עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by temper,

שלום רב פורום יש לי ראוטר פשוט שמבצע פעולה פשוטה, לשתף אינטרנט בין מחשב, נוטבוק ומוצר של אפל. עובד פיקס. הבעיה חלה רק כשמנסה להתחבר מוצר של בלקברי , או מוטורולה אנדרואיד. הראוטר קופא, כל הקליינטס לא מקבלים רשת (כולל מה שמחובר קווית). לא ניתן להתחבר לממשק ראוטר, התקשורת חוזרת רק לאחר ריסוט חשמלי. מפרט : Edimax br-6424n V2 Firmware V1.21 מוגדר על Mode: AP. נבדק עם ובלי הצפנה. אשמח מאוד לסיוע, והאם הבעיה מוכרת למוצרי Edimax ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. ניסתי כמעט הכל, החל מאיפוס הגדרות יצרן (כולל מחיקת עוגיות וקבצים זמניים) של IE ועד סריקת אנטי וירוס (AVG) ו Spybot אפילו ביצעתי ניקוי דיסק של מערכת ההפעלה המחשב אמור להיות נקי ולעבוד מהר בגלישה. אבל ממש לא... מה יכולה להיות הבעיה? ה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום... ברשותי מחשב נייד עם 2 כרטיסי רשת 1 קווי 1 אלחוטי השאלה שלי איך אני מחבר את שניהם לעבוד באינטרנט בו זמנית. יש לי גם ADSL וגם HOT הכרטיס רשת הקווי מקבל 192.168.0.1 האלחוטי 10.0.0.138 סאבנט של שניהם 255.255.255.0 תודה על העזרה חברים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת עם אמור להיות הבדל בין ספקיות אינטרנט שונות ? אני כרגע מחובר ב NETVISION ויש כאלה שאומרים שהם לא משהו... השאלה היא אם אני ירגיש הבדל אם אני יעבור ספק אינטרנט ? ( פשוט ניגמר לי ההיתחייבות ) ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Cheif,

בעקבות פניות נואשות של הספקיות האחרות ובעיקר 012 (בבעלות פרטנר) ו-013 (בבעלות סלקום), משרד התקשורת שוקל לעצור את מבצע האינטרט של הוט. מי שעוד מתלבט, כדאי שידרדז. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000727627

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by shlomo1441,

היי יש לי ראוטר של EDIMAX 6524N בן שבועיים חיבור חייגן HOT+בזק בינלאומי 2.5MBPS והמהירות של האינטרנט עולה ויורדת. אני ניכנס לאתר של וואלה תוך שניה , ואחרי דקה לוקח לו 15 שניות להטעין את העמוד אותו דבר עם YOUTUBE וכל אתר אחר. DNS מוגדר אוטומטית. בזק והוט אומרים שהכל בסדר אצלהם. חיפשתי קושחה אחרת לראוטר...לפי האתר של EDIMAX שלי היא הכי מעודכנת. למישהו יש מושג מה לעשות עם הראוטר הזבל הזה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. במהלך CES 2014 הכריזו ASUS ו-Quantenna על נתב 802.11ac המגיע למהירות 2.3Gbps. הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=4812

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. מידי פעם במשחקים אני חווה DC קטן של כמה שניות שיכול להרוס לבנאדם תחיים ברגע קריטי. דיברתי עם HOT ונטוויזן (תשתית וספק בהתאם) אמרו אין מבחינתם בעיה. זה כבר קורה מס' חודשים - מה אני עושה? עזרה!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. suprnova.org, זה אתר חוקי שאפשר לדבר עליו בפורום? אם כן, אז יש לי פה בעיה. ישנם כמה קבצים שאני מנסה להוריד, אבל הוא רושם שיש בעיה, בציטוט נמצאת הבעיה: אני לא משתמש בשום תוכנת הורדה ואין לי מושג מה הבעיה. מישהו יכול לעזור? תודה! אם זה לא חוקי, אתם מוזמנים לנעול ולמחוק!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכל חברי הפורום כמו שכתוב בכותרת: יש לי ראוטר\מודם של בזק NETGEAR VVG2000 VDSL, שהוא דיי ישן כבר... הבעיה איתו היא רשת האלחוט שלו. כאשר אני עושה בדיקה בחיבור כבלי רשת אליו, מחשבים שונים, אני מקבל את המהירות הרצויה שהיא בערך 85 עד 95 מתוך חבילת ה-100 שיש לי. אבל כאשר אני מבצע בדיקה ב-WIFI, אם זה בלפטופ, או בסמארטפונים שונים, ועוד יושב ממש מול הראוטר, אז אני בקושי מקבל 20 בהורדה... אשמח לעזרה והכוונה, מה יכולה להיות הבעיה, למה ישנם כאלו הבדלים גדולים במהירויות הורדה בין חיבור כבל לבין חיבור WIFI? אולי בראוטר עצמו מוגדר אצלי משהו לא נכון בנוגע ל-WIFI, או שזה בגלל שפשוט הראוטר כבר דיי ישן ואין מה לעשות עם זה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by omerz90,

שלום, אני רוצה להזמין אנטנת WIFI שתקלוט במרחק של כמה קילומטרים בערך וראיתי אנטנה שמצאה חן בעיני: http://www.dealextreme.com/p/900-950mhz-gsm-network-9-11dbi-directional-high-gain-7-unit-antenna-n-female-26145 מישהו יודע כמה קילומטר האנטנה הזאת קולטת? וגם אני ישמח שתביאו לי אנטנות אחרות יותר טובות מDX אם יש. תודה מראש, עומר.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by roey1,

אז ככה, יש לי תשתית של כבלי רשת בכל הבית אל הארון הראשי שם יש מתג של 8 פורטים. בחדר מסויים יש מחשב ועכשיו נוסף לי גם מדפסת בעלת יציאת ETHERNET שאני מעוניין להשתמש בה כדי להדפיס בכל שעה מכל המחשבים בבית ללא תלות במחשב מסויים. הבעיה שחדר הנ"ל יש נק' רשת אחת בלבד . בהתחלה חשבתי לעשות מין פיצול ולחלק את הנק' ל-2 נק' (היא מחווטת כל ה-8 גידים ) אך זה עניין של עבודה קצת.. ראיתי עכשיו מין מפצל RJ-45 כמו זה . השאלה שלי האם זה יעבוד ולא יפריע למחשב לקבל IP מהראוטר. האם צריך בשני הצדדים לשים מפצל? על המפצל יהיה מחשב ומדפסת עם IP קבוע מן הסתם. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Mpro,

לא מצליח להגיע למסך ההגדרות של הראוטר אני לוחץ 10.0.0.138 המחשב חושב וחושב ופשוט לא מגיע למסך.. עשיתי ריסט לראוטר ועדיין לא עובד, צריך עזרה

14. כפי שרשום בכותרת, יש לי בעיה להיכנס לאתרים עם https האתרים האלו לא עולים, אני חושש שמדובר במשהו בהגדרות הראוטר שהתקנתי לפני יומיים, אם אפשר עזרה בנשא אני אשמח מאד! תודה רבה מראש רום

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. https://doctordns.wordpress.com/2014/01/26/%D7%94%D7%92%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%AA-dns-%D7%9E%D7%AA%D7%A7%D7%93%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99-client/ אשמח לשמוע הערות/הארות

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by pergola,

כשהאינטרנט מחובר בלי הראוטר.. הוא עובד מצויין.. כשאני מחבר את הראוטר.. אני רואה במודם שכל האורות דולקים והוא תקין.. כנ"ל על הראוטר.. יש אפילו אייפי נורמלי כשאני בודק בCMD אייפי קונפיג.. אבל הוא לא נותן לי חיבור אינטרנט למרות זאת.. אני חושב שאני פשוט לא יודע להגדיר local area connection לראוטר.. מישהו יכול לעזור לי למצוא את הבעיה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. חברים, מדובר בעניין פעוט וזניח, אך משעשע לכשעצמו! יש לכם את מחשב א' ומחשב ב'. א' מעביר מידע לב' (מחוברים דרך CAT5). כעת, ידוע שב-CAT5 יש לנו 4 זוגות, כאשר מה שמשנה לנו זה הזוגות כתום וירוק (שולח ומקבל). ובכן, אם מחשב א' מעביר למחשב ב' מידע - הרי שהמידע עובר דרך הזוג הכתום. אך איך יכול להיות הדבר? שהרי מחשב ב' מקבל מידע, מה שאומר שהמידע צריך להגיע מהסליל הירוק (שאמון על קבלת מידע), אך הוא מגיע דרך הכתום! האם שאלתי הובנה? אני בטוח שיש תשובה פשוטה, רק אל תגידו לי RTFM, כי אין M לCAT5!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Kukishin,

עד היום הנקודה שהראוטר היה מחובר קיבלתי 86-88 מגה, עכשיו העברתי מיקום לנקודה שחשמלאי עשה היום ואני מקבל בקושי 20 מגה. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני חייה עאנירה, בגלל שיש לי רשת ביתית- שיתוף ניתן לפרוץ אליי למחשב על ידי אי פי מישהו יכול לתת לי דרך להגן לע המחשב עם סיסמה או לכוון אולי לפירוול כמו internet alert תודה צפיחית בדבש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Kitt0s,

שלום לכולם, קניתי היום דומיין מ liveDNS. ואני רוצה כרגע שהוא יציג תמונה בלבד. יש לי שרת בשוודיה שכרגע אני לא רוצה להשתמש בו עד שהאתר יעלה לאוויר (יקח עוד זמן) יש לי גישה לחשבון של חבר ב godaddy, אבל אני מאמין שהוא שילם עבור דומיין בלבד ומשתמש באחסון "אקונומי" שניתן לו שם, לכן אי אפשר לחבר את הדומיין מבלי שיוביל ישירות לאתר הבית (כי לא ניתן להזין תת-דירקטורי) יש לי עוד גישה לשרת תחת סאב דומיין בלבד ולשרת הFTP שלו (אין לי גישה לשום פאנל ניהול וכרגע הקשר עם הבעלים של השרת עצמו נותק) האם משתי המשאבים שיש לי אוכל להוציא את המבוקש ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by AtR,

שלום לכולם! יש לי בעיה קטנה (טוב אולי גדולה) בגלישה באינטרנט אתרים בקושי זזים לי חוץ מHWzone שלפעמים גם לא עובד לי ועוד כמה אתרים בודדים והדבר פשוט בלתי נסבל יש לי ראוטר עם אייפי קבוע לפי מה שאני יודע וחשבתי אולי שאם אני אצליח לשנות אותו איכשהו אז זה יעזור התקשרתי לספקית שלי (שהיא בזק בינלאומי במקרה הזה) ולא הצליחו לעזור לי שם ואמרו לי שיגיע אליי טכנאי ביום שלישי בשביל הטיפול חשבתי שאולי עד שהוא יגיע תצליחו לעזור לי בפתירת הבעיה המציקה הזו אם מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע מה אפשר לעשות אני אשמח מאוד אלכס

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Moty_p,

שלום לכם לאחרונה נטויזן הגרועים האלה החליטו שלא טוב להם שאני משלם להם דרך הדואר והם החליטו לסגור לי את החשבון למרות שאני משלם להם אז אני רוצה לעבור לספק אחר למרות שאני שם כבר 6 + שנים נכון לעכשיו גם אין לי אינטרנט אני גולש בעזרת חשבון של חבר אז אני צריך חשבונות אורחים של אינטרנט מהיר שיחיבו אותי לפי דקות מצידי דרך בזק וככה גם יהיה לי אפשרות לדעת איזה חברה היא המהירה ביותר בתקשורת לחו"ל השמח גם לקבל המלצות שלכם תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום רב !! אני מעוניין ליצור / לגרום למחשב שלי להתחבר ישירות לאינטרנט לאחר העלת המחשב.. המחשב לא מחובר דרך נתב אלא באופן ישיר למודם .. האם יש אפשרות לבצע זאת ? אם כן , איך ניתן לעשות זאת ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Splashy,

קיבלתי ראוטר DLINK של בזק. אני עם WINDOWS 7 ומשתמשת ב-GOOGLE APPS. מאז שהתחלתי לעבוד עם הראוטר יש בעיה עם ה-GMAIL NOTIFIER (כל NOTIFIER שהוא, לא NOTIFIER ספציפי). הבעיה שה-NOTIFIER לא עושה REFRESH למצב המייל. או שהוא נתקע על CHECKING MAIL, אומר שאין מייל חדש בזמן שיש, ואם הוא רואה שיש מייל חדש, גם אחרי שאני קוראת את המייל התצוגה לא מתעדכנת. כאמור, הבעיה לא הייתה קיימת לפני שהתחלתי לעבוד עם הראוטר. בנוסף הייתה בעיה שכשהייתי גולשת באתרים, מדי פעם האתר לא נפתח וכשעשיתי REFRESH זה הסתדר וחוזר חלילה. אז התקשרתי לבזק ולספק שלי - בב"ל. בזק אמרו להגדיר בכרטיס רשת 10mbps full duplex ובב"ל אמרו להגדיר שרתי DNS בכרטיס רשת באופן ידני. זה עזר לבעיה של האתרים אבל לא לבעיה של ה-GMAIL. א…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Danniel,

במשרד, כ-80 מ"ר, האינטרנט נמצא בחדר מסוים היכן שהתשתית. יש לי רשת במשרד עם סוויצ'. אני רוצה חיבור טוב ויציב. מה מומלץ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים