רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
Hello guys is anyone having slow internet on the isp xfone ? i have a 100mb and i'm only getting about 30- 46 mb Max i called them but with no use
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אפשר לשלוט על מחשב שנמצא מאחורי ראוטר אני משתמש ב VNC וב MSTSC אבל אני פתוח גם לתוכנות אחרות... חינמיות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע מודם של הכבלים, חיבור של 12MB. ו 2 מחשבים ניידים. לכן אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי (משולב חוטי). כמובן שאני רוצה אחד אמין בלי ניתוקים. השאלות שלי: 1) האם אני צריך לקנות ראוטר עם מודם? או שאני יכול לקנות ראוטר ללא מודם שיתחבר ליציאת רשת של המודם שכבר יש לי? 2) על איזה דגם אתם ממליצים? תודה למשיבים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס הוא edimax ew-7128g, הוא הפסיק לעבוד אחרי שפתחתי את המחשב והחלפתי זכרונות חשבתי שאולי משהו מפריע לקליטה אבל הבאתי את המחשב הנייד והוא מצא 10 רשתות.. הכרטיס מותקן ומחובר (יש אור צהוב מהבהב ומנהל ההתקנים מראה שהכרטיס מחובר).. הורדתי דרייברים חדשים אבל זה לא עזר.. עכשיו יכול להיות שזו האנטנה כי החיבור לה התפרק שם אבל חתכתי את הכבל ושמתי את החוטים על החיבור בכרטיס וזה עדין לא עובד.. אך מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מדפסת HP Photosmart C5283. לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי לווינדוס 7 , גרסת 64 ביט ואני רוצה לשתף את המדפסת ברשת. הגדרתי שיתוף ואת שם המדפסת ברשת כמובן אך כאשר אני מנסה להוסיף את המדפסת במחשב אחר אני מקבל הודעה שלא ניתן להתחבר למדפסת. יש לציין שכשהיה לי ווינדוס XP עוד לפני ששידרגתי לווינדוס 7 הצלחתי לשתף ללא כל בעיה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל אני חדש באתר וחבר שלי המליץ לי לבוא להתייעץ כאן בנושא אז אני מתנצל אם התוכן לא רלוונטי בעיניכם. אני שחקן ET וותיק ולאחר פרישה לא קצרה רציתי לחזור אבל הבעיה היא שהתקינו לי ראוטר אחרי שפרשתי ומשום מה עכשיו כשאני מנסה להיכנס למשחק המחשב שלי מנתק את עצמו מהראוטר. פרטים טכניים: Edimax Boardband Router BR-6104S/K אני משתמש במערכת ההפעלה של WINDOWS XP HOME EDITION ומכיוון שאני לא מבין במחשבים יותר מדי אני לא יודע אם הפרטים הללו רלוונטיים או לא ואם צריך עוד. ניתן ליצור איתי קשר במספר האיי סי קיו 310370833 או במסנג'ר flammable123@walla.co.il אם יש משהו שצריך לערוך בהודעה כמו פרטים נוספים אנא אמרו לי. בתודה מראש Flammable
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אני שוקל ללכת על העסק החדש של הוט, הבעיה היא שאני עוד מעט עובר דירה ואני מתלבט אם לעבור לזה עכשיו או אחרי המעבר. אשמח לעצותיכם: 1. כדאי לי במעבר לברר אצל השכנים איזה אינטרנט הכי טוב אצלהם מבחינת חיבור, או שפשוט לעבור כבר עכשיו להוט? 2. עוד בירור: הבינותי שלא כדאי להשתמש בהוטבוקס כראוטר. זה נכון? כי אני לא סובל את הראוטר הנוכחי שלי. האנטנה שלו קצת רופפת וזה משגע אותי. 3. האם כרטיס הרשת שלי מתאים ל-100 מגה? נכנסתי למנהל ההתקנים, ומצאתי משהו בשם Realtek RTL8191SE 802. 11b/g/n wIfI Adapter. זה הכרטיס רשת? זה מתאים ל-100 מגה? יש שם גם משהו בשם Realtek PCIe FE Family Controller. 4. זה משנה איזה דגם של לפטופ יש לי? 5. הראוטר שלי זה ה-TP-LINK TL-WR841N של הוט. זה מתאים? הנה …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתאר תחילה את המקרה ותוך כדי אגיע לבעיה. במשרד ישנו צורך לחבר נתב באחד מן החדרים כדי שאחד מהעובדים יוכל לעבוד על לפטופ ,תוך כדי לעשות שיתוף קבצים בין הנייד לנייח והדפסה במדפסת רשת שנמצאת אצל המזכירה. העניין הוא כך, שיתוף קבצים בין המחשבים במשרד ללא הנתב והלפטופ הוא תקין וכל שאר הרשת במשרד נגישה (יש מספר מחשבים). כאשר מוסיפים נתב, יש אינטרנט גם בנייח וגם בלפטופ (שניהם מחוברים לנתב אחד בחיבור חוטי והשני אלחוטי) ואף שיתוף קבצים בינהם, אך שאר הרשת כבר לא נגישה. כלומר, לא ניתן לגשת לשאר המשאבים ואף לא ניתן להדפיס במדפסת שמשותפת בין המחשבים במשרד. כל העניין נובע לעניות דעתי עקב חלוקת IP חדש בתת-רשת, ניסיתי לבטל את הDHCP של הנתב ללא הצלחה ,ניסיתי עוד מגוון דרכים ללא …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כששדרגתי את החבילה שלי למגה וחצי, Hot ו- 013 העבירו אותי לאינטרנט ללא חיוג. עם העברה הזאת החלו לצוץ בעיות בכל מיני תוכנות: Icq, Bittorent וכו'... אני מחובר דרך מודם Motorola SB4200 דרך כרטיס רשת. יש לציין שה- Firewall של הווינדוס כבוי ואני מריץ תוכנת אנטי וירוס NOD32. האם צריך להגדיר הגדרות כלשהם כשהמודם מחובר בחיבור קבוע?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי כולם, יש לי ראוטר מסוג D-Link DSL224. יש לי בנוסף גם יחידה של Google wifi שמחוברת אליו ועוד אחת רחוקה. עוד מלפני שחיברתי את הGoogle Wifi הראוטר זייף. 2 המחשבים בבית מחוברים אליו רק ב wifi ולא בחיבור קווי, ומידי פעם הם מראים סימן שהם איבדו את הרשת. הבעייה נפתרת רק אחרי שאני מבצע ריסטארט לראוטר עצמו. השאלה היא האם הראוטר דפוק או משהו אחר. ואם כן, איזה ראוטר כדאי לי לבחור? יש לי בבית חיבור של בזק 100 מגה, ולעת עתה לא מתוכננת פריסת סיבים באיזור שלי. | פרופיל | שלח הודעה |חפש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי וגם אחרי קריאת ביקורות במספר אתרים לא היצלחתי להבין ולהגיע להחלטה - איזה נתב עדיף? הדרישה היא,נתב עם הביצועים והאמינות(ניתוקים) הכי טוב עד 200 ש"ח (אם כדאי ללכת על יקר יותר אשמח להסבר והמלצה!) האפשרויות שמצאתי הם: NETGEAR : RP614 or WGR614 EDIMAX: BR6204WG or br6204wlg D-LINK : DIR300 LEVEL ONE : WBR3408TX or WBR3406TX TP-LINK : TLWR340G or TLW542G TRENDNET : TEW-652BRP or TEW-432BRP אני קיבלתי המלצה ללכת על ה-EDIMAX BR6204WG מה המומחים אומרים? תודה רביב
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בזמן שלא הייתי בבית היה איזה טכנאי אצלנו ומשום מה הוא התעסק לי בהגדרות ועשה שהחיבור לאינטרנט יהיה אוטומטי אני רוצה שהחיבור יהיה באמצעות חייגן איך אני מחזיר את זה למה שהיה ?! יש לי ווינדוס 7
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי בעבר אפשרות לשליחת הודעות POPUP בתוך הרשת בפנימית על ידי הרצה פקודה כלשהי בוינדוס, מישהו יכול להזכיר לי איך ניתן לעשות את זה ? והאם זה חוצה פלטפורמות כמו וינדוס XP ווינדוס 7 ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי היום מחשב נייד IBM עם כרטיס רשת אלחוטי BROADCOM 802.11G ויש לי בבית רשת אלחוטית של בזק עם נתב ROTAL 1025 יש לי מחשב אחד נתב ושתי מחשבים עם מתאם USB,עכשיו אני מנסה להתחבר עם המחשב נייד וזה לא מתחבר לי ניסיתי שעותת ולא הולך לי כלוםם..על האיקון של המתאם בתוך המחשב מופיע לי X אדום כזה ניראה לי זה קשור,בדקתי במנהל התקנים ואין בעיה עם הכרטיס רשת..אז מה יכולה להיות הבעיה בבקשה תעזרו אני חייב את זה בדחיפות.! תודהה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק אבל אני לא יודע איך ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי כרגע הוא חוזר למקום כשאני מכניס אותו לממד (XIAOMI) תזכירו לי מהן האופציות הקיימות לשיפור הקליטה בממד? זה גם יעזור לי עם המכשירים האחרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע כמו שאלה קצת מפגרת של משהו שלא יודע אבל מה ההבדל בינהם אמרו לי שזה משנה בשליחה או בקבלה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקבל connected כשאני מתחבר wireless לראוטר, אני מקבל IP Address , Subnet MASK , Default gateway תקינים. אבל הוא לא מתחבר לרשת דרך פיירפוקס ולא מתחבר לסקייפ... ממש מוזר ! אני "קונה" כתובת מהראוטר תקינה ולמרות ה-connected אני פשוט לא מקבל אינטרנט... יכול להיות שהספק או התשתית פגומה ? אפילו שהכתובות כביכול תקינות ? :'( תודה על כל עזרה !!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מספר דומיינים ואני מודה שאין לי ניסיון בזה ... האם תהליך ההרשמה האתר של איגוד האינטרנט הישראלי מצריך איזושהי הכנה מיוחדת מעבר לכרטיס אשראי ? האם אתר שעד לפני כמה חודשים היה בבעלות מישהו ולא חידשו את החוזה איתם מהווה אפשרות לקנות הדומיין ? (באתר של איגוד האינטרנט רשום שההסכם בוטל Domain not renewed. Being revoked) ויש איזה "דיל" למי שקונה כמה דומיינים ביחד ?? אפשר לקנות רק מהאתר של ארגון האינטרנט הישראלי ?? הפצצתי בשאלות מקווה שתפציצו בתגובות ... תודה חברים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכז את כל הסרטים בספריה אחת שתהיה נגישה מכל המחשבים בבית. הספריה תהיה בכונן חיצוני USB3 שיהיה מחובר קבוע למחשב הנייח היחיד בבית. כך שבמידה וארצה לראות \ להוריד סרט ממחשב נייד כלשהו בבית, אוכל לעשות זאת "מרחוק" מ\אל אותו כונן חיצוני. האם אפשרי לעשות זאת כך שיעבוד גם במהירות סבירה? אשמח אם תדריכו אותי. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במסגרת תערוכת CES הכריזה Linksys על נתב חדש בסדרת ה-WRT. נתבים חדשים בסדרה זו לא הוכרזו בשנים האחרונות ובאמצעות הנתב החדש מנסה Belkin, בעלת המותג Linksys, לחדש את ימי ה-WRT. כל הפרטים וגם תמונות בפוסט הבא - http://www.netcheif.com/blog/?p=4581 מידע על כל הקורה בתערוכת CES 2014 ניתן לקרוא בדף הפייסבוק שלי כאן - https://www.facebook.com/NetCHEIF
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לנו במשרד שני חיבורי אינטרנט: אחד לIP Centrex, ואחד לכל שאר הצרכים. אין לי אמנם שליטה בנושא, אבל קראתי קצת בנושא, והתעוררו אצלי כמה שאלות: 1. האם בעיקרון (נשים בצד את רצון החברות לתמוך במימוש של זה) ניתן להפריד לVLANS את השירותים (טלפונייה בvlan אחד, ומחשבים בvlan אחר), תוך שימוש בקו אינטרנט אחד (וכפועל יוצא בזה - תשלום על אחד בלבד...)? 2. האם למישהו יש נסיון בנושא (גם בנושא ההגדרה עצמה, וגם בנושא העבודה מול החברות (סלקום, בזק וכו'). אני פשוט לא רואה סיבה לשלם תשלום כפול, אם מבחינה טכנית זה אפשרית. אשמח לתשובות (קחו בחשבון - הנסיון שלי בזה אפסי, מתנצל! ). תודה, נעם.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הותקנו בשני מחשבים זהים זוג כרטיסי רשת זהים מהירות מירבית 4MB למרות שזיהוי החיבור מופיע 100MB מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רשת בעלת שתי מחשבים(שמחוברים דרך כ.רשת וכבל מוצלב), ואני מעוניין להוסיף עוד מחשב שלישי+ ראוטר(ממחשב ישן), לכן אני צריך SWITCH בסיסי, ואין לי מושג איזה כדאי ??? ד"א אם אני מוסיף מחשב נוסף, אני אצטרך לשנות את הכבל המוצלב ללא מוצלב?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מכם בבקשה המלצה על ראוטר אלחוטי טוב וכרטיס רשת אלחוטי טוב. ספקית האינטרנט שלי רוצה 1000¤ על רשת אלחוטית ואני רוצה לרדת כמה שיותר מהמחיר הזה אבל שהרכיבים יהיו טובים. עוד משהו, בשביל שתי מחשבים נייחים אני יכול להסתפק בראוטר אלחוטי ( שיחובר למחשב אחד ) וכרטיס רשת אלחוטי אחד ? או שצריך שתי כרטיסים לשני המחשבים + ראוטר אלחוטי ? תודה ולילה טוב
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-