רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום, מבחינה אלחוטית מה עדיף ? לחילופין , איך 841n בתור רפיטר ? האם עדיף על מרחיב טווח D-Link DAP-1320/A1A Range Extender (למעט הגודל) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש אצלי איטיות נוראית בזמן צפייה ישירה דרך תוכנת קודי, אני משתמש בתוכנה המון שנים, אבל אף פעם זה לא היה כמו בחודשיים האחרונים. בבדיקת מהירות דרך אתר speed test ookla אני מקבל במחשב : PING :17 , הורדה : 82.4 דרך אותו מחשב ואותו אתר אבל בדיקה דרך קודי : PING:28, הורדה : 15 מגה הבעיה היא לא רק דרך המחשב, אלא גם דרך סטרימר אנדרואיד ומחשב נוסף. תשתית הוט, ספק : בינלאומי. ובאמת בקודי יש איטיות רצינית, גם בשרתי פרימיום בתשלום. מה יכולה להיות הסיבה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר אינספור המלצות ברחבי האינטרנט על הנתב - TP-Link TL-WR1043ND החלטתי לקנות אותו. אני אישית עברתי מ-Edimax ופשוט מאוכזב ובגדול. עברתי אליו בגלל שהאדימקס לא היה עומד תחת העומס והיה קורס ודורש אתחול. מסתבר שה- TP-Link לא רק שהוא לא עומד בעומס הוא פשוט קורס הרבה לפני, פשוט אכזבה. מספיק לפתוח את הטורנט ולהוריד 3-4 קבצים במקביל ותוך דקות הרשת האלחוטית נופלת: קישורית מוגבלת\חסרה, אי אפשר להתחבר לרשת האלחוטית. הגבלתי את מספר החיבורים לטורנט ל-100 ועדין התופעה חוזרת על עצמה. חשוב לציין שזה אחרי החלפה של נתב בחדש מהשקית בגלל בעיות אחרות שהיו. האם יש פתרון סגנון יצרן? כדאי לצרוב קושחה של DD-WRT? האם היא מבטלת את האחריות? זו הגרסא אשר מעודכנת בנתב: Firmware Version: 3.13.12 Build …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז זו הבעיה שלי אנשים! יש לי בבית רשת בין 2 מחשבים + שיתוף ADSL ... על שניהם מותק WINDOWS XP PRO... עכשיו הנה הבעיה... רק במחשב השני (לא בשלי) רואים שאשכרה יש איזשהי רשת... אני מתכוון בכל ה MY NETWORKS וכל החרא הזה... וכשאני משתף מהמחשב השני קבצים אז אצלי אני לא רואה בכלל שיש רשת או שיתוף כלשהו... אגב, האינטרנט פועל מצויין בשני המחשבים... ורשת זו רשת ישירה (או איך שקוראים לזה) ... בלי האב וזה... תודה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות התנתקתי מתשתית הוט, שם המנוי היה על שם אבא שלי עם מספר הזהות שלו. הספק הוא בזק בינלאומי (עדיין יש לי מנוי שם). היום, תאמתי התחברות מחדש להוט תחת השם שלי עם מספר הזהות שלי. האם אני צריך להודיע משהו לבזב"ל? ההתחברות אוטו' או שצריך לצור קשר עם הוט/בזק בינלאומי? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
hot box fast 3284 תומך ב 1 gigabyte? מנסה להסרים סרטי 4K בגודל 50 GB מהמחשב לטלוויזיה ברשת קווית והכל מקרטע. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מודם+ראוטר tp-link td-8961nd אשר קניתי לפני שנתיים וחצי (adsl2) לפני מספר ימים שדרגתי לבזק ובזק בינלאומי 40 מגה (מ- 15 מגה). מבזק נמסר לי כי המכשיר אינו תומך ב- 40 מגה ולכן הם מורידים אותי חזרה ל- 15 מגה. (כיום וחצי לאחר השדרוג המודם הפסיק להוציא אינטרנט. התקשרתי אליהם ואז הם החזירו אותי ל- 15מגה והמודם עבד בחזרה) האם הדבר נכון? או שעלי להתעקש כי המודם ראוטר תומך ב- 40 מגה? תודה ניר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! לקחתי מבזק (לצערי) את הראוטר החדש שלהם של d-link 2760u והוא עושה לי קצת בעיות עם המסנג'ר שלי. מה שקורה זה שלפעמים יש הודעות שפשוט לא מגיעות או לא נשלחות.. וזה קורה בכל המחשבים בבית ורק עם הראוטר הזה.. (עם הישן שלי זה לא קורה) עכשיו כמובן שהתמיכה של בזק ברשתות עולה עוד כסף, והם לא מוכנים לקחת את הראוטר בחזרה אני באמת לא יודע מה לעשות, מי שיודע איך אפשר לסדר את זה, אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנורטון פיירוול מונע מה internet onnection shering לעבוד ואני צריך לכבות אותו כשאני רוצה להשתמש באינטרנט בשאר המחשבים ברשת איך מסדרים את זה? ועוד משהו , מישהו מכיר את המודם בכבלים טירון TJ700 יש סיכוי להפוך אותו לראוטר? ואם לא אז כבר יש ראוטר שעובד ב L2TP???
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים, איך אני בודק את מהירות חיבור שלי (0.5 או 1.5) מול בזק ומול הספק ? שמעתי שיש ספקים שמתחמנים אותנו
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
זה מה שקורה עכשיו, הבית קומה אחת אבל ארוך, יש לי 2 ראוטרים, ראוטר אחד Archer C7 שיושב אצלי בחדר, ועוד ראוטר WDR4300 שיושב בגג. ה4300 משורשר ל- C7 עם כבל, וה- 4300 מוגדר כ"מגדיל טווח" עם אותו SSID כמו הראשי. שווה להחליף את ה-4300 בראוטר של אסוס, https://www.asus.com/Networking/RT-AC1200/ הוא MIMO 4x4 לעומת 3 אנטנות ב- Tplink, כמובן מבחינת מהירות האסוס מהיר יותר. *יש לציין שהיום קצת שיחקתי עם הערוצים של ה- WIFI, והגדרתי כל ראוטר על ערוץ אחר (עם הכי פחות רעש), לפני זה היה מוגדר כ- "Auto". תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקבל IP של הL2TP, יש פינגים לאתרים, רק אתר או שניים מצאתי שעובדים לי, למשל : speed.013.net אך שם אני מצליח רק לעשות בדיקת הורדה, הוא פשוט לא מצליח לעשות בדיקת העלאה. לא מצליח לגשת כמעט לאף אתר, אפילו גוגל לא עולה. יש לי פינגים החוצה לכל מקום, כנל טרייסים. אבל למשל אם אני רוצה לעשות wget על מנת להוריד קובץ, הוא לא מצליח למשל: root@ubuntu:~# wget [url]http://speed.bezeqint.net/big500.zip[/url] --2011-12-25 10:56:52-- [url]http://speed.bezeqint.net/big500.zip[/url] Resolving speed.bezeqint.net... 212.179.95.50 Connecting to speed.bezeqint.net|212.179.95.50|:80... connected. HTTP request sent, awaiting response... וזה נשאר ככה פשוט... כמובן שעם חיבור של L2TP בתור נתב ר…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחלתי לעבוד לפני כמה ימים עם הגוגל כרום ואין ספק שהוא מהיר יותר מהIE9 איתו עבדתי תמיד. הבעיה היא שאם אני מוריד קובץ ישיר מאתר דוגמא דריבר מNVIDIA או AMD אז לוקח לו איזה חצי דקה או יותר עד שהוא מתבסס על המהירות שלי שהיא 30 מגה וכאן הכוונה ל3.6MB הכוונה הוא מטפס לאט לאט עד שהוא מגיע לשם. בIE למשל וגם בפיירפוקס תוך שניות הם מגיע ל3.6MB מהירות הורדה ..האם יש דרך לסדר את זה? איזה תוסף?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! איך אני בודק במחשב הישן P4 1.6GHz עם לוח האם D845EBG2 אם יש כרטיס רשת? אולי יש שם איזה כרטיס רשת ג'נרי מובנה שיספיק ויחסוך לי 50 ש"ח. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החדר שלי בממד, והחשמל תלת פאזי. אז לא בטוח לגבי האלחוטי (ממד). אשמח לדגמים מומלצים, תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני להתחבר (להזדהות) כחיבור אינטרנט מחו"ל, לדוגמא מאנגליה,גרמניה,ארה"ב וכו' על מנת להשתמש בתוכנות שונות אשר חסומות לגלישה מישראל. 1. החיבור צריך להיות בכל מני פורטים המשמשים תוכנות שונות ולא רק לגלישה דרך הדפדפן. חלק מן התוכנות בוודאי משתמשות בהצפנות. 2. ברצוני שהחיבור יהיה בעל כתובת IP משתנה, כמו שהחיבור בארץ משתנה כאשר מחליפים mac address ומדליקים מחדש את המודם\ראוטר. 3. לצורך כך יש באפשרותי לרכוש חבילת אינטרנט מ ISP באותה מדינה, לחלופין להשכיר שרת VPN, או משהו דומה. מוכן להשקיע עד $100 לחודש. אשמח לקבל כל סוג של פתרון לעניין. תודה. נ.ב. חשבתי אולי להרים elite proxy לצורך כך, אך לא הצלחתי להבין כיצד לעשות זאת, האם יש מדריך לקריאה בנושא ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה אנשים, לאחרונה התחילו לי קפיצות בפינג וזה מונע ממני לשחק ולהנות מהמחשב, ניסיתי אלף ואחד דברים בניסיון לתקן את זה ושום דבר לא עובד. יש ברשותי מיני פייברבוקס של הוט, חשוב לציין שהבעיה לא הייתה קיימת היא התחילה לאחרונה, מחובר דרך כבל ETHERNET. ניסיתי לדבר עם הוט אבל אתם יודעים מה התשובות שלהם בנוגע לדברים האלה, זה כבר מעבר ליכולת שלהם לעזור. שאני מריץ בדיקה בcmd על השרת של גוגל, הפינג עומד על 65-70 אבל מידי כמה שניות יש קפיצה ל130-3000 פינג. איך אני פותר את הבעיה הזאת? תודה רבה לעוזרים מעריך מאוד!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המצב חברים? אני ינסה להסביר מה אני רוצה לעשות, קודם כל הציוד: D-LINK DSL-6740U G1 @ 2.55 EDIMAX BR-6424N V2.0 @ 1.21 במחשב נייד שלי יש כרטיס WLAN בתקן G בלבד, אז רציתי להתחבר אם ה EDIMAX ב LAN, ושהוא יתחבר ב על חוטי ל DLINK, השאלה מאיפו מתחילים ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקבל IPV6 אולם היא מתפוגגת לאחר כשעה. המחשב עובר ל IPV4. אל מי אני בא בטענות ... לספק או לתשתית ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ההבדל בין כבל רשת מסוכך ולא מסוכך הוא גדול? כלומר בחיבור ברשת של 2 מחשבים מרגישים בהבדל? (אורך הכבל הוא 15מ') והאם כבל רשת לא מסוכך מגביל בצורה כלשהי על הרשת? (על שיתוף הקבצים, שיתוף חיבור האינטרנט וכו'...) 10x
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי Router עם יציאה לאינטרנט וחיבור של ADSL. אני רוצה לחבר את ה Router ל ADSL באופן ישיר ולהתחבר עם המחשב ל Router ללא שימוש בשני כרטיסי רשת. כלומר, המחשב מתחבר ל Router וה Router מתחבר ל ADSL. כיצד ניתן לבצע זאת, אם בכלל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי אינטרנט adsl ומודם alcatel speedtouch. אני רוצה ליצור רשת בין שני המחשבים ככה שלא תהיה תלות ביניהם לצורך חיבור לאינטרנט. שמעתי שאפשר במקום לקנות ראוטר, להפוך את המודם לראוטר בעזרת switch. השאלה היא האם זה נכון? אם כן האם אני יכול לחבר את המחשבים למודם בעזרת כבל רשת לא מוצלב? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייח מחובר פיזית ל WR1043ND של TPLink. מחובר ברשת ביתית עם לפטופ (תומך N). המרחק בין הראוטר ללפטופ כ-3 מטרים. עד לא מזמן הייתי מקבל מהירות של כ 10MBite/s בשבועיים האחרונים אני לא מצליח להעביר קבצים בין המחשבים. רעיונות? דברים נוספים: שני המחשבים על Win7. לא שונה כלום בשבועיים האחרונים. הרשת מוגנת עם WPA2 ולא נפרצה. בראוטר מוגדר N/G/B משולב באפשרויות. ניסיתי להחליף ערוצים אך הבעיה מתרחשת בכולם. firmware עדכני. אשמח לעזרה. - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון: נפתר. אעשה דיאלוג עם עצמי כדי להמחיש: אני2: היי בדקת דרייברים של הלפטופ? אני1: לא, למה? זה עבד כמו שצריך עד לא מזמן. אני2: תבדוק. אני 1: טוב. בודק...... הדרייבר מ 2009 של Atheros. אני2: תעדכן אותו. אני1: …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להשתלט על מחשב מרחוק. לי יש מודם רגיל של כבלים ולמחשב השני מודם נתב של בזק. אני לא מצליח להשתלט דרך התוכנה של windows הוא רושם שאינו יכול להתחבר. ביצעתי את ההרשאות הקשורות להשתלטות מרחוק. האם מישהו מכיר תוכנה חינמית שיכולה לעזור לי ? האם ישנם הגדרות מסוימות שאני מפספס ולא מכיר? האם ישנו פורט מסוים שצריך לפתוח במודם נתב של בזק ואם כן איך מבצעים את זה? זה מאוד חשוב לי. אשמח לקבל עזרה. בברכה, גיל
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי באינטרנט ראוטר אלחוטי עם כרטיס אלחוטי למחשב נייד ואחד לנייח במודם שלי אין יציאת רשת זה מודם adsl של dynamode ויש בו שני יציאות לקו טלפון בעצם כניסה ויציאה וחיבור usb יש לי בעיה ? אני צריך להחליף מודם?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-