עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כנראה שלא.. הקדמה: הייתי בבזק (תשתית) עד לפני שנה וחצי ככה ועזבתי.. כי ההורים שלי עברו לטלפוניה אחרת ואז גיליתי שמחייבים אותי 25 שקל יותר על "קו קל" עקב זאת עברתי לכבלים. עכשיו התחייבות שלי בהוט וגם בבזק בינלאומי הסתיימו, כרגע יש לי 1.5 וחשבתי לשדרג ל5 מגה. אז היום החלטתי לחפש באינטרנט לגבי אותו תשלום נוסף ולראות מה קורה עם זה היום אז מצאתי כמה כתבות כאלה, למשל: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3515355,00.html שלפי מה שאני רואה משרד התקשורת הכריח אותם לבטל את זה. היום התקשרתי אליהם והנציג אומר לי שבנוסף לאינטרנט, צריך לשלם עוד 25 על קו שחסום מכניסות ויציאות ושהמטרה שלו היא רק בשביל האינטרנט. אז מה בעצם ביטלו או שזה פשוט שבזק לא עומדים בהתחייבות הזאת? מישהו יכול להס…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום רב , ברצוני לקנות ראוטר כדי לחבר את האקס בוקס שאני קונה למטרת משחקי און ליין יש לי מודם תומפסון של הוט וספק של 013 , אני לא מבין בראוטרים אז רציתי לשאול אתכם מה אתם אומרים תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by tamir6066,

היי,יש לי 10 מגה NGN בזק מאתמול וכתוב באתר שזה אמור להעלות על 800KB...בפועל מעלה לי על מקסימום80... מה הקטע?ההורדה מצויינת ומוריד לי על 1.1MB לשניה אבל ההאעלה כמו שהייתה ב4 מגה.

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. Started by yaniv83,

שלום לכולם אני צריך להעמיד שרת עסקי אצלי בבית כלומר לקוחות חיצוניים יתקשרו לשרת מבחוץ (תוכנת קליינט - סרבר) מהי הדרך הטובה והבטוחה ביותר להפריד את הרשת הביתית והרשת העסקית מבחינת בטיחות ואיך אפשר להבטיח שיוקצה תמיד לשרת העסקי לפחות 1.5 MB? נ.ב - כיום ברשת הביתית ישנם 6 מחשבים ו2 אייפון אשמח לכיוון/יעוץ בנושא

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by Cheif,

אתמול הוסיף משרד התקשורת נדבך נוסף לתחרות עם "בזק" והודיע על הקמת וועדה לבחינת מחודשת של תעריפיה. האם יביא הדבר למהפך בתחום אספקת האינטרנט בישראל? http://www.netcheif.com/blog/?p=501

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  6. Started by Styx,

אז ככה יש אינטרנט אלחוטי בבית של בזק בינלאומי שעבד עד אתמול כמו שעון ועכשיו שאני מנסה ליגלוש אין כלום וזה רושם איבחון(וינדוס 7) the dns server isn't responding ועכשיתי כבר FLUSHDNS וזה לא עזר אני מחובר עם המודם AZTECH 600E ועם הראוטר EDIMAX BR6524N תודה לעוזריפ נ.ב מה הפקודה ליבדוק אם הDNS מוגדר באופן אוטמאטי או לא?

• 33 תגובות
    • 11.4k צפיות
  7. Started by אוניה,

רכשתי מחשב חדש עם מערכת הפעלה וינדוס 7 . חיברתי אותו ביום שישי והרשת פעלה כראוי .(עם מחשב נוסף שיש בבית עם וינדוס xp ) . אתמול החלפתי את המחשב המשני למחשב אחר שגם בו יש וינדוס xp , ומשום מה המחשב הזה אינו מצליח להיות מחובר לרשת . בהתקני הרשת מופיע שהוא מקושר ועם חומת אש אך איני מצליחה לגלוש באינטרנט . יש לציין שבמחשב המשני ביצעתי התקנת ווינדוס xp חדשה ( התקנה על התקנה , לא פירמטטי לגמרי את המחשב ) . מה אני אמורה לעשות כדי שאוכל לגלוש במחשב המשני ? אולי שינוי בהגדרות ? אני לא כל כך מכירה את הוינדוס 7 וכמה שלא ניסיתי אתמול לא הצלחתי להתחבר . אודה לעזרתכם

8. אורנג' היא החברה הראשונה בישראל המציעה החל מהיום חבילות גלישה משולבות, המאפשרות לקבל במחיר אחד קבוע וידוע מראש, חיבור לאינטרנט הן בבית, הן דרך המחשב הנייד מחוץ לבית והן דרך הסלולרי. בשלב זה אורנג' מציע שתי חבילות. החבילה הראשונה עולה 129 שקל לחודש וכוללת: 1. מודם סלולרי למחשב הנייד וחבילת גלישה בנפח כולל של 5GB לחודש 2. נתב אלחוטי ביתי לחיבור קווי דרך HOT או בזק במהירות 5MB 3. חבילת גלישה סלולארית לטלפון הנייד בנפח 500MB החבילה השניה עולה 159 שקל וכוללת: 1. מודם סלולרי למחשב הנייד וחבילת גלישה בנפח כולל של 20GB 2. נתב אלחוטי ביתי לחיבור קווי דרך HOT או בזק במהירות 5MB 3. חבילת גלישה סלולארית 500MB לטלפון הנייד מבחינת החומרה, מוצעים 4 דגמים שונים של מודמים סלולריים בחיבור …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by fresh_guy007,

היי לכולם, אני גר בבית קומה אחת עם חצר, המחשב הראשי + הנתב ממוקמים בממ"ד אני רוצה ראוטר שיתן לי קליטה מלאה בכל הבית (כולל את החצר), בנטויז'ן הציעו לי נתב של אדימקס בתקן N עם שני אנטנות+ כרטיס רשת אלחוטי בתקן N במחיר של 14.9ש"ח*24 תשלומים (אני מניח שהכוונה היא ל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728766 ) מה אתם חושבים על הנתב הזה האם הוא יספיק לי? (לשני מחשבים נייחים + אייפון בינתיים ולעתיד יהיה נייד נראה לי) ולגבי מחירים קיבלתי מחיר של חבילת גיימר של 5MB ב110 ש"ח ל10 חודשים + 2 חינם. מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  10. שלום כמו שכולם שמים לב בכל חבילה קצב ההעלאה נמוך משמעותית מההורדה .השאלה היא למה?האם זה פשוט הטכנולוגיה או שמדובר כאן בשיקול כלכלי? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by AgentZ,

אהלן חברים, קודם כל המצב שלי כיום: אני גר בבית בעל 2 קומות , ביניהם יש מדגות מתכת שמפריעות לשידור , אז כרגע אנחנו פועלים עם נתב בקומה העליונה ונתב בקומה התחתונה שמשמש כרפיטר. האם העברת הנתב הראשי לנתב מסוג N (במקום הG כיום) יכולה לחסוך את הAP ולהגיע לכל חלקי הבית בלי בעיה , בלי שידרוג במחשבים בבית למתאמים אלחוטיים שתומכים בN ? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. היי! יש לי בעיה שבטח יש אותה לעוד אנשים ואין לי מושג איך לעקוף אותה, כשאני רוצה לפתוח פורטים בנתב שלי של 3COM 100-75 השדות של הפורטים מאד מצומצמים ואין לי כבר מקום לפתוח פורטים חדשים אלא למחזר. צירפתי תמונה שממחישה את התופעה, אשמח אם תוכלו לעזור בפיתרון המון תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Moor,

אני רוצה לקנות מודם אלחוטי, אין לי שום מושג בעניין ולכן זקוק להמלצה. שימוש ביתי, בניין בין 4 קומות זקוקים לפרטים נוספים?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. רוצים לקרוא את דעתי על הנושא? http://www.netcheif.com/blog/?p=493

15. Started by omri09,

*כותרת* תודה מראש והאם זה אותו דבר אם אני רושם את ה- GATEWAY של ה- SMARTBOX?

• 3 תגובות
    • 10k צפיות
  16. Started by Zadu,

שלום, קראתי את מה שCheif כתב בבלוג שלו ולכן אני רוצה להוריד את הקושחה החדשה ביותר של DSL-2650U. חיפשתי באתר של D-Link ולא מצאתי. מישהו יכול להביא לי ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, ה-DIR-300N של חברת D-Link הוא נתב אלחוטי התומך במהירות אלחוטית מקסימאלית של 150Mbps וכולל גם 4 יציאות קוויות של 100Mbps. עלות נמוכה, ביצועים יפים ותמיכה מלאה בקושחת DD_WRT הופכים אותו לאחד הנתבים המעניינים ביותר בשוק הישראלי. סקירה מלאה של נתב זה ניתן למצוא כאן -- http://www.netcheif.com/Reviews/DIR-300N/DIR-300N.htm CHEIF

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by naord,

פתחתי שרת FTP על המחשב שלי באמצעות התוכנה filezilla יש משהו שאני לא מבין.. כשאני פותח יוזר, נותן לו שם, סיסמא ומגדיר איזה תיקיות יהיו משותפות, התוכנה מחייבת אותי לבחור home directory אחת מתוך כל התקיות שבחרתי כאשר אני נכנס מחחשב אחר לשרת, אני מנותב ישר לספריית הבית, ואני לא רואה את שאר הסיפריות שהגדרתי. למה טובה הפונקציה הזו? מה אני צריך לעשות כדי לעבור "מתיקית הבית" לתיקיות אחרות ששתיפתי? דבר אחר, איך אפשר לעשות שאני יראה את כל הספריות ששתפתי במסך הראשי תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  19. מחפש מדריך שיעזור לי לעשות סיסמא לרשת האלחוטית .. יש לי נתב של EDIMAX .. מישהו יכול לעזור לי לשים סיסמא עליו ? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. אהלן חברה, שאני מקבל הודעות הGMAIL תמיד שואל אותי להציג תמונות תמיד או להציג תמונות אלה... איך אני עושה שכל איימיל שאני יקבל יציג ישר את התמונות בלי לשאול? תודה רבה

21. שלום, שאלה כללית - איך אפשר לאבחן אם יש בעית התאמה בין נתב למודם, ואם יש - לאבחן מה בדיוק הבעיה? ספציפית - יש לי אינטרנט HOT + מודם THOMPSON (של HOT), והנתב שלי הוא LevelOne WBR-6001 שאלה כללית נוספת - באופן כללי, האם בכלל בעיות התאמה כאלה נדירות? הייתי מצפה שמודמים ונתבים "יסתדרו" 100% רוב הזמן... תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by ירוןX,

אני לא זוכר את השם אבל יש לי עליו כמה פרטים הוא מיועד לעמידה, צבע לבן, כסוף עם נורות ירקרקות/צהובות לדעתי של חברת TP-Link (הפתיע אותי לראות נתב כל כך איכותי שלהם) כבר התקנתי אותו לכמה לקוחות שלי ששדרגו ל־5 מ"ב בבזק ואני לא מצליח למצוא בשום מקום את שמו למישהו יש מושג?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. טוב אז שדרגנו בבית את האינטרנט ל-12M של הוט יש כרגע בבית 2 מחשבים אחד נייח ואחד נייד, אני רוצה לעשות רשת ביתית. הנתב יחובר ב-RJ45 למחשב הנייח ובין הנייד לנתב יהיה מקסימום קיר עם דלת. מה שחשוב לי זה שאפשר יהיה להגביל את רוחב הפס למשתמשים מהנתב. בנסוף לזה בנייד משחקים משחקי רשת אבל לא FPS והנייח מחובר לתוכנת TORRENT רוב הזמן אז אני לא רוצה שהנתב יעשה יותר מדי בעיות נ.ב בנתיים החיבור לאינטרנט עם חייגן

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  24. אני ממש לקראת סיום תעודת MCITP ואני מחפש עבודה, אבל אין לי נסיון בחברה כלשהי בתחום הסיסטם. באיזו משרת כניסה אפשר להתחיל להיכנס לתחום? המליצו לי על נציג תמיכה טכנית בספק אינטרנט ועל "טכנאי מחשבים" בחברה גדולה. מישהו יכול להמליץ לי עוד סוגי משרות כניסה שקיימות ב"שוק הדרושים" שיעזרו לי להתקדם בתחום הרשתות של מיקרוסופט?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Zadu,

שלום, שאלתי היא האם שימוש בDNS חיצוני למשל כמו שיש לCOMODO, יכול להשפיע על מהירות האינטרנט ו/או לאגים במשחקי רשת לדוגמא ? אני משתמש בDNS של COMODO ושמתי לב שהאינטרנט יותר מהיר, אולי זה בראש רק. תודה. עריכה - ככה שיניתי : http://www.comodo.com/secure-dns/switch/windows_xp.html

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים