רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית תשתית של HOT במהירות של 100MB הכולל ראוטר Hot Box. ספק האינטרנט 012. מערכת אזעקה של RISCO מחוברת ב WiFi . יש לי תופעה של התנתקות של התקשורת לאפליקציה של האזעקה. התופעה מתרחשת כל כמה ימים. מה שמסדר את הבעיה זה כיבוי החשמל לרכיב ה WiFi של מערכת האזעקה, והפעלתו מחדש.התקשורת לאפליקציה מסתדרת לכמה ימים. יש לציין שהכל פעל באופן תקין לפני שהוט שדרגו לי את מהירות הגלישה (כאשר הייתי עם ראוטר אחר של HOT ומהירות הגלישה היתה 30MB). טכנאי האזעקות אמר לי שיתכן ואני צריך כתובת IP קבועה? אשמח לקבל עצה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להתקין בבית אינטרנט במהירות הכי גבוהה שניתן (100MB לפי מה שאני מכיר). מה הם התשתית והספק המומלצים על מנת לקבל את מהירויות ההעלאה וההורדה הטובות ביותר? ישמש גם לצרכים אישיים וגם לצרכי עבודה עם חו"ל. כעיקרון העבודה תתבצע עם חיבור חוטי וכל שאר הצרכים בחיבור אלחוטי. תודה מראש לכל המומחים וערב טוב.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן הראוטר הקודם שלקחתי מדגם 2760U של D LINK היה תקול, ובחנויות היה רק NETGEAR. דיברתי עם הנציג והוא תיאם לי שליח עד הבית והבטיח שיחליפו לי לאותו דגם. מה שהתברר שגם השליח נשלח שוב הדגם של NETGEAR 2200. נמאס לי כבר מכל הכאב ראש לדבר איתם שוב , הנציגים שם פשוט אטומים. בקיצור לדעתכם כדאי לי כבר להשאר עם ה-NETGEAR או שה-DLINK שווה את הכאב ראש?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני גר בשכירות ולבעל הדירה יש אינטרנט סיבים. הוא סידר שדרך הקיר אני מחבר את הראוטר שלי וזה בעצם מתחבר לאינטרנט שלו ואני גולש על שלו. הראוטר שלי הוא VR400 Archer של TP Link והוא מוגדר לפעול כWireless Router עם Dynamic IP. לראוטר מחובר טלויזיה בחיבור LAN והאינטרנט בטלויזיה מאוד יציב ואין התנתקויות. המחשב מחובר עם כרטיס רשת דרך WIFI ויש בו המון התנתקויות קצרות כאלה ואחרי זה חוזר האינטרנט. יכול לקרות עשרות אם לא מאות פעמים בשעה. זה קורה אך ורק בWIFI. בעיקר במחשב ממה ששמתי לב. למשל בטלפון הנייד שלי אני לא שם לב שזה קורה. גם במחשב נייד השני שלי זה קורה המון בWIFI. עוד משהו, לפני שהוא סידר שאני גולש על שלו, הייתי גולש על אינטרנט רגיל של בזק של 100 מגה והראוטר היה מוגדר על P…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקבל פינג 250ms לפייסבוק ספק 018 תשתית 12 מגה הוט תשוו איתי כמה אתם מקבלים ותרשמו תשתית ספק ואיזה חבילה תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , ברצוני לעשות רשת בבית , בית פרטי הרבה קומות אינטרנט אלחוטי לא עובד כמו שצריך. צריך אינטרנט בעליית גג , קומה 2, ובסלון (קומה 1) ניסיתי מתאמי רשת חשמל , לא עובדים כמו שצריך . ראיתי שדיברו בפורום על HPNA , מה אתם אומרים על זה? יש לציין שאני עם אינטרנט כבלים (השחלה של כבלים מאד מסובכת , הבית ישן , בעליית גג ניסינו להשלחיל סטלבנד והוא פשוט לא יוצא משום מקום , כנראה התעלה מאחורי הקיר גבס פתוחה או משהו כזה . )
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי ראוטר של אדימקס מסוג BR6424N מהרגע שהתקנתי אותו ועד לרגע זה מידי פעם הוא לא מוכן להיכנס לאתרים מסוימים (אני לא מדבר על אתרים קטנים אלא על אתרים די גדולים כגון NRG, LENOVO וכו') בטענה של "שרת לא נמצא" (כשהייתי עובד ללא ראוטר זה לא היה קורה). כרגע זה קורה לי עם אתר NRG. בדקתי את הבעיה גם בפיירפוקס וגם באקספלורר (בכרום או באינטרנט סלולארי לעומת זאת אין בעיה). הגדרתי בראוטר אפילו את ה- DNSים של נטוויז'ן אבל מסתבר שזה לא עוזר. רק איפוס של הראוטר גורם לכך שאני יכול להיכנס לאתר, או לחילופין אם אני אנסה בעוד מספר דקות אני כן אצליח להיכנס... דרך אגב, הגדרות האבטחה שלי ברשת הן סטנדרטיות ולא משהו מיוחד. מישהו פה נתקל בבעיה כזאת אולי או מכיר פתרון? תודה לעוזרים. מהרג…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש בבית בJDOWNLAODER שלא מפסיקה להיתקע ולעשות צרות גם עם העדכונים של הג'אווה שנראה לי שהיא זו שעושה את הבעיות האם יש תוכנות אחרות ממלצות שמעתי על FLASHGET ו IDM אבל לא התנסתי בהם יש למשהו המלצות אני מוריד הרבה וצריך משהו שאני לא אצטרך לאפס ולסדר כל פעם מחדש בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבית יש לי 4 מחשבים, שניים מתוכם מחוברים בצורה חוטית ושניים נוספים בצורה אלחוטית הראוטר שבשימוש הוא ה - Siemens SL2-141 ה-IP וה-Subnet Mask ברשת הם ערכי הברירת מחדל IP - 10.0.0.1-137 Subnet Mask - 255.0.0.0 אני מנסה לבנות אפליקציה ב-C# שבאמצעותה אני אעיר מחשבים מרחוק (Wake Up On LAN) קראתי קצת על הנושא, והבנתי שצריך לשלוח פאקט בעל מבנה מסויים (Magic Packet) לכל המחשבים ברשת (Broadcast) בשביל להעיר את המחשב. כרגע אני מנסה לשלוח את הפאקט הזה לכתובת 10.255.255.255 שזאת למיטב הבנתי הכתובת Broadcast של הרשת שלי, אבל אף מחשב אחר ברשת לא מקבל את הפאקט (עזבו נדלק, אני מסתכל, בתוך וינדוס, על החיבור ושולח את החבילה מאות פעמים ובדקתי שני מחשבים שונים בבית [אחד שמחובר בצורה חוטית ואח…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני תהיתי לגבי המהירות אינטרנט. יש לי 10 מגה בבזק בינלאומי וגם שאני מוריד על מהירות מקסימום נגיד מFileFlyer אז זה אומר 1.2 mbps. עכשיו איך זה יכול להיות אם החבילה זה 10 מגה? לא הייתי אמור להוריד על 10 mbps? וגם לפני שהיה לי 10 מגה היה לי 5 מגה והייתי מוריד על 600 kbps וכו', אז לא הייתי אמור להוריד על 5 mbps? תודה למי שיביא הסבר
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קניתי את הראוטר מדגם TL-WR1043ND וגירסת קשוחה אחרונה 3.12.2 Build 100820 Rel.41891n הכל היה בסדר עד שהתחלתי להוריד קבצים במהירות של גבוהה. התשתית אצלי היא HOT והספק הוא אקספון והמהירות אצלי היא 12 מגה בכל מקרה כשאני מוריד בטורנטים קבצים במהירות מקסמלית של 1.1 בערך אז אחרי כמה דקות המהירות צונחת ופיתאום אין לי אופציה לגלוש אפילו הפיתרון היחידי הוא ריסטרט לראוטר. היה לי מלפני כן את הראטור של WRT54GL של LINKSYS ואיתו לא היו לי את הבעיות האלו. מה ניתן לעשות? תודה מראש כמו כן משום מה כשאני לא יכול לגלוש דרך המחשב ב LAN אבל כשאני מחובר ל WIFI דרך הפלאפון אני יכול לגלוש רגיל. אגב בהעלאה ממושכת אין בעיה של ניתוקים. אלא רק בהורדה גבוהה של 4 דקות בערך ואז פיתאום א…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מותקן אצלי מודם ADSL שקיבלתי מבזק דגם ALE 130 כל פעם שאני משאיר תוכנה הורדה פתוחה ברגע ומפעיל משחק כלשהו ה- connection tray נהיה לא מגיב, החיבור של האינטרנט נתקע ואי אפשר לגלוש, להמשיך להוריד וכל פעולה אחרת שדורשת אינטרנט. השאלה שלי אם זה קרה לעוד אנשים עם המודם הזה או שזה רק לי? (זה מתאים בכלל לפורום תוכנה ? או חומרה...אז תקנו אותי אם אני טועה)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה כנראה באיזור שאני גר בו עם הקווים של הוט, הפינגים שלי פשוט לא יציבים. תסתכלו דוגמא: התמונה הזאת היא כשאני לא מחובר לאינטרנט, ככה שאין מה להאשים את הספק. (עשיתי פינג לכתובת שרת התחברות של 012) כמו שאתם רואים, יש פעמים שאני מגיע לפינג 10 (לפעמים קורה לי גם 8 ו-9 אבל זה לעיתים רחוקות) ומצד שני ישכל הזמן קפיצות וזה לא אחיד. אין לי שום דברים שרצים ברקע שעלולים לגרום לבעיות מהסוג הזה, אני אחד שקצת מבין הרבה באיך לשמור על המחשב שלו על רמת ביצועים גבוהה ונקי מכל הזבל שמסתובב באינטרנט. אני מכיר הרבה אנשים שיש להם פינגים גם יותר נמוכים משלי אפילו, שאצלהם קבוע יש פינגים בין 5 ל-8 תמיד וגם יציבים. היה אצלי טכנאי של הוט שסידר לנו בעיות בטלויזיות כמה וכמה פעמים ופעם …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לידענים המשובחים של הפורום, בעצתכם (מי מכם שענה בזמנו), רכשתי את הראוטר TP-Link WR1043ND שהגיע כרגע לידי. גירסאת הקושחה שברשותי (טרם בדקתי אם יש אחת מעודכנת יותר) היא 3.12.2. לפי המדריך של נט צ'יף (שהיה מעולה ומאיר עיניים) הוא ממליץ להחליף את הקושחה לקושחת DD_WRT וזאת על בסיס הקושחה שהוא בדק עת כתיבת השורות (מתישהו ב- 2010) שהיא גרסא 3.11X. מעבר לעניין ששינוי קושחה זה עלול לבטל אחריות (לא משהו באמת מטריד), האם כדאי שאחליף את הקושחה? אציין רק כי לי חשוב הביצועים האיכותיים בלבד ושאר הדברים (כגון שליטה זו או אחרת בתשתית) פחות חשובה לי, מה גם שמרושם ראשוני הקושחה המקורית נראית די טובה. אשמח לחוות דעת טובה (= מנומקת ככל הניתן...) שתעזור לי להחליט בחוכמה. ובמאמר מוסגר…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של בזק asus am604g כבר מעל שנתיים. הראוטר לא עושה בעיות סנכרון או נתקע בלי סיבה ולכן מבחינתי עושה את העבודה. אבל יש לי בעיה עם הקליטה האלחוטית אצלי בחדר. הראוטר נמצא בקומה העליונה, כאשר בשני חדרים בקומה שמתחתיו קולטים בסדר גמור, אבל בחדר שלי יש קליטה לא טובה, ולא ממש הצלחתי לזהות ממה נובעת הבעיה... יש בין החדש שלי לחדר אחר ארון גדול ויכול להיות שהוא חוסם את הקליטה. יש לי מחשב של דל סטודיו 1535 שעובד בסדר גמור, אבל נראה לי הכ. רשת שלו חלש ולא עובד טוב. החליפו לי את הכ. רשת בדל ולא היה שיפור בנושא... 1) איפה נראית לכם הבעיה? ראוטר/חדר/מחשב נייד? בזק לא מוכנים לתת לי ראוטר אחר אלא אם אני ארשם לשירותי תמיכה שלהם ??? (אין לי ממש צורך בזה). מה שחשבתי לעשות זה ל…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנת VUZE רשום לי להגדיל את ה- Disk cacheלא מובן איך עושים זאת וגם בתוכנה זה ממוטט את הקו אינטרנט כי אין לי מספיק שטח בדיסק או בתוכנה יש למשהו ידע איך עושים זאת ? http://wiki.vuze.com/w/Java_VM_memory_usage
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שהיה לי ADSL, הייתי מתנתק ומתחבר והייתי מקבל IP חדש. בכבלים, זה לא מצליח ורק כיבוי של המחשב או אם אני מחכה הרבה זמן משנה IP. יש איזה דרך לשנות IP בכבלים עם חייגן מהר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעתי שמסתובב ברשת כלי GUI לניהול features מתקדמים במודם של alcatel כגון ניהול ה firewall וה nat אשר מספק פונקציונליות רחבה יותר מזו שקיימת בממשק web של המודם. מישהו אולי ניתקל בכלי זה ויודע היכן ניתן להוריד אותו?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחברתי לאקספון וקניתי את הנתב. רציתי לשאול איך אני מעביר פורטים בשביל השירות duckdns.org? מכירים איזשהו מדריך שמסביר איך עושים את זה? כי על פנב זה נראה מסובך בנתב הזה. האם צריך להגדיר לפני זה דברים אחרים? איזה סיבוך.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש נתב אשר יעבוד בקצב 300 ויהיה בעל חיבורי נחושת בקצב 1G, ורצוי עם חיבור USB. אני חושב לקנות את ה- TP-LINK WR1043 שהוא יחסית זול למתחריו. האם כדאי להשקיע במשהו אחר? מה למשל? אולי D-LINK DIR655? מה לגבי ה-Edimax 6574n? אשמח לעצה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי בעיות רציניות עם הרשת האלחוטית שלי שמתבטאות בניתוקים , לאגים רציניים , פינגים . בסלון יש את המחשב הראשי שמחובר ישירות למודם ראוטר של בזק (SIMENS SL-2 141) ומבחינת האינטרנט הוא עובד גדול ואין שום בעיות במחשב זה . המחשב השני בחדר שלי מחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי (TPLINK 650G/651G) . לא יודע למה אבל לפני כמה ימים התחילו הבעיות כשכאמור פתאום כל שנייה ניתוקים של הכרטיס רשת , לאגים ופינגים עצומים . ניסיתי לשחק עם הדרייברים וההגדרות ולא הלך לי כלום . זה כאילו מסתדר לכמה דרות ואז עוד פעם מתחילות הבעיות . בקיצר , אם מישהו מסוגל לעזור איכשהו לפני שאני מתקשר לבזק ומזמין התקנת שקע נוסף בחדר - הינך מוזמן בברכה . תודה .
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול בערב התקשר אלי איזה בחור שמבצע סקרים , והתחיל לשאול אותי שאלות. בין השאלות היתה השאלה הבאה : אם בזק תשנה את חבילת החצי מגה לחבילה של 750 מגה, ותדרוש על זה 10 שקלים נוספים, מה תעשה ? אני חטפתי את החום של החיים שלי - מה פתאום בזק משנים את תנאי ההתקשרות שלי איתם באמצע החוזה ? אם אני מחויב להשאר ב ADSL לשנה במסגרת המבצע, אז למה הם לא מחויבים להמשיך לספק לי את השירות במשך שנה ? לאחר בירור קצר עם אותו בחור, מסתבר שבזק תצא בשני מסלולים חדשים - האחד הוא 750KB והשני הוא 256KB, אין לי מושג מה קצב ה UL. החבילה הקטנה תעלה 99 ש"ח והחבילה הגדולה תעלה 109 ש"ח. משהו דומה לכבלים אם אני לא טועה. משהו נוסף שאותו בחור הסביר לי הוא שבזק תתן לאנשים לעבור ל750KB אבל להמשיך לשלם במשך חצי ש…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עדכנתי את הקושחה של הראוטר שלי DIR-632 של D-Link. לקראת סוף העדכון המחשב איבד קשר עם הראוטר - צפוי. חיכיתי הרבה זמן וניסיתי להתחבר שוב אליו אך ללא הצלחה. ניסיתי לעשות Reset וגם כיבוי והדלקה, אך אין כלל מסך פתיחה של הראוטר וכמובן אין רשת ואינטרנט. מה עושים ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה של קליטה של הרשת האלחוטית שלי בבית.. יש לי שלושה מחשבים שניים בחדרים סמוכים ואחד בממד שבצידו השני של הבית. יש לי שני ראוטרים של בזק בבית מדגם Seimens sl-141 ואחד מהם סתם יושב בבית ולא מחובר. רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בראוטר הנוסף כמגבר אות עבור הממד כך שתהיה לי קליטה גם שם.. תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יצרתי תיקית שיתוף עם עובדים אחרים . אני רוצה לשתול להם קיצור דרך על שולחן העבודה. איך עושים זאת? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-