עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Spook,

הראוטר הישן שלי עושה בעיות (כל יום שאני מגיע הביתה אני מגלה שהאינטרנט התנתק ולא מתחבר אלא אם מנתקים אותו מהחשמל ומחברים מחדש). אז הגיע הזמן להחליף. צריך המלצה לראוטר. יש לי מחשב אחד נייח שמוחבר קווית ומשמש בעיקר בתור שרת קבצי מוסיקה וסרטים ולשיתוף קבצים, מכשיר XBOX, ומחשב נייד שמחובר בחיבור G. המחשב הנייח לא מחובר למסך/מקלדת/עכבר והחיבור אליו מתבצע ב Remote Desktop. הנייד שלי תומך בחיבור ג'יגהביט. האם יש ראוטר שתומך בזה? אם כן, מה הפרש המחיר? האם יש טעם לקנות עם תמיכה ב-N?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  2. Started by Cheif,

ה-BaudTec 1 Port ETH הוא מודם ADSL שבזק מספקת ללקוחות שלה. דגם זה מבוסס על המוצר R243R1 של חברת BaudTec הטיוואנית. המדריך מתאר, שלב אחר שלב, את אופן הפיכת המודם לנתב. http://www.netcheif.com/Articles/BaudTec/BaudTec.htm

• 1 תגובה
    • 9.3k צפיות
  3. Started by yonni,

שלום חברים. אני מחובר במהירות 5 מגה וכבר כמעט חודש ישנה איטיות בלתי נסבלת, במיוחד בהורדות משרתים בחול ובסטרימינג- YOUTUBE AND VIMEO...בעצם באופן כללי מכל האתרים שלא בארץ. היה אצלי טכנאי של הוט כבר פעמיים. בהתחלה באמת הייתה בעייה אזורית כלשהי אבל כיום אחרי שהיא טופלה ובבדיקות מהירות באתרים של הוט ו013, הכל תקין, עדיין אני חווה איטיות נוראית. הייה אומר אפילו שכיום האינטרנט הוא איטי יותר ממה שהיה לפני כחודש לפני ששדרגתי מהירות מ-2.5 ל-5. מה האפשרויות שלי במצב כזה. מה מקור הבעייה? תודה

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה עם משחק רשת ובפרום משחקים אמרו לי שזה בעיה של הראוטר. יש לי רשת של שני מחשבים עם מודם שהפכתי לראוטר (ECI 270) +סויץ'. עכשיו הבעיה היא שאמרו לי איזה פורטים צריך לפתוח ופתחתי לפי המדריך http://www.fresh.co.il/dcforum/dcboard.cgi?az=show_thread&om=8844&forum=Networking&omm=0 אבל זה לא עזר. בעיקרון פתחתי פורטים לאימיול לאחר LOW ID וזה עבד השאלה אם יש אפשרות לבדוק אם פורט מסויים באמת פתוח כדי לדעת בוודאות שזה לא הבעיה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by natan84,

שלום לכלם, ישנם ראוטרים כגון TL-WDR3600 או TL-WDR4300, שהיצרן מצהיר עליהם שהם 802.11n Dual band, אבל לא 802.11ac אמיתי. כיצד ראטורים כאלה יעבדו עם מכשירים שיתמכו ב 802.11ac? האם התעבורה תהיה מוגבלת למהירות 300mbps בתקן n, או שהחסם העליון יהיה המהירות המשולבת הנמוכה מבין הראוטר והמכשיר בשני התדרים יחדיו? ובמילים אחרות, מה אני מפסיד בקניית ראטור 802.11n Dual band בכ-350 ש"ח לעומת ראוטר שכתוב עליו במפורש שהוא 802.11ac, ועולה לפחות 450 ש"ח?

• 9 תגובות
    • 4k צפיות
  6. תודה לכל מי שיעזור לי !!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. ה-D-Link DSL-2760U הוא מודם/נתב אלחוטי בתקן N שחברת בזק מספקת ללקוחות ה-ADSL שלה המוכנים להתחייב ל-3 שנים. כמו כל נתב, גם הוא תומך ב-4 כניסות LAN ובנוסף ליכולת האלחוטית בתקן N, הוא גם כולל שתי כניסות USB המאפשרות לחבר אליו מדפסת ודיסק חיצוני. סקירה מפורטת של הנתב ניתן למצוא כאן -- http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2760U/DSL-2760U.htm

• 1 תגובה
    • 5.8k צפיות
  8. Started by RazKaziRo,

שלום לכולם, יש לי בעיה שמאוד מציקה לי בזמן האחרון והיא בעיה של קפיצת פינג הדבר קורה אך ורק במחשב הנייח שלי שמחובר בצורה קווית לראוטר של HOTBOX במחשב נייד נוסף שמחובר לרשת בצורה אלחוטית אין את הבעיה אני לא מצליח למצוא מאיפה נובעת הבעיה זה בערך נראה ככה: כל X זמן הפינג פשוט עף שללתי בעיה בספק/תשתית בגלל המחשב נייד ששם הבעיה לא קיימת אשמח לקבל הצעות לעזרה או כלים לניטור הרשת ולמציאת האשמים תודה על העזרה רז

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  9. Started by MetalB,

יש לי אינטרנט מהיר בכבלים 750KBps 012 שפועל לי ממש טוב יש לי בעיה מוזרה: כשאני מתקין את ה- windows (אותה בעיה גם ב-98 וגם ב-XP) בהתחלה הפינג שלי הוא טוב מאוד ואני מגיע לפינג של 30-40 משום מה לאחר זמן מה שאני משתמש ב- windows פתאום הפינגים שלי קופצים למרות שהאינטרנט פועל בקצב טוב עכשיו אני משתמש ב- windows 98 שעשה לי שוב את אותה הבעיה זה פשוט משגע אותי! למה הפינג במשחקים גבוה אם האינטרנט פועל לי מהר מאוד זה מוריד לי על קצבים ממש גבוהים: 92KBps שזה בדיוק כל רוחב הפס! וזה לא שאני מתקין איזשהו תוכנה גם אם אני לא מתקין שום תוכנה זה קורה לי...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by eliron,

יש לי את הראוטר 6740U H1 של בזק, שהתעקשתי להחליף לאחר ניסיון רע עם דגמי הG למיניהם. חבר שלי הודיע לי שלפני חודשיים עדכנו לו את הגרסא הכי חדשה אוטומטי. בדקתי אצלי ואני עדיין עם גרסא מ2013. BZ_1.01.19_OpenWifi_03262013כ בדקתי באתר של בזק, והגרסה שיש לי היא הכי חדשה שיש להם. יש אפשרות לעדכן חוץ מלהתקשר אליהם?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ToMeRv32,

ממש לפני כמה דקות מת הראוטר בבית, D-link dsl 2650u של בזק. עשה מעט בעיות בעבר אך בסה"כ סיפק אותנו. אני צריך המלצה לראוטר כלשהו (עדיף המלצה לכמה דגמים דומים אפילו מחברות שונות למקרה שלא יהיה). הדרישות - לפחות 4 יציאות חוטיות (4 מספיק), אינטרנט אלחוטי מאובטח וכניסת usb היא אופציה מועדפת. מחיר לא מוגבל פשוט אין צורך במשהו מעבר למה שציינתי. המהירות כרגע בבית 15MB, כמובן שאין צורך במשהו שתומך במהירויות הזויות שלא אתקדם אליהם. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. מישהו מחובר כאן או שהיה מחובר לאינטרנט של הוט ויש לו חוות דעת לכאן או לכאן על האינטרנט שלהם? אשמח לשמוע אם מישהו מחובר דרכם. גם לגבי הטלפוניה שלהם אם משתלם לעבור אליהם מבזק. תודה!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. הורידו עכשיו ותהנו!!!! http://us.f1.yahoofs.com/users/e6e91a9c/bc/My+Documents/KazzaLite.exe?bc0XYV.AejoZvGTq

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  14. Started by Black_eagle,

שלום . יש לי את הנתב BR 6204 EDIMAX . יש לו בעיה שהוא מנתנק תחת עומס, כאשר מורידים קובץ גדול ממספר מקורות. הבעיה גם שהוא לא מתחבר חזרה, עד שאני לא עושה לא מוציא את השקע מהחשמל. מישהו יודע איך לפתור את הבעייה? תודה

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  15. פשוט יש איהשהו אתר שהוא לא נותן לאנשים מחוץ לארה"ב להכנס, ואני ממש רוצה להכנס לשם, כשאני מנסה להכנס הוא אומר שרק אנשים מארה"ב יכולים להכנס. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. אוקי יש לי אינטרנט 12Mb של בזק ותשתית הוט. יש לי מודם Terayon tj71 ואני רוצה לקנות ראוטר בתקן N וכמו כן חיבור אלחוטי של USB למחשב.... חשבתי על אלו: נתב: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8162 כרטיס USB: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9392 מה אתם אומרים? זה שווה? אתם מכירים איזה שהם בעיות עם רכיבים אלו? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אחרי הרבה בעיות עם אחד המחשבים הנייחים בבית שהיה מחובר בצורה אלחוטית קניתי את המתאם אינטרנט דרך החשמל של Edimax AV500 כשאני מחבר אותו למחשב הנייח אין תגובה והוא לא מתחבר לשום רשת, כשאני מחבר אותו למחשב נייד מאותה נקודת חשמל הכל עובד נהדר! ניסיתי על 3 מחשבים שונים והבעיה רק במחשב הנייח, אני משאר שהיא נובעת מכרטיס רשת לא תקין, איך אני בודק את הדבר לפני שאני רוכש כרטיס חדש. המחשב חדש נקנה לפני חצי שנה. תודה, עוז.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם! קיבלתי ראוטר חדש מבזק והאינרנט עובד לי מצוין. הבעיה שכאשר אני מנסה להתחבר לרשת האלחוטית אז מתחילות הבעיות. האייפון שלי רושם שהוא לא יכול להתחבר לרשת הזו וכך גם הלפטופ. המכשירים מזהים את הרשת אבל צלא מצליחים להתחבר. הרשת בלי סיסמא. משהו שמע על הבעיה או יודע מה הפתרון. אשמח לעזרה תודה מראש! רן

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by goldyoav,

שלום לכולם, במחשב שלי יש שתי מערכות הפעלה WIN XP PRO בשתי מחיצות שונות כאשר הבחירה איזו מערכת להפעיל היא בזמן ה - BOOT. בכל מערכת הפעלה הגדרות התקשורת הן שונות (ספקים שונים) האם אני יכול לחבר שני כרטיסי רשת למחשב, כאשר כל אחד מיועד למערכת הפעלה שונה? (בכל מערכת הפעלה יתבצע קינפוג רק לכרטיס אחד והשני לא יקונפג) אם אני לא אגדיר את אחד הכרטיסים במערכת הפעלה אחת, האם הוא לא "יציק" כל הזמן שיש לו חומרה חדשה שלא הותקן עבורה DRIVER? תודה יואב

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. בעקבות כל הבאלגן שהיה כאן ב-24 השעות האחרונות לגבי האפשרות להתנתק מ-HOTNET מבלי לפגוע בחבילת המבצע ב-329 שקל, פניתי ל-HOT ויש חדשות טובות. נציג רשמי של החברה פרסם בפורום השני אותו אני מנהל ("הפרדס") את ההודעה הבאה: * לקוח שכעת מעוניין להצטרף לטריפל Platinum לא כולל ספק ישלם 379 ש"ח תשלום חודשי. * כל לקוח שכבר הצטרף לטריפל הנ"ל במסגרת ההשקה כולל ספק HOTnet בעלות של 329 ש"ח + 20 ש"ח תשלום לספק, וכעת, לאחר סגירת הרשאת מבצע ההשקה יהא מעוניין לעבור לספקית אחרת, יכול לפנות דרך שירות הלקוחות, ותוך 2 ימי עסקים יבוצע עדכון מבצע טריפל Platinum לא כולל ספק במחיר ההשקה דאז, היינו 329 ש"ח ויוכל הלקוח להצטרף לכל ספק אשר יחפוץ. ההודעה של HOT גם מאשרת את נושא ההפרדה המבנית: " ספקית HOTne…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. כדי להקים רשת אלחוטית בבית אני צריך: נתב אלחוטי - Linksys WRT54GL למשל (הוא טוב??) מודם שיתחבר מהקו טלפון עם כבל תקשורת לנתב (זה כבל RJ45????) כרטיסי רשת אלחוטיים בשני המחשבים (יש לי Usb1.1 באחד המחשבים, אז עדיף כרטיס רשת שיתחבר לסלוט של ה- PCI??) אני רוצה לעשות הפתעה למשפחה שלי אז תפרגנו ותגידו לי אם זה נכון ואם יש לכם המלצות :

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. היום התקינו אצלי רשת NGN 10 מגה מהירות ההורדה המקסימלית שהצלחתי להוריד קבצים בצורה ישירה (שמירת קובץ כ לא עוברת את 300KB/SEC זה רחוק מאוד מ-10 מגה הורדה. אפילו באתר הבדיקה של בזקבינלאומי המצב דומה.ההעלאה טובה כ- 780KB כאשר מורידים 5 קבצים במקביל באותה דרך כנ"ל מגיעים ל-10 מגה (5 כפול 250KB) אבל בכל מקרה לא יותר מ-250 כל קובץ גם בהורדה של קובץ בודד. האם זה נורמלי? זה לא ממש 10 מגה. כי מה יהיה אם אוריד קובץ של 4 גיגה במהירות כזו נמוכה?

• 35 תגובות
    • 9.2k צפיות
  23. Started by adlanm,

שלום כשאני מעביר קבצים בתוך הרשת בין WIN 7 ל-XP אני מקבל מהירות תעבורה של 11 מגה זה נראה לי מאוד איטי נתב Edimax BR6434N

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by star010101,

שלום לכל המומחים , אודה לכם תוכלו להתייחס לבעייתי ברצינות. יש לציין שהבעיות הנ"ל התחילו לאחר המעבר מ-017 נטוויז'ן. התקלות: 1. פורטים בלתי נגישם למרות שנפתחו בפירוול בWINDOWS ובראוטר. בבדיקה הראשונה באתר הבדיקה של אימיול הפורטים היו בסדר, בבדיקה שניה כשלו. 2. פעם או פעמיים הפורטים עברו ב http://www.canyouseeme.org/ , לאחר מכן כשלו ברצף. 3. אי אפשר לשלוח מייל באאוטלוק , אני מקבל הודאה : "מסירת ההודעה לנמענים הבאים לא הצליחה" + בקשה לפנות לספק האינטרנט. 4. לא נגעתי בכלום, רק שיניתי שם משתמש וסיסמא בראוטר + הגדרת DNS בWINDOWS. בנטוויזן מעולם לא קרו תקלות שכאלה. היום זה היום הראשון שלי ב-012 ואני די עצבני עצותיכם ועזרתכם תתקבל בברכה לילה טוב

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.