רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום שלום, אני מחכה לאינטרנט אלחוטי בטכנולוגיית WIMAX. קראתי כתבות שהחלו ניסויים לפני כשנתיים כבר (!!!). האם למישהו יש מושג מתי זה הופך למציאות, ויהיה אפשר להתחבר לאינטרנט ממחשב נייד מכל מקום בארץ? כתבות, מידע? תודה, ירון.
-
- 14 תגובות
- 915 צפיות
-
-
טוב ככה לחבר שלי יש רשת אלחוטית בבית. המחשב והראוטר שלו ממוקמים בחדרים נפרדים. כרגע יש לו בעיה (שהופיעה רק עכשיו,כלומר הוא עבד תקופה ארוכה כאשר הכל טוב) שהוא יכול להתחבר לאיסיקיו,תוכנות שיתוף למיניהם וכד' אבל הוא אינו יכול לגלוש באינטרנט (פיירפוקס/אקספלורר). למשהו יש מושג מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לא חשובל י עם הוא יהיה חוטי או לא חושב לי שהוא יהיה זול ושיעבוד אני מחובר לאינטרנט דרך HOT ואני משתמש במודם MOTOROLA SB4200 (הוא לא כולל ראוטר ושמעתי דברים רעים מאוד על שאר המודמים של HOT). חיפשתי באינטרנט כמה דגמים והכי ניראים לי הדגמים האלה: 3COM 3CRWER10075 (שמעתי שיש איתו בעיות בכבלים) Edimax BR6104K NETGEAR WGR614 NETGEAR RP614 אני מודגבל לחנויות SKYPC,PANDAS,KSP,IVORY אולי גם IQPC נ.ב. יש לי רק 2 מחשבים שמה שמפריד מבניהם זה קיר אז אין בעיה של מרחק.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת עם נתב TPLINK1043 ושלושה מחשבים: HTPC שמחובר קווית לנתב עם כבל באורך 5 מטר. מחשב "ראשי" שמחובר אלחוטית לנתב בעזרת כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7727IN. מחשב נייד LENOVO יחסית ישן עם כרטיס רשת תומך תקן G לא יודע איזה סוג. התחדשתי בנתב והכרטיס רשת תקן N בשבוע האחרון. ציפיתי להעביר קבצים בין המחשב הראשי ל HTPC בקצב של 10-20 מגה לשנייה. בפועל אני מעביר ב 1-2 מגה לשנייה. עשיתי בדיקה וחיברתי את הנייד באופן קווי והמהירות העברה בינו לHTPC היא בערך 10-12 מגה לשנייה. בבדיקה האחרונה ציפיתי להעביר בהרבה יותר... המהירות נראית לכם נורמלית? יש הצעות איך לשפר?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ברשותי D-Link 2760U של בזק, מחובר לאינטרנט וגולש תקין. כמו כן יש ברשותי Edimax BR-6424n שברצוני להגדיר כמגביר טווח. שניהם תומכים ב WDS, וכך הגדרתי אותם. ל DLINK הייתי צריך להחליף את הכתובת ה LAN שלו מ 10.0.0.138 ל 192.168.2.2. ללא אבטחה אלחוטית. מחלק כתובות DHCP 192.168.2.200-192.168.2.254 ה EDIMAX בכתובת LAN 192.168.2.1 עם DHCP כבוי, מוגדר ל AP Bridge-WDS שניהם על אותו Channel 6. כל ההגדרות נבדקו והן תקינות, ה DLINK יכול לגלוש תקין, ה EDIMAX לא נותן גלישה. כשמתחברים ל EDIMAX, מקבלים כתובת IP שהוקצאה מה DHCP של הDLINK, אבל אין גלישה ואין פינג החוצה. מישהו יכול לומר לי אם יש תקלה שלא חשבתי עליה או שלא ניתן כלל להגדיר EDIMAX כמגביר טווח על DLINK? בנוסף, הגדרתי את ה EDIMAX …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של די לינק שמחובר למודם כבלים כדי שאוכל לגלוש עם הלפ טופ מכל הבית. הכל וינדוס xp pro . החיבור הוא רק לצורך אינט' הראוטר לא מחובר למחשב השולחני. בזמן האחרון נראה לי שמישהו מחובר איתי. השאלה שלי היא לא איך אני רואה אם משהו מחובר, אלא איך אני יכול לעשות שלא כל אחד עם מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי יוכל להתחבר לאינטרנט דרך הראוטר שלי. איך אני יכול להגדיר לו שרק מחשב מסויים (שלי) יכול לעבוד איתו? הראוטר הוא די לינק 624+
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך מגדירים שהמדפסת (שאינה מדפסת רשת ) להדפיס מ 2 מחשבים נייד ונייח מחוברים לרשת ביתית .כרגע ניתן להדפיסה רק מהמחשב השולחני שמחובר למדפסת באופן ישיר (USB) ניתן לשלוח תגובות גם דרך margrin40@gmail.com תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
נניח אני רוצה שרוב או כל רוחב הפס שלי יהיה על התוכנה או המשחק רשת שאני מפעיל יש תוכנה שתעשה זאת ?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמאפשרת לעשות PORT FORWARDING. אני יודע שיש כאלה תוכנות שחוסכות את העבודה של הגדרה ידנית תודה
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם : ) יש לי נתב עם מודם של בזק D-LINK DSL6740U (פח) מעוניין להחליף לפי מה שכולם אומרים פה C7 זה מה שצריך לעשות ? יש עכשיו אטרקציות בלק פריידי אז לטפס ל C9 לא דרמתי ו/או בכלל C3200 ? כשאני משווה ליד ה VR600 עושה רושם שיש לו תמיכה ביותר סוגי רשתות ??? אובד עצות לא יודע מה לבחור.... אולי בכלל את XIAOMI MI 3 ב 25$ וזהו? https://ksp.co.il/?list_compare=.35747..28428..37339. נתונים אם צריך-דירה 120מ' 2 טלויזיות עם קודי (תמיד רץ) 2 לפטופים 3 ניידים דיסק קשיח לנתב מלא שטויות שמחובר קוי לנתב-מערכת סאונד בקרת שליטה של לוג'ייטק וכאלו שטויות (לא נראה שמשנה) חשוב שיהיה מהיר בטוח ויכסה את כול …
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום יש לי בעית קליטה חמורה אצלי בחדר בשל מרחק ומלא קירות מן הנתב שלי הראשי (של3COM) הנתב של3COM תומך בהתקנים G+B עכשיו ככה קניתי היום נתב חדש של אדימקס br-6542n שתומך בכל התקנים כולל התקן N החדש(יחסית) עכשיו לפי מה שהבנתי הנתבים יוכלו לעבוד ביחד וקניתי אותו את הטווח קליטה מיקמתי אותו ככה שיש קליטה טובה מאד בחדר שלי שלא יורדת מ 90% והוא מכסה את כל שאר הבית בקליטה טובה עכשיו אני רוצה להגדיר את הנתב של אדימקס שיהיה הAP שלי והנתב של3COM יהיה הראשי אני לא ממש מבין כל כך איך להגדיר כי לא עשיתי דבר כזה בעבר בחיים ככה שאני צריך את עזרתכם ולא רק שתגידו לי מה לעשות תאורתית כי אני יודע את אני צריך משהו שירד לפרטי פרטים כל פיפס קטן שצריך לעשות אז ככה הינה שתי הדגמים המלאים של הנתבים…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז אחרי ששידרגתי ל100 מגה בהוט, הראוטר הקשיש שלי(DIR-615 B2) לא מסתדר עם המהירויות הגבוהות והגיע הזמן לקנות חדש. לאחר קריאה בפורמים הבנתי שמומלץ ה1043 של TP link, אבל הוא כבר לא נמכר ובמקומו נמכר ה1042 שאין אפשרות להתקין עליו קושחה צד שלישי(מה שיצור לי בעיה עם עומס טורנטים). אז איזה דגם מומלץ כרגע?
-
- 17 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
שלום, אני אמור לקבל ראוטר מחול דגם ASUS AC1900 (https://www.asus.com/Networking/RT-AC1900/) ממה שהבנתי זה גם ראוטר וגם מודם, זאת אומרת שלא אצטרך מהספק שלי כלום? (רק להגדיר אותו עליהם) אם כן מתאים מבחינה תיאורטית, יש בעיה שזה מגיע מחול? (ארצות הברית) חוץ המקטע של שקע חשמל שבעזרת מתאם אני פותר תבעיה תודה רבה לעוזרים, ואם מישהו שמע על הדגם הזה של הנתב, אשמח לשמוע ביקורת עליו!
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי ראוטר (WRT54GL) אבל בגלל כל מיני סיבות הוא נמצא בממ"ד כמובן שבגלל שהוא בממד רוב הבית נמצא בקשיים לקלוט את הראוטר (כשהוא מחוץ לממ"ד אין בממ"ד קליטה בכלל...) יש איזשהו מוצר שאני יכול לשים מחוץ לממד אבל קרוב איפה שעדיין יש קליטה סבירה והוא ישדר לשאר הבית במקום הראוטר? אם אפשר מזיגזג או לוג'יק... לגבי תקציב, אז מכיוון שאין לי מושג בכלל מה אני רוצה אז אני לא יודע מה הטווח הנורמלי של מחירים לדבר כזה... אז פשוט תביאו הצעה... וכמובן תודה מראש לכל מי שמנסה לעזור.
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי, יש לי מחשב בחיבור קווי ברשת שמקבל קישוריות מוגבלת או חסרה בXP. כשאני מחבר את אותו הכבל לנייד שלי עם W7 הכל עובד כמו שצריך - מושך IP וגולש. ניסיתי להקצות IP קבוע - דבר שלא עוזר, גם ניסיון החלפת הכרטיס רשת לא צלח. יש לציין שיש לי פינג לGATEWAY אם אני מקצה IP קבוע. כשאני בודק פינג לגוגל אני מקבל REPLY קטוע דבר שלא מאפשר גלישה כשאני מפעיל דפדפן. אשמח אם תוכלו להעלות פתרונות, המון תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה מוזרה בגלישה באינטרנט, יש לי ROUTER שאליו מחוברים 2 מחשבים וכן אליו חיברתי HUB אלחוטי לטובת רשת אלחוטית כל המחשבים עובדים מצוין, אך לפעמים יש אתרים שאני לא מצליח להיכנס בפעם הראשונה אני מקבל את הדף הלבן של PAGE CANNOT BE DIAPLAYED ואם אני לוחץ שוב על האתר אני נכנס. ניסיתי לעשות RESET ל-ROTUER וכן לנתק את ה-HUB וכיוונתי אפשרות של AUTO DETECT PROXY SETTING ועדיין זה מופיע לי בחלק מהאתרים יש לציין שהמחשב לא מתנתק וכן ה-ROUTER מהרשת. למישהו יש פיתרון??
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום קיבלתי ראוטר חדש של בזק והכול עובד כמו שצריך עכשיו שאני נגיד רוצה לעשות כיבוי ברשת דרך ה-SHUTDOWM -I זה לא מצליח לי אני כותב את האי פי איפה שצריך גם בדקתי שזה נכון ואני בכל זות לא מצליח מה לעשות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לתוכנה שמאפשרת לחפש רשתות אלחוטיות ולדעת על איזה תקן הן משדרות. אני כרגע עובד עם WIRELESSMON, אבל היא לא בדיוק אומרת על איזה תקן הן משדרות. אז אשמח להמלצות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על כמה זה אמור להוריד? http://www.speedtest.net/my-result/2816038618 זה מה שיצא לי, אני לא רואה שום שינוי
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לילה טוב. נמאס לי מאינטל החלטתי קצת לגוון ומעכשיו אני אשתמש בלפטופ לאינטרנט. אני רוצה לדעת כמה עולה כרטיס מודם טוב שאני אוכל להשתמש באינטרנט מחוץ לבית? מישהו מוכן להסביר לי איף דבר כה עובד? האם יש לו מרכזייה כלשהי? כמה דבר כזה עולה ובאיזה חנויות אני יכול לקנות? ואני מדבר על דבר כזה (בלינק) http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1010&catID=164&tmpltId=27&fId=128
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
היי יש לי את הראוטר BR 6104K כארבעה ימים, וכבר פעמיים הוא "הפיל" את החיבור לאינטרנט של המחשבים שמחוברים דרכו. רק ניתוק הראוטר מהחשמל והחזרתו פתרו את הבעייה. שיש את הבעייה אני לא מצליח להתחבר ל ADMIN CONSOLE של הראוטר! מה שכן, נראה שהבעייה רק ביצירת חיבורים חדשים, כי SESSION של MIRC שהיה פתוח, חדר ה-CHAT המשיך לעבוד, וגם UTORRENT המשיך לשלוח DATA אבל לא הצליח לעדכן את ה TRACKER. לא הצלחתי לגלוש בכלל. ד"א - הניתוקים קרו בלילה ולא שעבדתי/עשיתי משהו למחשב. עד כמה שאני מבין, כל האורות בראוטר דלקו ונראו תקינים. יש לי חיבור כבלים לבזק בינ"ל ללא חייגן (המודם כבלים עבד ולא דרש ניתוק לפתרון הבעייה). מישהו נתקל בבעייה, או יש רעיונות לפתרון? כי חוץ מזה הראוטר עובד טוב.
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי ראוטר מס' 1 שאני מרחיב את הטווח שלו עם ראוטר מס' 2, יש אינטרנט בשניהם. אני מחפש ליצור רשת נוספת למצלמות אבטחה על ראוטר מס' 2 ושם בעצם נוצרת הבעיה. בקושחה המקורית אין מה לדבר, בקושחות צד שלישי יש אבל יש באגים שאינם מוסברים כמו בopenwrt שאם אני מגדיר רשת wifi שנייה פתאום כל מה שמחובר לראוטר מס' הופך לחיבור מקומי והרשת החיצונית לא עובדת יש פיתרונות? קונפיגים? סקריפטים? אני כן רוצה להישאר על openwrt
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית ובגלל שהיה מרחק בין הראוטר למחשב הוספתי מגבר וזה גם מה שעזר לי אבל לפני כמה ימים פירמטתי לWINDOWS 7 ואני לא מצליח להתחבר שוב לרשת של המגבר אלה רק לראוטר עצמו והקליטה מאוד נמוכה.. אני ניסיתי גם להתקשר לתמיכה של האינטרנט אבל הם לא מוכנים לעזור לי כי הם עוד לא קיבלו הסמכה ממיקרוסופט בשביל זה.. מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? תודה!
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים שאני מעוניין להפעיל רשת איתם, אבל ישנה בעיה אחת: המרחק ביניהם הוא נע בין מינימום 15 מטר למקסימום 20 מטר. ברשותי 2 כבלים של רשת ביתית - כל אחד אורכו 10 מטר. השאלה שלי זו: איך אני יכול לעשות רשת בין המחשבים מבלי לקנות כבל רשת שאורכו 20 מטר? אני חשבתי שאולי קיים איזה מתאם שאפשר לחבר איתו את הקצה של הכבל הראשון למחשב, את הקצה השני שלו למתאם, את הקצה של הכבל השני למתאם ואת הקצה השני של הכבל הראשון למחשב השני - כך שהמתאם בעצם יחבר את שני הכבלים. קיים בכלל מתאם כזה? - מתוך מחשבה ורעיון שיש לי אחד כזה לכבלים של טלפון.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך לדעת מה הפורט של משחק הרשת של פיפא. תודה.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-