רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
-
הצלחתי אז אין טעם, תנעלו את הת'ראד, ומי שיצטרך עזרה שיעשה חיפוש: "אדימקס ראוטר" ויצמא את התראד הזה, שאלות נוספות בפרטי. מילות מפתח שיעזרו בחיפוש (כדי למצוא את התראד- EDIMAX ROUTER ראוטר אדימקס) המודם אלקטל (ADSL) ספיקת 012- אני כותב את מה שאני כותב עכשיו כי 012 לא מוכנים לעזור אז שימח שמם, אני מתננתק מהם הרגע שאני אוכל. מי ששיחק עם הראוטר, שיעשה לו ריסט (כפתור מאחורה) מאוד פשוט: בוחרים PPTP אחרי זה IP ADRESS: 10.200.1.1 Subnet Mask: 255.0.0.0 Default Gateway: 0.0.0.0 user name and password aanyone has to know its own PPTP Gateway: 10.0.0.138 מדריך מקיף באנגלית, קל מאוד להבנה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 7 מגה הוט- נטוויז'ן .. עכשיו הרגשתי שההורדות איטיות ולא ידעתי למה , ויש לי גם רוטר של אדימקס br 6204 wg בדקתי את המהירות של האינטרנט ע"י בדיקות האינטרנט של ספקים שונים ובינהם נטויז'ן (שלי) כשהרוטר מחובר והם היו על 600-750 וגם כן בהורדות של ביטורנט וכאלה לא היה עובר לי את ה 400.. ניסיתי לחבר את המודם בלי הרוטר לבדוק אם הבעיה היא ברוטר והופ שהמחשב מחובר רק למודם בלי הרוטר -עשיתי את הבדיקה וזה הוריד לי על 880-900 וגם כן בביטורנט הורדתי כמה דברים חיכיתי איזה חצי שעה וזה הגיע לי ל800 +- .. עכשיו זה לא בעיה של הפורטים , כי פתחתי אותם לתוכנות השונות שאני עובד איתם , ובאימיול וטונטר וכל זה יש לי היי אי די.. משהו יודע מה הבעיה למה הרוטר מגביל אותי במהירות? ואם אני צ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ולכן עידכנתי באתרי את הנושא , כמו כן אשמח לקבל ממכם אתרים נוספים לרשימה . http://www.cs.bgu.ac.il/~barouchy/private/news.htm
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רשת עם שרת ובעיה עם שני תחנות שמריצות WinXP, לאחר זמן מסוים שהם כבר מחוברות לרשת (ומסוגלות להיכנס לרשת דרך Microsoft Windows Network דרך My Network Places) לאחר פרק זמן לא ארוך אני כבר לא מסוגל לעשות Browse לרשת דרך My Network Places - אני מקבל הודעת שגיאה Network is not accessible you may not have the premissions to use this netowrk resource צריך לציין שכל שרותי הרשת שלי פןעלים ועובדים, אני נכנס לכל כונני הרשת, ונכנס לכל מקום ברשת דרך Start->Run רק לבצע Browse לרשת אני לא מצליח!!! קרה למישהו בעיה דומה? רעיון לפיתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. כפי שנאמר בכותרת, אני מעוניין בנתב, שקיימת בו האפשרות להגדיר לשרת ה-DHCP שיקצה תמיד אותה כתובת IP למחשב בעל כתובת MAC מסוימת. בנוסף, אם קיימת אפשרות QOS - זה ייתרון, אך לא הכרחי. בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה תכתבו בנפרד כמה על ספק וכמה לחברת הכבלים יש לי ADSL 0.5 ואני מאוכזב מעוניין לעבור לכבלים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לדעת איזה מודם מקבלים מכל חברה , אני מתכוון למודם החינם שמקבלים עם החיבור ל- ADSL למשל... 012 - ITeX ברק - ITeX ואני רוצה לדעת איזה מודם מקבלים משאר הספקיות? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשתי מודם סלולרי של TP-LINK MA180 . המטרה היא לשלוח SMS ללקוחות. הבעיה שאם ההודעה כתובה בעברית,זה נשלח באנגלית.. **או דרך תוכנה microsoft sms sender, זה נשלח כסימני שאלה יש דרך שאוכל לשלוח SMSים בעברית ללא בעיה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר HOTBOX בסלון שנותן WIFI ל-3 מחשבים. 2 מחשבים הקרובים יחסית למחשב מקבלים קליטה מצויינת, אבל המחשב השלישי והרחוק ביותר לא מקבל שום קליטה. קנינו מגדיל טווח של EDIMAX וזה לא עזר (מראה קליטה "מצויינת" אבל בפועל - גלישה במהירות נמוכה מאוד,ניתוקים ומהירות הורדה נמוכה) היום קניתי 2 PLC של TPLINK - מכשירים כאלה שאחד מחובר לראוטר עם כבל רשת ולחשמל והמכשיר השני מחובר לחשמל ועם כבל רשת למחשב עם הקליטה הנמוכה.( http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-PA4010KIT) אמרו לנו בחנות שבבתים עם חשמל תלת-פאזי הסיכוי של 50-50 שזה יעבוד, ניסיתי לחבר היום והגדרתי הכל כמו שצריך ( רואים את שאר המחשבים ברשת ואת ה-HOTBOX כ"נתב" ברשת + הנורות במכשיר מראות שהכל תקין ) ואין גלישה…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני כרגע מנוי בבזק בינלאומי תחת 10 MB ויש לי 2 מחשבים בבית אחד מחובר אלחוטית והשני ישיר דרך כבל. המחשב שמחובר אלחוטית מקבל את מלוא המהירות כלומר בכל בדיקת מהירות יוצא 10MB אבל המחשב השני שלי שמחובר דרך כבל כאילו מוגבל או משהו כזה, הבדיקות מהירות לא מצליחות לעבור את ה-5 MB במקרה הטוב, והמהירות גלישה נוראית מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס לאתר בארה"ב. הבעיה שהאתר לא נותן למשתמשים ממדינות אחרות להכנס. איך גורמים לאתר לחשוב שאני משתמש שנמצא בתוך ארה"ב?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב נייח עם XP שמחובר לראוטר עם כרטיס אלחוטי ומחובר למחשב הזה מדפסת על ידי כבל USB יש לי עוד מחשב נייד שגם מחובר אלחוטית לאותו ראוטר איך אני יכול לעשות שהמחשב הנייד ידפיס דרך המדפסת שמחוברת למחשב הנייח? אני מסוגל לראות את המשחב הנייח במפת הרשת של המחשב הנייד אבל זה לא מוצא את המדפסת
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי את הראוטר הנ"ל, כאשר שני מחשבים מחוברים לאינטרנט דרכו. כיצד אני יוצר שיתוף קבצים בין המחשבים? ניסיתי דרך האשף של הווינדוס, אך באחד המחשבים הוא נותן לי לבחור רק בכרטיס רשת אשר לא מחובר לכלום. כמו כן, ביטלתי את הפיירוול בשני המחשבים וזה עדיין לא עזר.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברת Trendnet היא בדרך כלל הראשונה להציג מוצרים חדשים ופורצי דרך בתחום הרישות הביתית. לקראת תערוכת CES 2011, שתפתח בשבוע הבא, מציגה Trendnet שני מוצרים חדשניים נוספים. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=972 שבוע טוב. CHEIF
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכל המעונינים האם אפשר להאיץ הגלישה עם Windows XP ב-20%? ובכן, הטיפ הזה נכון, ולמעשה גם אינו חדש. למיטב ידיעתנו, הוא פורסם לראשונה בישראל, ביולי 2003, בכתבתו של אבי וייס "אינטרנט היפר מהיר", בגיליון 34 של הירחון netמגזין. >> ההסבר פשוט: מערכות ההפעלה של מיקרוסופט מ-Windows 2000 ואילך, מספקות תמיכה מובנית בפרוטוקול QoS, שמיועד להבטיח הקצאה נכונה של רוחב הפס ליישומים שונים. באופן תיאורטי, הקצאת רוחב-פס ייעודי ליישומי זמן-אמת, טלפוניה, וידאו ואודיו, אמורה להבטיח שהם ירוצו היטב ולא יסבלו ממחסור ברוחב פס בגלל יישומים אחרים שמשתמש באינטרנט במקביל. >> בפועל, כדי לנצל את הפרוטוקול הזה, נדרשת תמיכה לא רק מצד מערכת ההפעלה, אלא גם מצד היישומים ומצד ספק האינטרנט…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים לאינטרנט דרך רשת אלחוטית. הראוטר\מודם מחובר למחשב שלי ככה שאם אני מכבה אותו גם למחשב השני אין אינטרנט. השאלה שלי היא איך אני יכול למנוע מהמחשב השני גישה לאינטרנט (ולעשות את זה דרך המחשב שלי) מבלי שהגישה שלי לאינטרנט תיפגע?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! כאשר אדם שכח את הסיסמא של יועץ התוכן במערכת XP יש דרך לשחזר או לשנות אותה? הוא לא מצליח לגלוש ואמרו לו בתמיכה שזה בגלל יועץ התוכן. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה בהרכבת מחשב שיתפקד כשרת עם 5 משתמשים בלבד לעבודת חשבשבת בלבד. כרגע מותקן על השרת הנוכחי SBS 2003. התקציב הוא 4000-5000ש"ח. כיום זה המפרט :Processor: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz Frequency: 2.8 GHz Amount of RAM: 2048 MB המחשב שהיום קיים ישן כבר מאוד ולא מהיר במיוחד אך חשוב לציין שעדיין עובדים איתו כך שאני לא רואה סיבה להשקיע בשרת מאוד יקר. ראיתי את מגוון מחשבי המותג אך לצערי אבדתי בין כל הדגמים והקונפיגורציות-לפי המחירים שראיתי IBM קצת יקר בגלל זה אני נוטה לכיוון של HP. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כחלק מקורס אקדמי אני צריך לעשות פרויקט באבטחת רשתות. הפרויקט חייב להכיל קוד שמראה את הרעיון הכללי. למישהו יש רעיון טוב לפרויקט?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
.תקציב: עד 180 ש"ח 2.דגם הראוטר הספציפי: TL-WR641G TP-LINK 3.מה המחרחק מהראוטר: קומה (כל מחשב בחדר אחר) 4.האם המחשב או הראוטר יהיו בממ"ד: לא 5.לאיזה מחשב יחובר הכרטיס: נייח 6.מה הדרך שתרצה לחבר את הכרטיס: (usb,pci,ועוד ...) USB אני עכשיו במחשב אחר (יש לי 3) משתמש ב TL-WN620G ואני חושב שהוא די טוב .. חוץ מזה שהוא לפעמים יוצא מהאינטרנט וגם שניסיתי לשים אותו קומה מתחת לראוטר (איפה שאני הולך לקנות את הכרטיס)הוא ממש בקושי קלט. אז אני מחפש לקנות כרטיס טוב שיתאים לדרישות שלי - מקווה שתעזרו אני גר בנתניה ואני מעדיף לקנות את הכרטיס מ IVORY אז אם תוכלו להמליץ לי על הטוב מאלה אני ישמח : כרטיס רשת אלחוטי TP-Link דגם TL-WN321G מהירות עד 54Mbps כרטיס רשת אלחוטי Edimax דגם EW-7718Un מה…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עובר לדירה, בה יש ראוטר בנקודה רחוקה מהמחשב שלי. על מנת לחסוך את הצורך בנתב נוסף שישמש כ-AP, חשבתי לקנות אנטנה להגברה שתאפשר לי לקלוט את האות של הראוטר. לאנטנות האלו יש משום מה טווח תדרים מסוים, למשל: http://www.dealextreme.com/p/2-4ghz-9dbi-hi-gain-omnidirectional-antenna-for-wifi-routers-2400-2500mhz-9007 http://www.dealextreme.com/p/2-4ghz-11dbi-sma-omnidirectional-wifi-antenna-47783 האם אני צריך לבדוק שהטווח תדרים הזה תואם לנתב wrt54gl linksys? או שהאנטנה אמורה להתאים בכל אופן?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין "לשדרג" קצת את המודם הישן והמעלה אבק שלו לראוטר כדי שיוכל להיפטר מהכבלים ולבנות רשת אלחוטית ולקבל אורחים אלחוטיים שבאים אליו. הוא ביקש שאני אעזור לו למצוא ראוטר פשוט וזול עד למחיר של 250 ש"ח עם נסיון לכמה שפחות (תפרנים ). הרצתי קצת בזאפ ומצאתי מספר אפשרויות- כרגע מצאתי בזאפ את המוצר הנ"ל כמתאים ביותר-http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=718012 אך, עקב כך שאין לי נסיון וידע בתחום הראוטרים ורשתות אשמח לעזרה והמלצה ממכם לראוטר טוב,פשוט , אמין וזול. אפשר להזמין מהאינטרנט מחנויות בארץ כך שזה לא מהווה בעיה במגוון. המון תודה רבה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי חיבור חצי מגה adsl של בזק, כשהספק הוא נטויז'ן. מהירות ההורדה בחיבור @Obezeq הסתכמה ב8k מבזק נשלח טכנאי שבדק את מהירות ההורדה בקו שלי דרך מחשב נייד שהביא עמו - 67k אז: חיבור הקו של בזק תקין. הבעיה איננה בספק. למישהו רעיון? כרטיס רשת - realtek מודם אלקטל חלונות 98, 800 מגהרץ, 128 ram
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נמאס לי לשלם לבזק 9 שח לחודש על הנתב netgear wireless n600. אם אני רוכש נתב כזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26479&iszap=1 ואני משתמש בו רק כBRIDGE ומבטל את כל האפשרויות, האם יש הבדל במודם בו אעשה שמוש במהירות 100/5 רק כמודם? האם קייממות גרסאות או חברות טובות יותר ופחות טובות בעניין המודם בלבד? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-