רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להוריד טונטים מהתוכנה utorent ומהירות ההורדה היא 10 ק"ב פלוס מינוס. בSPEED TEST המהירות מגיעה ל5 מגה ובבדיקת מהירות הורדה של בזק בינלאומי המהירות מגיעה ל 500 ק"ב. אני לא יודע אם זה קשור אבל לצורך העניין אני אציין שיש לי מודם מהבזקסטור שמחובר לראוטר של TP-LINK שאליו מתחבר המחשב קווית. מה אפשר לעשות כדי להעלות את מהירות ההורדה??? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר שמחובר למחשב ודרכו הלפטופ גם מחובר לרשת ( ביחד 2 מחשבים מחוברים) עכשיו פתאום האינטרנט הפך להיות ממש איטי אז עשיתי ריסט לראוטר והמהירות עוד פעם חזרה להיות מהירה כמו תמיד.. עכשיו כמובן שהראוטר עובד על הצפנה עם סיסמה כדי להתחבר אליו.. אז השאלה שלי אם יש דרך שמישהו כן בכל זאת הצליח תהחבר אליי ואם אפשר לראות את זה??
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי adsl 1.5/96 , ואני רוצה מהירות העלאה גבוהה יותר. 1.לפי מה שאני רואה, תשתית הכבלים יכולה לספק מהירות העלאה גבוהה יותר . למה ? 2.זה נכון שבחו"ל טכנולוגית הכבלים מתקדמת יותר מ-adsl ? 3.לברק יש חבילת adsl , 5\250 במחיר 119 וחבילת כבלים 1.5\512 ב-139 היה לי נסיון לא טוב עם כבלים , ואני מאוד מרוצה מה-adsl , כמעט ואין ניתוקים , אבל הפינגים ממש גרועים (ב"ב) ואני צריך תמיד לנתק את המודם ולחבר , כדי לקבל פינגים סבירים+ - . 4.בכבלים יש ניתוקים ? איזה טכנולוגיה מתקדמת יותר , כבלים או adsl ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני עומד ליפני רכישת מחשב חדש דרך פלונטר, ובכך מספר המחשבים בבית יעלה לשלושה. החלטנו להשקיע ברשת אלחוטית (עכשיו שני המחשבים מחוברים עם כבל ישירות)... לאחר התיעצות עם אדם מבין עניין, הוחלט ללכת על נתב הWRT54G של לינקסיס. חיפשתי קצת המלצות בפורום אבל לא מצאתי מידע מועיל למדי בנושא, למעט העובדה שקיימת בעיה בגירסת החומרה מס' 5 של הנתב הזה.... שלחתי מייל לפלונטר בשאלה מה הגירסה הנמכרת בחנות אך הם ענו ש"אין להם מושג", מיפני שהם מביאים את זה מהיבואן לפי הזמנה ואין דרך לדעת... טוב.. בקיצר, מה אתם מייעצים? האם יש בקטלוג שלהם אפשרות יותר בטוחה (במחיר לא גבוה יותר)? ואיזה זוג כרטיסי רשת אתם ממליצים? חשבתי ללכת על שני OVISLINK כי הTRENDNET ב88 ש"ח עובד ב .11b ולא 1…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מודם איידיאסאל ECI 312+ וראוטר חוטי של 3com. איך אני מחבר את המודם לראוטר? החיבור לאינטרנט הוא עם חייגן, יש אפשרות לחייג דרך המודם?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם , בבית הספר [החילוני] שלנו ,יש חסימה ע"י הדפדפן במקרה זה "מורשת" . האייסיקיו שם חסום למרות ההורדה וההתקנה ("מתחבר") והוא פשוט לא מתחבר. השאלה שלי האם ניתן להגדיר פרוקסי מבחוץ על האייסיקיו [בהגדרות התקשורת ] ולעקוף את החסימה . כי החסימה למיטב ידיעתי לא בפיירוול של הראוטר של בית הספר ,אלא במורשת . אשמח לתשובה ,
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, באחד הפורומים, מישהו ניסה לפרוץ המון יוזרים. כולם קיבלו במייל כי IP ככה וככה ניסה לפרוץ. האם יש אפשר לאתר או לדעת עוד פרטים על אותו אדם עם ה IP הזה? האם אחד המנהלים יכול? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה אפשרי בכלל בכיוון הזה, או שזה עובד רק הפוך?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקבל IPV6 אולם היא מתפוגגת לאחר כשעה. המחשב עובר ל IPV4. אל מי אני בא בטענות ... לספק או לתשתית ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ציוד של חברת ENGENIUS הכולל אנטנות 8 ו 18 DBI וכן אקסס פוינטים חיצוניים (8 יח') אשר אני מעוניין ליצור רשת מסויימת עם כל אלו. אשמח להיתייעץ עם מי שמבין בתחום של חיבורים מסוגים שונים (איזה שיטה MODE לבחור לכל יחידה) וכן איסה סוג אנטנה תתאים. אנא שלחו לי הועדה עם הנייד/מייל בפרטי לפרטי נוספים. תודה רבה!!!! אבישי. :yelclap:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר כמה שנים שאני סובל מחוסר היציבות של הראוטרים של בזק עד שסופית נשברתי בימים האחרונים (לאחר שהייתי בלי אינטרנט מיום חמישי עד היום בצהריים). יש ברשותי VTECH של בזק (הם טוענים שזה הראוטר הכי טוב אצלהם), וואלה לא מרוצה, הטווח של הWIFI פשוט עלוב עד מצב שהייתי צריך לקנות ראוטר של XIAOMI MI 3 כדי לעשות משהו עם זה. התשתית שלי של בזק בינלאומי וספק בזק, 100 מגה. אני מתלבט בין שני דברים, האם להפוך את הראוטר של בזק למודם ולקנות ראוטר עוצמתי בשביל להגדיל את הטווח של הוייפיי בבית (פלוס בשביל מהירות יותר גבוהה בקווי) או לקנות ראוטר משולב מודם חזק? התקציב לא משנה, העיקר שהמוצר יהיה פצצתי גם אם זה יעלה יקר. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה ימים את הדונגל אנדרואיד של RIKOMAGIC, והתברר לי שהקליטה WI-FI שלו היא פשוט מזעזעת. הוא מחובר לטלויזיה שיושבת בסלון, בסך הכל מרחק של 10 מטרים בערך מהראוטר. חשבתי לקנות Access Point/ Extender ולחבר אותו באמצע, או ליד הטלויזיה (לא יודע מה עדיף). האם זה כדאי? כמה זה יגביר את האות של הרשת?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
https://doctordns.wordpress.com/2014/01/26/%D7%94%D7%92%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%AA-dns-%D7%9E%D7%AA%D7%A7%D7%93%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99-client/ אשמח לשמוע הערות/הארות
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי בבית 2 מחשבים ב2 חדרים רחוקים אחד מהשני ככה שזה לא פרקטי להעביר כבל, בחדר של המחשב שלא מחובר לראוטר יש חיבור טלפון, אבל למחשב אין WIFI, יש אפשרות כזאת לחבר כבל טלפון ואיכשהו (אולי בעזרת מתאם מיוחד?) לחבר אותו למחשב ולקבל אינטרנט בלי מכשיר מקשר ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לאבטח את הרשת הביתית שלי כדי שלא יתחברו לרשת שלי מבחוץ (כמו השכנים וכו'..) איך עושים את זה??? יש מחשב אחד שהוא לא כל הזמן נמצא בבית.. ואני רוצה שהוא יהיה אז הוא יוכל להתחבר.. בכל מחשב יש דפדפן שונה וכולם עם כרטיס רשת אלחוטי... הספקית שלי היא 012 והתשתית היא הוט אם זה משנה.. תודה על העזרה ויום טוב, דניאל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח כמה פורטים בנתב זה ואני לא מצליח לבצע את זה. אני נכנס ל IP שלו ממלא את הסיסמה והמשתמש וזה לא נכנס ... למישהו יש עוד רעיון איך ניתן לפתוח פורטים בנתב זה?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן אני והשותף שלי בדירה התחברנו ל-HOT. המודם (Motorola SB5100) יושב ליד המחשב שלו והוא מחובר אליו ב-USB. המחשב שלי נמצא בחדר השני ומחובר למודם עם כבל רשת באורך 10 מטר. בהתחלה לא היו בעיות ברמת הכבלים (הבעייה היחידה היתה עם החייגן שלא אפשר חיבור לבזק בינ"ל במקביל, אבל שני המחשבים היו מחוברים למודם ללא שום סימן לתקלה), אבל עכשיו כל פעם שאני מחבר את המחשב למודם הוא עושה Acquiring network address במשך דקה ואז Limited connectivity, לא משנה אם המחשב השני מחובר, מנותק, מכובה או דלוק. דיברתי עם הכבלים, ניתקתי וחיברתי הכל (כולל את המחשב שלי מהחשמל ללילה), החליפו IP; כלום. המחשב של השותף מתחבר בסדר, ולכן הטכנאים של HOT סירבו לעזור (עם עוד נימוקים שונים ובחלקם משונים, כמ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה שאני נכנס לעמוד שבו אני מקנפג את הראוטר הוא פשוט לא נותן לי לראות את הפורטים הפתוחים. אני פותח פורט, וזה לא מראה לי אותו כפתוח. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במזל טוב, הזמנתי בשבוע שעבר מחשב חדש בלמיר. יש לי ADSL 1.5, במפרט הזמנתי גם מודם (לפקס וכו`). הזמנתי מודם 56K US ROBOTICS Model USR263095-OEM, היום ראיתי להפתעתי שהוא תומך ב- V90 אך לא ב- V92. מה החשיבות של V92? האם לשנות את ההזמנה ולהזמין מודם אחר, לא של USR, שתומך ב- V92? אם כן, אודה אם תמליצו לי על אחד מהמודמים שלמיר מוכרת (במחיר עד 27$). תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם האב 10 מגה מספיק בשביל מודם אלקטרז או שחייבים האב של 100?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, היה לי עד לא מזמן מודם איידיאסאל והצלחתי לחבר אותו בקלות לראוטר אלחוטי שלי והכל היה טוב ויפה. החלפתי השבוע לאינטרנט כבלים, דרך קווי זהב, ואני לא מצליח לשנות את ההגדרות החדשות. נכנסתי לראוטר ונסיתי את כל האופציות. האופציה הכי סבירה הייתה pptp משהו. הכנסתי שם את הכתובת של קווי זהב וגם את השם משתמש וסיסמה, אבל זה לא עבד. נסיתי לחפש פה בפורום פיתרון לעניין ומצאתי הרבה דברים אחרים. מישהו יכול להפנות אותי למדריך פשוט וקצר לחיבור כזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם אני וחברים שלי כבר שנים משתמשים בתוכנה hamachi כדי לשחק יחד, והייתי משתמש בתוכנה הזאתי בXP ובויסטה והוא עבד מושלם. עברתי לא ממזמן לWIN7, ועכשיו כשאני מנסה להתקין את התוכנה hamachi התוכנה עצמה עובדת אבל אני לא מסוגל להתחבר ולשחק עם חבריי. ניסיתי לחקור את העניין לעומק במחשב ובאינטרנט ומצאתי שלא נפתח לי ערוץ במרכז הרשת כמו שצריך ליהיות, הנה תמונה מצורפת למה שאני מתכוון: http://i42.tinypic.com/9fpkr6.png כמו שאתם רואים יש השוואה של המרכז שלי למרכז של חבר שיש לו וינדוס שבע, התקין את אותה גרסה של האמצ'י וזה הסתדר לו. הוא מסוגל להתחבר ולהסתדר, בעוד שאני מחקתי את האמצ'י והתקנתי אותו בגרסאות 7 פעמים ולא הסתדר, לא מופיע לי אחרי ההתקנה שום דרך להגדיר את החיבור או מ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משחק במשחק רשת TACTICAL OPS למי שמכיר .. , משחק שמבוסס על פינגים ופאקג' , בקיצור הספקית אינטרנט שלי זה בזק (שהיא חברה טובה בכל מה שקשור לפינגים והלאה ) והתשתית של HOT . מה יכול ליגרום לי לפינגים + פאקג' ( אה יש לי ראוטר ) בעבר דיברתי איתם והם אמרו לי שיכול להיות בגלל הראוטר , קניתי אחד חדש של TP-LINK אותה בעיה ואפילו יותר גרוע :\ הם אמרו לי שכדאי להגיד את הפס רחב (שהוא כרגע 1.5) ואולי זה יפתור את הבעיה :\ יש עוד הצעות אולי לעזור לי ? תודה מראש ...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ועוד מחשב מחוברים ברוחב פס של 4000/400, המחשב שמחובר ישירות(עם כבל) לראוטר פועל לפי רוחב הפס, לעומת זאת המחשב השני שעובד דרך כרטיס רשת אלחוטי מוריד במהירות שלא עולה על 10% מרוחב הפס, יש פתרונות? אות של 70% מינוס אמור להיות קשור לזה? אגב, על הכרטיס כתוב wireless network הadaptor(אין לי מושג אם זאת חברה, קיבלתי אותו מבזק), מסוג 802.11g. הראוטר הוא של ASUS, דגם AM 604g, והמחשב עם החיבור האלחוטי מרוחק כ-10 מטרים מהראוטר.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוט הציעו שני סוגים 1.טריון 2.מוטורולה SBV 5120 או SBV 5121 קראתי כאן בפורום שלמוטורולה עדיפות על הטריון כאשר מוסיפים נתב למודם. רציתי לשאול , האם יש הבדל בין שני דגמי המוטורולה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-