עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום ברשותי מודם ADSL D-LINK 2650U של בזק. נכנסתי לאתר של בזק http://www.bezeq.co.il/support/Pages/toalhuti.aspx ושם שורה ראשונה יש עדכון קשוחה למודם שלי. אני מוריד את העדכון. שם אותו בכונן שלי (אפילו ישר ב C:), וכשנכנס למודם שלי (10.0.0.138) ומנסה לעדכן, אני מקבל הודעת שגיאה: "Please enter a valid name" מישהו יודע מה זה? ואיך אפשר לפתור את זה בבקשה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by qwerty1987,

משתמש ב-utorrent. ברשת שלי עם חיבור אלחוטי מ- hotbox של הוט מקבל timeout לטראקר. עם wifi מהשכנים - הכל בסדר. פעם אחרונה שהייתה לי בעיה דומה, הספקית "חסמה פורטים". למישהו יש רעיון אם יש הסבר אחר לעניין? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by tamos,

עזרה בתקשורת בבית אני רוצה להעביר כבלים בכל הבית. דפדתי פה בפורומים ושמתי לב על דגשים שדוברו: *להשתמש בכבלים CAT6/CAT7 בעלי סיכוך. *לבנות ארון תקשורת שמכיל את האינרנט(מודם+ראוטר) וטלפוניה. *סוויץ-לא הבנתי מה זה, מה ההבדל בין מנוהל ללא מנוהל? *צריך להשתמש בpatch panel? איך מחברים אותו לראוטר ולמודם שלי? על מה עוד צריך לשים דגש?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by 12345-,

קניתי היום מחשב נייד IBM עם כרטיס רשת אלחוטי BROADCOM 802.11G ויש לי בבית רשת אלחוטית של בזק עם נתב ROTAL 1025 יש לי מחשב אחד נתב ושתי מחשבים עם מתאם USB,עכשיו אני מנסה להתחבר עם המחשב נייד וזה לא מתחבר לי ניסיתי שעותת ולא הולך לי כלוםם..על האיקון של המתאם בתוך המחשב מופיע לי X אדום כזה ניראה לי זה קשור,בדקתי במנהל התקנים ואין בעיה עם הכרטיס רשת..אז מה יכולה להיות הבעיה בבקשה תעזרו אני חייב את זה בדחיפות.! תודהה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית ומחפש המלצה לראוטר. חדר העבודה שלי הוא המרחק 10-20 מטר מהסלון ובדרך יש 2 קירות. אני מחפש ראוטר שיתן לי רשת בכל הבית. אני מחפש ראוטר שיתן את התמורה הטובה ביותר לכסף מבלי לעלות לביצועים גבוהים מידיי ועלות גבוה. אני מעדיף להוציא בסביבות ה200 שקל כי הכסף הוא עיניין עיקרי אבל מוכן להוסיף לפי המלצה. תודה מראש לכל העונים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. הכרטיס הוא edimax ew-7128g, הוא הפסיק לעבוד אחרי שפתחתי את המחשב והחלפתי זכרונות חשבתי שאולי משהו מפריע לקליטה אבל הבאתי את המחשב הנייד והוא מצא 10 רשתות.. הכרטיס מותקן ומחובר (יש אור צהוב מהבהב ומנהל ההתקנים מראה שהכרטיס מחובר).. הורדתי דרייברים חדשים אבל זה לא עזר.. עכשיו יכול להיות שזו האנטנה כי החיבור לה התפרק שם אבל חתכתי את הכבל ושמתי את החוטים על החיבור בכרטיס וזה עדין לא עובד.. אך מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. כל המידע שלי על מספר דיסקים בנייח עם חלונות 11. אבל אני מרבה לעבוד על מחשב טאבלט שגם עם חלונות 11. איך אני משתף דיסק אחד (או את כולם) מהנייח לטאבלט?

8. Started by יהודה אמזלג,

היי איך אני בודק עם הכרטיס רשת שלי תומך ב 1000 מגה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אהלן, יש לי משתמש ב TORRENTLEECH, משם אני מוריד שנים כבר 1 וחצי טרה כולל העלאה דומה, אבל בחודשים האחרונים האינטרנט אצלי פשוט לא מעלה כלום כמעט, התקנתי מחדש את התוכנה הורדתי שוב עדכנתי ואין לי מושג מדוע זה ככה. מדובר ב U-TORRENT העדכנית. כל הקבצים שאני מנסה להעלות הם חדשים ובעלי הרבה דרישות. מישהו מכיר את התקלה / בעיה ויודע איך אני יכול לשנות את זה? החיבור שלי הוא ל 012 ספק ואינטרנט בזק בינלאומי 16MB.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. http://news.walla.co.il/?w=/4/466814 תקראו ותפנימו!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Erez360,

שלום רב. יש לי בבית 2 מחשבים. האחד עליו מותקן Windows Xp שמחובר בADSL דרך ספקית אינטרנט זהב. המחשב השני עליו מותקן Windows98 Se והוא מתחבר לרשת דרך המחשב עם הXP וכל זה דרך כבל ICS. בעבר הייתי יכול להדפיס דרך המחשב השני(98) ברשת ללא בעיה. לאחר פירמוט של המחשב עם הXP כנראה החלפו ההגדרות ונוצרה התנגשות , עקב כך לא ניתן להדפיס מהמחשב השני דרך הרשת. משתמשי המחשב השני צריכים אותו לעבודות הדפסה. יש לציין שלגלוש הם יכולים חופשי. *יש לציין שאין Firewall. בתודה , ארז

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by yossi_s1,

שלום. קניתי לא מזמן ראוטר 3COM. אני מחובר ב HOT+014 (עם חייגן). שמתי לב שבחיבור ישיר למחשב האינטרנט מהיר יותר, למעשה יותר מפי 2 מהר יותר. בשימוש בפורטוקול L2TP הראוטר מאט את האינטרנט בצורה מטורפת, בPPTP המצב יותר טוב אבל עדיין איטי מאוד לעומט חיבור ישיר. מה אפשר לעשות בעניין?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. רציתי לשתף את חבילת הגלישה שיש לי בסלולרי, דרך הנתב הביתי, למספר מחשבים ניידים וקבועים. עשיתי את הניסוי הבא: - הפעלתי במכשיר הסלולרי את ה Wifi Hotspot - קינפגתי את הנתב הבייתי ( TP-LINK TL-WR841N ) כ bridge של ה hotspot בתקווה שכך אקבל גישה לאינטרנט בכל התחנות המחוברות לנתב. (עשיתי בעבר בהצלחה bridge על-גבי wifi בין שני נתבים רגילים). זה לא עבד. האם זה אפשרי ? או שאני חייב נתב 3G כדי לתקשר עם ה hotspot הסלולרי ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by _BooM_,

זה המסך שיש לי לפתיחת פורטים במכשיר. כל נסיון של שילוב כלשהו עלה בתהו, איך ניתן לפתוח פורטים בצורה מסודרת? אשמח להסבר. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש לי כרטיס רשת אלחוטי של 3COM בסלון מחובר למחשב וראוטר של SIEMENS בחדר. ה-STRENGTH של התקשורת ביניהם תמיד על-LOW, ולפעמים יש ניתוקים בתקשורת. יש ביניהם בערך 5 מטר בקו אוירי. איך אני יכול לשפר את התקשורת ביניהם?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by darkman,

יש לי שני מחשבים ואני רוצה להזמין כבלים מה אני צריך לעשות כדי שיהיה רשת כמו שאפשר לעשות ב ADSL (modam/lan card/hubs?/other) והאם אני יכול לעשות את זה מבלי להזמין מישהו מיוחד

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. כרטיס רשת אלחוטי לUSB מתוצרת CONCEPTRONIC מותקן על המחשב של אבא שלי, התוכנה שלו מראה שאני מחובר לראוטר והחיבור תקין על 70% עוצמה. למרות זאת ווינדוס מבשר לי שאני סובל מLIMITED OR NO CONNECTIVITY והפונקציה של REPAIR לא מתקנת כלום. כל הריסטרטים שבעולם לא עזרו לי. למישהו יש תשובה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי. נתון חדר עם נקודת פרטנר טי וי דרך מוקה. האם ניתן לחבר כבל רשת ממוקה לראוטר ו מראוטר ל ממיר של פרטנר טיוי - מנסה ליצור רשת וי פי חדשה כי ראוטר של פרטנר בסלון ו אותו וי פי חלש בחדר +פרטנר TV עובד אם אפשר איזה ראוטר מומלץ - סדר גודל של 150-250 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יש לי כרגע מודם של הכבלים, חיבור של 12MB. ו 2 מחשבים ניידים. לכן אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי (משולב חוטי). כמובן שאני רוצה אחד אמין בלי ניתוקים. השאלות שלי: 1) האם אני צריך לקנות ראוטר עם מודם? או שאני יכול לקנות ראוטר ללא מודם שיתחבר ליציאת רשת של המודם שכבר יש לי? 2) על איזה דגם אתם ממליצים? תודה למשיבים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Kukishin,

עד היום הנקודה שהראוטר היה מחובר קיבלתי 86-88 מגה, עכשיו העברתי מיקום לנקודה שחשמלאי עשה היום ואני מקבל בקושי 20 מגה. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Meir787,

שלום יש לי שני ראוטרים מתוצרת TP-LINK דגם TL-WR340G. הראוטרים אמורים לתמוך בWDS. השאלה שלי היא איך לקשר ביניהם ? הגדרתי ראוטר אחד כרגיל - פרטי ההתקשרות בחיבור PPPOE, וSSID. את הראוטר השני הגדרתי באופן הבא: SSID שונה תדר שידור זהה DHCP מבוטל בהגדרות הWIRELESS סומנה אופציית ה"enable bridges" והוקלדה כתובת הMAC של ממשק הLAN של הראוטר הראשי (גם בראוטר הראשי ביצעתי את הפעולה הזו עם כתובת הMAC של ממשק הLAN של הראוטר שישמש כAP) למרות כל ההגדרות האלו אי אפשר לגלוש מהמחשבים המחוברים לראוטר שצריך לשמש כAP...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by nush,

כבר הרבה זמן שהמחשבים(2) שלי בבית עובדים ברשת. במחשב הראשון הכרטיס רשת מוגדר כ 192.168.0.1 ובמחשב השני הוא מוגדר כ 192.168.0.2 ומקבל שירות מ 192.168.0.1 קנינו 2 מחשבים חדשים, התקנתי הכל וכרגיל הכל עבד. אחרי ריסטרט בום- לא עובד. בזבזתי שעות כדי לנסות לשחזר את זה- אך ללא הועיל. נכנסתי פה לאחת ההודעות הדביקות כדי לבדוק את עצמי, חשבתי אולי אני כבר עושה משהו לא בסדר. והכל היה מוגדר כראוי. המחשבים שולחים אחד לשני פינגים ומקבלים תשובות מיידיות. במחשב השני חוץ מה LOCAL AREA CONNECTION אני רואה גם את החיבור אינטרנט עצמו של המחשב הראשון, ככה שהאינטרנט בשיתוף! גלישה- לא עובדת. חשבתי אולי בעיה באקספלורר, תוכנות אינטרנט אחרות גם לא עובדות. איך אני יכול לדעת מה עושה את הבעיה? מי תוקע א…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by splitman,

שלום, ברצוני לרכז את כל הסרטים בספריה אחת שתהיה נגישה מכל המחשבים בבית. הספריה תהיה בכונן חיצוני USB3 שיהיה מחובר קבוע למחשב הנייח היחיד בבית. כך שבמידה וארצה לראות \ להוריד סרט ממחשב נייד כלשהו בבית, אוכל לעשות זאת "מרחוק" מ\אל אותו כונן חיצוני. האם אפשרי לעשות זאת כך שיעבוד גם במהירות סבירה? אשמח אם תדריכו אותי. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Artemis Entreri,

לאחרונה נתקלתי באיטיות מטורפת מצד הספקית שלי - בזק בינלאומי איטיות לא רק בשעות העומס, כנראה שנובע מראוטינג דפוק או יותר מידי משתמשים על פחות מידי פס (וזה למרות שהם טוענים שהם בעלי הפס הגדול במדינה) לאחר מספר בדיקות שזה לא אשמת המחשב שלי, הסוויץ, המודם, ואפילו בזק (בדיקה בפורטל של הקובץ בדיקה נותנת מהירות מקס' - 192k/s במקרה שלי) הגעתי למסקנה שזה הספקית, הבחור בתמיכה אומר שהaccount שלי בסדר, וזה משהו שהם מודעים לו בצורה כזו או אחרת (כל מיני תקלות מקומיות למינהן). החלטתי שדיי מספיק , אני הולך לבדוק מהירויות לארץ ולמקומות שונים בחול, ולהשוות בין הספקיות, ולראות אם זה רק אצלי האיטיות הזאת, או שיש עדיין ספקית נורמלית בחוץ שאני צריך לעבור אליה. כתבתי תוכנית קטנה שבודקת במש…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Xanadu,

שלום לכולם, האם מישהו יודע אם ניתן להיות מנוי על אינטרנט כבלים אבל בטלוויזיה להיות מחובר ל-YES ? נשבר לי ממת"ב לגמרי!!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים