עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Ghosthunter,

לא בהכרח אלחוטי. בסביבות 300-400 ש"ח. צריך לדעת להתחבר לבזק ולHOT. אני מעדיף ראוטר עם מספר חיבורים (כך שאני לא אצטרך SWITCH בנפרד). תודה, אופיר.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by optimizeR,

התקשר אליי ו', נציג מכירות של בזק לכאורה. מציע את החבילה הרגילה של בזק +בזק בינלאומי ב120 ש"ח ל100 מגה וכו' ... פה ושם הוא מציע חודש ראשון חינם ובנוסף הוא מבטיח לי שאני מקבל יותר מ-3 מגה Upload. אני אומר לו שזה לא ייתכן, דיברתי עם בזק בינלאומי ובזק לפני כחודש ואמרו לי המהירות המירבית שלהם זה 3 מגה! כיצד ייתכן? "מתי זה היה? דברים השתנו, הטכנלוגיה קצת השתדרגה...המקום שמותקן ליד הבית מה שנותן אינטרנט מספק לך מעל ומעבר כך שזה כן אפשרי...." היה לי ממש מוזר. ביקשתי שישאיר טלפון שאחזור אליו במידה ו... הוא שאל למה וכדאי עכשיו ואולי לא אגיע אליו וכו' ... התקשרתי לנציגה שדיברה איתי לפני חודש, אמרה לי שאי אפשר5 לתת לי 5 מגה העלאה, נקודה. ** מה זה זה ? זה נציג רמאי ? או שהאם יש …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. ערב פתיחת תערוכת CES 2012, הכריזה חברת Broadcom על זמינותם של שבבים המיישמים את תקן ה-WiFi החדש 802.11ac. תקן זה עתיד לספק רוחב פס הגבוה פי 3 עד פי 6 מתקן N ומיועד לתמוך בשירותים עתירי רוחב פס כמו הזרמת סרטי HD והעברת מידע בנפחים גדולים. במדריך המצ"ב אני סוקר את המאפיינים של התקן ואת היתרונות והחסרונות הגלומים בו. כדאי לזכור שהתקן נמצא כרגע בשלב הטיוטה הראשונה ולכן מאפיניו הסופיים עדיין לא ידועים. המידע המופיע במדריך מבוסס על מידע המסופק על ידי חברת Broadcom ועל שיחות שקיימתי עם נציגי היצרנים. http://www.netcheif.com/Articles/80211ac/80211ac.htm

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by dor444,

שלום, יש לי בבית מודם שהוא גם ראוטר של אסוס מדגם AM 604g, בנוסף מחובר אקסספוינט בבית על מנת להגדיל את טווח הקליטה. התשתית שלי היא בזק והספק הוא בזק בינלאומי. אגב, כשאני מנסה לשים סיסמא על הרשת האלחוטית האינטרנט לא עובד במקומות מסוימים שהוא כן עבד לפני ששמתי את הסיסמא, אני אשמח אם תעזרו לי גם בזה. במחשבים הניידים והשולחניים שיש ברשותי בבית אין בעיה של חיבור לאינטרנט אלחוטי, אבל הבעיה העיקרית היא במכשירים שאין להם תמיכה בבזק ולכן אני צריך את עזרתכם פה. הבעיה היא במכשירי אפל השונים (אייפד, אייפון ואייפוד) והכי חשוב, בקונסולת ps3. הרשת האלחוטית תמיד מופיעה בסנכרון אבל כשמנסים להתחבר.. היא עובדת רק כשמתחשק לה, לעיתים רחוקות ולרוב לא מצליח להתחבר ולא עובד. אני ממש זקוק לעזרה, …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ofekd23,

שלום אני לא מבין מה הפקודה: switchport native vlan (מספר) עושה למתג בעצם תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Jesper,

אני הולך לשאול פה כמה שאלות נוביות ברמות כי אין לי טיפת מושג בתחום הזה של רשתות, אז בבקשה תסלחו לי :s05: עד עכשיו היה לנו בבית רק מחשב אחד. עכשיו אני קונה לבית עוד מחשב. איך משתפים את 2 המחשבים כך שיהיה אפשר לגלוש באינטרנט בשניהם? האם צריך לקנות ראוטר, או שכשמדובר רק ב-2 מחשבים אפשר גם בלי? האם לעשות רשת אלחוטית או לא? יש לי בבית תשתית להקמת רשת לא אלחוטית, אבל על מה אתם ממליצים? האם בכל מקרה אני צריך להוסיף כרטיס רשת למפרט המחשב החדש?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by cganir,

שלום. ברצוני לעשות מנוי ADSL, ורציתי לדעת כמה פרטים: 1. מישהו מחובר דרך ברק-אונליין ? מה דעתכם עליהם כספק ? 2. התקנת חייגן/חיבור - צריך משהו מיוחד ? 3. מה בדיוק מתקין ה"טכנאי" של בזק בביקור ההתקנה שלו ? 4. מודם - האם לקנות לבד או לבקש שהטכנאי יביא ? 5. האם מהירות גלישה באתרים בארץ ובעולם תשתפר, או שהשיפור יורגש אך ורק בהורדת קבצים ? 6. פידבקים לגבי השירות ורמת שביעות רצונכם יתקבלו בברכה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by MaxHDD,

לפני כמה ימים נשרף לי הראוטר שלי D-Link DSL-2650U. כרגע אני משתמש בראוטר חלופי שיש לי בבית שהוא DGN2200. עשיתי קצת מחקר באינטרנט והבנתי ששני הראוטרים לא מומלצים. אשמח שתמליצו לי על ראוטר טוב. דברים שאני עושה באינטרנט (אם זה משנה): מוריד הרבה משחק משחקי מולטיפלייר (צריך פינג נמוך) תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. עברתי לפני כמה ימים למסלול 5 מגה גיימר בבזק בינלאומי. לפני כן הייתי בחבילה של 5 מגה רגילה. אני לא רואה שום שיפור, לא בהורדה ולא בהעלאה. בפורום רשתות באתר תפוז בקשו ממני לבצע נסיונות הורדה של נגן ה-VLC דרך שרתים שונים כפי שמופיעה באתר הבית של הנגן ולבדוק את התוצאות. אני מוריד בממוצע של 50-80 . על פניו זוהי תוצאה נמוכה. אודה למי שמחובר לבזק בינלאומי דרך ADSL ויכול להקדיש 3 דקות לבדיקת הורדה. קישור להורדה של הנגן http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html לאחר הכניסה לעמוד ההורדה צריך ללחוץ על רשימת השרתים כפי שמסומן ברבוע האדום בתמונה מתחת. השרתים שאתם מתבקשים לנסות להוריד דרכם הם אלה המסומנים ברבוע אדום בתמונה (5 בלבד). אבקש מהצדיק שמוכן לעזור לציין באיזה…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Delux,

שמארח חינם לפחות 5 מגה וגם מקבל קבצי EXE בבקשה זה חשוב לי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Alexkmr,

יש לי 2 מחשבים מחוברים בינהם דרך WIFI. איך אני יכול לגשת ממחשב א' למחשב ב' וההפך?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Cheif,

בעקבות פניות נואשות של הספקיות האחרות ובעיקר 012 (בבעלות פרטנר) ו-013 (בבעלות סלקום), משרד התקשורת שוקל לעצור את מבצע האינטרט של הוט. מי שעוד מתלבט, כדאי שידרדז. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000727627

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הי, לפני כחודשיים קניתי את הכרטיס רשת הנ"ל כדי שאוכל להתחבר לראוטר בחיבור אלחוטי בתקן N. בימים האחרונים אני נתקל בבעיה שהכרטיס מתנתק באופן תכוף מהרשץ - כל כמה דקות, ואני נאלץ לעשות לו - Disable-Enable כדי שיתחבר שוב. יש לציין שכאשר הוא מתנתק מהרשת הוא לא מסוגל לקלוט שום רשת בכלל אבל עדיין נראה כאילו הוא במצב Enabled. לעיתים כשאני עושה Disable/Enable אני מקבל Blue Screen. ניסיתי להוריד דרייברים לכרטיס (מסתבר שאין להם אתר רשמי), אבל העדכניים ביותר זהים לדרייברים הנוכחיים שלי. גם הסרה והתקנה מחדש של הדרייברים לא עזרה. הכרטיס נקנה מ-KSP ועדיין צריכה להיות לי עליו אחריות. השאלה היא אם יש משהו שנראה לכם שאפשר לעשות לפני שפונים ל- KSP? תודה!

14. שלום! יש ברשותי Router עם יציאה לאינטרנט וחיבור של ADSL. אני רוצה לחבר את ה Router ל ADSL באופן ישיר ולהתחבר עם המחשב ל Router ללא שימוש בשני כרטיסי רשת. כלומר, המחשב מתחבר ל Router וה Router מתחבר ל ADSL. כיצד ניתן לבצע זאת, אם בכלל? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by henshlevim,

טוב אז קודם כל שלום, אני חדש פה ואפשר להגיד שאפילו חדש לכל עסק הרשתות והמחשבים ככה שדיבור איתי בשפה גבוהה לא תניב יותר מידי תוצאות. תודה מראש, אז ככה, לפני שבוע פחות או יותר החלפתי את הראוטר שלי ל6740U ואין ספק שהקליטות בבית הרבה יותר טובות בגלל המעבר לVDSL אבל מאז קורה משהו מאוד מוזר שבעיקר מתבטא לי במשחקי רשת, האינטרנט נופל לשנייה ועולה וזה עולה לי בקראש במשחקי רשת, או באיפוס של הורדות או ביטולן (בCHROME). עכשיו כשדיברתי עם בזק כמובן שהם לא נתנו לי פתרונות מעשיים אלא "נחליף אותך מערוץ 1 ל6 או 11" או "תחליף את הפילטרים בבית כנראה הם ישנים", אז אחרי שהם העבירו אותי ערוץ ל11 והלכתי היום לחנות שלהם להחליף את הפילטרים הישנים בחדשים (שד"א הם גם ADSL ולא-VDSL למרות שאני לא כל …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ronmar,

היי, התקינו אצלי לא מזמן פרטנר פייבר 1000mbps אבל הוואיפי לא מגיע לכל הבית... אשמח להמלצות על מגדיל טווח wifi תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, אני מנסה להתחבר לאינטרנט באמצעות נתב חדש netgear r7000 על תשתית הכבלים וספק 018. הנתב מראה שהחיבור הצליח אבל אני לא מצליח להגיע לרוב האתרים כמו google או ynet. לאתר amazon דווקא כן הצלחתי להתחבר. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? האם קשור לבעיות השונות בחיבור l2tp? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Interl-Conore,

ראיתי שאפשר לסמן את החיגן כ-DEFAULT CONNECTION מה זה נותן?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by idanr,

היי יש לי בעיה בשיתוף קבצים: יש לי 2 מחשבים, אחד נייח שמחובר לכל הרשת והראוטר וכו' ואחד נייד. דרך הנייד אני גולש באינטרנט של הרשת אבל משום מה אני לא מצליח לשתף קבצים. אני יודע איך עושים את זה וגם ביטלתי את הפיירוואל וזה לא ממש עזר מה שקורה בעצם זה שהמחשב הנייח לא מזהה את המחשב הנייד וזאת לדעתי הבעיה אשמח עם תעזרו לי אני תקוע עם הבעיה הזאת הרבה זמן תודה רבה ושבת שלום

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by N N C,

כמו שכבר אמרתי בהודעה האחרונה שלי קיבלתי היום adsl וחוויתי את הניתוקים המעצבנים אבל למרות שעליהם התגברתי יש בעיה אחרת כל פעם המודם עוצר לכמה שניות את התנועה ברשת ואז חוזר למהירות גבוהה יש למישהו מושג למה זה קורה ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by infer73,

בבית יש לי 4 מחשבים, שניים מתוכם מחוברים בצורה חוטית ושניים נוספים בצורה אלחוטית הראוטר שבשימוש הוא ה - Siemens SL2-141 ה-IP וה-Subnet Mask ברשת הם ערכי הברירת מחדל IP - 10.0.0.1-137 Subnet Mask - 255.0.0.0 אני מנסה לבנות אפליקציה ב-C# שבאמצעותה אני אעיר מחשבים מרחוק (Wake Up On LAN) קראתי קצת על הנושא, והבנתי שצריך לשלוח פאקט בעל מבנה מסויים (Magic Packet) לכל המחשבים ברשת (Broadcast) בשביל להעיר את המחשב. כרגע אני מנסה לשלוח את הפאקט הזה לכתובת 10.255.255.255 שזאת למיטב הבנתי הכתובת Broadcast של הרשת שלי, אבל אף מחשב אחר ברשת לא מקבל את הפאקט (עזבו נדלק, אני מסתכל, בתוך וינדוס, על החיבור ושולח את החבילה מאות פעמים ובדקתי שני מחשבים שונים בבית [אחד שמחובר בצורה חוטית ואח…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. חבילת גלישה: 30 מגה ספק: 012 תשתית: HOT מודם: HOTBOX שדרגתי לפני כשלושה שבועות את חבילת הגלישה שלי מ12 מגה ל30, ומאז, בשעות מסוימות, לפעמים ערב ולפעמים צהריים, אני לא יכול לשחק במשחקים מסוימים(בעיקר משחקי STEAM) בגלל פינגים גבוהים מאוד. קאונטר-סטרייק למיניהם לא שחיקים, אבל באטלפילד 3-4 ובאד קאמפני 2 לא מושפעים. בדקתי שרתים מסוימים בסיאס שהפינג שלי אליהם נמוך בדרך כלל(70+), ובשעות שזה מתרחש הפינג במשחק גבוה פי שתיים מהפינג שמוצג כשאני עושה להם "פינג" באמצעות CMD. לפעמים לנתק את המודם לכמה דקות ולחבר שוב משיב את הפינג לנורמלי, אבל אחרי מספר דקות הוא קופץ למספר מגוחך. שדרגנו את חבילת הגלישה בין השאר, מפני שרצינו פינג נמוך יותר. כעת אנחנו משלמים יותר ולא יכולים לשחק במשחק…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by dislect,

Hi guys! Just bought the TP-Link TLWR841N. I have a modem + router at the top floor in my house, the router goes by 3 wires to 2 computers on the top floor and a 3rd computer in the basement (no way to get wifi there from the router). So I bought an additional router, the TP-Link TLWR841N, to connect in the basement to the wire going from the old router on the top floor so I can get both wire connection for computers and wifi access in the basement. I am so close to installing the thing and I get this message just at the end of the process (see picture) Tried connecting and disconnecting all the wires 3 times no luck. All leds are flashing according to the guide at the…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. זה אפשרי בכלל בכיוון הזה, או שזה עובד רק הפוך?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.