רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שאפשר לסמן את החיגן כ-DEFAULT CONNECTION מה זה נותן?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום למומחים, יש לי מס' בעיות בראוטר הנ"ל: א. מתנתק בלי שום סיבה לפחות פעם בשבוע. ב. לא נותן תמיכה ב1GB FULL DUPLEX ג. למרות האפשרות, לא תומך בתקן N (או לא נותן מהירות שונה מכשזה מוגדר על תקן G). יש למישהו מושג האם זה תקין? יש לי מחשב אחד שמחובר אליו ישירות בכבל ועוד אחד אלחוטי, אם אני אחבר את שניהם בכבל יש סיכוי שהוא ייתן לי 1GB חיבור? תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה צריך לעלות היום חיבור 12 מגה והאם המהירות באמת מורגשת
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לאחרונה הAP בבית של אבי נשרף. ברצוני לרכוש ראוטר חדש. העניין הוא שיש באיזור ה4 קירות בין הראוטר לחדר הקיצוני בבית ואני צריך ראוטר עם טווח חזק ואנטנות טובות. צריך שהוא יהיה גם פשוט ויציב כי אבא שלי טיפה טכנופוב בנוסף, אולי בעתיד ארצה לרכוש איזשהו wireless display adapter לטלוויזיה אבל זה בעדיפות נמוכה אז רצוי שזה יתמוך. כמו שציינתי למעלה, התקציב הוא בין 300 ל400 ש״ח. אשמח להמלצותכם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ערב טוב, יש לי HPNA של יס אחד מיותר שאני רוצה לחבר קווי לסטרימר , יש למישהו מושג אם אתן 12V (באלתור) בחיבור שאליו אמור להתחבר הממיר זה יעבוד? במידה ולא מישהו מכיר HPNA שיתפקד יחד עם אחד של יס? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לראוטר, חשוב שיהיה N, שעובד כמו שצריך, כי אני מתשמש בסטרימיניג של 720P בבית. אני משתמש ב NETFLIX אז אם יש אפשרות להגדיר VPN בראוטר עצמו זה יהיה נהדר. ובכללי, מכשיר שיעבוד טוב בעומסים. (לא מעוניין ב TPLINK 1043ND) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראוטר:ARRIS דגם:MT502A האם יש תוכנה שפותחת את הפורט?? ואם לא איך עושים את זה..?? תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה רק אני, או שגוגל נפל? אני מסוגל לגלוש לgoogle.co.il (ולכאן כמובן) אך לא לgoogle.com! בהתחלה חשדתי שהאינטרנט שלי לא פועל, אך הייתכן שהבעיה בענק החיפוש האהוב על כולנו??! האינטרנט לא יהיה אותו הדבר בלי גוגל! (בהנחה שהם לא חידשו כבר את הכתובת) :'(
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עם אינטרנט כבלים 750 KB, והספקית היא בזקנט... אבל אני כבר שנתיים תקוע עם אותו IP! זה לא אמור להשתנות? ניסיתי לנתק מהחשמל, ניסיתי בדוס לעשות renew וכו', אבל זה לא עוזר! איך אני משנה כתובת\גורם לה להשתנות מעצמה כמו שהיא אמורה ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני שבוע וחצי התחברתי לADSL וקיבלתי מודם USB Dynamode C50. הבנתי שמודם שמתחבר לכרטיס רשת הוא הרבה יותר טוב כי הוא לא פועל על המעבד והוא הרבה יותר יציב, כמו האלקטל 510. לכן אני רוצה להחליף את המודם לאלקטל. כרגע יש בעיה קטנה בדיינמוד שמאז שמדליקים את המחשב לוקח כמה דקות עד שנורת הADSL מתייצבת, ורק אז אפשר להתחבר. חשבתי שבעזרת הסיבה הזו אני יוכל להחליף את המודם לאלקטל בלי לשלם, אבל לא נראה לי כי הם בטח יביאו לי מודם ADSL כמו שהיה לי תקין. למישהו יש רעיון מה לעשות? כי תוספת של 130 שקל רק כדי להחליף את המודם שהוא להשאלה בכלל נראה לי מוגזם, ולכן אפילו שהאלקטל יותר טוב זה לא שווה את זה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , ברצוני לעשות רשת בבית , בית פרטי הרבה קומות אינטרנט אלחוטי לא עובד כמו שצריך. צריך אינטרנט בעליית גג , קומה 2, ובסלון (קומה 1) ניסיתי מתאמי רשת חשמל , לא עובדים כמו שצריך . ראיתי שדיברו בפורום על HPNA , מה אתם אומרים על זה? יש לציין שאני עם אינטרנט כבלים (השחלה של כבלים מאד מסובכת , הבית ישן , בעליית גג ניסינו להשלחיל סטלבנד והוא פשוט לא יוצא משום מקום , כנראה התעלה מאחורי הקיר גבס פתוחה או משהו כזה . )
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחובן לבזק בינלאומי. אני מחובר דרך כבל רשת לנתב רשת אלחוטית. הנתב מתחבר ברשת אלחוטית לראוטר שנמצא בממ'ד בבית שהוא מחובר למודם. אנחנו 4 מחשבים שמוחברים. אני משתמש בUTORRENT והקצב הורדה נורא נמוך. אני מדבר על הורדה רק שכהמחשב שלי פועל. הפורט פתוח, מה יכול להיות הבעיה? זה רק בחודש האחרון ככה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שלושה מחשבים בבית, בקרוב אנו מגדילים את הרוחב פס , ועם זאת ההטענאים של בזק המליצו להחליף את הראוטר ראיתי שהמליצו פה על זה EDIMAX 6204WG המחשבים מחוברים דרך מתאם רשת אלחוטי, האם הנתב יתפקד עם מתאם רשת? אשמח גם אם תמליצו לי גם על מתאם רשת עד 150 שח בערך. והאם זה נכון שמתאם רשת אלחוטי לא איכותי יכול להגביל את מהירות האינטרנט/הורדה/העלאה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי והתקנתי ראוטר חדש של שיאומי מדגם AX1800, מדובר בראוטר איכותי מאוד, אבל נתקלתי בתופעה מאוד מוזרה טכנית שאני חייב עזרה בפתרונה. לראוטר הזה יש 2 רשתות WIFI אחת 2.4 ג'יגה ואחת 5 ג'יגה, רשת ה-5 ג'יגה כמובן מהירה יותר ומאפשרת גלישה במהירות גבוהות במכשירים תומכים, יש לי בבית מכשיר אחד של וואווי מדגם HUAWEI P30 PRO ו-2 מכשירים שונים של סמסונג, במכשירים של סמסונג זה עובד נהדר ואני מזהה את 2 הרשתות בראוטר החדש ואילו בטלפון וואווי משום מה הוא לא מזהה את רשת ה-5 ג'יגה, חייב לציין כי הוואווי קולט ומתפקד עם רשתות 5 ג'יגה אחרות רק לא מזהה את הרשת של הראוטר הזה, מישהו מכיר את התופעה ? יש מה לעשות ? ניסיתי הכל כולל איפוסים וכדו' אך ללא הצלחה אשמח לכל …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני חוסם חברה/אתר/איש פרטי ששולחים לי מיילים בדואר של וואלה?(תמונה בפנים) שולחים לי ביום איזה 10 מיליים ואין לי מושג מי אלה אני רוצה לחסום אותם שלא יוכלו לשלוח לי עוד מיליים איך לעזעזל אני עושה את זה? http://img338.imageshack.us/img338/6843/29748131pj6.jpg
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לאיפי לפני שחיברתי תראוטר היה לי איפי 80.178.0.0 חיצוני בלי פנימי יכולתי לפתוח שרת FTP על המחשב וכל אחד היה יכול להתחבר אליו מכוון שהיה לי איפי חיצוני שהיה מאפשר את זה הייתי יכול להשתמש ב TFTP ו ב RCP לשימוש העברת קבצים ברשת ע"י הפקודות הנכונות והאיפי החיצוני מיכוון שעכשיו חיברתי תראוטר ולכל מחשב יש איפי פנימי הפעולות האלה הלכו לי בשימוש היום יומי וזה מעצבן נורא אני לא יכול להתחבר מחברים לבית. לא יכול להתחבר לשולחן עבודה מרחוק הבית יש דרך כלשהו לנתב איפי במודם בראוטר איכשהו ? שאם אני מתחבר לחיצוני הוא ינתב אותו גם לפנימי למחשב שלי...?! יש לי 3 מחשבים ברשת יש לי EDIMAX6102B ומודם RTA 1320
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה שדרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל 20 מגה, ספק בזק בינלאומי, מודם D-LINK 6740U לפני שקיבלתי את הדי לינק היה לי נטגיר והיו לי מלא בעיות בקו והסינכרון כל הזמן התבטל, ואז קיבלתי את ה DLINK הבעיה עכשיו היא שכשאני עושה בדיקת מהירות (חיבור ישר ללא ספק) אני מקבל 15 מגה הורדה ו 0.5 העלאה מה יכולה להיות הבעיה? האם אני צריך ליצור קשר עם בזק? במודם עצמו רשום שהמהירות של הקו היא: 22224/1227, כלומר הוא כן "מקבל" את המהירות שהוא צריך לקבל עזרה תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מאתחל דרך הכרטיס רשת ? ניסיתי להגדיר לו בביוס דבר ראשון לאתחל דרך הכרטיס רשת אבל זה לא עבד
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אולי שאלו את זה כאן לפני אז אני מתנצל מראש חח אז ככה.. יש לי אינטרנט מהיר בכבלים של HOT (כלבים) של 012 עם מודם Terayon ומלא פעמים יש לי שגיאה 769!!! כל פעם שאני מתקשר לחברה(012) הם אומרים לי לעשות בדיוק אותם דברים שלא עוזרים או עוזרים זמנית...(נתק את המודם-חבר את המודם...) ולעשות IPCONFIG /renew וכל מיני כאלה... לא עוזר פשוט לא עוזר.... האינטרנט מסתדר מתי שבא לו!! למישהו יש גם בעיה כזאת? מה עושים?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי רשת אלחוטית שבה מחשב שולחני מחובר לנתב פיסית באמצעות כבל ועוד לפטופ מחובר אלחוטית. לאחרונה הלפטופ לא יכול לגשת לאתרים מעבר לנק' מסוימת נניח אני נכנס לאתר של בנק הפועלים,הוא נכנס לדף הבית אבל כשאני מבקש להכנס לחשבון האישי את דף הססמא הוא לא טוען,כאילו התנתק לי החיבור כמו כן כרגע הרשת שלי מאובטחת באמצעות Mac Adress וכשאני מנסה לשנות את ההגדות לWPA psk אז הלפטופ לא שומר את ההגדרות,אני מגדיר הכל כמו שצריך,מתחבר ואז הוא מתנתק וכל ההגדרות שלו חוזרות לאיפה שהוא התחיל. מישהו? אני אובד עצות
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב- אין לי מושג מה אני עושה,אני מנסה לקנפג את המודם שלי(ROTAL 1320) שיעבוד כראוטר. מפה לשם, הצלחתי להכנס להגדרות שלו ע"י CMD+TELNET10.0.0.38 הסיסמא כפי שמשהו הציע למודם אחר היתה ADMIN ושם המשתמש גם הוא היה ADMIN. משם הגעתי לתפריט שבאחת מהאפשרויות שלו היה "ADD ROUTE" שזו האופציה בה בחרתי. במחשב השני ביצעתי IPCONFIG, והזנתי את הנתונים: DESTINATION NETWORK IP-10.0.0.1 DESTINATION NETWORK SUBNET-255.255.255.0 GATEWAY IP ADDRESS-10.0.0.138 ואז נשאלתי ל GATEWAY INTERFACE NAME...... מה זה??? S.O.S
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום התקנתי לפטופ חדש עם Windows 7 32Bit אצלי בבית. הלפטופ נמצא באותו Workgroup כמו כל שאר המחשבים בבית והוא מצליח להתחבר לכוננים המשותפים בכל המחשבים האחרים כמו כן, אני מצליח להשתלט באמצעות הלפטופ הזה על שאר המחשבים בבית (באמצעות remote desktop) וגם מהמחשבים האחרים אני מצליח להשתלט עליו (שוב, באמצעות remote desktop) הבעיה היחידה שיש לי זה שמחשבים אחרים לא מצליחים לגשת לכוננים המשותפים על הלפטופ הזה. הגדרתי את השיתוף בדיוק באותה צורה כמו שמוגדר במחשבים האחרים עד כמה שאני מכיר וגם לפי מה שחיפשתי בגוגל, וזה עדיין לא עובד. שוב, כמו שאמרתי, הלפטופ מצליח לגשת לכוננים משותפים של מחשבים אחרים אבל מחשבים אחרים לא מצליחים לגשת לכוננים המשותפים של הלפטופ... למישהו יש מושג מה יכול ל…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! שיניתי באחד המחשבים ברשת הביתית את שם ה workgroup ועדיין יש פינגים אליו וממנו, גם ב IP וגם ב Hostname עשיתי גם flushdns . . . שינוי workgroup לא אמור לעשות בעיות בתקשורת ברשת ביתית ? תודה לעונים!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני ועוד מחשב מחוברים ברוחב פס של 4000/400, המחשב שמחובר ישירות(עם כבל) לראוטר פועל לפי רוחב הפס, לעומת זאת המחשב השני שעובד דרך כרטיס רשת אלחוטי מוריד במהירות שלא עולה על 10% מרוחב הפס, יש פתרונות? אות של 70% מינוס אמור להיות קשור לזה? אגב, על הכרטיס כתוב wireless network הadaptor(אין לי מושג אם זאת חברה, קיבלתי אותו מבזק), מסוג 802.11g. הראוטר הוא של ASUS, דגם AM 604g, והמחשב עם החיבור האלחוטי מרוחק כ-10 מטרים מהראוטר.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-