רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום שידרגתי את החבילה שלי ל3MB (מ1.5) איך אני יכול לבדוק שבאמת שידרגו לי אותה? כי זה נראה לי אותה מהירות ? בהורדה של קובץ זה מראה לי 200+/- תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי ip סטטי ואכשהו אתר אחד חסם אותי ואני רוצה להרשם אליו שוב...אבל פםשוט ה ip שלי חסום אם אני מתקשר לספק שיחליף לי הם ישר מחליפים או חוקרים אותי? אם הם חסמו לי גם ת host אז שהספק מחליף לי תאייפי זה גם משתנה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הרגע התקנתי את הקושחה, אני חייב לציין שאני מרוצה ולא מבין למה עד עכשיו לא התקנתי אותה. עומבד מצויין, מקבלים חיווי מלא על תעבורה, זיכרון ו LOAD על ה CPU קצת לקח לי זמן להתרגל אבל אני מרוצה, עניין ה crotab המובנה הודות ללינוקס ניתן לבצע תחזוקות שוטפות על הנתב, ניקוי חיבורים מתים.. וכד' מאוד מאוד מרוצה וממליץ. אגב לא יודע אם זה פסיכולוגי אבל אין יש שיפור התעבורה, טוחן את ה 2.5 שלי בביטורנט וגולש ללא בעיה מיוחדת. מומלץ מאוד..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר של 3COM שמחובר ישירות למודם ומתחבר דרך חיבורים בקירות לכל החדרים בבית למחשבים שלנו (3 סה"כ). יש לי ראוטר נוסף של linksys שאני רוצה להתקין בחדר שלי, כך שאני יחבר אותו לקיר מצד אחד (איפה שה3COM יוצא), הוא יהיה hotspot של wifi בלבד וואז מהצד השני אני אחבר אותו למחשב. זה בגלל שאין קליטת WIFI בחדר שלי ואני צריך אותה בשביל האייפון שלי. זה אפשרי? איך?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלתי בפורום בחו"ל אבל הם לא הבינו אותי או שאני אותם. בכל אופן אני שואל כאן אולי יש בעל נסיון או ידע בתחום. נאמר שיש לי מחשב שמחובר לרשת אחת באמצעות כבל רשת. אני רוצה להוסיף על אותו מחשב מתאם רשת אלחוטי בחיבור USB ולהתחבר לשתי הרשתות בו זמנית. אפשרי? במידה ודבר כזה אפשרי, כיצד אני בוחר איזה תוכנות יעבדו עם איזה משתי הרשתות? אני עובד על WINDOWS 7 32BIT
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי... יש לי ראוטר שמתחבר באינטרנט אלחוטי ולפני בערך חצי שנה קנינו עוד מחשב לבית איך שהמחשב הותקן עם וינדוס והכל... נכנסתי ל my network connections וראיתי את המחשב השני (זה היה הדדי) בקיצור.. אחרי כמה זמן פתאום אני לא רואה את המחשב השני!! וניסיתי הכל - ניסיתי לעשות התקנה של רשת ביתית וכל השטויות וכלום לא עובד יש עצות? תודה אגב הכרטיס רשת שלי זה: Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC ועל הראוטר שלי כתוב: FBR-1418TX 1W, 4L Broadband Router
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! תמליצו לי בבקשה על HUB אלחוט, כלומר אני לא צריך ראוטר. רק את הנתב בעצם. המחירים ממש מתפזרים בין ה150 ל"הרבה", ואני לא באמת יודע למה אני זקוק. בעצם אחבר אליו מחשב שולחני (ע''י כבל) ו2 ניידים בWIRELESS. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים ברשת הביתית. נקרא להם AB CD ו EF. הגדרתי שיתופים בכולם, וכמעט הכל עובד בסדר. השיתופים על AB ו CD עובדים. הם יכולים לגשת אחד לשני בלי שום בעיות והכל בסדר. הבעיה מתחילה ב EF. מתוך EF ניתן לגשת לשיתופים של AB ו CD, אבל לא להפך. AB אומר לי שאין גישה בכלל למחשב כשאני מנסה להכנס לשיתוף. CD מבקש ססמא (אין ססמא). רק אם אני נכנס ליוזר ה Administrator הוא סוף סוף מוכן לקבל את זה שיש שם שיתוף. כמובן שאני לא רוצה לעשות את זה דרך ה Administrator אלא דרך היוזר הרגיל מבלי ססמאות ובלי כלום. מיותר לציין שהמחשב מגיב יפה לפינגים, והאינטרנט דרכו עובד. ניסיתי לחפש משהו של הרשאות, אבל לא מצאתי. מה עושים?[br]פורסם בתאריך: 14.07.2008 בשעה 18:20:40 עוד כמה פרטים שאולי יעניינו - המח…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מישהו שיש לו את הרשת האלחוטית של בזק ראוטר של SIMENS מחפש מישהו שהתקין ויכול להדריך לדרך האיכותית לאבטחה ובנית הרשת כמו כן קיים הראוטר הקודם קווי - של EDIMAX והאם ניתן להשתמש בו ולהמשיך את אבטחת הרשת שלו או משהו כזה בקיצור האם יש מדריך או משהו כזה לראוטר הספציפי כדי להבטיח רשת מאובטחת .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, והתקנתי עליו מערכת חדשה, XP. חיברתי אותו בכבל רשת למודם (שעובד עם כל מחשב אחר חוץ מזה) אבל המחשב פשוט מסרב לגלוש. אני מנסה להכנס לאתרים (לא משנה דרך איזה דפדפן) והוא פשוט לא טוען את הדף, כאילו לא לחצתי. אני צריך ללחוץ מלא עד שהוא טוען את הדף, ואחרי שנה הוא מעלה אותו (גם לא בצורה מלאה, בד"כ התמונות לא עולות) איפה הבעיה לדעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להרחיב את הטווח של הרשת האלחוטית שלי בעזרת AP. אני מחפש המלצה לAP שתעשה את העבודה... אני לא צריך טווח רחב בהרבה יותר ממה שיש לי... יש לי עכשיו נתב LinkSys WRT54GL א. אני לא ממש יודע איך לעשות את זה. ב. אני צריך המלצה לAP תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי נתב BR6204WGוEdimax אני מעוניין להגדיר את חשבון הGMAIL של אחותי באאוטלוק שלה, החשבון שלי מוגדר במחשב שלי ופורט 110 בנתב מופנה ל איי פי שלי, האם יש דרך לפתוח אותו גם עבור המחשב שלה , או לחלופין דרך אחרת תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים! האם קיים כרטיס רשת אלחוטי PCMCIA שנכנס לנייד ולא בולט החוצה ממנו? המון תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן שדרגתי את מערכת ההפעלה שלי ל-windows 7 ומאז מופיע לי X על האייקון של הגישה לאינטרנט במקום O כחול שהיה מופיע לי ב-Vista שלמרות שאני עדיין מחובר לרשת וגולש בצורה תקינה. כאשר אני נכנס למרכז הרשת והשיתוף מוצג לי חיבור פעיל. (מדובר על PC שמתחבר לאינטרנט דרך ראוטר של netgear ע"י כבל) איך אפשר לתקן את האייקון שיוצג בצורה תקינה ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה היא אם אפשר להגדיר אותו בנתב או שיש דפי אינטרנט שלא עולים עם VPN ולכן לקנות זה לא רעיון משהו? גם אני לא בטוח שזה בכלל נחוץ לי היום כאשר לרוב האתרים יש SSL טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה עבור נתב אלחוטי (וקווי) העונה לקריטריונים הבאים: 1. מחיר: עד 600, ועדיף אפילו בסביבת ה-400 2. קניה בחנות בארץ, בעדיפות לאזור המרכז 3. טווח קליטה טוב - אמור לספק קליטה עבור 2 קומות, חצר וממ"ד 4. תקן N או AC במהירות של 300MBPS לפחות 5. ממשק משתמש נח 6. חיבור USB אחד לפחות, ועדיף בתקן USB 3 7. Dynamic DNS 8. אפשרות לחשבון אורח - GUEST 9. יציב ואמין 10. אופציונאלי - מודם VDSL כלול בנתב, אך לא חובה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתגורר בחו"ל והדרך שמתחברים פה לספק אינטרנט היא שונה מבישראל. בכל זאת, אני מקווה שאוכל למצוא כאן מענה. אני משתמש בחיבור +ADSL2 עם מודם מדגם Vigor120 ונתב Netgear R7000. כרגע המודם מגושר והנתב מנהל את האימות מול הספק. במצב זה, המודם לא נגיש לשליטה מרחוק. האם ישנה אפשרות להגדיר את המודם כך שאפשר יהיה לגשת אליו דרך הרשת המקומית או אפילו דרך האינטרנט? כרגע השאלה היא כללית, אך אם ישנה אופציה כזו, אוכל להעלות צילומי מסך או אפילו לספק לינק לסימולטור של המודם שיכול לתת הדגמה כללית של האופציות הקיימות בו: http://www.draytek.com/demo/Vigor120series/v3.2.4.2/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמח בשוק הסלולר. הורדת דמי הקישוריות הביאה את כל החברות להגיש בג"צ נגד שר התקשרות. ובתגובה הוא רוצה עליהן כמונופול. מה דעתכם? http://www.netcheif.com/blog/?p=929
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר בבית מחולק, עם 4 דיירים, הדירה שבה נמצא הנתב קולטת מצויין את האות (מן הסתם), הדירה שנמצאת קיר ליד גם קולטת מצויין, הדירה השלישית שנמצאת כבר 3 קירות הפרדה ובערך 15 מטר (קו ישר) רחוק יותר מהנתב מקבלת אות חלש מאוד שנעלם וחוזר כל כמה שניות, עם מתקרבים עם הלפטופ מהדירה השלישית לכיוון מסדרון שמפריד בין הדירות לנתב, אז מתבצע בהצלחה חיבור לנתב, ולכן אנחנו רוצים לשים מגביר אות במסדרון הנ"ל וזקוקים להמלצה ל - AP\repeater שיעבוד טוב עם הנתב edimax BR-6524n ועם אבטחה של wps2 בלי בעיות. *. לא הייתה אפשרות לשים את הנתב מלכתחילה במסדרון המפריד. תקציב 100-200 ש"ח עדיף כמה שיותר זול. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
(אני מחובר לאינטרנט זהב) וזה באמת משהו מוזר: הגדרתי את המחשב שלי לעבוד כסרבר (מותקן עליו XP עם שרת IIS של מיקרוסופט). שיניתי את ה-IP בתוך הגדרות IIS ל-IP הנוכחי שלי באינטרנט זהב. ניטרלתי את כל הפיירוולים וכן תוכנות שעובדות ברקע (כולל אנטי-וירוס). עכשיו: גלישה מהמחשב המקומי - עובד. גלישה ממחשב בעבודה (מחובר לבזק בינלאומי) - לא עובד (שרת לא נמצא). אותו דבר גם שמנסים להתחבר ממחשבים אחרים המחוברים לנטוויז´ן ו-012. גלישה מממחשב מרוחק המחובר לאינטרנט זהב - עובד. גלישה ממחשב מרוחק מאוד (בחו"ל), המחובר לספק בחו"ל - עובד כמו גדול. בכלל, כל המשתמשים המרוחקים (רוסיה, הודו, ארה"ב וקנדה) - הצליחו להתחבר לשרת בלי בעיה. רק עם משתמשים מקומיים יש בעיה, וכאלה שלא מחוברים לאינטרנט זהב. יכו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לראוטר 4 פורטים + מודם ADSL מובנה, לצורך שדרוג רשת שכרגע פועלת באמצעות ICS. ראיתי מוצרים כאלו של מספר חברות (Edimax, DLink ועוד), ורציתי לשמוע מכם המלצות על המוצר הכי טוב מהם (מבחינת נוחות השימוש, פונקציות וכו'), עם גג מחיר של עד 400-500 ש"ח. תודה שי
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לדעת איזה מודם מקבלים מכל חברה , אני מתכוון למודם החינם שמקבלים עם החיבור ל- ADSL למשל... 012 - ITeX ברק - ITeX ואני רוצה לדעת איזה מודם מקבלים משאר הספקיות? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני רותה לספר לכם סיפור קטן, ובסוף הפתעה טוב, אבא שלי בא אלי עם הצעה להתחבר לחבילה של yes@wow ברוחב פס של חצי מגה. ככה אני מוסיף לתשלום חודשים של 250 ש"ח ל-yes עוד 100 ש"ח, כולל תשלום לבזק ולבזק בינלאומי כספקית. המודם בא בהשאלה. בגלל שקראתי פה סיפורים בפורום (athlon), חששתי שהם יביאו לי מודם יד שניה. אז כששאלתי את הבחור שדיבר עם אבא שלי, הוא אמר שהוא לא יכול להתחייב שהמודם חדש ושהוא לא יודע של איזו חברה. כשאמרתי לו שאני מעדיף לקנות מודם לבד הוא אמר שבזק היא היחידה בעלת רשיון ממשרד התקשורת להפיץ מודמים ADSL או משהו כזה. מה שחשוב הוא שהוא אמר ושאם אני רוצה לקנות מודם לבד אני אצטרך להביא אותו אליהם לבדיקה. השאלה שלי היא, חוץ מהעיניין של המודם יד שניה (כי הוא כבר שיכנ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי איפשהו את שני האתרים האלו אשר ניתן לבדוק בהם את המהירות באינטרנט בכבלים מתב ערוצי זהב והנה עוד אתרים לבדיקת מהירות: http://www.testmyspeed.com/ http://promos.mcafee.com/speedometer/test_0150.asp http://www.numion.com/YourSpeed/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי רשת ביתית עם שני מחשבים (שניהם מריצים חלונות XP עם SP2), סוויצ' של NWAY ומודם/נתב ADSL של ECI (מבזק -BFOCUS 270). שני המחשבים מצליחים לגשת לאינטרנט. אבל, הבעיה היא שדרך הרשת הביתית אני מקבל גישה רק למחשב אחד. כלומר, כאשר אני מנסה לגשת למחשב שלי מהמחשב של אח שלי, יש גישה מלאה, לכל הקבצים המשותפים (אני נכנס לWORKGROUP ורואה את שני המחשבים ). אבל כאשר אני מנסה לגשת באופן הפוך, כלומר מהמחשב שלי למחשב של אח שלי, אני לא מצליח. אני לא מצליח לפתוח אף תיקיה משותפת , אני לא רואה שום מחשב בWORKGROUP אפילו לא את המחשב שלי. (אני די בטוח שזו אותה קבוצת עבודה, קראתי לה ALPHA ובדקתי שאכן כך מוגדר בשני המחשבים, אגב , אותיות קטנות ורישיות לא משנות פה , נכון?). הוא כותב שגיאה : …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-