עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by G-FoRcE,

טוב, אז ככה: יש לי מחשב עם ווינדוס 98 יציב ביותר, חיבור 0.5Mbps של נטוויזן בלי הקזאאה המחשב יכול להיות דלוק ומחובר לאינטרנט שבוע בלי לקרוס או להתנתק (אולי יותר..) אבל כשאני מדליק תוכנה שיתופית כגון kazaa, imesh, bearshare האינטרנט שלי מתנתק כעבור כמה שעות(2-6). הסימן הקטן של שני המחשבים בתחתית המסך עדיין שם אבל האינטרנט לא מגיב והICQ מתנתק.. המחשב עבר בתקופה הזו בערך 3 פירמוטים, אבל הבעיה נמשכה... מישהו יודע מה הבעיה? לעוד מישהו שמחובר לנטוויז'ן (או חברה אחרת) יש את הבעיה הזו? המחשב: פנטיום 2 350@467 256MB RAM כרטיס רשת CNet PRO200 PCI מודם אלקטל איכותי אם אתם רוצים לדעת עוד משהו.. תשאלו..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם האם בחשבון ADSL בנטויז'ן אפשר להתחבר גם דרך מודם אנלוגי??? אני מחובר כבר יומיים ל-ADSL, אבל יש לי מחשב נייד ישן ללא כרטיס רשת, או USB (מחשב IBM ThinkPad 365) - אלא רק עם מודם ואני רוצה גם איתו להתחבר לפעמים לאינטרנט. ניסיתי להתחבר דרך המודם האנלוגי ולהפתעתי הצלחתי. האם בכל חשבון ל-ADSL אצל ספק האינטרנט, אפשר להשתמש בו גם בתור חשבון למודם אנלוגי (בלי הגבלה), או זה כרוך בתשלום נוסף (כדי שאני לא הופתע בתשלום נוסף בסוף החודש)? בתודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by marco789,

למנהל פורום אינטרנט שלום יש לי בעיה בכניסה לאתר hwzone לוקח לי 10 שניות עד שהוא ניכנס בשאר האתרים אין בעיה מה יכולה להיות הסיבה אני גולש עים hotbox

4. הראוטר שלי נמצא בקומה העליונה והייתי רוצה אינטרנט מהיציאה Ethernet של Raspberry pi שהוא נמצא בקומה אחרת של הבית. אני צריך את זה כי wifi לא מספיק טוב בשביל התוכנה הבאה: http://www.xbmchub.com/forums/general-video-addon-discussion/13153-%5Balpha%5D-xbmctorrent-torrent-streaming-xbmc.html תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם אני רוצה לשאול אך אני בדוק מי מחובר אלי ברשת אל חוטית??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. אני צריך לתת פתרון אלחוטי חזק למתחם המורכב ממשרד שבו ימוקם ראוטר בגלישה של 4 או 5 מגה וממנו אני רוצא להוציא החוצה אנטנה שתתן פריסה לחדרים מסביב למשרד. בכל החדרים יש סה"כ 80 איש כשלכולם כמעט יש מחשב נייד, אך לא כולם בוא זמנית גולשים אם כי ייתכנו מידי פעם מצבים כאלו בשעות הערב. המשתמשים אמורים לגלוש באינטרנט ולבצע שיחות וידאו עם המשפחות בחו"ל. מאחר ואין לי שליטה על כל משתמש אני יודע שהם ישתמשו בתוכנות הורדה כגון אמיול. אני לא יודע האם יש ראוטר במחיר שפוי שיתן לי אופציה לבצע load blancing כך שאוכל לתת העדפה לצרכים החשובים יותר. אני מצרף תרשים דיי גס שיתן לכם רושם ראשוני לפריסה האלחוטית: Uploaded with ImageShack.us המרחקים בין השורות מימין ומשמאלהם בערך 10 מטרים ובין…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי NGN, תשתית של 10 מגה וקיבלתי מבזק לפני הרבה זמן מודם של ROTAL דגם RTA1320a מה אתם אומרים על המודם הזה? האם יש מודמים יותר טובים ממנו? והאם מודם אחר שיותר טוב ממנו משפיע על הlatency לטובה? אני יודע שתמיד היו מודמים מחברות מסוימות שאמרו עליהם שהם מגמגמים ולא טובים...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by kanpachi,

שלום לכולם יש לי בבית רשת ביתית על תשתית כבלים ובה שני מחשבים המחשב הראשון הוא מחשב ישן שעליו מותקן windows xp sp3 והמחשב שני הוא מחשב חדש יותר עם windows 7 ultimate 64 ליד המחשב הישן נמצא ראוטר level one שמחובר אליו בכבל ואילו המחשב השני מתחבר באלחוטי בנוסף, למחשב הראשון מחוברת מדפסת לייזר xerox phaser 3117 בחיבור usb עד אתמול, הצלחתי לשתף את המדפסת דרך הרשת האלחוטית וכך לשלוח אליה הדפסות מהמחשב החדש אבל אתמול פירמטתי את המחשב החדש ושוב התקנתי עליו את אותה מע' ההפעלה (windows 7 ultimate 64 כאמור) ומאז אני לא מצליח ליצור שיתוף בין המחשב החדש למדפסת במחשב הישן לא נעשה כל שינוי וגם בדקתי שעדיין מוגדר שיתוף מדפסת ואכן הוא קיים במחשב הישן כשאני מנסה למצוא את המדפסת דרך add …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, יש לי ראוטר ישן של אדימקס BR6204WG, אותו אני רוצה להחליף (קיים כבר 6 שנים, עדיין עובד...) ולהוסיף עוד access point או ראוטר שישמש כaccess point. ה-setup שאני מתכנן הוא כזה - מחשב מחובר חוטית לראוטר מס' 1 ובמרחק של 10-12 מטר ממנו יהיה accesspoint / router שאליו יהיה מחובר חוטית מחשב מס' 2. אני זקוק גם לכיסוי אלחוטי בכל הטווח (לסמרטפונים/לפטופים). המטרה היא שמחשב מס' 2 ישדר סטרימינג FHD ממחשב מס' 1 ללא לאגים. 1) איזה ראוטר אלחוטי כדאי לקנות כראוטר מס' 1 לסטרימינג FHD (האם 150 מגה לשניה יספיק או צריך מינימום של 300 מגה לשניה)? 2) האם יש עדיפות לaccess point על פני ראוטר נוסף שיוסב לשימוש כaccess point ? האם רכישת 2 ראוטרים זולים כמו TP841 של TPLINK או W306R של TENDA י…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אוקי החליפו אתמול בעבודה לנתב Netgear 2200 של בזק כאשר שידרגו את ה-ADSL ומאז יש לי כאן בעיות גישה בין המחשבים. מתחבר אליו עוד SWITCH של 8 פורטים מלאים. כל המחשבים הם WINXP מלבד שניים עם DOS (מכונות). כל המחשבים נמצאים תחת WORKGROUP. בכולם יש את אותו יוזר ללא סיסמא. אני רואה את המחשבים תחת View workgroup computers אבל לא מצליח להכנס אליהם (אין גישה) ה-FIREWALL של ווינדוס מבוטל בכל המחשבים. אני לא מצליח לעשות פינג בין המחשבים, למרות שלכולם אותו Default gateway & subnet mask ב-ipconfig. ה-IP הוא הדיפלט של הראוטר (10.0.0.38 כאשר המחשבים מקבלים 10.0.0.1-32). ניסיתי גם לחזור אחורה לנתב Linksys שלנו (ללא מודם) ועדיין זה לא עובד. מאוד חשוב לי הגישה בין המחשבי DOS לרשת אחרת אנ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Linga,

שלום,אני מתחדש במחשב חדש ורציתי לברר לגבי כרטיס רשת.כרגע כל הרשת שלי עובדת על אדימקס אז אני מעדיף כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס. חשוב שתהיה קליטה טובה ואיכותית. אני חושב לקחת את הכרטיס הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767121 יש המלצה למשהו איכותי יותר או שזה מספיק? עכשיו,אם אני מרכיב את הכרטיס רשת לבד,אז האם זה פוגע באחריות מהחנות [על המארז]? עריכה-אם זה חשוב אז זה הלוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H http://www.tms.co.il/product/11279 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4150#sp

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by +Eliran+,

אני מתכוון לקנות מחשב נוסף לבית ורציתי לשאול כמה שאלות כי אני ממש בור בנושא. 1. אם יש לי 2 מחשבים בבית אז מה עושים עם האינטרנט?ז"א עם החיבור לאינטרנט? 2. מה זה ראוטר?(זה קשור לנושא הזה?) 3. יש איזושהי דרך שבה אני יוכל להתחבר למחשב הראשון שלי דרך המחשב החדש בשביל להעביר ביניהם מידע אחד מהשני? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by BooMMachiN,

אהלן חבר'ס ותודה מראש על העזרה אני גר בדירת סטודנטים עם 3 מחשבים + 3 פלאפונים וחשבנו לעבור לאנלימיטד כי אף תשתית בבניין לא תומכת באינטרנט מעל 40 mbps (בדקתי, יש פריסה של סיבים אליי לבניין). הבעיה היא שהם לא מספקים נתב לזמן החיבור ומציעים לקנות נתב בשם DLINK DIR 825 עם 4 אנטנות ב299 ש"ח... עכשיו, אחרי שיחה עימם בטלפון, אמרו לי שאם אני רוצה לקנות נתב לבד אני חייב להתחשב בפרמטרים הבאים: - איי פי דינאמי - תמיכה בWAN -תמיכה במהירות שאליה אנו רוצים להתחבר (50 ובמידה וזה לא יספיק, לעבור ל200) עכשיו פה הבעיה. סחבאק לא מבין כלום בראוטרים.... אשמח להמלצות לדגמים, חנויות ושלל מידע רלוונטי (אציין שאני משתמש בינוני בטורנטים ובמשחקי רשת, אז זה גם שיק…

14. היי חבר'ה, עלי לספק אינטרנט לדירה לתקופה של חודש בלבד, ואני לא יודע ממש מה לעשות. כי מצד אחד אין טעם להתקין שם קו, כי זה יעלה יותר מהעלות החודשית. מצד שני חשבתי על prepaid SIM לגלישה, אבל אני לא מוצא אחד באתרים של החברות. אם מישהו יש רעיון טוב יותר, אני אשמח (:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Rakir,

יש לי שני Check Point UTM-1 270 - CPUTM-APP-M270 Checkpoint Security Firewall U-10 כמה הוא נמכר יד שנייה?? מאוד יעזור לי, תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by kobi3290,

שלום, בימים אלו אני עובר ליחידת דיור חדשה. היחידה כמובן צמודה לביתו של בעל הבית. בעל הבית הביא לי את סיסמת ה WIFI שבביתו. לצערי הקליטה ביחידת הדיור ממש לא טובה וכמעט ולא מוצאת את הרשת. רציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר להגדיל את הטווח והקליטה של ה WIFI של בעל הבית כדי שאוכל לגלוש ביחידת הדיור שלי כמו שצריך. האם אני חייב לבצע פעולה ראשונית מול הראוטר שלו פיזית? או שמספיק שאני יודע את הסיסמא של ה WIFI וניתן להגביר את האות ללא חיבור ראשוני לראוטר של בעל הבית? רכשתי את מגדיל הטווח: [h=1]PHICOMM M1 AP REPEATER[/h][h=1]ובכל מקרה יש ברשותי גם את הראוטר: tp-link tl-wr1043nd[/h] האם כדאי להשתמש במגדיל טווח של phicomm ? או לעשות מה TP-LINK אקסס פוינט? ניסיתי המון מדריכים להגדיר את ה …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. צריך המלצות ל-wireless טווח מחירים 100 - 150 עם אפשרות של חריגה ל-200. usb כמובן, תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. ברשותי מספר מחשבים. אני רוצה לחבר מחשב נייד למחשב נייח (מפרט בפרטים אישיים) ברשת קווית כדי לשתף קבצים בין שני המחשבים. על המחשב הנייח מותקנת Vista, על המחשב הנייד XP. לצערי לא הצלחתי לעשות זאת. חיברתי את השני המחשבים בכבל רשת והוא כותב שלא מצליח ליצור רשת. אפשר לקבל בבקשה הסברים איך יוצרים רשת קווית?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by wons,

היי חבר'ה על איזה נתב זול ובעל איכות סבירה היתם ממליצים לקנות ע"מ שישמש כרפיטר ? בתקציב של עד 300 שקל רון.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. שלום אני לא מצליח להתחבר לשרתים באימיול, הוא כל הזמן מודיעה לי שהשרת מלא או שעבר זמן מוגדר לניסיון התחברות. אני מחובר דרך כבלים ו 012, וראוטר edimax 6204wg, מוגדר על הפניית פורטים, החיבור מוגדר ל static ip הפורטים הם 5773 ו 5783 פתחתי את הפורטים גם בפיירוול של וינדוס, ובבדיקת פורטים של אימיול הוא מודיע לי שהפורטים בסדר. מה זה עוד יכול להיות? יכול להיות שה nod32 או ה spyware doctor חוסם לי את הפורטים? אריאל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הורדתי מהאתר את ה-Firmware 1.5 לראוטר שלי אבל יש בקובץ רק קובץ BIN השאלה שלי היא האם כדאי להתקין את העידכון ואם כן איך?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. עובר אצלי בקירות כבל רשת 8 גידים, כרגע אין לו את המחבר שלו, ז"א צריך לחבר לו את הראש פלסטיק הזה שמתחבר לכרטיס רשת. השאלה: זה משנה באיזה סדר הגידים??? ואם זה משנה, באיזה סדר לסדר אותם מימין לשמאל כאשר קפיץ הביטחון כלפי מעלה? דרך אגב, הצבעים של הגידים שונים מאלו שראיתי בכבל תקשורת מוכן, הצבעים שיש לי הם: שחור, חום, כחול, ירוק, כתום, לבן אחד, אדום, סגול. בכבל רשת שקיבלתי עם הראוטר למשל זה: כתום, כתום לבן, לבן פעמיים, לבן ירוק, ירוק, חום, כחול, תודה לעוזרים ולקוראים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכל חברי הפורום, שבוע שעבר השתדרגתי למהירות 8Mb אצל בזק בינלאומי עם תשתית של בזק. היו אצלי מבזק בדקו את הקו שכהל מתאים אצלי למהירות כזאת, אבל משום מה יש לי ניתוקים חוזרים ולפעמיים האינטרט מפסיק לעבוד ולא חוזר עד שאני עושה ריסטרט לראוטר. (מחובר למודם מדגם simens 02-010) עכשיו התופעה חוזרת גם שאני רוצה לבוא ומתחבר לממשק של הראוטר אז כל שנייה הוא מוציא לי דף שאי אפשר לעבוד בדף זה, כאילו אין אליו תקשורת. אבל אם יושבים ומתעקשים בלחיצות וניסיונות חוזרים אז אפשר לשנות הגדרות פה ושם.. יש לציין שעד לפני השדרוג לא היו לי את בעיות אלה, אבל את הבעיה שלהיתחבר לממשק כן היה ורק מאז שאני עם Win 7. בXP הכל עבד כשורה.. איפה הבעיה? שיש עומס על הראוטר מהמירות והוא מתנתק? או לא יודע.. מח…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by yaron@,

בחברת האינטרנט שאני מחובר אליה יש הגבלה על כמות ההורדה +העלאה רציתי לדעת אם יש אפשרות שאני יוכל לחשב דרך ה- packets שמופיע בחיבורי רשת כמה מגה אני מעלה ומוריד, כך שאני לא אעבור את ההגבלה מכוון שכאשר עוברים את ההגבלה מקבלים "עונש" של מהירות מופחתת לשבוע. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מחפש תוכנה שמסוגלת להחליף IP בראוטר

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים