רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לבית של ההורים שלי ראוטר , תקן N ממש לא חובה רק שיהיה יציב ללא ניתוקים , כי אני בא לשם רק פעם בשבוע או שבועיים . ושיהיה קליטה טובה לבית בן שתי קומות . אני קונה רק עם PAYPAL אז תביאו לי בבקשה המלצה מאיביי או DX וכולי . תודה לעונים .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשבוע האחרון או יותר אני מקבל הרבה את ההודעות האלה מהאנטי וירוס: SYMANTEC ENDPOINT 11.0.6000.550 Denial of Service "UDP Flood Attack" attack detected. Description: An excessive number of User Datagram Protocol (UDP) packets are being generated on this computer causing 100% CPU utilization. ואז האנטי וירוס מנתק את החיבור לאינטרנט ל10 דקות. וכותב את ההודעה הבאה: Traffic from IP address 10.0.0.138 is blocked from 10/05/2010 18:35:00 to 10/05/2010 18:45:00. לפעמים אני רק מתחבר ונכנס לדף הבית של גוגל תוך שניות מופיע ההודעה הנ"ל לעומת זאת יש ימים שלמים שאין בעיה, מה זה אומר? ומה הפתרון? בתודה לכולם!!!!!!! ----------------עריכה-------- אני לא מבין בזה וחפשתי קצת אך לא מצאתי,…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך לחבר מודם שנמצא אצלי בחדר למחשב של אחותי בכבל USB. הקטע הוא שהכבל צריך להיות באורך של כ-8 מ'. אף פעם לא ראיתי כבל USB כזה ארוך... אבל אני מניח שאפשר לקנות כבל מאריך USB או משהו בסגנון האם כבל כזה ארוך מהמודם זה רעיון טוב? ניתוקים? בעיות צפויות? תודה אנשים.
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי ראוטר של EDIMAX - BR6104K קווי מלפני בערך 3 שנים (אולי 4). הבעיה היא שהוא מגביל את המהירות של האינטרנט לבערך 7.5 (1000 ק"ב בשנייה - הורדה) לעומת ה 12MB שאי אמור לקבל. התקשרתי היום לבזק בינלאומי - הספק שלי,חיברתי את המחשב ישירות למודם והתקנתי חייגן לפי הוראתם, עשיתי בדיקה של המהירות שהתשתית נותנת לי (HOT) וגם המהירות שהם נותנים לי ושתי הבדיקות יצאו תיקנות, כלומר המהירות הייתה 12MB כמו שאמרו להיות (1500 ק"ב בשנייה הורדה). לאחר שהחזרתי הכל למצב הרגיל עם הראוטר המהירות ירדה חזרה ל 7.5MB מכאן שהראוטר בעייתי ולא מאפשר גלישה מהירה יותר. הבחור מבזק נתן לי מספר של החברה שמיבאת את EDIMAX בארץ (בעצם התמיכה שלהם בארץ), בטענה שאולי עדכון קושחה של המכשיר יוכל לפתור …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רובכם מכירים את מחלקות "שימור הלקוחות" של בזק, HOT וספקי האינטרנט. היום נאלצתי לדבר הן עם זו של בזק, לגבי חידוש מבצע בחיבור ADSL במהירות 1.5M להורים שלי והן עם זו של בזב"ל לגבי חיבור האינטרנט שלי במהירות 5M. עם כל אחת מהן בזבזתי משהו כמו רבע שעה במשחקי חתול ועכבר המתוארים כאן: http://www.netcheif.com/blog/?p=690 למי שזה מעניין אותו: עבור ADSL ב-1.5M הוצאתי מחיר של 51.90 לחודש + שובר לקפה ועוגה ועבור חיבור 5MB בבזב"ל אני אשלם ב-18 החודשים הבאים 34.75 שקל + שובר לאימון פילאטיס.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רשת קווית 100MBIT הכבלים מחוברים לראוטר TPLINK 941N, כיביתי את השידור האלחוטי. 3 מחשבים וסטרימר על הרשת. האם קצב העברה של 4.5MB/S (מקסימום) זה נורמלי? לפי ההגיון שלי זה צריך להיות תיאורטית מקסימום 100/8=12.5MB/S
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של אדימקס 6424n ומערכת הפעלה windows7. אני מתלבט בין 3 דגמים: TP-Link TL-WN821N Edimax EW7718UN Edimax EW7717UN (לא ברור מה ההבדל בין שני הדגמים של אדימקס, חוץ מההפרש במחיר) תודה.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שמתי לב שמאז השדרוג לגרסא החדשה אני רואה את נתון ה-OVERHEAD, יש לציין שהוא מאד גבוה ובמהירות הורדה של 1000KBS עומד על כ-100+. הדבר קורה גם ב-UP ביחס דומה פחות או יותר... הייתי שמח לדעת מה זה, והאם מדובר בתקלה ?
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בוקר טוב ברצוני לרכוש כרטיס רשת נוסף באפיק PCI-Express (החריץ היחיד שנשאר לי פנוי) מברור זריז הבנתי שזה לא ממש נפוץ בארץ.. לכן פניתי ל EBAY וראיתי שיש הפרשים בעלות בין הכרטיסים האם יש צדק או סיבה של ממש? כרטיס 1 http://cgi.ebay.com/PCIe-PCI-Express-Gigabit-Ethernet-LAN-Network-Card-7J-/220549578486?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3359c77ef6 כרטיס 2 http://cgi.ebay.com/PCI-E-PCI-Express-Gigabit-Ethernet-LAN-Network-Card-/320522647666?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aa0a37872 תודה לעונים..
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום. אני מחפשת משווק למוצרי לינקסיס. מכירה את חב' טק-דטה, אך הייתי שמחה להכיר חברה אחרת דומה לה אך יותר טובה.. תודה מראש-
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מנסה להצפין את הראוטר שלי בהצפנת WPA2, אבל המושגים מבלבלים אותי, וגם אחרי שהצלחתי לגרום לראוטר להפסיק להראות לי הודעות שגיאה, אני לא מצליח לחבר אותו. עזרה, בבקשה~ PS. אם מישהו יכול להסביר לי איך לחסום כתובות MAC או משתמשים או IP עם הראוטר הנ"ל אני אודה לו מאוד.
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום בית רגיל ללא הורדות מיוחדות, מחובר לכלבים (כבלים) וצריך ראוטר חדש שיעבוד ללא ניתוקים (כמו שעבד עד לפני חודש ה-3COM שלי). צריך אופציה לאלחוטי טוב לבית 2 קומות וגינה, אם יש USB אז טוב ואם לא גם טוב. כרגע עובד ללא חיגן מסיבות עבודה אבל צריך תמיכה טובה גם בחיגן. הציעו לי את שלושת הנתבים הבאים: DLINK DIR-615 במחיר 277 שח LEVEL_ONE WBR-6001 במחיר 195 שח EDIMAX BR-6524N במחיר 372 שח בתודה, יהודה
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי חברים. יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי תקן N של אדימקס (99% בטוח שזה של אדימקס). הבעיה היא שכל פעם שהמחשב הזה מחובר לרשת האלחוטית, הראוטר קורס! והאינטרנט נופל בכל הבית! אם הייתי באמצע הורדה במחשב אחר אז זה נופל. זה קורה בתדירות גבוהה! סרקתי את המחשב נגד ווירוסים באנטי ווירוס מעודכן וזה לא מצא שום דבר! לא יודע מה גורם לזה ??? יש הצעות כלשהן? תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תגידו חשבתי על רעיון מזה שווה ומשתלם. אני גר בבניין עם 6 דירות. וחשבתי לעשות דבר כזה: לעשות מהירות 100Mb בתשתית ובספקית, הן הציעו לי מחיר של 600 ש"ח ממוצע לחודש לשתיהן. עכשיו זה נשמע די מופרך ויקר... אבל אם אני אציע לשכנים שלי בבניין שכולנו נתחבר לאותו אינטרנט, משמע על אחד ישלם בחודש 100 ש"ח בחודש על אינטרנט. (כולל לספקית ולתשתית) עכשיו זה נשמע די משתלם מחיר של 100 ש"ח בלבד גם לספקית וגם לתשתית למהירות 100Mb ! עכשיו בבניין יש לאורכו את כל ארונות המשמל וכל הכבלים האלה.. ומשם גם הכבל של HOT עובר אלי וגם של בזק וכו'.. אפשר עכשיו לחבר ישירות לשם את המודם ואת הראוטר ואז להוציא את 6 כבלי רשת מהראוטר כל אחד לביתו ואם הראוטר יצליח גם לשדר טוב למרחק אז מי שירצה גם לגלוש בצורה אלחו…
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום , דיי החלטתי לקנות אותו. 2 שאלות : 1) האם תומך בחייגן כבלים? 2) האם בוודאות הוא הכי טוב שהכסף שלי יכול לקנות (426 ש"ח) ? (הדרישות הן , ראוטר שקודם כל יהיה יציב , דבר שני - תקן N , עדיפות גבוהה לחיבורי 1GB חוטי וחייגן כבלים) כל השאר , מותרות. תודה ואשמח לקבל כמה שיותר חוות דעת.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ואחד מהם הוא פנטיום 4 ישן והשני דגם חדש השאלה שלי העם יש אפשרות כזאת שדרך הרשת על המחשב המיושן אני אוכל לשחק משחקים שדורשים ביצועים גבוהים כשהמחשב החדש מבצע את העיבוד ? (מקווה שהבנתם את השאלה)
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
http://www.hometheater.co.il/forum44 הלינק מקשר לפורום רשתות וק"ב באתר avisrael.com , אני מניח שחלקכם מכירים וחלק לא. בחלקו העליון של הדף מופיעים זוג שרשורים - האחד מיועד ללקוחות רגילים והשני ללקוחות עם תעדוף (private ngn וכו') יש שם הוראות מלאות ותוכנה שאחד מחברי האתר כתב שמיועדת לבדוק את איכות החיבור שלכם.... מומלץ מאוד מאחר וזה הרבה(!) יותר אמין מכל מיני speedtests למינהם וכו'.התכנה תבדוק את הקישור שלכם להמון מקומות בעולם ועורכת המון מבחני השוואה. בשרשורים שם מופיעים גם הקריטריונים לקביעת האם החיבור שלכם תקין או לא (ספוילר - הוא לא) בהצלחה ותהנו - או יותר נכון - היכונו להתאכזב. כמובן שכל הקרדיט לavisrael.com ולכותב התכנה nirsoft
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי תואם... אני צריך רוחב פס די רחב בתוך הרשת כדי להעביר הרבה קבצים... אז חשבתי על תקן N שיש לו 300Mbps. אני צריך המלצה לראוטר וכרטיס רשת אלחוטיים בתקן N עד 400 ש"ח (שנייהם ביחד) ולמי שמבין, כדאי לקחת 300Mbps או ש54Mbps יתן לי אותם ביצועים? וכדאי ללכת על תקן N או להישאר על G? בכל מקרה אשמח לקבל המלצה על חומרה איכותית בגדר התקציב.
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה מחשבים בבית שכולם מחוברים לאותו הראוטר וגולשים דרכו אני מעוניין להגביל רוחב פס של מחשבים מסויימים. איך אני עושה את זה? חיפשתי קצת ברשת אבל כל מה שמצאתי זה תוכנות שכוללות את האפשרות הזאת בין שאר הדברים אבל הן עולות כסף והרבה. הרואטר שלי זה ה smart box של אורנג' ואין שם אפשרות כזאת. יש תוכנה קטנה וחינמית שיכולה לעשות את זה? או דרך אחרת?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אני יכול להפיץ אי-מייל (נניח ל- gmail) ואז לעקוב לאן גילגלו אותו הלאה? כי ראיתי חברה ששולחת מיילים ואומרת שעל כל הפצה שלו היא מקבלת כסף מאיזה ספונסר.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, אתמול אני וחבר שיחקנו במשחק ישן ברשת שנקרא HEROES - 3 , שנינו בעלי ראוטר , הוא פתח את המשחק דרך TCP\IP ונכנסו במקביל לHAMACHI , עשיתי JOIN עם הIP שלו בHAMACHI והכל עבד פיקס, עקב בעיות עם הווינדוס הקודם שהיה לי ( ווינדוס 7 ) נאלצתי לפרמט את המחשב. היום פירמטתי את המחשב וכשסיימתי לעשות את כל הפעולות סגרתי את חומת האש וכל דבר שיכול לחסום אותי מלשחק ברשת, ונסיתי להיכנס אליו בדיוק באותה דרך שנכנסתי מקודם , באותה גרסא ששיחקנו מקודם ופשוט לא עבד.. זה רושם לי Was error connecting to the Session , timeout . בהתחלה אתמול שניסינו להיכנס נסיתי לדוגמא להיכנס דרך האייפי של המחשב שלו , ואז זה ר…
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי את הראוטר הנ"ל וניסיתי להתחבר איתו עם הקושחה הרשמית של CISCO ללא הצלחה. התקנתי עליו TOMATO ואיתה כן הצלחתי, אבל התחושה היא שההורדה מה-HTTP איטית ממה היה לי דרך החייגן בוינדוס, ונוסף אחרי כמה דקות החיבור נופל. מישהו פה נתקל בבעיות דומות?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני נאבק בהגדרות של נתבים אלחוטיים של 3COM בקונפיגורציית WDS (Repeater). הנתבים הם מסוג 3CRWDR101A-75 ו-3CRWER100-75, וכל אחד מהם - לחוד - פועל כהלכה. בנוסף, שני הנתבים מעודכנים לגרסאות התכנה האחרונות הזמינות מאתר 3COM. שני הנתבים מזהים אחד את השני - אבל לא מעבירים תעבורה הדדית. מחפש עזרה בהגדרה... תודה, dd.
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כבר חצי שעה שאני לא מצליח להתחבר לאינטרנט (משתמש בלפטופ+נטסטיק) נבדק בלפטופ ובמחשב הנייח בשתיהם הוא נתקע ב-looking up למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר במהירות 1.5M אבל בשבועות האחרונים הגלישה ממש איטית, בדקתי בspeed test וגם באתר של בזק והמהירות היא בערך 0.5M והפינגים על הפנים בסביבות ה700 ויותר לחו"ל ומעל 250 בארץ. העניין הוא שזה קורה רק כשאני מחובר דרך הראוטר, אם אני מתחבר ישירות למודם אז המהירות בסדר גמור, הראוטר הוא TP-LINKwr641g. יש למישהו רעיון מה הבעיה? יכול להיות שהראוטר נדפק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-