רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה יעילה חוץ מהתוכנה שהביאו לינק אליה במידע השימושי....... ויש לי גם שאלה שהיא לא ממש קשורה להודעה הזאת ....כמה העלאה בBYTE יש לי שיש לי העלאה של 96 KB
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם. בימים אלו אני בתהליך בירור לחיבור לתשתית של בזק, וכל הזמן הם משווקים לנו את הנתב החדש שלהם Be. מן הסתם שכל מיני חברות אחרות, כמו סלקום למשל, מציעות לנו גם להתחבר לשירות תשתית + ספק שלהם, וכל אחת מציעה מחיר אטרקטיבי כזה או אחר. האם יש איזשהו נתב מומלץ של חברה מסויימת שאתם יכולים להמליץ עליו? בזק ללא ספק עיצבה נתב מעניין, אבל יותר מאשר עיצוב, חשוב לנו שיהיה נתב טוב. אשמח להמלצות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני כשבועיים שדרגתי את המהירות ל-40M ולקחתי מבזקסטור את ה-7850U החדש של D-Link. לפניו היה לי את הדילק 2760U והייתי מאד מרוצה מלבד המהירות. אז ככה, המחשב האישי שלי מחובר עם כבל ישירות לרווטאר. מהיום שלקחתי את ה-7850U נתקלתי בבעיה מעצבנת, יש משחק אחד שאני משחק ברשת, battlefield 3 הבעיה היא שאחרי דקות רבות של מחשק אני פשוט נזרק החוצה מהמשחק והודעת שגיאה שהתנתקתי מהשרתים. לאחר בדיקת PING רציפה עם הרווטאר במהלך המשחקים שמתי לב שבזמן שאני אף מהמשחק יש לי התנתקות לשניה מול הרוואטר. דברתי עם בזק והם כמובן אמרו שזה לא תקין ולגשת ולהחליף את הרווטאר. אני רק רוצה להוסיף שברגע שאני מחליף לנתב הישן 2760U הבעיה נעלמת, אין לי אף ניתוק. כמובן שרצתי להחליף הבוקר את הנתב אך לא …
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי את המצבע שלהם שמקבלים מחשב אפשר לקבל את המפרט של המחשב תודה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
כל יום יש לי בין 4 ל 6 ניתוקים ביום. האינטרנט נופל ל-30 שניות וחוזר. זה בדרך כלל גם בשעות מסוימות. היו אצלי כבר 4 טכנאים שונים, החליפו לי את כל התשתית, החליפו לי את הראוטר, החליפו לי כמעט כל כבל אפשרי בבית אבל הניתוקים לא פוסקים. אני בסלקום, תשתית של בזק וספק של נטוויז'ן ואני גולש על 40 מגה. האם אני צריך להתמודד אם המציאות העגומה הזאת ולהסכים שזה מה שיש?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה לפתיחת אתר על המחשב שלי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
ללא חייגן ? בעבר הייתי בכבלים + בזקביננלאומיעם חיבור קבוע. אפשר גם כעת ?
-
- 22 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
תגידו האם בזק מתכננת מתישהו להוריד את המחירים המופקרים של הה adsl ? וגם האם היא מתכננת לעלות את מהירות ה upload שהיא נורא איטית ! ?
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לפני כמה זמן "הפכתי" את המודם שלי לפרו... ואחרי זה לאיזה עוד רמה אחת יותר והחזרתי... עכשיו אני חושש שפגעתי בכמה מנתוני הכתב הבינארי הכוונה ששניתי שמה משהו לא רצוי... האם יש תוכנה או משהו שמתקן את השגיאות?! או איתחול חדש למודם? תודה.
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ראוטר יכול לשמש ככרטיס רשת? (לחבר אותו למחשב ושישמש כקולט אלחוטי כמו הכרטיסי רשת של tp link) ראוטר של בזק
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב המצב היום הוא שיש לי שתי מחשב שמחוברים להאב מיושן ואיטי שאליו מחובר גם המודם שמוגדר כנתב, הרשת בין המחשב עובדת ממש לאט כי ההאב הוא 10MB ולא 100MB ואם אני רוצה באמת להעביר משהו בין מחשב למחשב אני מחבר את המחשב בלי ההאב... ואז הכל עובד מהר אז רציתי לקנות נתב שיוכל להזיז תעינינים מהר ובגלל שאחד המחשבים הוא נייד dell d500 עם Built in Wireless LAN 802.11b 11Mbps אז אני רוצה שהנתב יהיה גם אלחוטי שיהיה לנייד רשת אלחוטית בכל הבית. על מה אתם ממליצים? אפשר גם נתבים יותר מתקדמים (מדגםG) אם זה יעבוד גם עכשיו, כדי שיתיאמו בעתיד אם אני ישדרג את האלחוט בנייד או יתקיין בנייח במחירים סבירים...... תודההה
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
התבקשתי להשים חסימה של תוכן פורנוגרפי במחשב של אחותי.. מה הדרך הכי טובה לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שבוע טוב אני מעוניין לרכוש ראוטר ובנוסף לכך גם כרטיס רשת או מתאם USB לקליטת האינטרנט באלחוט . אני רוצה שהראוטר ( החדש ) יחובר חוטית למחשב שלי ולמחשב הנוסף שנמצא בחדר האחר בביתי יחובר כאלחוטי . התקציב שלי הוא עד 350 ש"ח ללא חריגות ( אני חושב שזה סכום מספיק לא ? ) . תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש ליי ראוטר WRT54GL איך אני פותח בממשק הוובי שלו יש לי את הממשק של היצרן, איך אני פותח שם פורטים לתוכנות מסויימות או לכל דבר אחר אם אפשר פירוט כי אני לא מבין כל כך..
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כהמשך לכתבה על מלכודת ה ADSL שהתפרסמה ב YNET ברצוני להפנות את תשומת לבכם למחדל נוסף במערכת. בשבוע האחרון החלטתי שברצוני לעבור מספק אינטרנט אחד למשנהו בשל מבצעים הקיימים כיום בשוק ה ADSL הנובעים מהתחרות הקשה. במהלך בירורים שערכתי בנוגע לתהליך החלפת ה ISP התברר לי שבכל פעם שלקוח מעונין לעבור מ ISP אחד לאחר עליו לשלם לבזק 99 ש"ח דמי התקנה!!! כששאלתי את המוקדנית של 199 מדוע עלי לשלם סכום זה היא ענתה לי שיש צורך להגדיר את שרות ה ADSL בקו הטלפון שלי, אולם שירות זה כבר מוגדר עבור קו הטלפון שלי, כל שבירצוני לעשות הוא להחליף את ספק ה ISP שלי. לטענה זו לא היתה לה תשובה ובזאת נסתימה השיחה. זוהי עוד הוכחה לתרבות הסרטנית של חברת בזק בשוק התקשורת הישראלי אשר שולחת את גרורותיה ומשחי…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להתקין רשת אלחוטית עם נתב אלחוטי של belkin F5D7230-4 ומודם כבלים של מוטורולה מסוג sb4200. התקנתי לעצמי רשת עם ADSL אבל אף פעם לא ניסיתי עם כבלים. בהתחלת ההתקנה הייתי צריך לבחור בין Dynamic, Static, PPPoE, PPTP. בחרתי PPTP וכתבתי את כתובת ה-IP של השרת כמו שנתנו לי בתמיכה של הספק (012). כתבתי בהתקנה גם את שם המשתמש והסיסמה ובסוף ההתקנה הראוטר ניסה להתחבר לאיטרנט ללא הצלחה. בתמיכה של הספק נתנו לי גם subnet mask ,defult gateway והכתובת של הDNS אבל לא היה לי מקום להכניס אותם בהתקנה. אחרי שההתקנה לא הצליחה נכנסתי לראוטר דרך הIP שלו וכתבתי שם את הכתובת של שרתי הDNS. לא מצאתי מקום להכניס את הsubnet mask וה-defult gateway והאפשרויות היחידות שמצאתי היו My IP ו-My sub…
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות PORT FORWARD בשביל שאני אוכל להוריד דרך UTORRENT, אבל נראה שזה לא מצליח לי. יש לי סוויץ' של SURECOM מדגם EP-826DG-S, והמודם מחובר למחשב אחר ברשת. עשיתי כבר כמה פעמים PORT FORWARD למחשב שלי, אבל נראה שעכשיו כל הפורטים נחסמו אפילו אלה שפתחתי ממזמן. יש מצב זה בעיה במחשב שלי?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל בעיה מציקה sp2 אמרו לי פה להוריד מהאתר http://www.lvllord.de/ תיקון הורדתי שם יש לי לקבוע ערך מספר עשיתי 200 כמו שחבר שלי אמר בהתחלה הוא משנה על 50 בכל מקרה עשיתי 200 האיטרנאט גולש במהירות גלישה טיל 1.5 אחלה נהנה והכל חחחח אבל ! ברגע שאני מפעיל תוכנת שיתוף אימול האיטרנאט כל כך מואט לי שאני לא יכל לגלוש נורמלי ממש כמו 56 k מה אני יכל לעשות בקשר ? לזה אולי הערך 200 לא נכון ?????? למי שיש sp2 שיגיד לי מה לעשות עם אני מבטל את זה האיטרנאט גולש טוב עם האימול אבל האימול לא מוריד
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
איך אני מגדיר בווינדוס ME חיבור בין שתי מחשבים ע"י חיבור של כבל כמו כבל של מדפסת?? לי ישמערכת הפעלה ME ולמחשב השני מערכת הפעלה windows 2000
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי לכולם, אני מנוי של הוט טריפל כבר באיזור השנה, לאחרונה התחלתי לשים לב שסרטונים ביוטיוב ואתרים לא עולים מהר כמו שאני מצפה מ- 30 מגה. בדקתי באתר של הוט את המהירות, והמהירות הממוצעת היא באיזור ה- 5-6 מגה. כמובן שהתקשרתי להוט, והתשובה שקיבלתי אחרי כל הנסיונות הרגילים של "בוא נכבה את המחשב, בוא נכבה את הראוטר" היא שמבחינת הוט הכל תקין ואין אצלי שום בעיה, לכן יש שתי אופציות: 1. להביא מחשב אחר לבדוק (WTF). הבחורה ממש התעקשה שאני אמצא מחשב אחר לבדוק איתו את המהירות, הסברתי לה בסבלנות שאין לי מאיפה להביא עוד פאקינג מחשב ושהכל היה בסדר עד לפני כמה ימים. 2. להביא טכנאי שיחבר את הלפטופ שלו, ובמידה וזה יימצא תקין אני אחויב ב-125 שקלים על קריאת שווא. הבעיה היא שבאותו ערב נכנסתי …
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
קניתי עכשיו מחשב חדש...ויש לי שאלה דיי בסיסית: איך גורם לשני מחשבים להיות מחוברים לאינטרנט בלי שיהיו מחוברים ברשת?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי להעביר מודם ADSL שהיה בחדר כלשהו בבית למחשב בסלון ...משום מה המודם לא הסתכרן שם התקשרתי לתמיכה של בזק ודרשו ממני פאקינג 170 ש"ח בשביל שזה יסתכרן בסלון ...הנקודה בסלון עובדת פיקס גם לטלפון וגם לפקס אין לי מושג למה זה לא מסתכרן שם ...מה שאני בטוח זה שהיום הם שמו עלי פס שאני לקוח שלהם 6 שנים ואפילו מתקמצנים איתי למקרה הנורא ו " היקר " של שליחת טכנאי לביתי השם ירחם
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטור מסוג TP Link Archer VR600 V2 אשר הוגדרה בו שם רשת נפרדת משאר הבית הראוטר משדר ואין בעייה להתחבר אליו מטלפונים נידים, טאבלטים או טלויזיה חכמה אך כשאני מנסה להתחבר אליו ממחשב נייד מסוג HP ( ניסיתי מ 3 מחשבי HP ניידים) המחשב לא מקבל IP מהראוטר הדרך היחידה שמצאתי היא להפעיל מחדש את הראוטר ואת הווי פי במחשב וגם אז המחשב מתחבר לאחר כדקה של נסיונות יש דרך להתגבר על הבעייה? כשאני מתחבר לראוטר, הדף מראה שאין אינטרנט כשלמעשה הראוטר פועל - יש קשר לתופעה מעלה?
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בנוגע ל"נקודת גישה" - AP : 1. האם זה מומלץ? אנחנו רצים לחבר לזה כבל רשת (מהירות 100 מגה) ולגלוש מ10-15 מכשירים... יש סיכוי? 2. מכירים דגם מומלץ? באיזור ה150-200 ש"ח. 3. הערות ורעיונות יתקבלו בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-