רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
יש בידי 2 נתבים - נתב סימנס שניתן ע"י בזק ונתב TPLINK. אני מעוניין לשרשר אלחוטית בינהם כדי להגדיל את הטווח ע"מ שהלפטופ שלי יוכל להתחבר לרשת האלחוטית. הבעיה היא שהנתב של סימנס תומך בWDS והנתב של TPLINK תומך בBRIDGE MODE ולא הצלחתי לשרשר אותם לא משנה כיצד הגדרתי. יש לציין שבעבר שירשרתי 2 נתבי TPLINK ללא בעיה. האם יש דרך לשרשר 2 נתבים עם פרוטוקלים שונים? לחילופין (וגם שאלה מעניינת בפני עצמה) - האם ניתן להשתמש בנתב כמגביר ללפטופ ולא כמגביר לAP אחר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש ברשותנו בבית ראוטר מרכזי, ואליו מחובר עוד מכשיר שמאריך את הטווח. שוכב לי ראוטר ישן של ORANGE, בזמנו הם מכרו אותו עם החבילת טלפון שלהם. אני נמצא בממד, ולכן הקליטה נורא חלשה, האינטרנט מתחבר אבל לא זז. תהיתי לעצמי האם אפשר להתשמש בראוטר ששוכב לו כמאריך טווח. זאת אומרת לחבר אותו אפשהו לחשמל בבית, לשחק עם ההגדרות, והם פשוט ידע להתחבר לרשת הביתית וגם לשדר אותה. או שאצטרך ללכת לחנות ולקנות מכשיר יעודיי? תודה, אורי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החדר שלי בממד, והחשמל תלת פאזי. אז לא בטוח לגבי האלחוטי (ממד). אשמח לדגמים מומלצים, תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. בקרוב אני מקבל מחשב חדש, המחשב הזה עובר לאמא שלי, ואני מקבל את הפנטום 2 הישן שלה. אני עומד להפוך אותו לשרת שפועל על לינוקס, והוא יהווה גם ראוטר. יש בו רק כרטיס רשת אחד, ואני צריך 4. 1 לכבלים 1 למחשב שלי 1 למחשב של אמא שלי 1 למחשב של אבא שלי השאלה שלי היא: האם יש כרטיס רשת עם 3 יציאות? או שאני אצתרך לקנות 3 כרטיסי רשת. אני לא בטוח שיש מקום בלוח אם לעוד 3 כרטיסים. ל2 זה בטוח, השלישי לא. עריכה: יש לי האב, אי אוכל לקנות עוד כרטיס רשת אחד ולהשתמש בהאב כמפצל לכרטיסי רשת? או שביל להפוך את המחשב הישן לראוטר אני חייב להשתמש בכרטיס רשת לכל מחשב?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מניאקים הם כבר כמעט 3 שבועות משחקים בי, יש להם רישיון וכל פעם שאני מתקשר הם אומרים "אין לנו ת'אישור הסופי, תתקשר בשבוע הבא, ברגע שיהיה לנו נתקשר אליך) בני זו%^##$^$נות. (מצטער...) blody hell !! הם החברה הכי גדולה, יש להם שליטה בערוצי זהב (לפחות חצי נראה לי) וגם שליטה בנטויז'ן.... מה יש להם? כמה זמן כבר יקח להם להבין שהם צריכים להוציא ת'אינטרנט ושבקצב הנוכחי הם לא ירויחו כסף? מעצבן מאוד...!!!! ואני לא יכול לקבל adsl בגלל המגבלות של נזק....
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז. זה התחיל מלפני הרבה זמן יחסית בסביבות לפני חצי שנה אבל בחודשיים האחרוניים זה נעשה בלתי ניסבל כול פעם שאני ניכנס אם האקספלורר זה נותן את החלון של החייגן ולא נותן לצאת ובכלל האיטרנט שלי ללא חייגן \ וכול פעם שאני מצליח לצאת מהחלון אני עושה אתר מסויים וזה נותן לי שמצב האיטרנט שלי לא מקוון וכשאני מחליף אותו למקוון עוד פעם אני מקבל את החלון של החייגן אני לא יודע מה לעשות אז תודה לעוזרים שיעזרו לי לפתור את הבעיה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מודם+ראוטר (מכשיר אחד) ואני מעוניין שהוא יתפקד רק כמודם ואז לחבר אותו לראוטר אחר שיש לי. המודם ראוטר שלי הוא: Netgear DGND3700v1 הראוטר החדש שלי הוא: Netgear R7000 יש כמה צילומי מסך לחלק מההגדרות בשני המכשירים: https://www.dropbox.com/sh/6d5x9465o08jl76/eeRZmnew93/router תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתחבר לאינטרנט באמצעות נתב חדש netgear r7000 על תשתית הכבלים וספק 018. הנתב מראה שהחיבור הצליח אבל אני לא מצליח להגיע לרוב האתרים כמו google או ynet. לאתר amazon דווקא כן הצלחתי להתחבר. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? האם קשור לבעיות השונות בחיבור l2tp? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת אלחוטית בבית מבוססת אדימקס הראוטר הוא 6204WG, שמחובר ישירות למחשב שלי ולמודם כבלים (חוטית) המיול לא מוריד לי וטוען שהוא בLOW ID.. איך אני פותח לו פורטים?? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב חדש וחזק מאוד (מפרט המחשב מצורף להודעה זו). אני עם מהירות אינטרנט של 40 מגה בנטוויז'ן בחיבור קווי (בדקתי באתר speedtest וקיבלתי מהירות הורדה של 37) ומשום מה זה נראה לי מוזר שאני צריך לחכות 3 שניות עד שיעלה דף פייסבוק או יוטיוב או אפילו האתר הזה ולפעמים אפילו קצת יותר מ-3 שניות. האם זה נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ישן - Compaq Presario 2105EA אין לו התקן אלחוטי מובנה. האינטרנט האלחוטי עבד בו מצויין עם התקן שהוספתי - D-Link Wireless G Adaptor DWA-610 והראוטר שלי הוא - Rotal 1025W שעובד מצויין, גם באלחוטי. עכשיו פירמטתי את המחשב (Windows XP SP1) ואני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית... כשאני אומר לא מצליח, אני לא רואה שום אפשרות להתחבר לרשת כזאת... כאילו שאין דבר כזה אלחוטי... ניסיתי להוריד התקן אלחוטי של Compaq, לא עזר. השאלה שלי היא - איך אני יכול לגרום למחשב שלי לזהות את כרטיס הD-Link Wireless G Adaptor DWA-610? תודה מראש על העזרה.[br]פורסם בתאריך: 4.09.2009 בשעה 18:32:16 לא משנה, הסתדרתי. מצאתי דרייבר נדיר מאוד באינטרנט של ה D-Link DWA-610. אם מי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי ראוטר DLINK של בזק. אני עם WINDOWS 7 ומשתמשת ב-GOOGLE APPS. מאז שהתחלתי לעבוד עם הראוטר יש בעיה עם ה-GMAIL NOTIFIER (כל NOTIFIER שהוא, לא NOTIFIER ספציפי). הבעיה שה-NOTIFIER לא עושה REFRESH למצב המייל. או שהוא נתקע על CHECKING MAIL, אומר שאין מייל חדש בזמן שיש, ואם הוא רואה שיש מייל חדש, גם אחרי שאני קוראת את המייל התצוגה לא מתעדכנת. כאמור, הבעיה לא הייתה קיימת לפני שהתחלתי לעבוד עם הראוטר. בנוסף הייתה בעיה שכשהייתי גולשת באתרים, מדי פעם האתר לא נפתח וכשעשיתי REFRESH זה הסתדר וחוזר חלילה. אז התקשרתי לבזק ולספק שלי - בב"ל. בזק אמרו להגדיר בכרטיס רשת 10mbps full duplex ובב"ל אמרו להגדיר שרתי DNS בכרטיס רשת באופן ידני. זה עזר לבעיה של האתרים אבל לא לבעיה של ה-GMAIL. א…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך לשאול פה כמה שאלות נוביות ברמות כי אין לי טיפת מושג בתחום הזה של רשתות, אז בבקשה תסלחו לי :s05: עד עכשיו היה לנו בבית רק מחשב אחד. עכשיו אני קונה לבית עוד מחשב. איך משתפים את 2 המחשבים כך שיהיה אפשר לגלוש באינטרנט בשניהם? האם צריך לקנות ראוטר, או שכשמדובר רק ב-2 מחשבים אפשר גם בלי? האם לעשות רשת אלחוטית או לא? יש לי בבית תשתית להקמת רשת לא אלחוטית, אבל על מה אתם ממליצים? האם בכל מקרה אני צריך להוסיף כרטיס רשת למפרט המחשב החדש?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי רק לשתף בבעיה מוזרה שנתקלתי בה ושנפתרה בדרך משונה ביותר בשלב מסויים ה-MICROSOFT NETWORK שלי הפסיק לעבוד -- הכוונה היא שלא יכלתי יותר לגשת לקבצים משותפים ברשת ה-HOMEGROUP, ואפילו לא ל-SHARES במחשב שלי עצמו הבחנתי בזה לראשונה כשניסיתי לגשת ל-NAS שלי שמחובר ב-USB לנתב, ופתאום כבר לא הצלחתי אין לי מושג איך זה קרה או למה, אבל זה היה מאוד מעצבן קיבלתי שגיאות בסגנון X IS NOT ACCESSIBLE כשהייתי מקליק אפילו על המחשב שלי עצמו ברשת... אחרי שניסיתי כל מיני פתרונות שלא עזרו ואחרי שסקרתי בערך 19 פורומים שונים, הפתרון בסוף היה: לעשות UNINSTALL ל- CLIENT FOR MICROSOFT NETWORKS על ה-NETWORK ADAPTER לאתחל את המחשב, לעשות INSTALL מחדש לאתחל שוב וזהו, הבעיה נ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יצרתי תיקית שיתוף עם עובדים אחרים . אני רוצה לשתול להם קיצור דרך על שולחן העבודה. איך עושים זאת? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הראוטר כבר לא באחריות בזק. אני על טופ 100 בזק+בב"ל. בפועל יכול לקבל 70-80 לפי מה שאמרו טכנאי בזק שהיו בקיבוץ שלי. בפועל אני מכבל הודה בסביבות 30 מגה והעלאה מעל 3 מגה, 3.6-3.9 מגה, נבדק עם 1@1 . נראה כי הנתוני סינכרון טובים מאוד גם לפי הנציג הטכני של בזק בטלפון, הוא טוען שיש יכולת של יותר מ100! מצרף תמונה: האם ניתן לרכוש בשוק האזרחי נתב הכולל מודם לטכנולוגית NGN? מה לדעתכם עלי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה שדרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל 20 מגה, ספק בזק בינלאומי, מודם D-LINK 6740U לפני שקיבלתי את הדי לינק היה לי נטגיר והיו לי מלא בעיות בקו והסינכרון כל הזמן התבטל, ואז קיבלתי את ה DLINK הבעיה עכשיו היא שכשאני עושה בדיקת מהירות (חיבור ישר ללא ספק) אני מקבל 15 מגה הורדה ו 0.5 העלאה מה יכולה להיות הבעיה? האם אני צריך ליצור קשר עם בזק? במודם עצמו רשום שהמהירות של הקו היא: 22224/1227, כלומר הוא כן "מקבל" את המהירות שהוא צריך לקבל עזרה תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אולי שאלו את זה כאן לפני אז אני מתנצל מראש חח אז ככה.. יש לי אינטרנט מהיר בכבלים של HOT (כלבים) של 012 עם מודם Terayon ומלא פעמים יש לי שגיאה 769!!! כל פעם שאני מתקשר לחברה(012) הם אומרים לי לעשות בדיוק אותם דברים שלא עוזרים או עוזרים זמנית...(נתק את המודם-חבר את המודם...) ולעשות IPCONFIG /renew וכל מיני כאלה... לא עוזר פשוט לא עוזר.... האינטרנט מסתדר מתי שבא לו!! למישהו יש גם בעיה כזאת? מה עושים?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מהנתבים פה מומלצים? http://ksp.co.il/?select=.263..264..2141.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= הולך להפוך אותו למודם, אז צריך כזה שתומך בתקן שבו בזק משתמשים. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשהאינטרנט מחובר בלי הראוטר.. הוא עובד מצויין.. כשאני מחבר את הראוטר.. אני רואה במודם שכל האורות דולקים והוא תקין.. כנ"ל על הראוטר.. יש אפילו אייפי נורמלי כשאני בודק בCMD אייפי קונפיג.. אבל הוא לא נותן לי חיבור אינטרנט למרות זאת.. אני חושב שאני פשוט לא יודע להגדיר local area connection לראוטר.. מישהו יכול לעזור לי למצוא את הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר שיוכל לשדר ממקום אחד לכל הטלויזיות בבית ברשת. המחשב צריך להיות מבוסס ווינדוס. יש דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני משחק על אותם שרתים של המשחק COD כבר שנה וחצי (אם לא יותר). השרתים פועלים מאנגליה. תמיד יש לי בממוצע פינג של 100-120 על השרתים האלה. אבל בחודשים האחרונים, כל כמה ימים בשבוע הפינגים על השרתים האלה פתאום נהיים ממש גבוהים, ומגיעים עד 400. ואין לי מושג למה. הגלישה וההורדה באינטרנט גם כן נהיים איטיים. התקשרתי לאינטרנט זהב ולכבלים ושניהם זיינו לי את השכל בטענה שיש לי תוכנות ריגול במחשב ושהבעיה היא לא מאצלם. אבל כבר התקנתי את ווינדאוס כמה פעמים מחדש, והבעיה בכל זאת לא נפתרה. בכל זאת, רציתי לשאול איזה צעדים אני צריך לעשות כדי להבטיח שבאמת אין לי תוכנות ריגול שמאטות לי את האינטרנט? עד עכשיו עשיתי סריקה למחשב בעזרת התוכנות: AD-AWARE/SPYBOOT S&D. ובדיקת ווירוסים עם AVAST. עשי…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם קיים Wi-Fi extender שיכול להיות מוזן מכבל (שמגיע מהראוטר) ולהפיץ דרכו את הרשת באלחוטי? או שמדובר ב-Access Point? יש לי חדר שינה בבית שאין בו הרבה קליטה אבל כן מגיע אליו כבל אינטרנט שמועבר דרך התקרה. יש לי ראוטר של נטגיר R6400
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה העברתי את חדר המחשב לתוך הממ"ד אך הבעיה היחידה היא שהאינטרנט ה אלחוטי ירד בעוצמתו ברמה ממש ניכרת. האם יש איזה נתב\ראוטר או כל מכשיר אחר שאכן יכול לעזור לי לשפר את הקליטה מן החדר הזה ? שמעתי עם כרטיס MIMO ושמעי על ACCEES POINT אך שניהם אינם רלוונטים כי הם אינם חזקים דיים תודה רבה אשמח לכל יעוץ
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נגיד ויש לי תשתית של בזק בבית ובמשרד (שתי קווי טלפון נפרדים) ומנוי אחד לספקית אינטרנט האם יש לי אפשרות להתחבר גם בבית וגם במשרד? האם אפשר להתחבר משתי מקומות בו זמנית? אם לא מה קורה אם אני מחובר בבית ומנסה להתחבר במשרד?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-