עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by jackhammer,

שלום לכולם אני יודע איך עובד הטורנט בצורה הבסיסית אבל מה שאני לא מבין ואני ישמח אם מישהו יסביר לי זה... למה שמורידים משהו עם טורנט (אפילו על 20-30 קילובייט) כל הרשת נתקעת בצורה מידית ופשוט הכל זוחל לעומת זאת אני יכול להוריד בהורדה ישירה על 300 (כל הפס שלי) ואני עדיין יכולה לפתוח אתרי אינטרנט במהירות ובמחשבים אחרים ברשת בבית שלי לא ירגישו בכלל שאני מוריד למה זה קורה?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by tomersp,

שלום, רציתי לשאול האם כדאי לקחת את אחד הראוטרים שבזק נותנת או שעדיף כבר ללכת ולקנות ראוטר טוב יותר (בתקן N) שייתן איכות קליטה טובה יותר בבית חד קומתי (כאשר עמדת הבסיס היא בממ"ד)? תודה!!!

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  3. יש לי בעיה עם הראוטר שמאז שקניתי עוד מחשב וחיברתי האמצעות הכרטיס רשת מידי פעם צץ במחשב של הראוטר מייבא כתובת רשת והאינטרנט מיתנתק לכמה שניות,שניכנסתי למציג האירועים ראיתי שיש שגיאה של DHCP וכתוב שם שגיאה,אחשיו אני רוצה לבטל אותו ולתת IP ידני איך אני עושה את זה? כי שעשיתי DISABLE בהגדרות של הראוטר האינטרנט הפסיק ליפעול מה עושים?

• 4 תגובות
    • 4.1k צפיות
  4. הבעיה היא עם מחשב מיני נייד EXCEL ATX-1021. אני כן מצליח להתחבר לרשתות לא מאובטחות שבטווח הקליטה של המחשב גם אם לא לאורך זמן. כאשר אני מנסה להתחבר לרשת הביתית המאובטחת הכרטיס רשת מבצע אינספור נסיונות התחברות ללא הועיל. עם מחשב נייד אחר שברשותי לא קיימת שום בעיית התחברות לרשת... האם יש לכם הצעות לפתרון הבעיה?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום רב. יש לי רשת אלחוטית בתקן N (עזרו לי פה בפוסט הקודם להגדיר על תקן N). אני מנסה לצפות בסרט באיכות 1080p דרך הרשת האלחוטית. כלומר הסרט יושב על המחשב הראשי ומשדר למחשב בסלון שמחובר ל-LCD. כאשר אני צופה בסרט דרך windows media player הסרט רץ חלק אבל אני לא מצליח להפעיל עליו כתוביות. כאשר אני מנסה להפעיל את הסרט דרך VLC שכן מראה כתוביות, הסרט יוצא מקוטע. כאילו נתקע לו ב-buffering. סרט באיכות נמוכה יותר לא נתקע ב-VLC. אשמח לעזרה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by tomersp,

שלום, מודה מראש - אין לי שמץ של מושג בתקשורת אלחוטית ובגלל זה אני כאן. אני מתכנן לקנות לפטופ אחרי החג וכמובן שארצה לחבר אותו לרשת אלחוטית בבית (שאין לי כיום). לשם כך אני צריך לקנות ראוטר שההעדפה שלי הינה שהוא יתמוך גם בתקן n היות ואני רוצה לחבר אותו גם לאקסטרימר שיושב בסלון ומחובר בינתיים דרך דיסק קשיח בלבד. השאלות - האם אני צריך לקנות עוד משהו חוץ מהראוטר שיתמוך בתקן n או שעם הראוטר מגיע כבר כרטיס הרשת האלחוטית שתומך בתקן זה? שאלה שניה - המלצות על ראוטר אמין שיקלוט ברחבי הבית (עמדת הבסיס שלו היא בממד, אולם מדובר בבית חד מפלסי ולא גדול במיוחד). אשמח לכל טיפ והארה!!!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. נא למחוק

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by House M.D.,

קיבלתי היום מבזק מודם ראוטר D-link N 2760U. הוא חייב להימצא בחדר ממ"ד כי רק שם יש שקע של בזק. יש ברשותי גם ראוטר Linksys WRT54GL , ברצוני לשים אותו מחוץ לממ"ד ולהישתמש בו כ repeater . אני לא יודע מה להגדיר ואיפה, האם ההגדרה צריכה להתבצע ב linksys או ב d-link? תסבירו לי הכול כמו לאדיוט גמור, כי אף פעם לא הגדרתי דבר כזה... בלינקסיס יש DD-WRT בגירסת v24 sp2. ועוד משהו: איך זה יעבוד? האם שני הראוטרים ישדרו את אותה רשת או כל אחד מהם ישדר רשת אלחוטית משלו?

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by Kfir2,

מישהו יכול להמליץ על אחד זול ואמין? ואם מישהו מכיר את אחד מהבאים ויכול להביע ביקורת אני אשמח: http://www.intervision.co.il/ http://www.clubvps.com/ http://www.corebit.co.il/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני מחובר לאינטרנט בתשתית של "בזק". ביום שישי בערב האינטרנט שלי הפסיק לעבוד. בתמיכה הטכנית אמרו שזו תקלה באיזור שלי, ושהיא תתוקן כמה שיותר מהר. בפועל, התקלה לא תוקנה עד 12 בצהריים של יום ראשון - יומיים אחרי התקלה. ניהלתי אינסוף שיחות עם נציגים שונים בתמיכה הטכנית, אבל כמובן שזה לא עזר. מצד שני, אני חושב שזכיתי להבין את אופן המחשבה של חברת "בזק" - באחת השיחות הם אמרו לי "בינתיים רק 30 משתמשים נפגעו". בכל מקרה, כמה שיותר מהר יהיו אופציות נוספות לתשתית אינטרנט - כך יותר טוב. וכמה שיותר מהר חברת "בזק" תתפרק ועצם השם "בזק" יזרק לפח ההסטוריה - כך יוטב לכולם.

• 26 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. אהלן. יש לי מחשב עם מודם של מוטורולה וראוטר של one level. אני מחובר דרך הוט. פירמטתי את המחשב והוא לא מזהה לי את כרטיס הרשת. יש לי כרטיס רשת מובנה בלוח אם Intel lakeport-g i945g. הורדתי את הדרייבר מהאתר של אינטל וזה עדיין לא מזהה לי אותו. דיברתי עם התמיכה של הוט, הם אמרו לי שאני צריך פשוט להתקין מחדש את כרטיס הרשת. ואז לראות local area connection וזהו. בלי להתקין כלום. האם זה נכון שאני צריך להתקין אבל את הראוטר? כי התקנתי את הראוטר וזה לא עבד. אחכ הסרתי אותו והוא גם לא עבד. ככה שאין הבדל... אני חייב לציין דבר חשוב. הראוטר והמודם מחוברים למחשב ועובדים- אפשר לגלוש דרכם ב wi-fi, אבל אי אפשר להתחבר אליהם דרך המחשב הנייח שאותו פירמטתי. (הם מחוברים אליו ישירות בכבלים). איך אני …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי נייח עם ויסטה ונייד עם XP אני יסביר קודם כל למה אני מסנכרן בין המחשבים בשתי המחשבים מותקן Windows Live Messenger ואני רוצה שההיסטוריה של שני המחשבים תשמר במקום אחד אז במחשב הנייח עם הויסטה, הפכתי את התיקייה עם הקבצים של ההיסטוריה לתיקייה משותפת, ואז במחשב הנייד הגדרתי שהקבצים ישמרו באותה תיקייה משותפת הבעיה היא שכשהמחשב הנייח כבוי, המחשב הנייד לא יכול לגשת לתיקייה המשותפת כי המחשב הנייח כבוי, ואז הוא לא יכול לשמור שם קבצים מה אתם מציעים לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי ראוטר של edimax 6524n בחדר בקומה השניה ובקומה הראשונה הקליטה לא טובה קראתי פה קצת מאמרים והבנתי שאני צריך אנטנה להגברת האות יש המלצות לשיפור הבעיה שלי ?? אין לעי תקציב כי אני ממש לא יודע כמה זה עולה ...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם. אני גר בבית עם 3 קומות (מרתף, כניסה, וקומה 2). יש לי ראוטר (BR-6524N של אדימקס) במרתף. אין קליטה כמובן בקומה העליונה של הבית. חשבתי לקנות AP או עוד ראוטר שיש כ-AP ולמקם אותו בקומת הכניסה ובכך להגדיל את טווח הקליטה לכל הבית. אני מתלבט בין שני המוצרים הבאים: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=835 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=773 הראוטר ישמש רק כ-AP.. כך שהטיעון של "עדיף לקנות ראוטר, למקרה שתרצה ראוטר לא AP," לא תקף. בנוסף, אני מעדיף להתעסק כמה שפחות עם הגדרות. לכן נראה לי שיהיה יותר נוח לקנות AP ייעודי. אני צודק? חיסרון שקיים ל-AP זה שהוא פועל רק ב-B ו-G. והראוטר שלי כרגע תומך ב-B G N. אין לי שום מכשיר \ כרטיס רשת שיודע לעבוד עם N. מה אתם…

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  15. Started by RON_Xxx,

אז זאת הבעיה בעצם פרצתי את האייפון ועברתי מסע תלאות עם זה.. שיניתי הרבה פעמים את הHOSTS FILE ובסוף השתמשתי גם בתוכנה בשם HOSTS MAN עכשיו ישלי אינטרנט במחשב (זה שהראוטר מחובר אליו) ובהגדרות הכל מופעל כמו שצריך (גם לא נגעתי שם והיה WIRELESS מקודם) , ואני אפילו מזהה את הרשת באייפון אבל כשאני מתחבר אליה (וזה מצליח להתחבר) עם האייפון אי אפשר לגלוש לשום מקום או לבצע אף פעולה שקושרה באינטרנט , האייפון מתחבר לרשת השניה שיש בבית ועובד בצורה חלקה... ההנחה שלי היא שדפתי משהו עם הHOSTS FILE , אבל גיביתי אותו ועדכנתי מחדש ושום דבר לא פועל... מה לעשות? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  16. האם יש בזה איזה סיכון לפגוע פיזית בכרטיס רשת או משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. שלום לכולם. התקנתי נתב אלחוטי של אדימקס http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=8162 וגם קניתי כרטיס רשת USB אלחוטי http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=8163 שניהם תקן n השאלה שלי מתחלקת לשניים: 1. הטווח בין הנתב לכרטיס אלחוטי הוא בערך 7 מטר כאשר אחד נמצא בחדר והשני בסלון. אני רואה שאחוז הקליטה נע בין 50 ל-60 אחוז. יש דרך לשפר את הקליטה חוץ מלקרב אותם אחד לשני? 2. לפי התמונה למטה, (ראשון ברשימה) רואים שאין לי תקן n למרות שהנתב והכרטיס בעלי תקן n. מישהו יכול לעזור לי לסדר את העניין? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Started by Pure-Gold,

שלום, ברשותי חלונות 7 עם תצורת הרשת הבאה: כרטיס רשת 1 מחובר ישירות לאינטרנט כבלים כרטיס רשת 2 מחובר לנתב ולשאר הבית דרך הנתב. כמו כן הגדרתי לו כתובת ידנית ללא Gateway כדי שלא יביא לי אינטרנט מהנתב שגם הוא מחובר לאינטרנט אך ADSL 7 מזהה לי את 2 כרטיסי הרשת כ Public network כאשר אני זקוק שהכרטיס המחובר לאינטרנט יהיה Public והכרטיס של הנתב יוגדר כ Home. מצורפות תמונות. יש למישהו מושג ? * מצאתי את הסיבה שהוא לא נותן לי לשנות. אם אני מגדיר לכרטיס כתובת ידנית הוא לא מאפשר לי לשנות את סיווג הרשת רק כאשר היא נקבעת אוטומטית. השאלה למה ?! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  19. ברצוני להתחבר (להזדהות) כחיבור אינטרנט מחו"ל, לדוגמא מאנגליה,גרמניה,ארה"ב וכו' על מנת להשתמש בתוכנות שונות אשר חסומות לגלישה מישראל. 1. החיבור צריך להיות בכל מני פורטים המשמשים תוכנות שונות ולא רק לגלישה דרך הדפדפן. חלק מן התוכנות בוודאי משתמשות בהצפנות. 2. ברצוני שהחיבור יהיה בעל כתובת IP משתנה, כמו שהחיבור בארץ משתנה כאשר מחליפים mac address ומדליקים מחדש את המודם\ראוטר. 3. לצורך כך יש באפשרותי לרכוש חבילת אינטרנט מ ISP באותה מדינה, לחלופין להשכיר שרת VPN, או משהו דומה. מוכן להשקיע עד $100 לחודש. אשמח לקבל כל סוג של פתרון לעניין. תודה. נ.ב. חשבתי אולי להרים elite proxy לצורך כך, אך לא הצלחתי להבין כיצד לעשות זאת, האם יש מדריך לקריאה בנושא ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Cheif,

http://www.netcheif.com/blog/?p=604

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  21. יש לי כרטיס רשת אלחוטי בנייח ואני לא משתמש בו כי אני מתחבר לראוטר שנמצא בחדר אחר בחוט. האם ניתן להפוך את הכרטיס רשת שלי למיני ראוטר ככה שהקליטה האלחוטית בחדר שלי תיהיה גבוהה יותר כי יש לי גם לפטופ תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. ברשותי הכרטיס WIFI N הזה : http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=223&pl1_id=1&pl2_id=44 וכמו כן ראוטר תואם בתקן N גם כן : http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=268&pl1_id=3&pl2_id=18 הראוטר מוגדר לעבודה ב N בלבד והעסק עובד סבבה על מחשב עם WIN XP HOME. קניתי כרטיס רשת (דונגל USB) נוסף, זהה לישן, אותו דגם בדיוק. ההבדל היחידי הוא בדרייבר (מתאים ל WIN7) והממשק ששונה . הדונגל הנ"ל הותקן על מחשב עם WIN 7 ULTIMATE . משום מה אני לא מצליח ליצור קישור עם הדונגל החדש כאשר הראוטר סגור על N, רק אם אני משנה את הראוטר ל B+G+N אני יכול לתקשר איתו עם הדונגל החדש. בממשק הגדרה של הדונגל, אין אפשרות לבחור כלום חוץ מ G (מצ"בתמונה). מישהוא מכיר…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום ברשותי מודם ADSL D-LINK 2650U של בזק. נכנסתי לאתר של בזק http://www.bezeq.co.il/support/Pages/toalhuti.aspx ושם שורה ראשונה יש עדכון קשוחה למודם שלי. אני מוריד את העדכון. שם אותו בכונן שלי (אפילו ישר ב C:), וכשנכנס למודם שלי (10.0.0.138) ומנסה לעדכן, אני מקבל הודעת שגיאה: "Please enter a valid name" מישהו יודע מה זה? ואיך אפשר לפתור את זה בבקשה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי ראוטר בן שנה של אדימקס מדגם 6204. מההתחלה היו לו קצת בעיות קליטה בבית אבל לא משהו בלתי נסבל ניסיתי לפתור את הבעיות האלה על ידי עדכון גרסה - אבל גם זה, לא ממש עזר. הבעיה היא שפעם בשעתיים בערך, כל הניידים בבית לא מסוגלים להתחבר לרשת האלחוטית גם אם הם קולטים אותה. המחשב הנייח שמחובר לראוטר לא מושפע מהתופעה, ככה שאני מנחש שזה קשור ל-wifi ולא לספק. כל פעם כדי לאפשר חיבור הניידים, יש לנתק את הראוטר מהחשמל או לכבות ולהדליק את מתג ה-wifi בראוטר למשהו יש פתרון לבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום לכולם, מתלבט בקניית ראוטר אלחוטי לבית פרטי עם 2 קומות הראוטר ימוקם בקומה השניה שבנויה בעיקר מעץ וגבס ככה שאין הפרעה מיוחדת מקירות ממ"ד ובטון עבה במיוחד אופציה א': TP-Link TL-WR941ND אופציה ב': D-Link DIR-615 אשמח להמלצות מבחינת אמינות או עדיפות אחרת כלשהיא האם כדאי לקחת את ה-TPLINK בגלל ה-3 אנטנות או שה-DLINK עם ה-2 אנטנות מספיק גם השתמשתי ב-TPLINK עם 2 אנטנות במשך כשנה בלי בעיות מיוחדות ישבתי בגינה וגלשתי בקצב סביר בהחלט וגם הורדתי קבצים לא גדולים ופשוט כרגע הרכבתי אותו אצל ההורים ונשארתי בלי ראוטר בתודה מראש על כל עיצה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.