עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by splitman,

שלום, ברצוני לרכז את כל הסרטים בספריה אחת שתהיה נגישה מכל המחשבים בבית. הספריה תהיה בכונן חיצוני USB3 שיהיה מחובר קבוע למחשב הנייח היחיד בבית. כך שבמידה וארצה לראות \ להוריד סרט ממחשב נייד כלשהו בבית, אוכל לעשות זאת "מרחוק" מ\אל אותו כונן חיצוני. האם אפשרי לעשות זאת כך שיעבוד גם במהירות סבירה? אשמח אם תדריכו אותי. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. בוקר טוב, כיום יש לי מודם אלקטל משודרג שמחובר להאב 10TBUS ודרכו ל4 מחשבים בבית. המודם (שמשמש כראוטר) מתחבר להאב ביציאת UP-LINK ושאר המחשבים מתחברים לפורטים הרגילים. אני מתכוון השבוע לקנות SWITCH 10/100, ויש לי מספר שאלות. 1. גם בSWITCH צריכה להיות יציאת UP-LINK או שהמודם אמור להתחבר פשוט לאחת היציאות? 2. אני מתכוון לקנות את הSWITCH בKSP, ולפי המוכר בטלפון יש להם SWITCHים של כמה חברות וכולם באותו מחיר. יש של EDIMAX, D-LINK ועוד כל מיני. מה מומלץ? 3. השאלה הגדולה מה עדיף לדעתכם א. לקנות סוויטצ' ולחבר את האלקטל המשודרג אליו בתור ראוטר או ב. לקנות ראוטר של EDIMAX ולחבר את המודם בצורה רגילה אליו תודה מראש לכל המשיבים. מור

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by kalda01,

בימים האחרונים התחילה תופעה שהאינטרנט מנותק למרות שהנוריות על הנתב מראות חיווי תקין. כיבוי והפעלה פותר את הבעייה עד הפעם הבאה. האם הבעייה בהכרח בנתב עצמו ? התמיכה של בזק טוענים שהקו עצמו תקין לחלוטין. איך מבררים מה הבעייה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by shai82,

HPNA זה רשת על גבי תשתית הטלפון, ויש את זה לבעל בית בדירה שאני שוכר בזק רוצים 350 עבור 2 מתאמים חדשים. יש למישהו אולי מתאים אפילו ישן ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. ניסיתי לשחק היום ב AVA וכל כמה דקות המשחק התנתק, לא נזרקתי מהשרת אבל גם לא יכולתי לזוז וברוב המקרים כשהמשחק חזר לעבוד הרגו אותי :-\ בעבר שיחקתי ולא היו לי בעיות, ראיתי בעיות דומות גם ב CABAL ONLINE, לא יצא לי לבדוק עוד משחקים. לעוד מישהו יש בעיות דומות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי שני מחשבים בבית. לאחד מם יש כרטיס רשת אחד ולשני שניים. לזה שיש שניים אני מחבר לאחד את המודם כרגיל ולשני אני מחבר כבל שנקרא כבל מוצלב ממחשב אחד לשני. עכשיו מפה אני לא יודע מה אני צרך להגדיר ואיך להגדיר. אני אשמח אם מישהו יסביר לי פה מה עושים בפירוט או אם יש מדריך כבר בפורום ובחיפוש שלי כנראה לא מצאתי. אני ניסיתי לעשות את זה דרך השיתוף של הכוננים אבל אני מצליח לראות רק את הכונן שלי ב-my network places, וגם ניסיתי דרך set up a home or a small office משהו כזה ושמה הסתבכתי לגמרי אז אם מישהו יכול להסביר לי אז תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. כן. גם אני תקוע עם 012 לאגים, 5 מגה על 4 מחשבים (ובדר"כ רק שלי ושל אח שלי הגדול פועלים). *תשתית של הוט כשרק הצטרפנו, היינו על 2.5 מגה, הכל עבד אחלה, שיחקתי: archlord online, hero online, knight online, mu online, counter strike, warrock, אפילו שרדתי את הלאגים העצומים של silkroad online. ועוד מלא... עם הזמן הלאגים התחזקו והתחזקו. אט אט פחתה כמות המשחקים שיכולתי לשחק בהם, ולבסוף- נשאר לי רק guild wars. לאחר שיכנועים של אמא שלי שידרגנו ל5 מגה. השינוי במהירות הגלישה באתרים הישראלים היה נחמד, אך באתרים מחול לא, והפינג במשחקי רשת לא זז אפילו בקצת. זה לא וירוס (כי פרמטתי את המחשב) זה לא הראוטר (כי קנינו חדש) זה לא המודם (גם חדש) זה לא משהו במחשב (כי זה בכל המחשבים בבית) זה לא ת…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Haflo,

אני מעוניין להשתלט מרחוק על מחשבים מסויימים (באופן חוקי) ורציתי לדעת על איזה תוכנות אתם ממליצים? יש הרבה תוכנות בשוק ואני משתמש כל פעם בתוכנה אחרת.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by STRENGTH,

השתמשתי בתכונה הזאת בשביל להתחבר למשחק רשת אחד (בגלל שחוסמים ישראלים) הכל עבד טוב..אבל אתמול מתי שהשתמשתי בזה זה פתאום התנתק מהתכונה עשה כמה שגיאות מוזרות כאלה ומאז אין לי באותו מחשב אינטרנט!!! יש לי רשת בבית ולכל שאר המחשבים יש אינטרנט רק אצלי אין עשיתי סריקות של אנטי-וירוס וספיאור לא מצאתי כלום. מישהו יודע מה אני צריך לעשות בשביל שיהיה לו שוב אינטרנט חוץ מלפרמט?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Cynicoren,

שלום, אני נמצא בסביבה של מספר רשתות. כיצד אני יכול להחליף בין הרשתות? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - בוטל, תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הכרטיס הוא edimax ew-7128g, הוא הפסיק לעבוד אחרי שפתחתי את המחשב והחלפתי זכרונות חשבתי שאולי משהו מפריע לקליטה אבל הבאתי את המחשב הנייד והוא מצא 10 רשתות.. הכרטיס מותקן ומחובר (יש אור צהוב מהבהב ומנהל ההתקנים מראה שהכרטיס מחובר).. הורדתי דרייברים חדשים אבל זה לא עזר.. עכשיו יכול להיות שזו האנטנה כי החיבור לה התפרק שם אבל חתכתי את הכבל ושמתי את החוטים על החיבור בכרטיס וזה עדין לא עובד.. אך מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. טוב, אני שוקל ללכת על העסק החדש של הוט, הבעיה היא שאני עוד מעט עובר דירה ואני מתלבט אם לעבור לזה עכשיו או אחרי המעבר. אשמח לעצותיכם: 1. כדאי לי במעבר לברר אצל השכנים איזה אינטרנט הכי טוב אצלהם מבחינת חיבור, או שפשוט לעבור כבר עכשיו להוט? 2. עוד בירור: הבינותי שלא כדאי להשתמש בהוטבוקס כראוטר. זה נכון? כי אני לא סובל את הראוטר הנוכחי שלי. האנטנה שלו קצת רופפת וזה משגע אותי. 3. האם כרטיס הרשת שלי מתאים ל-100 מגה? נכנסתי למנהל ההתקנים, ומצאתי משהו בשם Realtek RTL8191SE 802. 11b/g/n wIfI Adapter. זה הכרטיס רשת? זה מתאים ל-100 מגה? יש שם גם משהו בשם Realtek PCIe FE Family Controller. 4. זה משנה איזה דגם של לפטופ יש לי? 5. הראוטר שלי זה ה-TP-LINK TL-WR841N של הוט. זה מתאים? הנה …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי, יש לי טלוויזיה פנסוניק th-l42u30 ורכשתי בחו"ל את הדונגל הזה האם ניתן לגלוש באופן חופשי באינטרנט? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. לפני שבוע וחצי התחברתי לADSL וקיבלתי מודם USB Dynamode C50. הבנתי שמודם שמתחבר לכרטיס רשת הוא הרבה יותר טוב כי הוא לא פועל על המעבד והוא הרבה יותר יציב, כמו האלקטל 510. לכן אני רוצה להחליף את המודם לאלקטל. כרגע יש בעיה קטנה בדיינמוד שמאז שמדליקים את המחשב לוקח כמה דקות עד שנורת הADSL מתייצבת, ורק אז אפשר להתחבר. חשבתי שבעזרת הסיבה הזו אני יוכל להחליף את המודם לאלקטל בלי לשלם, אבל לא נראה לי כי הם בטח יביאו לי מודם ADSL כמו שהיה לי תקין. למישהו יש רעיון מה לעשות? כי תוספת של 130 שקל רק כדי להחליף את המודם שהוא להשאלה בכלל נראה לי מוגזם, ולכן אפילו שהאלקטל יותר טוב זה לא שווה את זה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. דרישות: 1. Giganet LAN 2. N or better wLAN (MIMO?)3. Separate & isolated Guest Network capabilities4. 4 LAN ports5. Does not need PPP or other WAN protocol as we’re using the Bezeq router for the WAN (ADSL) connection6. High level of network security\ תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Time_Is_Money,

יש לי גירסת 0.47c. אין לי ראוטר. יש לי highID. הרבה קבצים בשיתוף. מה הסיבה? יכול להית בהגדרות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

שלום רב, אני עכשיו בלטפון עם חברי לאתר מישה, והוא כבר מספר שעות לא יכול להתחבר לאינטרנט. עושה רושם כי השרת שלהם נפל(חיבור כבלים), ומשום שאין להם תמיכה טכנית בשבת, אי אפשר לבדוק איתם. מישהו יודע על זה משהו? בתודה, גוסט. נ.ב, שוב אני מציין שזה השרת של ערוצי זהב.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני צריך מודם כדי לחבר ראוטר ללא מודם האם אני יכול להשתמש בראוטר הישן כמודם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by satlan1,

לא בטוח שזה קשור לפורום הזה, אם לא אז תעבירו.. אח שלי בארה"ב והוא מנסה להכנס מהמחשב שלו ל www.ynet.co.il ולאתר של מעריב. אז לאתר עצמו הוא ממצליח להכנס ואז שהוא נכנס לחדשות נניח אז הוא מקבל הודעה שכדי לקרוא את החדשות הוא צריך לעשות מנוי מתשלום וזה..(זה רק למי שלא מהארץ). אז אמרתי לו להתחבר על פרוקסי, הבאתי לו אחד ישראלי והוא התחבר ושהוא נכנס ל www.whatismyip.com זה רשם לו את האייפי הרגיל , לא את הפרוקסי... ובאתר הוא עדיין קיבל את ההודעת שגיאה. וניסינו לעשות ממש אותם צעדים יענו עשיתי בידיוק מה שהוא עשה, לי זה רשם את הפרוקסי ולו את האייפי שלו. מה הבעייה פה? ויש איזה דרך להכנס לאתרים האלה חוץ מפרוקסי ובלי לשלם להם? :s05:

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם השבוע עברתי מ בזק+נטויזן ב23MB ל הוט+בזק בינלאומי 100MB (מהירות הורדה בבדיקה של הוט אני מקבל תוצאות שונות לרוב הכל בין 60-90MB הורדה ו UPLOAD קבוע של 2MB) להוט בוקס מחובר המחשב וPS4 בחיבור רשת ו2 סמרטפונהים ב Wifi יש לי אי פי קבוע והגדרתי פורטים... עד אתמול הכל עבד טוב הutorret הוריד עד 6-7mb אבל מאתמול בערב המהירות נפלה ולא עולה על 1mb פחות או יותר כבר שיחקתי עם ההגדרות של ה utorrent אלף פעם עשיתי ריסט להוט בוקס שיניתי פורט בקיצור שום דבר לא זז !! המהירות לא עולה צריך עזרה תודה

21. Started by INFERNO,

יש לי אלקטל Speed touch home איך אני הופך אותו לPRO ומה היתרונות,חסרונות בהפיכת המודם ל PRO

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש את הסמל הזה http://img264.imageshack.us/img264/4306/aadms4.jpg בטוח רובכם נתקלתם בו האם מישהו יודע איך מסדרים את זה? יש לי הרגשה שהוא מוריד לי את קצב ההורדה מאז שהופיע לי הסימן (היום בערב) קצב ההורדה ירד פלאים האנטנרט מתנתק אחת לכמה זמן מחכה למישהו, תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by marco789,

למנהל פורום אינטרנט שלום יש לי בעיה בכניסה לאתר hwzone לוקח לי 10 שניות עד שהוא ניכנס בשאר האתרים אין בעיה מה יכולה להיות הסיבה אני גולש עים hotbox

24. שלום לכולם, לפני כמה שנים קניתי בהמלצת האתר המשובח הזה את ה- WRT54GL של LinkSys ששירת אותי נאמנה וממשיך לעשות כן. השבוע עברתי לרשת 12 מגה של הכבלים (ספק בזק בינלאומי - לא שזה משנה) ומסתבר שהראוטר הזה לא כל כך עובד טוב עם ה- L2TP. למרות שראיתי שעדיין אנשים מדברים על הראוטר הזה ועל שדרוג קושחות, לדברי התמיכה של בזק בינלאומי הראוטר בעייתי גם בעדכוני קושחה. נוסף על כך, בהינתן גם שאולי יש מקום לשדרג את פרוטוקול התקשורת האלחוטית לפחות ל- N רציתי לבקש אם תוכלו בבקשה לכוון אותי לראוטר עדכני ברמה של הראוטר הקודם שהומלץ בחום בפורום. תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by asilic,

1.אני ב 012 בכבלים ומנסה לחבר את המודם דרך כרטיס הרשת עכשיו אני לא יודע מה רושמים בהתחברות אחרי שם המשתמש נגיד USERNAME@and now what 2.הבעיה שלי היא כזאת ברגע שמודם מחובר דרך USB הכל עובד טוב ויפה אבל ברגע שאני מנסה להתחבר דרך חייגן כלומר שהמודם מחובר לכרטיס הרשת אני לא מצליח להתחבר הוא רשום לי שהכתובת לא נגישה זה מוזר כי דרך ה USB הוא מצליח להתחבר אני צריך עזרה ממשהו שבכבלים 012 ובתבל אני לא רוצה לחבר את המודם דרך חיבור USB אלא דרך כרטיס הרשת

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.