רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, יש לי חבילת אינטרנט של 5M/512kb דרך נטוויז'ן וחברת הוט. בדיקת מהירות שביצעתי דרך האתר של נטוויז'ן נותנת את התוצאות הבאות: הורדה: 616KBps העלאה: 90.5KBps לעומת זאת, כשאני מבצע בדיקה חיצונית, נניח דרך אתר כמו speed test (http://www.dslreports.com/speedtest ) התוצאות הם כאלה (2 בדיקות בזמנים שונים) הורדה: 149Kbps 267Kbps העלאה: 518Kbps 528Kbps עשיתי בדיקות נוספות, בזמנים שונים, ובכל פעם קיבלתי תוצאות אחרות, אבל המגמה הייתה זהה: ההעלאה אצלי, הרבה יותר גבוהה מאשר ההורדה!!! פניתי לחברת הכבלים ולנטוויז'ן, והתשובה שלהם הייתה שהבדיקה באתר נטוויז'ן הינה תקינה, וזה מבחינתם מה שמחייב וקובע. הם מתנערים מכל בדיקה חיצונית אחרת, וטוענים שזה כבר קשור לשרתים בינלאו…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב אחד רגיל בבית שאני איתו 3 שנים. בזמנו התחברתי לאינטרנט והביאו לי מודם רגיל שהתחבר לקיר ומשם למחשב שלי, והכל סבבה, יש לי אינטרנט. אחי קנה לפני שבוע מחשב נייד ועכשיו הוא רוצה שיהיה לו בדיוק את אותה החוויה שאני מקבל מהמחשב שלי. גם הוא רוצה ללחוץ על כפתור ולהיות מחובר לאינטרנט במהירות 2.5 מגה בדיוק כמוני. לראות יוטוב ולשחק במחשב ברשת. איך עושים את זה? בהתחלה הרעיון הראשון והכי פשוט שעלה לראש הוא לקנות נתב אלחוטי ולגלוש בWIFI- אבל אני די מתנגד, גם בגלל קרינה (כן כן, אין שום מחקרים מדעיים שמאששים) וגם בגלל אבטחה (כן כן, יש סיסמא והצפנה. ועדיין לא נוח לי שהביטים שלי יצאו מחוץ לקירות דירתי, מוצפנים או לא). אחי הסכים להתפשר ואמר לי שאם יש פיתרון שבו הוא יכול ללכת …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לרכוש כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח. אני תוהה האם יש הבדל כלשהו בביצועים בין כרטיס שמחובר ב-PCI לבין כרטיס שמחובר ב-PCI Express. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם קיים הסבר הגיוני לכך שכאשר מהירות ההלאה גדולה (upload), מהירות ההורדה יורדת בצורה משמעומית עד שהיא שואפת לאפס? ניסיתי לחקור קצת באינטרנט, לא מצאתי (או הבנתי) הסבר הגיוני לדבר הזה.. יכול להיות שאני פשוט לא מבין איך זה עובד. ביצעתי בדיקה קטנה, החיבור שלי הוא 12MB של הוט, 012, ואני מעלה כרגע בקצב של כ- 120-130kps, תוך כדי ההעלאה הזו ביצעתי דרך speedtest.net בדיקת מהירות, התוצאות כדלהל"ן: ביום בהיר (ללא העלאה) המהירות היתה (בערך) 12MB / 1MB - 5ms ואילו תוך כדי העלאה, (על 120-130kbps כפי שצוין מעלה) המהירות - 0.25MB - 0.32MB - 1269ms ההגיון שלי אומר שמידע יכול לזרום אלי בקצב של 12MB ולחזור בקצב 1MB במקביל, אבל האם לא כך הדבר? האם התנועה היא חד כיווונית? אשמח א…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בגלל ניתוקים חוזרים ונשנים של הראוטר הנוכחי החלטתי לקנות אחד חדש, אז רציתי לדעת אם NetGear WNR1000 שווה קנייה. לא יודע אם זה חשוב אבל הוא מיועד ל-3 מחשבים בדירה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Tracing route to 188-72-238-154.local [188.72.238.154] over a maximum of 30 hops: 1 1 ms <1 ms 1 ms 192.168.11.1 2 12 ms 9 ms 11 ms bzq-84-110-5-1.red.bezeqint.net [84.110.5.1] 3 11 ms 11 ms 15 ms bzq-84-110-5-1.red.bezeqint.net [84.110.5.1] 4 11 ms 12 ms 11 ms cablep-219-51-242.cablep.bezeqint.net [62.219.51 .242] 5 11 ms 8 ms 10 ms bzq-179-75-165.static.bezeqint.net [212.179.75.1 65] 6 23 ms 13 ms 12 ms bzq-179-124-193.static.bezeqint.net [212.179.124 .193] 7 12 ms 12 ms 18 ms bzq-179-124-150.static.bezeqint.net [212.179.124 .150] 8 89 ms * * bzq-179-124-34.static.bezeqint.net [212.179.124. 34] 9 76 ms 73 ms 73 ms xe-0-2-…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה קטנה (טוב אולי גדולה) בגלישה באינטרנט אתרים בקושי זזים לי חוץ מHWzone שלפעמים גם לא עובד לי ועוד כמה אתרים בודדים והדבר פשוט בלתי נסבל יש לי ראוטר עם אייפי קבוע לפי מה שאני יודע וחשבתי אולי שאם אני אצליח לשנות אותו איכשהו אז זה יעזור התקשרתי לספקית שלי (שהיא בזק בינלאומי במקרה הזה) ולא הצליחו לעזור לי שם ואמרו לי שיגיע אליי טכנאי ביום שלישי בשביל הטיפול חשבתי שאולי עד שהוא יגיע תצליחו לעזור לי בפתירת הבעיה המציקה הזו אם מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע מה אפשר לעשות אני אשמח מאוד אלכס
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני ועוד מחשב מחוברים ברוחב פס של 4000/400, המחשב שמחובר ישירות(עם כבל) לראוטר פועל לפי רוחב הפס, לעומת זאת המחשב השני שעובד דרך כרטיס רשת אלחוטי מוריד במהירות שלא עולה על 10% מרוחב הפס, יש פתרונות? אות של 70% מינוס אמור להיות קשור לזה? אגב, על הכרטיס כתוב wireless network הadaptor(אין לי מושג אם זאת חברה, קיבלתי אותו מבזק), מסוג 802.11g. הראוטר הוא של ASUS, דגם AM 604g, והמחשב עם החיבור האלחוטי מרוחק כ-10 מטרים מהראוטר.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אין לי גישה מהחיבור שלי לאתר של PayPal.com. חיפשתי קצת ברשת ומצאתי דיונים שעסקו בבעיה בקובץ Hosts, בדקתי ואצלי הקובץ בסדר. ניקיתי קוקיס וקאש, הרצתי Spybot, Hijackthis, ניסיתי דפדפנים שונים..לא עזר. ניסיתי לגלוש דרך הסלולרי מהרשת הביתית - גם אין גישה. עשיתי ריסט לראוטר והגדרתי הכל מחדש - גם כלום ! דיי אובד עצות כרגע, כל עזרה תתקבל בברכה ! בתודה מראש נתי
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב (WIN7, intel 8200 2GB) המחובר לרשת ביתית (חיבור קווי דרך מודם 10/100) לראוטר של בזק (Netgear VVG2000) מהירות החיבור 30G דרך בזק ובזק בינלאומי. הבעיה היא שכאשר אני מבצע הורדות ממושכות או בכלל כשאני יוצר תעבורה למשכי זמן ארוכים (למשל בעת משחק WOW) המחשב שלי מתנק באקראיות מהראוטר ומתחבר בחזרה תוך זמן קצר. הבדיקות שביצעתי: 1. בבירור עם הספקית והתשתית - לא נרשמו ניתוקים בשתי החברות. 2. הרצתי Ping -t לראוטר על המחשב האמור ולפטופ שחובר לראוטר באופן קווי, ויצרתי שוב את התנאים שהביאו לניתוק. כאשר המחשב התנתק הפינג הראה שיש כשל רק במחשב הבעייתי ולא בנייד (שגם המשיך להוריד ללא תקלות). מכאן אני מסיק שהבעיה היא בצד של המחשב. אציין כי לא ביצעתי שום התקנה מיוחדת ש…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב- אין לי מושג מה אני עושה,אני מנסה לקנפג את המודם שלי(ROTAL 1320) שיעבוד כראוטר. מפה לשם, הצלחתי להכנס להגדרות שלו ע"י CMD+TELNET10.0.0.38 הסיסמא כפי שמשהו הציע למודם אחר היתה ADMIN ושם המשתמש גם הוא היה ADMIN. משם הגעתי לתפריט שבאחת מהאפשרויות שלו היה "ADD ROUTE" שזו האופציה בה בחרתי. במחשב השני ביצעתי IPCONFIG, והזנתי את הנתונים: DESTINATION NETWORK IP-10.0.0.1 DESTINATION NETWORK SUBNET-255.255.255.0 GATEWAY IP ADDRESS-10.0.0.138 ואז נשאלתי ל GATEWAY INTERFACE NAME...... מה זה??? S.O.S
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
זה רק אני, או שגוגל נפל? אני מסוגל לגלוש לgoogle.co.il (ולכאן כמובן) אך לא לgoogle.com! בהתחלה חשדתי שהאינטרנט שלי לא פועל, אך הייתכן שהבעיה בענק החיפוש האהוב על כולנו??! האינטרנט לא יהיה אותו הדבר בלי גוגל! (בהנחה שהם לא חידשו כבר את הכתובת) :'(
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני צריך מתג של עד 8 פורטים כדי לחבר מספר מחשבים בדירה שלי שממוקמים בחדרים שונים ולא ניתן לחברם ישירות לנתב עקב הצורה שבה נפרסו התעלות בקירות. לאחר חיפוש קצר בזאפ יצאתי מאוד מבולבל מכיוון שיש פערים מאוד משמעותיים ולא מובנים במחירים בין מתג אחד לאחר. דגם: TL-SF1008D של היצרן: TP-Link נע בין מחיר של 50 שקלים ועד קצת יותר מ- 100 שקלים בחנויות השונות. דגם: ES3308P של היצרן: Edimax נע על אותו ציר מחירים בערך וכך גם הדגמים: DES1008A ו- DES1005A של היצרן: D-Link דגם: DGS1008A של היצרן: D-Link כבר מגיע לאיזור ה- 130 שקלים ומשם כבר מתחילה עלייה נרחבת יותר עד למחיר של 200 ש"ח ויותר למתג של לא יותר מ- 8 פורטים. מבחינה …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד נייח ואחד נייד בשניהם יש win 7 הגדרתי לפי המדריך http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm אבל עדין לא מצליח להתחבר לרשת הביתית. ניסית גם את פותר הבעיות של win ללא תוצאות.6 כמה פרטים המחשב הנייד מחובר למחשב באופן אלחוטי ובמפת הרשת במחשב הנייד הוא מזה את הרשת כולל המחשב הנייח וליהפך. השאלה שלי היא למה הוא לא מצליח לזהות את הרשת הביתית?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם , בבית הספר [החילוני] שלנו ,יש חסימה ע"י הדפדפן במקרה זה "מורשת" . האייסיקיו שם חסום למרות ההורדה וההתקנה ("מתחבר") והוא פשוט לא מתחבר. השאלה שלי האם ניתן להגדיר פרוקסי מבחוץ על האייסיקיו [בהגדרות התקשורת ] ולעקוף את החסימה . כי החסימה למיטב ידיעתי לא בפיירוול של הראוטר של בית הספר ,אלא במורשת . אשמח לתשובה ,
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן את הראוטר TP-Link TL-WR1043ND. החלפתי לראוטר הזה מכיוון שהיו ניתוקים באינטרנט והראוטר( + מודם) של בזק כבר היה מיושן (D-Link 2650U). בנוסף לראוטר, לקחתי מבזק מודם חדש (D-Link 2500U). התקנתי את הרשת הביתית והכל עובד כמו שצריך, חוץ מבעיה קטנה בקשר לחיבור 1Gbps אבל זה לא חשוב עכשיו. אחרי כמה זמן שהכל פעל כראוי, שוב היה ניתוק באינטרנט. התקשרתי לתמיכה של בזק והציעו לי להחליף פילטרים ולנתק את הממיר של Yes, שכנראה אחראי לכל הבעיות. החלפתי פילטרים ונתקתי את הראוטר, אבל הניתוקים המשיכו. איני בטוח ב-100% שהניתוקים הם בכל הבית כי לא תמיד נמצאים על המחשבים האחרים, אבל אני לא מאמין שהבעיה אצלי במחשב. יש סיכוי שזה בגלל ירידות מתח בבית? ** יש לציין שהניתוקים באינטרנט …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית קווית עם ראוטר edimax b6104. בחודש האחרון התחילו ניתוקים של כמה שניות (ואז האינטרנט חוזר) רק במחשב אחד (שני המחשבים האחרים ברשת לא מתנתקים). אני מעריך שהבעייה היא אצלי ולא אצל הוט שדרכה אני מחובר (כי בשני המחשבים האחרים אין ניתוקים). למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה ואיך אני מטפל בה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום נירשמתי לאינטרנט המהיר של נטוויזן (כן אחרי ששיגעתי אתכם שנה היצטרפתי לadsl א אצל 012 ) במהירות 0.5 עכשיו כשהמחשב יהיה מחובר בadsl כדי להתקין תוכנת firewall או שאין צורך אמיתי בכך
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי עסק על שטח די גדול (כמה דונמים) והנתב האלחוטי שבמשרד לא מאפשר לי חיבור לנייד בקצה השני . ישנו כבל רשת שמחובר לנתב הזה ופרוס לאורך כל השטח (משמש כנקודות חיבור למחשב נוסף ול WEBBOX של מערכות סולאריות..) אני צריך תקשורת אלחוטית (גישה לאינטרנט ) בקצה הרחוק מהנתב האלחוטי והאות לא מגיע - השאלה האם אני יכול לחבר עוד נתב אלחוטי על אותו הכבל רשת שמחובר לנתב הראשי , כך שלא יהיו התנגשויות בינהם והכל יעבוד במקביל וללא בעיות... ? מתנצל על חוסר הידע שלי בנושא רשתות... תודה מראש לעוזרים !!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר שמחובר למחשב ודרכו הלפטופ גם מחובר לרשת ( ביחד 2 מחשבים מחוברים) עכשיו פתאום האינטרנט הפך להיות ממש איטי אז עשיתי ריסט לראוטר והמהירות עוד פעם חזרה להיות מהירה כמו תמיד.. עכשיו כמובן שהראוטר עובד על הצפנה עם סיסמה כדי להתחבר אליו.. אז השאלה שלי אם יש דרך שמישהו כן בכל זאת הצליח תהחבר אליי ואם אפשר לראות את זה??
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקבל פינג 250ms לפייסבוק ספק 018 תשתית 12 מגה הוט תשוו איתי כמה אתם מקבלים ותרשמו תשתית ספק ואיזה חבילה תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם יש ברשותי 3 מחשבים שכוללים כרטיס רשת GIGA-LAN, אבל בכל זאת הקצב העברה עומד על 12~ מגה לשניה... הראוטר שלי הוא GIGABYTE GN-B40 מה השינויים שאני צריך לבצע כדי לנצל את היכולת של הכרטיסי רשת ? ראוטר אחר ? סדר חוטים שונה בכבל רשת ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! איזה ראוטר אלחוטי עם מודם מובנה לADSL אתם ממליצים לי לקנות, הכי זול שאפשר, דרוש גם מקלט אלחוטי לPCI, (מחשב נייח). תודה רבה ;D
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
העברתי את חיבור האינטרנט שלי לחיבור עם חייגן בכבלים (L2TP). רציתי לדעת אם יש הגדרות מיוחדות שאני צריך לשנות בראוטר שלי כדי שהכל יעבוד כמו שצריך.... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-