עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם. יש לי רשת ביתית עם 3 מחשבים. נייח עם ווינדוס אקס פי. ושני ניידים עם ווינדוס 7. יש לי בבית אינטרנט של 12mb/1000 עשיתי בדיקות מהירות על כל המחשבים, כולם מציגים את המהירות הנכונה חוץ ממחשב נייד אחד שהמהירות משתוללת למטה ולמעלה עד שהיא בסופו של דבר מתייצבת על יותר מ12 מגה. לפעמים גם על 20 מגה. ומהירות האפלוד תמיד תיהיה מתחת ל1 מגה בייט. 0.85. הדבר שהכי מפריע לי זה שהמהירות תגובה של אותו מחשב נייד היא 520ms!! יש לציין שהמחשב הנייד שיש לו את הבעיה הוא מחשב חדש שנקנה רק לפני שבועיים עם מפרט של מטוס סילון. intel quad i7 1.60ghz 8gb sdram 500gb hd geforce 320m 1 gb windows 7 home prem 64 bit דיברתי כבר עם החברת אינטרנט ועשינו הכל. העניין הוא ששני המחשבים האחרים מראים ב…

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. איך אני מוציא ממנו את הקוד שלי? WIN7

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ac1240,

ראיתי את התרד שפתחו למטה אבל אני רוצה לדעת האם הבעייה שיש לבחור היא כללית או שלרוב זה מצויין ומוריד כמו שצריך? והאם אני מוריד במהירות המלאה במהלך כל שעות היום או שזה חרטה וזה רק שאין עומס? תודה

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  4. אשתי התקשרה אלי ואמרה האינטרנט מחובר אבל לא עובד. אז הלכתי מקרוב עד רחוק. קודם כל אתר 014 - עבד, וואלה עבד, אבל כל מה שבחוץ כמו youtube לא עבד. מעניין מה נפל הכבל או הDNS. יקח לי איזה שעה או יותר להגיע הביתה אז תעדכנו בנתיים. בעבודה זה עובד - בדקתי כשחזרתי הביצה שיחקתי קצת עם הגדרות הwireless ופתאום האנטי וירוס אומר שהוא סים לעדכן. כנראה איזה התעללות במחשב הנייד המסכן שלה (1000HE ) שעבד באותו זמן על סוללה.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  5. האם תהיה בעיה בגלישה עם אצל ספק האינטרנט תהיה לי מהירות של 10 מגה ואילו בתשתית (הוט)מהירות של 7 מגה האם זה בעייתי ? האם יהיו לי ניתוקים או שפשוט אקבל רק 7 מגה ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  6. http://www.netcheif.com/Articles/W7-WIFI-AP/W7-WIFI-AP.htm המחשב שלי מחובר לראוטר בנוסף יש לו כרטיס רשת אלחוטי שבעזרתו הקמתי את הרשת הוירטואלית. הבעייה שהוא כותב לי "ללא גישה לאינטרנט" ברשת הוירטואלית, אני מצליח להתחבר לרשת אבל לא לגלוש. במחשב שמחובר לראוטר אין בעייה להתחבר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי חברים. יש לי ראוטר בחדר אחד, ואני צריך להעביר כבל רשת ממנו דרך הקיר אל חדר אחר. יש בשני החדרים הכנות לכך, יש מין צינור פלסטיק שיוצא מהקיר ליד כל חיבור של כבל טלפון ומתוכו יוצא כבל משיכה לבן. עם התייעצות של אנשי בזק, אני צריך להעביר כבל רשת בצינורות האלה ובעזרת לוחץ מיוחד לחבר ראשים של כבלי הרשת לכל קצה. השאלה היא, למי יש לוחץ כזה ומי עושה עבודה כזאת? שלחו לי הודעה למייל theslider16@walla.co.il אם אתם מכירים מישהו שעושה את זה ובמחיר הוגן. אני מאזור המרכז. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הי. יש לנו בחברה כמאה מחשבים ברשת, ומדי פעם יש צורך לעשות עידכוני תוכנה לג'אוה. בדרך כלל אנחנו עושים את זה ידנית לכל מחשב בנפרד. מישהו יודע אם יש איזו דרך קיצור שתאפשר לעדכן את כל המחשבים בבת אחת?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  9. http://www.netcheif.com/blog/?p=686

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  10. שלום לכולם. אני יתאר את המערכת שיש לי ואזה את הבעיה... יש לי שני מחשבים. נייח ונייד. מודם (של תומפסון אם זה חשוב) מתאם שיחות של 012 ונתב אלחוטי של די-לינק דיר 300. אני גולש באינטרנט והכל בסדר. אני רוצה לשחק בworld of warcraft , אבל כל המשחק אני נמצא על לאגים מטורפים...4000+ מילישניות... כשאני מחבר הכל בלי הנתב האלחוטי המשחק עובד בסדר. אז אני מבין שהבעיה היא בפורטים.... מיותר לציין שאני ישמח לשמור גם על היכולת לגלוש בשני מחשבים (סטודנט...) וגם שאוכל לשחק. אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי... נ.ב. עשיתי כבר את כל מה שכתוב באתר - portforwarding אבל זה לא עבד....אני מניח שבגלל המתאם שיחות. תודה מראש על העזרה , אלון

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום רב יש לי ראוטר של בזק מסוג D-LINK 2650U ואני רוצה להגדיר לו סיסמא ככה שלא כל השכנים יוכלו לחגוג עליי איך עושים את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 17.3k צפיות
  12. שמתם לב לכפתור ה-LIKE החדש המופיע בראש ובסוף כל שרשור? שאלתם את עצמכם מה משמעות הכפתור הזה? אם הנושא הזה מסקרן אותכם - מענה לשאלות אלה תמצאו כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=681

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  13. שלום, קניתי את הראוטר הנ"ל וניסיתי להתחבר איתו עם הקושחה הרשמית של CISCO ללא הצלחה. התקנתי עליו TOMATO ואיתה כן הצלחתי, אבל התחושה היא שההורדה מה-HTTP איטית ממה היה לי דרך החייגן בוינדוס, ונוסף אחרי כמה דקות החיבור נופל. מישהו פה נתקל בבעיות דומות?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by weinman,

עדכון מודל ברשותי מודם/ראוטר מדגם RTA1025W שנרכש מבזק ככל הנראה המודם אינו תקין (לאחר בדיקת טכני ושירות לקוחות) בזק מתנערים מאחריות ולא מוכנים להחליף בתירוצים שונים שמשמעותם "תשלם עוד כסף" לפני שאני אשקול רכישת מודם/ראוטר חדש, לא דרכם, אני רוצה לנסות לעדכן את הקושחה עפ"י אתר היצרן http://www.dynalink.co.nz/asset-listings/firmware-listing?firmware_id=18165 קיים עדכון קושחה חדש עם אופציה עבור השוק לניו-זילנד או עשוק באוסטרליה האם ידוע למי מבאי הפורום האם אחת מהקושחות הללו תתאים גם לתשתית הישראלית? והאם וכיצד אפשר לגבות את הקושחה הקיימת במכשיר שלי תודה עמיר

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by coran,

שלום לכולם! יש לי קובץ Access שאני ועוד חבר באותה דירה עובדים עליו. הקובץ משותף ברשת הביתית שלנו. הקובץ נמצא על המחשב שלי ועובד מצוין! אבל שחבר שלי עובד בקובץ במחשב שלו הקובץ מאוד איטי ולא נוח לעבוד. האם יש פתרון לדבר הזה? ועוד צורך: בקרוב אני נוסע ואני רוצה לעבוד על הקובץ הזה יש שירות שמאפשר לאחסן בוא את הקובץ ומשם לעבוד בכל מקום בעולם ללא צורך להוריד את הקובץ למחשב או שישלחו לי אותו למייל ואז אני יחזיר להם אותו אחרי עדכונים שלי. תודה מראש רן

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  16. Started by wooper,

שלום במקרה הזדמן לי מודם usb של orange מחבר כך שאני יכול להתחבר מכל מקום לאינטרנט אני מחובר ל 012 האם אפשר רק דרך החברות הסלולריות לקבל מודם כזה?

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  17. Started by 8MiP6,

אני מתכנן כבר תקופה ארוכה לקנות כרטיס רשת אלחוטי USB בתקן N, אשר תומך במוניטורינג והזרקת מידע לרשת עם יכולות ניטור וקראקינג. כאשר הוא מריץ דרייברים אשר מזוהים במערכת plug and play ללא צורך בהתקנה. מבדיקות שערכתי הבנתי שהכי מומלצים אלה רכיבים של חברת ATHEROS למשל מצאתי את הפריט הבא באתר שלהם: http://www.atheros.com/pt/bulletins/AR9001USBBulletin.pdf ראיתי שיש אצל רוב הספקים רכיבים כאלה של חברות LINKSYS DLINK ו- EDIMAX לפי ניסיוני לא מעוניין במשהו מחברת EDIMAX קניתי בזמנו מהם ראוטר והתאכזבתי מאוד. האם מישהו מכם מכיר משהו שעומד בדרישות שלי ויודע מהיכן אני אוכל לרכוש זאת וכמה זה יעלה לי ?

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  18. -------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, אתמול אני וחבר שיחקנו במשחק ישן ברשת שנקרא HEROES - 3 , שנינו בעלי ראוטר , הוא פתח את המשחק דרך TCP\IP ונכנסו במקביל לHAMACHI , עשיתי JOIN עם הIP שלו בHAMACHI והכל עבד פיקס, עקב בעיות עם הווינדוס הקודם שהיה לי ( ווינדוס 7 ) נאלצתי לפרמט את המחשב. היום פירמטתי את המחשב וכשסיימתי לעשות את כל הפעולות סגרתי את חומת האש וכל דבר שיכול לחסום אותי מלשחק ברשת, ונסיתי להיכנס אליו בדיוק באותה דרך שנכנסתי מקודם , באותה גרסא ששיחקנו מקודם ופשוט לא עבד.. זה רושם לי Was error connecting to the Session , timeout . בהתחלה אתמול שניסינו להיכנס נסיתי לדוגמא להיכנס דרך האייפי של המחשב שלו , ואז זה ר…

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. היום התקינו אצלי רשת NGN 10 מגה מהירות ההורדה המקסימלית שהצלחתי להוריד קבצים בצורה ישירה (שמירת קובץ כ לא עוברת את 300KB/SEC זה רחוק מאוד מ-10 מגה הורדה. אפילו באתר הבדיקה של בזקבינלאומי המצב דומה.ההעלאה טובה כ- 780KB כאשר מורידים 5 קבצים במקביל באותה דרך כנ"ל מגיעים ל-10 מגה (5 כפול 250KB) אבל בכל מקרה לא יותר מ-250 כל קובץ גם בהורדה של קובץ בודד. האם זה נורמלי? זה לא ממש 10 מגה. כי מה יהיה אם אוריד קובץ של 4 גיגה במהירות כזו נמוכה?

• 35 תגובות
    • 9.1k צפיות
  20. לאחרונה הראוטר שלי EDIMAX BR-6524N החליט שמתחשק לו לקרוס לעיתים תכופות אז מפה לשם שלחתי אותו ל"פיקוק" (היבואן) ושלחו לי ראוטר "מתוקן" אחר ..וגם בו הבעיה המשיכה.. ובקצרה שמתי לב שהבעיה מתרחשת ממש ברגע שאני מוציא את האייפון ממצב שינה . אז לא ידעתי אם לקשר את הבעיה לאייפון או לראוטר , אז הבאתי אייפון טאץ אחר מחבר וגם הוא גורם לראוטר לאותה תופעה (קריסה),כך שהבעיה היא לא במכשיר הספציפי שלי . יש לי פיתרון לבעיה - ברגע שאני מקצה כתובת ידנית לאייפון עם כתובת שהיא מחוץ לטווח הקצאה של שרת הDHCP אז הכל טוב ויפה. אבל ממש מוזרה לי התופעה הזו ותהיתי אם מישהו יכול לשפוך אור על מה יכולה להיות הסיבה? ומה פתאם זה התחיל ביום בהיר ומאז זה ככה - הם עבדו בהרמוניה ביחד כחצי שנה גם בלי הקצאה ידנ…

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  21. Started by L1ron,

שלום לכולם, אתמול אני וחבר שיחקנו במשחק ישן ברשת שנקרא HEROES - 3 , שנינו בעלי ראוטר , הוא פתח את המשחק דרך TCP\IP ונכנסו במקביל לHAMACHI , עשיתי JOIN עם הIP שלו בHAMACHI והכל עבד פיקס, עקב בעיות עם הווינדוס הקודם שהיה לי ( ווינדוס 7 ) נאלצתי לפרמט את המחשב. היום פירמטתי את המחשב וכשסיימתי לעשות את כל הפעולות סגרתי את חומת האש וכל דבר שיכול לחסום אותי מלשחק ברשת, ונסיתי להיכנס אליו בדיוק באותה דרך שנכנסתי מקודם , באותה גרסא ששיחקנו מקודם ופשוט לא עבד.. זה רושם לי Was error connecting to the Session , timeout . בהתחלה אתמול שניסינו להיכנס נסיתי לדוגמא להיכנס דרך האייפי של המחשב שלו , ואז זה רשם לי was error connecting to the ip , ואז פשוט עשינו את התהליך עם הHAMACHI והכל …

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  22. יש לי דומיין משלי וגם יש לי תיבת דואר אצל ספק האינטרנט. אני רוצה שכל מי שישלח מייל ל myname@mydomain זה יגיעלתיבת דואר של הספק. האם השינוי הזה אני עושה דרך מי שמספק לי את הדומיין או דרך הספק אינטרנט? ואיך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  23. היום אני ועוד כמה אנשים שחברים באתר בינלאומי לא הכי ידוע אבל שמקבל מדי פעם press pass מדי פעם (אני כבר שם לפחות 6 שנים). שחיפוש בגוגל של שם האתר לא מביא אותו בתוצאות בעמוד הראשון - שלישי או שני במקרה הטוב ולא לאתר הראשי אלא לכתבה מהאתר. יש גם לאתר קיצור 3 אותיות שלרוב קישר אותם לאתר וזה גם לא עובד. בBing וYahoo כל החיפושים של שם האתר והקיצור מובילים לעמוד הראשי של האתר רק שבגוגל צריך לרשום את שם האתר נקודה com (במקרה זה השם שלו) ואז הוא שם אותו בתוצאה הראשונה . מישהו פעם ראה תופעה כזאת קוראת? בדקתי גם page rank וראיתי שאתרים עם ציון יותר נמוך ממנו (3 כרגע) עובדים בלי בעיה. אני בכוונה לא ציינתי את שמו כי זה לא הכי חוקי עוד יאשימו אותו בפרסום עקיף. גם ככה הסטנדרטים שם …

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by gsk,

שלום רב משום מה אני לא מצליח לראות ולהתחבר לרשת הביתית ב WIN 7. המחשב המדובר הוא נייח המחובר בכבל ישירות לנתב. במחשב אחר אלחוטי ניתן להתחבר לרשת הביתית. בנוסף פרוטוקול IPV6 מצויין שאין גישה לרשת. חיבור האינטרנט שלי עובד כרגיל. אשמח להצעות לפתרון הבעייה. מצרף תמונות מסך [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. אהלן. ברשותי שני מחשבים ברשת אלחוטית עם Win7. עד אתמול, הכל עבד טוב. שני המחשבים ראו אחד את השני ברשת וניתן היה לשתף קבצים. כרגע, המחשב שיושב על הנתב לא רואה את המחשב השני ברשת ולא ניתן לגשת אליו. המחשב השני יכול לגשת למחשב הראשי שיושב על הנתב. לא זכור לי ששיחקתי עם ההגדות ולכן גם אין לי מושג מאיפה להתחיל לחפש מה גרם לבעיה. אשמח לעזרה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.