עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Jesper,

כשנכנסתי לפורום לפני כשנה, ראיתי שהרבה ממליצים על אקספון. אני מחפש כרגע ספקית חדשה, האם אתם עדיין ממליצים על אקספון או על ספקית אחרת? אקספון עדיין מציעים את החבילות שלהם ללא התחייבות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. משרד התקשורת דחה את בקשתה של חברת HOT לקבלת רשיון ISP. הבקשה נדחתה כיוון ש-HOT לא הציגה תוכנית עיסקית לשירות האינטרנט שלה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000549233&fid=585 ---------------------------------------------------

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  3. לבעיה שהועלתה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=454621.0 אחרי חיפושים רבים ברחבי הרשת נמצא פתרון אמנם קצת מסובך אבל בהחלט משמעותי, תזכורת לגבי הבעיה: לא ניתן להריץ מכונות וירטואליות על ווינדוס 7 של Microsoft Learning ולא ניתן להתקין virtual server 2005 R2 sp1 ועכשיו לתהליך הפתרון שמחולק ל2 חלקים: חלק ראשון- First you should block PCA. I did that by the following way: In the Group Policy go to the Computer Configuration\Administrative Templates\Windows Components\Application Compatibility\ and enable all of the Turn off xxx entries. I think if you enable only the "Turn off Application Compatibility Engine" it would be enough but I wanted …

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by eranir,

צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי. מתלבט אם לקחת פנימי או חיצוני, אז אשמח להמלצות לשניהם. הנתב האלחוטי הוא של בזק, אני לא זוכר את הדגם (נמצא במקום לא נגיש...), אני מניח שתקן g רגיל. תודה, ערן

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  5. יש לי ראוטר זרוק שאין לי בו שימוש וגם מחשב די חסר שימוש. הרשת אצלי בבית היא רשת אלחוטית (משום מה עם כבלים אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט, בעיה, אבל לא ממש חשובה) ולמחשב הזה אין כרטיס רשת אלחוטי, על כן אני צריך לחבר אותו עם כבל. עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה לחבר אותו לראוטר ולהגדיר את הראוטר כנקודת גישה למחשב הזה כדי לחבר אותו לרשת האלוטית. אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך לעשות את זה, אם זה בכלל אפשרי עם הראוטר הזה... הראוטר הוא netgear wgr614v9 צירפתי תמונה של הרשת הקיימת ובאדום מסומן המחשב והראוטר שאני רוצה להוסיף אני יודע שלקנות כרטיס רשת אלחוטי יפתור הרבה בעיות, אבל אין לי יותר מידי כסף לבזבז על סתם שטויות, ואם אפשר לפתור את הבעיה עם מה שיש בבית, אז למה לא? [a…

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. בביתי 4 מחשבים מחוברים ברשת, 3 מחוברים אלחוטית ואחד קווי, בחיבורים האלחוטיים אין בעיות גלישה , אבל במחשב המחובר באופן קווי לראוטר יש הרבה גימגוים בגלישה והכל הולך לאט ובקפיצות. אודה על עצה היכן להתחיל לבדוק ולחפש את הבעיה.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  7. שלום לכולם . יש לי תופעה כבר כמה ימים שהחיבור בין המחשב לאינטרנט נדפק ולא עובד . יש לי ראוטר של TPLINK אבל המחשב מחובר חוטית . * נסיתי לבדוק אם יש בעיה בכבל , החלפתי בכבל אחר , אך גם הוא עם אותה בעיה * בדקתי דרך הפלאפון אם הוא קולט את האינטרנט . הכל עובד פיקס וגם אפילו גלשתי לא מעט . מה שכן ..מצאתי פתרון זמני , הורדתי את הדרייבר האחרון של ה-LAN מהאתר הבית של ג'יגהביט שיצא ב- 5.3.2010 .. מחקתי את הדרייבר הקודם , התקנתי את החדש והכל עבד .. אבל מה שקרה אחכ .. זה שהשארתי את המחשב דולק עם ביטורנט לכמה שעות ...והשגיאה חזרה.. 868 משהו .. יש סימן קריאה צהוב על האיקון של הרשת למטה ( אני משתמש בווינדוס 7 64ביט ) . בקיצור לא יודע מה לעשות ..כל פעם זה קורס לי ואני צריך למחוק את הדרי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by bronco,

הייכן אני מוצא נתונים על סוגים שונים של CAT 7 (צורת מבנה הכבל) ידוע לי שישנם סוגים שונים ואיכויות שונות לכבלי רשת

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני נמצא בחבילה של 2.5MB הרבה זמן והיום אני פתאום שם לב שהמהירות הורדה מאוד איטית, אני נכנס ל-speedtest וזה מה שאני מקבל: הUPLOAD בסדר אבל ההורדה ממש איטית פעם זה היה 2.53 עוד מישהו נמצא בחברות האלה ונתקל בבעיה? ומה אפשר לעשות חוץ מלהתקשר ולשמוע שזה "בעיה אצלי" או שהם "מטפלים בבעיה"?

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by gilbility,

יש לי בעיה שאני מתחבר לווירלסב עם הלפטוט שלי של HP אז האינטרנט עובד אבל כל כמה דקות הוא מפסיק ואני צריך להתנתק ולהתחבר לראוטר ואז הוא שוב עובד איך אני מפסיק את הבעיה הזאת כדי שהוא ייפעל באופן רציף?

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  11. שלום, עד לא מזמן היה לי את המודם הרגיל של הוט ושני המחשבים שלי היו מחוברים דרך כבל מוצלב והעברתי חומר ביניהם בלי בעיות. לא מזמן הצטרפתי לטריפל של הוט וקיבלתי ראוטר אלחוטי. מכיוון שהמחשבים קרובים לראוטר הם מחוברים אליו קווית. שני המחשבים רואים אחד את השני וגם הצלחתי להעביר קובץ. הבעיה היא שההעברה לקחה המון זמן למרות שהחיבור הוא 100Mbit, נראה כאילו המידע לא עבר ישירות ממחשב למחשב או שמהו בראוטר האיט את זה. רעיונות ?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה כי היא ממש לא טריוויאלית ולא פשוטה, אפילו די מוזרה... יש לי ראוטר אלחוטי שהחלטתי לא לשים לו סיסמת כניסה לרשת (לא ניכנס לסיבות), אלא רק מי הMAC-ים שלא יורשו להיכנס, כל השאר מורשים. משום מה לא בשולחני (חיברתי אותו אלחוטית) ולא בנטבוק הצלחתי לגלוש. בתוכנה של EDIMAX למשל בשולחני הוא מראה חיבור מעולה אלחוטי אבל מחשב עם סימן צהוב עליו ולא נותן גישה לאינטרנט, כנ"ל בנטבוק. אולם !! במחשב כף יד הוא מתחבר מעולה וגם (בניגוד לשותפין הסוררים) נותן לגלוש ברשת !! יש לציין כי גישה לראוטר גם כן לא מתאפשרת עם השולחני או עם הנטבוק אלא רק עם הכף יד... אשמח לעזרה, ותודה מראש !! :'(

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. רצוי ראוטר זול ככל האפשר. בסביבות ה200-300 שקל מקסימום(חריגה עד 400 מקסימום) 2 מחשבים יחוברו (אופציה ל 3 או 4 בעתיד)- אחד בחדר שלי ואחד בחדר מרוחק באופן אלחוטי. העברת קבצים - אני מעוניין שתהיה תיקייה משותפת לשני המחשבים. השימושים העיקרים של כל מחשב שני המחשביםי - הכל. הורדת משחקים, צפייה בסרטונים ב YOUTUBE, גלישה לצורך חיפוש מידע, FACEBOOK, משחקי רשת. המחשב המקומי יחובר באמצעות כבל ETHERNET או USB למודם. המחשב המרוחק באמצעות כרטיס PCI או מתאם USB כדי ליצור קשר אלחוטי עם הראוטר. תשתית בזק. מודם שקיים כעת אצלי AZTECH 600E דרישות מהראוטר - מהירות סבירה של אינטרנט במחשב מרוחק ומהירות מירבית במחשב המקומי. - גישה של המחשב המרוחק לתיקייה ספציפית במחשב המקומי. - מאפשר פתיחת פורטי…

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by Wingedbull,

יש לי ראוטר של D-LINK. יש לי כבל אחד כחול ועוד שניים ירוקים. החיבור של הכבל הכחול הולך דרך כניסה אחת למודם והכניסה השנייה למחשב? והירוקים לראוטר? פשוט בלפטופ זה מראה שיש גישור וחיבור ביניהם, אבל בלפטופ האינטרנט לא עובד והתחברתי דרך הראוטר, ובמחשב הנייח הוא עובד. מה לא בסדר ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Cheif,

בסוף השבוע הקרוב, בלילה בין יום חמישי לשישי (26/3/2010), תעבור מדינת ישראל ל-"שעון קיץ". בשעה 2:00 בלילה השעון יוזז שעה אחת קדימה, השעה תהיה 3:00 וכולנו נפסיד שעת שינה אחת. כיצד משפיע המעבר על המחשבים והנתבים שלנו? כל התשובות כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=558

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  16. הכנתי כבל רשת למחשב שלי, עכשיו אני רוצה להכין שקע בקיר בשביל הכבל, וככה אני מעביר בין חדרים בבית קניתי את השקעים אבל לא הבנתי את מחברים את הכבלים, זה שונה לגמרי מהחיבור של הכבל עצמו עם מישהו מבין בזה, תודה!!

• 4 תגובות
    • 5k צפיות
  17. הוא לוקח לי את כל רוחב הפס יש דרך לשלוט על הPS3 דרך המחשב?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  18. שלום, לפני כחודשיים בערך רכשתי LeveL One WBR6001 חדש, אחרי שבוע התברר לי שאני לא יכול להשתמש בביטורנט ולהפעיל שיחת וידאו במסנג'ר בו זמנית(ואני "צרכן" גדול של שניהם). ניסיתי להוריד את כמות החיבורים בביטורנט(בגלובלי שמתי מקסימום 35 ופר טורנט שמתי מקסימום 7), לאחר מכן גם התברר לי שגם ביטורנט נקי מטורנטים(בלי שום הורדה או העלאה כלשהי) גם גורם לבעיה הזו. ניסיתי לעדכן גירסא אך גם זה לא עזר. האם יש פתרון או שפשוט אצטרך לרכוש ראוטר חדש?(גם ככה בקרוב אני צריך לרכוש עוד ראוטר ולהחליט איזה מהם להפוך לAP) עריכה: איזה קטע, עברתי אתמול ל7 מגה עם חייגן, והבעיה נעלמה כאילו שלא הייתה, גם כשהביטורנט פתוח עם 6 הורדות ועוד כמות ענקית על ההעלאות, הכל עובד טוב(: אפשר לנעול את הנושא, אפתח חדש כ…

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  19. Started by alonz1,

אני מנסה לפתוח פורטים ע''י המדריך הזה : http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/MSI/RG54GS2/Battlefield_Bad_Company_2.htm אבל אנילא מצליח כי כל פעם שאני עושה save הוא עושה ככה : http://www.siz.co.il/my.php?i=mjknjwhojnlz.png ניסיתי לשים את הפורטים אחד אחד ורק אחרי שפתחתי את 80 ועשיתי save הוא לא עשה את הבעיה , בשאר הפורטים הוא עושה את הבעיה אני רוצה לפתוח אותם , מה הבעיה ?? עוד שאלה על הדרך, הקשבתי למישהו בפורום אחר שאמר לכתוב ב CMD את זה: netsh interface tcp set global ecncapability=disabled מה זה עושה ? זה טוב ? אם אני רוצה להחזיר למצב הקודם אני פשוט כותב enabled בסוף ?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  20. Started by omerha,

הקמתי שרת FTP שיש בו גם קבצים בעברית אני רואה אותם בג'יבריש. אני משתמש ב FTP של XP, ההגדרות של המערכת הפעלה תומכות בפונט בעברית, עדיין רואה ג'יבריש, יש דרך לסדר את זה?

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by simonidis,

שלום אני גר בגן יבנה מושבה צמודה לאשדוד ואין אצלנו עדיין פריסה של ngn גם באשדוד אין לפי המפה של בזק בדקתי וראיתי שגם בערים גדולות כמו כפר סבא והרצליה אין למישהו יש מושג כמה זמן זה עוד יקח?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. אחי קנה ראוטר WRT160N. בערך פעם ביום, הוא משתגע ומתרגם DNS בצורה שגויה. הוא יכול להפנות לגוגל במקום ל-YNET, לאתר לא ידוע במקום ZAP, אבל בעיקר הוא משבש את פייסבוק. אחרי ניתוק הראוטר מהחשמל וחיבור מחדש הבעיה נפתרת ליום. יש מה לעשות?

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. יש לי נתב DSL-2650U, כשאני רושם בתוך המודם שם וסיסמה של הספק אני לא מצליח להתחבר, אבל כשאני רושם בחייגן בשם 1@1 זה כן מתחבר לי. גם לאחר שאני מאתחל איתוחל קשה את הנתב ואני עושה חייגן במחשב אני מקבל שגיאה 651. וחשוב לציין שאין פה בעיה של הספק, כי במחשב אחר אני כן מצליח להתחבר עם השם וסיסמה. זה רק קורה בנתב הזה. ואי אפשר לומר שזה בעיה בנתב, כי עובדה לבזק 1@1 אני כן מצליח להתחבר. מה יכול להיות הבעיה? אולי צריך לעשות איזה הגדרה נוספת בתוך הנתב כדי שזה יעבוד מול הספק? אולי לעשות איזה גשר בין הנתב לחייגן?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם, כל כמה זמן הראוטר פתאום עושה ריסט לחלק של הWireless בהגדרות. זאת אומרת שפתאום הwireless is unenabled בהגדרות של הראוטר. ניסיתי את הדברים הבאים : ריסט לראוטר בכפתור מאחורה, ריסט בהגדרות של הראוטר לfactory settings, הוצאת הראוטר מהמחשמל והחזרה אחרי דקה וחצי. כל אלה לא עזרו וזה עדיין קורה כל כמה ימים בערך בזמנים רנדומליים. מה אפשר לעשות בעניין ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by jackhammer,

שלום לכולם כבר פתחתי על זה דיון בעבר אבל לא קיבלתי פתרון לבעיה זה דבר ממש מוזר אני מוריד קבצים בהורדה ישירה ופתאום ההורדה כביכול מסתיימת אבל הקובץ לא שלם נגיד ניסיתי להוריד את הגרסא החינמית של AVIRA שזה בערך 27 מגה ההורדה מסתימת בהצלחה (כביכול) אבל גודל הקובץ שהוא הוריד הוא 4מגה או 7 מגה או לפעמים אפילו 20 מגה ניביתי להוריד גם מהאתר הרשמי שלהם הם מאתרים אחרים אותו דבר אחרי איזה 200 פעם בסוף זה ירד במקרה אחר עכשיו אני מנסה להוריד VIRTUAL BOX מאתר החברה של SUN http://download.virtualbox.org/virtualbox/3.1.4/VirtualBox-3.1.4-57640-Win.exe הקובץ שוקל 70 מגה (אם 27מגה לקח איזה 100 פעמים להוריד.... אני ממש לא רוצה לנסות 500 פעם להוריד 70 מגה) ניסיתי להוריד את אותם קבצים גם עם …

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.