רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
לאחר דיון מעמיק עם "ירח אפל" מהפורום כאן לצורך הבנה של הראוטרים הבנתי את הכול ........ ותודה רבה ירח!!! ועכשיו הגענו לחלק של בחירת הראוטר : אלחוט לא מזיז לי בגרוש עשרים , ורשת של 10/100 נראת לי הפתרון לצרכיי רק עכשיו יש לבחור ....... מבין כול המתמודדים : Edimax Broadband Router WAN 4 Switch BR-6104K http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_739&products_id=76744 Edimax Full Rate ADSL Modem Router - AR-7024 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_739&products_id=10738 TrendWare TW100-BRF114 Cable/DSL 4-Port Firewall Router http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_796&products_id=3759 זה סה"כ להקמת רשת בין שני מחשבים…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2, align: right]עזרה בתכנון רשת לבית חדש (אינטרנט,מצלמות,כבלים)[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]היות והבית לא יהיה מוכן בשנה וחצי הקרובים לא אבחר את החומרה עצמה (סוג כבלים ,מודם ,ראוטר וכ'), אלא אתרכז רק בתכנון מבחינת איפה כל דבר ימוקם ,אלו הכנות צריכים לעשות מבחינת הכנת תשתית, צריך להעביר לקבלן חשמל דרישות עבור הכנות לרשת בדירה חדשה. מצורף שרטוט של הבית. מחיפושים שערכתי אספתי את הנתונים/מידע הבא: ברור שהרשת תיהיה לפחות על CAT6 כל הצינורות השחלה עבור כבלי התקשורת יהיו בעובי 20 מ"מ. מתחת ארון חשמל ימוקם ארון תקשורת בגודל 60*6…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כמובן השירות בזמן האחרון ירד בצורה משמעותית, ואי אפשר לשתף קבצים כמו שצריך, לאן כדי לעבור? לחבילת 2MB או 3MB
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, משתמש כבר כמה שנים במודם/נתב שקיבלתי מבזק בזמנו DSL-7850U רק שלפני כשנתיים חיברתי אליו Airport Extreme של Apple שמתפקד כנתב, גם משיקולי מענה לאזורים בבית עם בעיות קליטה וגם בגלל יתרון התאימות למוצרי Apple. בהתקנה הראשונית בזמנו כיביתי את ה-WIFI ב-DSL בשני תחומי התדר כך שהגישה לאינטרנט התאפשרה דרך 2 הרשתות שיצרתי ב-Airport Extreme (אחת 2.4 גה"צ, השניה 5). לאחרונה במקרה ראיתי סרטון שעסק בהגדרת המודם כ-Bridge ובכך לשפר עוד יותר את ביצועי הגלישה. ניסיתי להגדיר אך העניינים התסבכו ונאלצתי לחזור להגדרות המקוריות. יודעים לחוות דעה על האם בכלל התצורה הזו אפשרית? אם כן, יודעים להסביר מה ההגדרות הנדרשות בשני המכשירים? נמצא כרגע בשוק סיטונאי בבזק בינלאומי כך שמול בזק…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קצת רקע: חוק עסקה קצובה וחוק התנתקות מספקי שירות " השבוע יכנס לתוקפו תיקון חוק הגנת הצרכן, הקובע כי במקרה בו צרכן מבטל עסקה מתמשכת שהסתיימה או ניתנת לסיום - הביטול יכנס לתוקף תוך 3 ימי עסקים ממסירת ההודעה לעוסק (7.10.08) " מקור : אתר משרד התעשיה, המסחר והתעסוקה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית רשת ביתית על תשתית כבלים ובה שני מחשבים המחשב הראשון הוא מחשב ישן שעליו מותקן windows xp sp3 והמחשב שני הוא מחשב חדש יותר עם windows 7 ultimate 64 ליד המחשב הישן נמצא ראוטר level one שמחובר אליו בכבל ואילו המחשב השני מתחבר באלחוטי בנוסף, למחשב הראשון מחוברת מדפסת לייזר xerox phaser 3117 בחיבור usb עד אתמול, הצלחתי לשתף את המדפסת דרך הרשת האלחוטית וכך לשלוח אליה הדפסות מהמחשב החדש אבל אתמול פירמטתי את המחשב החדש ושוב התקנתי עליו את אותה מע' ההפעלה (windows 7 ultimate 64 כאמור) ומאז אני לא מצליח ליצור שיתוף בין המחשב החדש למדפסת במחשב הישן לא נעשה כל שינוי וגם בדקתי שעדיין מוגדר שיתוף מדפסת ואכן הוא קיים במחשב הישן כשאני מנסה למצוא את המדפסת דרך add …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Hello guys is anyone having slow internet on the isp xfone ? i have a 100mb and i'm only getting about 30- 46 mb Max i called them but with no use
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל ! אני מתייחס למה שרשמו באתר הזה : http://personal.zahav.net.il/personalsite/ne/netice/main.html עכשיו הכל שם נראה נקי ויפה אבל מזה המצב EXPERT הזה ? איך אני נכנס אליו בכלל !?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל אני חדש באתר וחבר שלי המליץ לי לבוא להתייעץ כאן בנושא אז אני מתנצל אם התוכן לא רלוונטי בעיניכם. אני שחקן ET וותיק ולאחר פרישה לא קצרה רציתי לחזור אבל הבעיה היא שהתקינו לי ראוטר אחרי שפרשתי ומשום מה עכשיו כשאני מנסה להיכנס למשחק המחשב שלי מנתק את עצמו מהראוטר. פרטים טכניים: Edimax Boardband Router BR-6104S/K אני משתמש במערכת ההפעלה של WINDOWS XP HOME EDITION ומכיוון שאני לא מבין במחשבים יותר מדי אני לא יודע אם הפרטים הללו רלוונטיים או לא ואם צריך עוד. ניתן ליצור איתי קשר במספר האיי סי קיו 310370833 או במסנג'ר flammable123@walla.co.il אם יש משהו שצריך לערוך בהודעה כמו פרטים נוספים אנא אמרו לי. בתודה מראש Flammable
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני ראוטרים האחד edimax 6204wg השני הוא סימנס sl2-141 השאלה היא אם מגדירים שהסימנס יהיה הגשר האם אני אוכל לחבר באופן ישיר כבל רשת אליו ולהשתמש באינטרנט? ועוד שאלה באדימקס יש כל מיני מצבים אם הוא הראשי שמתחבר לאינטרנט ומחובר גם למחשב באיזה מצב הוא צריך ליהיות? AP ? קראתי במדריך שנתנו פה בפורום שבסימנס אני צריך לשנות IP שלו אבל כשניסיתי לשנות ועשיתי ריסט לראוטר וניסיתי להיכנס עם הIP החדש זה לא נכנס ונאלצתי לעשות ריסט לראוטר
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באתר של אדימקס בהוראות התקנה כתוב שצריך להתקין דריברים מדיסק השאלה היא אם הוא לא יעבוד בכלל בלי ההתקנה? והאם יש כרטיסים שיעבדו בלי?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בעבר הייתה לי תוכנה, שהייתי משתף את האינטרנט בין שני המחשבים שלי באמצעותה. מכיוון שהדבר לא עובד אצלי דרך ווינדוס(אין לי מושג למה), אני מחשב תוכנה כזאת - מישהו מכיר שם של אחת?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ראשית אפתח ואומר שעברתי על די הרבה עמודים פה בפורום של ייעוץ והכוונה. בכל זאת אשמח לעזרה. יש לנו אינטרנט של הוט 10/12 מגה (לא זוכר בדיוק) וטלויזה של YES, השירות VOD של יס פעם עובד ופעם לא, הזמנו טכנאי של יס והוא אמר שהמקור לתקלה הוא הראוטר. הוא אמר שנתקל בזה בכמה בתים ותמיד התקלה שם - לא מצליח לקבל IP כמו שצריך. יש לי ראוטר של Linksys WRT54G2. אשמח לדעת איזה ראוטר מומלץ גם אם אשדרג את מהירות האינטרנט בעתיד וגם שיתאים לעבודה בחצר הבית (הלינקסיס היום עושה את העבודה בקושי) טווח מחיר עד 300 ש"ח מומלץ פחות
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להזמין מ-Ebay מגדיל טווח WIFI פשוט וזול, שעובד על תדר 2.4GHz (לדוגמא: https://www.ebay.com/itm/802-11-Wifi-Repeater-300Mbps-Wireless-N-AP-Range-Signal-Extender-Booster-AU-US-G/182885609691?var=690185311279). האם אצטרך להנפיק אישור או שניתן לייבא אותו כמו כל מוצר אחר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הנתב הנ"ל הוא HW ver:3.0 עכשיו באתר הרשמי של Level One יש עדכון קושחא לגירסת חומרה 4 או 5 ואין לגירסת חומרה 3 כמו שיש לי . לפי דעתכם אם אעדכן בכל זאת לפירמוויר גירסת חומרה 4 או 5 יש סכנה בהשבתת הנתב ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים. אם לא, בבקשה תעבירו לפורום הנכון. השאלה שלי היא כזאת: האם קיימת אפשרות לשלוח פקודת login למחשב אחר ברשת? נגיד יש לי מספר מסוים של מחשבים שאני רוצה לעשות להם login לאותו משתמש, במקום ללכת לעשות אחד אחד, האם אני יכול לשלוח פקודה ברשת (המחשבים מחוברים לאותו הדומיין) שיעשו את זה באופן אוטומטי? הכוונה שלי שהמחשבים לא יעשו כל הזמן התחברות למשתמש מסוים, אלא רק מתי שאני מחליט ברגע מסוים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כ-10 ימים הכריזה Linksys, חטיבת מוצרי התקשורת הבייתים של Cisco, על נתב חדש – E4200v2. מדובר בנתב חדשני, בעל תכונות ייחודיות, שבאמצעותו מנסה Linksys לחזור למרכז הבמה. בפוסט אני סוקר את ההיסטוריה של Linksys, את הסיבות שהביאו לכך שאיבדה את הדומיננטיות שלה ואת סיכויי ההצלחה שלה באמצעות הנתב החדש. קריאה נעימה. CHEIF http://www.netcheif.com/blog/?p=1662
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח להסבר קצר יש לי ראוטר/מודם T&W 128 מפרטנר ובנוסף בגלל שיש לי בית גדול הכנסנו לא מזמן את ה tp-link deco m5 עכשיו חייב להבין סופית במידה וכאשר בעתיד תהייה לי אפשרות להגיע ל 1000 מגה באזור מגורים אני לא ארצה לרכוש מה ספקיות מודם ואשמח להבין האם קניה של ראוטר/מודם פשוט בחנות כמו ksp יתן לי את האופציה ל 1000 מגה כי אני מאמין שאצרך להחליף רק את המודם ולא את ה deco אך איך אני בוחר מודם כי לא רשום באף מקום מה יכולות של המדום רק של הראוטר
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משום מה בזמן האחרון כשאני מוריד דברים מהאינטרנט, הקצב סבבה והכל, אבל לאחר כדקה וחצי ההורדה נתקעת, ורק לאחר ניסיון נוסף ההורדה מסתיימת ולפעמים נתקעת שוב עד לניסיון החזרה הבא, אני משתמש ב-DAP5, וכשאני חוזר להורדה אחרי ההתקעות הוא מוריד רק ממקור אחד ולא מהארבעה, כלומר רק מקור אחד או שניים נתקעים... אני בבזק בין לאומי.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עזרה בתקשורת בבית אני רוצה להעביר כבלים בכל הבית. דפדתי פה בפורומים ושמתי לב על דגשים שדוברו: *להשתמש בכבלים CAT6/CAT7 בעלי סיכוך. *לבנות ארון תקשורת שמכיל את האינרנט(מודם+ראוטר) וטלפוניה. *סוויץ-לא הבנתי מה זה, מה ההבדל בין מנוהל ללא מנוהל? *צריך להשתמש בpatch panel? איך מחברים אותו לראוטר ולמודם שלי? על מה עוד צריך לשים דגש?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי היום מחשב נייד IBM עם כרטיס רשת אלחוטי BROADCOM 802.11G ויש לי בבית רשת אלחוטית של בזק עם נתב ROTAL 1025 יש לי מחשב אחד נתב ושתי מחשבים עם מתאם USB,עכשיו אני מנסה להתחבר עם המחשב נייד וזה לא מתחבר לי ניסיתי שעותת ולא הולך לי כלוםם..על האיקון של המתאם בתוך המחשב מופיע לי X אדום כזה ניראה לי זה קשור,בדקתי במנהל התקנים ואין בעיה עם הכרטיס רשת..אז מה יכולה להיות הבעיה בבקשה תעזרו אני חייב את זה בדחיפות.! תודהה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אז כמו שאמרתי - יש לנו 2 מחשבים נייחים בבית ולפטופ אחד. אני מתכנן לקנות ראוטר אלחוטי ולהתקין כרטיסי רשת בכל אחד מהמחשבים הנייחים. השאלות: 1. עדיף כרטיס רשת USB או כרטיס פנימי שיתחבר ללוח (מה יהיה יותר אפקטיבי מבחינת מהירויות)? 2. האם ישנה העדפה למוצר מסוים מוכח, שנמכר בשוק ועדיף על פני כל האחרים? 3. מהם המחירים הממוצעים לכרטיסים כאלו? אגב, אני לא מתכוון להשתמש בהעברת נתונים ממחשב למחשב כך שלא קריטי לי תעבורת נתונים, אלא רק מהירות אינטרנט נטו. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק אבל אני לא יודע איך ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמח בשוק הסלולר. הורדת דמי הקישוריות הביאה את כל החברות להגיש בג"צ נגד שר התקשרות. ובתגובה הוא רוצה עליהן כמונופול. מה דעתכם? http://www.netcheif.com/blog/?p=929
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בנטוויז'ן הציעו לי דבר כזה: אינטרנט במהירות 12 מגה - 34 ש"ח למשך 6 חודשים + 9 חודשים חינם (ממוצע: 13.6 ש"ח) טלפון עם 1000 דקות לנייד ונייח - 50 ש"ח למשך 11 חודשים + חודש חינם (ממוצע: 45.8 ש"ח) סה"כ: 59.43 ש"ח ממוצע בחודש. זאת החבילה שהציעו לאמא שלי דרך העבודה שלה, מן מבצע רק בשבילם. עכשיו רציתי לדעת אם זה בכלל משתלם כי אני לא כל כך מתמצא במחירים לטלפונים של ספקי האינטרנט. בסך הכל זאת חבילה משתלמת או שיש יותר ? לפי מה שאני יודע המחיר לאינטרנט הוא נורא זול בגלל שזה באנדל של אינטרנט + טלפון אצלם, אבל המחיר לטלפון סביר ? *נ.ב ההתחייבות על האינטרנט היא למשך 6 חודשים וההתחייבות על הטלפון היא 11 חודשים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-