עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. קראתי המלצות על ה-TP-Link 951 או ה-Edimax 7728 אך מכיוון שהנתב שלי הוא WRT54GL, איני רואה צורך במתאם אלחוטי בתקן N (שלא נדבר על כך שהטווח בין המחשב הראשי למשני הוא 5 מטרים בקו כמעט ישר). ראיתי כמה מתאמים אלחוטיים זולים במיוחד ואני תוהה האם כדאי לרכוש אחד מהם או להשקיע קצת יותר: http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4739 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=1231 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4112

2. Started by GreenApes,

שמעו הגעתי לדף הזה ועכשיו נכנסתי לאתר הזה: http://portforward.com/cports.htm ומצאתי את המשחק Battelfield BC 2 ועכשיו אני לא יודע מה אני צריך למלא בתמונה למלאה בשביל לפתוח פורט שהמשחק יעבוד לי יותר טוב..

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  3. Started by GeForce,

מחפש כרטיס רשת (אפילו ישן) שיש לו חיבור WOL על מנת לחבר אותו ללוח אם.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן, יש לי נטסטיק של סלקום ואני רוצה לגלוש לפעמים במכשיר הטלפון ב WIFI ישירות אל המחשב...איך ניתן לעשות את זה? הכוונה היא שאני עושה AD HOC מהמחשב כנקודת אינטרנט ומנסה להתחבר עם הטלפון אבל הטלפון לא מוצא את המחשב...איך ניתן לסדר את זה? אם בכלל... המכשיר הוא HD2.. תודה

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by zy2000,

שלום. אני טכנאי מחשבים.יש לי לקוחה בעלת בית גדול מאוד -וילה חד קומתית והיא מעוניינת שתהיה לה רשת אלחוטית שתתפרס על כל הבית כולל החצר. התשתית שלה כרגע היא מודם כבלים L2TP בלבד ושני מחשבים נייחים ליד המודם.בעתיד יהיה לה מחשב נייד . מחברת הוט הציעו לה התקנת ראוטר בארון התקשורת . עדיין אינני יודע מאיזה דגם, אבל הבטיחו לה בלי למצמץ ובלי לשאול לגבי גודל הבית שיש לו עוצמה חזקה מאוד ולא יהיו בעיות קליטה אפילו אצל השכנים. העלות של ההתקנה שהציעו לה לראוטר היא 100 ש"ח ועלות הראוטר בפריסת תשלומים היא 250 ש"ח. המחיר הזה נשמע לי חשוד כי אני יודע שראוטר חזק וטוב עולה מעל 400 ש"ח ואני לא רוצה שיהיו לה בעיות קליטה בטווחים הרחוקים מהראוטר. אשמח אם תסבירו לי איזה ראוטר מומלץ להציע לה האם …

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by HuGeMouTh,

כחלק מהטריפל של הוט החליפו לי את ה MOTOROLA SB4200 הישן והזקן שלי ב AMBIT U10C019 המשולב. ניתן להשתמש בו כמודם בלבד ולחבר לו ראוטר? יש לי בעיה קלה של קליטה בחדר (ממד אבל עם ה NETGEAR לא הייתה בעיה) ויש ניתוקים כל כמה זמן וזה ממש מפריע לשחק. כאשר האינטרנט עובד הוא עובד הרבה יותר טוב מהשילוב של SB4200 וה NETGEAR אבל הבעיה היא שהוא לא כל כך יציב ומתנתק כל כמה זמן גם אם רק גולשים (לכדקה ואז החיבור חוזר).

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ivgeni6,

אז ככה קניתי ראוטר אלחוטי של TPLINK WR541G כמו שהבנתי קודם כל אני צריך לחבר את הראוטר למודם עם כבל הרשת שקיבלתי עם הראוטר . עכשיו אני מסתכל במודם יש לי רק כניסת רשת אחת שדרכה מחובר המודם למחשב מה אני עושה במצב כזה?. המודם הוא TERAYON של הוט. האם צריך להתקשר להוט שיחליפו לי למודם עם 2 כניסות רשת?

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  8. שלום, אני זקוק להמלצה לנתב בעל מנגנון QoS מובנה, שאוכל לחלק את מהירות האינטרנט בין שני המחשבים בביתי. מחנות בירושלים (KSP, IVORY P-SEE וכו'). כרגע יש לי TP-LINK TL-WR641G, והוא פועל מצויין רק שאני לא יכול לדבר בטלפון בחדר כי כנראה הוא פועל על אותו תדר כמו הטלפון האלחוטי שיש בבית, וזה גורם לרעשים נוראיים... הטלפון פועל בתדר 2.4GHZ, ולפי אתר החברה: http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?pmodel=TL-WR641G&content=spe הראוטר עובד על 2.4-2.4835GHz. זאת אומרת שאני צריך ראוטר בעל תדר אחר, אני לא יודע אם גבוה יותר או נמוך יותר ואני לא יודע מה זה משנה, אני רק רוצה שלא יהיו רעשים כשאני מדבר בטלפון, ושזה לא יבא על חשבון ביצועים של הראוטר. התקציב הוא הנמוך ביותר שאפשר…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. יש לי את הדגם RTA - 1025W ואני ממש מבסוט עליו ובבזק יש רק אדימקס שאני ממש לא אוהב

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by I7210I,

שלום מישהו הביא לי ראוטר אלחוטי ואני רוצה לחבר אותו למחשב..אני לא מצליח משום מה.המחשב לא מזהה אותו .אין לי שם על הראוטר כדי לדעת של איזה חברה הוא . מה ניתן לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  11. שלום, אני לקוח של 012 ואני מחויב להם עד שנה הבאה (2011) הציעו לי הצעה ממש טובה לעבור לבזק ולשלם מחיר מאוד זול. הם הציעו לי עלמנת שאני לא ישלם את דמי ההתנתקות (היקרים של 012) פשוט להמשיך לשלם ל 012 אבל בפועל לגלוש דרך בזק. יוצא מצב אני משלם לשני החברות בו זמנית. רציתי לדעת האם ישנה אפשרות לדוגמא לקחת את שם המשתמש שלי ואת הסיסמא שלי (של האינטרנט ב 012) ופשוט לתת אותה לדוד שלי ואז הוא יגלוש דרך המשתמש שלי והוא ישלם לי כל חודש את המחיר על האינטרנט וכך יצא מצב שאני לא יצטרך לשלם לשני החברות כי את אחת מהחברות דוד שלי משלם. העניין שרציתי לדעת האם זה אפשרי לעשות כזה דבר פשוט ליצור חייגן אצלו בבית ובפרטים שיכתוב את הפרטים שלי (שם המשתמש והסיסמא)ואז הוא יוכל לגלוש דרך המשתמש שלי או…

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  12. שלום! אני מחפש נתב זול שיש לו חיבור usb להתקנים חיצוניים, איני צריך תקן n (החומרה שברשותי לא תומכת) תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. האם קיים דבר כזה? במחיר שפוי? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  14. Started by DS,

לפני כמה זמן השתמשתי ברשת אלחוטית בדירת שני מפלסים. הבעיה היא בקליטה אז קניתי HOMEPLUG. עכשיו כשיש לי את ה HOMEPLUG, האיכות של הקשר נעה בין סבירה לטובה(מי שמכיר בין אדום לכתום)(ה HOMEPLUG הוא של AZTECH HL100R). יש איזהשהם טיפים לגבי שמירה על יציבות כי לפעמים הוא גם נופל (מבחינת הקשר כמובן) לשמירה על איכות טובה? שמעתי שזה קשור לכל מיני דברים הכרוכים בחשמל ואני אשמח אם תתנו לי כמה טיפים בנוגע לכך. ניסיתי לחבר את ה HOMEPLUG שבמפלס התחתון עם הראוטר לשקע אחד ללא מפצל אבל את השני אני חייב עם מפצל אחרת אין לי שקע למחשב.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by mordidot,

יש לי חבילה בבית של 15 מגה וראוטר שמשמש כמודם שמחובר לראוטר שמשדר לי, שניהם תקן N והכרטיס שלי הוא רגיל. מערכת הפעלה WIN 7 רגילה ויש לי אות טוב בד"כ אבל המהירות של הSTREAMING פשוט זוועתית! ממש אי אפשר לראת כלום אפילו אם אני יחכה רבע שעה!! מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה?? שאני מתחבר לששכנים שלהם יש חבילה 2.5 הstreming פשוט טס וזה משגע אותי....הורדה אצלי אני מוריד על 1.3 מגה בית מקסימום שזה נחמד אבל אפשר יותר... מה לעשות??? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by -LosNir-,

אלהן, אני מחפש המלצה לנתב אלחוטי בתקן N (300MB/s) עד 250 ש"ח. ראיתי את הנתב ש Chief בדק ב Dealextreme והוא ניראה לי די טוב. יש אולי אופציות אחרות, או שהנתב הזה הוא האופציה הכי טובה ל"הרפתקנים"? ראיתי את ה DIR615 ו ה DIR300N של D-Link, איך הם? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי בבית רשת אלחוטית עם 3 מחשבים (כרטיסי רשת אלחוטית בתוך המחשבים, ונתב של חברת אסוס), ובזמן האחרון במחשב מסויים אני לא מצליח לגלוש לפעמים (לא ניתן להיכנס לאף אתר) אע"פ ש ICON ההתקשרות= מצב מקושר ועוצמת אות מצויין מה ניתן לבדוק/לשנות כדי לטפל בבעיה?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by nivrob123,

אני רוצה לדעת אם זה נורמלי

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  19. שלום אני בבזק בין לאומי תשתית בזק לאחרונה אני מקבל במשחקים כמו CSS וWORLD OF WARCFARTו כל מיני משחקים פינגים שאני לא יכול לשחק הם קופצים לי ל 70 ו200 ולפעמיים ל300 לדוגמא במשחק הCSS הם 30 כל שנייה קופץ ל 70 100 וחוזר ל 30 ועוד פעם קופץ ולא נותנים לי לשחק ובכלל שזה גם גורם לי לניתוקים באינטרנט לפעמיים אני רוצה לדעת איפה הבעיה בנתב או בבזק אצלי בבית אני על 5 מגה ו4 מחשבים בבית ואני לא יכול לשחק במשחקים גם בלילה וביום אני רוצה לדעת עם יש לזה פיתרון תודה ונתב זה BR-6424N V2 EDIMAX

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
    • 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מחבר ראוטר לינקסיס E2000 / WRT320N לכבלים הראוטר מתחבר בלי בעיה וגולש בסדר (ההודעה נכתבת ממנו) הבעיה שיש לי חיבור אצל הספק 10 מגה אבל עכשיו אני מקבל בקושי 5 בקצב היורד המהירות הולכת ויורדת לכיוון 1 אבל הראוטר לא מתנתק וממשיך לשמור על החיבור הקצב העולה לא נפגע וממשיך להיות 1 חיברתי את הכבל שיוצא ממודם הכבלים ישירות למחשב נייד (לא בדקתי על המחשב שלי) והקצב מצויין נראה שהראוטר מקבל חיבור 10 ומוציא במקרה הטוב 5 (בדקתי בנוסף גם בחיבור האלחוטי התוצאה זהה) יש לי בנוסף ראוטר אדימקס 6216MG הכל תקין אין שום בעיה אני מניח שהבעיה נובעת מהראוטר E2000 תודה למי שיכול לעזור

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני מעוניין להריץ פקודות פשוטות בCommand Prompt במספר מחשבים וכדי לחסוך לי השתלטות מרחוק, האם יש אפשרות לשליטה מהCommand Prompt במחשב שלי על מחשב אחר ברשת? ראיתי את הפקודה הנ"ל: PsExec \\yourServerName -u yourUserName cmd.exe אך לא הצלחתי לגרום לזה לפעול וזה כי אני מניח שצריך את הPsExec tools אבל אין לי מושג איך להשתמש בדיוק והאם אני בכלל צודק?! אשמח להסבר/רעיון.

• 4 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. Started by David_K,

הבעיה כזאת יש לי את הראוטר NETGEAR DG834N היום קנינו את מתאם הרשת של Edimax ה EW-7718NU חיברתי את מתאם הרשת האלחוטי אל הנייד, Fujitsu Siemens דגם הESPERIMO Mobile V6535 התקנתי את התוכנה שמצורפת אליו , התחברתי לראוטר ,עכשיו הבעיה היא כזאת ,שמהירות הגלישה היא רק 54MB/S , ניסיתי לשחק אם ההגדרות השונות בתוכנה ,להתחבר דרך הWPS ,אך שום דבר לא עוזר ,החלטי לחבר את המתאם למחשב שלי שמחובר קוית לראוטר ,ניתקתי את כבל הרשת ,חיברתי את המתאם ,הגדרתי אותו פה הוא עובד במהירות של 130MB/S ,הראוטר מוגדר כראוי , במצב מוגדר לו לעבוד על ל270MB/S ,אין מצב כזה N לבד, יש רק מצב משולב ,הערוץ המוגדר הוא 6 מה הבעיה בדיוק ואיך לסדר אותה כך שאני יוכל להגיע אם המתאם במחשב הנייד למהירות המקסימלית ?

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  23. Started by daniel_com12,

שלום שמי דניאל! וישנו אתר FXP כאשר אני רוצה להכנס לאליו אז זמן הטעינה שלו הרבה הרבה זמן! ולבסוף אין כלום והמסך משאר לבן.. אם משהו יכול לעזור לי ממש אודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי חברים! לפעמים כשאני נרשם לאתרים מסויימים או סתם נכנס לאפליקציות בפייסבוק אני מקבל הודעה קטנה או סתם כיתוב על המסך שבו מופיע הsecret key שלי. זה נראה אוסף של 32 אותיות ומספרים בצירוף שנראה חסר הגיון לחלוטין - בשורה אחת. דוגמה לאחד כזה: 827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b חג משח!

• 1 תגובה
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים