רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני נמצא כעת בחבילה אצל בזק (תשתית) ובזק בינלאומי ספק במהירות של 40 מגה. משום מה הם החליטו שהם עוברים לשיטת השכרת מודם ראוטר מאצלם במחיר של 10 שקל לחודש, זה נחמד אבל חשבתי שאחרי שנה שנתיים, אני כבר אכסה את זה אם אני אקנה לבד. עכשיו העניין איך זה עובד מבחינת מהירות אינטרנט, איך אני יודע מה בדיוק אני צריך, האם מודם/ראוטר של 40 מגה יכול לעבוד גם עם 100 ? מה הדברים שאני צריך לדעת להמשך ולשדרוג.. ? בכל מקרה אשמח גם אם תמליצו לי על מוצרים שאתם מכירים. תודה רבה מראש..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר לשלוט על מחשב שנמצא מאחורי ראוטר אני משתמש ב VNC וב MSTSC אבל אני פתוח גם לתוכנות אחרות... חינמיות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סוף סוף קניתי את המחשב החדש והגיע הזמן לחבר את שני המחשבים לאינטרנט, החלפתי היום את המודם הישן שלי (ALE 130) ל ECI 312 והפכתי אותו לנתב. עכשיו השאלות:1.איזה מתג אתם מציעים לי לקנות ומאיפה (חברה טובה וזולה) וכנ"ל לגבי הכרטיס רשת למחשב הישן(כרטיס רשת רגיל)? 2.איזה כבל מתחבר בין המחשב ל מתג(מוצלב או רגיל)? ואיזה כבל מתחבר בין המתג למודם? ואיזה כבל הגיעה עם הקופסא של ECI 312 (הכבל שאמור להתחבר בין המחשב למודם)? תודה רבה לעונים
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה. כרגע אני באקוונט ( ) 1.5. ובגלל שהמהירויות שלי בחו"ל זו בדיחה גרועה ושמתי לב שמספיק חבילה של 0.5 בשביל פינגים מצויינים בארץ אז החלטתי לעבור לחברה נורמלית בחבילת 0.5Mbit ADSL. מה חשוב ל (לפי סדר עדיפות)י: 1. פינגים נמוכים במשחקים בארץ. 2. מהירויות הורדה גבוהות מחו"ל. 3. מהירויות הורדה מהארץ. 4. פינגים בחו"ל. ורצוי שיהיה שירות נורמלי ומקצועי.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כרגע יש ברשותי נתב linksys WRT54GL עם קושחה גרסא 4.30.7 וכשהתקשרתי לבזק בינלאומי כדי להגדיר אותו בחיבור L2TP (דרך תשתית של הוט עם חייגן) אמרו לי שלמרות ש-linksys זה ראטורים טובים הם לא עובדים טוב בארץ, וכל הנציגים השונים שדיברתי איתם אמרו לי ש-edimax הם הראוטרים הטובים היחידים בארץ. רציתי לדעת האם הלינקסיס באמת כזה נורא לחיבור הזה פה בארץ? דרך האתר של סיסקו השגתי עדכון קושחה לראוטר לגרסא 4.30.13, כאשר בשינויים ב-4.30.9 רשום resolves L2TP issues, האם זה באמת פותר את הבעיות? כרגע עוד אמרו לי שאני יכול להחזיר אותו אם הוא לא טוב לי, אבל אני צריך לדעת. אחרי שחיברתי אותו הגדירו אותנו לשרת עם סיומת 19, וזמן קצר אחרי ההתחברות הוא התנתק, התקשרתי שוב לנציג שהגדיר אותי בשרת עם …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני יודע שזה נשמע כמו שאלה קצת מפגרת של משהו שלא יודע אבל מה ההבדל בינהם אמרו לי שזה משנה בשליחה או בקבלה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל שהפכתי כבר לפרו יש לי רשת גדולה- לכל חדר פה יש שקע ומשם זה מגיע לאיזה ארון ששם יש עוד שקעים מהשקעים האלה חיברתי כבלים להאב עכשיו השאלה זה- כשאני מחבר את המודם להאב דרך כניסה רגילה של מחשב- אני צריך לשנות משהו בהגדרות של המחשבים/מודם? אם כן אז מה צריך לשנות? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(אני מחובר לאינטרנט זהב) וזה באמת משהו מוזר: הגדרתי את המחשב שלי לעבוד כסרבר (מותקן עליו XP עם שרת IIS של מיקרוסופט). שיניתי את ה-IP בתוך הגדרות IIS ל-IP הנוכחי שלי באינטרנט זהב. ניטרלתי את כל הפיירוולים וכן תוכנות שעובדות ברקע (כולל אנטי-וירוס). עכשיו: גלישה מהמחשב המקומי - עובד. גלישה ממחשב בעבודה (מחובר לבזק בינלאומי) - לא עובד (שרת לא נמצא). אותו דבר גם שמנסים להתחבר ממחשבים אחרים המחוברים לנטוויז´ן ו-012. גלישה מממחשב מרוחק המחובר לאינטרנט זהב - עובד. גלישה ממחשב מרוחק מאוד (בחו"ל), המחובר לספק בחו"ל - עובד כמו גדול. בכלל, כל המשתמשים המרוחקים (רוסיה, הודו, ארה"ב וקנדה) - הצליחו להתחבר לשרת בלי בעיה. רק עם משתמשים מקומיים יש בעיה, וכאלה שלא מחוברים לאינטרנט זהב. יכו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקשר להאי פי המוזר הארוך הזה שאמור לפתור את בעיית החוסר בכתובות פנויות שמתי לב שבוינדוס 7 זה מותקן אוטומטית וכשאני משתף בביטורנט אני מתחבר ליותר אנשים כי אני גם מתחבר לאנשים עם אי פי כזה השאלה היא: האם בוינדוס XP הייתי מוגבל רק לגרסה 4 או 6?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במסגרת תערוכת CES הכריזה Linksys על נתב חדש בסדרת ה-WRT. נתבים חדשים בסדרה זו לא הוכרזו בשנים האחרונות ובאמצעות הנתב החדש מנסה Belkin, בעלת המותג Linksys, לחדש את ימי ה-WRT. כל הפרטים וגם תמונות בפוסט הבא - http://www.netcheif.com/blog/?p=4581 מידע על כל הקורה בתערוכת CES 2014 ניתן לקרוא בדף הפייסבוק שלי כאן - https://www.facebook.com/NetCHEIF
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לנו במשרד שני חיבורי אינטרנט: אחד לIP Centrex, ואחד לכל שאר הצרכים. אין לי אמנם שליטה בנושא, אבל קראתי קצת בנושא, והתעוררו אצלי כמה שאלות: 1. האם בעיקרון (נשים בצד את רצון החברות לתמוך במימוש של זה) ניתן להפריד לVLANS את השירותים (טלפונייה בvlan אחד, ומחשבים בvlan אחר), תוך שימוש בקו אינטרנט אחד (וכפועל יוצא בזה - תשלום על אחד בלבד...)? 2. האם למישהו יש נסיון בנושא (גם בנושא ההגדרה עצמה, וגם בנושא העבודה מול החברות (סלקום, בזק וכו'). אני פשוט לא רואה סיבה לשלם תשלום כפול, אם מבחינה טכנית זה אפשרית. אשמח לתשובות (קחו בחשבון - הנסיון שלי בזה אפסי, מתנצל! ). תודה, נעם.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מכם בבקשה המלצה על ראוטר אלחוטי טוב וכרטיס רשת אלחוטי טוב. ספקית האינטרנט שלי רוצה 1000¤ על רשת אלחוטית ואני רוצה לרדת כמה שיותר מהמחיר הזה אבל שהרכיבים יהיו טובים. עוד משהו, בשביל שתי מחשבים נייחים אני יכול להסתפק בראוטר אלחוטי ( שיחובר למחשב אחד ) וכרטיס רשת אלחוטי אחד ? או שצריך שתי כרטיסים לשני המחשבים + ראוטר אלחוטי ? תודה ולילה טוב
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות יש לי מחשב בבית ואני לא משתמש בו ואני רוצה להפוך אותו למחשב שרת ? האם זה אפשרי?? ומה אני צריך לעשות ? ואם יש מדריך לזה ??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עושה פעולה מסויימת על אתר מסויים ומתגבשים בו נתונים על גבי העמוד אני חוזר אחרי חצי שעה ובודק את החומר כרגע נראה שחל איזה שינוי והעמוד מרפרש את עצמו כל כמה זמן ושאני חוזר אין חומר לעבוד איתו אני לא יודע האם זה מגיע מהצד של האתר עצמו שכופה עליי ריפרוש או משהו השתנה בדפדפן שלי במידה וזה ריפרוש כפוי יש דרך למנוע דבר כזה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי רשת בין 3 מחשבים עם סוויטצ'... ב- 2 מחשבים יש XP והגדרתי בקלות את השרת ויש שיתוף קבצים ומדפסת... עכשיו סידרתי רשת גם למחשב השלישי... האינטרנט פועל דרך הרשת (ראוטר - אלקטל פרו)... אבל אני לא יודע איך להגדיר את הרשת הביתית... הכוונה לשיתוף קבצים שלו... ושהוא יוכל להכנס למחשבים אחרים... מה לעשות ??? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הראוטר הנ"ל המחובר להוטבוקס של הוט (שמוגדר כראוטר גם, אבל בתכלס מספק כרגע רק אינטרנט. לאחרונה ה-TPLINK התחיל להשתגע, אציין שהוא על הקושחה האחרונה, וכשהוא עובד לאחר כיבוי והדלקה הוא אחלהף, ומהירויות סבירות+, אבל תמיד "משהו" קורה לאחר יומיים שלושה, ופתאם כל המכשירים המחוברים אליו באלחוטי מקבלים מהירויות מחפירות של 1-3 מגה ביט לשנייה וניתוקים. בין הניסיונות ניסיתי גם להעביר למצב 150 מגה בלבד, וכעת הניסיון האחרון שלי הוא להעביר את שיטת הקידוד ל-AES בלבד, ללא TKIP שהבנתי שיכול לעשות בעיות. יש למישהו עוד רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשתף את חבילת הגלישה שיש לי בסלולרי, דרך הנתב הביתי, למספר מחשבים ניידים וקבועים. עשיתי את הניסוי הבא: - הפעלתי במכשיר הסלולרי את ה Wifi Hotspot - קינפגתי את הנתב הבייתי ( TP-LINK TL-WR841N ) כ bridge של ה hotspot בתקווה שכך אקבל גישה לאינטרנט בכל התחנות המחוברות לנתב. (עשיתי בעבר בהצלחה bridge על-גבי wifi בין שני נתבים רגילים). זה לא עבד. האם זה אפשרי ? או שאני חייב נתב 3G כדי לתקשר עם ה hotspot הסלולרי ?
-
היי! יש לי מחשב שמחובר למודם ADSL שמקונפג כראוטר (סוג מודם: ECI 312) אני מעוניין להתחבר למודם דרך Remote Control של XP או דרך VNC, אבל זה בעייתי כי למחשב אין כתובת IP חיצונית. למישהו יש מושג איך בכל זאת ניתן להתחבר? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בבית מחשב שמחובר לראוטר של בזק מסוג dsl 2650u, מדפסת שמחוברת למחשב זה, סטרמיר עם חיבוי חוטי לראוטר ומחשב נוסף עם חיבור חוטי לראוטר וכן הראוטר משדר בצורה אל חוטית (WIFI). אני רוצה להקים רשת אלחוטית בין המחשבים והסטרימר עם כונן משותף כך שכל מחשב יוכל לזרוק פנימה חומר והסטרימר והמחשבים יוכלו לקרוא מהתיקיה הזו, כמו כן אני רוצה שתהיה לי אפשרות להדפיס מהמחשב שלא מחובר למדפסת דרך הרשת האלחוטית. איך אני יכול לעשות את זה והאם הראוטר שיש לי מספיק למשימה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה בזמן האחרון כשאני מוריד דברים מהאינטרנט, הקצב סבבה והכל, אבל לאחר כדקה וחצי ההורדה נתקעת, ורק לאחר ניסיון נוסף ההורדה מסתיימת ולפעמים נתקעת שוב עד לניסיון החזרה הבא, אני משתמש ב-DAP5, וכשאני חוזר להורדה אחרי ההתקעות הוא מוריד רק ממקור אחד ולא מהארבעה, כלומר רק מקור אחד או שניים נתקעים... אני בבזק בין לאומי.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי כבל רשת לשיתוף אינטרנט באורך של 10METER ומדדתי עכשיו כמה אני באמת צריך ומספיק גם 5METER, רציתי לדעת אם יש הבדל במהירות {הכוונה נגיד ועכשיו אני לוחץ על כפתור... לוקח יותר זמן עד שאני יקבל את הדף?, לא בגלל המהירות אלא בגלל האורך של הכבל} בין 10METER לבין 5METER. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כי כרגע הוא חוזר למקום כשאני מכניס אותו לממד (XIAOMI) תזכירו לי מהן האופציות הקיימות לשיפור הקליטה בממד? זה גם יעזור לי עם המכשירים האחרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רשת בין 2 מחשבים ואני רוצה לחבר למחשב אחד מודם ADSL בחיבור USB (אני יודע שרשת עדיף אבל זה מה יש) והשאלה היא מהם היתרונות שהמודם יהיה במחשב מסוים לעומת מחשב שישתמש במודם דרך מחשב אחר? וגם איך משתפים את המודם?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מקים רשת בייתית ואני צריך ראוטר שיעמוד בדרישות הבאות: שני מחשבים שיתחברו אלחוטית (אחד מהם בממ"ד אבל קרוב) השני בערך במרחק של עשרה מטרים והשלישי יתחבר חוטית יעבוד עם חיבור כבלים 2.5/250 לא יהווה בעייה להורדה עם ביטרונט או פרוטוקולים אחרים עדיפות למשהו שקל להגדרה אני לא הכי מבין בזה לא מתוכנננת העברת מידע בין המחשבים רק שיתוף אינטרנט אם יש עוד מהשו חשוב בענייכם אני אשמח לשמוע
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-