עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן חברים. עבדכים הנאמן היה רוצה לארח אתר איפה שהוא, עכשיו השאלה היא איפה. רציתי לדעת אם יש לכם העדפות בקשר לחברת איכסון כזאת או אחרת. בתשלום: איפה כדאי ויהיה אמין, בעל תמיכה ב- MySQL וב- PHP4 וזול. ובחינם: איפה יש אתרים המארחים בחינם אך אינם תוקעים פרסומות בתוך עמודי האתר (בסגנון הפריימים של טריפוד). נ.ב - מה דעתכם על זה ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by g1000000009,

התחברתי לאקספון וקניתי את הנתב. רציתי לשאול איך אני מעביר פורטים בשביל השירות duckdns.org? מכירים איזשהו מדריך שמסביר איך עושים את זה? כי על פנב זה נראה מסובך בנתב הזה. האם צריך להגדיר לפני זה דברים אחרים? איזה סיבוך.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. זה נכון? אגב, אני בנטויז'ן, ADSL 0.5... הורדתי היום 3.1 ג'יגה וכל יום מאז שאני מחובר (יומיים-שלוש) איזה ג'יגה וחצי...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by dor444,

שלום, יש לי בבית מודם שהוא גם ראוטר של אסוס מדגם AM 604g, בנוסף מחובר אקסספוינט בבית על מנת להגדיל את טווח הקליטה. התשתית שלי היא בזק והספק הוא בזק בינלאומי. אגב, כשאני מנסה לשים סיסמא על הרשת האלחוטית האינטרנט לא עובד במקומות מסוימים שהוא כן עבד לפני ששמתי את הסיסמא, אני אשמח אם תעזרו לי גם בזה. במחשבים הניידים והשולחניים שיש ברשותי בבית אין בעיה של חיבור לאינטרנט אלחוטי, אבל הבעיה העיקרית היא במכשירים שאין להם תמיכה בבזק ולכן אני צריך את עזרתכם פה. הבעיה היא במכשירי אפל השונים (אייפד, אייפון ואייפוד) והכי חשוב, בקונסולת ps3. הרשת האלחוטית תמיד מופיעה בסנכרון אבל כשמנסים להתחבר.. היא עובדת רק כשמתחשק לה, לעיתים רחוקות ולרוב לא מצליח להתחבר ולא עובד. אני ממש זקוק לעזרה, …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אוקי יש לי אינטרנט 12Mb של בזק ותשתית הוט. יש לי מודם Terayon tj71 ואני רוצה לקנות ראוטר בתקן N וכמו כן חיבור אלחוטי של USB למחשב.... חשבתי על אלו: נתב: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8162 כרטיס USB: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9392 מה אתם אומרים? זה שווה? אתם מכירים איזה שהם בעיות עם רכיבים אלו? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by AboveBeyond,

שלום , ראיתי כל מיני מוצרים של חיבור רשת בבית (בין 2 מחשבים או יותר) ע"י שקעי החשמל האם המוצר הזה עובד טוב?למישהו היה נסיון ויכול לתת ביקורת ? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם רציתי רק לשתף בבעיה מוזרה שנתקלתי בה ושנפתרה בדרך משונה ביותר בשלב מסויים ה-MICROSOFT NETWORK שלי הפסיק לעבוד -- הכוונה היא שלא יכלתי יותר לגשת לקבצים משותפים ברשת ה-HOMEGROUP, ואפילו לא ל-SHARES במחשב שלי עצמו הבחנתי בזה לראשונה כשניסיתי לגשת ל-NAS שלי שמחובר ב-USB לנתב, ופתאום כבר לא הצלחתי אין לי מושג איך זה קרה או למה, אבל זה היה מאוד מעצבן קיבלתי שגיאות בסגנון X IS NOT ACCESSIBLE כשהייתי מקליק אפילו על המחשב שלי עצמו ברשת... אחרי שניסיתי כל מיני פתרונות שלא עזרו ואחרי שסקרתי בערך 19 פורומים שונים, הפתרון בסוף היה: לעשות UNINSTALL ל- CLIENT FOR MICROSOFT NETWORKS על ה-NETWORK ADAPTER לאתחל את המחשב, לעשות INSTALL מחדש לאתחל שוב וזהו, הבעיה נ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני מקבל IP של הL2TP, יש פינגים לאתרים, רק אתר או שניים מצאתי שעובדים לי, למשל : speed.013.net אך שם אני מצליח רק לעשות בדיקת הורדה, הוא פשוט לא מצליח לעשות בדיקת העלאה. לא מצליח לגשת כמעט לאף אתר, אפילו גוגל לא עולה. יש לי פינגים החוצה לכל מקום, כנל טרייסים. אבל למשל אם אני רוצה לעשות wget על מנת להוריד קובץ, הוא לא מצליח למשל: root@ubuntu:~# wget [url]http://speed.bezeqint.net/big500.zip[/url] --2011-12-25 10:56:52-- [url]http://speed.bezeqint.net/big500.zip[/url] Resolving speed.bezeqint.net... 212.179.95.50 Connecting to speed.bezeqint.net|212.179.95.50|:80... connected. HTTP request sent, awaiting response... וזה נשאר ככה פשוט... כמובן שעם חיבור של L2TP בתור נתב ר…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by no nick,

ייש לי בעייה במהירות.. במחשב שלי(P4 2.4GHz) הוא מוריד פי 15 יותר איטי מהמחשב של אח שלי(P2 350MHz). אנחנו מחוברים דרך מודם ראוטר של בזק ECI 312 שמתחבר להאב ומתפצל.. שנינו משתמשים ב Win XP SP2 מה יכולה להיות הבעיה? אם צריך עוד פרטים תרשמו מה ואני יתן.. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שידרגתי מ- 2.5 ל- 12 מגה, ואין שיפור בסטרימינג בכלל. לקחתי את YOUTUBE לדוגמא, בסרטוני HD. אני יודע מה הקטע עם אתרים מחו"ל וכל זה, אבל לא אמור להיות שיפור, אפילו הקטן ביותר?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by erone,

בימים האחרונים אני מקבל פיג גבוה במשחקים בדקתי עכשיו את ה פיג שלי באתר של בזק אני בקבל פיג של 15 בעבר היתי על 8-9 יש לעוד משהו את הבעיה הזאת ?? נראה שהתחיל השבוע אני בבזק \בזק בינלאומי 40M תודה מראש.

12. Started by maverick,

האם אפשר לשדרג תוכנה (או דריבר) למודם אלקטל (ADSL)?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Idan-h,

אני חוזר לHOT ותהיה לי תשתית כבלים. איזה מודם הכי מומלץ ? היה לי פעם את הMotorola SB5100, אבל מידי פעם היו לי בעיות עם החיבור (לא יודע אם זה במודם או בחיבור).

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם . יש לי בעיות רציניות עם הרשת האלחוטית שלי שמתבטאות בניתוקים , לאגים רציניים , פינגים . בסלון יש את המחשב הראשי שמחובר ישירות למודם ראוטר של בזק (SIMENS SL-2 141) ומבחינת האינטרנט הוא עובד גדול ואין שום בעיות במחשב זה . המחשב השני בחדר שלי מחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי (TPLINK 650G/651G) . לא יודע למה אבל לפני כמה ימים התחילו הבעיות כשכאמור פתאום כל שנייה ניתוקים של הכרטיס רשת , לאגים ופינגים עצומים . ניסיתי לשחק עם הדרייברים וההגדרות ולא הלך לי כלום . זה כאילו מסתדר לכמה דרות ואז עוד פעם מתחילות הבעיות . בקיצר , אם מישהו מסוגל לעזור איכשהו לפני שאני מתקשר לבזק ומזמין התקנת שקע נוסף בחדר - הינך מוזמן בברכה . תודה .

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Kof,

אני מניח שזה הפורום המתאים לבעיה שלי. אם לא, אנא הפנו אותי לפורום המתאים. נתקלתי במספר בעיות במשחק רשת מסוים (Dawn of War - Dark Crusade), וגיליתי שאני צריך שיהיו לי מספר פורטים פתוחים בכדי לשחק במשחק כראוי. בפורומים של המשחק כוונתי לאתר הבא - http://66.134.89.225/~sic/nettest.html - ובו אפליקציית ג'אווה הבודקת האם הפורטים הנחוצים למשחק פתוחים אצלי. ניסיתי את האפליקציה, ומסתבר שפורט 6112 לא פתוח אצלי (timeout), ואת שאר הפורטים האפליקציה סרבה לבדוק לאחר שנכשלתי בבדיקת הפורט הראשון. לאחר מכן ניסיתי להכנס לאתר PortForward.com, ושם אני מצאתי את הראוטר שלי (אני מניח שזה הוא), אבל נתקלתי בבעיה. עקבתי אחרי המדריך, והקציתי למחשב שלי כתובת IP סטטית בהצלחה (עברתי את כל השלבים והאינ…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by zvkel,

הנורטון פיירוול מונע מה internet onnection shering לעבוד ואני צריך לכבות אותו כשאני רוצה להשתמש באינטרנט בשאר המחשבים ברשת איך מסדרים את זה? ועוד משהו , מישהו מכיר את המודם בכבלים טירון TJ700 יש סיכוי להפוך אותו לראוטר? ואם לא אז כבר יש ראוטר שעובד ב L2TP???

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by shay1231,

שלום. ברשותי מחשב חדש וחזק מאוד (מפרט המחשב מצורף להודעה זו). אני עם מהירות אינטרנט של 40 מגה בנטוויז'ן בחיבור קווי (בדקתי באתר speedtest וקיבלתי מהירות הורדה של 37) ומשום מה זה נראה לי מוזר שאני צריך לחכות 3 שניות עד שיעלה דף פייסבוק או יוטיוב או אפילו האתר הזה ולפעמים אפילו קצת יותר מ-3 שניות. האם זה נורמלי?

18. Started by idanr,

היי יש לי בעיה בשיתוף קבצים: יש לי 2 מחשבים, אחד נייח שמחובר לכל הרשת והראוטר וכו' ואחד נייד. דרך הנייד אני גולש באינטרנט של הרשת אבל משום מה אני לא מצליח לשתף קבצים. אני יודע איך עושים את זה וגם ביטלתי את הפיירוואל וזה לא ממש עזר מה שקורה בעצם זה שהמחשב הנייח לא מזהה את המחשב הנייד וזאת לדעתי הבעיה אשמח עם תעזרו לי אני תקוע עם הבעיה הזאת הרבה זמן תודה רבה ושבת שלום

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. עדכנתי את הקושחה של הראוטר שלי DIR-632 של D-Link. לקראת סוף העדכון המחשב איבד קשר עם הראוטר - צפוי. חיכיתי הרבה זמן וניסיתי להתחבר שוב אליו אך ללא הצלחה. ניסיתי לעשות Reset וגם כיבוי והדלקה, אך אין כלל מסך פתיחה של הראוטר וכמובן אין רשת ואינטרנט. מה עושים ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by star010101,

שלום לכל המומחים , אודה לכם תוכלו להתייחס לבעייתי ברצינות. יש לציין שהבעיות הנ"ל התחילו לאחר המעבר מ-017 נטוויז'ן. התקלות: 1. פורטים בלתי נגישם למרות שנפתחו בפירוול בWINDOWS ובראוטר. בבדיקה הראשונה באתר הבדיקה של אימיול הפורטים היו בסדר, בבדיקה שניה כשלו. 2. פעם או פעמיים הפורטים עברו ב http://www.canyouseeme.org/ , לאחר מכן כשלו ברצף. 3. אי אפשר לשלוח מייל באאוטלוק , אני מקבל הודאה : "מסירת ההודעה לנמענים הבאים לא הצליחה" + בקשה לפנות לספק האינטרנט. 4. לא נגעתי בכלום, רק שיניתי שם משתמש וסיסמא בראוטר + הגדרת DNS בWINDOWS. בנטוויזן מעולם לא קרו תקלות שכאלה. היום זה היום הראשון שלי ב-012 ואני די עצבני עצותיכם ועזרתכם תתקבל בברכה לילה טוב

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by chenrp,

שלום, באחד הפורומים, מישהו ניסה לפרוץ המון יוזרים. כולם קיבלו במייל כי IP ככה וככה ניסה לפרוץ. האם יש אפשר לאתר או לדעת עוד פרטים על אותו אדם עם ה IP הזה? האם אחד המנהלים יכול? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום יש ברשותי ראוטר D-link 2650u של בזק, יש בראוטר אפשרות לחיבור כונן קשיח נייד כדי שישמש ככונן רשת הכונן עובד אבל התעבורה אליו מאוד נמוכה ישחסית לחיבור הכונן ישירות למחשב כאשר הכונן מחובר לרואטר התעבורה היא 1 מגה לעומת 40 מגה כשאר הוא מחובר למחשב ברור לי שאני לא יוכל להגיע ל40 אבל חשבתי שהתעבורה תיהיה 10 מגה כגודל מהירות Ethernet Port תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by soccerface,

שלום, יצרתי תיקית שיתוף עם עובדים אחרים . אני רוצה לשתול להם קיצור דרך על שולחן העבודה. איך עושים זאת? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי לכולם. רכשתי מחשב נייח חדש, אך אבוי הוא רחוק מרחק אווירי כ-5 מטרים מהראוטר! לצערי הרעיון למשוך כבל רשת לאורך כל הסלון לא משך את חברה שלי ולכן אני צריך לרכוש כרטיס רשת אלחוטי למחשב. בעקרון המחשב ישמש לגיימינג ולכן חשוב לי מהירות טובה, סיגנל טוב וחיבור יציב. השאלה הראשונה היא usb או pci-express? השאלה השנייה מה מהבאים מומלץ (בהנחה ש-pci express הוא סבבה) 1.Edimax EW-7722in עולה כ-130 שח באלקטרה מחשבים 2.Edimax EW-7612PIN עולה כ-110 ב ksp 3. כרטיס רשת אלחוטי Linksys AE1000 USB - נמכר בבאג ב-250 שח אני גר בתל אביב ליד הסנטר ו-3 החנויות הנ"ל קרובות אליי ולכן בחרתי מהמבחר שלהן. אבל אם יש עוד המלצות אשמח לשמוע תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. איזה מהנתבים פה מומלצים? http://ksp.co.il/?select=.263..264..2141.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= הולך להפוך אותו למודם, אז צריך כזה שתומך בתקן שבו בזק משתמשים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים