עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by plissje,

שלום לכולם, אני זקוק לכמה מעצותכם בכמה נושאים שמטרידים אותי בזמן האחרון =), אז בואו נתחיל. אז ככה, אני עומד לעבור דירה בימים הקרובים וחלק מאוד חשוב מתוך כך הוא כמובן תשתית האינטרנט בדירה =) אני עובר עם שני שותפים כאשר אני ועוד אחד מאוד פעילים באינטרנט (הן אם זה משחקים והן אם זה הורדות.) ולכן אני נמצא בכמה דילמות. - אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי שיאפשר (אם זה בכלל אפשרי) גישה לאינטרנט אלחוטי בכל הבית (קצת יותר ממ120 מר) לגישות מהלפטופים. - בנוסף ללפטופים יש 3 מחשבים שולחניים ששניהם מתוכם דורשים חיבור יציב לאינטרנט בשביל גיימינג. האם WIFI יחזיק או שאני יצטרך לחווט את הבית? - בעתיד הקרוב מאוד, אני מתכוון גם להוסיף סטרימר שיהיה מחובר לNAS. ולכן גם יש חשיבות לתקן N. אז מ…

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  2. אני ב018, אני מניח שאם הייתי חסום זה לא היה מגיע למהירות שיא, הפיירוול שלי למטה, ואני ממש לא מבין מה קורה, אנא עיזרו לי.

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  3. יש דרך להציג את הנקודות של הרשתות האלחוטיות שנמצאות בסביבה שלי בצורה ויזואלית? לדוגמא על גבי מפה או תרשים ועוד שאלה קטנה, אני מתחבר לWLAN דרך windows xp, כשאני מנסה להתחבר 2 פסים מתוך 5 לא יספיקו לחיבור?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  4. Started by gkman,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על אנטנה לקליטת רשת אלחוטית עד 5 קילומטר (רצוי 8 ) תודה

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  5. היי אנשים, אנסה לקצר : בעבודה כל המחשבים מחוברים לרשת, ודרכה מגיע האינטרנט. אני לא מחובר ישירות לאניטרנט אלה דרך מחשב אחר. בכל מקרה, המנהל כנראה לא אהב את הפייסבוק, אז החליט לנעול את זה דרך המחשב הראשי של האינטרנט. למרות שאני סקפטי, קיימת דרך לעקוף את זה איכשהו? זאת ההודעה שאני מקבל : The URL you requested has been blocked. URL = www.facebook.com/

• 12 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. שלום, הגדרתי VPN SERVER על וינדוס 7 כמו שמתואר במדריך הזה http://www.howtonetworking.com/VPN/win7vpn1.htm בנוסף הגדרתי VPN CLIENT גם כן על וינדוס 7, אני מצליח להתחבר מה CLIENT ל SERVER ולשתף קבצים בניהם והרשת עובדת הבעיה היא שה SERVER משום מה לא משתף את חיבור האינטרנט שלו, למישהו יש מושג כיצד מגדירים ל SERVER לשתף את חיבור האינטרנט מצורפות שתי תמונות אחת של ה CLIENT ואחת של ה SERVER דבר מוזר נוסף הוא שב SERVER ברגע שה CLIENT מתחבר הוא מראה כאילו הוא לא מחובר (ראו תמונה) למרות שבפועל הרשת עובדת ואני מצליח לשתף קבצים בין שני המחשבים למישהו יש מושג למה? תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  7. Started by arie2006,

שלום, אני צריך פתרון בחיבור בין 2 מחשבים מרוחקים כ-500 מ' זה מזה. אשמח לשמוע הצעות . arie2006

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Lunatic,

ראיתי שאמרו פה שאסור ליבא כרטיסי רשת אלחוטיים בעוצמת שידור של יותר מ 100MW אבל אני רואה שאתרים ישראליים באינטרנט מוכרים די בחופשיות כרטיסי רשת של מעל ל 500MW.. לא בודקים במכס את האריזה של הציוד או מה?

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  9. Started by NadavAfuta,

זה פשוט מטורף. כמעט כל חצי דקה, יש לי ניתוק מהאנטרנט. הראוטר שלי זה DSL-2650U מבזק ואני כבר לא יודע מה לעשות. דיברתי גם עם בזק וגם עם בינ"ל והם הוכחו כחסרי תועלת. למישהו יש רעיונות? -זה לא הכבל תקשורת -זה לא המשתמש -זה לא הקו ADSL.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי שני מחשבים, אחד עם XP ואחד עם 7 וראוטר קווי בעבר הייתה לי רשת בין שני מחשבים עם XP והכל עבד. כיום, אני לא מצליח להגדיר רשת שתעבוד בין שני המחשבים בגלל ה-7. יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shlomibandit,

משהו יודע מתי יו אף איי של הוט יתפרס גם לאיזור של ירושלים? או שכבר יו אף אי התפרס באיזור זה? מה הספקית הכי מומלצת כיום? ידוע לי ש12 מגה מגיע עם 1 מגה אפלואד.. עם כמה אפלוראד מגיע החבילה של ה16 מגה? ומה ההבדל מחירים בינהם? תודה לעונים..

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. יש לי ראוטר 100 של רוטל. ה PS3 מתחבר קווית בלי בעיה. המחשבים מחוברים דרך סוויטש 1000 של אדימקס 5800G בלי בעיה. אבל, אני לא מצליח לחבר את ה PS3 דרך הסוויטש. לא באוטומט ולא דרך הגדרות ידניות .

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. לפני כפחות משבועיים הייתי צריך לחדש את החבילת אינטרנט שלי שהייתה במהירות של 1.5 מגה והספקית האינטרנט היא בזק בינלאומי. הבדל המחירים בין חבילת ה-1.5 מגה ל-2.5 מגה היה זעום אז שידרגתי כבר ל-2.5 מגה. עכשיו אני רואה שיש סעיף ב"תנאי החבילה" שאומר שישנה הגבלת העברת נתונים לחודש, כאשר הצטרפתי לא נאמר לי שום דבר על הגבלת העברת נתונים חודשית ולא ידעתי שספקיות אינטרנט ביתי בכלל מגבילות את כמות התעבורה של הנתונים. מה שרשום לגבי הגבלת תעבורת הנתונים בתנאי החבילה שנשלחו לי: ב-18 ימים האחרונים שאני מחובר רצוף מאחד המחשבים שלי עברתי את המכסה שהם קבעו, בהסכם עצמו לא רשום מה קורה אם עוברים את המכסה שהוקצבה אבל באתר של בזק רשום שיש תשלום על חריגה ממסגרת החבילה (לא רשום בשום מקום כמה, רשום…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לחברי הפורום. רציתי לשאול האם אתם מרגישים ,האטה משמעותית בהודרת תכנים? זה התחיל מיום חמישי וגם כעת . אני מחובר ל018 3MB . גם בהורדה ישירה מהשרת ראפידשייר ההורדה עומד על 40KB וכנ"ל מטורנטים מטראקרים פרטיים 44KB , האם 018 גם כן התחילו להגביל את ההורדות פתאום בלילה? כי בבוקר הכל רץ . אשמח לשמוע אתכם מנוי 018 ...כבר נמאס כל החברות אותו הדבר..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, מהם ההבדלים בין שלושת הראוטרים הנ"ל של אדימקס? BR-6424N BR-6524N BR-6574N ראיתי שבשני האחרונים יש 3 אנטנות לעומת 2 בראשון, ובדגם האחרון יש רשת של 1Gb לעומת 100Mb בשני הראשונים. האם פספסתי עוד הבדלים ביניהם? ובכלל, איך הם ביחס של עלות/תועלת לעומת למשל TP-Link TL-WN841ND?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום חברים המודם תמיד עבד עם הגדרה של 100MBPS ולאחרונה הוא הפסיק לזהות אותו.. ורק כשאני משנה את זה ל 10 MBPS הוא חוזר לעבוד מזה יכול להיות? איך נתן לתקן את הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  17. Started by אור כהן,

שלום חברי הפורום היקרים אני גר בבית בעל 3-4 קומות, והראוטר נמצא בקומת הכניסה. אני מעוניין להעביר את המחשב מהמרתף לחדרי, אך אין לי חיבור אינטרנט בחדר. יש ברשותי ראוטר BR-6524N אך הקליטה חלשה-אפסית עם כרטיס רשת אלחוטי בתקן 802.11n. החדר שלי נמצא קומה מעל הראוטר, וכרטיס הרשת האלחוטי הוחזר. חשבתי על השתמשות ברשת החשמל על מנת לגלוש באינטרנט ולשחק משחקים באינטרנט (5Mbps). הדגש הוא על משחקי רשת. חשבתי על להשתמש בזה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27336 או (מה עדיף? מה ההבדל? שווה את ההבדל במחיר?) http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24489 האם אוכל לקבל קצב יציב של 5Mbps? מה התנאים על מנת שהם יעבדו? האם זה מסוכן וישפיע על מכשירי החשמל בבית? בתודה, א…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  18. כנראה שהאסימון נפל אצל בזק, ולמרות הבליץ השיווקי המקדם את הרשת האלחוטית כפתרון לכל, גברה אצלה ההכרה שפתרון אלחוטי אינו יכול להתאים לבתים מרובי מפלסים או ממ"דים. עד לאחרונה שווק על ידי בזק פתרון ה-HPNA3 שנסקר כאן בהרחבה (http://www.netcheif.com/Reviews/PAR-720G/PAR-720G.htm) שנתן אפשרות להעברת תקשורת על גבי חוטי טלפון, אך הוא היה מסורבל להתקנה ומאוד יקר. עתה בזק מרחיבה את ההצע הקווי שלה ומשיקה פתרון להעברת נתונים על גבי רשת החשמל (Home Plug) במהירות נומינלית של 200Mbps. חשוב לזכור שהנתון של 200Mbps הוא נומינלי ובפועל המהירות האפקטיבית תהיה נמוכה הרבה יותר. רשת על גבי חשמל רגישה מאוד למרחק ולרעשים על גבי קווי החשמל. סקירה על מוצר דומה שעובד רק ב-85Mbps בוצעה על ידי בעבר וני…

• 12 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. שלום, עד לא מזמן היה לי את המודם הרגיל של הוט ושני המחשבים שלי היו מחוברים דרך כבל מוצלב והעברתי חומר ביניהם בלי בעיות. לא מזמן הצטרפתי לטריפל של הוט וקיבלתי ראוטר אלחוטי. מכיוון שהמחשבים קרובים לראוטר הם מחוברים אליו קווית. שני המחשבים רואים אחד את השני וגם הצלחתי להעביר קובץ. הבעיה היא שההעברה לקחה המון זמן למרות שהחיבור הוא 100Mbit, נראה כאילו המידע לא עבר ישירות ממחשב למחשב או שמהו בראוטר האיט את זה. רעיונות ?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. היי, אני מחפש נט סטיק כמו שיש לסלקום ואורנג', אלו שאפשר לשים בהם SIM CARD ואז לגלוש באינטרנט. אני לקוח של סלקום אבל אני גולש דרך המכשיר הסלולרי שלי (שדי נהרס עקב זה כנראה) ולכן חיפשתי לקנות נט סטיק שאני יוכל להעתיק אליו את הכרטיס SIM שלי ולגלוש בלי להוציא את הכרטיס SIM מהמכשיר הסלולרי שלי. קראתי איפשהו שיש דבר כזה ואני לא יודע איך למצוא בדיוק. במקרה ואין ואני סתם חלמתי, אפשר המלצה לנט סטיק רגיל שאליו אוכל להעביר את ה SIM ברגע שארצה להתחבר לאינטרנט ולא ע"י המכשיר הסלולרי? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום,יש לי חשבון אימייל בוואלה.ולא יודע למה אבל כל מי ששולח לי מייל,הוא מתקבל אצלי לאחר זמן רב. אני מדבר על זמן של חצי יום,ולפעמים אפילו יום שלם ויותר... מה יכולה להיות הסיבה? ואודה אם תעזרו לי...

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  22. קניתי מחשב נייח חדש. יש לי בדירה שני מחשבים ניידים שמחוברים לאינטרנט דרך רשת אלחוטית בעזרת TP-LINK (הספקית היא הוט). הראטור מרוחק פיזית המחשב הנייח, ולכן אני רוצה שהמחשב הנייח יוכל להתחבר לרשת האלחוטית גם כן, בדומה לשני המחשבים הניידים. אם זה רלוונטי, על המחשב יש WIN7, ולוח האם שיש לי הוא Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H : http://www.gigabyte.eu/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3156&ProductName=GA-MA785GMT-UD2H מה אני צריך לעשות בכדי להתחבר לרשת האלחוטית במחשב הנייח?

• 11 תגובות
    • 45.9k צפיות
  23. Started by BaconMan,

שלום לכולם יש לי כרגע בעיה עם הראוטר הנוכחי שלי, linksys wrt160n שעושה לי המון בעיות. לאחר קריאה בהרבה פורומים, ראיתי שהוא מאוד בעייתי יש הרבה ניתוקים. עשיתי עדכוני גרסא ועדיין מאוד בעייתי, אני מחבר עליו די הרבה מכשירים. 2 מחשבים נייחים, אחד עם כבל ואחד לא, מדפסת אלחוטית, 2 מחשבים ניידים, אם זה משנה אחד מהם מק, 3 טלפונים סלולרים. המחיר לא ממש משנה לי אני רק רוצה להיות בראש שקט. מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  24. Started by haifaboy,

היי לכולם . שאלה למבינים . ברשותי סטרימר מסוג אקסטרימר שמחובר ברשת למחשב דרך נתב ROTAL RTA1025 . האקסטרימר מחובר לנתב בכתובת 10.0.0.2 ( מוגדר באופן סטטי ) כשהמחשב מוגדר כ 10.0.0.1. יש שני מכשירים נוספים שתופסים את הכתובות עם הסיומות 3 ו4 . כולם מחברים לראוטר ברשת קווית ובכבלים מוצלבים . אני משתמש במערכת הפעלה WINXP עם SP3 ועם חומת האש של NOD בגרסה 4.2 ששודרגה לפני כמה ימים . כמו כן לא מזמן שידרגתי את האקסטרימר לגרסה 2.3.1 החדשה ביותר . עד לפני כמה ימים ראיתי את הדיסקים שמחוברים למחשב ברשת ( כולם הוגדרו כSHARED ) דרך האקסטרימר ללא בעיה . היום גיליתי במקרה שהאקסטרימר פשוט לא מזהה אותם יותר . המחשב אגב מזהה את האקסטרימר בלי בעיה ( אומנם התקשורת איטית אבל יש זיהוי ) . מה שאנ…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. טוב נתנו לי 2 ראוטרים משולבי מודם של בזק בטכנולוגית G (לא מתאים לכבלים רק לבזק ) באיזה מחיר אפשר למכור אותם כמשומש ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים