עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by sagioto,

שלום, אני עובר אוטוטו דירה ובדירה החדשה יהיה ראוטר N באחד החדרים, וPS3 + מחשב בחדר שלי, הPS3 עובד אלחוטית רק עד תקן G ככה שהייתי רוצה לקנות מתג או כרטיס רשת שיאפשר לי חיבור במקביל של המחשב והPS3 לאלחוט בתקן N, יש אופציה כזו? מה האפשרות הכי זולה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני מנסה להעביר כמות גדולה של מידע בין שני מחשבים המריצים ווינדוס 7 ברשת ביתית אלחוטית עם נתב נטגיר של בזק. המהירות המקסימלית שהצלחתי לקבל היא 1.4 מגה לשניהם. במהירות הזאת ייקח לי שבועות להעביר את כל מה שיש לי. איך אני מתחיל לבדוק איפה הבעיה ואיפה צוואר הבקבוק? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש לי כרטיס רשת אלחוטי של 3COM בסלון מחובר למחשב וראוטר של SIEMENS בחדר. ה-STRENGTH של התקשורת ביניהם תמיד על-LOW, ולפעמים יש ניתוקים בתקשורת. יש ביניהם בערך 5 מטר בקו אוירי. איך אני יכול לשפר את התקשורת ביניהם?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by mironm,

איך אפשר לשפר את הפינג במשחקי רשת ??? ומתי יגיע הזמן שלישראלים ולאירופאים יהיה פינג שווה פחות או יותר??(vdsl)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by vali13,

האם זה אפשרי ??? יש לי מצלמה אלחוטית ועל מנת לחבר אותה אני צריך ראוטר שאין לי....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. דרישות: 1. Giganet LAN 2. N or better wLAN (MIMO?)3. Separate & isolated Guest Network capabilities4. 4 LAN ports5. Does not need PPP or other WAN protocol as we’re using the Bezeq router for the WAN (ADSL) connection6. High level of network security\ תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Etyopi,

שלום.... כבר כמה שבועות טובים שאני נתקל בבעיות מאז שעברתי לספק הזה... סרטונים ביוטיוב נתקעים,לא מצליח לנצל את רוחב הפס במלואו. יש לי 10 מגה ואני מוריד רק על 700 KPS. חשוב לי לציין רק שבשעות הבוקר האינטרנט עובד בסדר,רק בשעות אחה"צ והערב סרטונים מתחילים להיתקע ופשוט בלתי אפשרי לראות סרטון כמו שצריך. רק לי יש בעיות איתם?? תשתית של בזק ומחובר לרשת ה-NGN תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by extremex,

היי , יש לי בבית 2 חדרים שבאחד מהם יש שתי מחשבים שמחוברים ישירות עם כבל לראוטר ( u6740) של בזק , בהם האנטרנט מצויין מקבל 55MB בבדיקת מהירות . עכשיו בחדר שממולו ( זה ממש קרוב מרחק של מטרים ספורים ) יש מחשב עם מתאם אלחוטי dlink שמחובר דרך usb והקליטה ממש גרועה , אני מקבל פס אחד מקסימום שלוש ביום טוב , ובגלל הקליטה המהירות המקסימלית שאני מגיע איתו זה 12MB והאנטרנט ממש איטי . חוץ מלהעביר כבל , מה עוד אפשר לעשות ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. יש כל כך הרבה חברות והאמת שאני ממש לא מבין בזה הבנתי רק שאני צריך VDSL למעל 15 מגה לחדר קטן עם מחשב נייד ופלאפון מה אתם ממליצים? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Cheif,

לפני כ-10 ימים הכריזה Linksys, חטיבת מוצרי התקשורת הבייתים של Cisco, על נתב חדש – E4200v2. מדובר בנתב חדשני, בעל תכונות ייחודיות, שבאמצעותו מנסה Linksys לחזור למרכז הבמה. בפוסט אני סוקר את ההיסטוריה של Linksys, את הסיבות שהביאו לכך שאיבדה את הדומיננטיות שלה ואת סיכויי ההצלחה שלה באמצעות הנתב החדש. קריאה נעימה. CHEIF http://www.netcheif.com/blog/?p=1662

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by brothers_ia,

אני מחפש נתב אלחוטי במחיר של עד 200 שקל שתומך בHOT תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by _BooM_,

זה המסך שיש לי לפתיחת פורטים במכשיר. כל נסיון של שילוב כלשהו עלה בתהו, איך ניתן לפתוח פורטים בצורה מסודרת? אשמח להסבר. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by arield,

אני מחר טס לארה"ב ורוצה לקנות נתב. אני מתלבט בין שני אלו Linksys Smart Wi-Fi Router EA4500 או X3500 אחד הוא עם מודם והשני הוא בלי. השאלה שלי היא אם אני קונה את הזה שהוא עם מודם האם זה יעבוד בארץ כמו שצריך?(לי יש ADSL של בזק עם תשתית של בזק). ובאופן כללי מה עדיך מבינהם? ךודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית ומחפש המלצה לראוטר. חדר העבודה שלי הוא המרחק 10-20 מטר מהסלון ובדרך יש 2 קירות. אני מחפש ראוטר שיתן לי רשת בכל הבית. אני מחפש ראוטר שיתן את התמורה הטובה ביותר לכסף מבלי לעלות לביצועים גבוהים מידיי ועלות גבוה. אני מעדיף להוציא בסביבות ה200 שקל כי הכסף הוא עיניין עיקרי אבל מוכן להוסיף לפי המלצה. תודה מראש לכל העונים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת עם אמור להיות הבדל בין ספקיות אינטרנט שונות ? אני כרגע מחובר ב NETVISION ויש כאלה שאומרים שהם לא משהו... השאלה היא אם אני ירגיש הבדל אם אני יעבור ספק אינטרנט ? ( פשוט ניגמר לי ההיתחייבות ) ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by asilic,

1.אני ב 012 בכבלים ומנסה לחבר את המודם דרך כרטיס הרשת עכשיו אני לא יודע מה רושמים בהתחברות אחרי שם המשתמש נגיד USERNAME@and now what 2.הבעיה שלי היא כזאת ברגע שמודם מחובר דרך USB הכל עובד טוב ויפה אבל ברגע שאני מנסה להתחבר דרך חייגן כלומר שהמודם מחובר לכרטיס הרשת אני לא מצליח להתחבר הוא רשום לי שהכתובת לא נגישה זה מוזר כי דרך ה USB הוא מצליח להתחבר אני צריך עזרה ממשהו שבכבלים 012 ובתבל אני לא רוצה לחבר את המודם דרך חיבור USB אלא דרך כרטיס הרשת

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by doraam,

זה נמכר בKSP : http://ksp.co.il/?uin=12698 וזה באייבורי : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5330 הם אותו מחיר אבל השמות שונים, יש הבדל ביניהם ? והאם שווה לי לקנות את הנתב הזה ולהפוך את ה DLINK של בזק 20MB למודם ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. כמובן השירות בזמן האחרון ירד בצורה משמעותית, ואי אפשר לשתף קבצים כמו שצריך, לאן כדי לעבור? לחבילת 2MB או 3MB

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני רוצה להיות מסוגל לעבוד מהרכבת בדרך לעבודה ובשביל זה רציתי להשיג לי מודם סלולרי. חבילת גלישה בלי הגבלה עולה איזה מאה ומשהו לחודש שזה בסדר גמור (מישהו אמר אלטרנטיבה?). הדילמה היא אם לקחת מודם למחשב הנייד או שבאותו המחיר (קצת פחות בעצם) לקחת את חבילת הגלישה לסלולרי שלי ולהשתמש בו בתור מודם בחיבור bluetooth למחשב. האם חיבור כזה יפגע במהירות ובטיב החיבור? כמה זה יאכל לי את הבטריה של הנייד? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. ניסיתי לשחק היום ב AVA וכל כמה דקות המשחק התנתק, לא נזרקתי מהשרת אבל גם לא יכולתי לזוז וברוב המקרים כשהמשחק חזר לעבוד הרגו אותי :-\ בעבר שיחקתי ולא היו לי בעיות, ראיתי בעיות דומות גם ב CABAL ONLINE, לא יצא לי לבדוק עוד משחקים. לעוד מישהו יש בעיות דומות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. בזק משדרגת את הגלישה של לקוחותיה לעד 100 מגה בחינם. המשמעות היא שלקוחות הנמצאים בתוכנית T40 (כלומר מהירות של 40M) ישודרגו למהירות 100M ללא עלות למשך שנה. בזק לא מסרה מה יקרה לאחר השנה הזו, אבל ניסיון העבר מלמד שהעלות ללקוח תעלה. ההודעה לעיתונות שפורסמה היום נמצאת כאן - http://www.bezeq.co.il/internetandphone/blog/presswifi/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Moty_p,

ראיתי שהנתב תומך דואל באנד + תקן AC החדש השאלה שלי היא: אם אני קונה אותו מאייבי הוא יעבור במכס? ואם אפשר להפעיל אותו בשני מצבים אחד זה על תקן N 2.4G והמצב השני זה מצב AC 5G?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. כן. גם אני תקוע עם 012 לאגים, 5 מגה על 4 מחשבים (ובדר"כ רק שלי ושל אח שלי הגדול פועלים). *תשתית של הוט כשרק הצטרפנו, היינו על 2.5 מגה, הכל עבד אחלה, שיחקתי: archlord online, hero online, knight online, mu online, counter strike, warrock, אפילו שרדתי את הלאגים העצומים של silkroad online. ועוד מלא... עם הזמן הלאגים התחזקו והתחזקו. אט אט פחתה כמות המשחקים שיכולתי לשחק בהם, ולבסוף- נשאר לי רק guild wars. לאחר שיכנועים של אמא שלי שידרגנו ל5 מגה. השינוי במהירות הגלישה באתרים הישראלים היה נחמד, אך באתרים מחול לא, והפינג במשחקי רשת לא זז אפילו בקצת. זה לא וירוס (כי פרמטתי את המחשב) זה לא הראוטר (כי קנינו חדש) זה לא המודם (גם חדש) זה לא משהו במחשב (כי זה בכל המחשבים בבית) זה לא ת…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by House M.D.,

יש לי ראוטר שנמצא בממ"ד. מחוץ לממ"ד האינטרנט עובד בסדר גמור. במחשב הנייד שבו יש את כרטיס הרשת האלחוטי,יש את הדרייבר שלו ושם יש כמה נתונים על החיבור האלחוטי , ביניהם נתון שנקרא noise (רעש) מחוץ לממ"ד הנתון הזה עומד על 1-3% , אבל בתוך הממ"ד זה פתאום מזנק ל 70% ואפילו יותר הגלישה בתוך הממ"ד לא נפגעת , אבל רציתי לשאול מה זה אומר הנתון הזה ולמה דווקא קרוב לראוטר יש יותר רעש בחיבור מאשר רחוק מהראוטר

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אהלן חברים. עבדכים הנאמן היה רוצה לארח אתר איפה שהוא, עכשיו השאלה היא איפה. רציתי לדעת אם יש לכם העדפות בקשר לחברת איכסון כזאת או אחרת. בתשלום: איפה כדאי ויהיה אמין, בעל תמיכה ב- MySQL וב- PHP4 וזול. ובחינם: איפה יש אתרים המארחים בחינם אך אינם תוקעים פרסומות בתוך עמודי האתר (בסגנון הפריימים של טריפוד). נ.ב - מה דעתכם על זה ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.