רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי רשת ביתית ראוטר מסוג EDMAX מחשב אחד מחובר עם כבל גולש 2 מחשבים מחוברים אלחוטי גולשים ורק מחשב אחד בעייתי הוא מחובר באופן אלחוטי אבל מסרב לגלוש בשום דפדפן ניסתי לשוח PING ב CMD עבד וקיבלתי את השורה שצריך לקבל בדקתי IP והוא כביכול מחובר לרשת האינרטרנט אך מסרב לגלוש למישהו יש הצעות לפיתרון?
-
- 16 תגובות
- 7k צפיות
-
-
אין לי הרבה משחקי רשת מותקנים, אז לצורך הדיון אני אתמקד בWORLD OF WARCRAFT. בגדול, האינטרנט שלי פועל בסדר גמור. אין בעיה בגלישה, בהזרמת מדיה, בהורדות... הכל כרגיל. לאחרונה הופיעה בעיה במשחק המדובר: אני מצליח להתחבר כרגיל, אבל בתוך המשחק אני מקבל LATENCY של איזה 20,000. עם זאת, כשאני בודק בעזרת הפקודה PING ואותו השרת, אני מקבל כ100... ניסיתי להתקין את המשחק מחדש - לא עזר. ניסיתי לחבר מחשב אחר שעליו מותקן המשחק ופועל תקין כשהוא מחובר לרשת אחרת (נייד, בחיבור אלחוטי) לראוטר שלי - והבעייה קיימת גם בו! כלומר, הבעיה היא לא בהתקנת המשחק, אלא משהו עם הרשת בבית שלי. כמו כן, הפורטים שצריכים להיות מוגדרים אכן מוגדרים, והעיקר כאמור זה שלא שיניתי כלום מהזמן בו הכל פעל כשורה. למישהו יש …
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, בבית שלי יש שני מחשבים. במחשב אחד מערכת הפעלה XP ובשני מחשב עם ווינדוס 7. בבית יש לנו רשת אלחוטית 2.5 ומדפסת שמחוברת למחשב עם מערכת ההפעלה XP. עכשיו נאמר לי במספר מקומות שניתן לגרום למדפסת להופיע כמדפסת רשת או משהו בסגנון על מנת שאוכל להדפיס באמצעותה גם דרך המחשב עם הווינדוס 7. העביה היא שאף אחד לא מצליח ל הסביר לי איך עושים את זה כולל אנשי התמיכה של בזק. אשמח לעזרתכם. אגב - כונן רשת משותף סידרנו בלי בעיה. המדפסת היא CANON PIXMA 2000.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להיעזר באתרים שונים על מנת לוודא שמספר פורטים שפתחתי אכן פתוחים. משום מה בכל האתרים שניסיתי גם אם אני בודק את פורט 80 אני מקבל הודעה שהפורט סגור (וכך כל שאר הפורטים) לדוגמא: http://www.speedguide.net/networktools.php אני מאחורי ראוטר פשוט של אדימקס. יש למישהו מושג?
-
- 23 תגובות
- 17k צפיות
-
-
שלום , אני מתלבט האם להתקין את הגירסה החדשה שיצאה 1.33NA ,כרגע הROUTER עובד על גירסה 1.21. האם לאנשים כאן יש ניסיון עם הגירסה החדשה? אשמח לתגובות .
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
בחודשיים האחרונים יש לי בעיות איטיות ואני לא מצליח למצות את החבילה שלי בהתחלה חשבתי שזה הספק והתברר שזה לא. יש לי 7MB בהוט והספק זה אורנג'. במקום להוריד ב 875KB אני מוריד ב 650KB כרגע ולרוב מוריד במהירות 750KB המקס שאני מקבל זה 840KB כל פעם שאני שם לב לאיטיות אני עושה בדיקת מהירות באתר של הוט בכתובת 213.57.1.12 וכל פעם זה תואם את האיטיות. כלומר אם אני מוריד מאתר ישראלי מסויים ב 650KB אני מקבל בבדיקת המהירות של האתר של הוט אותו קריאה משמע הבעיה אצל הוט ולא אצל הספק. השאלה מה אני יכול לעשות ? התקשרתי אליהם שלחו טכנאי לא עזר שלחו טכנאי בכיר ופתאום ברגע שהוא בא לא היו בעיות מהירות זה משגע אותי כי אני משלם להוט על משהו שאני לא מקבל מהם תמורה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה יש לי ראוטר של Edimax דגם BR-6204Wg, והיה מודם של Thomson (בתשתית HOT ובזב"ל) והיה בעיה בחיבור L2TP שפשוט המהירות הורדה לא עוברת את ה5KB/s לא משנה מאיזה אתר (ואני בודק באתרי בדיקת מהירות של הספקית), ברגע שהוצאתי את הראוטר מהמשוואה ועשיתי חיבור ישיר למחשב או עם ראוטר אחר (של 3Com) הכל תקין. הלכתי לפיקוק החליפו ראוטר לראוטר חדש מהקופסא, הגעתי הביתה חיברתי, אותה בעיה, התקשרתי ואמרו לי שאין מה לעשות וחייבים לחזור אליהם (שזה דיי בעיתי בשבילי הם רחוקים). חוץ מזה היתה לי בעיה אחרת במודם של הוט והחליפו לי אותו למודם של מוטורלה שחור קטן (דגם SB5101), ועדיין, מודם אחר ראוטר חדש מהקופסא אותה הבעיה. בשני הראוטרים של Edimax הגרסא מעודכנת לאחרונה (1.61) וניסית Restore to factory…
-
- 16 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום כולם, השבוע הציעו לי מחברת האינטרנט 12 מגה חינם לשנה הסכמתי והם חיברו. אני משתמש במודם SB4200 של מוטורולה ומחבר אליו שני מחשבים אחד בUSB ואחד ב-LAN. עשיתי בדיקה של המהירות בעזרת האתר speedtest.net במחשב עם הLAN זה הראה לי 12 מגה אינטרנט ובמחשב עם הUSB זה נשאר לי על 5 מגה (לפני שקיבלתי את ה-12 מגה היה לי 5 מגה) עכשיו השאלה שלי היא למה במחשב עם הUSB זה לא 12 מגה? למה זה נשאר על 5? ניסיתי לבדוק מה ההגבלה של ההעברת נתונים בUSB ולא מצאתי... אז אתם בערך המוצא האחרון שלי ובטוח שמבינים יותר טוב ממני אז מישהו יכול להסביר לי בבקשה מהי הבעיה? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://arstechnica.com/telecom/news/2010/04/welcome-to-mound-mn---home-of-250-data-tiers.ars
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר של לינקסיס מדגם WRT54GC שהינו נתב אלחוטי, עם 4 כניסות LAN כיום אני עובד איתו עם שלושה מחשבים, הכל אלחוטי. אחד מהמחשבים נמצא יחסית רחוק, והסיגנל נורא נמוך, אז יצרתי תשתית של כבל רשת מהנתב אל המחשב. איני מצליח לחבר את המחשב לראוטר, ולהלן כמה פרטים: 1. הכבל הוא כבל מוצלב, והבנתי שזה בדיוק מה שאני צריך בין כרטיס הרשת במחשב לבין הראוטר. (אגב, בהתחלה ניסיתי עם כבל ישר - זה גם לא עבד) 2. המחשב כרגע מחובר בכרטיס רשת אלחוטי, אבל זה לא נראה לי אמור למנוע ממני לחבר אותו גם באמצעות כבל רשת (מה גם שביטלתי כמה פעמים את החיבור האלחוטי, זה לא איפשר שום דבר חדש..) 3. עברתי על כל ההגדרות של הראוטר, לא מצאתי שום דבר שעזר לי. 4. קראתי כל מיני מאמרים לגבי הגדרות / אי.פי. / …
-
- 1 תגובה
- 4.3k צפיות
-
-
שלום חברים. כבר התיאשתי. יש לי שני מחשבים שעליהם מותקן וינדוס 7. אני רוצה לשלוט על מחשב B ממחשב A. המחשבים מחוברים על ידי ראוטר של אדימקס br 6524n. יש לי את הכתובות אי פי של שניהם. אישרתי למחשב לאפשר שליטה מרחוק. עשיתי פתיחת פורט בראוטר 3389, אישרתי לפיירוול לאפשר שליטה מרחוק. כשאני מנסה להתחבר המחשב מבקש סיסמא ושם משתמש. ניסיתי להיכנס בשמי, בשם administrator ניסיתי בלי שם משתמש. ניסיתי עם כל הסיסמאות שאני יכול להעלות על הדעת, כולל הסיסמא שהוינדוז מפיק לרשת ואני לא מצליח להתחבר. אני מיואש. מישהו יכול לעזור לי ולהסביר מה לעשות? תודה חנן
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני רוצה לרכוש מודם סלולרי (מחו"ל), בכוונה להתחבר לORANGE או CELLCOM בחיבור סלולרי. אני לא מבין בזה הרבה, ראיתי שיש כרטיסים ל USB ול PCMCIA. הבנתי גם שיש 3 סוגי חיבור: EDGE GSM GPRS מה זה בדיוק אומר, ומה אני צריך כדי להתחבר לחברות בארץ...? בנוסף, איך המהירות וטיפים אם יש.. פשוט בחו"ל זה עולה פחות מרבע מחיר. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב יש לי רשת עם שרת WIN2003 עם חלק מהמשתמשים אני מצליח להכנס וחלק מופחעה ההודעה: "לא ניתן להכנס למערכת כעת,משום שהתחןםSCHOOL אינו זמין" מה עושים? יש פרופיל משתמש נודד והרשאות למשתמש בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
אוקי יש לי אינטרנט 12Mb של בזק ותשתית הוט. יש לי מודם Terayon tj71 ואני רוצה לקנות ראוטר בתקן N וכמו כן חיבור אלחוטי של USB למחשב.... חשבתי על אלו: נתב: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8162 כרטיס USB: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9392 מה אתם אומרים? זה שווה? אתם מכירים איזה שהם בעיות עם רכיבים אלו? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עליי לבדוק ,או לחלופין, יש הצעה לנתב מסויים? תודה
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את הראווטר לשניהם ולהשתמש בו לגלישה בשניהם. למרות אין זה נשמע הגיוני, לי בכל אופן, האם זה אפשרי או שהפתרון הוא אלחוטי או שני ראווטרים, או אמצעי פיצול ? אציין כי ברצוני לגלוש בו זמנית או אחד מוריד ובאחר אני גולש. מה עליי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
הדרישות 1. תקן N 2. חיבור usb למדפסת ודיסק קשיח חיצוני 3. התאמה להוט 4. תקציב של עד 250-300 ש"ח האם הראוטר שבזק משווקת d link 2650 משווק בחנויות אחרות, והאם הוא מתאים לכבלים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתאר תחילה את המקרה ותוך כדי אגיע לבעיה. במשרד ישנו צורך לחבר נתב באחד מן החדרים כדי שאחד מהעובדים יוכל לעבוד על לפטופ ,תוך כדי לעשות שיתוף קבצים בין הנייד לנייח והדפסה במדפסת רשת שנמצאת אצל המזכירה. העניין הוא כך, שיתוף קבצים בין המחשבים במשרד ללא הנתב והלפטופ הוא תקין וכל שאר הרשת במשרד נגישה (יש מספר מחשבים). כאשר מוסיפים נתב, יש אינטרנט גם בנייח וגם בלפטופ (שניהם מחוברים לנתב אחד בחיבור חוטי והשני אלחוטי) ואף שיתוף קבצים בינהם, אך שאר הרשת כבר לא נגישה. כלומר, לא ניתן לגשת לשאר המשאבים ואף לא ניתן להדפיס במדפסת שמשותפת בין המחשבים במשרד. כל העניין נובע לעניות דעתי עקב חלוקת IP חדש בתת-רשת, ניסיתי לבטל את הDHCP של הנתב ללא הצלחה ,ניסיתי עוד מגוון דרכים ללא …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גם אחרי איפוס של 30 שניות פיזית עם הכפתור הקטן מאחור לא מצליח להכנס אליו.. מדובר ב3COM 100-75 ואני מנסה להכנס לכתובת 192.168.1.1 אשמח לכל עזרה תודה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! עברתי דירה והזמנתי טכנאי להתקנת טלפון, לא הייתי בבית בזמן ההתקנה ובהמשך קלטתי שהוא התקין את הטלפון בדיוק בנקודה שבה אני אמור להתחבר לאינטרנט (עם מודם של Thomson). המודם שהוא שם - Motorola Surfboard SBV5121. העניין הוא שאני לא רוצה להזמין טכנאי שוב אם אני יכול לפתור את זה בעצמי ואולי הם יכולים לדרוש ממני לשלם על זה(!). בכל מקרה, ניתקתי את המודם של מוטורולה וחיברתי את השני ואין בעיה להתחבר לאינטרנט. חיברתי את המודם של מוטורולה למחשב והוא מזוהה והורדתי לו דרייברים (לוינדוז 7) ככה שאני די בטוח שזה מודם גם לאינטרנט. אז השאלה היא איך אני גורם למודם של מוטורולה לעבוד גם לטלפון וגם לאינטרנט?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב למצוא שרת אחסון לאתר אינטרנט שאני וחברים שלי פותחים...אני צריך שרת לאתר עצמו ושרת סטרימיניג של וידאו ברזולוצייה גבוה (HD) אם מישהו יכול לכוון אותי לכוון זה יהיה נהדר תודה לכל העזרה!!
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום ברשותי נתב Edimax 6424n שאמור להחליף מודם ראוטר אסוס של בזק למטרת שיפור הקליטה בדירה. האם ניתן לחבר את ה EDIMAX אל ה ASUS ? או שאני צריך לרכוש מודם חדש - אם כן, אשמח לקבל המלצות. תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר PAR-720G, ומתאם לHPNA שמחובר למחשב אחר. פתאום היום המחשב שמחובר למתאם HPNA הפסיק לעבוד(האינטרנט כמובן), ושמתי לב שבראוטר שלי נורת הLINK הפסיקה לעבוד. המתאם השתגע וכל הנורות שלו מהבהבות במהירות ולא באותו קצב, ובדקתי עם מתאם אחר ומתקבלת אותה תוצאה כך שלדעתי זה נובע מזה שנורת הLINK לא עובדת בראוטר. ניסיתי לאפס את הראוטר, ולאפס בנפרד את הHPNA וזה לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הראוטור LinkSys WRT54GL ואינטרנט 12 מגה. כאשר אני מחבר את המחשב ישירות למודם אני מקבל את המהירות המלאה. אבל כאשר המודם מחובר דרך הראוטר אני מקבל 8 מגה (כ1000 ק"ב הורדה במקום 1600). האם יש איזה בעיה ידועה? אולי איזה הגדרה שמפריעה לחיבור? אשמח לעזרה!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
משרד התקשורת "הזדרז" להודיע היום שה-IPAD האמריקאי אסור לשימוש בישראל כי התקן ה-WIFI שלו אינו מותאם לתקינה האירופאית. http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/7/2057.pdf עדכון: קראו את הרשומה המפורטת שלי העוסקת בהרחבה בנושא זה -- כל המידע כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=666
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-