רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
אנו נכנסים לדירה חדשה(יד שנייה) 5 חדרים. איך דבר כזה נעשה? ומה העלויות? האם כל החוטים מתנקזים למקום אחד(איפה שהראוטר נמצא) וזהו?
-
- 7 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
עשיתי היום רשת אלחוטית בבית וניהיה לי LOD ID באימיול בשני המחשבים מה שלא היה לי לפני הרשת. עכשיו אין לי מושג על כל הפורטים וכל אלה אז בבקשה מי שיכול לתת לי הסבר ולהדריך אותי זה יהיה מצויין. יש לי ראוטר מבזק-סטור : ROTAL RTA 1025W
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני זוכר פעם שהייתי כותב משהו בrun כאילו הייתי כותב משהו במקום הזה שאתה מגיע אליו ע"י לחציה על Start ואז run, קיצור אני מקווה שהבנתם על מה שאני מדבר כי ההסבר לא היה הכי מובן, קיצור קיצור אחרי שהייתי מקליד היה נפתח חלון ואז הייתי רושם את השם של המחשב השני או את הכתובת האייפי שלו אתם יכולים להגיד לי מה לרשום ב run כדאי לעשות את כל מה שתיארתי עכשיו?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום רב , יש לי לפטופ בבית ואני מעוניין לחברו לרשת האינטרנט באופן זמני , בבית אין לי חיבור DSL. האם יש איזושהיא אפשרות שאיזו חברה תתקין לי את המודמים האלחוטיים שלה ושאני אוכל לגלוש דרך השרתים שלה ?? או יש למישהו פתרון איך אני מחבר את הלפטופ הזה לרשת האינטרנט המהיר **המצב הנ"ל הוא רק לחודש**
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי סטרימר וחיברתי אותו ברשת קווית לראוטר הישן הזה: Edimax BR6214K אני מניחה שאחת הסיבות שבגללן סרטי FULL HD נתקעים זה בגלל התקן ומהירות העברת המידע בו, ולכן החלטתי לקנות ראוטר חדש. אין לי צורך במוצר יקר מדי, אלא אחד שפשוט יעשה את העבודה עם הסטרימר וישאיר את הרשת הביתית שלי נחמדה כמו שהיא עכשיו. תקציב: עד 200 ש"ח. תודה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כחלק מעבודה שאני מכין בסמינר במימון אני צריך לבדוק עלויות של רוחב פס... בדקתי קניה של סיבים אופטים לאינטרנט. העניין הוא שהחיבור די יקר והרוחב פס לא ממש גדול... נגיד OC192 בעל רוחב פס של 9.6 גיגה. זה בסה"כ 9600 מגה לשניה וזה נותן רק 6,400 אנשים שיש להם מהירות של 1.5 מגה. ה OC192 עולה כ 2.5 מיליון דולר בחודש... אז מאיפה הרווח של חברות האינטרנט? כתובת האתר של מחירים של הסיבים: http://www.infobahn.com/research-information.htm
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, אני צריך ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי לדירה בגודל 120מטר אני מאזור נתניה,אנא לא לעבור את תקציב ה250 לשניהם, תודה. עריכה: אנא להעביר בבקשה את האשכול לפורום "רשתות ואינטרנט",תודה.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היום חבר שלח קישור לאתר של הספקית החדשה "פאסט" - www.fast.net.il מישהו יכול לאמת אם מדובר במשהו אמיתי? כי האתר נראה צעצוע כנ"ל לגבי כל הטקסטים. אני יודע שאדם פרטי לא יכול לקנות דומיין net.il אבל אולי עשו איזו קומבינה.. אז, מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה יש לי מהירות מחרידה בהורדות, רציתי לדעת אם אני היחיד בסיפור...
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני ממש אשמח לקבל חומר ממישהו לגביי הנושא הנ"ל כתבה,מאמר. כול דבר שהו יעזור תודה
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח עם ראוטר DL-524, דרכו מתחבר מחשב נייח שני ומחשב נייד ברשת אלחוטית. תמיד יש ניתוקים מעצבנים למחשב הנייח השני ולמחשב הנייד, שנפתרים רק עם איתחול הראוטר והמודם. המודם הוא מדגם B-focus 312. אני נמצא בבזק ובבזק בינלאומי. איפה יכולה להיות הבעיה? תודה, אבי.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני מבטל את הפירוואל בנתב האלחוטי שלי? .לא יורד לי כלום מהאמיול
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כמו לרבים מכם את ה- B-Focus 270PR Router שקיבלתי מבזק-סטור. וכמו רבים מכם, גם אני קניתי hub (או switch) במקרה שלי ואני מנסה להפוך את המודם לראוטר. קראתי כבר את המדריך שפורסם באתר אבל בכל זאת נתקעתי באחד השלבים (מי שעשה את זה יבין): 1. נכנסתי ל wan setup 2. בחרתי בחלק התחתון באופציה הראשונה (8,48) 3. בחרתי באופציה הרביעית - pppoa 4. העברתי ל- vc multiplexing 5. סימנתי וי ב- enable NAPT 6. הכנסתי pppoa ו- user בתור יוזר וסיסמא 7. לחצתי modify 8. זה תקוע על negotiating ולא הופך ל- active או on הוא לא הופך ל- active או on אף פעם... ניסיתי להתקדם הלאה בשלבים ועשיתי strat ל- DHCP וגם עשית save ואז reboot וגם הפכתי את כרטיס הרשת מ- IP סטטי ל- DHCP וגם עשיתי …
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שאני משחק משחקי רשת אז בסרברים בחו"ל יש לי 100ms אבל שאני משחק בגרמניה יש לי 300ms מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
כבר קרוב ל-10 שנים אני סוקר טכנולוגיות כבילה אלטרנטיביות - אלחוטיות, כאלה הפועלות על כבלי חשמל או כאלה העושות שימוש בחוטי טלפון. פעם אחר פעם אני מתאכז מהביצועים הירודים של טכנולוגיות אלה ומההבטחות למהירות, המתגלות הריקות מתוכן. לכן, כשנגשתי לבחון את ה-ECB6200 הפועל בתקן MoCA 2.0 ומבטיח מהירות של 1Gbps על גבי כבלים קואקסיאלים, הייתי כרגיל - מאוד סקפטי. בסקירה המצ"ב תוכלו לקרוא על תכונות המתאם ולהתרשם מהביצועים יוצאי הדופן שלו. http://www.netcheif.com/blog/?p=6596
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
הי, האורנג בוקס בן השבע שקיבלתי מאורנג מתחיל לעשות בעיות. אני מחפש יורש. סוס עבודה מוכר ואמין במחיר של גג 100 דולר. אשתי שבוע הבא בניו יורק ואני רוצה להזמין לה למלון. יש לי ברשת מחשב אחד בכבילה ואחד אלחוטי, שלושה טלפונים וטאבלט, סטרימר אחד בכבילה ואחד אלחוטי. הכל בדירה אחת קטנה. האורנג בוקס לרוב בסדר אבל לפעמים מסרב לחבר את הסטרימר או בכלל מפסיק לשדר. אני רוצה לקנות נתב ותיק ולא דגם חדש ולא מוכר. כמה מועמדים שמצאתי באמזון: Netgear N750 Wireless Dual Band Gigabit Router (WNDR4000) Netgear AC1200 Smart Wi-Fi Router (R6220) D-Link AC1200 Wi-Fi Router (DIR-842) המלצות? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
יש לי מודם סלולרי של פלאפון ALCATEL USB One Touch X220 HSPA כשאני מחבר אותו למחשב נייח עם XP הוא עובד בלי בעיה. עד לפני שבועיים הוא עבד טוב גם עם מחשב נייד עם ויסטה אבל מלפני שבועיים בערך כשאני מחבר אותו ומפעיל את התוכנה שלו HSPA USB MODEM אני מקבל הודעה no device הסרתי את התוכנה והתקנתי מחדש ועדיין הוא לא מזהה את המכשיר. ב"מחשב" אני רואה את 2 הכוננים של המודם (1 מיועד למיקרו SD) יש למישהו עצה, תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום, הפכתי את האינטרנט כדי לקבל מידע על פתיחת הפורטים, ומה שמצאתי לא עזר, הגדרתי את הראוטר לפי המדריכים שרצים ברשת אבל זה לא עבד. הנה התמונות: הפורטים שרשומים באימיול: ההגדרות של הפורטים שפתחתי לפי מה שמופיע באימיול: ההודעה של הLOW ID לא רוצה להעלם: אנא עיזרו לי אני אובד עצות.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אז לאחרונה עברתי דירה ומצאתי את עצמי בסאגה בלתי נגמרת עם האינטרנט. בקצרה: מאז ביקור הטכנאי בדירה החדשה אני חווה ניתוקים בלתי פוסקים בקו עצמו, בערך כל 30-40 דקות. החלפתי מיקרו-פילטר וכבל טלפון, לא עזר. הורדת המהירות מ-100 ל-40 הפחיתה קצת את התדירות, אבל לא פתרה את הבעיה. הסיפור במלואו: אני לקוח של 018 כבר כמה שנים טובות. באמצע דצמבר עברתי דירה ותיאמו לי טכנאי ללא עלות שיבדוק את הקו בדירה החדשה ויחבר מה שצריך בתיבה של בזק או god knows what. הטכנאי הגיע, בדק, הראוטר התחבר לאינטרנט, והוא הלך לדרכו. התקשרתי ל018 להגיד להם שהטכנאי היה ושנראה שהכל בסדר. הנציגה שם הציעה לי לשדרג מ-40 מגה שהיה לי עד היום ל-100 ונעניתי בחיוב כי התשתית בדי…
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
שלום. עשיתי Hibernate, הלכתי ללימודים. חזרתי והפעלתי, והלפטופ לא מתחבר לשום רשת אלחוטית! זורק Errorים מוזרים לאללה, שהרשת שאני מנסה להתחבר אליה כבר לא בטווח ולנסות לעשות refresh ולהתחבר למשהו אחר. (DUH!) הנה הדברים שניסיתי: 1. ריסטארט. 2. לכבות ולהדליק את ה Wifi ידנית (fn+f2..) 3. להתקין מחדש את הדרייבר. 4. לשנות את השם של הרשת (לשנות את ה ssid ממסך הניהול דרך האייפון שמתחבר בלי בעיה) ולעשות ריפרש, לראות אם הוא רואה את השם החדש, והוא אכן רואה וזורק את אותה השגיאה. 5. להתחבר כאשר אינטל מנהל לי את ה wifi ולא Windows, פה הוא גם לא הצליח אבל במקום שגיאה מפגרת ולא הגיונית הוא פשוט אומר: "unable to connect" בלי סיבה. 6. להתחבר לרשת של השכנים, הוא לא מצליח לכלום. לרש…
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום. אפשר לחבר מנקודה קווית (נקודה שראוטר קווי מספק לה את האינטרנט) ראוטר אחר שיספק WIFI? (אני לא רוצה להגדיל את עצמת השידור האלחוטי של הראוטר הראשון, אלא ליצור עוד מקור שידור.)
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=487069.msg4168331#msg4168331
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.tftcomputers.com/terayon.jpg * It calls "Terayon" ... Whoever That Gots it ... Please gimme a link or even send me @ the icq (161371997) thanks.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין לינוקס על המחשב שאליו מחובר המודם, האם אפשר להתקין רשת ביתית פשוטה בין המחשב המארח שיהיה עם לינוקס לבין מחשב אורח עם XP ?
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-