עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by shay1231,

שלום. ברשותי מחשב חדש וחזק מאוד (מפרט המחשב מצורף להודעה זו). אני עם מהירות אינטרנט של 40 מגה בנטוויז'ן בחיבור קווי (בדקתי באתר speedtest וקיבלתי מהירות הורדה של 37) ומשום מה זה נראה לי מוזר שאני צריך לחכות 3 שניות עד שיעלה דף פייסבוק או יוטיוב או אפילו האתר הזה ולפעמים אפילו קצת יותר מ-3 שניות. האם זה נורמלי?

2. ערב פתיחת תערוכת CES 2012, הכריזה חברת Broadcom על זמינותם של שבבים המיישמים את תקן ה-WiFi החדש 802.11ac. תקן זה עתיד לספק רוחב פס הגבוה פי 3 עד פי 6 מתקן N ומיועד לתמוך בשירותים עתירי רוחב פס כמו הזרמת סרטי HD והעברת מידע בנפחים גדולים. במדריך המצ"ב אני סוקר את המאפיינים של התקן ואת היתרונות והחסרונות הגלומים בו. כדאי לזכור שהתקן נמצא כרגע בשלב הטיוטה הראשונה ולכן מאפיניו הסופיים עדיין לא ידועים. המידע המופיע במדריך מבוסס על מידע המסופק על ידי חברת Broadcom ועל שיחות שקיימתי עם נציגי היצרנים. http://www.netcheif.com/Articles/80211ac/80211ac.htm

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני פשוט רוצה לדעת אם מישהו הצטרף למבצע הזה של אורנג', שהוא שימוש באינטרנט ובטלפון מאורנג', 3 חודשים חינם וללא כל התחייבות. האם אכן הם לא גובים כסף ואין איזה התחייבות עתידית, ואפשר לסיים את המבצע ללא כל תשלום? נשמע מוזר 3 חודשים ללא כל התחייבות. תודה בכל מקרה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by alonsan,

האם מישהו יכול לעזור בקיפוג נתב סיסקו 827H?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

האם האב 10 מגה מספיק בשביל מודם אלקטרז או שחייבים האב של 100?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום ברשותי מודם ADSL D-LINK 2650U של בזק. נכנסתי לאתר של בזק http://www.bezeq.co.il/support/Pages/toalhuti.aspx ושם שורה ראשונה יש עדכון קשוחה למודם שלי. אני מוריד את העדכון. שם אותו בכונן שלי (אפילו ישר ב C:), וכשנכנס למודם שלי (10.0.0.138) ומנסה לעדכן, אני מקבל הודעת שגיאה: "Please enter a valid name" מישהו יודע מה זה? ואיך אפשר לפתור את זה בבקשה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by yakirsh4,

שלום, אני רוצה לקנןת מתאם אינטרנט לחשמל ויש לי שלוש שאלות 1.בהתחקב בזה שאני היחידי שמחובר לאינטנרט האם אני יקבל את מלוא המהירות או שהמתאם מוריד מהמהירות? 2.האם אני יכול לשים מכשיר שתפקידו לפצל אחרי המתאם ולחבר שני מכשירים ? ואם כן כמה מכשיר כזב יאלא ? 3.מה ההבדל בין הדגמים האלא ומה כדאי לקנות? http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=9452,9619,8764,10162 אני לא בטוח מה המהירות אבל לדעתי 30 מגה אם זה ממש משנה אז אני יכול לבדוק תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by iTK98,

שלום לכולם, יש ברשותי מודם סלולרי של סלקום, ואני מעוניין לחלוק את החיבור שלו עם שאר המחשבים בבית (במקום לעשות שימוש ב-ad hoc). אני אשמח אם מישהו שיש לו את נתב הזה ומודם סלולרי יחווה את דעתו על הנתב הזה. (יציבות, תמיכה במודמים הסלולרים..) http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=312&pl1_id=3&pl2_id=18 נא למחוק את ההודעה הזאת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486696.0

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי, לאחרונה הופיע אצלי בעיה מוזרה מאוד. לאחר שהייתה לי בעיה עם היוטורנט שהיה דופק את הWDS ומשבית את האינטרנט בכל הבית ליום שלם(עכשיו זה יותר נדיר בגלל שינוי קושחה). הבעיה עכשיו היא, שלאחר מספר שעות שהיוטרנט פתוח, רק אותו מחשב לא מצליח להתחבר לאינטרנט בכלל. זה משגע אותי.. כל פעם שאני יוצא מהבית בבוקר וחוזר בערב, אני מוצא מחשב מושבת וצריך לעשות ריסטרט.. אשמח לעצות.. שנה טוב, אור.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני מעוניין להוסיף למקום עבודתי ראוטר אלחוטי. היות שהמקום הינו מעין קמפוס בעל מספר בניינים אני מעוניין בראוטר שיספק לי עוצמת שידור גבוהה ככל האפשר. אני אשתמש בו למספר נייידים ולPDAים המשתמשים בתקן B\G. אשמח להמלצות. תקציב פתוח כרגע היות שזה על חשבון העבודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם! אני לקוח חדש של הכבלים ובזק בינלאומי, ורציתי לשתף אינטרנט ל3 מחשבים. לצורך כך קניתי ראוטר וחיברתי אותו למודם, וולשתי מחשבים אחרים. המחשב השלישי מחובר ישירות למודם. כעת בכל המחשבים ניתן לגלוש לאתר של הכבלים לדוגמא, אבל לא לאינטרנט. כרגע אני מתחבר לספק עם חייגן, עד שהכבלים יאשרו את הIP שלי. הגדרתי חייגן יחד עם הבחור מהתמיכה הטכנית בכל אחד מהמחשבים. המחשב שמחובר ישירות למודם מתחבר ללא בעיה ויכול לגלוש. מחשב אחד בהתחלה התחבר לאינטרנט, אח"כ התחבר והתנתק אחרי 20 שניות, ועכשיו לא מתחבר בכלל ונותן ERROR 769. המחשב השלישי מעולם לא הצליח להתחבר. ברור שניסיתי להתחבר מכל מחשב כשהשאר מנותקים. השאלה שלי היא מדוע אני לא יכול להתחבר עם חייגן? האם טעיתי והייתי צריך להגדיר משהו…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום חבר'ה, יש לי את הנתב הנ"ל שנתיים וחצי בערך. לרוב הוא סבבה לגמרי. אליו מחוברים שני מחשבים: שולחני מחובר עם כבל ונייד שמתחבר אלחוטי. לפני כחודש התחילו אצלינו ניתוקים ברשת האלחוטית בלבד - כל כמה דקות החיבור האלחוטי מתנתק לכמה שניות וחוזר. בזמן גלישה, כשהמחשב קרוב כ-2 ס"מ לראוטר וגם כשהוא בצד השני של הבית. בקיצור, המצב לא משהו. בזמן הניתוק יש לציין שהחיבור החוטי עובד כרגיל וכך אנחנו עובדים עם המחשב הנייד לאחרונה - מחובר בכבל לראוטר. בנוסף, כשמחשב הנייד מטייל בעיר, או באוניברסיטה, החיבור האלחוטי יציב כמו לוחם סקוטי עתיק. עדכנתי קושחה לגרסה החדשה ביותר שיש, שיניתי את מספר הערוצים מברירת המחדל שהיתה לי בהתחלה (נדמה לי 7) ל-6/10/11 ולא היה שום שינוי. אפילו עשיתי לו ריסט!…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Nirel,

שלום, כיום אני בתשתית של בזק וספק נטוויזן עד היום הייתה לי חבילה של 15 מגה באינטרנט, דיברתי עם שתי החברות ועברתי למהירות של TOP40. כרגע יש לי מודם ישן של בזק שאינו תומך ב40 מגה ולכן אני צריך לקנות אחד חדש. הוצע לי מבזק לשכור את הראוטר שלהם ב10 שקל לחודש ולכן אני מעדיף לקנות אחד באופן עצמאי. כיום מחוברים לי 2 מחשבים לראוטר באופן קווי ועוד טלוויזיה של YES (לכן אני צריך ראוטר עם 4 חיבורים), בנוסף יש לנו טאבלט בבית ואנחנו משתמשים גם ברשת WIFI. לכן אני צריך המלצה על ראוטר משולב מודם שראשית יתמוך בתשתית בזק (ADSL) ושנית שיהיה עם 4 חיבורים ומספיק חזק להגיע עם קליטה טובה לטאבלט שנמצא בחדר אחר (מרחק של כ-2 קירות). (מבחינת מחיר עדיפות לכמה שיותר זול כמובן אך אם יש הבדל משמעותי אשמח…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אם כרגע יש לי חיבור ללא חייגן ל-013 ויש לי גם חשבון ב 014, האם אני יכול בכל זאת להתחבר לחשבון ב 014 ? (לא מצאתי על חומר בחיפוש)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. חיברתי את הנייח לנייד בכבל lan, הנייד משתמש ב - wifi מהאנטרנט של הבית כמובן. מדי פעם אני מקבל בנייח הודעת שגיאה שלאחר מכן מתנתק האנטרנט, השגיאה אומרת שיש התנגשות של אותה כתובת ip בשני מחשבים שונים. אני מקווה שלא טעיתי בהבנה של השגיאה. השאלה היא, איך אני מגדיר IP שונה לנייח? השתמשתי במדריך הבא: http://windows.microsoft.com/he-IL/windows-vista/Change-TCP-IP-settings אם אלו הפעולות שעליי לבצע, איך אני יודע איזה IP/subnet/default לכתוב? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני צריכה המלצה לכ.רשת אמין וחזק (לא משנה לי איך הוא מתחבר), כי הראוטר רחוק ממני ואני ממש זקוקה לקשר יציב ככל האפשר.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by israelnba,

ניסיתי להיכנס לאתר ולא הצלחתי, ביררתי בערוץ שלהם והתברר לי שנחסמתי בגלל שסחרתי בחשבונות :s05: מוזר... אפילו לא היו לי הזמנות. בקיצור, אם זה קרה לי ואני באמת לא סחרתי בחשבונות, אז בטח עוד אנשים נחסמים סתם ללא סיבה, ניסיתי לומר להם אבל זה לא מעניין אותם בכלל. זהו, סתם רציתי שתדעו.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by avizov2,

היי, אני שוקל אם לקחת מודם חדש מבזק... אני כעת במהירות 10MB, אך נראה לי קצת מצחיק שבפעם הבאה שאשדרג את המהירות, אצטרך לקנות מודם חדש מתאים VDSL. לכן רציתי לדעת, אם אני לוקח מודם VDSL (או שיכול להיות שבזק בכלל לא יתנו לי מודם כזה עם 10MB) הוא יתאים למהירות גלישה שלי היום? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. hot box fast 3284 תומך ב 1 gigabyte? מנסה להסרים סרטי 4K בגודל 50 GB מהמחשב לטלוויזיה ברשת קווית והכל מקרטע. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. אהלן, אני רוצה לאבטח את הרשת הביתית שלי כדי שלא יתחברו לרשת שלי מבחוץ (כמו השכנים וכו'..) איך עושים את זה??? יש מחשב אחד שהוא לא כל הזמן נמצא בבית.. ואני רוצה שהוא יהיה אז הוא יוכל להתחבר.. בכל מחשב יש דפדפן שונה וכולם עם כרטיס רשת אלחוטי... הספקית שלי היא 012 והתשתית היא הוט אם זה משנה.. תודה על העזרה ויום טוב, דניאל

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by blizzard20,

שלום. יש לי בעיה עם הלפטופ הנ"ל. ב WIFI של 10 או 15 מגה בייט, הוא בקושי עובד על מהירות של 1 מגה... זה בא לידי ביטוי בהורדות, בטעינת סרטונים ביוטיוב- בעצם בהכל... אני לא מבין למה זה ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה... בחיבור ישירות למודם הכל תקין, רק ב WIFI זה ככה... וכשאני מתחבר עם לפטופ אחר לרשתות שבהן יש לי את הבעיה המהירות תקינה.. כלומר הבעיה היא בלפטופ וב WIFI בלבד.. מה יכולה להיות הבעיה- אני ממש לא מצליח להבין לא משנה כמה גוגל עשיתי... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by infer73,

בבית יש לי 4 מחשבים, שניים מתוכם מחוברים בצורה חוטית ושניים נוספים בצורה אלחוטית הראוטר שבשימוש הוא ה - Siemens SL2-141 ה-IP וה-Subnet Mask ברשת הם ערכי הברירת מחדל IP - 10.0.0.1-137 Subnet Mask - 255.0.0.0 אני מנסה לבנות אפליקציה ב-C# שבאמצעותה אני אעיר מחשבים מרחוק (Wake Up On LAN) קראתי קצת על הנושא, והבנתי שצריך לשלוח פאקט בעל מבנה מסויים (Magic Packet) לכל המחשבים ברשת (Broadcast) בשביל להעיר את המחשב. כרגע אני מנסה לשלוח את הפאקט הזה לכתובת 10.255.255.255 שזאת למיטב הבנתי הכתובת Broadcast של הרשת שלי, אבל אף מחשב אחר ברשת לא מקבל את הפאקט (עזבו נדלק, אני מסתכל, בתוך וינדוס, על החיבור ושולח את החבילה מאות פעמים ובדקתי שני מחשבים שונים בבית [אחד שמחובר בצורה חוטית ואח…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ofirk12,

אין לי דיסק ואני לא מוצא את הדריבר להורדה למערכת וינדוס 7. edimax br-6216 דריבר לאינטרנט אלחוטי תודה רבה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by duzap,

יש לי בעיה כנראה באיזור שאני גר בו עם הקווים של הוט, הפינגים שלי פשוט לא יציבים. תסתכלו דוגמא: התמונה הזאת היא כשאני לא מחובר לאינטרנט, ככה שאין מה להאשים את הספק. (עשיתי פינג לכתובת שרת התחברות של 012) כמו שאתם רואים, יש פעמים שאני מגיע לפינג 10 (לפעמים קורה לי גם 8 ו-9 אבל זה לעיתים רחוקות) ומצד שני ישכל הזמן קפיצות וזה לא אחיד. אין לי שום דברים שרצים ברקע שעלולים לגרום לבעיות מהסוג הזה, אני אחד שקצת מבין הרבה באיך לשמור על המחשב שלו על רמת ביצועים גבוהה ונקי מכל הזבל שמסתובב באינטרנט. אני מכיר הרבה אנשים שיש להם פינגים גם יותר נמוכים משלי אפילו, שאצלהם קבוע יש פינגים בין 5 ל-8 תמיד וגם יציבים. היה אצלי טכנאי של הוט שסידר לנו בעיות בטלויזיות כמה וכמה פעמים ופעם …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי מודם של B-focus 270 ראווטר Level One FBR-1418TX אנטי וירוס NOD איך אני בודק אם יש פיירוואל ואיך אני מכבה אותו באופן זמני ? של הXP אני יודע אבל מה בקשר למודם והרוואטר ניתוק שלהם יעזור ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים