רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס רשת חיצוני שמתחבר בכבל USB , אני רוצה לפזר בבית את הרשתות שהוא קולט במחשב לשאר חלקי הבית , האם יש אפשרות כזאת משהו כמו חיבור הכרטיס למתאם ACSESS POINT או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
לא יהיו לי בעיות עם L2TP? רוצים להעביר אותי מהספק... הם לא תומכים יותר MPLS
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם ברשותי הראוטר האלחוטי שבכותרת . אני מחוברת עם כבל רשת לראוטר , אך בזמן האחרון אני שמה לב שישנה איטיות ברשת בכל האתרים שאני גולשת וגם קובץ ההורדה שאני מורידה מבזק בינלאומי כבר לא יורד במהירות המירבית המצהרת (כפ שנבדק על ידי בעבר). יש לי חשש מסויים שמי מהשכנים גולש על גבי הראוטר שלי (אין עוד משתמשים המחוברים אליי בבית) . 1) יש תוכנה שיכולה לנטר כמה משתמשים מחוברים על הראוטר ? או אופציה אחרת ? 2) איך ניתן לבצע , אם בכלל , חסימת כמות גולשים על הראוטר (אני מעוניינת לחבר עוד מחשב בקרוב בבית אלחוטית לראוטר שלי) ? לא מצאתי משהו רלוונטי בתפריטים של הראוטר . תודה מראש למי שעוזר
-
- 13 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני נכנס לאתר www.one.co.il ויש שם כתבות עם סירטוני וידאו , אך דפדפן גוגל כרום לא מציג אותם ( מראה מסך טלוויזיה בשחור..) . אני יכול לצפות רק דרך אינטרנט אקספלורר הרגיל . מה הסיבה לכך ? והאם יש תוסף עבור גוגל כרום ? (אני זוכר שבפיירפוקס שכבר הרבה זמן לא השתמשי היה תוסף IE שמציג דפים בעייתיםם כמו בעיית כתב ראי - בדפדפן אקספלורר)
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
אני פותח את הפורטים בסדר גמור וזה עדיין לא עובד !קבלו תמונה אם כל הפרטים ואיך שהכנסתי את הפורטים !
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר אל-חוטי איכותי (כרגע יש Edimax חוטי מלפני 7 שנים בערך), שיעבוד בעומסים יחסית גדולים, במחיר שפוי (אני לא מצפה למצוא משהו נורמלי ב- 200 ש"ח). תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש תוכנה או אפשרות כלשהי להגדיל את מהירות הגלישה/הורדה ע"י "גניבת" פס משכן שיש לו אינטרנט אל חוטי אבל לא מאובטח זאת אומרת שאיכשהו אני יוריד דרך שני המודמים תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הפעלתי את האפשרות של גישת HTTP לנתב מWAN אבל אני לא יודע אם איזה פורט אני נכנס נ.ב. ניסיתי פורט 80 ופורט 8080 (כמו בנתב הקודם שהיה לי) אבל זה לא עובד [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי אתר לחברי הכיתה שלי שבו אני רוצה שכל אחד יוכל להעלות קבצים ואוטומטית יראו אותם. אני עכשיו משתמש פשוט בFTP, ז"א , לא שמתי באתר אף HTML וזה פשוט מראה לי את האינדקס של האתר כשנכנסים. הבעיה היא שהאתר ממש מכוער...יש איזושהיא דרך\מערכת אתר שבה הוא מראה את כל מה שיש בתקיה של האתר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי אינטרנט 2.5 מגה של בזק בינלאומי שאני משלם עליו 35 ש"ח לחודש ויש התחייבות לעוד כשנה. לפני שבוע אמא שלי עשתה בבית טלפון של אורנג והם נתנו לה בנוסף לטלפון אינטרנט של 10 מגה. עכשיו אני גולש באורנג ומרוצה אבל תקוע עם ההתחייבות בבז"ב הם לא נותנים לי לצאת ממנה ואומרים לי שאם אני רוצה לצאת אני צריך לשלם את כל החודשים שנשארו. יש דרך לצאת מזה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני 3 ימים דיברו עם אבא שלי ואמרו לו שנפרסה תשתית של NGN באזור שלנו ושנוכל לשדרג את מהירות האינטרנט מ-4 מגה ל-10מגה. יום אחרי הוא אמר להם לשדרג ואמרו לו שתוך 24 שעות המהירות תגדל. אתמול בדקתי את המהירות וראיתית שאין שינוי. תמיד כשבדקתי מהירות בספיד טסט.נט התוצאות היו בסביבות ה: ואז התקשרנו לבזק ואמרנו להם שעדיין אין שינוי. אמרו לנו לנתק את המודם והראוטר מהחשמל ואז אמרו לי לחבר חזרה, חיברתי ואז אמרו לי שיש בעיה אצל הספק (012) ושיחזרו אליי כשהבעייה תיפתר (גם האינטרנט אצלי לא עבד, אין לי מושג אם זה קשור לבעיה). אחרי כמה דקות חזר לי האינטרנט ובדקתי מהירות. התוצאות היו בבדיקה אחת שמשום מה אני לא מוצא בהיסטורית הבדיקות היה גם 9.05. התקשרתי לבזק ואמרתי שהמהירות היא …
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש את המוצר הבא: זו נקודת WIFI שעובדת על הרשת הסלולארית והולכת איתך לכל מקום. אין לי בעיה להביא את המוצר מארהב ככה שלא משנה לי אם מוכרים אותו בישראל. הבעיה היא שאני צריך מכשיר כזה שלא נעול לסים מסויים ואני יכול להשתמש בו בארץ. לפי דעתי זהו מוצר מושלם לסטודנטים וחיילים בזמן שהיום האינטרנט הסלולארי זול ונגיש.
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
התקנתי שרת sbs 2008 עם exchange 2007 שם הדומיין הוא domainname.local כאשר אני יוצר יוזרים הם מקבלים תיבת דואר עם השם דומיין הזה לדוגמא moshe@domainname.local אני רוצה שהם יקבלו את האימייל שלהם עם שם דומיין אבל עם סיומת חוקית לדוגמא domainname.co.il איך אני עושה את זה? כמובן שאין ברצוני לחסוף את השם האמיתי ולכן כתבתי כאן domainname.local
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת אלחוטית במשרד של CISCO מידי פעם ישנם ניתוקים פעם פעמיים ביום אציתי לדעת איך אני יכול לנטר את הקונטרולר לראות אם הניתוקים אכן מה CISCO ולא מהמחשבים בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול חברתי את הרשת החדשה שלי: בצעתי בדיקה של העברת קבצים בין הנייחים: שלושה מחשבים מחוברים לרשת: אחד אלחוטי(באמצעות ראוטר 3COM) ושני נייחים שמחוברים כל אחד עם כבל רשת CAT5E לשקע רשת נפרד שמחובר לנתב 3COM גיגה , גם באמצעות כבל CAT5E. והנתב מחובר לראוטר באמצעות אותו סוג כבל. העברת הקבצים בין הנייחים מגיעה לקצב מקסימלי של 11.6 מגה/שניה מה עליי לעשות כדי לקבל העברה בין הנייחים של גיגה.(בנייד ברור לי שבגלל הנתב אקבל מקסימום 100) במאפייני כרטיס הרשת כתוב במהירות: 100 מגה , אולם הכרטיס תומך בגיגה וכך גם הנתב. שאלה שניה: שם קבוצת העבודה בברירת המחדל היה WORKGROUP בכל המחשבים והשיתוף עבד בסדר. כאשר שיניתי את קבוצת העבודה במחשב הראשי וקבעתי ססמא לשיתוף, עדין המחשבים האחרים הצליחו…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי שקע רשת וכבל CAT5E בשקע יש ששתי שורות לחיבור בחויטים(5 ו-5) הכבל 8 גידים וחוטי ברזל(מין הארקה). איך מחברים את 8 הגידים על מנת לקבל גיגה עם נתב מתאים.ומה עושים עם חוטי הברזל תודה
-
- 11 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
עוד מישהו חווה בעיות עם Rapidshare בימים האחרונים ? יש לי משתמש Premium. זה בקושי מוריד... לפעמים אני מקבל לינק והכל בסדר מוריד מעולה... אבל רוב הלינקים בקושי זזים. לפעמים לא מקבלים מהירות בכלל. אני בבזק ב"ל. NGN 10MB[br]פורסם בתאריך: 29.04.2010 בשעה 14:00:27 Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved. C:\Users\Daniel>tracert rapidshare.com Tracing route to rapidshare.com [195.122.131.7] over a maximum of 30 hops: 1 1 ms <1 ms <1 ms SL2141.siemens [10.0.0.138] 2 * 17 ms 17 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 3 * * * Request timed out. 4 18 ms 17 ms * bzq-179-80-241.static.bezeqint.net [212.179.…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי את האיי פי הזה: 192.168.0.15/27 אני לא מצליח להבין איך ה-27 קובע לי את המאסק איך אני יודע לפרש את שלושת הביטים האחרונים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מנסה לחווט שקע בגוויס בקיר לכבל שמגיע בצידו השני לארון התקשורת וצריך להתחבר ישירות לראוטר. החלטתי לחווט לפי תקן 568A וכאשר חיברתי את המחשב, מתקבל לינק מסויים, ונדלקות הנורות בכרטיס רשת, והוינדוס מציג על כרטיס הרשת במשך זמן ממושך identify ובסופו של דבר כותב Unidentified Network - ואין כל אפשרות ל PING בחיבור כבל סטנדרטי מוכן, הכל עובד מצויין מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, אני חושב על להקים בבית רשת אלחוטית שמבוססת על ראוטר (עם wifi) שמחובר למודם USB סלולארי, ככה שכשאני יוצא מהבית אני אוכל לקחת את המודם איתי ולהנות מהאינטרנט גם בחוץ על הלפ טופ. האם קיים מודם כמו שתיארתי? יש בעיות אחרות עם מה שתיארתי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעיה עם נט סטיק של פלאפון בווינדוס 7. אוקי, אין לי ממש מושג עם זה וכל הנט סטיקים למיניהם, אבל הבנתי שזה לא תומך בווינדוס 7. זה פשוט עושה roll back בהתקנה של הדרייבר. בקיצור מצאתי עכשיו באתר של פלאפון דרייבר שמיועד ל-7. http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/CatalogDevices/Novatel_MC950D/PlatformDevicePhone,89.aspx הורדתי את הדרייבר, הכל מותקן והכל, עכשיו אני מגיע לתוכנה ורשום לי ready. אני לוחץ connect ןזה פשוט לא מתחבר ומתנתק ושוב חוזר ורושם ready. למישהו יש מושג איך מפעילים את הדבר הזה?
-
- 4 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
האם אפשר במחשב אחד להוריד קבצים אבל שישתמש באינטרנט שמחובר עם כבר הרשת וגלישה תשתמש ב WIFI?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. רציתי לדעת האם עוד מישהו נתקבל בזה(ב 012 או חברה אחרת) כשהיה בחוב לספקית האינטרנט. למי שלא, להלן הסבר: כשיש חוב, אז כל כמה דקות, כשאתה מקיש כתובת חדשה בדפדפן, אז קופצת הודעה פולשנית שיש תשלום חוב(במקום הכתובת המבוקשת). וזה עוד במקרה הטוב, כי הרבה הורדות RS נדפקו לי בגלל זה. לכל אלו שחושבים - אז תסדר את החוב, מה הבעיה? אז זהו , שהיה סופ"ש, ולא היה שרל"ק זמין, ואח"כ אכן הסדרתי את החוב, אך עדיין המשכתי (ואני ממשיך) לקבל את ההודעות האלו. פניתי אליהם , והם טוענים שלוקח להם עד 24 שעות לבטל את ההודעה הנ"ל(למרות שעברו יותר מ-24 שעות מאז שסידרתי את החוב), ואין להם מה לעשות בנידון. עדכון בלייב- פניתי אליהם והסברתי להם שלא הגיוני שהם ידפקו לי את הגלישה אבל עדיין יגבו ממני תשלו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב PC עם מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate. המחשב מחובר קווית לראוטר שמחובר למודם. הראוטר משמש עוד שני מחשבים נישאים להתחברות לאינטרנט אלחוטית. עם הזמן גיליתי בעיה די מעצבנת: שימוש בישומים מאוד מסוימים שקשורים לאינטרנט מנתקים לי את החיבור. יש לציין שהחיבור עצמו נשאר תקין (המחשבים האחרים אינם מתנתקים, כלומר המודם והראוטר ממשיכים לתפקד כרגיל, מה שאומר שמשהו במחשב שלי לא בסדר). הדרך היחידה לשחזר את החיבור אצלי היא אתחול המחשב שלי. דוגמאות: 1. כשאני מנסה לעשות Attachment של קובץ להודעה ב- Gmail (ב- Hotmail למשל הבעיה לא קיימת). 2. כשאני מנסה להקיש סיסמה באתר מסוים כדי להיכנס אליו. יש רעיונות לפתרון?
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים הטרקרים של Torrentleech לא עובדים לי... אני עם כבלים ובזק בינ"ל. משתמש ב-uTorrent. שום דבר לא השתנה בהגדרות. ה-utorrent לא מצליח לתקשר עם הטרקרים של TL משום מה (האתר שלהם עובד לי ואני יכול להוריד טורנטים). זה רק אצלי?
-
- 248 תגובות
- 29.1k צפיות
-