רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום , רציתי לדעת אם אני רוכש מודם ראוטר פרטי, האם אני יכול לחבר אותו במקום ההוט בוקס של הוט? Linksys CG7500 יש את הדגל הזה? האם מישהו יודע אם עובד עם הוט. קישור למוצר : https://www.linksys.com/us/support-article?articleNum=226170
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
עברתי מNETBOX של נטויז'ן לprivatebox של בזק בינ"ל בתקווה שתקלות הניתוקים יחלפו להן אבל מסתבר שטלפון ואינטרנט על IP לא עובד אצלי כמו שצריך. יש למישהו מושג למה ? ואיך אם בכלל ניתן לפתור את זה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הצטרפתי לאחרונה לסיבים של פרטנטר. אני משתמש במודם נתב פרטי XIAOMI Redmi AX6. כאשר אני מתחבר למודם נתב עם כבל אני מקבל 280 מגה מהירות (הורדה). כאשר אני מחובר אלחוטית אני מקבל רק 50 מגה. את המהירות בחיבור אלחוטי אני רואה גם במחשב וגם בטלפון. מה אני יכול לבדוק/ לעשות/ לשנות ע"מ שאקבל מהירות דומה גם בחיבור אלחוטי? תודה מראש, איתי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אם למשל אני פתחתי שרת על האינטרנט שלי, ואני מנסה להתחבר לעצמי דרך 127.0.0.1 , זה עובד. אבל אם אני מנסה דרך 10.0.0.1 שזה הכתובת של האייפי הפנימי של המחשב שלי, זה לא מצליח... וזה חוסם הרבה אפשרויות כמו להפעיל DMZ והתחברות לאייפי ממחשבים אחרים.... אני משתמש במודם כנתב אם זה חשוב... תודה..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תאור מצב : מחשב ראשון מחובר ל ADSL מחשב שלי לא מחובר לכלום, בעל כרטיס רשת מרחק - בשתי קומות נפרדות באותו בית (מרחק כבל של כ 30 מטר) מטרה : שיתוף אינטרנט ע"פ מה שקראתי בפורום, הפתרון הפרימיטיבי של חיבור 2 המחשבים בכבל, והשארת המחשב הראשי דלוק - קביל בהחלט. השאלות הם : 1. מה המרחק המקסימלי לעבודה עם כבל כזה ? 2. איזה סוג כבל זה ? (מה לבקש בחנות...) 3. כמה הכבל אמור לעלות ? 4. האם הפתרון יתן תשובה לשיתוף גלישה באינטרנט ? __________________________________ באותו נושא : 5. האם לפתרון של חיבור 2 המחשבים לסוויץ' יש יתרון נוסף פרט לאי תלות במחשב הראשון ? 6. האם הקמת רשת אלחוטית היא פתרון פרקטי ? כמה אמורה לעלות הקמת רשת כזו ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, המודם שלי SPEEDTOUCH 510 מוגדר כ PPPOA (חייגן פנימי) שרת DHCP מופעל, ו NATP מוגדר לפורטים הדרושים לי פתוחים. לאחרונה החל המודם שלי להתנהג מוזר, באופן רנדומלי לחלוטין הוא מתנתק ומתחבד שוב,לאחר בחינה של העניין מול בזק הגעתי למסקנה שהוא עושה ריסטרט לעצמו מאיזו שהיא סיבה. אני יכול לראות את המודם כבה ובאופן מיידי נורת החשמל מתחילה להדלק (להבהב) אחריה נורת הרשת ולבסוף נורת ה DSL. האם משנהו נתקל הבבעיה כזו, או מכיר פיתרון אפשרי אודה לא. כעת אני שוקל לחזור ל BRIDGE ואולי במצג זה המודם לא יעשה ריסטרט.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, חיברתי את המחשב הנייד שלי למחשב של אבא שלי בתקווה לעשות שיטוף אינטרנט, אבל הוא אומר לי שאין לי הרשאה להיכנס לרשת! אבל הוא עוד לא התעסק עם אומניוס כנראה > אז לפני שאני נותן למחשב שלי בעיטה, אנא תעזרו התמונה הראשונה היא מהמחשב שלי. השניה היא מהמחשב של אבא שלי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב יש לי בעייה יש לי שתי מחשבים שאחד מהם מחובר לאינטרנט באמצעות מודם usb והם מחוברים בינהם באמצעות כרטיס רשת עכשיו כשרק מחשב אחד מחובר לאינטרנט והרשת הביתית לא מוגדרת יש לי high id והאיטרנט טס בכל האתרים אבל כשהם מחוברים אני אמנם יכול לגלוש בשניהם אבל חלק מהאתרים עולים לאט (לא ממש נורא) אבל הemule לא מתפקד ונותן לי low id בשניי המחשבים יש לי win98se עכשיו איך לשנות את הגדרות הרשת הביתית כך שהמחשבים יעבדו כמו שצריך. בתודה מראש urich
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גר בבית פרטי עם 2 קומות ומחובר לפיבר של בזק במהירות של 2.5. עבור ה-wifi בבית אני עושה שימוש ב-Mesh של Deco, שכולל 4 יחידות: 2 יחידות של M4 ו-2 יחידות של M5. 2 יחידות בקומה הקרקע ו-2 יחידות בקומה שניה. היחידה הראשית של M5 ממקומת מחוץ לארון התקשורת בו נמצא הראוטר הסטנדרטי של בזק. אחרי שבמשך תקופה לא הצלחתי לקבל קליטה טובה בקומה השניה, חיברתי את אחת היחידות בקומה השניה ישירות ליחידה הראשית, והפכתי אותה ליחידת אתרנט. למרות שכרגע נראה שרמת הקליטה בכל היחידות טובה, אני מקבל מהירויות wifi לא משהו, סביב 90 מגה, למרות שבסביבת הראוטר של בזק המהירויות הן סביב 1000. אני רוצה לשדרג את המהירות בבית, ומתלבט האם להחליף את כל היחידות בבית לדגמים/ח…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
בזק מציעה את אתר השירות העצמי שלה עם מחירים של 69 שקל ל 15 מגה, 110 ל-100 מגה, ו-85 שקל ל-40 מגה. https://selfsales.bezeq.co.il/?locations=16&locations=32&locations=64 רציתי לדעת אם זה המחירים הכי נמוכים שאפשר לקבל מהחברה, או שאם מתקשרים אפשר לקבל הנחות יותר טובות.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בבית בJDOWNLAODER שלא מפסיקה להיתקע ולעשות צרות גם עם העדכונים של הג'אווה שנראה לי שהיא זו שעושה את הבעיות האם יש תוכנות אחרות ממלצות שמעתי על FLASHGET ו IDM אבל לא התנסתי בהם יש למשהו המלצות אני מוריד הרבה וצריך משהו שאני לא אצטרך לאפס ולסדר כל פעם מחדש בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי רשת אלחוטית בתקן N (עזרו לי פה בפוסט הקודם להגדיר על תקן N). אני מנסה לצפות בסרט באיכות 1080p דרך הרשת האלחוטית. כלומר הסרט יושב על המחשב הראשי ומשדר למחשב בסלון שמחובר ל-LCD. כאשר אני צופה בסרט דרך windows media player הסרט רץ חלק אבל אני לא מצליח להפעיל עליו כתוביות. כאשר אני מנסה להפעיל את הסרט דרך VLC שכן מראה כתוביות, הסרט יוצא מקוטע. כאילו נתקע לו ב-buffering. סרט באיכות נמוכה יותר לא נתקע ב-VLC. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם, אחרי שהקמתי סוף כל סוף רשת ביתית אז אני (כמו חלק גדול מהאנשים בארץ) מוריד ומוריד הרבה... הבעיה היא שכאשר אני משתמש בחיבור דרך הראוטר (חיבור עם כאבל רשת לא אלחוטי) אז אני לא מצליח לעבור במהירות הורדה (גם הורדות http וגם הורדות דרך תוכנות שיתוף) את ה50 ק"ב וזה לא משהו בהורדה עצמה אלא משהו אצלי... כי כאשר אני מחבר את המודם ישירות למחשב עם כאבל רשת ולא מודם לראוטר למחשב אז אני מצליח להוריד על כל הפס שלי... כשאני מנסה לעשות port forwarding אני לא מצליח ליצור לעצמי אי פי סטטי... אני לא מקבל אינטרנט בגלל זה אז אני תקוע בכל העניין של port forwarding... מישהו יכול לעזור לי או למצוא דרך לפתור לי תבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בחדשים האחרונים אני נתקל בבעיה מוזרה בביצוע download של קבצים מתוך כל סוגי האתרים. לעיתים הכל בסדר אך פעמים רבות ההורדה איטית להחריד או בכלל לא מתחילה. התשתית שלי - HOT + Netvision, נתב Dlink Dir-615, מחשבי XP ו-Win7, קורה גם בחיבור קוי וגם אלחוטי (G או N) ללא כל הבדל (כלומר זו אינה בעיית WiFi). כל הקומבינציה הזו אצלי למעלה מחצי שנה והכל היה תקין עד לפני כחודשים, בלי ששיניתי דבר. בחיבור ישיר למודם (אין חייגן) מוריד מיידית ללא כל בעיה (כלומר לכאורה אין בעיה עם הספקים שלי). גם בחיבור עם הנתב מוריד בסדר גמור קבצים דרך תכנות Email (Outlook + Gmail) כלומר אין שום בעיית תקשורת למעט הורדה של קובץ מתוך אתר. התמיכה של DLink לא מצאה דבר שגוי אצלי. גם החלפתי אצלם נתב לאחר מאות…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם! ברשותי מחשב נייד מדגם ASUS F3S על המחשב מותקנת מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה מחשב באופן כללי מעולה ולא עושה כל בעיות כלשהן הבעיה התחילה באופן מוזר כאשר קיבלתי את הראוטר, אני מנסה להתחבר לראוטר (גם שלי גם של אחרים זה לא משנה), והמחשב פשוט פוסל כל חיבור רשת על הסף ההסבר הוא שהוא לא מוצא חיבור זמין בטווח למרות שהמד מראה טווח מלא והטווח בפועל הוא פחות מ30 ס'מ ככה שזה ממש לא הגיוני, הבעיה לא מהראוטר כי א' ניסיתי אם שני ראוטרים שונים והבעיה אותה בעיה וב' יש לי איי פוד טאצ' והוא מתחבר ללא כל בעיה לשני הראוטרים האלה, אני יוצא מדעתי בניסיון להבין מה הבעיה אני מתחיל להאמין שהבעיה היא חומרתית אבל אם הייתה חומרתית המערכת הפעלה לא הייתה מזהה כל ראוטר בבקשה תעזרו לי אני אובד עצו…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב פנטיום 3, הוא רוצה לקנות כרטיס רשת, כי בטכניון יש רשת מטורפת שמאפשרת להעביר נתונים ב 10MB/S... כרטיסי רשת הולכים לאיזה חיבורים? PCI? PCI-E? הוא יוכל לנצל את הרשת במלואה?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן רכשתי מחשב, ואיתו רכשתי נתב של ST LAB. היו לי קצת בעיות בהתחלה עם החיבור, אך מסתבר שזה בגלל בעיה בחייגן בווינדוז והיא נפתרה על ידי התקנת פאטץ' קטן. אך הבעיה האמיתית היא שהראוטר הנ"ל (IPR-4P-EUR-1) אינו מכיל חייגן ל-VPN L2TP, רק PPTP. אז אני יכול להתחבר לאינטרנט, אבל רק מחשב אחד בכל פעם... אז מה עושים? קונים נתב חדש? איזה? איפה? וכמה? או שמבקשים מהספק (נטוויז'ן) להעביר אותי ל-PPTP? מה אתם מציעים? אשמח לתגובות כלשהן, בתודה, בועז.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך לקשר שני סניפים של חנות תחת אותו דומיין, שהמחשבים בסניף המרוחק יוכלו לבצע רישום בשרת ה AD בסניף הראשון. בנוסף - החיבור צריך להיות יציב מספיק עבור 5 משתמשים בסניף המרוחק שיבצעו חיבור RDP לשרת טרמינל בסניף הראשון. כל העבודה של הסניף המרוחק היא דרך הטרמינל... איזה פתרון הייתם מציעים בכדי לתת מענה טוב ויציב, וכמובן לא הכי יקר.... תודה רבה רבה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההתחיבות שלי ל 014 עומדת לפני סיומה - ואני רוצה לבדוק אופציות. כרגע יש לי : - 014 + הוט כבאנדל במהירות 1.5 - אני לא משתמש באימיול בכלל ובביטורנט לעתים נדירות מאוד - אני *כן* מוריד מסות (ה 1.5 שלי יכול להיות מנוצל במלואו גם חודש שלם ברצף. תעשו חשבון כמה ז - מעוניין להשאר בתשתית הוט (למרות שמי שמכיר אותי מפורום צרכנות בתפוז יודע את דעתי עליהם) בגלל בעיות בזק באיזורי. אבל, מכיוון שלא מוכן לתת להוט להכניס יד לחשבון, אני נאלץ להשתמש בבאנדל של הספק + הוט. - המהירות מספקת אותי, אולי אעלה קצת. - נטויז'ן, 012 - מוקצים מחמת מיאוס. - *לא* מחפש כל שרות מתקדם (הסמארט בוקס של אוראנג', טלפון אינטרנטי, "רשת אלחוטית ביתית" וכו') וכן, יש לי מספיק ידע טכני משלי לתחזק את הרשת הביתית שלי לבד …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קצת הקדמה, בית קומה אחת בן 4 חדרים, 100 מטר מרובע סך הכל. בחדר אחד יושב מחשב נייח בו גם נמצא המודם ראוטר, חדר אחר (ממד) בו יש HTPC וPS3, אייפד שמטייל ברחבי הבית ולפטופ X201 תומך עם אנטנה תומכת N שגם מטייל ברחבי הבית, ראוי לציין שאני גולש על בסיס יומי מהמרפסת למרות שמרחק אווירי מהראוטר הוא 10 מטרים. עד לא מזמן הייתי משתמש במודם מוטרולה 5100 של הוט בשילוב עם רואטר 6524 של אדימקס- השילוב הזה הניב לי מעל 20 ניתוקים ביום ברמה שפשוט לא היה אפשר לתפקד. לאחר וויכוחים עם הוט החליפו לי להוט בוקס שמשמש כמודם וכראוטר ביחד, כרגע משום מה הנייד מחובר תמיד על 54 והאייפד סובל מהמון ניתוקים. כמה שאלות- 1. מה הדרך הנבונה ביותר לחבר אינטרנט בממ"ד כאשר הצרכים הם גלישה ומעט צפייה י…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבקשה תכתבו בנפרד כמה על ספק וכמה לחברת הכבלים יש לי ADSL 0.5 ואני מאוכזב מעוניין לעבור לכבלים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי לפעול לפי המדריך שהגיע עם הראוטר אך לא הצלחתי להשיג חיבור. צירפתי את המסך הגדרות של החיבור, איך אני אמור למלא אותו? - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה הסתדר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות PDA עם טלפון ויכולות WIFI אז אני רוצה לדעת איזו רשתות נתמכות בארץ(שאני לא יקנה ואז זה לא תואם..) ואיזו הכי טובה? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=487069.msg4168331#msg4168331
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הראוטר ישמש שלושה מחשבים כאשר שניים מהם מתחברים אלחוטית ואחד מהם חוטית אף אחד לא משחק ברשת אך הם לעיתים קרובות מורידים תכנים בתוכנות שיתוף קבצים המחשבים נמצאים באותה קומה ללא קירות עבים ביניהם כך שמבחינת קליטה אין בעיה. עד עכשיו הם היו עם DLink 624 עם אנטנה 5dbi יחידה ולא היו בעיות פשוט הראוטר איבד את הצפון (מתנתק מתחבר ומתאתחל לסירוגין) אני רוצה להספיק לרכוש עוד היום אז האופציות של מעכשיו לעכשיו בשבילי הם אייבורי או KSP. חשבתי על ה TP Link WR1043ND אבל הוא נראה לי יותר מידיי לצרכים. דעות\עצות יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-