רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום, עברתי דירה, ולבזק אין תשתית ואמרו שלא יהיה להם בחודש הקרוב, אז עברנו לחבילת טריפל של הוט וכמובן לקחתי חבילה של 5 מגה כמו שהיה לי עם בזק בתשתית. עכשיו הטכנאי הגיע, חיברנו את המודם לראוטר והייתה בעיה, סידרתי אותה בכך שהחלפתי מ - L2TP ל PPTP והמהירות הורדה שלי מאתרים תפעוליים שלהם על סביבות ה 300 ק"ב לשנייה, שזה אמור להיות 600 ומשהו, אז דיברתי עם הוט וגם עם נטוויז'ן, ואני מיואש כי בדקתי ישירות עם המודם והמהירות עובדת יופי, אבל שהראוטר מחובר הוא אוכל לי בערך 300 ק"ב לשנייה, וגם שאני מוריד דברים מאתרים אחרים בד"כ זה מוריד לאט מאוד (15 ק"ב לשנייה), אז הורדתי גם עדכון FIRMWARE לראוטר והתקנתי, וזה לא עזר. אז נתנו לי טלפון של תמיכה של 3COM התקשרתי ובמהלך השבוע יתקשרו אלי וא…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קראתי את הסקירה של netcheif על המתאמים של DLink http://www.netcheif.com/Reviews/DHP-500AV/DHP-500AV.htm ואכן נראה כפתרון טוב, למרות המחיר היקר, לבתים עם מכשולים רבים מדי לרשת אלחוטית. באפשרותי לרכוש את המתאמים של: TP-Link TL-PA411 AV500 או Edimax HP-5101. רציתי לדעת אם למישהו ניסיון טוב או רע עם המתאמים הנ"ל, במיוחד עם הtplink הזול יותר ואיך הם בהשוואה לDLINK בסקירה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להשתלט מרחוק על מחשבים מסויימים (באופן חוקי) ורציתי לדעת על איזה תוכנות אתם ממליצים? יש הרבה תוכנות בשוק ואני משתמש כל פעם בתוכנה אחרת.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעווניין לפתוח פורט מסוים המודם DSL2+modem דגם - B - FOCuS 312 + עם פירוול מובנה הנתב (ראוטר) הוא של EDIMAX BR 6204WF ואצלי יש Wirelless LAN USB גם של אדימקס והדגם EW-7317UG איך אני פותח פורט בהגדרות אצלי אני נכנס NAT ויש לי כמה אפשרוויות 2 מהם יש אפשרות להכניס פורטים ואני לא יודע איזה מהם יש את Virtual Server ויש את Port Forwarding
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מהצהריים עד עכשיו יש תקלה באינטרנט וגם בכבלים. חבר נוסף גם דיווח דברים זהים נשאלת השאלה האם הדבר מקומי או שידוע בעוד מקומות? התמיכה שלהם לא זמינה (גם בתוך שעות הפעילות)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן כולם, אני מקווה שזה המקום הנכון לפוסט הזה. אני מחפש חוות דעת על איך ואיפה ללמוד CCNA. כעיקרון המקומות שהכי נראים לי עד עכשיו הם: 1. ג'ון ברייס 2. מכללת IITC 3. מכללת היי-טק חשבתי גם על אפשרות של ללמוד לבד דרך CBT Nuggets או ספר. האם מישהו יכול להמליץ לי על מקום ללמוד בו או האם כדאי בכלל ללמוד לבד? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני בהליכי פרישה של רשת קווית בדירה שלי. משכתי כבל CAT6 STP ל-4 חדרים מהארון תקשורת, ושם אני מתכוון לשים switch. כשאני מחבר את המחשב באחד החדרים לשקע ששמתי בו ואת אותו הכבל בארון תקשורת ל-switch - החיבור הוא של 1000Base. כשאני מחבר את אותו המחשב בממ"ד - נראה שהראוטר מנסה לבצע Autoneg מספר פעמים ל-1000Base, נכשל, וכברירת מחדל מתקבע על 100Base. ואכן כשאני בודק את מהירות ההורדה היא 100. את החיבורים אני עושה באמצעות מחברי Keystone CAT6A, וכל הכבלים שלי הם CAT6. ניתקתי וחיווטתי מחדש את 2 השקעים (גם בצד של הממ"ד וגם בארון התקשורת) מספר פעמים, וכל פעם מתקבלת אותה תוצאה. אורך הכבל בערך 20 מטר, אפילו פחות. מה יכולה להיות הבעיה? האם יכול להיות שהעברת הכבל בקירות …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, מזה המון זמן שיש לי בעיה שמופיעה כל כמה חודשים, שהראוטר מסתנכרן ונופל אחרי 5-10 שניות, במשך כמה שעות טובות. כל פעם מחדש אני מתקשר לבזק בכדי לסדר את הבעיה וכל פעם מחדש הם מצליחים לסדר את זה לתקופה ואז זה חוזר. ככה שמשהו פה נראה לי קצת מסריח. עכשיו לא ניכנס לנושא הזה - יש לי שאלה: יש לי ראוטר של 3COM שהוא די ישן נראה לי ולא תומך ב-DSL2. לפי מה שאמרו לי בבזק, בשביל להצליח לגלוש עם מהירויות גבוהות יש לי צורך בראוטר שתומך ב-DSL2. זה נכון? ובכלל, האם הבעיה הראשונה מוכרת למישהו? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי אתמול ראוטר של חברת EDMIAX BR622NS עכשיו המחשב שלי מחובר עם כבל והגלישה בוא נוראית האנטרנט לא זז בעוד שהגלישה עם המחשב נייד האנטרנט טס.. ניסיתי לחבר את הפלאפון (SE ARC) למחשב ולעשות לו TETHERING (חיברתי אותו לUSB ואת הפלאפון לרשת האלחוטית) והאטנרט טס שוב במחשב שלי גם.. (אם אני מחבר את המחשב שלי ישר למודם האטנרנט גם טס) רק שהוא מחובר בכבל לראוטר הוא ניהיה איטי להחריד
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבעיה מוזרה קצת. יש לי שני ראוטרים פה בחדר מחשב. אחד של בזק DLINK N600. אם אני מתחבר לרשת של הראוטר הזה עם המחשב הנייד שלי אני רואה שהאיי פי של המחשב האיי פי הפנימי הוא במקרה הזה היה 10.0.0.7 ואני נכנסתי להגדרות של הראוטר ה DLINK הכנסתי את ה MAC של המחשב הנייד ואת ה איי פי של המחשב הנייד 10.0.0.7 והכל עובד בסדר. עכשיו יש לי פה בחדר במקביל ראוטר של הוט. הוטבוקס. כשהתחברתי לרשת של ההוטבוקס של הוט האיי פי של המחשב הנייד הפך ל: 192.168.1.17 ואז התחברתי עם המחשב הניד לרשת הזו של הוטבוקס הוט ואני יכול לגלוש ויש לי אינטרנט הכל בסדר. ואז נכנסתי להגדרות של הראוטר של ההוטבוקס והלכתי ל ADVANCED ואז ל FORWARD אם אני לא טועה ושם הוספתי את האיי פי של המחשב הנייד הגדרתי פורטים 8098 זה ה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ב-LINK המצ"ב אפשר לקרוא ניתוח מקיף של מיזם הסיבים האופטיים של חברת החשמל. השורה התחתונה - סיכויי ההצלחה אינם גדולים. http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3624435,00.html
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לגשת למודם-ראוטר שלי (B-Focus 270PR) ע"י telnet כדי להפוך אותו לראוטר אבל אני מקבל את ההודעה הבאה: Could not open a connection to host on port 23: connection failed מצאתי את הודעת השגיאה הזו בדיוק ב- help של Windows אבל לא הבנתי איך לפתור אותה... יכול להיות שהפורט שלי חסום? אם כן (וגם אם לא...) מה עושים? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אני לא מצליח להתחבר לשרתים באימיול, הוא כל הזמן מודיעה לי שהשרת מלא או שעבר זמן מוגדר לניסיון התחברות. אני מחובר דרך כבלים ו 012, וראוטר edimax 6204wg, מוגדר על הפניית פורטים, החיבור מוגדר ל static ip הפורטים הם 5773 ו 5783 פתחתי את הפורטים גם בפיירוול של וינדוס, ובבדיקת פורטים של אימיול הוא מודיע לי שהפורטים בסדר. מה זה עוד יכול להיות? יכול להיות שה nod32 או ה spyware doctor חוסם לי את הפורטים? אריאל
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מובר לאינטרנט זהב עם מודם מהיר פנימי pci שאני מתחבר שאייקון של החיבור "השני מחשבים" פועל ומראה על גלישה אך בפועל אני לא גולש ולא מצליח עם שום דפדפן למישהוא יש הצעה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רשת בייתית של 3 מחשבים ולי כבר נימאס ואני רוצה העזוב את ה2 המחשבים האחרים ולעשות אינטרנט רגיל כבר נימאס לי שאני לא מצליח לפתוח פורטים על איזה אתם ממליצים? ברק בזק נטוויז'ן 012 זהב נ.ב עכשיו יש לי בזק
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מצלמת רשת פשוטה. מתחברים לויפי הביתי וזהו. Tapo C100 עבדה יופי בראוטר ADSL הישן שלי על הרשת של 2.4Ghz. היא לא תומכת בתדר של 5 גיגה. הראוטר החדש מוצג כWifi6 ומציג SSID אחיד. ניסיתי לבטל ידנית את ה5 גיגה הרץ ככה שה-wifi יהיה רק על תדר 2.4 אבל זה לא עזר. ניסיתי לשחק עם שיטות ההצפנה, אולי זה מפריעה להתחבר וגם זה לא עזר. לדעתי הבעיה טמונה בעובדה שהרשת היא עדיין wifi6 (ככה זה מוצג בטלפון) וזה מונע מהמצלמה להתחבר. יש למשהו מושג ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני צריך מתג של עד 8 פורטים כדי לחבר מספר מחשבים בדירה שלי שממוקמים בחדרים שונים ולא ניתן לחברם ישירות לנתב עקב הצורה שבה נפרסו התעלות בקירות. לאחר חיפוש קצר בזאפ יצאתי מאוד מבולבל מכיוון שיש פערים מאוד משמעותיים ולא מובנים במחירים בין מתג אחד לאחר. דגם: TL-SF1008D של היצרן: TP-Link נע בין מחיר של 50 שקלים ועד קצת יותר מ- 100 שקלים בחנויות השונות. דגם: ES3308P של היצרן: Edimax נע על אותו ציר מחירים בערך וכך גם הדגמים: DES1008A ו- DES1005A של היצרן: D-Link דגם: DGS1008A של היצרן: D-Link כבר מגיע לאיזור ה- 130 שקלים ומשם כבר מתחילה עלייה נרחבת יותר עד למחיר של 200 ש"ח ויותר למתג של לא יותר מ- 8 פורטים. מבחינה …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם קיים הסבר הגיוני לכך שכאשר מהירות ההלאה גדולה (upload), מהירות ההורדה יורדת בצורה משמעומית עד שהיא שואפת לאפס? ניסיתי לחקור קצת באינטרנט, לא מצאתי (או הבנתי) הסבר הגיוני לדבר הזה.. יכול להיות שאני פשוט לא מבין איך זה עובד. ביצעתי בדיקה קטנה, החיבור שלי הוא 12MB של הוט, 012, ואני מעלה כרגע בקצב של כ- 120-130kps, תוך כדי ההעלאה הזו ביצעתי דרך speedtest.net בדיקת מהירות, התוצאות כדלהל"ן: ביום בהיר (ללא העלאה) המהירות היתה (בערך) 12MB / 1MB - 5ms ואילו תוך כדי העלאה, (על 120-130kbps כפי שצוין מעלה) המהירות - 0.25MB - 0.32MB - 1269ms ההגיון שלי אומר שמידע יכול לזרום אלי בקצב של 12MB ולחזור בקצב 1MB במקביל, אבל האם לא כך הדבר? האם התנועה היא חד כיווונית? אשמח א…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום נירשמתי לאינטרנט המהיר של נטוויזן (כן אחרי ששיגעתי אתכם שנה היצטרפתי לadsl א אצל 012 ) במהירות 0.5 עכשיו כשהמחשב יהיה מחובר בadsl כדי להתקין תוכנת firewall או שאין צורך אמיתי בכך
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים אז עברנו דירה, ובאו טכנאים של בזק ופרטנר כדי להתקין את התשתית וכו'.. עכשיו אני נמצא בחדר ממד בבית, והראוטר נמצא בסלון,ומסתבר שהמהירות ממש לא טובה והאינטרנט ממש איטי. (וויפי) מה שאני רוצה לעשות זה, להתחבר בכבל רשת מהמחשב לראוטר, אבל העניין הוא שאני לא רוצה להעביר כבל בכל הבית עכשיו,אז הבנתי שהפתרון זה מגדיל טווח שאני בעצם שם אותו גם בסלון וגם בחדר ממד ליד המחשב, ומחבר את הכבל רשת אליו וככה אני מחובר ישירות לראוטר בכבל רשת לא בוויפי זה נכון?זה מומלץ? יש פתרון אחר? זה בכלל פותר את הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר שמחובר למחשב ודרכו הלפטופ גם מחובר לרשת ( ביחד 2 מחשבים מחוברים) עכשיו פתאום האינטרנט הפך להיות ממש איטי אז עשיתי ריסט לראוטר והמהירות עוד פעם חזרה להיות מהירה כמו תמיד.. עכשיו כמובן שהראוטר עובד על הצפנה עם סיסמה כדי להתחבר אליו.. אז השאלה שלי אם יש דרך שמישהו כן בכל זאת הצליח תהחבר אליי ואם אפשר לראות את זה??
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מודם DLINK DSL 2650U ובטעות שידרגתי קשוחה בקובץ שגוי ורציתי לדעת עם אפשר לחזור הוא לקבל גירסא קשוחה של בזק מספ הקשוחה הוא BZ_1.06 בבקשה תעזרו לי תודה :kopfpatsch:
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לפני מספר שבועות כתבתי על שיתוף הפעולה בין ASUS לבין חברת Quantenna העומד להניב נתב אלחוטי, בעל 4 אנטנות, שיגיע למהירות אלחוטית של 2.3Gbps. היום מכריזה Quantenna על כך שהיא מפתחת רכיבים אלחוטיים שיתמכו ב-8 אנטנות ויגיעו למהירות של 10Gbps. על פי ההכרזה רכיבים אלה יהיו זמינים במהלך השנה הבאה. http://www.netcheif.com/blog/?p=4812 מידע נוסף - http://www.pcworld.com/article/2142569/got-gigabit-wi-fi-pshaw-quantenna-says-it-will-deliver-10-gigabit-wi-fi-in-2015.html
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1.אני ב 012 בכבלים ומנסה לחבר את המודם דרך כרטיס הרשת עכשיו אני לא יודע מה רושמים בהתחברות אחרי שם המשתמש נגיד USERNAME@and now what 2.הבעיה שלי היא כזאת ברגע שמודם מחובר דרך USB הכל עובד טוב ויפה אבל ברגע שאני מנסה להתחבר דרך חייגן כלומר שהמודם מחובר לכרטיס הרשת אני לא מצליח להתחבר הוא רשום לי שהכתובת לא נגישה זה מוזר כי דרך ה USB הוא מצליח להתחבר אני צריך עזרה ממשהו שבכבלים 012 ובתבל אני לא רוצה לחבר את המודם דרך חיבור USB אלא דרך כרטיס הרשת
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-