עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Cheif,

החל מהיום מחוייבים ה-ISP לספק ללקוחות הנוטשים אותם שירות ניידות בדואר האלקטרוני. ה-ISP הננטש מחוייב לספק ללקוח שירות "עקוב אחרי" לכתובת הדואר החדשה שלו למשך חצי שנה. על ידי כך יתאפשר ללקוח להודיע לגורמים אליהם הוא קשור בדוא"ל על כתובתו החדשה. הפרסום המלא בהודעת המשרד: http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/9/2379.pdf

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. הקדמה קצרה אני גר ממש קרוב לאוניברסיטה, והרשת של האוניברסיטה נקלטת על ידי המחשב הנייד שלי במקומות ספציפיים מאוד בבית האם אפשר להפוך את הראוטר הביתי שלי (של סימנס, מסופק על ידי בזק) לAP שיהיה מחובר לרשת של האוניברסיטה ככה שאני אוכל להתחבר דרכו לאוניברסיטה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by יגאל רונן,

שלום לכולם, צריך המלצה על AP (אפשרי גם ראוטר שיתפרק כAP) שיחובר בקווי לנתב. צריך אפשר ל 2 יציאות למחשבים שמריצים KODI וכמובן WIFI. אגב רץ על רשת של הוט מה אומרים על הדגם הבא? http://he.aliexpress.com/item/English-Version-Tenda-Router-N313-300m-3-Aerial-Wireless-Router-Ethernet-Cable-Wifi-Repeater-Range-Broadband/32257065841.html יש לו המלצות לא רעות בכלל..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. זה מה שקורה עכשיו, הבית קומה אחת אבל ארוך, יש לי 2 ראוטרים, ראוטר אחד Archer C7 שיושב אצלי בחדר, ועוד ראוטר WDR4300 שיושב בגג. ה4300 משורשר ל- C7 עם כבל, וה- 4300 מוגדר כ"מגדיל טווח" עם אותו SSID כמו הראשי. שווה להחליף את ה-4300 בראוטר של אסוס, https://www.asus.com/Networking/RT-AC1200/ הוא MIMO 4x4 לעומת 3 אנטנות ב- Tplink, כמובן מבחינת מהירות האסוס מהיר יותר. *יש לציין שהיום קצת שיחקתי עם הערוצים של ה- WIFI, והגדרתי כל ראוטר על ערוץ אחר (עם הכי פחות רעש), לפני זה היה מוגדר כ- "Auto". תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. אהלן חברים, בקיצור ולעניין אני נמצא כרגע במצב הזה : Switch ("טיפש") של אדימקס מסוגל לתת אינטרנט רק ל3 מחשבים עקב ההגבלה של המודם. תשתית : הוט 2.5 מגה ספקית 012 2.5 מגה ללא חייגן וללא חבילות מיוחדות וכדומה. אני מחפש ראוטר אמין וטוב כי כבר נמאס לי מאדימקס (2 ראוטרים דפוקים שלא עובדים כמו שצריך) עם WIFI ועם 5 חיבורים לרשת כבלים שכבר קיימת בבית. מה שאני מחפש זה מינימום פעמים לרדת מתחת לשולחן שלי ולעשות איפוס לכול הרשת כדי ששוב יהיה אינטרנט לכולם כי כבר נמאס לי! תקציב עד 400 שקל ומומלץ מתחת. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום ברשותי כמה מחשבים שמחוברים דרך WIFI לאינטרנט , רק מחשב אחד מחובר דרך כבל ישירות לראורטר . רציתי לדעת האם קיימת דרך להגביל את רוחב הפס למחשבים שמתחברים לרשת דרך הWIFI? . זאת אומרת להקצות למחשב אחד 80 אחוז ולמחשב השני 20 אחוז . מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי מספיק טוב ???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ran500,

היי לאחרונה הצטרפתי לאינטרנט של סלקום בקווי מקבל פחות מ100 באלחוטי 300 יש לציין שיש לי כרטיס מסך של 1000 כיצד ניתן לבדוק מה מקור הבעיה?

8. Started by gshhar,

יש לי את הגרסה הנ"ל על הנתב, בזמנו כשהתקנתי את הגרסה היא לא תמכה ב-L2TP אבל מכיוון שעכשיו היא כן תומכת ואני נותן את הנתב שלי לאחי שמחובר בהוט (ללא חייגן) אני רוצה לשדרג את הגרסת קושחה לזאת שתומכת בחייגן L2TP. נכנסתי לאתר הרשמי, הכנסתי את הדגם שלי וקיבלתי רשימה של כמה גרסאות\ורסיות. במה לבחור ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by qwerty1987,

ברשותי יש ראוטר DI-524 של DLINK. כיצד ניתן להשתמש בו כ-ACCESS POINT לרשת אלחוטית? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. ערב פתיחת תערוכת CES 2012, הכריזה חברת Broadcom על זמינותם של שבבים המיישמים את תקן ה-WiFi החדש 802.11ac. תקן זה עתיד לספק רוחב פס הגבוה פי 3 עד פי 6 מתקן N ומיועד לתמוך בשירותים עתירי רוחב פס כמו הזרמת סרטי HD והעברת מידע בנפחים גדולים. במדריך המצ"ב אני סוקר את המאפיינים של התקן ואת היתרונות והחסרונות הגלומים בו. כדאי לזכור שהתקן נמצא כרגע בשלב הטיוטה הראשונה ולכן מאפיניו הסופיים עדיין לא ידועים. המידע המופיע במדריך מבוסס על מידע המסופק על ידי חברת Broadcom ועל שיחות שקיימתי עם נציגי היצרנים. http://www.netcheif.com/Articles/80211ac/80211ac.htm

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by atoo,

שאלה למומחים (וקחו בחשבון שאינני מבינה בתחום כלום): הקדמה: קראתי שאלות ותשובות בנושא ואני עדיין מבולבלת. ??? השאלה שלי ארוכה, כי אני ממש ממש מיואשת וחייבת פיתרון מוסמך ! אז הכנסתי כל פרט שנראה לי רלוונטי לעיניין ! יש לי כיום ראוטר של בזק והוא חלש לי מידי. גם טכנאי שלהם אישר זאת. :-[ שתי אפשרויות עומדות בפני: הזדכות על הראוטר ורכישת אחר - ולא מבזק או רכישת מגבר ושוב לא דרך בזק. קראתי על הראוטר של 5 ק"מ... אנטנות... גגות... ואני גם לא רוצה להגזים... 1. לגבי המגבר (האפשרות הזולה יותר והקלה יותר) - יש שאומרים שיש כזה דבר ויש שאומרים שבכלל אין כזה דבר ?! מה נכון ? בכל מקרה גם אם יש, אז לא בטוח שיתאים לראוטר ?! הוא מתחבר לראוטר או איפושהו באמצע הדרך לחשמל ? הוא בטו…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ConRoe X Fire,

היי לאחרונה אמא שלי עברה למחשב נייד חדש והעבירו לה את כל המידע והכל מהישן לחדש דרך הרשת. האם זה מאובטח? אם אני מכבה את החיבור ל-wifi בישן אז אני לא כמובן לא מצליח להכנס למחשב הישן (מהמחשב החדש), האם בזמן שאני מעביר קבצים, בזמן שהקשר בין המחשבים פועל, זה מאובטח? עכשיו אחרי שהעברנו את כל המידע מהישן לחדש, אפשר איכשהו לנתק את הקשר ביניהם? אני לא העברתי אף פעם קבצים ומידע ככה בין מחשבים, זאת פעם ראשונה שאני מתעסק עם זה ואמא שלי לחוצה שזה פתוח ו"פרוץ". אני מקווה שהבנתם אותי, תודה על כל עזרה שתינתן.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Guardian Spirit,

לאחרונה בעת הגלישה אני נתקל במצבים של Timeout בכל מקום אפשרי במשך דקה או שתיים.. ולאחר מכן הכל חזר לפעול כרגיל. יש לציין שאני לא משתמש בפיירוולים חיצוניים או באנטיווירוסים פרט להגנות הקיימות בווינדוס 7. יש לי תוכנה שמנקה ספיוור שאומרת שהכל תקין. System Care. התשתית היא של הוט, הספק 014. עדיין לא התקשרתי לאף אחד מהם. יש משהו שיכול להכווין אותי מראש כדי לדעת איפה לחפש את הבעיה? אני משתמש יחסית מנוסה במחשבים, אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לתקלה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by onlyhuman,

אשמח אם תמליצו לי על נקודת גישה טובה למחשב נייח בחדר. הראוטר שלי די מרוחק. חשבתי על [h=1]Edimax EW-7416APn nMax 300Mbps. מה אתם אומרים? יש הצעות יותר טובות?[/h]

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by לוח שנה,

שלום לכם, הסתיימה השנה שהתחייבתי בהוט, ואני כרגע מתלבט לאיזו חבילה לשדרג (חבילה קודמת 1.5Mb). אני מאמין שכעת 2.5 מספיק לי, אני לא מוריד קבצים גדולים שאני אצטרך את זה, אך השאלה היא, האם עם הזמן האינטרנט יהיה יותר כבד, ויהיו יותר סרטוני HD ביוטוב וכו'. מה דעתכם? אגב, הפרש המחירים בין החבילות (ספק+תשתית) 42 ש''ח (107 מול 149). תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by factor,

שלום לכולם! איך אני בודק במחשב הישן P4 1.6GHz עם לוח האם D845EBG2 אם יש כרטיס רשת? אולי יש שם איזה כרטיס רשת ג'נרי מובנה שיספיק ויחסוך לי 50 ש"ח. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by hakotea,

מישהו ניסה לעשות בית חכם? בית שלא רק הרשת בכל הבית אלא שהשרת שולט גם במוזיקה ובתאורה, טלויזיה, וידאו, במיזוג וכו' יש הרבה אתרים שמוכרים ציוד אבל רובם משרתים את השוק האמריקאי (עובדים על חשמל אחר 110) והאחרים שמצאתי פשוט יקרים מאוד... התקנה נכונה של ציוד כזה (בצירוף תוכנה מתאימה) מאפשרת שליטה בכל הרכיבים הללו באמצעות המחשב, דיבור, או מרחוק בטלפון או בשלט... האם למישהו יש נסיון בזה? יודע איפה להשיג ציוד שמתאים לארץ? תודה, משה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by shlosi,

שלום לכולם, התחברתי השבוע לסיב 1Gb דרך פרטנר. כשאני מחבר מחשב קווי לראוטר ישירות אני מקבל 600-800. כשאני מחובר לראוטר בwifi מקבל כ300. כשאני מתחבר לרשת Mesh דרך הGoogle wifi אני מקבל בwifi 60Mb. זה לא עניין של כבל שלא תומך במהירות של 1000 כי השתמשתי באותו כבל שחיברתי למחשב. רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by lidor14,

בכללי האינטרנט עובד לי אבל יש אתרים עיקרים שפשוט לא עובד לי למשל גוגל פייסבוק יוטיוב. וכתוב לי את זה נסיתי בכל דפדפנים מה לעשות ??

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. ברצוני להתחבר (להזדהות) כחיבור אינטרנט מחו"ל, לדוגמא מאנגליה,גרמניה,ארה"ב וכו' על מנת להשתמש בתוכנות שונות אשר חסומות לגלישה מישראל. 1. החיבור צריך להיות בכל מני פורטים המשמשים תוכנות שונות ולא רק לגלישה דרך הדפדפן. חלק מן התוכנות בוודאי משתמשות בהצפנות. 2. ברצוני שהחיבור יהיה בעל כתובת IP משתנה, כמו שהחיבור בארץ משתנה כאשר מחליפים mac address ומדליקים מחדש את המודם\ראוטר. 3. לצורך כך יש באפשרותי לרכוש חבילת אינטרנט מ ISP באותה מדינה, לחלופין להשכיר שרת VPN, או משהו דומה. מוכן להשקיע עד $100 לחודש. אשמח לקבל כל סוג של פתרון לעניין. תודה. נ.ב. חשבתי אולי להרים elite proxy לצורך כך, אך לא הצלחתי להבין כיצד לעשות זאת, האם יש מדריך לקריאה בנושא ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by amir77a,

היי, עד היום עבדתי עם נתב של US Robotics שתמך ב-b+g. היום הוא נפח נשמתו (מוזר.. ניתקתי אותו מהחשמל לאיפוס, חיברתי ולא נדלק עוד לעולם... :-[ ) אין דבר נתב שעשה לי הרבה צרות. אני מעוניין לרכוש נתב draft N שיעבוד היטב תחת הפרמטרים הבאים: 1. הנתב ממוקם בתוך ממ"ד (בעיה למקמו במקום אחר). 2. אמור להתחבר למחשב נייד שמטייל בבית בטווח אווירי של 10-15 מ' (שטח דירה של 100 מ"ר) גס. 3. למחשב הנייד כטיס רשת 4965AGN - תומך ב-draft N. 4. הנתב אמור כרגע להתחבר לכבלים, אך אמור לאפשר גם חיבור ל-ADSL. 5. הנתב הנוכחי היה קורס לי לא מעט, עקב השימוש ב-Emule. חשוב לי נתב אמין שיעבוד עם שיתוף קבצים ללא כל בעיה. 6. שאר הפרמטרים סטנדרטיים - Firewall, אבטחה כמקובל וכו. 7. מחיר - לצערי כמה שפחות. לא נ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי, יש לי מודם+ראוטר (מכשיר אחד) ואני מעוניין שהוא יתפקד רק כמודם ואז לחבר אותו לראוטר אחר שיש לי. המודם ראוטר שלי הוא: Netgear DGND3700v1 הראוטר החדש שלי הוא: Netgear R7000 יש כמה צילומי מסך לחלק מההגדרות בשני המכשירים: https://www.dropbox.com/sh/6d5x9465o08jl76/eeRZmnew93/router תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. היום יש לי ראוטר וכרטיסי רשת בתקן G ומהירות 54MBPS , האם מהירות הגלישה באינטרנט תשתפר (חבילת גלישה של 10M), במידה ואחליף אותם לתקן N ומהירות 300MBPS?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Haflo,

נכון להיום החלפתי את ה "Switch" הקודם שלי (Dynamode 10/100 Ethernet) ל Switch מדגם CenterCOM FS708. את הDynamode חיברתי בצד השני של החדר עבודה עם כבל STP Cat. 5 באורך של 25מ' בערך.... ו....ה Switch לא מתפקד! בדקתי חיבריות בעזרת Network Tester ויש קשר של כל השמונה גידים! החלפתי את ה Switch ב Hub 10Mbps (וכמובן שיניתי את ההגדרות של המחשבים שמחוברים באותו מקום ל 10Mbps) והפלא ופלא העניין עובד...! אז בהתחלה היה נחמד לעבוד בשעות הראשונות על 10Mbps, אבל מה קורה שרוצים להעביר כמויות גדולות של מידע? (כמה ג'יגות!) ב 10Mbps, הקשר מתנתק כל כמה זמן והעברה לא מתבצעת המלואה..... להזכירכם מדובר בבית שלי,אדם פרטי, אין לי Cisco Switches or Giga Ethernet וגם אין לי כסף לכזה דבר....…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי מודם Alcatel SpeedTouch 510 v4.2.3 שמעתי שאפשר לעשות כך שהאינטרנט יהיה מחובר אוטומטית עם הדלקת המחשב ללא צורך בחייגן של הווינדוס. יש למישו מושג איך עושים את זה או איפה אפשר לברר? תודה מראש לכל העוזרים...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים