עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Eviljelly,

מישהו יודע איך אני מאתחל דרך הכרטיס רשת ? ניסיתי להגדיר לו בביוס דבר ראשון לאתחל דרך הכרטיס רשת אבל זה לא עבד

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי. אני לא בטוח אם זה המקום הנכון, אם לא אני אשמח להפנייה לפורום הנכון לפתוח את הדיון הזה. אני מעוניין להרים מסיבת רשת בסדר גודל של 100+ אנשים, ואני צריך אדם שיעזור להריץ את האירוע מבחינת הבאה של ציוד, הקמה ותחזוק של רשת ואינטרנט במקום. אני בעיקר מעוניין להבין במה זה כרוך ולקבל הצעת מחיר. אני אשמח לתת את המייל בפרטי להמשך התכתבות.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. רציתי לשתף את חבילת הגלישה שיש לי בסלולרי, דרך הנתב הביתי, למספר מחשבים ניידים וקבועים. עשיתי את הניסוי הבא: - הפעלתי במכשיר הסלולרי את ה Wifi Hotspot - קינפגתי את הנתב הבייתי ( TP-LINK TL-WR841N ) כ bridge של ה hotspot בתקווה שכך אקבל גישה לאינטרנט בכל התחנות המחוברות לנתב. (עשיתי בעבר בהצלחה bridge על-גבי wifi בין שני נתבים רגילים). זה לא עבד. האם זה אפשרי ? או שאני חייב נתב 3G כדי לתקשר עם ה hotspot הסלולרי ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by 12345-,

קניתי היום מחשב נייד IBM עם כרטיס רשת אלחוטי BROADCOM 802.11G ויש לי בבית רשת אלחוטית של בזק עם נתב ROTAL 1025 יש לי מחשב אחד נתב ושתי מחשבים עם מתאם USB,עכשיו אני מנסה להתחבר עם המחשב נייד וזה לא מתחבר לי ניסיתי שעותת ולא הולך לי כלוםם..על האיקון של המתאם בתוך המחשב מופיע לי X אדום כזה ניראה לי זה קשור,בדקתי במנהל התקנים ואין בעיה עם הכרטיס רשת..אז מה יכולה להיות הבעיה בבקשה תעזרו אני חייב את זה בדחיפות.! תודהה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. כרטיס רשת אלחוטי לUSB מתוצרת CONCEPTRONIC מותקן על המחשב של אבא שלי, התוכנה שלו מראה שאני מחובר לראוטר והחיבור תקין על 70% עוצמה. למרות זאת ווינדוס מבשר לי שאני סובל מLIMITED OR NO CONNECTIVITY והפונקציה של REPAIR לא מתקנת כלום. כל הריסטרטים שבעולם לא עזרו לי. למישהו יש תשובה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by STRENGTH,

השתמשתי בתכונה הזאת בשביל להתחבר למשחק רשת אחד (בגלל שחוסמים ישראלים) הכל עבד טוב..אבל אתמול מתי שהשתמשתי בזה זה פתאום התנתק מהתכונה עשה כמה שגיאות מוזרות כאלה ומאז אין לי באותו מחשב אינטרנט!!! יש לי רשת בבית ולכל שאר המחשבים יש אינטרנט רק אצלי אין עשיתי סריקות של אנטי-וירוס וספיאור לא מצאתי כלום. מישהו יודע מה אני צריך לעשות בשביל שיהיה לו שוב אינטרנט חוץ מלפרמט?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מישהו שמע על כך באופן רשמי? http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=1628255#1628255

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by shmuel_mr,

שלום, יש לי את הנתב הזה כבר כמה חודשים, במשך כל הזמן(עם הקושחה המקורית) היו ניתוקים של הwireless ותקיעות. החלטתי שנמאס לי כבר מהקושחה הגרועה שטיפילינק מייצריים ושדרגתי לdd-wrt. אני כבר מוכר עם כל הפיצרים של dd-wrt(יש לי כמה APים בבית עם dd-wrt עליהם) הורדתי את הגירסה האחרונה מהשרת FTP, תוך כמה דקות הגדרתי הכל כולל השרת SMB של הדיסק שמחובר. השיפור נראה מיד, הראוטר כבר לא נתקע, הwifi עובד תמיד ולא מתנתק כל הזמן, העברה אל הדיסק שמחובר התבצעה בקצב מהיר פי 2, בקיצור תענוג. הבעיה היחידה היא - שכאשר אני בודק את המהירות היא היא תמיד ~mbps40, לעומת הקושחה המקורית שנתנה לי את כל המהירות(או לפחות בסיבות ה90 מגה) אחרי חיפוש קצר באינטרט ראיתי אנשים שממליצים על gargoyle בשביל הנת…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by shimon23,

שלום בעבר הייתה לי תוכנה, שהייתי משתף את האינטרנט בין שני המחשבים שלי באמצעותה. מכיוון שהדבר לא עובד אצלי דרך ווינדוס(אין לי מושג למה), אני מחשב תוכנה כזאת - מישהו מכיר שם של אחת?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היתה לי חבילה של 500 ועכשיו יש לי חבילה של 750. האם אני חייב לעדכן את בזק על מנת שיתאימו את רוחב הפס? שלומי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, זה היה מצב הרשת הביתית שלי לפני חיבור הסוויץ': המדפסת הייתה מחוברת ישירות למחשב של אמא שלי דרך USB וגם הייתה מחוברת ב-Wifi אלי (לא הצלחתי לזהות אותה דרך שיתוף מדפסות) היום קניתי סוויץ' 10/100 של Edimax אליו חיברתי את המחשב של אמא שלי ואת המדפסת, כעת הרשת הביתית שלי נראית ככה: מה שקורה עכשיו הוא שפורטים 3 ו-4 בראוטר עולים ונופלים כל הזמן. כאשר אני מנתק את הסוויץ' שמחובר לפורט 4 אני מקבל שפורט 3 הוא יציב, אבל כאשר אני משאיר את הסוויץ' המחובר לפורט 4 אבל מנתק את זה שמחובר לפורט 3 עדיין פורט 4 לא יציב. כאמור הראוטר הוא סימנס SL2-141. אז... מישהו יכול לעזור ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Globalization,

כבר למעלה משבוע שאני מנסה להירשם לשתי פורומים, אבל ללא הצלחה. ניסיתי לפתוח חשובונות חדשים, שמתי לב שאני מזין את כל הנתונים בצורה מדוייקת, אבל אף מייל אישור לא נכנס. וכן, אני מחפש ב - Spam ובכל הקטגוריות ב GMAIL ולא מוצא כלום. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? אני מקבל מיילים, אבל בכל מה שקשור לרישום לאתרים וקבלת מייל אישור, לא מצליח. ניסיתי גם לפתוח חשבון ב - Walla ולקבל מייל אישור וגם אז זה לא מצליח. בעיה מוזרה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by arield,

שלום לכולם , הבנתי שהראוטרים שמוכרים בארץ "מסורסים" (מעבר לזה שיקר פה משמעותית מבחול) ולכן רציתי לשאול כמה שאלות: 1.האם עושים בעיות במכס לראוטר שהוזמן מחול(בכל זאת ענייני תדרים וכו)? 2. האם הראוטרים שקונים באירופה או ארהב שונים אחד מהשני (בהינתן אותו הדגם) , האם התדרים שונים ואם כן מה עדיף? 3.אני גיימר ובנוסף רוצה לכסות את הבית שלי בWIFI (בית של 150 מר) , עושה סטרימינג ב4k לטלויזיות חכמות , פרטנר 1000MB - חשבתי על הראוטר הזה: https://www.amazon.com/NETGEAR-Nighthawk-Ethernet-Wireless-Optimized/dp/B078GWJ44Z/ref=sxin_1_osp20-2eb7260b_cov?ascsubtag=2eb7260b-3338-4483-b602-fe8b28eb3c22&creativeASIN=B078GWJ44Z&crid=1GSIQPP7MKRKL&cv_ct_id=a…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם. הוצא לי העסקה הבאה: אינטרנט 2.5 מגה ב86 ש"ח כולל מעמ וכולל ראוטר בתקן N של D-LINK 2760U האם העסקה כדאית? כמו כן האם המחיר המוצע לי הוא לא מוגזם מדי? בכל זאת התשתית די יקרה. (בכל אופן, כיום אני משלם 80 ש"ח עבור 1.5MB )

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם כבר יומיים שאני מנסה לחבר את הAP(שנמצא בסלון כדי להגדיל את טווח הWIFI) לראוטר שנמצא בממ''ד עם המחשב ולא מצליח עברתי על כל האינרנט וחיפשתי מדריכים ולא מצאתי והרמתי ידיים מישהו יוכל לכוון אותי בהגדרות או מכיר מדריך מפורט שמסביר איך לעשות את זה בדיוק? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by u-re,

היי, יש לי רשת אלחוטית שבה מחשב שולחני מחובר לנתב פיסית באמצעות כבל ועוד לפטופ מחובר אלחוטית. לאחרונה הלפטופ לא יכול לגשת לאתרים מעבר לנק' מסוימת נניח אני נכנס לאתר של בנק הפועלים,הוא נכנס לדף הבית אבל כשאני מבקש להכנס לחשבון האישי את דף הססמא הוא לא טוען,כאילו התנתק לי החיבור כמו כן כרגע הרשת שלי מאובטחת באמצעות Mac Adress וכשאני מנסה לשנות את ההגדות לWPA psk אז הלפטופ לא שומר את ההגדרות,אני מגדיר הכל כמו שצריך,מתחבר ואז הוא מתנתק וכל ההגדרות שלו חוזרות לאיפה שהוא התחיל. מישהו? אני אובד עצות

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by darkman,

יש לי שני מחשבים ואני רוצה להזמין כבלים מה אני צריך לעשות כדי שיהיה רשת כמו שאפשר לעשות ב ADSL (modam/lan card/hubs?/other) והאם אני יכול לעשות את זה מבלי להזמין מישהו מיוחד

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by G@L,

יש לי רשת בין 2 מחשבים ואני רוצה לחבר למחשב אחד מודם ADSL בחיבור USB (אני יודע שרשת עדיף אבל זה מה יש) והשאלה היא מהם היתרונות שהמודם יהיה במחשב מסוים לעומת מחשב שישתמש במודם דרך מחשב אחר? וגם איך משתפים את המודם?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי יש לי ראוטר של רוטאל RTA-1025W. רוצה ליצור חיבור אלחוטי של HTPC מהסלון לראוטר שנמצא כ 10 מטר מהסלון. האם המרחק בעייתי? יש קירות גבס בדרך. מה עדיף? כרטיס PCI או USB? אם כבר אז אני מניח שעדיף לקנות כרטיס בתקן N. על איזה דגם של אדימקס אתם ממליצים?[br]פורסם בתאריך: 25.02.2010 בשעה 14:48:26 דרך אגב, מערכת ההפעלה היא WIN7.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by YaaY,

לפני כחודש עברתי מHOT לבזק (הוט 12 לבזק 15. הספק נשאר בזק בינלאומי). מאז המעבר יש לי ניתוקים מוזרים, הניתוקים מתבטאים באיבוד פינג לראוטר עצמו (D-Link dsl-2760U), ומן הסתם כל יכולת גלישה אחרת נאבדת גם כן. הדבר קורה בחיבורים אלחוטיים וגם במחשב המחובר עם כבל. בזק כמובן בורחים מאחריות, אבל הסכימו להחליף לי ראוטר (לאותו דגם) וגם כבל רשת וגם נבדקה התשתית (כרטיס רשת החלפתי לבד). אך הדבר ממשיך. התופעה קוראת פעם בכמה שעות ונמשכת בין 5 ל30 דקות. רעיונות ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by thebenjamin,

יש לי 2 נתבים - שניהם Siemens SL2-141 הדגם תומך בWDS.. ניסיתי לקרוא מדריכים ולא הצלחתי... לא הצלחתי להגדיר.. ניסיתי לבטל את הDHCP ומשום מה היתה לי גם שגיאה של התנגשות כתובות והגדרתי את הנתב שאני רוצה שיהיה רפיטר כrepeater only וזה כאילו לא קולט את הרשת WIRELESS שהוא פולט... מבחינת קליטה נראה לי זה בסדר..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Apexa,

Hello guys is anyone having slow internet on the isp xfone ? i have a 100mb and i'm only getting about 30- 46 mb Max i called them but with no use

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ANTONIO,

שלום, יש לי מדפסת HP Officejet J5783- All in One, מחוברת למחשב "ראשי" ( נקרא לו מס' 1 ) בחיבור USB והמחשב מחובר למודם-ראוטר של בזק. מחשב מס,2 , בחדר של הילדה, מחובר חוטי למודם ראוטר. שתי המחשבים WINDOWS7x64bit המחשב מס'1 יכול להדפיס ללא בעיות, אך המחשב מס' 2, מתחיל להדפיס ולאחר מספר שורות ההדפסה מתחרבשת ונפסקת. מדפיס בדף נוסף מספר סימנים בג'יבריש וזהו. כאשר זה קורה, מחרבש את ההדפסה במחשב מס' 1 וגם שמה מתחיל לעשות בעיות... למישהו יש פיתרון לבעיה שנוצרת במחשב מס'2 ? אגב, חיברתי אותה תקופה קצרה לראוטר בUSB והיא הדפיסה בסדר גמור, הבעייה היית שלא ניתן היה לשלוח/לקבל פקסים...:יש לזה פתרון? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אוקי אז אני מחובר לאינטרנט בחיבור ADSL , המודם הוא alcatel speedtouch , השרת הוא 012 ואני משתף שני מחשבים חוץ ממני בעזרת Network Brige של XP . הכל מגניב לכאורה בסדר גמור אבל לאחרונה חל שינוי מוזר בכל המחשבים ממני והלאה : הדפדוף ברשת נהיה נורה איטי . אוקי אז התלחתי לבדוק מהם אולי האופציות : הורדתי את ה Firewall לא עזר, נסיתי לחפס Spywares או ווירוסים על המחשב וגם לא מצאתי , הגדרתי את הכרטיס רשת של ה ADSL מחדש וגם לא עזר , שחזרתי הגדרות בדפדפן וגם לא עזר ...... ( לא לשכוח שבכל המחשבים זה נהיה כך אבל במיוחד עצלי ) סמתי לב לעוד משהו והוא : כ שאני מוריד קובץ ישיר לדוגמא אז המהירות מהירה ותואמת ל 2 מגה שיש לי אצל 012 אבל הדפדופ נהיה איטי ולכן שמתי לב שלמחשב שלי יש בעיה עם…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ScreameR,

אני וחבר שלי קנינו בחנות משומשים שני מכשירי טלפון אל חוטי 2GHz עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול ליצור רשת ביתית עם המשדרים? אני מוכן להשקיע זמן וכסף..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים