עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by JohnClark,

היי, יש לי ראוטר Edimax BR 6204WG. קנפגתי את הראוטר לפי המדריך ב-portforward.com, אבל מה שאני לא עושה, הפורטים לא נפתחים לי, לפחות לפי אתרים כמו זה: http://www.canyouseeme.org/. כרגע אני רוצה לפתוח פורט בשביל uTorrent. הוא כן מוריד אבל די לאט, ואין לי מושג למה. ספקית האינטרנט שלי היא ברק 013. אני מניח שהם חוסמים לי פורטים, אבל האם הם יכולים לעשות את זה גם אם אני משנה לפורט רנדומלי ומוסיף קידוד בתוכנה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Rakir,

יש לי שני Check Point UTM-1 270 - CPUTM-APP-M270 Checkpoint Security Firewall U-10 כמה הוא נמכר יד שנייה?? מאוד יעזור לי, תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי, יש לנו במשרד שני חיבורי אינטרנט: אחד לIP Centrex, ואחד לכל שאר הצרכים. אין לי אמנם שליטה בנושא, אבל קראתי קצת בנושא, והתעוררו אצלי כמה שאלות: 1. האם בעיקרון (נשים בצד את רצון החברות לתמוך במימוש של זה) ניתן להפריד לVLANS את השירותים (טלפונייה בvlan אחד, ומחשבים בvlan אחר), תוך שימוש בקו אינטרנט אחד (וכפועל יוצא בזה - תשלום על אחד בלבד...)? 2. האם למישהו יש נסיון בנושא (גם בנושא ההגדרה עצמה, וגם בנושא העבודה מול החברות (סלקום, בזק וכו'). אני פשוט לא רואה סיבה לשלם תשלום כפול, אם מבחינה טכנית זה אפשרית. אשמח לתשובות (קחו בחשבון - הנסיון שלי בזה אפסי, מתנצל! ). תודה, נעם.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. ראיתי בעבר אפשרות לשליחת הודעות POPUP בתוך הרשת בפנימית על ידי הרצה פקודה כלשהי בוינדוס, מישהו יכול להזכיר לי איך ניתן לעשות את זה ? והאם זה חוצה פלטפורמות כמו וינדוס XP ווינדוס 7 ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by הקרנף,

שלום יש לי ראוטר של בזק asus am604g כבר מעל שנתיים. הראוטר לא עושה בעיות סנכרון או נתקע בלי סיבה ולכן מבחינתי עושה את העבודה. אבל יש לי בעיה עם הקליטה האלחוטית אצלי בחדר. הראוטר נמצא בקומה העליונה, כאשר בשני חדרים בקומה שמתחתיו קולטים בסדר גמור, אבל בחדר שלי יש קליטה לא טובה, ולא ממש הצלחתי לזהות ממה נובעת הבעיה... יש בין החדש שלי לחדר אחר ארון גדול ויכול להיות שהוא חוסם את הקליטה. יש לי מחשב של דל סטודיו 1535 שעובד בסדר גמור, אבל נראה לי הכ. רשת שלו חלש ולא עובד טוב. החליפו לי את הכ. רשת בדל ולא היה שיפור בנושא... 1) איפה נראית לכם הבעיה? ראוטר/חדר/מחשב נייד? בזק לא מוכנים לתת לי ראוטר אחר אלא אם אני ארשם לשירותי תמיכה שלהם ??? (אין לי ממש צורך בזה). מה שחשבתי לעשות זה ל…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום אני נמצא כרגע בארה"ב ואני צריך להביא לבית ראוטר שיעביר את האות בצורה טובה יותר מראוטר g , כי האות עובר בבית שלי אך חלש. יש לי אפשרות לקנות כל ראוטר שהוא, וחשבתי על ראוטר של linksys wrt600n + 2 מתאמים usb600n . האם הראוטר הנ"ל איכותי ושווה קניה??

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Haflo,

נראה לי שכבר שאלתי פעם אחת ???, אבל אני שואל שוב: יש לי רשת מחשבים שמחוברת לשרת Win2k, שמשמש כ Router בעזרת חיבור מודם כבלים לאינטרנט, בינתיים עד כמה שבדקתי, בשתי תחנות WinXP, שאני מנסה לבצע Downloads מאתרים מסויימים - אני לא מצליח! הורדות מהאתר של מיקרוסופט לדוגמא עובדות טוב - אני מוריד בלי שום הפרעות ב 40Kb-50Kb אבל לעומת זאת הורדות מ www.downloads.com של Cnet או מ www.winamp.com ההורדה נתקעת לאחר הורדת ה 100Kb-150Kb הראשונים וזהו לא מוריד יותר...! כבר נאמר בפורום פה שיש צורך לשנות את הגדרות ה TCP/IP, וכך עשיתי בשרת, אבל מה לגבי התחנות? איזה הגדרות הם צריכות בשביל להתחבר לאינטרנט, Network or Internt Optimazition?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3256407,00.html

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by The-Magician,

נשרף לי השנאי, איך אני יודע איזה שנאי לקנות? אני לא בבית...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by man-of-God,

כרגע אני משתמש בראוטר משולב מודם של בזק , יש לי גם מתאם שיחות קניתי את הראוטר המומלץ פה בפורום של TPLINK 1043ND האם הראוטר החדש - 1043ND יודע לבצע העדפת תעבורה , כך שבמצב בו יש שימוש בכל רוחב הפס הנתב ידע להביא עדיפות לתעבורת ה VOIP האם ניתן לשחק עם עוצמת השידור של האנטנות ? מהסיבות הבאות: פחות קרינה , זליגה של הרשת האלחוטית לכל הרחוב מהו המרחק הישיבה המומלץ בין הראוטר לבנאדם ? כרגע המרחק הוא 40 ס"מ (במחשב שמחובר באופן ישיר לראוטר )

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Caleb,

היי, האם למישהו יש לאחרונה הרבה ניתוקים משרתים של IRC עם בזק בינלאומי? אני מחובר לרוב ל-EFnet ו-P2P-Network ולפני שבוע בערך זה מנתק אותי כל כמה דקות, ולפעמים כל שעה בערך, ואין לי מושג למה. בינתיים אני קצת עצלן מדי לעשות בדיקה עם Wireshark אני על 30Mbit עם הראוטר DSL-6740U של DLink.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי בבית מחשב ולפטופ. עד לא מזמן היה לי ראוטר 2WIRE שעובד בHPNA. קניתי אותו לפני 3 שנים ב1000 שקל וכל פילטר שלו עולה כ20 שקלים (המחשב והראוטר היו בממ"ד והלפטופ בקומה שניה ואפילו בלי החיבור לטלפון הייתה לי קליטה אלחוטית של 40-50% אפילו כשדלתות היו סגורות). ה2WIRE הלך וההורים שלי קנו מבזק ראוטר POWERNET RAP 720G שגם הוא עובד בHPNA ב1200 שקל ופילטר שלו עולה בערך 250 שקל, העברתי את המחשב לחדר רגיל (לא ממד) והקליטה שלו היא 20-30% במקרה הטוב. חייבת להיות אופציה יותר זולה וטובה, קשה לי להאמין שראוטר שעלה לפני 3 שנים 1000 שקל יותר טוב מראוטר שעולה היום 1200 למישהו יש רעיון?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by purple-hey,

שלום, זקוק לעצה. אני עם רשת בייתית של שלושה מחשבים, שניים עם אובונטו ועוד אחד בdual boot עם Win7 ו Rhel 5. מחוברים קווית (ולעיתים אלחוטי) לראוטר, השלישי רק באלחוטי. לראוטר מחובר דרך USB הרדיסק טרה של HP, שמשתף את כול המדיה לתחנות(דרך FSTAB). עכשיו הבעיה: כאשר אני מבצע סריקות ע"ג הראוטר - לדוגמה נותן לAMAROK לעדכן את הספריה או XBMC או DIGIKAM, אני מקבל "תקיעות". לעיתים זמניות ולעיתים אין לי שום ברירה אלא לעשות ריסטרט לראוטר. שאר הפעולות, לדוגמה - קריאה, כתיבה, הזרמה עוברות בלי בעיות.כול המחשבים יכולים ליצור את הבעיה. ניסיתי להחליף את הראוטר, אותה בעיה חזרה גם בNETGEAR של בזק וגם ב-DLINK 2650U חלופי. ניסיתי גם להתייעץ עם התמיכה של בזק, אבל שם אמרו שאני הראשון שמדווח…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אהלן חבר'ה, להלן הסיפור: שני אנשים. אחד מסתובב בבתי קפה אי שם בדרום הארץ. השני בביתו בצפון הקר. שניהם אמורים להתחבר בו זמנית לשרת שנמצא באנגליה. השרת דורש משניהם להתחבר דרך אי פי קבוע לצורך זיהוי ואבטחה. האם ניתן לבצע זאת בעלות של עד 100 ש"ח בחודש? (ואם אפשר בפחות, אז עדיף.) אם לא, מה המחיר המינימאלי לצורך הדרישה הזו?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, יש לי את הראוטר הנ"ל של LInksys עם firmware של Tomato 1.23 לצורך העניין. הבעיה שלי היא שהראוטר נמצא בחדר השינה ובלילה.. כל האורות שלו מהבהבים וזה משגע אותי. אני רואה שאפשר לשחק עם חלק מהLEDים שלו, אבל אני לא רואה שום אופציה שתתן לי לכבות את נוריות הלינק (1,2,3,4). אם יש למישהו מושג אני אשמח לשמוע.. ואם אפשר להגדיר סקריפט ללחצן הSES שידליק\יכבה את כל הנוריות זה בכלל יהיה מעולה. יום טוב 8)

16. קודם כל אני חדש באתר וחבר שלי המליץ לי לבוא להתייעץ כאן בנושא אז אני מתנצל אם התוכן לא רלוונטי בעיניכם. אני שחקן ET וותיק ולאחר פרישה לא קצרה רציתי לחזור אבל הבעיה היא שהתקינו לי ראוטר אחרי שפרשתי ומשום מה עכשיו כשאני מנסה להיכנס למשחק המחשב שלי מנתק את עצמו מהראוטר. פרטים טכניים: Edimax Boardband Router BR-6104S/K אני משתמש במערכת ההפעלה של WINDOWS XP HOME EDITION ומכיוון שאני לא מבין במחשבים יותר מדי אני לא יודע אם הפרטים הללו רלוונטיים או לא ואם צריך עוד. ניתן ליצור איתי קשר במספר האיי סי קיו 310370833 או במסנג'ר flammable123@walla.co.il אם יש משהו שצריך לערוך בהודעה כמו פרטים נוספים אנא אמרו לי. בתודה מראש Flammable

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Lev-UFO-Child,

:-*

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by kisin,

יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים לנתב WRT54GL והכל עובד בסדר גמור. אם אני אקנה עוד נתב WRT54GL ואשים אותו בסלון עם XBOX מחובר אז שני הנתבים יוכלו לזהות אחד את השני? או אם אני אנסח את השאלה בצורה אחרת - האם WRT54GL יכול לתפקד גם כACCESS POINT? כי אני רוצה לחבר את הXBOX בסלון לWRT54GL ולהשתמש בו כACCESS POINT, זה יעבוד?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני צריך מכם בבקשה המלצה על ראוטר אלחוטי טוב וכרטיס רשת אלחוטי טוב. ספקית האינטרנט שלי רוצה 1000¤ על רשת אלחוטית ואני רוצה לרדת כמה שיותר מהמחיר הזה אבל שהרכיבים יהיו טובים. עוד משהו, בשביל שתי מחשבים נייחים אני יכול להסתפק בראוטר אלחוטי ( שיחובר למחשב אחד ) וכרטיס רשת אלחוטי אחד ? או שצריך שתי כרטיסים לשני המחשבים + ראוטר אלחוטי ? תודה ולילה טוב

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by SpLAsH,

יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת ועל אחד מהם אינטרנט סידרתי עם פרוקסי+ שאפשר יהיה לגלוש במחשב השני דרך המחשב הראשון אבל כשאני רוצה לשחק באינטרנט (קאונטר סטרייק לדוגמא) משניהם בו זמנית אני יכול רק מהמחשב עם האינטרנט יש איזה דרך לסדר שיהיה אפשר לשחק משניהם?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם יש לי 3 מחשבים בבית בזק שמו לנו מודם חדש שיש לו תדר חזק יותר של 5GHZ ממה שהבנתי עכשיו אבא שלי שיושב בסלון יש לו תדר חלש כנראה ובישביל לקבל את התדר של 5GHZ צריך כרטיס רשת אלחוטי חדש אמרו לנו שיקלוט טוב והאינטרנט יהיה מהיר יותר בבקשה תמליצו לי על אחד דחוף!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by doctor80,

יש ברשותי ראוטר אלחוטי NETGEAR WGR6104 וראוטר חוטי ישן EDIMAX 614. מה שקורה זה שכאשר הייתי מחובר דרך האלחוטי, הייתי צריך לרסט את הראוטר 1-2 פעמים ביום. חיברתי לפני 3 ימים ראוטר חוטי והוא לא מתנתק. שאלתי היא כזאת: האם אפשרי לחבר ראוטר אלחוטי לראוטר חוטי שמחובר למודם , ואם כן האם זה יכול לפתור לי את בעיית הניתוקים של הראוטר ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. הי יש לי בעיה אני מוריד כל מני דברים בביטורנט, אבל הבעיה היא שקצב ההורדה הממוצע שלי הוא משהו 10קיי... עם שיאים עלובים של 20קיי מקס' ברור לי שחלק מהטורנטים לא יגיעו למהירויות גבוהות כיש המון ליצ'רים אבל המהירויות תמיד אבל תמיד עלובות ובכל תוכנה ניסיתי אזורוס - ששם בכלל לא עובר 3קיי ABC TORNADO ועכשיו אני על BITCOMET שאיכשהו עושה 10קיי ניסתי כל דבר אפשרי שמצאתי כמו המדריך הזה http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/234097 או דיונים שראיתי פה בפורום שממליצים על הגבלת מהירות הורדה, או קביעה של מהיריות העלאה גדולה לקובץ אני מוריד קובץ אחד בכל פעם, עשיתי את הפאצ' לXP שמגביל את TCP LIMIT או איך שלא קוראים לזה שיחקתי עם ההגדרות בCONNECTIONS בהגדרות של הביטקומט שומדבר לא עזר …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי אני מעוניין להשתמש ב webui של utorrent דרך האינטרנט בעבודה, אבל משום מה זה לא עובד לי ... כנראה שיש חסימה דרך העבודה, כיצד אפשר לפתור בעיה זו??? מה שקורה זה שאפשר לשלוט ב utorrent דרך האינטרנט (מן שליטה מרחוק) מכניסים באקספלורר http://***.***.***.***:port/gui לדוגמא: http://111.111.111.111:8080/gui אבל זה פשוט לא עובד.... דרך האינטרנט בבית זה אפשרי אז כנראה שחוסמים לי בעבודה כיצד ניתן לבטל את זה? :jump: :jump: :jump:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי אז כמו שאמרתי - יש לנו 2 מחשבים נייחים בבית ולפטופ אחד. אני מתכנן לקנות ראוטר אלחוטי ולהתקין כרטיסי רשת בכל אחד מהמחשבים הנייחים. השאלות: 1. עדיף כרטיס רשת USB או כרטיס פנימי שיתחבר ללוח (מה יהיה יותר אפקטיבי מבחינת מהירויות)? 2. האם ישנה העדפה למוצר מסוים מוכח, שנמכר בשוק ועדיף על פני כל האחרים? 3. מהם המחירים הממוצעים לכרטיסים כאלו? אגב, אני לא מתכוון להשתמש בהעברת נתונים ממחשב למחשב כך שלא קריטי לי תעבורת נתונים, אלא רק מהירות אינטרנט נטו. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים