עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by raiman1,

הכיצד עושים זאת?

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי בחדר שלי ראוטר מסוג Linksys WRT54GL. הכל איתו עובד והכל מצוין, אבל יש לי גם מחשב בסלון והוא מתקשה לקלוט את הרשת שלי. שמעתי שיש "מגבר" שאני יכול לחבר בבית שיקלוט את האותות של הרשת שלי ויגביר אותם, כך שגם המחשב בסלון יוכל לקלוט את האות. רציתי לדעת האם יש "מגבר" שכזה שאינו מצריך חיבור חוטי למחשב או לראוטר, שאני יוכל להציב בנקודה שונה בבית, כך שיגביר את האות של הרשת האלחוטית שלי, אשמח לקבל המלצות, טל talt13@017.net.il

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם קניתי סיסקו חדש 2960 ואני לא מצליח לגשת לממשק הוובי שלו דרך ה IP הוא דורש סיסמה ויוזר התחברתי דרך CONSOLE ל SWITCH ויש לי סיסמת כניסה אבל בוובי הוא מבקש יוזר וסיסמה מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by supercars,

אהלן, יש לי ראוטר Dlink -604+ אני רוצה לשחק במשחק בשם Total Annihilation ברשת אך יש בעיה: אשמח לדעת כיצד אפשר לפתור את הבעיה מבלי להחליף ראוטר. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  5. Started by singera,

אז יש לי סטרימר C200 והרבה תכנים ותמיד הייתי מחליף את הHDD במגירה של המחשב עבודה שלי. הגעתי למצב של 6 דיסקים ובקרוב אני הוסיף עוד, אז החלטתי בעלות של מארז להתקין FREENAS אצלי. שימו לב שהדיסקים ממוקמים במגירות שליפות TRAYLESS נתוני המחשב: מעבד: P4-3000MHZ זיכרון: 2GB TWINMOS 667 לוח: P5GC-MX 1333 ספק: 400W HEC ART מארז: TT M9 כונן FREENAS: זיכרון PQI 256MB USB כרטיס רשת: INTEL GIGA כנראה אולי אני יתן גם את הכרטיס OB כדי שתהיה חלוקה ללקוחות שלא יהיה עומס על הGIGA. כוננים קשיחים: 1.5TB כולם, 4 של סיגייט 2 של סמסונג. בקרים: כרגע אני עובד עם הבקר של הלוח ובקר נוסף של VIA אשמח לקבל ביקורות

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  6. יש לי מחשב עם לוח DFI X48. המחשב מחובר לראוטר והכל עובד טוב כבר שנים. היום פתאום האינטרנט התחיל לעשות לי בעיות,פתאום אני לא מחובר ולא יכול להיכנס לראוטר, התקשרתי לתמיכה וחיברנו ישירות למודם ופתאום זה עובד, חזרתי לראוטר שוב פתאום עובד ואז שוב לא עובד וגם בחייגן פתאום לא עובד, האייקון של הכרטיס רשת מראה איקס אדום כאילו שאין כבל ואחרי שאני יוצר חייגן ולוחץ עליו עלמנת לפתוח אותו הוא רושם לי UNEXPEXTED ERROR. חשדתי שיש לי בעיה עם הכרטיס רשת ועברתי למחשב השני שגם הוא מחובר לראוטר ושם הכל עובד טוב גם עם חייגן וגם עם הראוטר ואפילו עם אותו הכבל של המחשב הראשון הבעייתי. עכשיו הייתי בטוח שיש לי בעיה עם הכרטיס רשת של המחשב אז חיברתי לו כרטיס רשת ישן שהיה לי ב-PCI. המחשב מזהה את הכרטי…

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  7. Started by mrraz,

האם אפשר להכנס למודם של הכבלים כמו שאפשר להכנס לתפריטים של מודם ADSL ?

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  8. Started by Marks,

קיבלתי שיחה מבב'ל ונאמר לי שהם משדרגים אצל הלקוחות את החיבור לתיעדוף טוב יותר או משהו בסגנון ושנדרש רק לשנות משהו במחשב. מישהו יודע על מה מדובר?

• 22 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. עלה הצורך להקים רשת קטנה בחיבור 1394, משום מה הכרטיס לא מופיע ככרטיס רשת כמו בוינדוס XP, איך אני מחזיר את האופציה ?

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  10. הראוטר הוא 6204WLG של EDIMAX המודם הוא ALCATEL השחור 5 נוריות, החיבור הוא ADSL במהירות 2MB DOWNSTREAM ואם אני לא טועה 160Kb UPSTREAM. אחותי מסתמכת באופן מלא על שידורי טלויזיה מחו"ל, ולכן את כל הסדרות שבהן היא צופה היא מורידה דרך הTORRENT. הבעיה היא שברגע שהטורנט מתחיל לעבוד, החיבור האינטרנטי מנוטרל לחלוטין, ועד לכמה שניות אחרי שסוגרים את הTORRENT אי אפשר לגלוש ו/או לבצע שום פעולה עם הקישור האינטרנטי. ראוי לציין ש: 1. המהירויות שהטורנט מוריד בהן, משביעות רצון, אבל זה לא מגיע למהירות של מעל ל120Kb שזה כחצי מרוחב הפס שלנו. 2. הפורט שהTORRENT משתמש בו פתוח בROUTER. 3. ניסיתי להגביל את הUPSTREAM, אך לא הייתה השפעה. 4. לא פעם הראוטר בכלל מתנתק מהאינטרנט בזמן שהטורנט פתוח. איזה…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום לכל חברי הפורום, רציתי לדעת איך הראוטר הנ"ל. וגם קראתי פה: http://www.netgear.co.uk/rangemaxnext_wirelessbroadbandrouter_dg834n.php שהוא משהו Draft, מה זה אומר לגבי תקן ה-N שלו? שזה לא התקן הסופי אלא טיוטה שלו? אשמח לתשובות. ערב טוב!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  12. אז ככה קניתי מחשב נייד ואני רוצה להקים רשת אלחטית , אני לא מבין כל כך בנושא. יש לי מחשב נייח שמחובר למודם של הכבלים עכשיו כמו שהבנתי אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי אז איזה ראוטר אלחוטי הכי מומלץ כיום ? הספקית שלי זה בזק בינלאומי שמעתי שיש להם מבצעים על ראוטרים האם מישהו יודע משהו בקשר לזה ומה המחירים שם ?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  13. שלום תקלה מוזרה שאני לא מצליח להתגבר עליה ראוטר DG834 V2 של חברת Netgear מחובר בכבל למחשב נייח אני מנסה להעביר קבצים למחשב HTPC עם כרטיס רשת Dlink DWA-547 ואני לא מצליח לעבור את ה600-800K בהעברת קבצים הקליטה היא ב85 אחוז בערך העמדתי את הנייד שלי שגם מקושר בתקן N באותו מקום בו ממוקם הHTPC והגעתי למהירות של 5-6 מגה בהעברת קבצים מחשב נייח נוסף שנמצא לא רחוק מהHTPC וגם מחובר בתקן N מגיע גם למהירות 5-6 מגה מה לא ניסיתי 1.התקנה מחדש של מערכת הפעלה (אותה המערכת מותקנת גם על הנייח)WIN 7 64 BIT 2.עדכון דרייבר 3.שימוש בתכונת ניהול של DLINK 4.שימוש בתוכנה המובנית של WINDOWS 5.החלפת המתאם במתאם USB NETGEAR WN111v2 איתו התוצאות נמוכות אפילו יותר -מראה כי הקישור הוא של 81-121 …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by jetman,

האלן חברה, אוקי אני יגש ישר לעניין ,עד כו מלאתי את הקשיח החיצוני במדיה ,עכשיו יש שם די הרבה חומר, אבל הנה הבעיה , יש לי 2 ניידים ואחד נייח , על אחד ויסטה + בוקסי ,על שני XP + בוקסי ,כנ"ל הנייח. הנייח נמצע בסלון ומחובר בעל חוטי (הכונן החיצוני על shared) והכל יופי, עכשיו הבעיה שאני לא רוצה שכל פעם שאני ירצה לראות סרט ,2 מחשבים צריכים להיות דלוקים, האופרויות הם|: חיבור של הכשיח החיצוני למחשב שבסלון בUSB רגיל, או חיבור ל ראוטר שמאפשר לחבר עליו כשיח חיצוני ב USB ועובד על פרוטוקול SMB והנה אנחנו מגיעם לבעיה (חיבור רגיל ב USB למחשב , מהירות קריה 30MBps) חיבור דרך ראוטר כ 2MBps ,וכמוון ש....אין מצב לעשות הרצה קדימה בMKV של 720P ב8GB... כי אין cache. לפי חוברת היצרן …

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  15. שלום לכולם. יש ברשותי מדפסת HP psc1315. למיטב ידיעתי, זאת לא מדפסת שתומכת בחיבור ישיר לראווטר. אני רוצה לשים את המדפסת בחדר שאין בו מחשב ושתדפיס דרך הרשת, אבל אני לא יודע איך אני עושה את זה עם מדפסת שאינה " network-ready". יש איזה מתאם שיעשה את העבודה? אפשרות אחרת כלשהי? תודה מראש נ.ב אני לא יודע אם זה משנה אבל הראווטר שלי הוא TP-LINK TL-WR541G

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  16. כבר כמה חודשים שהאינטרנט אצלינו לא זז בשעות העומס. אח שלי מתלונן כל הזמן הזה שהוא לא יכול להיכנס לשרתים של משחקים ולאחר בדיקה שערכתי על המחשב שלי זה באמת נכון. בשעות הבוקר\לילה אין בעייה להתחבר וגם בעבירו אותנו ל 24 שעות לניסיון לחבילת הגיימרים והבעייה נעלמה למשך זמן זה. זו ממש סחיטה כל העסק הזה של חבילת הגיימרים. אני לא מדבר על פינג קצת גבוה או איטיות - אי אפשר כלל להתחבר לשרתים כל שעות העומס. זה קורה לעוד אנשים או רק אצלינו? כל פעם שמדברים עם התמיכה שלהם , אחרי כל הבדיקות שלהם, התשובה היא אותה תשובה - תוסיפו כסף ותתחברו לחבילת הגיימרים!! על מה אני משלם בדיוק כרגע?? על שימוש באינטרנט בשעות הבוקר ובשעות הלילה?? אנחנו חושבים פשוט לעבור חברה (מגיעים לנו 3 חודשים חינם עוד…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Ghosthunter,

לא בהכרח אלחוטי. בסביבות 300-400 ש"ח. צריך לדעת להתחבר לבזק ולHOT. אני מעדיף ראוטר עם מספר חיבורים (כך שאני לא אצטרך SWITCH בנפרד). תודה, אופיר.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by jfkk,

שלום אני מנסה להעביר קבצים ברשת ונתקל בהודעת שגיאה (העברה למחשב של גל ) בהגדרות של התיקיה allow the network users to change my files.עדין אותה בעיה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  19. יש לי מחשב נייח שמחובר לרשת על חוטית מוגנת עם סיסמא. ישנה אפשרות שאני יכול לקבל גישה למחשב הנייח דרך מחשב נייד בעזרת הרשת האלחוטית ? (כוננים ,וכדומה..) תודה ..

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  20. Started by Bypass,

קיבלתי את המייל המפרט את תנאי עדכון החבילה : "@ גלישה ללא הגבלת זמן במהירות של עד 4.00 מס''ש קצב הורדה ו- 800 קס''ש קצב העלאה בהיקף העברת נתונים(הורדה והעלאה) של עד 65 ג'יגה בייט (GB) בחודש שירות ("מסגרת החבילה")." מה זה ההגבלה הזאת להעברת נתונים, אף פעם לא ראיתי את זה, זה לא הופיע בחבילה הקודמת ולא אמרו לי כלום בעניין. אני לבטח מוריד יותר. מישהו אחר נתקל בזה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. אני לא משתמש בפייסבוק, לא אוהב את פייסבוק ומתנגד לפייסבוק. עכשיו איך אני מעיף מהמסך שלי את כפתורי ה"Like" שמתחילים לצוץ בכל אתר שני כמו פטריות אחרי הגשם? אולי יש אפשרות לחסום את זה עם Ad-Block? עצות, הארות והערות יתקבלו בברכה, תודה. עריכה: לא חשוב, מצאתי דרך ;D

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by OverclockDisaster,

אני מחובר דרך בזק בינלאומי, הראוטר הוא Edimax AR-7084GA בזמן האחרון התחיל להופיע לי בסטטוס של הרשת סימן קיראה צהוב אם ההודעה''the dns server isn't responding'' ואני נאלץ לכבות את המודם מהחשמל כדי שהאנטרנט יהיה שוב זמין. איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by blackorder,

שלום אני צריך שמישהו יעזור לי בהקמת רשת אלחוטית כבר קראתי את המאמרים באתר של netchife אבל הנסיונות שלי כשלו אז הנה איך הרשת הולכת מחשב 1 כרטיס רשת אלחוטי מערכת הפעלה WINDOWS 7 מחשב 2 נתב שמחובר אליו מערכת הפעלה windows xp במחשב 1 עם WINDOWS 7 הצלחתי להגדיר בלי בעיה וגם לראות את הקבצים שבמחשב 2 וגם להעביר במחשב 2 עם windows xp לא הצלחתי לראות את הקבצים צריך בבקשה עזרה ???

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  24. מחפש נתב אלחוטי תקן N בטווח מחירים של עד 400 ש"ח האופציות שחשבתי עליהן: D-Link DIR-615 LinkSys WRT160N NetGear WNR2000 הנתב מיועד עבור דירת מגורים בגודל של כ- 70 מ"ר. הוא יהיה ממוקם בחדר העבודה (שהוא ממ"ד), ובמרחק של כ- 15 מטר (עם שלושה קירות ומסדרון) מהסלון. חשובה לי אבטחה אלחוטית טובה, למרות שרוב השימוש יהיה קווי. המלצות?

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  25. Started by benr,

מישהו יודע איפה עומד הניסוי שלהם? לא נראה לי שבזק יפרסו אצלי את הNGN בקרוב....

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים