רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום, שבוע שעבר השתדרגתי למהירות 8Mb אצל בזק בינלאומי עם תשתית של בזק. היו אצלי מבזק בדקו את הקו שכהל מתאים אצלי למהירות כזאת, אבל משום מה יש לי ניתוקים חוזרים ולפעמיים האינטרט מפסיק לעבוד ולא חוזר עד שאני עושה ריסטרט לראוטר. (מחובר למודם מדגם simens 02-010) עכשיו התופעה חוזרת גם שאני רוצה לבוא ומתחבר לממשק של הראוטר אז כל שנייה הוא מוציא לי דף שאי אפשר לעבוד בדף זה, כאילו אין אליו תקשורת. אבל אם יושבים ומתעקשים בלחיצות וניסיונות חוזרים אז אפשר לשנות הגדרות פה ושם.. יש לציין שעד לפני השדרוג לא היו לי את בעיות אלה, אבל את הבעיה שלהיתחבר לממשק כן היה ורק מאז שאני עם Win 7. בXP הכל עבד כשורה.. איפה הבעיה? שיש עומס על הראוטר מהמירות והוא מתנתק? או לא יודע.. מח…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלםו קניתי היום נתב של TP LINK , הגדרתי אותו והכל סבבהץ אני גולש מהנייד שלי והכל נראה טוב. שבאתי למחשב הנייח (יש עליו כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס ew-7128g , אני לא מצליח להתחבר לכלום. יש לי פינג לנתב 198.168.1.1 אבל שאני מנסה להתחבר אליו אני לא יכול , כמו כן יש לי פינג לאתרי אינטרנט אבל לא מצליח להתחבר אליהם. מה שעוד יותר מוזר זה שיש לי את הנייד שנמצא באותה רשת ואין לי פינג אליו. למישהו יש פתרון ? תודה זה קצת דחוף....
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
הורדתי את הדרייבר מהאתר וה XP PRO שלי לא מצליח להתקין את הדרייבר. במנואל של הכרטיס רשום קודם להתקין את היוטיליטי, לכבות, לחבר את הכרטיס ואז להתקין את הדרייבר-ניסיתי לא הצליח.
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
לא מזמן הגיע התשתית NGN לרחוב שלי אז היום החלטתי לבדוק מהירות יש לי חבילה של 4 מגה ורציתי לדעת אם ספקית גם נותנת לי מהירות העלאה של 800. יש לי חשבון גימר 4 מגה ב014 . אוקי אז התחלתי בדוק בspeedtest ולפעמים אני מקבל תוצאות כאילו : אני רואה גם תוצאות של 6 ו 7 קפיצות קצב ל16 מגה . מה בדיוק לא בסדר? אני בודק את זה על מחשב נייד על סוללה ברשת על חוטית. הבעיה לא יכולה להיות רק במקום אחד כי גם בזק וגם בזק בינלאומי אמורים להגביל אותי. אני כנראה אצתרך להתקשר אל שניהם לבדוק מה הם עשו לחבילות שלי כי אני לא ממש מעוניין לשלם על קצב כזה ואני כבר למדתי את העובדה שבחיים שום דבר לא בא בחינם תמיד מישהו משלם על זה וזה לרוב הצרכן... עריכה שברתי את ה שיא :
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
בשעה טובה הכריזה אתמול YES על שירות ה-VOD שלה ומי מסייע לה בכך? המתחרה הגדולה ביותר שלה - HOT. רוצים להבין מדוע ולמה HOT בצרות? http://www.netcheif.com/blog/?p=525
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לחבר את הממיר ואפשר רק בכבל רשת. עכשיו יש לי את הנתן wtr54g משהוא כזה ואני רוצה שהוא יתחבר לראוטר מסויים ויצא אינטרנט משקעי אתרנט. שמעתי שיש קושחות צד 3 מישהוא יודע להסביר לי עם זה אפשרי? אגב עם הנתבים של TPLINK יודעים לעשות זאת אני יקנה כי הם עולים 120 ש"ח. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי מודם D-Link אליו אני רוצה להתחבר באמצעות Wi-Fi מהחשב כף יד שלי HP IPAQ TRAVEL COMPANION. לאחר שאני לוחץ על "add a new moden connection" אני בוחר Hayes Compatible on com1 וזה מבקש ממני משום מה country code וarea code וכן מספר טלפון. חוץ מ972 אין לי מושג מה צריך למלאות פה ולמה, אשמח לקבל הסבר. כמו כן לאחר מכן זה מבקש ממני להקיש Domain. שוב אין לי מושג למה הכוונה. לסיכום אשמח אם תסבירו לי כיצד להתחבר לאינטרנט מהמחשב כף יד הנ"ל עם הWi-Fi. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 2.5MB ראוטר Rotal RTA1025W במחשב השני ששם הראוטר מחובר אליו אין בעיה והאינטרנט עובד טוב מאוד במחשב הזה יש לי USB של בזק POZ והוא קולט חלש מאוד אולי איזה עשירית מהמהירות :-\ מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שאני מנסה לחבר אלחוטית לראוטר של Edimax דגם BR-6204WG שהוא Wi-Fi compatible. קניתי בשביל זה כרטיס רשת אלחוטי של Edimax דגם EW-77IIUSn גם Wi-Fi compatible ובתקן N אם אני לא טועה שאמרו לי שהוא הכי מתקדם והוא בחיבור USB. הבעיה היא שהקליטה שלו מאד חלשה במקומות מסויימים בבית מה שלא קורה עם המחשב הנייד שיש לי, נדמה לי שיש לו כרטיס רשת של Atheros. המחשב הנייד גם מצליח לקלוט הרבה רשתות נוספות בטווח מה שלא קורה עם הכרטיס רשת שרכשתי למחשב הנייח. מה אני יכולה לעשות כדי לשפר את האות שהמחשב הנייח מקבל עם הכרטיס רשת האלחוטי שקניתי האם להחליף אותו באחד אחר? מה גורם להבדל בקליטה בין הנייד לנייח? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בדירה רשת אלחוטית המחוברת לשני מחשבים. הראשון הוא נייד ואיתו אין בעיה (כי הוא נמצא קרוב לראוטר) ואילו השני, הנייח, הוא הבעייתי. הוא סובל מחיבור בעוצמה נמוכה מאוד ולא מעט ניתוקים. הראוטר הוא כנראה מדגם BR-6104WB של EDIMAX. כרטיס הרשת של המחשב הנייח הוא מדגם EW-7318UG, גם כן של EDIMAX. כמו כן, כדאי לציין שהמרחק בין הראוטר למחשב הוא כעשרה מטרים, אך מפרידים בינהם ארבעה קירות. מה כדאי לי לעשות כדי לשפר את הקליטה, האם כדאי להחליף את הראוטר? (ואם כן אשמח לקבל המלצות) האם כדאי להחליף את כרטיס הרשת? (כנ"ל) או שעלי להחליף את שניהם? אשמח לקבל בכל מקרה את הפתרון הזול ביותר האפשרי. ותודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום ישלי מחשב נייח שמחובר ע"י כבל לראוטר ומחשב נייד שמחובר אלחוטיתי הנייח XP הנייד 7,לפעמים אני לא רואה את המחשבים שברשת מה יכולה להיות הסיבה ? עריכה- מודם d-link הלבן של בזק.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר אלחוטי בסביבות המחירים 150-300 שקלים, שתהיה לו קליטה טובה (שתהיה קליטה טובה בדירה בלבד, משהו בסדר גודל של 5-10 מטרים), שיהיה יציב ואמין וזהו בעצם... יש לי אינטרנט כבלים עם מודם של Terayon. רציתי גם לשאול מה ההבדל בין הדגמים האלה של Edimax : BR-6424n BR-6524n והאם ל- LinkSys יש יתרון על Edimax, לפי מה שראיתי הם יותר יקרים... תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני די חדש בעניין הזה של אינטרנט. לאמא שלי בבית יש מנוי אינטרנט [בזק בינלאומי] בו היא למעשה כמעט לא משתמשת [בערך פעם בשבוע]. האם אני יכול להתחבר למנוי האינטרנטשלה ולגלוש במסגרת שלו מהבית [הנפרד] של אבא שלי שיש לו גם קו טלפון נפרד, מבלי שאבא שלי ישלם על כך מנוי נוסף או כל חיוב כלשהו? אם כן, איך עושים את זה? [כמובן שצריך לקנות מודם, ומה עוד עושים?] תודה על כל עזרה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לפני כשבועיים עדכנתי את חבילת האינטרנט שלי ועברתי מתשתית כבלים לתשתית של בזק. בהזדמנות זו הגדרתי את האינטרנט שלי ל5 מגה. ספק אינטרנט שלקחתי 013 נטויג'ן במסלול של אייפי לגיימר. *מחובר דרך ראוטר, אך הבעיה קיימת גם בחיבור ישיר של המודם למחשב. הבעיה קיימת גם בתוכנות שיתוף וגם בעת הורדה מHTTP רגיל. כאשר אני מבצע הורדה כלשהי משרת מסויים אני מוריד על המקסימום אבל זה לא קבוע.. זה מוריד ואז יורד לאפס לזמן מוגבל ואז חוזר, וככה זה מחזורי. אך כאשר בעזרת תוכנה NETLIMITER אני מגביל את המהירות הורדה ל500 לדוגמה זה די יציב ויש הרבה פחות תקיעות כאלה. ביצעתי כיוון של MTU, לאחד אופטימלי לפי המדריכים באינטרנט. זה לא עזר בכלל. * בעת בדיקת מהירות הורדה באתר של בזק לדוגמא אני כן מגיע ל5 …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש הבדל ביניהם? יש אחד Edimax 802.11b/g/nLITE WIRELESS Mini-size USB Adapter EW-7711UMn: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_3179_3175_1307&products_id=27729 שעולה 110 ש"ח ויש Edimax 802.11n 300Mbps Wireless PCI Card EW-7727In http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_3179_3175_1307&products_id=24569 שעולה 220 ש"ח למה גרסת PCI עולה כפול מ-USB?
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
שלום רב, בשעה טובה אני יכול להכריז על הראוטר הקודם שלי ז"ל... משום מה הוא הפסיק לעבוד, לא נדלק, נסיתי לעשות החייאה, אך הוא לא מראה סימני חיים. הראוטר שהיה לי הוא - Edimax BR6104K. איזה ראוטר מומלץ במקומו? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הציוד המדובר: ראוטר: Edimax Br-6424n מעודכן לקושחה 1.58 מהאתר של פיקוק. כרטיס רשת: Edimax 7727In, דרייבר מעודכן ל XP Pro מהאתר של Edimax, התוכנה שאיתה אני סורק רשתות היא Edimax Utility. כשהראוטר מוגדר לעבודה בתקן B+G+N כרטיס הרשת מתחבר וניתן לגלוש. כשאני מגדיר את הראוטר לעבוד בתקן N בלבד, אני רואה את הרשת שלי כשאני מבצע חיפוש, אך כרטיס הרשת לא מוכן להתחבר - לצורך העניין הורדתי גם את האבטחה האלחוטית שלי לשם הבדיקה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בבעיה בעת ניסיון להעביר קובץ ממחשב אחד לאחר. מדובר במחשב נייח הביתי ובמחשב נייד. כאשר אני מעוניין להעביר קבצים מהמחשב הבייתי לנייד זה אפשרי, אח כאשר אני רוצה להעביר קבצים מהנייד לנייח זה בלתי אפשרי. בדקתי בהגדרות המחשב הנייד שאין שום אופציה שחוסמת את השיתוף, ואכן הייתה אופציה שדורשת שם משתמש וסיסמא וביטלתי אותה. למרות זאת עדיין יש בקשת שם משתמש וסיסמא כאשר אני רוצה לראות את הקבצים המשותפים בנייד דרך הנייח. אינני יודע מהיכן לקחת את הסיסמא/שם משתמש משום שלא צוין בפני לרשום אותם כאשר ביטלתי/הפעלתי את האפשרות "שיתוף המוגן באמצעות סיסמא" . האם מישהו נתקל בתופעה מוזרה כזו? דרך אגב, בנייד מותקן WINDOWS VISTA ובנייח XP PRO .
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
סיקור של ה PC PRO http://www.billion.uk.com/downloads/literature/2071_PC_Pro_Jan09.jpg ובונוס : חוברת ההדרכה לרוכשי החבילה http://www.bezeq.co.il/Internet/Bnet/Documents/112816_HomePlug8-09.pdf וכאן מדריך וידאו "STEP by STEP" להתקניה והגדרה: http://www.computeractive.co.uk/computeractive/video/2235261/billion-homeplug-adapter-kit 14.99 ש"ח לחודש... וגם לכם יש 2 כאלו ! אני הזמנתי . . . מקווה שזה מתאים לחשמל תלת פאזי שלא יהיו לי הפתעות :
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום, בשבוע האחרון אני חווה ניתוקים של האינטרנט. התקשרתי לכבלים והם אמרו שאצלם אין ניתוקים והבעיה אצלי. יש לי ראוטר LinkSys WRT54G כבר שנתיים וחצי שעובד ממש טוב. הם אמרו לי שהבעיה בראוטר. ומשום מה הם העבירו אותי מחיבור קבוע לחיבור עם חייגן בגלל זה, אמרו שהספק ביקש. א. איך אני יכול לבדוק באמת שהבעיה בראוטר (חיברתי למשך יום שלם רק עם המודם ולא היה ניתוק) ב. האם המעבר לחייגן יכול לגרום לזה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי לעדכן פירמוויר של הראוטר, וקבלתי הודעה שהעדכון נקלט ויקח דקה להכנס לתוקף. הבעיות התחילו כשכלום לא קרה, כשגם ניתוק וחיבור לחשמל לא עבד ניסיתי לעשות ריסט לראוטר. הבעיה שהראוטר כאילו לא מזוהה עכשיו, ואני לא מצליח לגשת אליו בכתובת שלו (הדפדפן מודיע שאין חיבור) ניסיתי להחזיק ריסט 10 שניות אבל גם אז זה לא הצליח! למשהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מאז שעברתי ל- Windows 7 יש לי כל הזמן בעיות עם כרטיס הרשת. לעתים קרובות, הוא לא מצליח להסתנכרן לא עם הראוטר ולא עם המודם. שום דבר לא עוזר, חוץ מהתקנה מחדש של הדרייברים של כ. הרשת, ואת זה יוצא לי לעשות כמעט כל יום. כרטיס הרשת המדובר: Realtek 8111C O.B הגירסא שמותקנת, היא הכי עדכנית מהאתר של Realtek חשבתי לחזור כמה גירסאות אחורה, ולנסות גירסאות יותר ישנות הבעיה שה- Windows מאלץ אותי להשאר עם הגירסא הזו ולא מאפשר לי להתקין גירסאות ישנות יותר. ניסיתי לאפס את ה- Winsock אך זה לא עזר. ניסיתי להסיר את הדרייברים בצורה "כוחנית", בעזרת התוכנה Device remover ובעזרת התוכנה TDSC אך ללא הועיל. כשאני מבצע ריסט, המערכת מזהה את כרטיס הרשת ומתקינה באופן אוטומטי את הדרייברים העדכניים ביותר.
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היום מנוי חוקי דרך האתר שלהם בארה"ב . יש משהו על הגבלה של 5G של הורדות . אחרי שהורדתי קובץ אחד בגודל דומה נרשם לי שעברתי על את ההקצאה ואני כמו משתמש שאין לו חשבון. מישהו יכול לעשות פה סדר ולהסביר לי מה קורה פה ?? עשיתי חשבון פרמיום באתר שלהם , שילמתי ולמה אני לא יכול להוריד כמו שצריך ?? מהאתר שלהם בארה"ב אני לא מצליח להבהין כלום ממה שהם אומרים . האתר הישראלי יותר גרוע . יש הגבלה יומית לכמות המידע שאני מוריד ?? יש הגבלה על הכמות בכלל ?? איך מבטלים מינוי אם אני רואה שזה הכל בלוף ??
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-