רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
כונן 4TB חיצוני התנתק ואופ הdeluge מתחיל להוריד 400 טורנטים מחדש אחרי ריסטרט של המחשב. בלי לשאול ולוודא איך מטפלים בזה? ביוטורנט זה לא קורה. הסיבה שהתחלתי להשתמש בdeluge היא בגלל שביוטורנט אחרי הוספה של טורנטים הוא פשוט קורס ולא מגיב וקופא והרבה שיתוף הולך לפח בגלל חוסר דיווח לטראקר בעת כל קריסה/קפיאה. ווינדוס 10 על SSD עם 32GB ראם ומעבד i5 ובכל זאת בקטע הזה של הטורנטים המחשב שלי עושה פדיחות.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נתב EDIMAX E6204WG בחיבור לכבלים דרך L2TP . ברשותי מחשב נייח אחד (WIN XP). ועכשיו גם נייד (VISTA) ברגע שאני מחבר את הראוטר בחיבור קווי למחשב (לא משנה איזה מהם..) אני לא מצליח לגלוש. ברגע שאני מחבר את הקו רגיל בלי קשר לראוטר אני גולש בלי בעיה. יש לציין שלפי הגדרות הראוטר . יש כתובת IP והוא מראה שהוא מחובר לרשת רק שלא מצליחים לגלוש באתרים הדבר קורה גם בחיבור הקווי וגם כאשר אני מחשב את הלפטופ בצורה אלחוטית לראוטר. אני מנסה להבין מה חסום שם ולא מצליח. יש איזה רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד עם ספקית האינטרנט 012 וגם את שירותי הראוטר הם סיפקו לי, ושאלתי אותם אם אני יכול לדעת את הסיסמא של הראוטר שלי והם אמרו לי שזה לא חלק מהמדיניות שלהם לתת סיסמאות לראוטרים, אבל זה נראה לי ממש מטומטמם שכל פעם שאני רוצה לקדם את הפורטים שלי אני צריך להתקשר אליהם. יש מצב שמישהו יודע את הסיסמאות שהם משתמשים בהם או דרך לגלות את הסיסמא של הראוטר שלי? הראוטר הוא מחברת edimax אם זה עוזר. תודה..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! קניתי כבל רשת ושני מחברים. כיצד עלי לחבר את המחברים לכבל כדי שהוא יהיה מוצלב? אודה מאוד למי שיוכל לענות באמצעות תמונה או לפחות תיאור מפורט של התהליך. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המודם הישן של הכבלים אלקאטל או איך שלא קוראים לו. אני מחובר 1.5 מגה, השאלה שלי היא, עם ניתן לשנות את ההגדרות של המודם כך שהאפלוד שלי יהיה יותר גבוה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי אינטרנט 12MB וראטור D-LINK DIR 300 שניחשב יחסית פשוט וסטנדרטי! לראוטר מחובר 3 מחשבים שמחשב אחד מריץ אימיול 24/7. שיחקתי עם כל ההגדרות של האימיול וכיונתי אותו בדיוק לרוחב הפס שיש לי אבל לצערי הוא לא מנצל את הרוחב כמו שצריך. ואחרי הכל לא יוריד לי מעל 60OKB וגם רק לכמה שניות שלרוב זה הרבה פחות.. OK הבנתי שתשובות לגבי האימיול ואיך להגדיר אותו זה לא המקום ואני גם לא צריך..כבר הבנתי איך לעשות את זה ממזמן עוד שהיה לי 5MB. השאלה שלי היא אחרת! לאחר הבירור לא קטן הבנתי שמה שמגביל את הניצול זה הראטור! ושהוא אינו יכול לעמוד בכמות גדולה של חיבורים בו זמנית! אולי זה מה שמסביר את הנפילות של הרואטר בזמן שהתעבורה עמוסה ברשת? בכל אופן חשבתי על פשוט להחליף ראוטר והפעם …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמרו לי שיש מצב שקיים כרטיס רשת אלחוטי בניידים החדשים, והנייד הזה דיי חדש, אגב יש אייקון למטה של שני מחשבים עם ציור של משדר כזה.. איזה חלקים כדאי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה הגנה נוסםת יש ל אינטרנט בכבלים? כי האי פי קבוע ! ???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הגיע אלי Chromecast חדש, ואני רוצה להשתמש בו לצפות ב-Netflix. הבעיה היא שב-Chromecast ה-DNS של גוגל הוא Hardcoded, ומתעלם משרתי Unblock.us שמוגדרים כ-DNS בראוטר. יש למישהו רעיון כיצד לייצר הפנייה סטטית מה-DNS של גוגל ל-DNS של unblock.us בלי לקנות ראוטר נוסף שמותקן עליו DD-WRT? הראוטר הנוכחי שלי הוא Linksys EA6700.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי ראוטר של אדימקס מסוג BR6424N מהרגע שהתקנתי אותו ועד לרגע זה מידי פעם הוא לא מוכן להיכנס לאתרים מסוימים (אני לא מדבר על אתרים קטנים אלא על אתרים די גדולים כגון NRG, LENOVO וכו') בטענה של "שרת לא נמצא" (כשהייתי עובד ללא ראוטר זה לא היה קורה). כרגע זה קורה לי עם אתר NRG. בדקתי את הבעיה גם בפיירפוקס וגם באקספלורר (בכרום או באינטרנט סלולארי לעומת זאת אין בעיה). הגדרתי בראוטר אפילו את ה- DNSים של נטוויז'ן אבל מסתבר שזה לא עוזר. רק איפוס של הראוטר גורם לכך שאני יכול להיכנס לאתר, או לחילופין אם אני אנסה בעוד מספר דקות אני כן אצליח להיכנס... דרך אגב, הגדרות האבטחה שלי ברשת הן סטנדרטיות ולא משהו מיוחד. מישהו פה נתקל בבעיה כזאת אולי או מכיר פתרון? תודה לעוזרים. מהרג…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, כשעברנו לבית (אני גר בארה"ב), "סידרו" לנו רשת קווית בכל הבית. הבעיה שאף פעם לא בדקתי את זה ומסתבר שזה גם לא עובד. כל התקשורת נמצאת בין הקומות (אפשר לקרוא לזה בויידם), רק שאני לא בדיוק מבין מה זה המכשיר הזה שכל הדברים מתחברים אליו. הינה תמונות של הייצור: http://img687.imageshack.us/img687/620/photofeb0244336pm.jpg http://img22.imageshack.us/img22/6570/photofeb0244352pm.jpg http://img543.imageshack.us/img543/3816/photofeb0244357pm.jpg http://img252.imageshack.us/img252/82/photofeb0244409pm.jpg http://img832.imageshack.us/img832/8900/photofeb0244435pm.jpg אני מבין שיש שם פיצול לטלויזיה (אכן, יש 2 או 3 נקודות שזה מתפצל) ולפי הנקודות אצלי בקיר, ה CAT5 אמור להתפצל ל-3. הר…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה נתחיל מזה שיש לי 100 מגה אצל הוט + הוטנט. WINDOWS 8.1 הבעיה שלי זה שאני מקבל על מחשב אחד ברשת הבייתית שמחובר באופן קווי לרשת מהירויות נמוכות 60-65 בבדיקת המהירות. כאשר בשאר המחשבים המחוברים באופן קווי המקבלים 100 מגה. הבעיה מסתדרת לכמה זמן אחרי שאני עושה הסרה של הדרייבר של הכרטיס רשת אך חוזרת לעצמה אחרי זמן מה. מדובר בכרטיס אונבורד שלאינטל על הלוח H87-D3H. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה ללכת היום לקנות נתב ואני מתלבט בין 3: 1-Edimax MIMO XR BR-6216Mg 2- Edimax MIMO nMax BR-6504n 3- Linksys WRT54GL 54Mbps איזה עדיף מבין השלושה? והאם ההבדל הוא משמעותי או שעדיף ללכת על הזול מביניהם? אני רק חייב לציין שהראוטר יהיה במקלט והבית הוא קומה אחת
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי כרטיס רשת אלחוטי כרגע וגם לא אינטרנט (אני משתמש בפלאפון כרגע לאינטרנט), ויש לי פה נתב אלחוטי של LINKSYS WRT54G (שימש אותי למשחקי רשת עם השכן) ותהיתי אם אפשרי להפוך את הנתב שיתנהג כמו כרטיס רשת אלחוטי ויחפש לי רשתות חופשיות לא מאובטחות ויתחבר אליהם לצורך התחברות לאינטרנט (אל תדאגו מיום ראשון יהיה לי אינטרנט אני רוצה לנסות את זה רק מתוך סקרנות ותו לא, מה עושים שמשעמם), בחיפוש בגוגל מצאתי את DD-WRT שיכול להחליף את כל הקושחה של הנתב ובכך לתת לו עוד מלא אופציות שאולי יעזרו בנושא, אבל אני לא חושב שאני מבין בזה מספיק, אז אולי אם יש פה מישהו שיש לו תשובה לנושא אני אשמח, תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עברתי השבוע ל8 מגה - ספקית בזק בין לאומי. בינתיים לא הצלחתי לעבור את ה230K גם כשאני מוריד 5 טורנטים עם המון סידרים מTL. ואני לא מצליח להעלות במעל 20, גם בטורנט שאני עושה רק סידינג. גם בלהעביר במסנג'ר. אני מפספס פה משהו?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 7 מגה הוט- נטוויז'ן .. עכשיו הרגשתי שההורדות איטיות ולא ידעתי למה , ויש לי גם רוטר של אדימקס br 6204 wg בדקתי את המהירות של האינטרנט ע"י בדיקות האינטרנט של ספקים שונים ובינהם נטויז'ן (שלי) כשהרוטר מחובר והם היו על 600-750 וגם כן בהורדות של ביטורנט וכאלה לא היה עובר לי את ה 400.. ניסיתי לחבר את המודם בלי הרוטר לבדוק אם הבעיה היא ברוטר והופ שהמחשב מחובר רק למודם בלי הרוטר -עשיתי את הבדיקה וזה הוריד לי על 880-900 וגם כן בביטורנט הורדתי כמה דברים חיכיתי איזה חצי שעה וזה הגיע לי ל800 +- .. עכשיו זה לא בעיה של הפורטים , כי פתחתי אותם לתוכנות השונות שאני עובד איתם , ובאימיול וטונטר וכל זה יש לי היי אי די.. משהו יודע מה הבעיה למה הרוטר מגביל אותי במהירות? ואם אני צ…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי ראוטר אלחוטי NETGEAR WGR6104 וראוטר חוטי ישן EDIMAX 614. מה שקורה זה שכאשר הייתי מחובר דרך האלחוטי, הייתי צריך לרסט את הראוטר 1-2 פעמים ביום. חיברתי לפני 3 ימים ראוטר חוטי והוא לא מתנתק. שאלתי היא כזאת: האם אפשרי לחבר ראוטר אלחוטי לראוטר חוטי שמחובר למודם , ואם כן האם זה יכול לפתור לי את בעיית הניתוקים של הראוטר ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי חיבור חצי מגה adsl של בזק, כשהספק הוא נטויז'ן. מהירות ההורדה בחיבור @Obezeq הסתכמה ב8k מבזק נשלח טכנאי שבדק את מהירות ההורדה בקו שלי דרך מחשב נייד שהביא עמו - 67k אז: חיבור הקו של בזק תקין. הבעיה איננה בספק. למישהו רעיון? כרטיס רשת - realtek מודם אלקטל חלונות 98, 800 מגהרץ, 128 ram
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב פנטיום 3, הוא רוצה לקנות כרטיס רשת, כי בטכניון יש רשת מטורפת שמאפשרת להעביר נתונים ב 10MB/S... כרטיסי רשת הולכים לאיזה חיבורים? PCI? PCI-E? הוא יוכל לנצל את הרשת במלואה?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה פשוט rj45 female? או שיש שם יותר מדוייק. אני רוצה לחפש ב-eBay ואני לא מוצא מי יודע מה מבחר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה להגיע למחשב בפינג, המחשב מרוחק לא נמצא על אותו רשת, אין לו ראוטר בוטל הפיירוואל אך עדיין אין אפשרות לבצע פינג מה יכול להיות הבעיה אין לו תוכנה של internet security כלשהי או אנטי וירוס משולב אין לו פייראוול צד שלישי אז מה יכול להיות הבעיה יש איזה סרביס להפעיל לבטל ולהפעיל מחדש או משהו תודה לתגובות.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, עקב תשתית בזק רעועה באזור משפחתי הם עוברים, לפחות לעתה, לתשתית הוט. אין לא להם ולא לי ניסיון של ממש עם ספקים מלבד בזק בין-לאומי ונטוויז'ן אך מגלישה מועטה באתרי ספקיות קטנות יותר נראה שהמחירים שלהן משתלמים בהרבה. לכן, מצאתי לנכון לבקש המלצה עבור ספק. השימושים הינם הרגילים, גלישה באתרים, סטרימינג של וידאו, הורדת קבצי טורנטים ומשחק במשחקי-רשת למיניהם. כדוגל וותיק ב"אין כזה דבר כמו ארוחות חינם", אני תוהה עקב מה קיימים הפרשים מחירים כה משמעותיים בין הספקיות השונות. הוטנט מספקים 100 מ"ב ב20 ש"ח, 018 ב40 ש"ח ואילו CCC בקרוב ל60 ש"ח. פרטנית לגבי הוטנט אני מניח שמגבלת 50 הג"ב משחקת תפקיד, אבל מעבר לכך, קשה לי לשער מהי הסיבה. הרי הם לא יכולים להתחמק מלקוחות זועמים אם הם מגבי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, הורדתי את הדריבר הכי עדכני מהאתר שלהם ואחרי התקנה מופיעה לי הדבר הבא (כמובן הכרטיס לא עובד) : מדובר בויסטה אולטימייט. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! איזה ראוטר אלחוטי עם מודם מובנה לADSL אתם ממליצים לי לקנות, הכי זול שאפשר, דרוש גם מקלט אלחוטי לPCI, (מחשב נייח). תודה רבה ;D
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כחלק מקורס אקדמי אני צריך לעשות פרויקט באבטחת רשתות. הפרויקט חייב להכיל קוד שמראה את הרעיון הכללי. למישהו יש רעיון טוב לפרויקט?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-