רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום השאלה שלי כזאת: איך הספקית טריפל סי בקשר לפינגים ? ואשמח אם תוכלו להמליץ לי על ספקית אינטרנט עם פינגים נמוכים למשחקי רשת. דרך אגב אני לא מוריד כבד תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במסגרת "אגף" מדריכי התוכנות, שיבצנו מדריך חדש לתוכנת ההורדות הפופולארית - µTorrent . המדריך הינו העתק מלא של קובץ הHELP של התוכנה, במתכונת דפי אינטרנט, לנוחיות המשתמשים בה. המדריך עבר עדכון/שדרוג לגרסה האחרונה - 3.2.1 , ו"תוגבר" גם ב- Tutorial לRSS Downloader - המאפשר הורדות אוטומטיות לסדרות (פרק 2- בסוף). בנוסף, הושלמו ההסברים להגדרות "מתקדמות" - Advanced Preferences ולמרבית ההגדרות הקיימות כמו גם לגירסה Alpha 3.3 . בתחילת המדריך, נוספו קישורי עזר, בין היתר לשרשור טיפים שימושיים בפורום uTorrent, שכולל גם אפשרות להורדת כל המדריך כקובץ CHM, וקבצי SETTINGS אופטימליים לתוכנה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! יש לי מחשב שמחובר למודם ADSL שמקונפג כראוטר (סוג מודם: ECI 312) אני מעוניין להתחבר למודם דרך Remote Control של XP או דרך VNC, אבל זה בעייתי כי למחשב אין כתובת IP חיצונית. למישהו יש מושג איך בכל זאת ניתן להתחבר? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי ראוטר שעשה מלא בעיות אז העפתי אותו והחזרתי את ה מודם Alcatel ...שעובד מצויין 8) עכשיו יש לי שני מחשבים בבית ... האם יש איזו אפשרות לחבר את שניהם למודם איך שהו ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, רכשתי לאחרונה טלויזית 4K ואני (איך לא) מנסה לנגן מהרשת הביתית קובץ 4K בגודל 56GB. יש לי סטרימר Xtreamer Prodigy 4K שהצליח לנגן את הסרט בלי בעיה בחיבור ישיר של דיסק קשיח. ראוטר 1Gbit Dlink DIR-655 רשת קווית בבית CAT6 שרת מדיה: מחשב שולחני עם Windows 7 שבו מוגדרים שיתופי הקבצים. הסטרימר מתחבר לרשת דרך פרוטוקול SMB הניגון של הקובץ מאוד מקוטע כל הזמן. הצלחתי לנגן קובץ 4K קטן יותר וכמובן שלא היו בעיות עם קבצי 1080P בגדלים של עד 20 גיגה. אשמח לעצות.. על פניו המערך הזה אמור להיות מסוגל להזרים את התוכן בלי בעיה. עריכה: זה המפרט של שרת המדיה: מעבד: Intel Core i5-661 3.33GHz 4MB לוח אם: MSI H55M-…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי ip סטטי ואכשהו אתר אחד חסם אותי ואני רוצה להרשם אליו שוב...אבל פםשוט ה ip שלי חסום אם אני מתקשר לספק שיחליף לי הם ישר מחליפים או חוקרים אותי? אם הם חסמו לי גם ת host אז שהספק מחליף לי תאייפי זה גם משתנה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי מחובר לאינטרנט 3M בכבלים עם מודם RCA שקיבלתי בזמנו מ-HOT. למודם יש 4חיבורים מאחורה - חשמל, USB, חיבור רשת גדול כזה והחיבור העגול לשקע כבלים בקיר. כרגע המודם מחובר למחשב שלי בעזרת כבל רשת שקניתי בזמנו בכוונה לעשות רשת ביתית קטנה שלא יצאה לפועל בגלל פער הידע שלי ברשתות =\ בכל מקרה הגיע הזמן לחבר עוד מחשב לבית באינטרנט. קראתי בפורום הרבה הודעות על אנשים שרוצים לחבר עוד מחשב לאינטרנט, והבנתי שעדיף רשת קווית מאלחוטית (2 המחשבים ב-2 חדרים כמעט צמודים אותה קומה בלי הפרעות). גם שמתי לב שאמרו שעדיף לא למתוח סתם כבל רשת ישירות בין 2 המחשבים (מה שניסיתי בזמנו) אלא לעבוד עם נתב. קיוויתי להמנע משימוש בנתב כי אני כל הזמן קורא בעיות של אנשים שקשורים לבעיות בנתב שלה…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם עוד אנשים שמחוברים לבזק בינלאומי בADSL יש להם בזמן האחרון (חודש חודש וחצי האחרונים) מלא ניתוקים אני מדבר על 5-6 ניתוקים ביום...... זה אצל עוד אנשים או רק אצלי..... נמאס לי כבר כל הזמן יש ניתוקים והכי מעצבן שבלילה לא משנה מה זה לא נשאר מחובר......
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל רציתי לדעת: אם יש לי חיבור לכבלים, כלומר הIP שלי הוא קבוע, האם יש אפשרות איכשהו לקבל IP דינמאי, שהוא משתנה כל פעם שמתחברים לאינטרנט. יש לי גם ראוטר ד"א, למרות שזה לא נראה לי משנה. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר של חברת 3COM מדגם 3CRWE554G72T אך אינני מצליח להגדיר אותו. הכל נראה תקין ולפי מה שצריך להיות. הראוטר מעודכן לגרסא 2.0.10, עובד ועם ההגדרות המתאימות אך אינני יכול להתחבר. חיבור ישיר עובד. בחרתי בLT2P, בPP2P ובמה שאפשר אך ללא הצלחה. אני מחובר לכבלים דרך נטוויזן. יש לי מודם של THOMPSON. אם אתם צריכים עוד מידע, אני אשמח לתת. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בהליכי פרישה של רשת קווית בדירה שלי. משכתי כבל CAT6 STP ל-4 חדרים מהארון תקשורת, ושם אני מתכוון לשים switch. כשאני מחבר את המחשב באחד החדרים לשקע ששמתי בו ואת אותו הכבל בארון תקשורת ל-switch - החיבור הוא של 1000Base. כשאני מחבר את אותו המחשב בממ"ד - נראה שהראוטר מנסה לבצע Autoneg מספר פעמים ל-1000Base, נכשל, וכברירת מחדל מתקבע על 100Base. ואכן כשאני בודק את מהירות ההורדה היא 100. את החיבורים אני עושה באמצעות מחברי Keystone CAT6A, וכל הכבלים שלי הם CAT6. ניתקתי וחיווטתי מחדש את 2 השקעים (גם בצד של הממ"ד וגם בארון התקשורת) מספר פעמים, וכל פעם מתקבלת אותה תוצאה. אורך הכבל בערך 20 מטר, אפילו פחות. מה יכולה להיות הבעיה? האם יכול להיות שהעברת הכבל בקירות …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כששדרגתי את החבילה שלי למגה וחצי, Hot ו- 013 העבירו אותי לאינטרנט ללא חיוג. עם העברה הזאת החלו לצוץ בעיות בכל מיני תוכנות: Icq, Bittorent וכו'... אני מחובר דרך מודם Motorola SB4200 דרך כרטיס רשת. יש לציין שה- Firewall של הווינדוס כבוי ואני מריץ תוכנת אנטי וירוס NOD32. האם צריך להגדיר הגדרות כלשהם כשהמודם מחובר בחיבור קבוע?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או שאני מתבלבל עם (פ"ת), אני פשוט לא זוכר 100 אחוז, אבל זה ליד המפעל הגדול של IBM (ומאחוריו הזה של אינטל), אחריהם יש בדיוק מפעל ענק שרשום של ALCATEL בדיוק כמו בסמל שעל המודם. לאלקטל יש סניף בישראל?!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם :] יש לי פינגים גבוהים בטירוף במשחק WOW (ורק במשחק הזה), וכחלק מהניסיון למצוא את הבעיה אני מנסה לעשות TRACEROUTE. כשאני עושה PING אם TRACEROUTE לכל IP, זה פשוט נותן לי כוכביות. יש לי בזק בינלאומי, תשתית של HOT, ראוטר WR641G של TPLINK. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול התקנתי בבית אינטרנט 100mb (הוט+נטווזי'ן) . אחרי הרבה טרטורים שעבירו אותי מנציג לנציג מאחד לשני עם מהירות נמוכה , אני מקבל מהירות טובה במחשב שמחובר בכבל רשת, אך במחשב הנייד בקרבת הראוטר המהירות בקושי 50mb. האם זה אמור להיות ככה ? או שיש בעיה ? ברור שעם כבל רשמת זה הרבה יותר מהיר, אבל באלחוטי המהירות אמורה להיות נמוכה בחצי? לפני זה שהיה לי 12mb עם ראוטר של tplink הנייד והנייח היו באותה המהירות.... תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חישובים עדכניים לגבי קצב צריכת הכתובות ב APNIC (רשם האינטרנט של אסיה והאוקיאנוס השקט) מראים כי APNIC עתיד לצרוך את כל כתובות האינטרנט (IPv4) הקיימות שלו תוך פחות מחודשיים. (מקור: http://routing.co.il/ipv6/2011/02/19/%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%99%D7%95%D7%9D/ ) התהודה העולמית של אירוע כזה עשוייה להוביל ל "בהלת IPv6", התקנה מהירה, הוצאת כספים וכו'. אם אתם קונים נתב חדש - זיכרו לבחור נתב התומך ב IPv6.. יובל
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמח בשוק הסלולר. הורדת דמי הקישוריות הביאה את כל החברות להגיש בג"צ נגד שר התקשרות. ובתגובה הוא רוצה עליהן כמונופול. מה דעתכם? http://www.netcheif.com/blog/?p=929
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה בשביל אחותי,אם אני קונה מד USB אז אני אוכל לדעת דרך המחשב כמה גלשתי. וכמה מספיק לגלישה+בדיקת EMAIL בחודש?5GB מספיק או צריך 20GB תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי היום אני מחובר עם בנדל של בזק ואקספון (משלם לבזק) כשהתחברתי ביקשתי שיוציאו אותי מה NAT והם אכן הוציאו ... מאז כבר פעמיים הכניסו אותי ל NAT "באופן רנדומאלי" ממש עכשיו התומך שדיבר איתי בטלפון הסביר לי שכשי שלא יכניסו אותי לNAT פעם נוספת כדאי שארכוש כתובת קבועה ... הסברתי לו שאני לא צריך קתובת קבועה ושאני רק רוצה שיוציאו אותי מה NAT שלהם ויתנו לי כתובת אמיתית ואז הוא הסביר לי שאם אני לא ארכוש כתובת קבועה כנראה שיחזורו אותי שוב ל NAT "באופן רנדומאלי" וזו המדיניות ואם אני רוצה הסבר על למה ... אני צריך לפנות לשירות הלקוחות... אז תגידו לי... אני מחפש ספק אינטרנט שיתן לי מהירות טובה (40-100 זה בסדר) בלי חסימות, הגבלות או כת…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית שני מודמים. אחד רגיל של הספקית, ואחד שלשבאמצעותו אמא שלי מתחברת למחשב בעבודה. במחשב שלי יש רק חיבור אחד ככה שכל הזמן צריך לנתק ולחבר את הכבל. יש כרטיס רשת קווי, עם 2 חיבורי אטרנט, ככה ששני הכבלים יהיו מחוברים כל הזמן ואז צטרך רק לבחור את הרשת במחשב?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר בבית מחולק, עם 4 דיירים, הדירה שבה נמצא הנתב קולטת מצויין את האות (מן הסתם), הדירה שנמצאת קיר ליד גם קולטת מצויין, הדירה השלישית שנמצאת כבר 3 קירות הפרדה ובערך 15 מטר (קו ישר) רחוק יותר מהנתב מקבלת אות חלש מאוד שנעלם וחוזר כל כמה שניות, עם מתקרבים עם הלפטופ מהדירה השלישית לכיוון מסדרון שמפריד בין הדירות לנתב, אז מתבצע בהצלחה חיבור לנתב, ולכן אנחנו רוצים לשים מגביר אות במסדרון הנ"ל וזקוקים להמלצה ל - AP\repeater שיעבוד טוב עם הנתב edimax BR-6524n ועם אבטחה של wps2 בלי בעיות. *. לא הייתה אפשרות לשים את הנתב מלכתחילה במסדרון המפריד. תקציב 100-200 ש"ח עדיף כמה שיותר זול. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היום התקשרתי לבזק סטור כדי לברר איזה דגמים יש להם במלאי . לפי מה שקראתי בפורום ה D LINK דיי מומלץ ,הבעיה שאין להם אותו במלאי הם הציעו או NETGEAR DGN 220 או D LINK מחודש (לא אמרו איזה דגם) מה דעתכם ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר של 3COM שמחובר ישירות למודם ומתחבר דרך חיבורים בקירות לכל החדרים בבית למחשבים שלנו (3 סה"כ). יש לי ראוטר נוסף של linksys שאני רוצה להתקין בחדר שלי, כך שאני יחבר אותו לקיר מצד אחד (איפה שה3COM יוצא), הוא יהיה hotspot של wifi בלבד וואז מהצד השני אני אחבר אותו למחשב. זה בגלל שאין קליטת WIFI בחדר שלי ואני צריך אותה בשביל האייפון שלי. זה אפשרי? איך?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים וראוטר משום מה עשו לי ריסט למודם וכל ההגדרות נמחקו ועכשיו גם התקינו חייגן=\ אם מחשב אחד מחובר ומתחברים מהמחשב השני אז זה כותב שהקו תפוס...איך אני עושה שזה לא יקרה?? תודה מראש לעוזרים =]
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-