רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי ראוטר בבית שהוא : AirLive WT-2000R לינק לגביו: http://www.airlive.com/products/WT-2000R/wt_2000r.shtml יש לנו בבית 3 מחשבים נייחים 2 מחוברים דרך חוטים ואחד מחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי USB ( כתוב עליו 802.11b/g 54Mbps ) חשבתי אולי להחליף את הכרטיס רשת הזה לכרטיס רשת בחיבור PCI חשבתי לקנות את אחד מאלה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694238 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726313 אני לא ממש מבין בעניין אבל כתוב שזה תקן N ואם אני לא טועה הראוטר שלי הוא תקן G רציתי לדעת האם כדי לי לקנות את הכרטיסי רשת האלו או אולי לא כי אז אני לא יראה שיפור. אני רוצה כרטיס רשת PCI איכותי ואיני יודע האם כדי/צריך להלחליף את הכרטיס רשת USB שיש לי עכשיו לאחד חדש האם א…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן קניתי היום ראוטר של EDIMAX מדגם BR-6424N ונתקעתי בשלב של ההתקנה, אחרי שמשחקים בהגדרות של האינטרנט צריך להכנס לדפדפן ולהכניס שם מס' אייפי של הראוטר, להקיש שם משתמש וסיסמא ADMIN1234 ולהכנס ככה להגדרות של הראוטר - וכאן בדיוק נתקעתי. עם לחיצה על האנטר הוא מראה לי את את אותו החלון של הכנסת הסיסמא ולא מתקדם.. במדריך זה נמצא בעמוד 14: http://www.pikok.co.il/word/BR%206524N_User_Manual_HEB.pdf הגדרתי את ההגדרות של האינטרנט כמו שכתוב שם וזה לא עוזר. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי בעבר הייתי מחובר ל012 ולקח לי כמעט שנתיים עד שהבנתי שהסיבה שהסולסיק (למי שלא מכיר-תוכנה לשיתוף קבצים, בעיקר מוזיקה) שלי כבר לא מורידה ביותר מ0.7 ק' לשנייה היא טראפיק-שייפינג. באותה תקופה בזק בינלאומי היה פחות או יותר הספק היחיד שלא עושה טראפיק-שייפינג, אז עברתי אליו לחבילה צנועה של 1.5 מגה. הקבצים ירדו בסולסיק במהירויות של 20-50 ק'- מדובר בקבצי מוזיקה, ובאמת שאין לי צורך ביותר מזה. הזמנים השתנו. גם בזק התחילו לחסום. בעודי כותב הקבצים יורדים במהירות של 0.1 ק' וכל ההורדות נכשלות.. אני לא בטוח לאן אני הולך מכאן. הבנתי מקריאה כאן שרק בחבילת גיימרים התעבורה מובטחת, אבל אין לי כל צורך בחיבור של 5+ מגה. מספיק לי הורדות ב-20-50 ק'. עוד קראתי שאורנג' ואקספון יחסית לא חוסמים,…
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב! התקנתי במחשב הביתי שלי כ. רשת אלחוטי D-link DWA-510 (גרסה A1 FW 1.30). לצערי למרות שהמערכת מזהה את הכרטיס ומורידה דרייברים, הכרטיס עצמו מנוטרל (disabled) וכל נסיון לאתחל אותו מניב תוצאה זהה - המערכת טוענת שיש בעיה בדרייברים שלו. גם נסיון להוריד דרייברים ישירות מהאתר של D-link לא הועיל (בפועל אלה היו אותם הדרייברים). בהנחה שמדובר אולי בכרטיס לא תקין, החלפתי אותו בכרטיס מסוג Edimax EW-7128g ונתקלתי באותה הבעיה בדיוק. האם יש פתרון לבעיה, או שמא ניתן להמליץ על כרטיס שיעבוד כראוי תחת מערכת ההפעלה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, אני אמור לעבור לבית חדש שפרשתי שם רשת חוטית קווית, עכשיו השאלה שלי אם איזה מכשיר אני יכול לברר שהקו תקין. כלומר לשים אותו בצד אחד ואז במד השני אחר וככה אני יכול לבדוק שהקו תקין. החוטים עצמם הם CAT6 . תודה לעוזרים, Tomcat383
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ברשותי רשת אלחוטית קיימת בפרוטוקול G הכוללת נתב+AP (הבית 3 קומות עם תקרות רביץ וקירות בטון). הנתב האלחוטי שלי מתחיל לגמגם (מפסיק להגיב הרבה פעמים גם בחיבור ישיר). אני מחפש המלצות לנתב אלחוטי אמין בתקן N שתואם גם לרשתות G (בשביל ה AP ושאר הציוד בבית). יש לי נסיון מר עם D-Link ו Level One, אני מוכן לשלם כמה שצריך כדי לקבל רשת אמינה יותר. תודה
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
היי, ברשותי ראוטר קיים אשר עובד כ-DHCP לשאר המחשבים ברשת בסגמנט 192.168.2 [כתובת הראוטר היא 192.168.2.1]. כחלק מהוספת ראוטר נוסף לרשת שישמש כ-AP באמצעות WDS, קיבלתי ראוטר מסוג D-Link DSL-2760U [מעודכן לגרסת קושחה 2.26] אשר עובד בסגמנט שונה 10.0.0 [כתובת הראוטר היא 10.0.0.138]. חיברתי את הראוטר החדש והתחברתי אל ממשק ההגדרות שלו, תחת הגדרות ה-Advanced Setup בלשונית LAN ניסיתי לשנות את כתובת ה-IP [במטרה שהראוטר הישן יכיר בו] של הראוטר ולבטל את שירות ה-DHCP. מה אני אגיד לכם? זה לא כ"כ עובד :-\ הראוטר לא יודע איך לאכול את זה ופשוט נתקע ... רק Hard Restart [שחזור הגדרות היצרן] מאפשר לגשת חזרה אל ממשק ההגדרות של הראוטר. מה עושים? מישהו נתקל בבעיה? האם יש פתרון אחר מלבד לנסות …
-
- 2 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לשים איזשהו מפצל כדי שאני אוכל לחבר שני מחשבים לאינרנט? שמעתי על ראוטר אבל אני מעדיף משהו שאין לו קרינה. בנוסף שמעתי גם על switch ו-hub 1.אפשר בבקשה פרטים על כל אחד מהם ומאיפה אפשר להשיג אותם. 2.האם יש עוד דרכים לעושת את הדבר הזה. 3.האם יש איזושהי דרך לקבוע כמה מהמהירות כל מחשב יקבל? -תודה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית שצריכים אינטרנט. התשתית שלי היא של הוט עם חייגן קבוע, ויש לי ראוטר גם. עכשיו ששמעתי שאפשר לחבר את 2 המחשבים דרך המודם בלבד עדיף לא ? אני לא מעביר שום קבצים בין 2 המחשבים. אני רוצה את זה כי לפי המשפט: "כמה שפחות מכשירים אלקטרונים ככה יש פחות תקלות". עכשיו אני לא רוצה לחבר שום מחשב ל USB כי אני לא אוהב את שיטת החיבור הזאת. רציתי לחבר את 2 המחשבים בכבל רשת. אז איך אני אמור לעשות את זה אם יש לי רק מחבר אחד ? לשים מפצל ? אבל רק אחד מאיתנו יוכל להתחבר לא ? וזה יצריך חייגן ? אני לא יודע כלום בנושא הזה אז תוכלו לעזור לי ? אני רוצה לדעת את החסרונות בעיקר של השיטה הזאת כדי לדעת אם זה יפגע לי במשהו. מה שטוב גם שאין ראוטר לא צריך לפתוח פורטים ולא צריכים להיות תל…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יום שלישי: לאחר שראיתי בפורום שהרבה אנשים משיגים דילים טובים על 8 ו10 מגה בבזק החלטתי לבדוק עם 014 (לקוח שלהם יותר מ5 שנים אם אתם רוצים לדעת כמה אני מרוצה) אם אני יכול להשיג חבילת גיימר 10 מגה במחיר סביר. לא מזמן שדרגתי מ2.5 ל 4 בעיקר בגלל הupload ו5 היה קצת יקר יחסית לתמורה. הנציגה שלהם הודיעה לי שיש כרגע מבצע על 10 מגה של משהו כמו 100 שקל לחודש על גיימר 10 בזמן שאני משלם איזה 90 שקל 4. אנשי המחירות שם בטח מתוגמלים על הצלחות והיא ניסתה קשה להשיג מישהו מבזק כדי לדבר על השידרוג. בסוף תפסנו מישהו מבזק שאמר שבאיזה 90 שקל לחודש בממוצע (אתם מכירים את המבצע שלהם) אני מקבל 10 במקום 4 שזה משהו כמו הבדל של 10 שקל. אז התחלנו את התהליך השידרוג. אמרו לי שאני צריך להחליף מודם אז שאלת…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, בבית שלי יש שלושה מחשבים (שניים מחוברים חוטית ואחד אל-חוטית) שמחוברים למודם אחד של בזק (מהירות 1.5). עכשיו, השאלה שלי היא אם אני אוסיף עוד מחשב ל"מערך" הזה, רוחב הפס של כל המחשבים יקטן?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, בביתי מחשב העונה, להבנתי, להגדרה "חזק" (נרכש לפני כשנה וחצי). מס' המשתמשים בו - 5 בד"כ. יש צורך בעמדות מחשב נוספות לכל המשתמשים. שמעתי על אפשרויות הפיכת / פיצול מחשב אחד למספר עמדות עבודה עצמאיות אשמח למידע מורחב ומומלץ בנושא, מה נדרש וכן עלויות ... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי מנציג של בזק בינלאומי לשעבר.. הוא אמר לי שהמודמים הכי טובים הם של מוטרולה. והדגם הכי טוב הוא הדגם השחור שכנראה הדגם שלו זה: Motorola SB5100 עכשיו הוא מודם מאוד ישן וכנראה שיצאו מודמים חדשים או השתנו דברים אצל HOT. אז כיום איזה מודם הכי טוב/מומלץ ? תודה לעוזרים...
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456657.new#new
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
" בתכנית מסלול האינטרנט המהיר קיימת התחייבות עד 30/3/2010 דמי היציאה כפי שמחושבים לתאריך 29/3/2010 הינם 44.08 ש"ח " עכשיו מה הם מצפים ממני, למהר ולהודיע על ניתוק ולשלם 44.08 ש"ח או לחכות יום ולנתק בחינם ?
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי לכולם אני וחברים שלי כבר שנים משתמשים בתוכנה hamachi כדי לשחק יחד, והייתי משתמש בתוכנה הזאתי בXP ובויסטה והוא עבד מושלם. עברתי לא ממזמן לWIN7, ועכשיו כשאני מנסה להתקין את התוכנה hamachi התוכנה עצמה עובדת אבל אני לא מסוגל להתחבר ולשחק עם חבריי. ניסיתי לחקור את העניין לעומק במחשב ובאינטרנט ומצאתי שלא נפתח לי ערוץ במרכז הרשת כמו שצריך ליהיות, הנה תמונה מצורפת למה שאני מתכוון: http://i42.tinypic.com/9fpkr6.png כמו שאתם רואים יש השוואה של המרכז שלי למרכז של חבר שיש לו וינדוס שבע, התקין את אותה גרסה של האמצ'י וזה הסתדר לו. הוא מסוגל להתחבר ולהסתדר, בעוד שאני מחקתי את האמצ'י והתקנתי אותו בגרסאות 7 פעמים ולא הסתדר, לא מופיע לי אחרי ההתקנה שום דרך להגדיר את החיבור או מ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים אחד מחובר לראוטר (tp-link wr340g)דרך כבל רשת והשני דרך כרטיס רשת אלחוטי (tp-link wn353g) כשאני אני מתחבר למחשב השני (זה עם הכרטיס רשת האלחוטי) באמצעות RDP גם אם זה מהמחשב הראשון וגם אם זה ממחשב שמחוץ לרשת, אז המחשב השני מתנתק לכמה שניות , המסך ב- RDP קופא לכמה שניות ואז חוזר לעצמו זה קורה אך ורק בעת חיבור למחשב באמצעות RDP דבר נוסף באותו מחשב מוזנת כתובת IP סטטית המחשב מריץ WIN-XP מה הסיבה לכך? ומה הפיתרון? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
דרייברים מצאתי למעט כרטיס רשת אשמח לעזרה. --------[ EVEREST Corporate Edition ]----------------------------------------------------------------------------------- Version EVEREST v5.30.1900/he Benchmark Module 2.4.273.0 Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Quick Report Computer PASCAL Generator Ayal Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP RTM) Date 2010-04-07 Time 21:11 --------[ CPU ]---------------------------------------------------------------…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה. קודם כל אני מודה לכם מראש על כל הצעת פיתרון,תגובה, מידע שיכול לעזור לי, הבעיה הזאת נמשכת כבר הרבה זמן ואני לא מוצא פיתרון ודבר נוסף זו פעם ראשונה שאני נתקל בזה. אז ככה אין לי ידע ממשי בתחום, קניתי את הראוטר לבד והגדרתי לבד לפני למעלה משנתיים הכל דרך ידע שמסתובב באינטרנט. יש לי כמה וכמה מכשירים ומחשבים שעובדים עם הראוטר והכל עובד חלק... עד שנתקלתי בבעיה מוזרה מאוד ואני יפרט אותה לפרטי פרטים כאן. הראוטר שלי הוא כאמור של 3com 3crwer100-75 מעודכן לגירסא האחרונה שלהם מאתר הרשמי. אני מחבר בכבל רשת את המחשב שלי. אתה הסוני 3 וכאמור את הXbox360. את הנתב הגדרתי כDHCP Server וכולם מקבלים כתובת IP נפרדת. פתחתי פורטים לסוני ולXbox360 ככה שזה לא יכול להיות בעיה של פורטים אם ז…
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אהלן, מחפש פיתרון לבעיית קליטה ישנה, אני בעל ראוטר של VERIZON FIOS שמחובר ל WRT300N יש לי קומה למטה שהמחשבים שם קולטים ב50-60% כל פעם, למעלה בצורה חוטית אני מוריד על 3-3.5MB/S ולמטה רק על 1MB/S (כן... אני יודע מה המהירויות בארץ וכן אני יודע שאני מפונק, אבל מה רע? החיבור הוא 25MB סימטרי). בכל מקרה חשבתי על BUFFALO WHR-HP-G300N ולשים על DD-WRT, אני כרגע משתמש ב 300N עם הקושחה המקורית כי היא קולטת יותר טוב (מה שמוזר מאוד, ניסיתי את כל הערוצים וכל האופציות גם בפרוטוקל G וגם ב N). נדרש לציין שכל הכרטיסי רשת בבית הם בתקן N, מדובר על 2-3 מחשבים למטה (אחד קבוע, 2 ניידים. למעלה יש עוד 2 מחשבים קבועים). המחיר של ה BUFFALO הוא 60$ כולל משלוח, אין לי בעיה להשקיע קצת יותר רק שיקלוט בצ…
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של edimax 6524n בחדר בקומה השניה ובקומה הראשונה הקליטה לא טובה קראתי פה קצת מאמרים והבנתי שאני צריך אנטנה להגברת האות יש המלצות לשיפור הבעיה שלי ?? אין לעי תקציב כי אני ממש לא יודע כמה זה עולה ...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פתחתי פורט מסוים דרך האתר של Edimax פתחתי את הפורט שיהיה פתוח גם ל TCP וגם לUDP אך כשאני בתוכנה PFPortChecker [תוכנה לבדיקת פורטים] זה תמיד מראה לי שהפורט פתוח רק בUDP ובTCP הוא סגור ניסיתי לבדוק אם הפורט פתוח דרך אתרים וזה גם אמר לי שלא חיפשתי תשובות אבל לא מצאתי שום דבר על הבעיה הזו ניסיתי אפילו לפרק את הפתיחה של הפורט ל2 שורות 1.שהפורט יהיה פתוח רק לUDP 2.שהפורט יהיה פתוח רק לTCP אך גם זה לא עזר ניסיתי עוד אפשרויות לפתיחה של הפורטים דרך Virtual Server Special Application אך גם זה היה ללא הצלחה עשיתי גם ריסט לראוטר אשמח אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעיה המציקה הזאת תודה ולילה טוב.
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
האם במודם שמשולב בתוכו גם ראוטר ש HOT מביאה אפשר להפנות פורטים ולשנות הגדרות כאלה כמו בכל ראוטר ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק שזה באמת עשה שינוי ? לאיפה להיכנס כדי באמת לראות את ההבדל ? אני צריך את זה די מהר כי אני לא מדליק את המחשב בשבת... ואז יש לי רק את היום ומחר לבדוק. אז תודה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
קיבלתי היום מבזק מודם ראוטר D-link N 2760U. הוא חייב להימצא בחדר ממ"ד כי רק שם יש שקע של בזק. יש ברשותי גם ראוטר Linksys WRT54GL , ברצוני לשים אותו מחוץ לממ"ד ולהישתמש בו כ repeater . אני לא יודע מה להגדיר ואיפה, האם ההגדרה צריכה להתבצע ב linksys או ב d-link? תסבירו לי הכול כמו לאדיוט גמור, כי אף פעם לא הגדרתי דבר כזה... בלינקסיס יש DD-WRT בגירסת v24 sp2. ועוד משהו: איך זה יעבוד? האם שני הראוטרים ישדרו את אותה רשת או כל אחד מהם ישדר רשת אלחוטית משלו?
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-