עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, האם קיים הסבר הגיוני לכך שכאשר מהירות ההלאה גדולה (upload), מהירות ההורדה יורדת בצורה משמעומית עד שהיא שואפת לאפס? ניסיתי לחקור קצת באינטרנט, לא מצאתי (או הבנתי) הסבר הגיוני לדבר הזה.. יכול להיות שאני פשוט לא מבין איך זה עובד. ביצעתי בדיקה קטנה, החיבור שלי הוא 12MB של הוט, 012, ואני מעלה כרגע בקצב של כ- 120-130kps, תוך כדי ההעלאה הזו ביצעתי דרך speedtest.net בדיקת מהירות, התוצאות כדלהל"ן: ביום בהיר (ללא העלאה) המהירות היתה (בערך) 12MB / 1MB - 5ms ואילו תוך כדי העלאה, (על 120-130kbps כפי שצוין מעלה) המהירות - 0.25MB - 0.32MB - 1269ms ההגיון שלי אומר שמידע יכול לזרום אלי בקצב של 12MB ולחזור בקצב 1MB במקביל, אבל האם לא כך הדבר? האם התנועה היא חד כיווונית? אשמח א…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Moty_p,

שלום לכם לאחרונה נטויזן הגרועים האלה החליטו שלא טוב להם שאני משלם להם דרך הדואר והם החליטו לסגור לי את החשבון למרות שאני משלם להם אז אני רוצה לעבור לספק אחר למרות שאני שם כבר 6 + שנים נכון לעכשיו גם אין לי אינטרנט אני גולש בעזרת חשבון של חבר אז אני צריך חשבונות אורחים של אינטרנט מהיר שיחיבו אותי לפי דקות מצידי דרך בזק וככה גם יהיה לי אפשרות לדעת איזה חברה היא המהירה ביותר בתקשורת לחו"ל השמח גם לקבל המלצות שלכם תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מחפש מדריך שיעזור לי לעשות סיסמא לרשת האלחוטית .. יש לי נתב של EDIMAX .. מישהו יכול לעזור לי לשים סיסמא עליו ? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. העברתי את חיבור האינטרנט שלי לחיבור עם חייגן בכבלים (L2TP). רציתי לדעת אם יש הגדרות מיוחדות שאני צריך לשנות בראוטר שלי כדי שהכל יעבוד כמו שצריך.... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש לי מחשב ALL IN ONE של סוני שקניתי לפני 5 שנים בערך דגם Motherboard Name Sony SVL24145CXB וה WIFI שלו אם אני לא טועה לא תומך ב AC, הייתי רוצה לשדרג לאחד יותר מהיר ומתקדם. האם אפשרי להזמין כרטיס רשת כזה ולהחליף בקיים?

6. Started by gilad0327,

יש לי בעיה .. איך אני יכול להאריך את הכבל רשת שלי.. יש מתאם כזה ? אם כן איפה ניתן למצוא אחד וכמה זה עולה בערך...?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. זה אפשרי בכלל בכיוון הזה, או שזה עובד רק הפוך?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. כפי שרשום בכותרת, יש לי בעיה להיכנס לאתרים עם https האתרים האלו לא עולים, אני חושש שמדובר במשהו בהגדרות הראוטר שהתקנתי לפני יומיים, אם אפשר עזרה בנשא אני אשמח מאד! תודה רבה מראש רום

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הרצתי את האשף של XP לשיתוף מדפסות וכל זה.. ועכשיו אני רוצה לבטל את הפעולה הזאת איך עושים ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שאלה בכותרת אשמח לתגובות...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by jungle-man,

שלום קראתי את הסקירה של netcheif על המתאמים של DLink http://www.netcheif.com/Reviews/DHP-500AV/DHP-500AV.htm ואכן נראה כפתרון טוב, למרות המחיר היקר, לבתים עם מכשולים רבים מדי לרשת אלחוטית. באפשרותי לרכוש את המתאמים של: TP-Link TL-PA411 AV500 או Edimax HP-5101. רציתי לדעת אם למישהו ניסיון טוב או רע עם המתאמים הנ"ל, במיוחד עם הtplink הזול יותר ואיך הם בהשוואה לDLINK בסקירה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by tzav,

היי צריך המלצה לראוטר לדירה שבה האינטרנט מגיע מאחד החדרים שבקצה הדירה, שם הרוטר נמצא, וכתוצאה מכך ה WiFi בקושי מגיע לקצה השני. חשבתי להשתמש במערכת mesh עם שתי יחידות, ומחפש המלצה לראוטר טוב לאינטרנט של 200Mb. חשבתי לקנות את Asus RT-AC67U. האם למישהו יש נסיון איתו? מחפש ראוטר שנמכר בארץ ובאיזור המחיר הזה. כמו כן יש עדיפות לראוטר עם יותר מ 2 פורטים בכל יחידה. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by bd,

למה המחשב איטי אחרי שחיברתי את הראוטר?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Cheif,

בעקבות פניות נואשות של הספקיות האחרות ובעיקר 012 (בבעלות פרטנר) ו-013 (בבעלות סלקום), משרד התקשורת שוקל לעצור את מבצע האינטרט של הוט. מי שעוד מתלבט, כדאי שידרדז. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000727627

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אהלן, אני רוצה לאבטח את הרשת הביתית שלי כדי שלא יתחברו לרשת שלי מבחוץ (כמו השכנים וכו'..) איך עושים את זה??? יש מחשב אחד שהוא לא כל הזמן נמצא בבית.. ואני רוצה שהוא יהיה אז הוא יוכל להתחבר.. בכל מחשב יש דפדפן שונה וכולם עם כרטיס רשת אלחוטי... הספקית שלי היא 012 והתשתית היא הוט אם זה משנה.. תודה על העזרה ויום טוב, דניאל

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. היי, כולם בודקים את מהירות האינטרנט שלהם באתרים כמו SPEED TEST ובעצם רואים איזו מהירות הם מקבלים מהתשתית אינטנרט שלהם (במקרה שלי הוט). עם זאת, אף אחד לא בודק את המהירות שהוא מקבל מהספק שלו. כיצד ניתן לבדוק זאת? איך אני יודע שהספק נותן לי את המהירות שהוא באמת התחייב?

17. Started by GolanBerlin,

אני נמצא בבזק בינלאמומי + HOT. חבילה של 12 אצל שניהם. אין לי מושג ממש מה זה חייגן ואם אני מחובר בלי או עם. בזמן האחרון יש לי בעיות עם המהירות. סטרימינג איטי, מהירות מקבל 7, 6. לפעמים זה אכן 12 אבל זה בכלל לא יציב. מה עושים? כבר בא אליי טכנאי, לא עזר. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by sikl,

אני כרגע מחובר דרך בזק בינלאומי. קיבלתי הצעה מאקטקום על אותה חבילה במחיר זול יותר ממה שאני משלם לבזק בינלאומי (הבדל מחירים 15שח כל חודש). מה דעתכם, שווה לעבור? אגב, שמעתי שהם נותנים IP סטטי - זה נכון? כי חשוב לי להישאר עם IP דינמי.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by jj516,

יש לי אינטרנט ADSL 256kb , מאז ששמתי אותו יש לי בעיית הורדות, הרבה מהן נעצרות באמצע! וזה לא משנה עם אני משתמש ב Download maneger או רגיל, ההורדה נעצרת. אני לא יודע למה זה קורה והספק שלי (בזק ביןלאומי) גם לא נותנים לי תשובה, מישהוא התנשא בזה כבר? ויש לו פתרון?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. החברים שלי ממליצים רק על LINKSYS הראוטר צריך לתמוך ב 6 מחשבים נייחים + 2 ניידים (רוחב הפס שלי 50 מגה - כבלים) חשבתי על ראוטר בתקן N החדש אבל איך אני אדע האם המחשבים הניידים שלי תומכים בזה - (טושיבה A200 10W) כרטיס של INTEL נדמה לי * אין לי הגבלה במחיר

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by maxwell10,

האם בבית עם 4 עמדות מחשב ניתן לחסוך את ארבעת המחשבים ובמקום לקנות שרת שמתחבר ל 4 מקלדות, עכברים, מסכים ורמקולים?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי יש לי טופולוגיה דיי דפוקה ברשת שאני יהיה שמח להגדיר בה DYNDNS. להלן הטופולוגיה: 3 עמדות קצה ברשת 192.168.1.0/24 מחוברות לראוטר שתומך ב DYNDNS. יציאת ה WAN של בראוטר מתחברת לקוספא מעצבנת של 012 שהמטרה שלה לספק קו טלפון על גבי IP. הקופסי הזאת מתחברת למודם שהוא מתחבר לתשתית טלפון. בקיצור סיבוך אחד גדול. הקופסא הי זו שמחייגת לרשת והמודם נראה לי משמש ב BRIDGE. מה קורה שבפועל אני צריך להגדיר את ה DYNDNS על גבי בוקפסא אבל לא יצא לי לגשת לממשק שלה ומשהו אומר לי שהיא בכל זאת לא תומכת באפשרות זו. למי שירצה לגבל פרטים על כתובות ה IP אני אביא אחרי זה, אבל בקצרה זה הולכת ככה רגל אחת של הרוטר נמצאת ברשת פרטית 192.168.1.0/24 ומחוברת לסויטצ' עם 3 תחנות, רגל שנייה מקבל IP סטטי ומתחברת…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by kalda01,

התחברנו לתשתית + ספק במהירות 40 מגה אצל בב"ל. קודם היה מהירות 15 באחריות בזק. כבר פעמיים תוך יומיים מאז שהטכנאי התקין את הנתב VTECH 605 שהמהירות נופלת לפחות מ 1 מגה. איתחול לנתב מסדר את המהירות עד לפעם הבאה שזה קורה. מה יכולה להיות הסיבה ? התמיכה שלהם לא ממש מסייעת חוץ מלאתחל את הנתב.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. הי, לפני כחודשיים קניתי את הכרטיס רשת הנ"ל כדי שאוכל להתחבר לראוטר בחיבור אלחוטי בתקן N. בימים האחרונים אני נתקל בבעיה שהכרטיס מתנתק באופן תכוף מהרשץ - כל כמה דקות, ואני נאלץ לעשות לו - Disable-Enable כדי שיתחבר שוב. יש לציין שכאשר הוא מתנתק מהרשת הוא לא מסוגל לקלוט שום רשת בכלל אבל עדיין נראה כאילו הוא במצב Enabled. לעיתים כשאני עושה Disable/Enable אני מקבל Blue Screen. ניסיתי להוריד דרייברים לכרטיס (מסתבר שאין להם אתר רשמי), אבל העדכניים ביותר זהים לדרייברים הנוכחיים שלי. גם הסרה והתקנה מחדש של הדרייברים לא עזרה. הכרטיס נקנה מ-KSP ועדיין צריכה להיות לי עליו אחריות. השאלה היא אם יש משהו שנראה לכם שאפשר לעשות לפני שפונים ל- KSP? תודה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.