רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
חישובים עדכניים לגבי קצב צריכת הכתובות ב APNIC (רשם האינטרנט של אסיה והאוקיאנוס השקט) מראים כי APNIC עתיד לצרוך את כל כתובות האינטרנט (IPv4) הקיימות שלו תוך פחות מחודשיים. (מקור: http://routing.co.il/ipv6/2011/02/19/%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%99%D7%95%D7%9D/ ) התהודה העולמית של אירוע כזה עשוייה להוביל ל "בהלת IPv6", התקנה מהירה, הוצאת כספים וכו'. אם אתם קונים נתב חדש - זיכרו לבחור נתב התומך ב IPv6.. יובל
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תיאור התקלה: לאחר בדיקת פינג לכמה שרתים ראיתי שהכל תקין והבנתי שיש לי פינגים גבוהיים רק במשחקים אונליין. הכיצד זה יתכן ולמה? ניסיתי באמת הכל. לא מבין איפה הבעיה פה. מחובר בכבל, מחשב WIN10. WALLA.CO.IL GOOGLE DNS
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עובר אצלי בקירות כבל רשת 8 גידים, כרגע אין לו את המחבר שלו, ז"א צריך לחבר לו את הראש פלסטיק הזה שמתחבר לכרטיס רשת. השאלה: זה משנה באיזה סדר הגידים??? ואם זה משנה, באיזה סדר לסדר אותם מימין לשמאל כאשר קפיץ הביטחון כלפי מעלה? דרך אגב, הצבעים של הגידים שונים מאלו שראיתי בכבל תקשורת מוכן, הצבעים שיש לי הם: שחור, חום, כחול, ירוק, כתום, לבן אחד, אדום, סגול. בכבל רשת שקיבלתי עם הראוטר למשל זה: כתום, כתום לבן, לבן פעמיים, לבן ירוק, ירוק, חום, כחול, תודה לעוזרים ולקוראים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמעט שבוע הגיע אלי (סוף סוף) הראוטר החדש של Xiaomi, חייב לומר שבחירת ייבוא המשלוח דרך "דואר ישראל" ולא דרך חברת משלוחים פרטית כזאת או אחרת הייתה מקרית לחלוטין. המוצר הוזמן דרך GearBest ויאמר לזכותם שקיבלתי את החבילה בזמן שהובטח לי. כפי שודאי רובכם יודע, הנתב הזה עובד בתדר 5Ghz והוא נתמך בכ-40 ערוצי תקשורת, דבר אשר מפוקח ע"י רגולטורים של משרד התקשורת (שלא היה לי מושג שקיים גוף כזה, לפני כן) והוא נאסר לשימוש בארץ, הגיע עם מכתב אזהרה "הודעת דחייה לייבוא ציוד" אך מה שחשוב הוא שהמוצר אצלי בסופו של דבר, למרות הכל. כעת אשמח לברר ולהתייעץ כיצד להתקין אותו, שבוע הבא אני עובר דירה ואני מחליף את Partner ל-בזק (מבחינת ספק). …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי עכשיו מחשב נייד וכשאני מנסה לתפוס את הרשת האלחוטית שלי קרוב למשב בסביבות 5 מטר מהראוטר הוא תופס והכל בסדר אבל כשאני נכנס לחדר במרחק בערך 15 מטר ממנו אז הוא כותב לי שיש לו בעיה עם הנתונים שהבתי לו ואחרכך הוא כבר לא מוצאה אותו בכלל. אני לא השתמשתי באנטנה של הראוטר הרבה מאוד זמן והיא קצת שבורה מישהו יודע האם זה יעזור להחליף אנטנה ואיזה אנטנה כדי לשים ואיך אפשר למצוא כזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה של קריסת החיבור ושל מה שניקרא local area connection שלי לא מגיב בכלל, יש לי מודם של מוטורולה ואני מחובר איתו עם usb וכבל ethernet מה שמאוד מוזר הוא שהשותף שלי לדירה מחובר רק עם כבל ethernet ולא צריך את ה-usb , אבל הבעיה שלי היא שלפעמים ללא כל אזהרה מוקדמת החיבור לרשת פשוט נופל ואני לא יכול לעשות כלום, ניסיתי להסיר את ההתקן של המודם אך ללא הועיל, פשוט תקוע (המחשב), מה שעוד ראיתי זה שברגע שזה קורה ואני עושה restart למחשב מופיע לי מעין אנימציה קטנה בתחתית המסך (ימין למטה יש לי xp באנגלית) של שני מחשבים עם משהו שמחפש מעין connection אך לאחר מספר שניות הוא מודיע לי ש local area connection לשי לא טוב והוא לא יכול להתחבר אליו ואז אינני יכול להתחבר לאינטרנט…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לדברי בזק לא ניתן להגיע ליותר מ-70. כפי שרואים אני מקבל גם יותר מ70. אז ביקשתי גם מבזק בנלאומי שישוו לתשתית. אלו הם התוצאות שקיבלתי: אתר בזק: Uploaded with ImageShack.us אתר בזק בנלאומי: Uploaded with ImageShack.us אתר speedtest: Uploaded with ImageShack.us באתר speedtest נתתי לו לבחור את השרת המהיר ביותר בעצמו.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב פנטיום 3, הוא רוצה לקנות כרטיס רשת, כי בטכניון יש רשת מטורפת שמאפשרת להעביר נתונים ב 10MB/S... כרטיסי רשת הולכים לאיזה חיבורים? PCI? PCI-E? הוא יוכל לנצל את הרשת במלואה?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם Win98 ואני רוצה לחבר אותם ברשת עם כבל USB... חיברתי את הכבלים הפעלתי את המחשבים... עכשיו הבעיה היא שניסיתי להתחבר דרך התוכנה שמגיע עם ה-Windows שנקראת "Direct Cable Connection" עשיתי מחשב אחד Host ואת השני Guest על COM1 וזה פשוט לא מתחבר...(הוא עושה כל הזמן Connecting) :'( מה עושים?? :-\ ואיך אני יכול לדעת על איזה COM ה-USB? ??? נ.ב הרבה אמרו לי שב-Win 2k/ME/XP זה יהיה הרבה יותר קל... אבל אני מעדיף בכל זאת לנסות עם Win98...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית שני מודמים. אחד רגיל של הספקית, ואחד שלשבאמצעותו אמא שלי מתחברת למחשב בעבודה. במחשב שלי יש רק חיבור אחד ככה שכל הזמן צריך לנתק ולחבר את הכבל. יש כרטיס רשת קווי, עם 2 חיבורי אטרנט, ככה ששני הכבלים יהיו מחוברים כל הזמן ואז צטרך רק לבחור את הרשת במחשב?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום התקשרתי לבזק סטור כדי לברר איזה דגמים יש להם במלאי . לפי מה שקראתי בפורום ה D LINK דיי מומלץ ,הבעיה שאין להם אותו במלאי הם הציעו או NETGEAR DGN 220 או D LINK מחודש (לא אמרו איזה דגם) מה דעתכם ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר של 3COM שמחובר ישירות למודם ומתחבר דרך חיבורים בקירות לכל החדרים בבית למחשבים שלנו (3 סה"כ). יש לי ראוטר נוסף של linksys שאני רוצה להתקין בחדר שלי, כך שאני יחבר אותו לקיר מצד אחד (איפה שה3COM יוצא), הוא יהיה hotspot של wifi בלבד וואז מהצד השני אני אחבר אותו למחשב. זה בגלל שאין קליטת WIFI בחדר שלי ואני צריך אותה בשביל האייפון שלי. זה אפשרי? איך?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מצלמה Xiaomi PTZ 2K Pro והסטרימינג לאגי בצורה שאי אפשר לעבוד איתה (אפילו ברזולוציה של 360p). ניסיתי לאפס אותה, להגדיר אותה מחדש. היא נמצאת במרחק של כ- 2 מטר מהראוטר עם קליטה מלאה... לפי מה שהצלחתי להבין, בגלל שהיא מצלמה שמיועדת לשוק המקומי בסין, היא מתחברת לשרתים סיניים ולא גלובליים של Xiaomi, ולפיכך הלאגים בסטרימינג. יש למישהו רעיון איך.לפתור את הבעיה מבלי לנסות להחזיר את המצלמה למוכר?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני יומיים שחזרתי מהלאן פרטי כל הבעיות התחילו.. באתי לחבר את שני כרטיסי הרשת וראיתי שבמחשב החדש הוא לא נותן לי לעשות שיתוף אינטרנט ידני! אבל הייתה רשת... בסוף הצלחתי לסדר את זה(אפילו אני לא יודע איך או לא זוכר) אבל עכשיו זה קרה עוד פעם ועכשיו אני לא יודע לסדר את זה... הבעיה היא שיש רשת והוא מזהה את הרטיסים אבל שאני בא לעשות שיתוף אינטרנט ידני של הכרטיס רשת הוא פשוט לא נותן לי! הוא עושה לי ERROR שאני מנסה לעשות את זה דרך הNETWORK WIZARD אז הוא כותב לי CHOULD NOT COMPLETE מזה לעזאזאל?!? עזרה דחופה. נואש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! תמליצו לי בבקשה על HUB אלחוט, כלומר אני לא צריך ראוטר. רק את הנתב בעצם. המחירים ממש מתפזרים בין ה150 ל"הרבה", ואני לא באמת יודע למה אני זקוק. בעצם אחבר אליו מחשב שולחני (ע''י כבל) ו2 ניידים בWIRELESS. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לנו בארון תקשורת בבית את הראוטר של אורנג' (SIEMENS), ואליו מחובר SWITCH (בן 3 שנים, פשוט, של LEVEL-ONE, שמפצל את האינטרנט לשקעים ברחבי הבית) ומחוברת גם הקופסת VOD של YES. כבר שבועות ארוכים שכל התשתית הזאת לא עובדת טוב - והאינטרנט (אלחוטי או חוטי) נופל לנו - מקבלים הודעת "no / limited internet connection" אחרי שהטכנאי של אורנג' היה בבית, הוא טען שהבעיה היא ב-SWITCH שכנראה מקצר (אחד השקעים שלו כבר לא תקין תקופה ארוכה, אולי הוא באמת עשה את שלו), או אפילו עניין של עומס על הראוטר. ברגע שהוא ניתק אותו הכל עבד תקין! רק כדי להיות בטוחים המשכנו לעבוד תקופה כשכל פעם מחברים רק "קופסה" אחת ל-SMART BOX (פעם את הVOD ופעם את הSWITCH) - אבל המסקנות לא היו חד משמעיות.... השאלה שלי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להפעיל ולכבות את המחשב שלי בשעה קבועה כל יום. על הקטע של הכיבוי התארגנתי סבבה אבל יש לי בעייה עם ההדלקה. עד עכשיו הייתי מבקש ממישהו להדליק אותו אבל זה לא הלך. יש לי לוח אם עם כרטיס רשת שלדעתי תומך בWake on lan ורשת ביתית עם מחשב שעובד 24/7 והייתי רוצה לדעת איך אני מפעיל אותו את האופציה הזאת. (אין בעייה לגרום לה לקרות בשעות קבועות עם הschedualing). אם למישהו יש רעיון אחר איך להתניע מחשב אוטומטית הייתי רוצה לשמוע!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. בבית יש לנו יחידת דיור. אך אני לא מצליח לקלוט את הוויי-פיי מהבית. לכן רכשתי extender של חברת Edimax. עלה לי בערך 200 שקלים. חיברתי את המאריך באזור אסטרטגי. הבעיה: עדיין האות חלש. לכן רכשתי כבל Ethernet של 20 מטר. חיברתי אותו ל Edimax. ואותו חיברתי לנתב של אורנג׳ (שהיה מצוי אצלי בבית, של חברת Siemens). חיברתי את הכבל לכניסת ה WAN. עשיתי ריסט לנתב של אורנג ואז בהגדרות (אני לא ממש מבין בזה) החלפתי ל dhpc. משהו כזה. וזה עובד. הבעיה: איטי מאוד! בדיקות מהירות הראתה פחות מ 0.5 דאון ו 0.1 אפ. לעומת זאת, בדיקת מהירות עם האייפון ליד ה Edimax הראתה 7 ו- 1 בהתאמה. האם ההגדרות שגויות? ממש אשמח לעזרה בנושא. חג שמח.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיים: 1. ראוטר D-Link DSL-2650U האחראי על הWAN 2. מודם Motorola SURFboard SB4200 3. חיבור לאינטרנט של "הוט" (L2TP) האם אפשר להגדיר את הראוטר בצורה כזו, שיוכל להתחבר לאינטרנט דרך L2TP, כאשר המודם פשוט מחובר לכניסת Eth כלשהיא? יש לי הרגשה כי השאלה יכולה להיות ממש מגוחת וחסרת משמעות, אך לצערי אני רחוק מדיי מעולם המחשבים בכדי להבין זאת בעצמי :-). בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בעבר הכול פעל טוב אבל עכשיו משום מה פתאום הפורט לא פתוח. עקבתי מחדש אחרי כל ההוראות שמצורפות לי כאן http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/3com/3CRWER100-75/Utorrent.htm והכול 1 ל1 אותו הדבר.. לא מבין מה יכולה להיות הבעיה..
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקרוטב אנחנו קונים עוד מחשב לאחי הקטן ומה לעשות גם הוא רוצה לשחק קונטר סטרייק במחשב שלו אז אבא שלי אמר שנעשה רשת אבל אמרתי לו שאי אפשר לשחק על רשת אם שתי מחשבים במשחק רשת בו זמנית, ובמיוחד בקונטר סטרייק ששם ההבדל בין פינג 50 ל80 הוא גדול מאוד. בקיצור אבא שלי לא מוכן לשלם עוד 200 שקל לעוד נקודה נפרדת (ואני מסכים איתו), אבל הוא מסכים להגדיל את חבילת האינטרנט ל1.5 (כרגע יש לי 750), השאלה שלי אם זה יעזור ויהיה אפשרי לשחק בו זמנית CS.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת! (אני מקווה!?) הזמנתי את החבילה של Yes+Wow ומחר צריכים לבוא ולחבר אותי..... רציתי לדעת אם יש למישהו להמליץ על אתרים עם מידע בנוגע ל ADSL ולמודם של Alcatel נושאי אבטחה או משהו? דברים שאני צריך לדעת....?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רשת עם שרת ובעיה עם שני תחנות שמריצות WinXP, לאחר זמן מסוים שהם כבר מחוברות לרשת (ומסוגלות להיכנס לרשת דרך Microsoft Windows Network דרך My Network Places) לאחר פרק זמן לא ארוך אני כבר לא מסוגל לעשות Browse לרשת דרך My Network Places - אני מקבל הודעת שגיאה Network is not accessible you may not have the premissions to use this netowrk resource צריך לציין שכל שרותי הרשת שלי פןעלים ועובדים, אני נכנס לכל כונני הרשת, ונכנס לכל מקום ברשת דרך Start->Run רק לבצע Browse לרשת אני לא מצליח!!! קרה למישהו בעיה דומה? רעיון לפיתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי ושלום לכולם אחרי שתרמתי את הראוטר שהיה לי של אסוס WL-520G מלפני 6 שנים ששירת אותי מעולה ועדיין עובד אני צריך ראוטר לשימוש ביתי, מפלס אחד , דירה רגילה, כרגע אין ממ"ד, כניראה עוברים כך שיהיה ממ"ד.. צריך ראוטר אלחוטי, בסיסי, יציב, לחיבור בכבלים (זה מה שכרגע משתמש) ושיהיה מה שצריך להיות בעניין תקן N... התקן עוד לא אושר ואת האמת זה לא ממש מענייןם ככה שלא אכפת לי שיהיה באותו תקן G שהיה.. העברת קבצים באלחוטי, אני לא עושה, בשביל זה יש דיסאוןקי... ככה שמהירויות לא צריך במיוחד ראוטר MIMO לא מעוניין.. אבקש המצלמה על פי שימוש שלכם בבית, או משהו פופולרי שאו ציינו אותו לטובה בכל מיני מקומות. תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, ניסיתי להתקין את ה-Firmware החדש ולא הצלחתי. ביצעתי LOAD ל-BIN. ביצעתי ERASE SAVE ולאחר מכן RESET הפעולות הותירו את ה-ROUTER ללא FIRMWARE והותירו לי ברירה אחת:להחליף את המודם בחנות בזקסטור הקרובה. יש מישהו שזה קרה לו ויודע איך להמנע מכך? לא נעים לי ללכת *שוב* לחנות בזקסטור להחלפה. תודה, אסף
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-