עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. ברשותי מחשב PC עם מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate. המחשב מחובר קווית לראוטר שמחובר למודם. הראוטר משמש עוד שני מחשבים נישאים להתחברות לאינטרנט אלחוטית. עם הזמן גיליתי בעיה די מעצבנת: שימוש בישומים מאוד מסוימים שקשורים לאינטרנט מנתקים לי את החיבור. יש לציין שהחיבור עצמו נשאר תקין (המחשבים האחרים אינם מתנתקים, כלומר המודם והראוטר ממשיכים לתפקד כרגיל, מה שאומר שמשהו במחשב שלי לא בסדר). הדרך היחידה לשחזר את החיבור אצלי היא אתחול המחשב שלי. דוגמאות: 1. כשאני מנסה לעשות Attachment של קובץ להודעה ב- Gmail (ב- Hotmail למשל הבעיה לא קיימת). 2. כשאני מנסה להקיש סיסמה באתר מסוים כדי להיכנס אליו. יש רעיונות לפתרון?

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  2. שלום, מצטער מראש אם פורום הזה לא מקום מתאים לשאלה כזאת, אבל הסיפור הוא כזה: אני גר בבית גדול עם כמה שכנים ונקודת גישה לInternet אחת. נכון לעכשיו גישה היא Wire less, אבל מסיבות מסויימות אנחנו חייבים לפרוס רשת. כלומר אנחנו צריכים המון, משהו כמו 50 מטר של כבל, כמה switchים וציוד לחתוך את הכבלים. אז השאלה היא איפה תמליצו לקנות את כל זה בכסף סביר באזור גוש דן (יותר ראשון)? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אהלן חבר'ה יש לי משתמש פרמיום באתר ראפידשאר,עכשיו לטענתם זה שאני מוריד על 0.5KB לשנייה זה בגלל הספקית שלי, בזק בינלאומי. בזק בינלאומי אומרים שזה בבדיקה וזה לא חסימה מצדם! יש אפשרות לדעת מאיזה צד הבעיה?

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by Roieba,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה (באם קיים), על מכשיר שמגביר את עוצמת קליטת אות הרשת האלחוטית. מה שאני מחפש זה מכשיר יחידאי, שלא מחובר לכלום פרט לחשמל והינו קולט את האות מהרשת המזדמנת ומשדר אותו בעוצמה חזקה יותר. איני יודע איך בדיוק הוא נקרא, אבל שמעתי שיש מכשיר כזה - אודה לכם על עזרתכם. תודה.

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  5. אז ככה , יש לי שקע של אינטרנט בחדר ואני רוצה להעביר אותו, כמובן שהוט רוצים 200 שקלים חדשים(aint gonna happen) האם אני יכול פשוט להוריד את השקע האינטרנט ולהעביר אותו לשקע אחר גם נקודת כבלים, פשוט עם חיבור ישן בבית בלי שום בעיות מיוחדות? תודה

• 5 תגובות
    • 6.5k צפיות
  6. Started by itaic,

שלום לכולם במחשב הראשי יש לי ווינדוס 7 ואני מצליח דרכו לגשת לקבצים שנמצאים במחשב השני. במחשב השני יש לי ווינדוס XP אך אני לא מצליח לגשת לתיקיות משותפות שנמצאות במחשב הראשי. סימנתי את התיקיות לשיתוף במחשב הראשי עם הרשאת קריאה ל EVERYONE, ובמחשב השני כשאני לוחץ על "הצג מחשבים בקבוצת עבודה" אני רואה את הראשי, אך אני לא יכול להיכנס אליו. כשאני מנסה ללחוץ עליו (על המחשב הראשי) אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה לגשת ואין אפשרות שימוש במשאב רשת זה. מה הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  7. Started by vsTOwn,

אני מתכוון ללכת ולהחליף את ה Siemens sl2 141 לDLINK 2760u של בזק,קודם כול יש לי 2 מתאמי רשת אבל אחד של EDIMAX ואחד של בזק ישן... האם לפעילות יותר טובה אני צריך להחליף אותם? דבר שני,האם הראוטר הזה יותר טוב מהישן שלי? שמעתי יש לו מספר בעיות של התחברות לאתרים מוצפנים,שידור למרחקים יחסית רחוקים(יש לי מחשב בסלון וכבר עכשיו הרמת קליטה היא בסביבות ה 3 פסים האלה,ככה שזה לא יעשה גרוע יותר) ובכללי האם אתם מציעים לי לשדרג אליו?

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  8. שלום לכולם יש ברשותי נתב+מודם של בזק TP-LINK מדגם DSL 2650U הנתב מחובר בצורה קווית למחשב שולחני אשר נמצא בקומה הראשונה. במחשב השולחני הצלחתי לפתוח את הפורטים של האמיול הפעלתי את אופציית ה-UNPN בנתב וגם בוירטואל סרבר הגדרתי פורטים. חשוב לציין שהיה עליי להגדיר למחשב אי-פי ידני קבוע . את אותו התהליך עששיתי למחשב הנייד אך הוא מחובר בצורה אלחוטית ומימנו אני גולש מהקומה השניה. אך שם איני מצליח לפתוח פורטים של אמיול ויש לי LOW ID אין לי אנטיוירוס וגם לא פייארוול וגם הפאיירוואל של הוינדואוז מכובה . יש לי וינדואוז VISTA . למישהו יש פתרון? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. עשיתי בדיקת פורטים ביוטורנט הוא כתב לי שהפורט לא פתוח אך עדיין אני יהיה מסוגל להוריד. ואני באמת מוריד גם על 1MB לשניה. הנה תמונה: ועשיתי עוד בדיקה באתר: SpeedGuide.net :: Network Tools וכתוב לי שם: Port XXXXX does not appear to be open. עכשיו אני לא מבין מה לא עשיתי בסדר... למה הפורט חסום ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Hapasan,

אני מנוי בבזק+בזק-בינלאומי ושדרגתי לאחרונה ממהירות 5 מגה ל-15 מגה. אני עובד עם מודם+נתב Simens SL-141 שהוגדר כמודם בלבד, ונתב Linksys WRT160N. הנתב עובד בסיגנל Mixed ובתדר 6. ניסיון לשחק עם ההגדרות האלה הוביל להתנגדות מצד הראוטר/ירידה באיכות החיבור. כשאני בודק מהירות הורדה דרך אתרי בדיקה שונים, אני מקבל מהירות של 15 מגה. לעומת זאת, כשאני מנסה להוריד משרתים של Rapidshare אני מקבל מהירות שעומדת על 1MB/s (כלומר, מהירות שמתאימה ל-8 מגה אאל"ט). זה לא קרה במהירות 5 מגה. במהירות 5 מגה קיבלתי מהירות של 600kb/s דרך שרתי Rapidshare. למישהו יש רעיונות? תודה, הפסען.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by atila3,

שלום רב לכולם! אני מדריך נוער וברצוני לפתוח חדר מחשבים עבור הנוער. רציתי לדעת אם ישנה אפשרות כזאת לקנות מחשב אחד חזק ושכולם יתבססו עליו ויוכלו לשחק משחקים כגון ניד פור ספיד וכו' אודה לכם אם תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  12. Started by maxwell10,

האם בבית עם 4 עמדות מחשב ניתן לחסוך את ארבעת המחשבים ובמקום לקנות שרת שמתחבר ל 4 מקלדות, עכברים, מסכים ורמקולים?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם לאחר שנתיים של עבודה הראוטר שבק חיים כל דבר שניסיתי לא עזר לכן אני רוצה להתקדם לראוטר חדש. השאלה שלי, כרגע יש לי PS3 שיכול להתחבר בתקן N ומחשב נייד ללא היכולת כזאת PS3 משמש לי כסטרימר ואני מעביר קבצים מהמחשב ל-PS3 בעזרת התוכנה שגם ממירה את הקובץ מ-MKV בראוטר שהיה לי עד עכשיו העסק קרטע עד יאוש האם השקעה בראוטר בתקן N יעזור וישפר משמעותית את הנושא? או שבגלל שהמחשב לא תומך תקן N אז זה לא משנה? (כל החיבורים הם אלחוטיים)

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  14. משרד התקשורת ממשיך לזגזג והערב אישר את השימוש ב-ipad בישראל. http://m.globes.co.il/ArticlePage.aspx?cat=2&i=0&single=0

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  15. שלום לכולם. הנתב שלי שבק חיים, וצריך חדש... יש לי 2 שאלות: 1. מה עדיף - מודם + ראוטר או מכשיר משולב? החיובי בנתב זה שהוא חוסך מקום, השלילי אין לי מושג... 2. הציעו לי בנטויז'ן 3 נתבים: DLINK - שהנתב הראשון שהיה לי היה שלהם, היה אמין אבל גם שבק חיים בשלב מסויים EDIMAX - הנסיון הקצר שלי איתם ( כרטיס רשת אלחותי ) היה מר - הכרטיס רשת האלחוטי לא הפסיק לעשות בעיות עם WINDOWS 7 ( מה שאין עם הכרטיס הנוכחי של TP LINK ). בנטויז'ן אמרו לי שזה נתב שמגיע עם 3 אנטנות והוא המומלץ ביותר ( באיזור 370 ש"ח ) LEVEL ONE - איתם לא היה לי ניסיון, ולפי האיש שדיברתי איתו בנטויז'ן זה נתב שעושה הרבה בעיות והרבה אנשים מתלוננים על התנתקויות ( המחיר שלו גבוה יותר מזה של EDIMAX, עולה 450 ש"ח ),…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by rotman,

לפני כמה חודשים שאלתי פה והדעות היו חלוקות. עכשיו אני באמת הולך לקנות אחד , אז מה הכי שווה בשוק ביחס למחיר של עד 350 ש"ח? תודה רבה על העזרה.

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. ברשותי BR-6524n של אדימקס ומחשב נייד, שניהם תומכים בתקן N הכרטיס רשת במחשב הנייח הוא 10/100 (האם זה מגביל אותי?) הראוטר בחדר והלפטופ בסלון, מרחק של 4 מטר ללא מכשירי חשמל באמצע חוץ מטלויזיה, קירות רגילים (לא ממד) רוב הזמן הלפטופ מצליח להתחבר לרשת האלחוטית ולגלוש אבל במהירות נמוכה (100 KB כאשר החיבור בפועל הוא 5 מגה) כאשר אני מנסה להעתיק קובץ מהמחשב הנייד לכונן משותף הוא אינו מצליח למצוא אותו במרחק הזה ואם כן אז הוא נכשל באמצע העתקה, רק כאשר אני מתקרב לנתב הכל כשורה. חשוב לציין שהגדרתי את הראוטר לשדר אך ורק על N (לאחר ש B+G+N היה אותו דבר וקיויתי שאולי זה יעזור) ניסיתי להוריד את האבטחה (WPA2) אך גם זה לא הועיל. בנוסף, לא יודע כמה זה רלוונטי, אבל במאפייני החיבור האלחוטי בניי…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by 00Amir,

לי יש רשת אלחוטית בבית וגם לשכנים. במחשב יש לי כרטיס WIFI USB שמחובר לרשת שלי. אם אני קונה עוד כרטיס כזה USB ומחבר אותו למחשב, יש מצב שאני יוכל להתחבר ל 2 רשתות אלחוטיות בו זמנית? ז"א להוריד קבצים במהירות יותר גדולה ??

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  19. בזמן האחרון באחד ממחשבים עוצמת האות פחתה ל 12-24 Mbps (במקום 54) הזזתי את הנתב וגם את האנטנה שמחוברת לכרטיס הרשת,והבעיה לא נפתרה מה עוד ניתן לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. יש לי אפשרות להשיג אותו אבל לא ברור לי אם יעבוד בצורה טובה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. שלום, יש לי שני מחשבים, האחד נייח עם XP ומחובר קבוע לאינטרנט ויש לו כרטיס Wireless, והשני נייד עם XP אבל אין ברשותי נתב אל-חוטי. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את החשב הנייד דרך המחשב הנייח לאיטרנט. תודה, אלי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שאלתי בפורום בחו"ל אבל הם לא הבינו אותי או שאני אותם. בכל אופן אני שואל כאן אולי יש בעל נסיון או ידע בתחום. נאמר שיש לי מחשב שמחובר לרשת אחת באמצעות כבל רשת. אני רוצה להוסיף על אותו מחשב מתאם רשת אלחוטי בחיבור USB ולהתחבר לשתי הרשתות בו זמנית. אפשרי? במידה ודבר כזה אפשרי, כיצד אני בוחר איזה תוכנות יעבדו עם איזה משתי הרשתות? אני עובד על WINDOWS 7 32BIT

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Sharks,

התחילו לחסום? בעיקר שישי שבת. ובערבי הימים האחרים? מה נשאר? אורנג'? :'(

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  24. Started by Posford,

איזו הצפנה כדאי לבחור WPA pre-shared key או WPA RADIUS? בתוך האפשרויות האלו מה יותר מומלץ: WPA(KTIP)/WPA2(AES)/WPA2 Mixed? ובאפשרות של Key Format מה יותר מומלץ Passphrase\Hex (64 characters? אשמח אם תוכלו להסביר קצת על כל סוג הצפנה, וכמה תווים מומלץ לשים ברשת האלחוטי. האם מבחינת אבטחה כדאי להגדיר את הרשת במצב HIDE? האם צריך להגדיר Firewall? ואיפה להיכנס שם Access Control\DoS? מהי האפשרות WPS? איפה עושים הפניית פורטים: ב- NAT או ב- Port Forwarding? אגב איזה קושחה הכי מומלצת לנתב, כרגע יש 1.58, יש מתקדם יותר? כדאי לעדכן? תודה רבה על העזרה!!

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. האם ניתן בצורה כלשהיא להגביל את רוחב הפס שמשתמש המחובר לרוואטר יכול לקבל ?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.