עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by kalda01,

יש לי סוויצ' נטגיר דגם GS105 וראוטר אדימקס BR6524. ניסיתי לחבר בינהם עם כמה וכמה כבלים שונים והסוויצ' לא מזהה את החיבור. חיבורים אחרים לאותו סוויץ' מזוהים בלי בעייה. הבעייה לא קיימת עם סוויץ' אחר שיש לי(ישן יותר) מה יכולה להיות הבעייה ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by duzap,

יש לי בעיה כנראה באיזור שאני גר בו עם הקווים של הוט, הפינגים שלי פשוט לא יציבים. תסתכלו דוגמא: התמונה הזאת היא כשאני לא מחובר לאינטרנט, ככה שאין מה להאשים את הספק. (עשיתי פינג לכתובת שרת התחברות של 012) כמו שאתם רואים, יש פעמים שאני מגיע לפינג 10 (לפעמים קורה לי גם 8 ו-9 אבל זה לעיתים רחוקות) ומצד שני ישכל הזמן קפיצות וזה לא אחיד. אין לי שום דברים שרצים ברקע שעלולים לגרום לבעיות מהסוג הזה, אני אחד שקצת מבין הרבה באיך לשמור על המחשב שלו על רמת ביצועים גבוהה ונקי מכל הזבל שמסתובב באינטרנט. אני מכיר הרבה אנשים שיש להם פינגים גם יותר נמוכים משלי אפילו, שאצלהם קבוע יש פינגים בין 5 ל-8 תמיד וגם יציבים. היה אצלי טכנאי של הוט שסידר לנו בעיות בטלויזיות כמה וכמה פעמים ופעם …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by zgd,

שלום לכולם, יש לי ראוטר (PAT NAT או איך שלא תקראו לזה) מסוג 3com OfficeConnect Wireless 11g הוא מאוד ישן אבל סך הכל אני מאוד מרוצה ממנו. אתמול קרה לי מקרה חריג שהראוטר שלי נפל קרס עקב העברת נתונים גבוהה בwifi. אני משתמש ביתי, אך יש לי דרישות יחסית גבוההות למשתמש ביתי כי יש לי שרת שאני ולקוחות שלי משתמשים בו (גם בLAN וגם בWAN) אז חלטתי שהגיע הזמן להביא הביתה ראוטר חדש קצת יותר רציני שיחזיק לכמה שנים טובות. אז אם תוכלו לעזור לי, הדרישות שלי הם כאלו: (אני אכתוב סליחה מראש על הרשימה הארוכה) 1)QOS אני צריך תמיכה ב-QOS, יש לי שרת שאנשים מתחברים אליו ב-FTP או בכל פרוטוקול אחר. (DAAP, https, etc) אני צריך שיהייה לי דרך לשלוט בupload ובdownload שיוצא\נכנס לשרת כדי שלא יהי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by אריק9,

שלום אנשים, מכיוון שאין לי ידע אפילו מינימאלי בראוטרים אני מבקש את עזרתכם בהמלצה לראוטר אלחוטי. יש לי כרגע בבית מחשב נייח ומחשב נייד,אני משתמש במודם של Thomson עם חייגן,התשתית היא הוט והאינטרנט של 014 - מהירות 12 מגה. הייתי רוצה המלצה לראוטר טוב שיעניק לי את כל מה שאני צריך ושלא יהיו איתו בעיות. מכיוון שאין לי מושג מה אמור להיות ראטור טוב ובמידה ויש לכם שאלות שיכולות לכוון לתשובה הנכונה אני אשמח אם תשאלו. במידה ואולי זה יעזור - התקציב הוא לא פונקציה,במידה ויהיה משוה טוב גם במחיר של 400 ומעלה וזה יהיה רלוונטי לקחת אז אני אקח. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, אני נמצא בפנימייה וחשבתי על לקנות אנטנה חזקה וראווטר נייד- כך שאני יוכל להתחבר לרשת WIFI פתוחה וליצור לי hotspot/tethering כדי שאני יכול להתחבר עם הטאבלט שלי. אפשרי לעשות דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני פשוט רוצה לדעת אם מישהו הצטרף למבצע הזה של אורנג', שהוא שימוש באינטרנט ובטלפון מאורנג', 3 חודשים חינם וללא כל התחייבות. האם אכן הם לא גובים כסף ואין איזה התחייבות עתידית, ואפשר לסיים את המבצע ללא כל תשלום? נשמע מוזר 3 חודשים ללא כל התחייבות. תודה בכל מקרה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, בקרוב אני מחדש חבילת גלישה (כרגע אני ב-HOT). בבזק הציעו לי עבור 10MB מחיר ממצוע של 70 ש"ח לחודש עם התחייבות לשנה (כולל התקנה וקו לייט). ב- HOT הציעו לחברי (ואני מתכנן לבקש זאת עבורי במידה וזה יהיה רלוונטי - תלוי בתשובתכם) 12MB במחיר 60 ש"ח לחודש עם התחייבות לשנה. מה עדיף מבחינת איכות הגלישה ? בנוסף, כרגע אני משתמש בספקית 013. האם הם טובים או רצוי להחליפם ? אני משתמש בנתב Edimax BR-6216MG . האם הוא יעבוד טוב עם מהירויות אלו ? בברכה, אייל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי, קודם כל אני מצטער אם יש כבר נושא כזה, אני עשיתי חיפוש "שיתוף משאבים עם שני מחשבים דרך ראוטר" ולא מצא לי... אז ככה, יש לי שני מחשבים שמחוברים לראוטר ע"י כבל. לפני הראוטר, מצאתי מדריך שעושה שיתוף משאבים והצליח לי אבל מידי פעם לא יכולתי לשתף קבצים אחרי שהייתי עושה Restart. (המחשב שלי היה המחשב הראשי - מחובר לאינטרנט וכו') עכשיו יש לי רשת כזאת: שני מחשבים>ראוטר חוטי>מודם/ראוטר>אינטרנט כלומר המחשבים מחוברים לראוטר החוטי, אני לא יודע איך להגדיר ומה להגדיר כדי שאני יוכל לשתף משאבים בין המחשבים. במחילה ממכם, תביאו לי קישור למדריך או מדריך עצמו... כי אני כבר לא יודע מה לעשות, ואני די חדש בזה... :-\ אם יש בסטיקי, אז סלחו לי על הבורות... תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by gilad0327,

יש לי בעיה .. איך אני יכול להאריך את הכבל רשת שלי.. יש מתאם כזה ? אם כן איפה ניתן למצוא אחד וכמה זה עולה בערך...?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Eylon,

אני כרגע ב adsl 1.5 mbit ותוהה האם כדאי לעבור לכבלים 1.5 mbit... האם אתם מנויי הכבלים : 1.סובלים מניתוקים רבים? 2.איך מהירות ההורדה ממקורות כמו מירק? 3.האם הפינגים במשחקי רשת יציבים ונמוכים בכל שעות היום (שרתי משחק כמו westwood ,battle.net וכו')? תודה לכל המגיבים נ.ב : ההודעה מיועדת למנויי כבלים בחבילת 1.5 mbit בלבד.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by bluemail,

האים יש כרטיס RF מיקצועי כלומר אפשר לקלוט ולשדר גלי רדיו מאופננים במגוון תחומים ושיטות אפנון ???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by roey1,

אז ככה, יש לי תשתית של כבלי רשת בכל הבית אל הארון הראשי שם יש מתג של 8 פורטים. בחדר מסויים יש מחשב ועכשיו נוסף לי גם מדפסת בעלת יציאת ETHERNET שאני מעוניין להשתמש בה כדי להדפיס בכל שעה מכל המחשבים בבית ללא תלות במחשב מסויים. הבעיה שחדר הנ"ל יש נק' רשת אחת בלבד . בהתחלה חשבתי לעשות מין פיצול ולחלק את הנק' ל-2 נק' (היא מחווטת כל ה-8 גידים ) אך זה עניין של עבודה קצת.. ראיתי עכשיו מין מפצל RJ-45 כמו זה . השאלה שלי האם זה יעבוד ולא יפריע למחשב לקבל IP מהראוטר. האם צריך בשני הצדדים לשים מפצל? על המפצל יהיה מחשב ומדפסת עם IP קבוע מן הסתם. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. כבר כל הבוקר יש לי ניתוקים באינטרנט והחיבור לרשת חוזר כל דקה עד 3 דקות עצמאי אני כרגע בטריפל סי ובזק זה לא קורה בשבוע רגיל רק בימי שישי יש עוד מישהו שזה קורה לו היום? אולי יש בעיות בחיבור לעוד אנשים ולא רק לי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי מודם של B-focus 270 ראווטר Level One FBR-1418TX אנטי וירוס NOD איך אני בודק אם יש פיירוואל ואיך אני מכבה אותו באופן זמני ? של הXP אני יודע אבל מה בקשר למודם והרוואטר ניתוק שלהם יעזור ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מי שיכול לעזור לי ( איזה תוכנות צריך בשביל זה , ואיך בדיוק להפעיל את זה ) אודה לו מאוד. אין לי ראוטר ויש לי IP משתנה. בבקשה אם אפשר הסבר מפורט כי אין לי ידע כל כך בהתחברות למחשב מרחוק. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. אז עברתי דירה, וקניתי את המודם הנ"ל ועברתי לחבילת 100MB ב018, מאז שהגעתי לדירה, שאני מחבר את המחשב לראוטר אני מקבל בערך 30מב (נו מילא) אבל ברגע שאני מנסה לגלוש עם הרשת האלחוטית המהירות יורדת ל 1MB בקושי.. גם שאני יושב באותו חדר עם הראוטר בלי שום דבר ביניהם. ניסיתי להעביר את הטלפון למצב טיסה וחיברתי את הWIFI, אותה מהירות. מה שמוזר זה שהעלאה שאני מקבל היא מלאה, 3MB. שאני מחבר את המחשב לWIFI של הפלאפון (זה מה שיש לי זמן כרגע) אני מקבל מהירות גבוהה יותר בגדר הנורמלי.. ניסיתי לעדכן גרסא ושום דבר לא השתנה, ניסיתי לשים את הראוטר על 2.4MHZ בלבד וגם לא עזר. למישהו יש איזשהו רעיון מה הבעיה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by eladbu,

שלום כולם רציתי לדעת כיצד אני מוצא נתב אלחוטי בחברה שלא מוגדר כמובן בתור GATEWAY מדובר על שרתי 2000 ראוטר של סיסקו בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by albetx5,

טוב אז ככה המערכת שלי כזאת: מודם של בזק, מתאם של 012 וראוטר של TP-LINK מדגם WR941ND חדש שרק נקנה. האינטרנט החוטי עובד פיקס ומספק את מלוא המהירות, לעומת זאת האינטרנט האלחוטי (שאציין שמופעל ללא סיסמה ונוסה ממחשבים שונים) מתחבר אך איטי מאוד ויש ניתוק כל כמה שניות. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? האם מישהו נתקל? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי, אני רוצה להחליף את האדימקס הקווי שלי בראוטר אלחוטי כרגע מתוכנן 3 מחשבים בחיבור חוטי ואחד אלחוטי במרחק 6 מטר ללא קירות ממ"ד. אני ארצה להעתיק קבצים גדולים (700MB-2GB) למחשב (או בסטרימינג) האם תקן G מספיק? או שצריך תקן N? מה המהירות האפקטיבית של כל אחד מהם? לתקן G אני מניח שאלך על אדימס ה"רגיל" מה מומלץ לתקן N? (ראוטר + כרטיס רשת USB או PCI) תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי מעולה של EDIMAX ומודם שהיה ראוטר לפני האדימקס לכן ריסתתי את המודם. העניין הוא שאני מנסה להגיע דרך פורט מסוים שפתחתי באדימקס ונאמר לי שהוא חסום הפורט פתוח ידנית גם בפיירוול.לאחר כיבוי הפיירוול גם בווינדואס וגם באדימקס אני עדיין חסום השאלה היא האם המודם חוסם אותי?אם כן כיצד אני נכנס לממשק שלו כוון שהוא היה פעם 10.0.0.138 והיום עם האדימקס זה הפך לאחר ה DHCP ל 192.168 איך אני בודק את העניין??? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Cheif,

החל מהיום מחוייבים ה-ISP לספק ללקוחות הנוטשים אותם שירות ניידות בדואר האלקטרוני. ה-ISP הננטש מחוייב לספק ללקוח שירות "עקוב אחרי" לכתובת הדואר החדשה שלו למשך חצי שנה. על ידי כך יתאפשר ללקוח להודיע לגורמים אליהם הוא קשור בדוא"ל על כתובתו החדשה. הפרסום המלא בהודעת המשרד: http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/9/2379.pdf

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by V-rs,

http://showip.co.il http://showip.co.il

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by iii,

יש לי ראוטר של די לינק שמחובר למודם כבלים כדי שאוכל לגלוש עם הלפ טופ מכל הבית. הכל וינדוס xp pro . החיבור הוא רק לצורך אינט' הראוטר לא מחובר למחשב השולחני. בזמן האחרון נראה לי שמישהו מחובר איתי. השאלה שלי היא לא איך אני רואה אם משהו מחובר, אלא איך אני יכול לעשות שלא כל אחד עם מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי יוכל להתחבר לאינטרנט דרך הראוטר שלי. איך אני יכול להגדיר לו שרק מחשב מסויים (שלי) יכול לעבוד איתו? הראוטר הוא די לינק 624+

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by alexrta,

שלום לכולם. רציתי לדעת מה צריך על מנת לפתוח שרת במשחק מרובה משתתפים זאת אומרת איזה מחשב צריך בשביל זה? ואיזה חיבור צריך בשביל זה? והאם המחשב שלי מתאים לפתיחת שרת? נ.ב אני מדבר על משחקים כמו ET או MOHHA. תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שידרגתי לפני יותר מ24 שעות את מהירות האינטרנט בבזק ובזק בינלאומי מ1.5 ל4 מגה. עדיין לא לקחתי את הנתב האלחוטי אך אין שינוי במהירות. האם ישנם פעולות שעלי לעשות כדיי לקבל את המהירות החדשה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים