רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי מעוניין "לשדרג" קצת את המודם הישן והמעלה אבק שלו לראוטר כדי שיוכל להיפטר מהכבלים ולבנות רשת אלחוטית ולקבל אורחים אלחוטיים שבאים אליו. הוא ביקש שאני אעזור לו למצוא ראוטר פשוט וזול עד למחיר של 250 ש"ח עם נסיון לכמה שפחות (תפרנים ). הרצתי קצת בזאפ ומצאתי מספר אפשרויות- כרגע מצאתי בזאפ את המוצר הנ"ל כמתאים ביותר-http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=718012 אך, עקב כך שאין לי נסיון וידע בתחום הראוטרים ורשתות אשמח לעזרה והמלצה ממכם לראוטר טוב,פשוט , אמין וזול. אפשר להזמין מהאינטרנט מחנויות בארץ כך שזה לא מהווה בעיה במגוון. המון תודה רבה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות התלונות על חוסר יציבות החלטתי לפתוח את הדיון הזה הופתעתי לגלות שכמה אנשים מוכשרים יצרו בילד של OPENWRT ששוברת את הגבלת הקושחת היבואן בלי הרבה כאבי ראש שימו לב שכל השימוש על אחריותכם בלבד! ניתן להוריד את הקושחה מפה: http://www39.zippyshare.com/v/55134825/file.html ולהפליש דרך הFACTORY שימו לב שמי שלא מעוניין בקושחת OpenWRT יכול לבצע שידרוג ממנו לקושחת יצרן הגלובלית (לא הישראלית) וככה לקבל ביצועים יותר טובים שיהיה בהצלחה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצות ל-wireless טווח מחירים 100 - 150 עם אפשרות של חריגה ל-200. usb כמובן, תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את הנתב למדפסת שיש לי בבית, זו אחת הסיבות שקניתי אותו לפני חצי שנה ככה. הבנתי שאני צריך להתקין עליו קשוחה של DD-WRT או OPEN-WRT ובאמת שאין לי מושג אין לעשות את זה. אני יודע להתעסק עם הדברים האלה בצורה בסיסית אבל משום מה התקנת הקשוחה הזו נראית לי מסובכת בצורה מחרידה. מצד שני אני מוכן לקחת את הסיכון כיוון שאני באמת חייב את האופציה הזו. יש מישהו שהתקין ויכול לכוון אותי בעניין הזה? תודה מראש לכל העוזרים, אתם תעזרו לי מאוד!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! כאשר אדם שכח את הסיסמא של יועץ התוכן במערכת XP יש דרך לשחזר או לשנות אותה? הוא לא מצליח לגלוש ואמרו לו בתמיכה שזה בגלל יועץ התוכן. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להריץ שרת ווב קטנטן שיריץ קטן HTML ו-PHP. ניסיתי את xampp ואין לי בעיה לגשת אליו מה-localhost, אבל לא מצליח מהאינטרנט וגם לא מתוך הרשת הביתית. מישהו מבין בזה ויכול אולי לכוון אותי? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה אפשרי לחבר באותו מחשב 2 מודמים 56K ולחבר כל מודם לקו טלפון אחר וב DIALER (הקובץ שמפעילים כדי להתחבר) לשים את אותו מספר.. בקיצור להתחבר לאואתו ספק עם 2 מודמים שונים דרך 2 שווי טלפון שונים על אותו מחשב... זה אפשרי? צריך לעשות משהו מיוחד? מתאם? מפצל? תודה מראש טל
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה עברתי לדירה חדשה וכמובן שהייתי צריך להעביר את חיבור האינטרנט לדירה החדשה... מאז ההעברה האינטרנט מתנתק לי בערך פעם בשעה ומתחבר מייד חזרה. לפני שאני פונה לחברת התשתית (אני מניח שהבעיה היא אצלהם) הייתי רוצה לעזות מעקב טוב יותר אחרי זמני הניתוק, פרקי הזמן וכו'. האם מישהו יכול להמליץ לי על על תוכנה שיודעת לעשות LOG של זמני החיבור, הניתוק וכו'? תודה מראש, רם
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים ברשת הביתית. נקרא להם AB CD ו EF. הגדרתי שיתופים בכולם, וכמעט הכל עובד בסדר. השיתופים על AB ו CD עובדים. הם יכולים לגשת אחד לשני בלי שום בעיות והכל בסדר. הבעיה מתחילה ב EF. מתוך EF ניתן לגשת לשיתופים של AB ו CD, אבל לא להפך. AB אומר לי שאין גישה בכלל למחשב כשאני מנסה להכנס לשיתוף. CD מבקש ססמא (אין ססמא). רק אם אני נכנס ליוזר ה Administrator הוא סוף סוף מוכן לקבל את זה שיש שם שיתוף. כמובן שאני לא רוצה לעשות את זה דרך ה Administrator אלא דרך היוזר הרגיל מבלי ססמאות ובלי כלום. מיותר לציין שהמחשב מגיב יפה לפינגים, והאינטרנט דרכו עובד. ניסיתי לחפש משהו של הרשאות, אבל לא מצאתי. מה עושים?[br]פורסם בתאריך: 14.07.2008 בשעה 18:20:40 עוד כמה פרטים שאולי יעניינו - המח…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רשת בין 3 מחשבים עם סוויטצ'... ב- 2 מחשבים יש XP והגדרתי בקלות את השרת ויש שיתוף קבצים ומדפסת... עכשיו סידרתי רשת גם למחשב השלישי... האינטרנט פועל דרך הרשת (ראוטר - אלקטל פרו)... אבל אני לא יודע איך להגדיר את הרשת הביתית... הכוונה לשיתוף קבצים שלו... ושהוא יוכל להכנס למחשבים אחרים... מה לעשות ??? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הראוטר הנ"ל המחובר להוטבוקס של הוט (שמוגדר כראוטר גם, אבל בתכלס מספק כרגע רק אינטרנט. לאחרונה ה-TPLINK התחיל להשתגע, אציין שהוא על הקושחה האחרונה, וכשהוא עובד לאחר כיבוי והדלקה הוא אחלהף, ומהירויות סבירות+, אבל תמיד "משהו" קורה לאחר יומיים שלושה, ופתאם כל המכשירים המחוברים אליו באלחוטי מקבלים מהירויות מחפירות של 1-3 מגה ביט לשנייה וניתוקים. בין הניסיונות ניסיתי גם להעביר למצב 150 מגה בלבד, וכעת הניסיון האחרון שלי הוא להעביר את שיטת הקידוד ל-AES בלבד, ללא TKIP שהבנתי שיכול לעשות בעיות. יש למישהו עוד רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצלחתי אז אין טעם, תנעלו את הת'ראד, ומי שיצטרך עזרה שיעשה חיפוש: "אדימקס ראוטר" ויצמא את התראד הזה, שאלות נוספות בפרטי. מילות מפתח שיעזרו בחיפוש (כדי למצוא את התראד- EDIMAX ROUTER ראוטר אדימקס) המודם אלקטל (ADSL) ספיקת 012- אני כותב את מה שאני כותב עכשיו כי 012 לא מוכנים לעזור אז שימח שמם, אני מתננתק מהם הרגע שאני אוכל. מי ששיחק עם הראוטר, שיעשה לו ריסט (כפתור מאחורה) מאוד פשוט: בוחרים PPTP אחרי זה IP ADRESS: 10.200.1.1 Subnet Mask: 255.0.0.0 Default Gateway: 0.0.0.0 user name and password aanyone has to know its own PPTP Gateway: 10.0.0.138 מדריך מקיף באנגלית, קל מאוד להבנה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי 2 מחשבים המחוברים באמצעות ראוטר ברשת חוטית. המחשב השני מחובר לראוטר עם כבל רשת של 15 מטר. רק לאחר ההתקנה בעקבות שינויים ראיתי שאני יכול להסתפק ב- 5 מטר בלבד. האם מעבר לכבל קצר שכזה יכול לשפר את מהירות/אמינות הגלישה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח להתחבר לשרתים באימיול, הוא כל הזמן מודיעה לי שהשרת מלא או שעבר זמן מוגדר לניסיון התחברות. אני מחובר דרך כבלים ו 012, וראוטר edimax 6204wg, מוגדר על הפניית פורטים, החיבור מוגדר ל static ip הפורטים הם 5773 ו 5783 פתחתי את הפורטים גם בפיירוול של וינדוס, ובבדיקת פורטים של אימיול הוא מודיע לי שהפורטים בסדר. מה זה עוד יכול להיות? יכול להיות שה nod32 או ה spyware doctor חוסם לי את הפורטים? אריאל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה עברית ל 30 MBps (בזק + בזק בין לאומי, חיבור בעזרת חייגן). בעקבות זאת אני צריך לשדרג את המודם (יש אפשרות לקחת משו אצל בזק בתמורה להתחיבות עסיסית ובמקרה של התנתקות - ההחזר עבור המודם יבוטל) + רוטאר תקן N ( כרגע יש לי את linksys WRT54GL- נתב מעולה ממש מרוצה ממנו אבל לא תומך בתקן N). יש המלצות למודם טוב ויציב? ( הזבל של בזק תמיד עוסה בעיות במשכת ה IP) בנוסף המלצה לנתב איכותי. (אחרי ה LINKSYS שיש לי אותו 5 שנים, יש לי סוג של רמה מסוימת שאני מצפה ממנה מהנתב החדש בעיקר בכל הנושא של ניהול התקנים המחוברים לנתב, פתחית פורטים קלה, ממשק נוח לשימוש והגדרה פשוטה של כול הפונקציות של הנתב). בנוסף אני מחפש כרטיס רשת -תקן N ( חיבור PCI-E X1 \PCI) תקציב: מודם : 60…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,אני מתחדש במחשב חדש ורציתי לברר לגבי כרטיס רשת.כרגע כל הרשת שלי עובדת על אדימקס אז אני מעדיף כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס. חשוב שתהיה קליטה טובה ואיכותית. אני חושב לקחת את הכרטיס הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767121 יש המלצה למשהו איכותי יותר או שזה מספיק? עכשיו,אם אני מרכיב את הכרטיס רשת לבד,אז האם זה פוגע באחריות מהחנות [על המארז]? עריכה-אם זה חשוב אז זה הלוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H http://www.tms.co.il/product/11279 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4150#sp
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קצת רקע: חוק עסקה קצובה וחוק התנתקות מספקי שירות " השבוע יכנס לתוקפו תיקון חוק הגנת הצרכן, הקובע כי במקרה בו צרכן מבטל עסקה מתמשכת שהסתיימה או ניתנת לסיום - הביטול יכנס לתוקף תוך 3 ימי עסקים ממסירת ההודעה לעוסק (7.10.08) " מקור : אתר משרד התעשיה, המסחר והתעסוקה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעווניין לפתוח פורט מסוים המודם DSL2+modem דגם - B - FOCuS 312 + עם פירוול מובנה הנתב (ראוטר) הוא של EDIMAX BR 6204WF ואצלי יש Wirelless LAN USB גם של אדימקס והדגם EW-7317UG איך אני פותח פורט בהגדרות אצלי אני נכנס NAT ויש לי כמה אפשרוויות 2 מהם יש אפשרות להכניס פורטים ואני לא יודע איזה מהם יש את Virtual Server ויש את Port Forwarding
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אז אני מחובר לאינטרנט בחיבור ADSL , המודם הוא alcatel speedtouch , השרת הוא 012 ואני משתף שני מחשבים חוץ ממני בעזרת Network Brige של XP . הכל מגניב לכאורה בסדר גמור אבל לאחרונה חל שינוי מוזר בכל המחשבים ממני והלאה : הדפדוף ברשת נהיה נורה איטי . אוקי אז התלחתי לבדוק מהם אולי האופציות : הורדתי את ה Firewall לא עזר, נסיתי לחפס Spywares או ווירוסים על המחשב וגם לא מצאתי , הגדרתי את הכרטיס רשת של ה ADSL מחדש וגם לא עזר , שחזרתי הגדרות בדפדפן וגם לא עזר ...... ( לא לשכוח שבכל המחשבים זה נהיה כך אבל במיוחד עצלי ) סמתי לב לעוד משהו והוא : כ שאני מוריד קובץ ישיר לדוגמא אז המהירות מהירה ותואמת ל 2 מגה שיש לי אצל 012 אבל הדפדופ נהיה איטי ולכן שמתי לב שלמחשב שלי יש בעיה עם…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, שבוע שעבר השתדרגתי למהירות 8Mb אצל בזק בינלאומי עם תשתית של בזק. היו אצלי מבזק בדקו את הקו שכהל מתאים אצלי למהירות כזאת, אבל משום מה יש לי ניתוקים חוזרים ולפעמיים האינטרט מפסיק לעבוד ולא חוזר עד שאני עושה ריסטרט לראוטר. (מחובר למודם מדגם simens 02-010) עכשיו התופעה חוזרת גם שאני רוצה לבוא ומתחבר לממשק של הראוטר אז כל שנייה הוא מוציא לי דף שאי אפשר לעבוד בדף זה, כאילו אין אליו תקשורת. אבל אם יושבים ומתעקשים בלחיצות וניסיונות חוזרים אז אפשר לשנות הגדרות פה ושם.. יש לציין שעד לפני השדרוג לא היו לי את בעיות אלה, אבל את הבעיה שלהיתחבר לממשק כן היה ורק מאז שאני עם Win 7. בXP הכל עבד כשורה.. איפה הבעיה? שיש עומס על הראוטר מהמירות והוא מתנתק? או לא יודע.. מח…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים שדרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל-12mbit. עכשיו יש איזושהיא בעיה שכבר הסברתי אותה לספק ולתשתית של האינטרנט שלי. הקטע הוא כזה, המהירות הקיימת הקיימת היא 12mbit וכאשר אני מחבר את המודם לראוטר, המהירות יורדת לבסביבות 8mbit. רק כשאני מתחבר ישירות למודם דרך חייגן, המהירות עומדת על 12mbit. כשדיברתי עם הספק אמרו לי שהבעיה אולי במודם.. והמהירות יורדת כאשר אני מחבר אותו לראוטר.. אבל בתשתית אמרו לי שהבעיה אולי בהגדרות של הראוטר.. אני אמור גם ככה לקבל ראוטר חדש בעקבות עסקה חדשה עם החברה של התשתית (Hot) (עכשיו יש לי ראוטר של edimax שאמרו לי שהוא לא כזה טוב ועושה בעיות) . אצל הספק המליצו לי על מודם של thompson משו כזה.. ושזה אמור לפתור את הבעיה.. הם חושבים שאולי המוד…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי מהאתר את ה-Firmware 1.5 לראוטר שלי אבל יש בקובץ רק קובץ BIN השאלה שלי היא האם כדאי להתקין את העידכון ואם כן איך?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח להמלצות לאחד משולב, איכותי עם טווח גבוה ככל הניתן מתלבט על TP-Link TD-W9980 N600 או LinkSYS X6200 או ראוטר TP-Link Archer VR600 או כל אחד דומה המלצות
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה בזמן האחרון כשאני מוריד דברים מהאינטרנט, הקצב סבבה והכל, אבל לאחר כדקה וחצי ההורדה נתקעת, ורק לאחר ניסיון נוסף ההורדה מסתיימת ולפעמים נתקעת שוב עד לניסיון החזרה הבא, אני משתמש ב-DAP5, וכשאני חוזר להורדה אחרי ההתקעות הוא מוריד רק ממקור אחד ולא מהארבעה, כלומר רק מקור אחד או שניים נתקעים... אני בבזק בין לאומי.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, אז ככה: יש לי מחשב עם ווינדוס 98 יציב ביותר, חיבור 0.5Mbps של נטוויזן בלי הקזאאה המחשב יכול להיות דלוק ומחובר לאינטרנט שבוע בלי לקרוס או להתנתק (אולי יותר..) אבל כשאני מדליק תוכנה שיתופית כגון kazaa, imesh, bearshare האינטרנט שלי מתנתק כעבור כמה שעות(2-6). הסימן הקטן של שני המחשבים בתחתית המסך עדיין שם אבל האינטרנט לא מגיב והICQ מתנתק.. המחשב עבר בתקופה הזו בערך 3 פירמוטים, אבל הבעיה נמשכה... מישהו יודע מה הבעיה? לעוד מישהו שמחובר לנטוויז'ן (או חברה אחרת) יש את הבעיה הזו? המחשב: פנטיום 2 350@467 256MB RAM כרטיס רשת CNet PRO200 PCI מודם אלקטל איכותי אם אתם רוצים לדעת עוד משהו.. תשאלו..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-