עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אז ככה מה לדעכם ? עוד מישהו יש? יש לי ADSL 750K של בזק בין לאומי ואני מרגיש שזה ממש הולך חרא , במשחקים יש לי פינגים גבוהים והגלישה לפעמים נורא איטית לפעמים זה פשוט מפסיק את העלאת האתרים או מעלה אותם מאוד לאט... בקיצור הגלישה ממש גרוע זה רק אצלי?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מדובר בבית מחולק, עם 4 דיירים, הדירה שבה נמצא הנתב קולטת מצויין את האות (מן הסתם), הדירה שנמצאת קיר ליד גם קולטת מצויין, הדירה השלישית שנמצאת כבר 3 קירות הפרדה ובערך 15 מטר (קו ישר) רחוק יותר מהנתב מקבלת אות חלש מאוד שנעלם וחוזר כל כמה שניות, עם מתקרבים עם הלפטופ מהדירה השלישית לכיוון מסדרון שמפריד בין הדירות לנתב, אז מתבצע בהצלחה חיבור לנתב, ולכן אנחנו רוצים לשים מגביר אות במסדרון הנ"ל וזקוקים להמלצה ל - AP\repeater שיעבוד טוב עם הנתב edimax BR-6524n ועם אבטחה של wps2 בלי בעיות. *. לא הייתה אפשרות לשים את הנתב מלכתחילה במסדרון המפריד. תקציב 100-200 ש"ח עדיף כמה שיותר זול. תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Pure-Gold,

אם ברשותי הנתב: http://www.linksysbycisco.com/MEA/en/products/WRT54GC ואני מעוניין לחבר אותו לרשת כלשהי (רשת ציבורית כמו שיש בפארקים למשל, ללא כל הגנה) בצורה אלחוטית, זה אפשרי ? כלומר שהוא יהיה כרטיס רשת אלחוטי עצמאי. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מספר דומיינים ואני מודה שאין לי ניסיון בזה ... האם תהליך ההרשמה האתר של איגוד האינטרנט הישראלי מצריך איזושהי הכנה מיוחדת מעבר לכרטיס אשראי ? האם אתר שעד לפני כמה חודשים היה בבעלות מישהו ולא חידשו את החוזה איתם מהווה אפשרות לקנות הדומיין ? (באתר של איגוד האינטרנט רשום שההסכם בוטל Domain not renewed. Being revoked) ויש איזה "דיל" למי שקונה כמה דומיינים ביחד ?? אפשר לקנות רק מהאתר של ארגון האינטרנט הישראלי ?? הפצצתי בשאלות מקווה שתפציצו בתגובות ... תודה חברים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by doker,

יש לי שני ראוטרים האחד edimax 6204wg השני הוא סימנס sl2-141 השאלה היא אם מגדירים שהסימנס יהיה הגשר האם אני אוכל לחבר באופן ישיר כבל רשת אליו ולהשתמש באינטרנט? ועוד שאלה באדימקס יש כל מיני מצבים אם הוא הראשי שמתחבר לאינטרנט ומחובר גם למחשב באיזה מצב הוא צריך ליהיות? AP ? קראתי במדריך שנתנו פה בפורום שבסימנס אני צריך לשנות IP שלו אבל כשניסיתי לשנות ועשיתי ריסט לראוטר וניסיתי להיכנס עם הIP החדש זה לא נכנס ונאלצתי לעשות ריסט לראוטר

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. .תקציב: עד 180 ש"ח 2.דגם הראוטר הספציפי: TL-WR641G TP-LINK 3.מה המחרחק מהראוטר: קומה (כל מחשב בחדר אחר) 4.האם המחשב או הראוטר יהיו בממ"ד: לא 5.לאיזה מחשב יחובר הכרטיס: נייח 6.מה הדרך שתרצה לחבר את הכרטיס: (usb,pci,ועוד ...) USB אני עכשיו במחשב אחר (יש לי 3) משתמש ב TL-WN620G ואני חושב שהוא די טוב .. חוץ מזה שהוא לפעמים יוצא מהאינטרנט וגם שניסיתי לשים אותו קומה מתחת לראוטר (איפה שאני הולך לקנות את הכרטיס)הוא ממש בקושי קלט. אז אני מחפש לקנות כרטיס טוב שיתאים לדרישות שלי - מקווה שתעזרו אני גר בנתניה ואני מעדיף לקנות את הכרטיס מ IVORY אז אם תוכלו להמליץ לי על הטוב מאלה אני ישמח : כרטיס רשת אלחוטי TP-Link דגם TL-WN321G מהירות עד 54Mbps כרטיס רשת אלחוטי Edimax דגם EW-7718Un מה…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי חבר'ה, עלי לספק אינטרנט לדירה לתקופה של חודש בלבד, ואני לא יודע ממש מה לעשות. כי מצד אחד אין טעם להתקין שם קו, כי זה יעלה יותר מהעלות החודשית. מצד שני חשבתי על prepaid SIM לגלישה, אבל אני לא מוצא אחד באתרים של החברות. אם מישהו יש רעיון טוב יותר, אני אשמח (:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by HaimTS,

התקשרו מבזק ואמרו שהם מחליפים את האורקית באלקטל בגלל שהם מחליפים תשתית או משהו יש לציין שאני אם האורקית כבר שנה ולא היו לי שום בעיות מיוחדות איתו ובכלל דיי מרוצה יש סיבה שאני לא יסכים להחליף את המודם? תודה, HaimTS

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. קודם כל אני מקווה שזה הפרום הנכון ועכשיו לעיניין כל כמה דקות ניחנס לי מישהו למחשב ניראה לי שדרך משהו שקשור ל ICQ ישן מה אני אמור לעשות ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by G-FoRcE,

טוב, אז ככה: יש לי מחשב עם ווינדוס 98 יציב ביותר, חיבור 0.5Mbps של נטוויזן בלי הקזאאה המחשב יכול להיות דלוק ומחובר לאינטרנט שבוע בלי לקרוס או להתנתק (אולי יותר..) אבל כשאני מדליק תוכנה שיתופית כגון kazaa, imesh, bearshare האינטרנט שלי מתנתק כעבור כמה שעות(2-6). הסימן הקטן של שני המחשבים בתחתית המסך עדיין שם אבל האינטרנט לא מגיב והICQ מתנתק.. המחשב עבר בתקופה הזו בערך 3 פירמוטים, אבל הבעיה נמשכה... מישהו יודע מה הבעיה? לעוד מישהו שמחובר לנטוויז'ן (או חברה אחרת) יש את הבעיה הזו? המחשב: פנטיום 2 350@467 256MB RAM כרטיס רשת CNet PRO200 PCI מודם אלקטל איכותי אם אתם רוצים לדעת עוד משהו.. תשאלו..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by kanpachi,

שלום לכולם יש לי בבית רשת ביתית על תשתית כבלים ובה שני מחשבים המחשב הראשון הוא מחשב ישן שעליו מותקן windows xp sp3 והמחשב שני הוא מחשב חדש יותר עם windows 7 ultimate 64 ליד המחשב הישן נמצא ראוטר level one שמחובר אליו בכבל ואילו המחשב השני מתחבר באלחוטי בנוסף, למחשב הראשון מחוברת מדפסת לייזר xerox phaser 3117 בחיבור usb עד אתמול, הצלחתי לשתף את המדפסת דרך הרשת האלחוטית וכך לשלוח אליה הדפסות מהמחשב החדש אבל אתמול פירמטתי את המחשב החדש ושוב התקנתי עליו את אותה מע' ההפעלה (windows 7 ultimate 64 כאמור) ומאז אני לא מצליח ליצור שיתוף בין המחשב החדש למדפסת במחשב הישן לא נעשה כל שינוי וגם בדקתי שעדיין מוגדר שיתוף מדפסת ואכן הוא קיים במחשב הישן כשאני מנסה למצוא את המדפסת דרך add …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי בבית תשתית של HOT במהירות של 100MB הכולל ראוטר Hot Box. ספק האינטרנט 012. מערכת אזעקה של RISCO מחוברת ב WiFi . יש לי תופעה של התנתקות של התקשורת לאפליקציה של האזעקה. התופעה מתרחשת כל כמה ימים. מה שמסדר את הבעיה זה כיבוי החשמל לרכיב ה WiFi של מערכת האזעקה, והפעלתו מחדש.התקשורת לאפליקציה מסתדרת לכמה ימים. יש לציין שהכל פעל באופן תקין לפני שהוט שדרגו לי את מהירות הגלישה (כאשר הייתי עם ראוטר אחר של HOT ומהירות הגלישה היתה 30MB). טכנאי האזעקות אמר לי שיתכן ואני צריך כתובת IP קבועה? אשמח לקבל עצה

13. Started by michael7255,

בבזק הציעו לי את הראוטר הזה במצבע האם הוא טוב ? או שעדיף לרכוש משהו אחר ? מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by lehava,

שלום, האם ישנה דרך לבטל 5g במודם של הוט מדגם hot box 5 ? בממשק web של המודם אין אפשרות. תמיכה טכנית טוענים שללקוחות שמחוברים עם סיב אופטי אין אפשרות לכבות 5g גם מאצלם. מה עושים ? האם יש מודם פרטי שאפשרי לרכוש שתומך בחיבור סיב אופטי ודרכו ניתן לבטל 5g ? תודה.

15. אני מחובר על תשתית הוט (מודם אריס), ספק אקספון על חייגן במהירות 12MB. בד"כ אין לי בעיה בהגדרות ראוטר, אבל הפעם אני לא מצליח ליצור חיבור ראשוני משום מה! אני בטוח בוודאות שם המשתמש והסיסמה כי רשמתי אותם מחדש בנסיון חיוג בלי הראוטר וזה עובד רגיל, אז כנראה משהו לא בסדר עם ההגדרות. העלאתי תצלום ההגדרות שביצעתי בקטגוריית WAN, תגידו לי בבקשה איפה פישלתי :-). עריכה: יצא שרשמתי כתובת לא תקינה. הנכונה היא lns.018.net.il [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by urinka,

היי היום אני מחובר עם בנדל של בזק ואקספון (משלם לבזק) כשהתחברתי ביקשתי שיוציאו אותי מה NAT והם אכן הוציאו ... מאז כבר פעמיים הכניסו אותי ל NAT "באופן רנדומאלי" ממש עכשיו התומך שדיבר איתי בטלפון הסביר לי שכשי שלא יכניסו אותי לNAT פעם נוספת כדאי שארכוש כתובת קבועה ... הסברתי לו שאני לא צריך קתובת קבועה ושאני רק רוצה שיוציאו אותי מה NAT שלהם ויתנו לי כתובת אמיתית ואז הוא הסביר לי שאם אני לא ארכוש כתובת קבועה כנראה שיחזורו אותי שוב ל NAT "באופן רנדומאלי" וזו המדיניות ואם אני רוצה הסבר על למה ... אני צריך לפנות לשירות הלקוחות... אז תגידו לי... אני מחפש ספק אינטרנט שיתן לי מהירות טובה (40-100 זה בסדר) בלי חסימות, הגבלות או כת…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום רב, לאחרונה עברתי לדירה חדשה וכמובן שהייתי צריך להעביר את חיבור האינטרנט לדירה החדשה... מאז ההעברה האינטרנט מתנתק לי בערך פעם בשעה ומתחבר מייד חזרה. לפני שאני פונה לחברת התשתית (אני מניח שהבעיה היא אצלהם) הייתי רוצה לעזות מעקב טוב יותר אחרי זמני הניתוק, פרקי הזמן וכו'. האם מישהו יכול להמליץ לי על על תוכנה שיודעת לעשות LOG של זמני החיבור, הניתוק וכו'? תודה מראש, רם

18. Started by yaron@,

בחברת האינטרנט שאני מחובר אליה יש הגבלה על כמות ההורדה +העלאה רציתי לדעת אם יש אפשרות שאני יוכל לחשב דרך ה- packets שמופיע בחיבורי רשת כמה מגה אני מעלה ומוריד, כך שאני לא אעבור את ההגבלה מכוון שכאשר עוברים את ההגבלה מקבלים "עונש" של מהירות מופחתת לשבוע. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מישהו יודע מה נסגר עם אינטרנט זהב? גם לכם זה קורה? אין נחת מהאינטרנט המסריח הזה.... כל האתרים בארץ טסים אבל לחו"ל הקשר לא עובר, גם שכשאני עושה פינג אז יש "Request timed out"

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שמתי לב לזה רק עכשיו וזה מוזר מאוד לפעמים כשאני מוריד משהו או גולש שתי הנורות שכתוב עליהן line rx וline txמהבהבות ואז הlan מהבהבת אבל לעיתים נדירות קורה שקודם הlan מהבהבת ורק אז הline rx והline tx מהבהבות כשמורידים משהו או גולשים מה זה יכול להיות? וזה גם לא ממש הגיוני שקודם הlan מקבל מידע ורק אז בא מידע למודם עצמו (זה קורה לי אחרי שחזרתי מ510 לhome) וגם זה קרה לי כמה פעמים מזמן כשעוד בכלל לא נגעתי בתוכנה של המודם כשהייתי בhome איך שבזק הביאו לי את המודם.. נ.ב. הכל פועל טוב כל הקבצים שאני מוריד הם בסדר ולא פגומים וג םכל האתרים עולים יופי...אני רק לא מבין את הדבר המוזר הזה..

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by SpLAsH,

יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת ועל אחד מהם אינטרנט סידרתי עם פרוקסי+ שאפשר יהיה לגלוש במחשב השני דרך המחשב הראשון אבל כשאני רוצה לשחק באינטרנט (קאונטר סטרייק לדוגמא) משניהם בו זמנית אני יכול רק מהמחשב עם האינטרנט יש איזה דרך לסדר שיהיה אפשר לשחק משניהם?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by berner,

חברים שלום יש לי צורך לחבר למחשב שלי מחשב נוסף כך שנוכל להשתמש ב ADSL המשותף לכל בני הבית איך עושים מה צריך אבקש הנחיות בברכה ראובן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי ראוטר 54 MB ורוחב פס 3MB, אז למה שאני מוריד משהו כשהראוטר מחובר אז זה לא מוריד על המקסימום? כשאני מתחבר רגיל ללא ראוטר זה מוריד על מקסימום (דבר המעיד על כך שזאת לא בעיה טכנית במחשב/אינרטנט). מזה בכלל ה-54MB הזה והאם הדבר הזה לא יכול להעביר אינטרנט של 3MB? יש ראוטרים 100MB יותר חזקים?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי אינטרנט 2.5MB ראוטר Rotal RTA1025W במחשב השני ששם הראוטר מחובר אליו אין בעיה והאינטרנט עובד טוב מאוד במחשב הזה יש לי USB של בזק POZ והוא קולט חלש מאוד אולי איזה עשירית מהמהירות :-\ מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by bora-aa,

יש לי נתב של INTELLNET 802.11g http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=22&category_id=27&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 ממוקם בקומה ראשונה ואני מחובר ממחשב אחר,קומה שנייה, יש לי כרטיס אלחוטי שמזהה רשתות,יש לי USB משום מה הוא התחיל לעשות לי בעיות ,כגון מגע לא טוב עם USB לדוגמא אני שם את הכרטיס רשת ה USB באיזה USB לפעמים הוא מזהה לפעמים לא מתי שהוא מחובר ותטעות אני מוזיז את המחשב זה מתנק מהאינטרנט החלטתי לעבור ל PCI אני צריך לקבל החלטה לגבי שלושתם Edimax EW-7128G 54Mbps PCI Edimax Wireless Lan PCI Adapter EW-7326Ig Edimax EW-7728IL nMax Wireless 802.11n (Mimo) PCI Card

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.