רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
נשרף לי השנאי, איך אני יודע איזה שנאי לקנות? אני לא בבית...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, האם למישהו יש לאחרונה הרבה ניתוקים משרתים של IRC עם בזק בינלאומי? אני מחובר לרוב ל-EFnet ו-P2P-Network ולפני שבוע בערך זה מנתק אותי כל כמה דקות, ולפעמים כל שעה בערך, ואין לי מושג למה. בינתיים אני קצת עצלן מדי לעשות בדיקה עם Wireshark אני על 30Mbit עם הראוטר DSL-6740U של DLink.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך המלצות ל-wireless טווח מחירים 100 - 150 עם אפשרות של חריגה ל-200. usb כמובן, תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב ולפטופ. עד לא מזמן היה לי ראוטר 2WIRE שעובד בHPNA. קניתי אותו לפני 3 שנים ב1000 שקל וכל פילטר שלו עולה כ20 שקלים (המחשב והראוטר היו בממ"ד והלפטופ בקומה שניה ואפילו בלי החיבור לטלפון הייתה לי קליטה אלחוטית של 40-50% אפילו כשדלתות היו סגורות). ה2WIRE הלך וההורים שלי קנו מבזק ראוטר POWERNET RAP 720G שגם הוא עובד בHPNA ב1200 שקל ופילטר שלו עולה בערך 250 שקל, העברתי את המחשב לחדר רגיל (לא ממד) והקליטה שלו היא 20-30% במקרה הטוב. חייבת להיות אופציה יותר זולה וטובה, קשה לי להאמין שראוטר שעלה לפני 3 שנים 1000 שקל יותר טוב מראוטר שעולה היום 1200 למישהו יש רעיון?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Hello guys is anyone having slow internet on the isp xfone ? i have a 100mb and i'm only getting about 30- 46 mb Max i called them but with no use
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1988353,00.html
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה. כרגע אני באקוונט ( ) 1.5. ובגלל שהמהירויות שלי בחו"ל זו בדיחה גרועה ושמתי לב שמספיק חבילה של 0.5 בשביל פינגים מצויינים בארץ אז החלטתי לעבור לחברה נורמלית בחבילת 0.5Mbit ADSL. מה חשוב ל (לפי סדר עדיפות)י: 1. פינגים נמוכים במשחקים בארץ. 2. מהירויות הורדה גבוהות מחו"ל. 3. מהירויות הורדה מהארץ. 4. פינגים בחו"ל. ורצוי שיהיה שירות נורמלי ומקצועי.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע כמו שאלה קצת מפגרת של משהו שלא יודע אבל מה ההבדל בינהם אמרו לי שזה משנה בשליחה או בקבלה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חבילה בבית של 15 מגה וראוטר שמשמש כמודם שמחובר לראוטר שמשדר לי, שניהם תקן N והכרטיס שלי הוא רגיל. מערכת הפעלה WIN 7 רגילה ויש לי אות טוב בד"כ אבל המהירות של הSTREAMING פשוט זוועתית! ממש אי אפשר לראת כלום אפילו אם אני יחכה רבע שעה!! מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה?? שאני מתחבר לששכנים שלהם יש חבילה 2.5 הstreming פשוט טס וזה משגע אותי....הורדה אצלי אני מוריד על 1.3 מגה בית מקסימום שזה נחמד אבל אפשר יותר... מה לעשות??? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מדפסת HP Photosmart C5283. לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי לווינדוס 7 , גרסת 64 ביט ואני רוצה לשתף את המדפסת ברשת. הגדרתי שיתוף ואת שם המדפסת ברשת כמובן אך כאשר אני מנסה להוסיף את המדפסת במחשב אחר אני מקבל הודעה שלא ניתן להתחבר למדפסת. יש לציין שכשהיה לי ווינדוס XP עוד לפני ששידרגתי לווינדוס 7 הצלחתי לשתף ללא כל בעיה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש סוויצים טובים שאתם מכירים חוץ משל EDIMAX או DLINK, חברה טובה כמו Linksys או משהו שלא יעשה איבודי מידע ויספק מקסימום מהירות 1GBIT חיבור בכל הכניסות ו 4 כניסות לא צריך יותר מזה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות קניתי מודם adsl בחיבור usb. מאז שהתקנתי אותו יש לי בעיה עם המחשב: כמעט בכל פעם שאני עושה ריסט למחשב (לא משנה מאיזו סיבה) ה ווינדוס לא עולה ובמקומו אני רואה קו לבן קטן מהבהב בפינה הימנית העליונה של המסך. כדי להפעיל את הווינדוס אני צריך : לעשות ריסט, להפעיל את המחשב במצב בטוח ולכבות אותו, שוב פעם לעשות ריסט, להכנס שוב למצב בטוח ואז עוד פעם ריסט ורק אז הווינדוס עולה בצורה רגילה. התקשרתי לבזק בינלאומי ולוואו ושניהם לא הבינו מה אני רוצה מהם. אני בטוח שהבעיה נובעת מהמודם בגלל שזה התחיל ברגע שהתקנתי אותו. ???
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי מספר טלפון קווי שניידתי לחברה מחו"ל שמספקת שירותי טלפון בענן ונקראת Zadarma לפני זה המספר היה בבזק בינלאומי על גבי האינטרנט עם המודם הקווי שלהם. זה נראה כאילו המספר עבר בהצלחה ל-Zadarma כי אני יכול לקבל ולהוציא שיחות משם באמצעות ה-SIP שהם מספקים. התקשרתי לבזק בינלאומי והם טוענים שהמספר נמצא בבעלותם ושהם אפילו לא קיבלו בקשה לניוד אבל כרגע אני לא יכול להתקשר דרכם ולא יכול לקבל שיחות דרך הטלפון שלהם. ההיגיון הפשוט אומר שהמספר לא קיים בבזק בינלאומי ועכשיו הוא נמצא אצל החברה האחרת. בגלל שזה מספר טלפון קצת שנמצא בשימוש קצת מפחיד אותי לנתק את המספר מבלי לדעת בוודאות שזה לא בבזק למרות ש-99% אחוז שזה לא שם. …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היתה לי חבילה של 500 ועכשיו יש לי חבילה של 750. האם אני חייב לעדכן את בזק על מנת שיתאימו את רוחב הפס? שלומי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רשת בין 3 מחשבים עם סוויטצ'... ב- 2 מחשבים יש XP והגדרתי בקלות את השרת ויש שיתוף קבצים ומדפסת... עכשיו סידרתי רשת גם למחשב השלישי... האינטרנט פועל דרך הרשת (ראוטר - אלקטל פרו)... אבל אני לא יודע איך להגדיר את הרשת הביתית... הכוונה לשיתוף קבצים שלו... ושהוא יוכל להכנס למחשבים אחרים... מה לעשות ??? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי בעבר אפשרות לשליחת הודעות POPUP בתוך הרשת בפנימית על ידי הרצה פקודה כלשהי בוינדוס, מישהו יכול להזכיר לי איך ניתן לעשות את זה ? והאם זה חוצה פלטפורמות כמו וינדוס XP ווינדוס 7 ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מעוניין להשתמש ב webui של utorrent דרך האינטרנט בעבודה, אבל משום מה זה לא עובד לי ... כנראה שיש חסימה דרך העבודה, כיצד אפשר לפתור בעיה זו??? מה שקורה זה שאפשר לשלוט ב utorrent דרך האינטרנט (מן שליטה מרחוק) מכניסים באקספלורר http://***.***.***.***:port/gui לדוגמא: http://111.111.111.111:8080/gui אבל זה פשוט לא עובד.... דרך האינטרנט בבית זה אפשרי אז כנראה שחוסמים לי בעבודה כיצד ניתן לבטל את זה? :jump: :jump: :jump:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי כרגע הוא חוזר למקום כשאני מכניס אותו לממד (XIAOMI) תזכירו לי מהן האופציות הקיימות לשיפור הקליטה בממד? זה גם יעזור לי עם המכשירים האחרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבאג שנמצא במודם הזה ? למישהו יש בכלל נסיון כלשהו איתו ? שתפו אותנו ... ???
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה: אם ספק התשתית היא הוט, האם ספק האינטרנט יכול להיות בזק בינלאומי ברשת Power NGN
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אז אני מחובר לאינטרנט בחיבור ADSL , המודם הוא alcatel speedtouch , השרת הוא 012 ואני משתף שני מחשבים חוץ ממני בעזרת Network Brige של XP . הכל מגניב לכאורה בסדר גמור אבל לאחרונה חל שינוי מוזר בכל המחשבים ממני והלאה : הדפדוף ברשת נהיה נורה איטי . אוקי אז התלחתי לבדוק מהם אולי האופציות : הורדתי את ה Firewall לא עזר, נסיתי לחפס Spywares או ווירוסים על המחשב וגם לא מצאתי , הגדרתי את הכרטיס רשת של ה ADSL מחדש וגם לא עזר , שחזרתי הגדרות בדפדפן וגם לא עזר ...... ( לא לשכוח שבכל המחשבים זה נהיה כך אבל במיוחד עצלי ) סמתי לב לעוד משהו והוא : כ שאני מוריד קובץ ישיר לדוגמא אז המהירות מהירה ותואמת ל 2 מגה שיש לי אצל 012 אבל הדפדופ נהיה איטי ולכן שמתי לב שלמחשב שלי יש בעיה עם…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, להלן הסיפור: שני אנשים. אחד מסתובב בבתי קפה אי שם בדרום הארץ. השני בביתו בצפון הקר. שניהם אמורים להתחבר בו זמנית לשרת שנמצא באנגליה. השרת דורש משניהם להתחבר דרך אי פי קבוע לצורך זיהוי ואבטחה. האם ניתן לבצע זאת בעלות של עד 100 ש"ח בחודש? (ואם אפשר בפחות, אז עדיף.) אם לא, מה המחיר המינימאלי לצורך הדרישה הזו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים! האם קיים כרטיס רשת אלחוטי PCMCIA שנכנס לנייד ולא בולט החוצה ממנו? המון תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי שני ראוטרים מתוצרת TP-LINK דגם TL-WR340G. הראוטרים אמורים לתמוך בWDS. השאלה שלי היא איך לקשר ביניהם ? הגדרתי ראוטר אחד כרגיל - פרטי ההתקשרות בחיבור PPPOE, וSSID. את הראוטר השני הגדרתי באופן הבא: SSID שונה תדר שידור זהה DHCP מבוטל בהגדרות הWIRELESS סומנה אופציית ה"enable bridges" והוקלדה כתובת הMAC של ממשק הLAN של הראוטר הראשי (גם בראוטר הראשי ביצעתי את הפעולה הזו עם כתובת הMAC של ממשק הLAN של הראוטר שישמש כAP) למרות כל ההגדרות האלו אי אפשר לגלוש מהמחשבים המחוברים לראוטר שצריך לשמש כAP...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה אפשרי לחבר באותו מחשב 2 מודמים 56K ולחבר כל מודם לקו טלפון אחר וב DIALER (הקובץ שמפעילים כדי להתחבר) לשים את אותו מספר.. בקיצור להתחבר לאואתו ספק עם 2 מודמים שונים דרך 2 שווי טלפון שונים על אותו מחשב... זה אפשרי? צריך לעשות משהו מיוחד? מתאם? מפצל? תודה מראש טל
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-