עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם יש לי 3 מחשבים בבית בזק שמו לנו מודם חדש שיש לו תדר חזק יותר של 5GHZ ממה שהבנתי עכשיו אבא שלי שיושב בסלון יש לו תדר חלש כנראה ובישביל לקבל את התדר של 5GHZ צריך כרטיס רשת אלחוטי חדש אמרו לנו שיקלוט טוב והאינטרנט יהיה מהיר יותר בבקשה תמליצו לי על אחד דחוף!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי ראוטר 54 MB ורוחב פס 3MB, אז למה שאני מוריד משהו כשהראוטר מחובר אז זה לא מוריד על המקסימום? כשאני מתחבר רגיל ללא ראוטר זה מוריד על מקסימום (דבר המעיד על כך שזאת לא בעיה טכנית במחשב/אינרטנט). מזה בכלל ה-54MB הזה והאם הדבר הזה לא יכול להעביר אינטרנט של 3MB? יש ראוטרים 100MB יותר חזקים?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. הי יש לי בעיה אני מוריד כל מני דברים בביטורנט, אבל הבעיה היא שקצב ההורדה הממוצע שלי הוא משהו 10קיי... עם שיאים עלובים של 20קיי מקס' ברור לי שחלק מהטורנטים לא יגיעו למהירויות גבוהות כיש המון ליצ'רים אבל המהירויות תמיד אבל תמיד עלובות ובכל תוכנה ניסיתי אזורוס - ששם בכלל לא עובר 3קיי ABC TORNADO ועכשיו אני על BITCOMET שאיכשהו עושה 10קיי ניסתי כל דבר אפשרי שמצאתי כמו המדריך הזה http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/234097 או דיונים שראיתי פה בפורום שממליצים על הגבלת מהירות הורדה, או קביעה של מהיריות העלאה גדולה לקובץ אני מוריד קובץ אחד בכל פעם, עשיתי את הפאצ' לXP שמגביל את TCP LIMIT או איך שלא קוראים לזה שיחקתי עם ההגדרות בCONNECTIONS בהגדרות של הביטקומט שומדבר לא עזר …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. משהו הזוי... יש לי אינטרנט 5 מגה. אני כרגע מוריד קובץ כלשהו בביטורנט, והגעתי למהירות העלאה של 110 ק"ב O_o ( בפועל אמור להיות אולי 60 ק"ב ). לא זכור לי ששידרגתי ל 10 מגה ( למרות שאין לי בעיה עם זה ), ובכל זאת הזוייי תשובה הגיונית לתופעת טבע זו? מדובר בתוכנה UTORRENT שהורדה מאתר הבית של התוכנה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Haflo,

נראה לי שכבר שאלתי פעם אחת ???, אבל אני שואל שוב: יש לי רשת מחשבים שמחוברת לשרת Win2k, שמשמש כ Router בעזרת חיבור מודם כבלים לאינטרנט, בינתיים עד כמה שבדקתי, בשתי תחנות WinXP, שאני מנסה לבצע Downloads מאתרים מסויימים - אני לא מצליח! הורדות מהאתר של מיקרוסופט לדוגמא עובדות טוב - אני מוריד בלי שום הפרעות ב 40Kb-50Kb אבל לעומת זאת הורדות מ www.downloads.com של Cnet או מ www.winamp.com ההורדה נתקעת לאחר הורדת ה 100Kb-150Kb הראשונים וזהו לא מוריד יותר...! כבר נאמר בפורום פה שיש צורך לשנות את הגדרות ה TCP/IP, וכך עשיתי בשרת, אבל מה לגבי התחנות? איזה הגדרות הם צריכות בשביל להתחבר לאינטרנט, Network or Internt Optimazition?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני רוצה לקדם אתר מסויים בדירוג שגוגל נותן. כלומר, שיהיה בין הראשונים. תודה לעונים.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by oplemen,

גם מקבלים מענקים מהמדינה, וגם אונסים אותנו ב900 שקל התקנה! איזו חוצפה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Linga,

שלום,אני מתחדש במחשב חדש ורציתי לברר לגבי כרטיס רשת.כרגע כל הרשת שלי עובדת על אדימקס אז אני מעדיף כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס. חשוב שתהיה קליטה טובה ואיכותית. אני חושב לקחת את הכרטיס הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767121 יש המלצה למשהו איכותי יותר או שזה מספיק? עכשיו,אם אני מרכיב את הכרטיס רשת לבד,אז האם זה פוגע באחריות מהחנות [על המארז]? עריכה-אם זה חשוב אז זה הלוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H http://www.tms.co.il/product/11279 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4150#sp

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. וזה לא מזוייף!!!!!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. קצת רקע: חוק עסקה קצובה וחוק התנתקות מספקי שירות " השבוע יכנס לתוקפו תיקון חוק הגנת הצרכן, הקובע כי במקרה בו צרכן מבטל עסקה מתמשכת שהסתיימה או ניתנת לסיום - הביטול יכנס לתוקף תוך 3 ימי עסקים ממסירת ההודעה לעוסק (7.10.08) " מקור : אתר משרד התעשיה, המסחר והתעסוקה

11. Started by Omri4u,

מהו הפורט היוצא של האיסיקיו ומהו הפורט הנכנס שלו אני לא מוצא תודה זה כדי להעביר קבצים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by tood24,

איך הראוטר הזה?לבית אינטרנט הוט תודה http://www.aliexpress.com/item/English-Instruction-TP-LINK-Wireless-Wifi-Router-AC-TL-WDR7500-1750Mbps-1-WAN-4-LAN-2/2029070931.html?spm=2114.30010308.3.47.Bof00z&ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201602_4_10057_10056_10055_10037_9985_301_10033_10059_10058_10032_10017_10060_10061_10062_413,searchweb201603_2&btsid=2bdb436d-17de-4ebf-a79f-de058a85240c

13. Started by Imtheman,

איך אפשר לשלוט על מחשב שנמצא מאחורי ראוטר אני משתמש ב VNC וב MSTSC אבל אני פתוח גם לתוכנות אחרות... חינמיות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. קודם כל ! אני מתייחס למה שרשמו באתר הזה : http://personal.zahav.net.il/personalsite/ne/netice/main.html עכשיו הכל שם נראה נקי ויפה אבל מזה המצב EXPERT הזה ? איך אני נכנס אליו בכלל !?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מידע לגבי אתר חדש המאפשר להתנתק מספקית האינטרנט מבלי לדבר עם עם נציג השירות/שימור הלקוחות. מעניין יהיה לראות אם זה באמת עובד... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4025491,00.html

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. רשת מחשבים נייחים וניידים (10-11) ללא חיבור לאינטרנט. כיצד ניתן לחבר ביניהם רשת פנימית כך שתהיה אפשרות התחברות אלחוטית של הניידים לרשת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. קודם כל אני חדש באתר וחבר שלי המליץ לי לבוא להתייעץ כאן בנושא אז אני מתנצל אם התוכן לא רלוונטי בעיניכם. אני שחקן ET וותיק ולאחר פרישה לא קצרה רציתי לחזור אבל הבעיה היא שהתקינו לי ראוטר אחרי שפרשתי ומשום מה עכשיו כשאני מנסה להיכנס למשחק המחשב שלי מנתק את עצמו מהראוטר. פרטים טכניים: Edimax Boardband Router BR-6104S/K אני משתמש במערכת ההפעלה של WINDOWS XP HOME EDITION ומכיוון שאני לא מבין במחשבים יותר מדי אני לא יודע אם הפרטים הללו רלוונטיים או לא ואם צריך עוד. ניתן ליצור איתי קשר במספר האיי סי קיו 310370833 או במסנג'ר flammable123@walla.co.il אם יש משהו שצריך לערוך בהודעה כמו פרטים נוספים אנא אמרו לי. בתודה מראש Flammable

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by nush,

כבר הרבה זמן שהמחשבים(2) שלי בבית עובדים ברשת. במחשב הראשון הכרטיס רשת מוגדר כ 192.168.0.1 ובמחשב השני הוא מוגדר כ 192.168.0.2 ומקבל שירות מ 192.168.0.1 קנינו 2 מחשבים חדשים, התקנתי הכל וכרגיל הכל עבד. אחרי ריסטרט בום- לא עובד. בזבזתי שעות כדי לנסות לשחזר את זה- אך ללא הועיל. נכנסתי פה לאחת ההודעות הדביקות כדי לבדוק את עצמי, חשבתי אולי אני כבר עושה משהו לא בסדר. והכל היה מוגדר כראוי. המחשבים שולחים אחד לשני פינגים ומקבלים תשובות מיידיות. במחשב השני חוץ מה LOCAL AREA CONNECTION אני רואה גם את החיבור אינטרנט עצמו של המחשב הראשון, ככה שהאינטרנט בשיתוף! גלישה- לא עובדת. חשבתי אולי בעיה באקספלורר, תוכנות אינטרנט אחרות גם לא עובדות. איך אני יכול לדעת מה עושה את הבעיה? מי תוקע א…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by arigo,

שלום ניסיתי לחבר מחשב נייד למודם ראוטר 1025W באמצעות ראוטר שאני משתמש בו כ AP הוא edimax BR 6204Wg כאשר אני ללא סיסמא הוא מתחבר אבל לאחר כיבוי המחשב הנייד הוא מאב את ההגדרות ושוב מחדש אני צריך להגדיר שני המחשבים הינם XP. כאשר אני משתמש בהצפנה אני בכלל לא מצליח להתחבר. סדר הפעולות שביצעתי היה 1.הפעלת ווירלס במדודם ראוטר 1025W (הכתובת שלו 10.0.0.138) 2. חיבור הedimax דרך LAN 1 למחשב נייד (IBM T42) 3. בשלב הראשון חיברתי אותו לחשמל ולמחשב, והגדרתי את כרטיס הרשת במחשב לעבוד תחתיו- נכנסתי להגדרות של כרטיס הרשת וזה מה שהגדרתי: 192.168.2.2 255.255.255.0 192.168.2.1 4. נכנסתי בשביל לבדוק לדפדפן האינטרנט והמקשתי את הכתובת: http://192.168.2.1 שזו בדיוק הכתובת של ה-AP. 5.לחצתי על …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by daniel_com12,

שלום שמי דניאל! וישנו אתר FXP כאשר אני רוצה להכנס לאליו אז זמן הטעינה שלו הרבה הרבה זמן! ולבסוף אין כלום והמסך משאר לבן.. אם משהו יכול לעזור לי ממש אודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום מקווה שהתותחים כאן יוכלו לעזור לי יש לי נתב של DLINK DGL-4500 הבעיה שלי היא שאחרי חיבור של התקן אלחוטי כלשהוא הקשר האלחוט מתנתק אין לי ממד ולא קומה שמבדילה יש כמה הגדרות מתקדמות שקיוויתי שיוכלו לעזור לי כי העזרה לא ממש מסבירה בפירוט Beacon Period? מה זה אומר? RTS Threshold? DTIM Interval ? אני מצטער אם אני חופר אם מישהוא נחמד יהיה מוכן להסביר מאוד אודה לו תודה רבה וסליחה על החפירה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by kisin,

יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים לנתב WRT54GL והכל עובד בסדר גמור. אם אני אקנה עוד נתב WRT54GL ואשים אותו בסלון עם XBOX מחובר אז שני הנתבים יוכלו לזהות אחד את השני? או אם אני אנסח את השאלה בצורה אחרת - האם WRT54GL יכול לתפקד גם כACCESS POINT? כי אני רוצה לחבר את הXBOX בסלון לWRT54GL ולהשתמש בו כACCESS POINT, זה יעבוד?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by SpLAsH,

יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת ועל אחד מהם אינטרנט סידרתי עם פרוקסי+ שאפשר יהיה לגלוש במחשב השני דרך המחשב הראשון אבל כשאני רוצה לשחק באינטרנט (קאונטר סטרייק לדוגמא) משניהם בו זמנית אני יכול רק מהמחשב עם האינטרנט יש איזה דרך לסדר שיהיה אפשר לשחק משניהם?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים. אם לא, בבקשה תעבירו לפורום הנכון. השאלה שלי היא כזאת: האם קיימת אפשרות לשלוח פקודת login למחשב אחר ברשת? נגיד יש לי מספר מסוים של מחשבים שאני רוצה לעשות להם login לאותו משתמש, במקום ללכת לעשות אחד אחד, האם אני יכול לשלוח פקודה ברשת (המחשבים מחוברים לאותו הדומיין) שיעשו את זה באופן אוטומטי? הכוונה שלי שהמחשבים לא יעשו כל הזמן התחברות למשתמש מסוים, אלא רק מתי שאני מחליט ברגע מסוים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by doctor80,

יש ברשותי ראוטר אלחוטי NETGEAR WGR6104 וראוטר חוטי ישן EDIMAX 614. מה שקורה זה שכאשר הייתי מחובר דרך האלחוטי, הייתי צריך לרסט את הראוטר 1-2 פעמים ביום. חיברתי לפני 3 ימים ראוטר חוטי והוא לא מתנתק. שאלתי היא כזאת: האם אפשרי לחבר ראוטר אלחוטי לראוטר חוטי שמחובר למודם , ואם כן האם זה יכול לפתור לי את בעיית הניתוקים של הראוטר ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים