רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני זקוק לראוטר מרובה משתמשים. כ-25 משתמשים (אלחוטיים) בו זמנית. אפשר להשיג משהו כזה ? זה מסובך לחבר אותו ? כמה זה אמור לעלות והאם מישהו יכול לתת לינק ? תודה רבה רבה !
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
- האם ניתן להשתמש במספר כרטיסי רשת אלחוטיים (G לצורך העניין) כדי להאיץ את מהירות הרשת? - האם ניתן לאחד בינהם לחיבור לוגי אחד? - האם ניתן לשייך ב-Windows 7 אפליקציות שונות לכרטיסים שונים? למשל uTorrent לכרטיס אחד ודפדפן לכרטיס אחר. - האם ניתן להגדיר תיעדוף בין כרטיסי רשת מחוברים? אני מעוניין שכרטיס מסויים (מסוג N) ישמש את כל האפליקציות גם אם יש כרטיסים נוספים (מסוג G) שמחוברים ועובדים, וברגע שהכרטיס הראשון לא עובד מסיבה כלשהי לגרום לאפליקציות לעבור להשתמש בכרטיס אחר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם. עברתי לתשתית NGN,וקיבלתי 10M,עכשיו עשיתי בדיקות עם בזק,ובזק בין לאומי,ומהירות העלאה שלי תקינה,אך מהירות ההורדה בפועל לא. בבדיקה שעשיתי עם הנציג שירות ראינו שאני מקבל 9.60M,אך כאשר התחברנו לאינטרנט,בבדיקה יצא רק 8.09M. משם עברנו לבדוק את זיכרון הRAM,אני משתמש בויסטה,ויש לי 4G,בפועל זה מראה שמתוך 3325MB זמינים יש לי רק בין 10-40,תלוי ברצון המחשב. בתוכנה אחרת שהורדתי,זה מראה לי שמתוך ה3.3G,בניצול יש רק כ-1G. מישהו יכול לעזור לי,זה קצת דחוף כי אני בצבא כל השבוע ויכול לטפל בזה רק בסופ"ש. תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם. במקום מסוים ישנן קופות רושמות המחוברות ברשת עם ראוטר וחיבור לאינטרנט לצורך סליקת כ"א ודוחות בסוף היום. על אותו חיבור לאינטרנט ( מודם כבלים 10 מגה וחיבור ללא חייגן אבל עם IP קבוע ), חיברתי רשת של מצלמות IP. הבעיה שמידי פעם ישנם ניתוקים בין הקופות הרושמות. חיברתי את המצלמות ומחשב ההקלטה לראוטר נפרד כדי שהתעבורה בין המצלמות למחשב ההקלטה תהיה ברשת נפרדת, הגדרתי לראוטר של המצלמות כתובת 192.168.2.2 וחיברתי אותו דרך חיבור הWAN לראוטר הראשי שכתובתו 192.168.2.1 ושהוא מחובר למודם, ווידאתי שאין התנגשויות בכתובות של כל רכיבי הרשת, המטרה של התצורה הזו של החיבור הייתה שכל התעבורה בין המצלמות לבין מחשב ההקלטה תהיה ברשת עצמאית, ורק כאשר מתבצעת התחברות וצפייה מרחוק למחשב ההקלט…
-
- 24 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
לוקח לכל עמוד איזה 5-10 דקות לטעון, וביום פחות משנייה. איך זה הגיוני?
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני עם המכשיר כבר שנתיים ועבר לי מצויין. עד שאתמול - הפסיק לעבוד. אני מנסה להתחבר דרך התוכנה ralink wireless ... וניסיתי עוד תוכנה והוא פשוט עושה לי disconnect כל הזמן. פעם אחת הוא כן הצליח להתחבר לי - אבל האינטרנט לא עבד, כלומר היה כביכול חיבור - אבל שום אתר לא עבד... עזרתכם... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 5MB נטוויז'ן, המון זמן לא יצא לי להוריד על 625KB\S שזאת המהירות המוצהרת, אז עשיתי SPEEDTEST מ-4 שרתים באזור והתוצאות לפניכם, השעה כרגע 1 וחצי בלילה אז אני לא חושב שיש עומס. שמתי לב שהפינג גבוהה בצורה מדאיגה אז עשיתי PINGTEST. מה יכול לפגוע לי ככה באינטרנט? רמאללה: ירושלים: קפריסין:
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הראוטר הנמצא בסלון ו2 מחשבים אחד מהם בממד או שימוקם בממ"ד ויצטרך לשדר לחדר השני חדרים לא צמודים... יש לי לינקסיס 54GL הוא מעולה אבל לא מגיע ל12 מגה בזקבינלאומי הציעו לי אדימקס אבל יש עליהם חוות דעת לא טובות על ניתוקים חשוב שלא יתנתק בגלל עומסי חיבור! תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
חיפשתי קצת אתרי פרוקסי מארה"ב אבל לא הצלחתי לצפות בתוכניות. מכירים משהו בחינם שיעשה את העבודה? http://abc.go.com/watch/jimmy-kimmel-live/93521/262014/aloha-to-lost?cid=fullepisodeaccess
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביקשתי היום מ-014 לעבור לחיבור עם חייגן (כרגע אני מחובר ללא חייגן), אבל הם אמרו שבחיבור עם חייגן יהיו לי ניתוקים עם הנתב של Ambit שהוט מספקים (Ambit U10C019), ושהם ממליצים להחליף אותו לפני זה. ביקשתי מהם לעבור לחיבור עם חייגן, ואם יהיו בעיות - לחזור לחיבור ללא חייגן. אבל הם אמרו שהם במגמה לעבור לחיבור עם חייגן לכל הלקוחות, ולכן מי שיעבור לחיבור עם חייגן - לא יוכל לחזור לחיבור ללא חייגן. את הנתב קיבלתי חינם מהוט (כחלק מטריפל מגה), ואני מעדיף שלא לשלם כסף כדי להחליף אותו, מה גם שהוא עובד מצוין כרגע. (חוץ מהעובדה שאי אפשר להחליף לו את כתובת ה-MAC של ה-WAN, ובגלל זה אין אפשרות להחליף IP בחיבור ללא חייגן). מישהו יודע אם זה באמת נכון שיש ניתוקים עם U10C019 בחיבור עם חייגן? אם כ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו חצי מדינה אולי, אני מנסה לצפות בעספור בצפייה ישירה. זה בקושי זז, מתחילה הסדרה 5 שניות אני לוחץ PAUSE וממתין 20 דק' ואז יש לי רק בערך 3 דק' לראות! ממש עלוב... יש לי 1.5 מהירות אינטרנט ובדקתי אצל חבר עם אותה מהירות זה זז לו הרבה יותר יפה ומהר. אצלו יש שני מחשבים ברשת, ואני בבית שלי לבד על הרשת בלי שום אפליקציה פתוחה ובלי הורדות אחרות. ההפתעה היא שיו-טיוב עובד יפה (ניסיתי פיירפוקס ואקספלורר 7). מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 12 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
שלום לכם, אני טכנאי מחשבים,ונתקלתי בבעיה שעוד לא הצלחתי לפתור.ברשותי חלונות 7,ולפני 3 חודשים שדרגתי חבילת אינטרנט מ3 מגה ל5 מגה.מרגע שדרוג,מהירות ההורדה זחלה על 325-400 ק"ב.ספק האינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי,התשתית היא הוט.ברשותי גם ראוטר tplink wr641g שמחובר אך ורק למחשב שלי בכבל רשת.בנוסף,כרטיס הרשת שלי הוא של REALTEK. המחשב בא עם 2 ג'יגה זכרון כך שאני שולל בעיה של חוסר משאבים.דגם כרטיס הרשת הוא realtek 8102E(L).כרטיס הרשת בא מובנה על הלוח מדגם ASUS p5kpl-am. יש לציין שבמהירות ה3 מגה לא היתה לי אף פעם בעיה במהירות ההורדה או הגלישה.התקלה התחילה אך ורק מה5 מגה. הוט החליפו לי מגבר קו,מודם (הוחלף מTERAYON למוטורולה) ובדקו עוצמות וכל בדיקה אחרת שדרשתי.מבחינתם הכל תקין.מבחינת …
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איך אני מוריד בתשתית בזק חייגן בלי להיות מחובר לאנטרנט אגב בהוט אני יודע פשוט להכנס לכתובת 213.57.1.12 או WELCOME.HOT.NET.IL (כמובן בלי להיות מחוברים לאנטרנט) אבל איך בתשתית בזק מורידים חייגן ?? (אני כמובן לא שואל איך יוצרים חייגן, את זה אני יודע לעשות)
-
- 9 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
קניתי לסבתי מחשב חדש של Lenovo עם כרטיס רשת ותקשורת אלחוטית בתקן N. כשקיבלתי אותו הוא עבד רק עם תקשורת אלחוטית מול נתב אלחוטי. מכיון שהיו המון שיבושים בתקשורת, בא טכנאי מהוט (נדמה לי) וסידר לה את האינטרנט בחיבור עם כבל ישיר מהמודם, תוך ביטול הנתב (לקח אותו בכלל). הבעיה היא שכשהיא הולכת, נגיד לבית קפה, היא לא יכולה ליצור קשר אלחוטי עם הנתב שבבית הקפה או בכל מקום אחר עם תקשורת אלחוטית. איך מתקנים את זה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
ברשותי נתב מסוג 3COM דגם ישן בן מספר שנים :3CRWE554G72T אני מחובר לקו 5 מגה בבזק בינלאומי במסלול גיימר,תשתית של כבלים-HOT בכוונתי לעבור לקו 12 מגה (באותן החברות) ולפי מה ששמעתי הנתב הישן הזה לא "מחזיק" קו בגודל כזה (האם זה נכון?). אבקש את עזרתכם בהמלצה על נתב N הכי איכותי ואמין שקיים כיום בשוק ושעובד היטב עם הכבלים יש לציין שמסלול הגיימר מחייב אותי לעבוד עם חייגן (שמעתי שלא כל נתב יוכל להעביר 12 מגה עם חייגן,כמו למשל ה 3COM שנמכר כיום) תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בניתי כמה מכונות וירוטליות כדיי להתאמן עליהן,כל מיני שרתים ודומיינים,מחשבים רגילים גם בקיצור איך אני מחבר אותם לרשת ככה שלכל אחד יהיה אייפי והוא יעמוד "בפני עצמו" מול האינטרנט? כי מה שקורה כרגע זה כל פעם אנ ימכניס את השם מתשמש והסיסמא לש ה012 שלי למכונה ויטרטואלית ורק ככה מצליח להתחבר לרשת וכשאנ ימנסה על מכונה אחרת או אפילו על המחשב שלי זה רושם לי כמובן שהמשתמש תפוס מה הפתרון,אני בטוח שזה איזה משהו פשוט שלא עליתי עליו... תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי נתב Edimax בעל 2 אנטנות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7568&perur=2&t=10&c=281. הנתב נמצא בקומה השנייה של הבית, אך ניתן לקלוט גם בקומה הראשונה בבית, בעיקר בסלון. כאשר אני נכנס לתוך החדרים בקומה הראשונה יש כבר ירידה משמעותית (מן הסתם עובר דרך יותר קירות) באיכות הקליטה עד לחוסר קליטה בכלל. חשבתי על לקחת את אחת האנטנות ולהאריך אותה עם כבל מתאים (RF) ולהוציא אותה מחוץ לחדר בקומה השנייה כדי לשפר את הקליטה. ומכאן: 1. האם תוספת הכבל עצמו (נניח 5 מטר, סדר גודל של 0.5dB למטר) לא תבטל לי את השפעת הוצאת האנטנה? 2. האם קנייה של אנטנה חזקה יותר, למשל http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6357&perur=1&t=10 תועיל יותר? (או שזה מיותר כי עדיין א…
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
לא הבנתי כ"כ את העניין של בעיית התחנה החשופה \ הנסתרת, ואני צריך להבין נקודה מסויימת למי שמבין... האם בעיית התחנה החשופה יכולה להתרחש בפרוטוקול MACA ואם כן באיזה מצב ? וכנ"ל לגבי בעיית התחנה הנסתרת... תודה !!
-
- 10 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום, מעונין לשדרג ל 4M מ 2.5, הוצעה לי בבזק חבילה מצחיקה של 87שח לששת החודשים הראשונים ן 95 נדמה לי לששת הנותרים, יוצא משהו כמו 93 ש"ח לחודש בממוצע שנתי. יקר, לא ? בבזק בינלאומי עדיין לא בדקתי... כמה אתם משלמים למהירות כזאת, אם אפשר לשאול ? רב תודות על התשובות...
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
נתב : Edimax BR-6524N. וכרטיס רשת אלחוטי תקן N. מחשב אחד מחובר קווית לנתב ואחד מחובר בכרטיס רשת אלחוטי תקן N. על כמה מגה אני אמור להעביר בין שני המחשבים ברשת בתנאים אופטימלים עם קליטה מצויינת? זה מעביר על 2-3MB, האם זה תקין? תודה.
-
- 41 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום. אני צריך בבקשה המלצה לראוטר אלחוטי. יש לי מודם THOMSON מהלבנים הישנים, הספק הוא בזק בינלאומי התשתית כבלים והמהירות 12MB. יש לי כרגע EDIMAX חוטי מלפני כמה שנים והוא מגביל את המהירות אינטרנט(יש בערך 7 MB במקום 12MB), בנוסף יש לי צורך באינטרנט אלחוטי - מחשב נייד (בית שתי קומות אם זה חשוב) תקציב לא ממש מוגדר אבל אני מאמין שלא יותר מ 300 ש"ח. תודה רבה, דניאל.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הפורט של הביטורנט היה חסום ואתמול חבר שלי שינה לי את ההגדה של הUPNP וזה באמת עבד(לפעמים). אבל שמתי לב שמאז הראוטר שלי מתנתק כל הזמן. זה מודם ראוטר של הוט AMBIT עוד שאלה מחר יבוא לי טכנאי כדאי לבקש ממנו שיחליף לי לראוטר TP-LINK TL-WR841N? אין לי ציוד בתקן N
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת שהמתאם מסרב לעבוד במהירות מעל ל130Mbps , למרות שהראוטר מוגדר לעבודה עד ל 270Mbps , המרחק בין הראוטר למחשב הוא בסביבות ה4-5 מטר ככה שעוצמת הקליטה היא לא הבעיה פה ,השאלה היא האם המתאם תקול , או שזה בעית תאימות בין הראוטר למתאם
-
- 19 תגובות
- 4.1k צפיות
-