יותר? הבנתי שלדגם WRT54GL יש פירמוור אופן סורס, האם גם לדגם WRT54G יש? יש בביתי 2 קומות, האם השידור יגיע לקומה השניה? במידה ולא, האם יש דרך להגביר את האות? האם ישנו ראוטר אלחוטי אחר …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by roeecicu,

שלום אני עובר לדירה חדשה ומנסה לבחור תשתית וספק אינטרנט. אני מתכנן להשתמש באינטרנט גם להורדות דרך טורנט. חשבתי על מהירות 10M כרגע המבצע הכי משתלם מבחינתי הוא דרך בזק והשאלה שלי היא לגבי הספק. ממה שהבנתי רק במהירות 10M ומעלה מחוברים לרשת ה - NGN ורק בזק בין לאומי אומרים שהם עובדים עם זה. מצד שני הבנתי שבזק בין לאומי מגבילים טורנט. השאלה היא אם שווה בגלל NGN הזה לקחת את בזק לאומי? בכלל מרגישים את הבדל? תודה רבה רועי

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ohadedwi,

שלום רב יש לי נתב אלחוטי במחשב אחד, ובמחשב השני ישנו כרטיס רשת רציתי לדעת איך אני אוכל ליצור שיתוף קבצים בין שני המחשבים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Pickaxe,

עד עכשיו השתמשתי בראוטר/מודם הזוועתי שחולק בזמנו ע"י בזק (Siemens SL2-141)... רק כי הוא הגיע בחינם. לפני כן השתמשתי בראוטר טוב בהרבה שבסופו של דבר שבק חיים. בקנייה של רגע קניתי את הLinksys WRT54GL מאחר והייתה תקופה שהוא קיבל ביקורות טובות מאוד (להבדיל מהWRT54G v5 עקב התרגיל המלוכלך של לינקסיס). חזרתי הביתה ולאחר שיטוט מהיר באינטרנט נתקלתי בהמון תלונות טכניות על הראוטר ובין היתר על ספק הכוח שלו. האם כדי להחזיר? אם כן, יש איזשהו ראוטר מומלץ, ברמת מחיר סבירה, התומך היטב בקושחות צד ג'?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Fighter,

שלום מכירים את האתר ספידגייד? אז יש להם משהו כזה שבודק הגדרות http://www.speedguide.net/analyzer.php?DATA_OFFSET=40&TCP_Options_string=020405500103030101010402&IP_MTU_DISCOVER=1&WIN=65340&RWIN=130680&MSS=1360&SCALE=1&TTL=49&TSOPT=0&SACK_PERM=1&IP_TOS=0&IP=84.94.100.22&timestamp=1172179900 עכשיו הקטע הוא שמה שרשום שם הוא לא נכון למרות שהאיי פי הוא נכון לי כתובים הנתונים הבאים(למטה יש תיבה כזאת) « SpeedGuide.net TCP Analyzer Results » Tested on: 02.22.2007 16:31 IP address: 84.94.xxx.xx TCP options string: 020405500103030101010402 MSS: 1360 MTU: 1400 TCP Window: 130680 (NOT multiple of MSS) RWIN Scaling: 1 Unscaled RWI…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי שני מחשבים עם Win98 ואני רוצה לחבר אותם ברשת עם כבל USB... חיברתי את הכבלים הפעלתי את המחשבים... עכשיו הבעיה היא שניסיתי להתחבר דרך התוכנה שמגיע עם ה-Windows שנקראת "Direct Cable Connection" עשיתי מחשב אחד Host ואת השני Guest על COM1 וזה פשוט לא מתחבר...(הוא עושה כל הזמן Connecting) :'( מה עושים?? :-\ ואיך אני יכול לדעת על איזה COM ה-USB? ??? נ.ב הרבה אמרו לי שב-Win 2k/ME/XP זה יהיה הרבה יותר קל... אבל אני מעדיף בכל זאת לנסות עם Win98...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by aviv88,

הייתה לי בעיה במודם ( Aztech 600e ), עשיתי reset , ניתקתי מהחשמל והכל הסתדר. עכשיו אני בודק ב ipconfig /all , אני לא זוכר שראיתי את הדבר הזה , Lease Obtained , Lease Expires מה זה בכלל, אפשר לבטל את זה ..? * אני לא מחובר לרשת, מתחבר רגיל עם חייגן (ip דינמי) ..

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. בקיצור יש לי שני מחשבים עם אקס פי אחד ראשי ואחד משני עד עכשיו הייתי ברשת רגילה פשוטה של חוט מוצלב עם 2 כרטיסי רשת היום קניתי ראוטר Edimax 6104k בעקבות הצקות של אחותי שלא רוצה להיות תלוייה בי.. טוב חיברתי תראוטר לחשמל חיברתי כבל מהמודם של אלקטל השחור ADSL ליציאת WAN וכמובן כרטיס רשת אחד מכל מחשב אל הראוטר... טוב עשיתי את כל מה שצריך נכנסתי לאתר של EDIMAX דרך הכתובת הגדרתי הכל והאינטרנט לא עובדדדדדדד! השתגעתי לא ידעתי מה לעושת אמרתי אני אחזיר תאינטרנט הרגיל אשאל מה לא עשיתי בסדר ואז אחבר שוב זה מה שעשיתי רק שזה לא התחבר לי יותר!!!! לא הצלחית להתחבר לאינטרנט ...התקרתי לזהב אוליי משוה לא בסדר בהגדרות וזה.... הפנו אותי לבזק..... המזל שיש לי 2 כרטיסי רשת אז אמרתי אני אנס להתחבר…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by M16,

שלום אני היתי רוצה לדעת אם אפשר להתחבר לאינטרנט מהיר אם מודם קנוי מחנות דרך חשבון אינטרנט רגיל. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, קצת הקדמה, בית קומה אחת בן 4 חדרים, 100 מטר מרובע סך הכל. בחדר אחד יושב מחשב נייח בו גם נמצא המודם ראוטר, חדר אחר (ממד) בו יש HTPC וPS3, אייפד שמטייל ברחבי הבית ולפטופ X201 תומך עם אנטנה תומכת N שגם מטייל ברחבי הבית, ראוי לציין שאני גולש על בסיס יומי מהמרפסת למרות שמרחק אווירי מהראוטר הוא 10 מטרים. עד לא מזמן הייתי משתמש במודם מוטרולה 5100 של הוט בשילוב עם רואטר 6524 של אדימקס- השילוב הזה הניב לי מעל 20 ניתוקים ביום ברמה שפשוט לא היה אפשר לתפקד. לאחר וויכוחים עם הוט החליפו לי להוט בוקס שמשמש כמודם וכראוטר ביחד, כרגע משום מה הנייד מחובר תמיד על 54 והאייפד סובל מהמון ניתוקים. כמה שאלות- 1. מה הדרך הנבונה ביותר לחבר אינטרנט בממ"ד כאשר הצרכים הם גלישה ומעט צפייה י…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by oldnoob,

בעקבות ההמלצות שקראתי פה קניתי ראוטר TP-LINK WR1043ND ולקחתי מודם Aztech 600E מבזק. חיברתי את הכל אבל החיבור לא כ"כ יציב. נאלצתי לאתחל את הראוטר מספר פעמים כבר. הרשת כוללת את המכשירים הבאים: - Macbook, מחובר ב-wi-fi. - Macbook Pro, מחובר קווי. - Xbox, בעיקרון מחובר קווי אבל עדיין לא חיברתי אותו. - סמארטפון, מחובר ב-Wi-fi. חיבור האינטרנט שלי הוא דרך בזק/בזק בינלאומי במהירות 10Mb. אחרי שחיברתי את כל החיבורים, נכנסתי למסך ההתקנה של הראוטר, בחרתי PPPoE, הזנתי את ה-user והסיסמא ועל פניו הכל היה בסדר. ראשית, האם זו הדרך להגדיר את החיבור או שהייתי צריך קודם לחבר את המודם להגדיר אותו בנפרד ולבחור בהגדרות הראוטר Dynamic IP? אשמח לכל עזרה...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי מחשב נייח ונייד ואני מעוניין ליצור מין כונן רשת בינהם. האם זה אפשרי? יש לי ראוטר ושניהם מחוברים לרשת. אם זה משנה משהו לנייח יש XP ולנייד 7 אני מצטער אם מידי פעם אשאל פה שאלות דביליות לחלוטין אני פשוט ממש חדש בתחום הזה של הרשת האלחוטית ושימושיה השונ ים. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני משתמש בבית בJDOWNLAODER שלא מפסיקה להיתקע ולעשות צרות גם עם העדכונים של הג'אווה שנראה לי שהיא זו שעושה את הבעיות האם יש תוכנות אחרות ממלצות שמעתי על FLASHGET ו IDM אבל לא התנסתי בהם יש למשהו המלצות אני מוריד הרבה וצריך משהו שאני לא אצטרך לאפס ולסדר כל פעם מחדש בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אהלן חברה , יש לי בבית 4 מחשבים שניים מהם לא מחוברים לרשת , והגיע הזמן להתחבר יש ברשותי שני אופציות , האחת היא לקנות ראוטר אלחוטי משולב מודם כדוגמא זה : http://www.edimax.com.tw/html/english/products/AR-7024Wg.htm או לקנות ראוטר רגיל ולחבר למודם שלי (Alcatal Speed Touch home ) בתודה , infernO .

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.