עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by sharonja,

Does anyone know a good firewall software that support server Os like WINNT or WIN2k I need a recomedation for a firwall router for a network of 50-100 users and 5 servers

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Classify,

בזמן האחרון הכרטיס רשת הנייד במחשב הנייד שלי עושה בעיות אז רציתי לבקש תחליף טוב. רצוי שיספק טווח טוב, ובלי התנתקויות.. עד 200 שקל.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Cheif,

כבילה אלטרנטיבית, שאינה מחייבת פריסת כבלי רשת, הוא אחד התחומים החמים ביותר היום בתחום התקשורת. בבתים רבים ברחבי העולם ובעיקר במזרח אסיה, פריסת כבלי רשת אינה אפשרית ולכן העברת תקשורת על גבי חוטי חשמל, טלפון וקואקס היא הכרח המציאות. על רקע זה פותחו בעבר תקנים רבים כמו HPNA, HomePlug ו-MOCA שאינם תואמים האחד לשני. תקן ה-G.hn, אותו סקרתי בהרחבה, מהווה אלטרנטיבה הוליסטית לכל מכלול התקנים הללו ומוצרים ראשונים המבוססים עליו יגיעו לשוק לקראת סוף השנה. על הקרב המתחמם בין התקנים אפשר לקרוא בהרחבה כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2790

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. את הראוטר בצד השני של הבית .כדי לקלוט את הראוטר אני צריך ללכת כמה מטרים למטבח כדי שהוא יקלוט את הראוטר . לעומת זאת המחשב הנייח בחדר שלי עם הכרטיס רשת האלחוטי שלו קולט מצוין את הראוטר בצד השני של הבית . איך אפשר לנצל את המחשב הנייח בחדר שלי והכרטיס רשת שלו כדי לקלוט עם הפלאפון כמו שצריך בלי ללכת למטבח? * אי אפשר להזיז את הראוטר *יש לי אנדרואיד 2.3 בפלאפון

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Cheif,

משרד התקשורת שוקל לחייב את ספקיות האינטרנט לאפשר ניוד כתובת דואר אלקטרוני, כך שלקוח העוזב את ה-ISP שלו יוכל להחזיק את כתובת הדוא"ל אצל אותו ספק. http://it.themarker.com/tmit/article/11628

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היום קראתי ב-ynet שרשות ההגבלים העסקיים אישרה את הרכישה (עדיין נתון לאישור משרד התקשרות) של 012 ע"י אורנג. סלקום גם הביעה עניין ברכישה של נטויזן. וכפי שאנחנו יודעים פלאפון קשורה לבזק ע"י בעלות צולבת (שקשורה אל בזב"ל). כפי שרואים יש התנקזות של אמצעי התקשורת (טלפוניה ואינטרנט) למספר חברות (אורנג', סלקום ופלאפון). מה דעתכם יהיה בעקבות כך, שיפור או הרעה במצב האינטרנט? קישור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4019636,00.html

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום. התקנתי לאחרונה על אחד מהמחשבים שלי ווינדואס 7. לפני כן היה לו XP אבל פשוט לא השתמשתי בו כמעט שנתיים ככה שלא לחץ לי לשדרג. הכל עובד מצוין ומתפקד כמו שצריך, חוץ מבעיה שיש לי עם חיבור לאינטרנט. 1. כרטיס רשת אלחוטי של TP-Link wn821 שמתחבר ב USB. במחשב הנוכחי שלי הוא עובד מצוין, ומתחבר לרשת שלי שנקרא לה default. במחשב שאליו שידרגתי כרגע ישנה אותה מערכת הפעלה (7) והכל על פניו אמור להיות אותו דבר, רק שיש לי איתו בעיה - אני מצליח להתחבר לרשת, אבל "אין גישה לאינטרנט". אותו מתאם אלחוטי בדיוק, פשוט מוציא אותו מהמחשב הראשון ומעביר לשני, בראשון הוא מתחבר לרשת וגולש, בשני הוא רק מתחבר לרשת אבל אין גלישה. ניסיתי כמה דפדפנים, ניסיתי למחוק את כל הנתונים האפשריים (קוקיס, קבצים זמנים …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Blacky,

מחר אני עומד לקבל ראוטר\מודם חדש מבזק אבל יש לי גם SmartBox של אורנג' שמנתב לי את השיחות טלפון ככה שאני לא יכול להרשות לעצמי לנתק אותו ולחבר רק את הראוטר של בזק... האם יש דרך לגרום לשניהם לעבוד יחד? אם כן אז איך אני מאוד אשמח לעזרה.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by aviv88,

הייתה לי בעיה במודם ( Aztech 600e ), עשיתי reset , ניתקתי מהחשמל והכל הסתדר. עכשיו אני בודק ב ipconfig /all , אני לא זוכר שראיתי את הדבר הזה , Lease Obtained , Lease Expires מה זה בכלל, אפשר לבטל את זה ..? * אני לא מחובר לרשת, מתחבר רגיל עם חייגן (ip דינמי) ..

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by roeesnir,

האם זה פשוט rj45 female? או שיש שם יותר מדוייק. אני רוצה לחפש ב-eBay ואני לא מוצא מי יודע מה מבחר.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Os.Master,

החדר שלי בצביעה ושמתי את המודם על הרצפה פתאום האינטרנט נהיה איטי יותר ברמה של 290MS פינג לאתר וואלה וכשהוא על השולחן זה 15 השאלה המענינית היא האם הרצפה מפריעה לעיבוד אותות במודם? לא מצאתי על העניין שום מידע באינטרנט.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי בבית מחשב ולפטופ. עד לא מזמן היה לי ראוטר 2WIRE שעובד בHPNA. קניתי אותו לפני 3 שנים ב1000 שקל וכל פילטר שלו עולה כ20 שקלים (המחשב והראוטר היו בממ"ד והלפטופ בקומה שניה ואפילו בלי החיבור לטלפון הייתה לי קליטה אלחוטית של 40-50% אפילו כשדלתות היו סגורות). ה2WIRE הלך וההורים שלי קנו מבזק ראוטר POWERNET RAP 720G שגם הוא עובד בHPNA ב1200 שקל ופילטר שלו עולה בערך 250 שקל, העברתי את המחשב לחדר רגיל (לא ממד) והקליטה שלו היא 20-30% במקרה הטוב. חייבת להיות אופציה יותר זולה וטובה, קשה לי להאמין שראוטר שעלה לפני 3 שנים 1000 שקל יותר טוב מראוטר שעולה היום 1200 למישהו יש רעיון?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. .תקציב: עד 180 ש"ח 2.דגם הראוטר הספציפי: TL-WR641G TP-LINK 3.מה המחרחק מהראוטר: קומה (כל מחשב בחדר אחר) 4.האם המחשב או הראוטר יהיו בממ"ד: לא 5.לאיזה מחשב יחובר הכרטיס: נייח 6.מה הדרך שתרצה לחבר את הכרטיס: (usb,pci,ועוד ...) USB אני עכשיו במחשב אחר (יש לי 3) משתמש ב TL-WN620G ואני חושב שהוא די טוב .. חוץ מזה שהוא לפעמים יוצא מהאינטרנט וגם שניסיתי לשים אותו קומה מתחת לראוטר (איפה שאני הולך לקנות את הכרטיס)הוא ממש בקושי קלט. אז אני מחפש לקנות כרטיס טוב שיתאים לדרישות שלי - מקווה שתעזרו אני גר בנתניה ואני מעדיף לקנות את הכרטיס מ IVORY אז אם תוכלו להמליץ לי על הטוב מאלה אני ישמח : כרטיס רשת אלחוטי TP-Link דגם TL-WN321G מהירות עד 54Mbps כרטיס רשת אלחוטי Edimax דגם EW-7718Un מה…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הי יש לי כרגע 2.5 מגה וכנראה שזה לא מספיק לראות את המונדיאל בסטרימינג רציתי לשאול אם 5 יעזור או שצריך אפילו יותר מזה ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by kisin,

יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים לנתב WRT54GL והכל עובד בסדר גמור. אם אני אקנה עוד נתב WRT54GL ואשים אותו בסלון עם XBOX מחובר אז שני הנתבים יוכלו לזהות אחד את השני? או אם אני אנסח את השאלה בצורה אחרת - האם WRT54GL יכול לתפקד גם כACCESS POINT? כי אני רוצה לחבר את הXBOX בסלון לWRT54GL ולהשתמש בו כACCESS POINT, זה יעבוד?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yosisharaby,

שלום יש לי ראוטר EDIMAX BR-6204 Wg עכשיו הוא מוגדר ושאני מנסה להיכנס פעם נוספת לאיי פי ראוטר להגדרות נוספות כמו פתיחת פורטים הוא לא מכניס אותי שמתי תשם משתמש והססימא שיש בחוברת מה עושים במצב כזה ואם אפשר לאפס סיסמא או משהו כזה תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Fighter,

שלום מכירים את האתר ספידגייד? אז יש להם משהו כזה שבודק הגדרות http://www.speedguide.net/analyzer.php?DATA_OFFSET=40&TCP_Options_string=020405500103030101010402&IP_MTU_DISCOVER=1&WIN=65340&RWIN=130680&MSS=1360&SCALE=1&TTL=49&TSOPT=0&SACK_PERM=1&IP_TOS=0&IP=84.94.100.22&timestamp=1172179900 עכשיו הקטע הוא שמה שרשום שם הוא לא נכון למרות שהאיי פי הוא נכון לי כתובים הנתונים הבאים(למטה יש תיבה כזאת) « SpeedGuide.net TCP Analyzer Results » Tested on: 02.22.2007 16:31 IP address: 84.94.xxx.xx TCP options string: 020405500103030101010402 MSS: 1360 MTU: 1400 TCP Window: 130680 (NOT multiple of MSS) RWIN Scaling: 1 Unscaled RWI…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Bah_gots_pIII_450,

אני וחברים שלי שיחנו SOF ברשת של שלושה מחשבים אצלי בבית, למרות שהיה נחמד הפינגים הגיעו עד ל100+! זה לא חריג ברשת ביתית? למישהו יש תוכנת בנצ'מרק לרשת?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Agqwe,

לאחרונה רכשתי חיבור חצי מגה adsl של בזק, כשהספק הוא נטויז'ן. מהירות ההורדה בחיבור @Obezeq הסתכמה ב8k מבזק נשלח טכנאי שבדק את מהירות ההורדה בקו שלי דרך מחשב נייד שהביא עמו - 67k אז: חיבור הקו של בזק תקין. הבעיה איננה בספק. למישהו רעיון? כרטיס רשת - realtek מודם אלקטל חלונות 98, 800 מגהרץ, 128 ram

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני מחובר לאינטרנט זהב עם ההגדרות הבאות (הראוטר שלי הוא edimax 6104k ואני מתחבר דרך מודם אלקאטל 5 מנורות) http://www.netguru.co.il/images/articles/71/6104Wg-9.jpg (האפשרות של בזק אצלי לא מסומנת כי אני דרך 012) לפני יומיים פתאום האינטרנט לא התחבר ואני מקבל בהודעת שגיאה 'no carrier detected' מישהו יודע מה הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Haflo,

אני בטוח ששאלו את זה קודם לכן, אבל אני לא מוצא! ??? איך אני יכול לבדוק האם החיבור שלי מהיר או לא? האם ישנה איזו בדיקת מהירות באינטרנט שנחשבת לאמינה בתוצאות שלה? למה אין פה בפורום איזה בסיס נתונים לגבי תוצאות מהירות של משתמשים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Mr.Angel,

10/100M PCI LAN CARD DRIVER FOR REALTEK 8139D זה מה שרשום לי על הדסקט שקבלתי איתו אבל משום מה אני לא מצליח להתקין אותם תחת WINXP אני מנסה להתקין גרסה של הדרייברים בשביל WIN2000 על הXP והוא רושם לי THE DEVICE CANNOT START )CODE 10) יש סיכוי לעזרה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Funkyzord,

קניתי כבל רשת באורך של 10M וכשה חיברתי אותו כתוב בשאין כבל רשת מחובר. אחר כך החזרתי את הכבל שהיה לי קודם והכול עבד בסדר נ.ב יש לי אינטרנט של תבל מודם של AMBIT וכ.רשת של REALTEK

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by hakotea,

מישהו ניסה לעשות בית חכם? בית שלא רק הרשת בכל הבית אלא שהשרת שולט גם במוזיקה ובתאורה, טלויזיה, וידאו, במיזוג וכו' יש הרבה אתרים שמוכרים ציוד אבל רובם משרתים את השוק האמריקאי (עובדים על חשמל אחר 110) והאחרים שמצאתי פשוט יקרים מאוד... התקנה נכונה של ציוד כזה (בצירוף תוכנה מתאימה) מאפשרת שליטה בכל הרכיבים הללו באמצעות המחשב, דיבור, או מרחוק בטלפון או בשלט... האם למישהו יש נסיון בזה? יודע איפה להשיג ציוד שמתאים לארץ? תודה, משה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by GunBlade,

שלום! קניתי כבל רשת ושני מחברים. כיצד עלי לחבר את המחברים לכבל כדי שהוא יהיה מוצלב? אודה מאוד למי שיוכל לענות באמצעות תמונה או לפחות תיאור מפורט של התהליך. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים