רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אפשר לקבל מכם המלצה לרוואטר אלחוטי מבזק? מה כדאי לבקש? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי בבית בן 3 קומות, כשהמחשב שמחובר לאינטרנט עם ראוטר TP-LINK WR542G נמצא בקומה השנייה. המחשב (הנייח) אליו מיועד כרטיס הרשת הוא בקומה השלישית (לא ממ"ד, סתם חדר). מה עדיף? כרטיס PCI? סטיק USB? ואיזה כדאי?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת!! האם אפשר פשוט שכל הפורטים יהיו פתוחים אוטומטית?? התאיישתי כבר בלפתוח פורטים!!
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי חיבור ADSL 8 מגה עם מודם נתב של Dlink 2650U. מכיוון שיש לי בנוסף ראוטר של Linksys WRT160N תומך DD-WRT שאני מעדיפה להשתמש בו כראוטר, הגדרתי את ה-Dlink שיעבוד בתור מודם וחיברתי אותו ל-Linksys. בחיבור קווי הכל תקין אך הלפטופ שלי מסרב להתחבר אלחוטית. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס הרשת האלחוטי בלפטופ אך זה לא עזר. בינתיים החזרתי את ה-Dlink להגדרות ברירת מחדל ועכשיו הלפטופ מתחבר בלי בעיה, אך עדיין הייתי מעדיפה להשתמש ב-Linksys בתור ראוטר. בזק לא מוכנים לקבל בחזרה את ה-Dlink ולתת לי במקומו מודם רגיל. איך גורמים ל-Dlink לעבוד בתור מודם ושזה לא ייצור בעיות עם החיבור האלחוטי בלפטופ? אודה לעזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, שנים הייתי עם 014 ללא בעיה, כשעברתי לדירה חדשה שיניתי את הספק ל 012 וסבלתי מאוד מבחינת חסימות של טורנטים ועוד שאר ירקות אז עברתי לאורנג'. כיום אני שוקל ,לטובת הוזלה במחיר, להתחייב לאחת החברות. באורנג' האינטרנט נחמד אבל מאוד יקר ביחס ל 014. השאלה שלי היא האם מישהו סובל מחסימות ב 014? לא מצליח להוריד טורנטים? איטיות מוזרה? תודה
-
- 36 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
החיבור הוא ADSL . נכון לעכשיו אני משתמש במודם aztec ,הכל עובד בצורה תקינה . רציתי לעבור לראוטר אלחוטי ומרוב שיש הרבה כאלה אני לא מבין מה כדאי לי ומה אני צריך :-\ הלכתי לאיבוד .. כרגע יש לי בבית : א.מחשב נייח אחד בחדר . מחבר למודם באמצעות כבל רשת ב.מכשיר PS3 אחד ,גם באותו חדר. מחובר למחשב ע"י כבל רשת מוצלב ב ICS . מבחינת נתבים יש בכלל הבדל מה אני לוקח? השימושים שלי : -אני משתף קבצים (מוריד יחסית הרבה וגם משתף כמובן ) -לשחק ברשת.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אז ככה, בזמן האחרון, יש לי בעיה שאני לא יכול לראות וידאו בסטרים, זאת אומרת, זה לא טוען את הסרט חלקית, אם אני מחכה מספיק זמן פס הטעינה מתמלא עד הסוף במכה, ואז הסרט פועל. אבל זה מבטל את כל העניין של סטרימיניג ואפשרי לצפות רק בDRAMATIC CHIPMUNK (כי לוקח לסרטון איזה 20 שניות להטען). למשהו יש רעיון מה הבעיה? אינטרנט 2.5 של 012 כבלים. הראוטר הוא BR-6204WG EDIMAX המודם הוא SB5051 של מוטורולה. נ.ב. בקשר לשרשור הקודם, בדקתי גם בלי QoS, זה לא משנה הרבה.
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות נתב תקן N איכותי אך צריכים לא מיוחדים מיידי, משתמש ממוצע. מחשב ראשי - כבל רשת. מחשב נייח - WIFI. 2 מחשבים ניידים - WIFI. וסלולארי אייפון - WIFI. טווח קליטה 10-20 מ' אלחוטי. אני מתלבט בין הדגמים של הנתבים הבאים: Edimax BR-6424n או Edimax BR-6524n - האם שווה להשקיע עוד כ-150 ש"ח בערך? נותן תמורה או שאפשר להסתפק בדגם לפניו? אגב למה יש לו שלושה אנטנות? והאם לדוגמא אני מעוניין לחבר אנטנה אחת או שניים והקליטה מספיקה, זה בסדר? השלישית שלא מחוברת לא פולטת קרינה מהיציאה שלה נכון? ואיזה כרטיס רשת מומלץ יותר: Edimax EW-7711UMn nLITE - חיבור USB רגיל. או Edimax EW-7711USn nLITE - תוספת של עוד 20 שקל בערך והוא עם אנטנה. אם האנטנה רק כדי לשפר את הקליטה, אז לא צריך כי ללא…
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחרי שכתבתי את האשכול הבא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=457815.0 לא ממש קיבלתי תשובה כמו שאתם רואים אז החלטתי להמר ולקנות ראוטר שימליצו לי בחנות קניתי את Edimax 802.11n BR-6424n אני לא ממש יודע איך להתקין אותו אז פשוט הימרתי. הוצאתי את הראוטר הקודם וחיברתי את החדש (חוט לחשמל , חוט למחשב וחוט למודם) נכנסתי לאינטרנט כדי להתעסק בהגדרות שלו (כמו שכתוב בחוברת הדרכה) אך אבוי ! אין אינטרנט מה לעשות ? :s05:
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר 3COM 3CRWE554G72T/3CRWE554G72TU שעבד נהדר. בזמן האחרון לא ניתן לגשת אליו אחרי יום יומיים עבודה אבל הוא חי ומעביר קבצים. האם יש מצב שצריך ספייר בבית כי הוא גוסס? כיצד לבדוק אותו? לא רוצה לשנות פירמוור כי זה כבלים וזו ורסיה מיוחדת שקיבלתי בזמנו מאיסטרוניקס. תובנתכם חשובה לי. בברכה, יהודה
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי בבית 3 מחשבים ברשת, אחד של כל אחד מהשותפים. שמתי לב, שכאשר אחד מהם צופה במדיה סטרימינג, זה ממש דופק לשאר את האינטרנט, אם אני גולש אז אני מרגיש האטה, ואם אני משחק, אז הפינגים לרוב מוכפלים פי 3 ומעלה. הנתב שיש הוא EDIMAX BR-6204WG אנחנו מחוברים בכבלים עם 012 לקו 2.5 יכול להיות שפשוט הקו לא רחב מספיק גם לצפיה בסטרימ וגם משחק, אבל זה נשמע לי קצת מוגזם שסרטון של 5 דקות ביוטוב דופק לי לחלוטין את הרשת. (זה לא מפסיק גם אחרי שהסרטון נטען לחלוטין). האם יש איזה הגדרה בנתב שתאפשר איזון בין הקצבת הפס למחשבים השונים? תודה מראש לעונים עריכה קטנה: אני מחובר לנתב אל-חוטית עם כרטיס של EDIMAX (לא זוכר דגם, אבל הקטן האפור שלהם) השותפים גם מתחברים אלחוטית דרך לפטופים. המודם הוא SB5051 ש…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
המטרה היא לשלוח הודעה ממחשב לקוח למחשב שרת ,ולראות שההודעה הזאת חוזרת אל הלקוח כאשר אני השרת, הכל בסדר אבל כשאני הלקוח , אחרי שאני כותב echoserver IP 1500 במקום INPUT אני מקבל.. כלום =\ ניסיתי גם עם echo_ver2 1500 אבל עדיין אין לי את האפשרות לנסות כתוב משהו ולראות אם זה חוזר . יכול להיות שהוינדוס חוסם משהו ,כלומר הפיירוול??
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום אני רכשתי נקודת גישה אלחוטי מדגם TP-LINK TL-WA501G . רשום באתר שאפשר להגדיר את הנקודת גישה ככרטיס רשת אלחוטי חזק מאוד (מצב c(Client Mode. ברצוני לחבר אותו למחשב נייד שיש בו כבר כרטיס רשת אלחוטי מובנה , מערכת הפעלה WINDOWS 7 האם מישהו יודע איך עושים זאת אשמח לעזרה .. מפרט מלא : נקודת גישה/ הגברה אלחוטית המוצר משמש כיחידת הגברה נוספת לפתרון בעיות, כיסוי הרשת האלחוטית. מתאים לכל סוגי הנתבים - Universal Repeater יכול לשמש ככרטיס רשת אלחוטי חזק מאוד Client Mode מהירות העברת נתונים 802.11G/B 54Mbps Extended Range - טווח שידור/ קליטה מוגדל עד פי -3 מנתב רגיל. טווח שידור בתוך הבית 200 מטר (indoor) טווח שידור מחוץ לבית 830 מטר (outdoor) אנטנה פריקה 3dbi מחבר SMA חיב…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש פתרון לחיזוק הקליטה מהאינטרנט לאזורים נרחבים בבית, כרגע המצב הוא שהמחשב הראשי עם הראוטר נמצא בקומה השניה ואין אפשרות להזיז אותו משם, ובקומה למטה הקליטה חלשה מאד וכמעט שלא ניתן לגלוש. דיברתי עם בזק ונאמר לי שהם לא מספקים פתרונות כאלה, ושצריך לפעול לבד. אין לי נתב ישן כך שאצטרך לקנות את הציוד. הבנתי שמדובר ב Access point. אבקש המלצה לציוד לא יקר שיעשה את העבודה. כמו כן מידע לגבי תהליך ההתקנה וההגדרה, האם העניין מסובך? תודה וחג עצמאות שמח, חגי.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי אני גולש באינטרנט של 12Mbit כאשר בזק בינלאומי הוא הספק שלי והוט הם התשתית... המודם שלי הוא Teryaon TJ715x. יש לי בעיה קטנה, אני מחובר כרגע דרך מתאם אלחוטי- 7711UMn של Edimax לראוטר BR6216MG והראוטר מחובר למודם. בכל מקרה המהירות המקסימלית במצב זה היא 1MB/Sec. אם אני מתנתק מחיבור אלחוטי ועובר לקווי עדין דרך הראוטר אז זה מגיע ל 1.3MB/Sec. ואם אני מחובר ישירות למודם (בלי ראוטר) אז זה 1.5MB/sec. את המהירויות בדקתי באתר התפעולי של בזק בינלאומי. יש לכם מושג איפה הבעיה??? תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי ראוטר חדש מבזק והאינרנט עובד לי מצוין. הבעיה שכאשר אני מנסה להתחבר לרשת האלחוטית אז מתחילות הבעיות. האייפון שלי רושם שהוא לא יכול להתחבר לרשת הזו וכך גם הלפטופ. המכשירים מזהים את הרשת אבל צלא מצליחים להתחבר. הרשת בלי סיסמא. משהו שמע על הבעיה או יודע מה הפתרון. אשמח לעזרה תודה מראש! רן
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
8מגה ADSL עם בזק ובב"ל. אפשרי ליצור לבד? או לקבל את רוע הגזירה ולשלם ? תודה מראש לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
חבר'ה רציתי לשאול אם זה שייך שאני מתחבר באלחוטי דרך נתב שלנו בבית שאני יגדיר כתובת IP קבועה להתחברות דרך החיבור האלחוטי אצלי במחשב כי אני יודע שנתב אלחוטי מקצה כתובות IP מכתובת מסויים עד כתובת מסויימת תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כבר מזה זמן מה שאני נמצא בבית עם חיבור קוי בלבד לאינטרנט, אך זה מצב אותו אני מעוניין לשנות. יש ברשותי מחשב שולחני לשימוש ראשי, מחשב נייד עם מודם אלחוטי פנימי וכן טלפון נייד Nokia 5800 גם הוא עם חיבור אלחוטי, וקניתו למעשה מובילה אותי לצורך לקנות סוף-סוף נתב עם חיבור אלחוטי. עברתי על ההמלצות לנתבים באתר http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm בולטי בעייני 2 הדגמים: D-Link DIR615 ו- D-Link DIR655 , ואני מעוניין להבין למה ההבדל הגדול במחירים ביניהם? האם יש לי סיבה לקנות את היקר ביניהם? האם הם בחירה טובה או שיש אופציה כדאית אחרת? של חברה אחרת? האם אני באמת צריך חיבור אלחוטי בתקן N? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של Edimax BR-6204Wg שעושה בעיות וכנראה שבק חיים. הוא בן שנתיים וחצי וכרגע הוא לא נדלק, הגיוני? יש אפשרות להחיות אותו? ואשמח להמלצה לראוטר חדש, לשרת 3-4 מחשבים, ראשי מחובר בכבל וה-3 האחרונים מידי פעם מחוברים ב- Wireless. מומלץ תקן N? או שעדיף להישאר עם G? או שיש בכלל משהו אמין וחדש יותר מתקן N? אשמח להמלצה לנתב ספציפי. איזה חברה כדאי? Edimax\TPlink\Linksys אולי חברה שאני לא מכיר? סביב ה- 250 ש"ח. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס רשת ל-HTPC כאשר המרחק בין הראוטר למיקום הHTPC הוא כ-20 מטר קיו ישיר כאשר יש בדרך 2 קירות. חשבתי על הכרטיס של edimax 7128g הוא יעשה את העבודה? עוד דבר יש ברשותי ראוטר של siemens sl2-141 שקיבלתי מבזק האם במידה ותהיה בעיות קליטה אפשר לקבל מהם ראוטר טוב יותר(משהו יודע על דגם אפשרי)? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
ביומיים-שלושה האחרונים הכניסה לחשבון פשוט סיוט, או שלוקח המון זמן ובסוף נכנס או שלא נכנס בכלל. אני נמצא עם נטוויזיון, מישהו אחר שמחובר לספקית הזו נתקל בבעייה? ככה זה נראה: http://server3.uploadit.org/files/huber69-gmail.jpg אני על ווינדוס 7 אולטימייט, הבעייה קורית ב FIREFOX וגם ב IE8. מישהו פה בנטוויזיון וחווה את הבעייה הזו? ד"א - עברתי דרך מרכז העזרה של גוגל (באנגלית, בעיברית זה לא ממש עובד) והם שאלו כל מיני שאלות ובסוף שלחו את הטופס למרכז שלהם. נקווה שהם ימצו לי תשובה אם פה לא נצליח. אני מדבר על זה: http://mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=en&answer=8767 אלו ההמלצות שלהם וזה מה שניסיתי: We suggest seeing if a browser extension or toolbar may be causing the …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום על איזה ספק אתם ממליצים שנותן להוריד חופשי. ורצוי ללא התחייבות אני כרגע עם נטויזן במהירות 2.5 במחיר 25 ש"ח ובהתחייבות לשנה (אבל המהירות על הפנים, לא כמו שהיה פעם) תודה
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
ניסיתי לבצע זאת ב-XP דרך NETWORK CONNETCTIONS ואז DISABLE אבל נורית ה-INTERNET ממשיכה להבהב כך שנראה לי שהראוטר עדיין מחובר לא? תודה
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-