רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
יש לי ת EDIMAX עבדתי לפי המדריך של פיקוק וזה לא עזר לי קראתי כאן תגובות של אנשים עם אותה בעיה וזה גם לא עזר לי כי לא הבנתי מה צריך להגדיר....... האם יש קשר עם ההגדרות בראוטר ב L2TP או משו אחר שצריך להכניס שם משתמש סיסמה HOST וכו..... כי יש לי ראוטור והוא לא בשימוש וזה מעצבן אותי
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לפני כמה ימים חשבתי קצת ( ) על הרעיון של העברת קבצים באופן אלחוטי בין שני מחשבים ללא שימוש בנתב. על פי ההגיון אמור להיות דרך, משום שלשניהם יש כרטיסי רשת אלחוטיים, כלומר שניהם יכולים לשדר ולקלוט. השאלה איך אפשר לעשות את זה. יש רעיונות? יבגני
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
היי, כאשר אני גולש עם חיבור חוטי אני מצליח לבצע פעולות מסויימות שבחיבור אל חוטי אני לא מצליח . לדוגמא הפעלת מצלמת בסקייפ, או שיתוף מסך בסקייפ ונראה לי גם ש youtube הרבה יותר איטי ותקוע בחיבור אל חוטי. מבחינת מהירות הורדה לפי בדיקה שעשיתי עם בזק בינלאומי אין הבדל במהירויות ועדיין משהו שם לא מסתדר. רעיונות? תודה
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לי ולכמה מחבריי התמימים :-\ ל הזמן פורצים למסנגר וזה אותו אחד ... איך מבררים מיזה והגנת חשבונותינו!!! ??? בתודה מראש orlupo
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר בבית שמחוברים עליו 2 מחשבים רציתי לדעת איך אני שולט על 2 המחשבים שיש לי בבית דרך האינטרנט הכוונה להשתלט על המחשבים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך אני עושה את זה? חיברתי את הכבל לכרטיס רשת ומשם לאקס בוקס ואין לי מושג מה אלה, יש למישהו מדריך בבקשה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחד המחשבים לא מסתנכרן, (ההגדרות נכונות), היות ובבדיקה ברשת כאשר מחוברים המחשב הבעיתי עם מחשב אחר לא דרך HUB המחשב מסתנכרן ויש תקשורת בין שני המחשבים בלי שום בעיה, רק בחיבור ל- HUB ישנה בעיה כאשר בשאר המחשבים הכל תקין. אני מקווה שתארתי בצורה ברורה את הבעיה.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.metacafe.co.il/watch/837885/wifi_antenna_hack/
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בשיפור הרשת הביתית. החיבור כיום נעשה דרך בזק (אינטרנט ותשתית) במהירות 100 מגה (אפקטיבית הרבה פחות...). המודם-ראוטר (המחובר למחשב) הוא הרגיל של בזק, דגם N600, ויושב בממ"ד. כבל רשת עובר דרך הקירות לסלון, ומתחבר דרך סוויץ' (TP-Link 5 Port Gugabit Desktop Switch) לראוטר המשמש כ-access point (מכשיר Tp-Link 300Mbps Wireless N Access Point). הרשת הקיימת מאוד לא יציבה (ובעיקר דווקא זו שיוצאת מהראוטר המשמש AP (ולא הרשת שנובעת מהראוטר של בזק היושב בממ"ד, שדווקא עובדת לא רע באופן מפתיע), אשר המהירות בו נמוכה יחסית, לא יציבה וכל כמה חודשים אני צריך להגדיר אותו מחדש כי לפתע לא ניתן להתחבר אליו). בעקבות המלצות ברשת, רכשתי TP-Link Archer VR600 אותו א…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
היי אני צריך ראוטר טוב לתשתית וספק בזק 100מגה. הציעו לי תBe וקראתי שיש לו מלא בעיות. והבנתי שעדיף לקנות מאשר להשכיר ב 20₪ כל חודש. אפשרי משהוא טוב עד 350? חייב לציין ש Yes,Sony, יהיו מחוברים עם כבל מחשב נייד על WIfi וכמה טלפונים. מה שיש לי כרגע הוא בן 100 Netgear ישן.
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, מהירות ההורדה שלי ב-Utorrent איטית להחריד. פתחתי את הפורט לפי ההוראות שמצוינות במדריך שבאתר הבא http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Linksys/WRT54GL/Utorrent.htm ובכל זאת המהירות איטית. מה שמוזר זה שקבצים מאתרי הרשמה (TL וכד') לא יורדים בכלל... עזרה בבקשה.......
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, הקישור אצלי בבית נעשה פתאום נורא נורא איטי. אני רץ על Windows XP SP3 ולרב אתרים לא עולים כלל, ואם כן אז נורא לאט ורק חלקית. ב-Safe mode with networking הגלישה בסדר, אז אין בעיה בתשתית או במודם. איך אני אמור לאתר את הבעיה? אין לי מושג מאיפה להתחיל ובאילו צעדים לנקוט. תודה
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
יש לי- Edimax BR-6204WG והוא ממש גרוע, יש לאגים לחו"ל, מתנתק משרתים למשל ב- GTA וב- Battlefield BC2 יש לאגים, אי אפשר לשחק נורמלי. גם עשיתי הפניית פורטים וזה עזר בכך שלא יתנתק, אבל יש לאגים. יש לי תשתית בזק 10 מגה NGN וספק אקספון 4 מגה. האם אני יכול לקחת מבזק ראוטר בלי תשלום ? איזה כדאי בשבילי ?
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להזדכות על המודם ראוטר שפרטנר משכירים לי ולקנות אחד פרטי. מדובר על דירה סטנדרטית עם 4 חדרים, המחשבים מחוברים קווית, פלאפונים אלחוטי מן הסתם. תקציב עד כ-800 שקלים, אפשר קצת יותר וגם פחות מן הסתם. אשמח אם למישהו יש הצעות.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר מגביר רשת אלחוטית לרשת הביתית שלי. הנייד מזהה את הרשת, מנסה להתחבר, אבל נתקע במצב של "מקבל כתובת IP" איך משיגים חיבור מושלם?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכלום, רכשתי היום כונן רשת מסוג seagate central. התוכנה שבאה עם הכונן מאפשר לעשות גיבוי מתוזמן או ב"לייב" למחשב שמחובר לאותו רשת ביתית. בנוסף לכך, הכונן מאפשר גישה מרחוק מהסלולרי או ממחשב מרוחק בעזרת האתר שלהם (מהדפדפן) בצורה מאובטחת. הכונן שלי יושב בבית והמחשב שאני צריך לגבות יושב במשרד ומחובר לאינטרנט דרך הרשת של המשרד (כמו רשת ביתית קטנה-משרד קטן) התוכנה שבאה עם הכונן לא מאפשר לחפש כוננים ברחבי הרשת, רק כונן שנמצא באותה רשת ביתית. אני צריך שהגיבוי יתבצע בלייב ובצורה אוטומטי (יש גם כונן חיצוני שיושב במשרד ועושה את זה) מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי סוף סוף הצלחתי לשכנע את אמא שלי לשדרג תמהירות של האינטרנט אחרי שאני סובל עם חבילה של 750KB ספק+תשתית ב110 (שלא תחשבו ההתחייבות ניגמרה לפני חצי שנה אבל לקח לי זמן לשכנע את אמא שלי) בקיצור אני לא מעוניין בבלגן אז אני מעוניין להשאר בברק 013 כספק ובזק כתשתית אז השאלה שלי האם אני צריך להחליף מודם?(החלפתי לפני חצי שנה בערך למודם רשת זה שנותנים עם הפורט אחד)? אני מעוניין לשדרג ל 1.5 או ל2 היותר משתלם מן השתיים והזול יותר אלה אם כן מדובר בכמה שקלים בודדים דיברתי עם נציגה מברק והיא הציעה לי מסלול של 1.5 מגה עם התחייבות לשנה ושהמחיר נישאר אותו הדבר גם לאחר השנה התחייבות 49.99 ועם בזק עדיין לא דיברתי על תשתית בקשר לעסקה שברק ניסו לתת לי אני מבין שהיא לא שווה שאפשר להש…
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
החל מהשבוע הבא תתחיל גוגל לדרג את ספקי האינטרנט (isp) על פי הביצועים שלהם. לשם כך היא תעזר בשירות ה-youtube שלה ובאמצעותו יכולתו של הספק לספק שידור hd זורם, היא תמדוד את ביצועיו. מההודעה של גוגל עדיין לא ברור אם היא תדרג את ה-isp על בסיס גלובלי או תסתפק רק בספקיות אמריקאיות, אבל אין ספק שהגודל של youtube, העובדה שהמידע מפוזר בשרתים ברחבי העולם וכמות המידע העצומה, תאפשר מדידה מאוד טובה. http://www.google.com/get/videoqualityreport/#how_video_gets_to_you
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית חשמל תלת פאזי , מעוניין לחבר לילד את האקס בוקס בממד.. לא מגיע לשם אינטרנט טוב.. יש איזה מכשיר לחיבור אינטרנט על גבי החשמל?... משהו שיכול לעבוד על התלת פאזי?... לתודה למי שיכול לסייע
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם המודם הזה? (ניסיון בהגדרות שלו...) אני מנסה להגדיר לו , DDNS שזה Dynamic DNS אני מכניס שם סיסמא שיש לי מ dyndns.org שם משתמש ,וכל מה שצריך , והlog של המודם מראה לי את הדבר הבא: יש לי הרגשה , שאולי בזק "התעסקו" קצת עם ה Firmware , אני מקווה שאני טועה...
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת איזה פורטים בדיוק אני צריך לפתוח בראוטר ע"מ שאוכל לעבוד בצורה חלקה עם כל האפשרויות הקיימות בMSN MESSENGER 7.5 תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום רצית לדעת למה אני לא מצליח לכנס לאתר טלוזיה ישראלית אני מנסה ליכנס כבר מיום שיש ולא מצליח אשלה אם זה קשור לבעיה של נטויזן
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שדרגתי ל-100Mb במבצע האחרון שלהם, אבל המהירות הקודמת שלי היא 15Mb אז אני עדיין עם המודם הישן. הם רוצים 8 ש"ח בחודש לתקופה בלתי מוגבלת בעבור המודם של ה-100Mb ולא בדיוק בא לי לשלם להם על זה. יש לי Router שבינתיים עובד בסדר - Linksys E2500. המודמים היחידים שמצאתי בחנויות כללו בתוכם גם ראוטר ובאופן כללי היו יחסית יקרים (לפחות אלו של Linksys). איפה אני יכול למצוא חנות שתמכור לי רק מודם, ומה יהיה המחיר שלו? מה אתם ממליצים לעשות? שווה לקנות ראוטר עם מודם? תודה!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני גר בקנדה ומדבר בסקייפ עם משפחה בארץ. שאני מתקשר לאנשים מסויימים זה עובד מצויין, אבל לחלק הקישור גרוע מאוד, באופן עקבי. אפשר לראות בסקייפ : Sent Packet Loss מעל 30% Relays: 0 Round trip: 250ms אני לא מבין את זה. כשאני מתקשר מהעבודה זה עובד מצויין, ככה שהבעיה לא אצלם. יש למישהו רעיון ? תודה שחר
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק להמלצה על נתב שיחליף את ה DIR-615 (גרסת חומרה B2) שאני מאמין (אשמח לאישור מכם) שגורם לי לאחרונה לניתוקים (מאז שהתווספו הרבה מכשירים לרשת ובייחוד לאלחוטית אני חווה התחברות איטית מאוד ולפעמים אף ניתוקים פתאומיים וכו') מהירות אינטרנט: TOP100 של בזק + בזק בינלאומי מחובר עם חייגן? המודם שלי הוא 6740U-H1 , אני משתמש בו אך ורק כ bridge מכיוון שהוא פשוט לא עובד כראוי כנתב, צורת החיבור היא PPPoE - שלמיטב זכרוני זה נחשב חייגן (תקנו אותי אם אני טועה) מס' המתחברים: 12 ומעלה, בד"כ מחוברים בו זמנית, מתוך ה 12 הללו יש שני מחשבים שמתחברים בצורה קווית. (הנתב צריך להחזיק את כולם בקלות + עוד מס' משתמשים למקרה שיש אורחים/נוספים מכשירים) תקציב: הכי מומלץ שעומד בדרישות, לא מעוני…
-
- 17 תגובות
- 4k צפיות
-