עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. זה מה שקורה עכשיו, הבית קומה אחת אבל ארוך, יש לי 2 ראוטרים, ראוטר אחד Archer C7 שיושב אצלי בחדר, ועוד ראוטר WDR4300 שיושב בגג. ה4300 משורשר ל- C7 עם כבל, וה- 4300 מוגדר כ"מגדיל טווח" עם אותו SSID כמו הראשי. שווה להחליף את ה-4300 בראוטר של אסוס, https://www.asus.com/Networking/RT-AC1200/ הוא MIMO 4x4 לעומת 3 אנטנות ב- Tplink, כמובן מבחינת מהירות האסוס מהיר יותר. *יש לציין שהיום קצת שיחקתי עם הערוצים של ה- WIFI, והגדרתי כל ראוטר על ערוץ אחר (עם הכי פחות רעש), לפני זה היה מוגדר כ- "Auto". תודה.

2. אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי בבית בן 3 קומות, כשהמחשב שמחובר לאינטרנט עם ראוטר TP-LINK WR542G נמצא בקומה השנייה. המחשב (הנייח) אליו מיועד כרטיס הרשת הוא בקומה השלישית (לא ממ"ד, סתם חדר). מה עדיף? כרטיס PCI? סטיק USB? ואיזה כדאי?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום אני מחובר למהירות של 5 מגה 012 תשתית הוט בסטים אני מוריד במהירות מקסימלית לעומת זאת יש אתרים שסרטים נטעמים כמו צב ביוטוב ראיתי סרטון באיכות 720p ו TAKE SPEED TEST התוצאה בממוצע היא 2.86 יוטוב זה עוד דוגמא טובה יש אתרים שהסרטים פשוט תקועים האם ככה זה צריך להיות ? אני מחובר ל ראוטר WRT54GL מודם TERAYON

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by zam,

היי. ברשותי נתב של בזק Dlink 2650u ומערכת ההפעלה שלי היא win7 32bit

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by N N C,

תגידו כרטיס רשת מובנה מתאים לאינטרנט מהיר בכבלים או ב-adsl ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. צריך לשתף בבית פרטי עם שתי קומות שהרוטאר יחובר למחשב בקומה התחתונה, וישתף אינטרנט ADSL במהירות 5 מ"ב למחשב שממוקם בקומה העליונה. חשוב לי שהרוטאר יהיה אמין ולא יהיו התנתקויות מיותרת. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. http://www.ex-parrot.com/pete/upside-down-ternet.html מאוד משעשע וגם מאוד שימושי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום יש לי אינטרנט adsl ומודם alcatel speedtouch. אני רוצה ליצור רשת בין שני המחשבים ככה שלא תהיה תלות ביניהם לצורך חיבור לאינטרנט. שמעתי שאפשר במקום לקנות ראוטר, להפוך את המודם לראוטר בעזרת switch. השאלה היא האם זה נכון? אם כן האם אני יכול לחבר את המחשבים למודם בעזרת כבל רשת לא מוצלב? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Satlan,

שלום שבוע הבא אני קונה מחשב, ואז יהיו לי 3 מחשבים בבית עכשיו כרגע יש לי רשת עם כבל מוצלב עם ICS רגיל הבנתי שצריך משהו שונה לגמריי ברשת עם 3 מחשבים :ם רשת אלחוטית ? שווה משהו ? אם כן אני רוצה קצת הסברים על זה בבקשה ... דגמים וזה כמה עולה... יש העדפה למשהו שהוא לא רשת אלחוטית ? (עדיף שלא אבל בכול מקרה אני לא רוצה כבלים בכול הבית) בתודה מראש לכל העוזרים החמודים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מה ההבדל בין wireless 2 ל wireless 3 ? בראוטרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Nirel,

שלום, כיום אני בתשתית של בזק וספק נטוויזן עד היום הייתה לי חבילה של 15 מגה באינטרנט, דיברתי עם שתי החברות ועברתי למהירות של TOP40. כרגע יש לי מודם ישן של בזק שאינו תומך ב40 מגה ולכן אני צריך לקנות אחד חדש. הוצע לי מבזק לשכור את הראוטר שלהם ב10 שקל לחודש ולכן אני מעדיף לקנות אחד באופן עצמאי. כיום מחוברים לי 2 מחשבים לראוטר באופן קווי ועוד טלוויזיה של YES (לכן אני צריך ראוטר עם 4 חיבורים), בנוסף יש לנו טאבלט בבית ואנחנו משתמשים גם ברשת WIFI. לכן אני צריך המלצה על ראוטר משולב מודם שראשית יתמוך בתשתית בזק (ADSL) ושנית שיהיה עם 4 חיבורים ומספיק חזק להגיע עם קליטה טובה לטאבלט שנמצא בחדר אחר (מרחק של כ-2 קירות). (מבחינת מחיר עדיפות לכמה שיותר זול כמובן אך אם יש הבדל משמעותי אשמח…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by bluemail,

האים יש כרטיס RF מיקצועי כלומר אפשר לקלוט ולשדר גלי רדיו מאופננים במגוון תחומים ושיטות אפנון ???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. לא ידעתי ממש איפה לשים את זה, פה או בתוכנה, אם טעיתי בבקשה להעביר. המודם שלי מוגדר כנתב [PPOAA], ז"א החיבור קבוע ללא חייגן וצריך לפתוח פורטים לתוכנות הורדה. הגדרתי למודם גם שירות UPnP, שעובר מצויין עם הuTorrent - ברגע שאני פותח את התוכנה, מתווסף לרשימת הפורטים הפורט 13970, שמוגדר כפורט בתוכנה. הבעיה היא שהתוכנה לא מורידה אף קובץ והסימן של ההורדה הופך לצבע אדום - משמע יש בעיה. עם האימיול פתיחת הפורטים פועלת מצויין (HighID). ניסיתי להוסיף את אותו הפורט גם כUDP, ולא עוזר. מישהו יודע מה הבעיה? תודה. מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. עשיתי אתמול אינטרנט מהיר של מת"ב 750K הספקית היא נטוויז'ן. הם אמרו לי להתחבר עם חייגן.. עם שם משתמש וססמא .. יש אפשרות לבטל את החייגן ולעשות כמו שפעם היה שהאינטרנט כל הזמן מחובר? התקשרתי אליהם הם אמרו שעכשיו עוברים לחייגנים אז אי אפשר אבל מי שעשה לפני המעבר אין לו חייגן! אז יש דרך? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by jordan_sh,

שלום, מבחינה אלחוטית מה עדיף ? לחילופין , איך 841n בתור רפיטר ? האם עדיף על מרחיב טווח D-Link DAP-1320/A1A Range Extender (למעט הגודל) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. טוב אז ככה, אני מעוניין לשתף אינטרנט בין שלושה מחשבים, אך לצערי אין לי SWITCH ואין לי כסף לקנות אחד. ניסיתי לחבר ככה: מחשב שרת - כרטיס רשת אחד VVV קליינט 1 - 2 כרטיסי רשת VVV קליינט 2 - כרטיס רשת אחד בעצם מה שאני מנסה לעשות כאן זה לשים כרטיס רשת אחד במחשב השרת, במחשב השני (WIN XP) שני כרטיסי רשת, אחד מתחבר לשרת ואחד מתחבר לקליינט 2. קליינט 2 (LINUX UBUNTU) כרטיס רשת אחד שמתחבר לקליינט 1. עכשיו במחשב עם הלינוקס הגדרתי הכל ועובד יופי אם אני מחבר אותו ישירות למחשב השרת. אבל אם אני מחבר אותו לקליינט 1 אז אין אינטרנט בלינוקס. אשמח לקבל מדריך איך לעשות זאת, איזה IP להגדיר, איפה לתת GATEWAY ולאן ולאיזה חיבור (Local Area Connection) לתת שיתוף מלבד לחיבור אינטרנט ישיר …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני מחובר לתשתית הוט וספק טריפל C דרך חייגן. כאשר אני מבצע בדיקת פינגים באתר SPEEDTEST.NET מופיעה לי התוצאה שבתמונה המצורפת להלן: על פי המופיע בתמונה, האתר איננו מסוגל לבצע בדיקת Packet Loss, אין לי מושג למה. זה קרה לי גם בבדיקות קודמות. הפינג בין המחשב שלי בקריית אתא לשרת בירושלים יוצא 72ms, וה-Jitter יוצא 4ms. הדירוג הסופי שהאתר נותן לחיבור שלי הוא *B. הדירוג שהוא נותן לספק שלי הוא 3.7 מתוך 5 כוכבים. האם המצב פה תקין? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by iurkin,

שלום לכולם, לפני כמה ימים אבי החליט לעשות לי בבית רשת שתהיה בין המחשב שלי לשל אחותי. רק שיש בעיה אחת: הוא לא יודע אם לעשות אלחוטית או קווית. יש לו אפשרות לקדוח בקיר אבל הוא מעדיף שלא. והוא יותר מעדיף את האלחוטית אבל הוא שמע שבאלחוטית המהירות היא 50MBP\S ובקווית היא 110MBP\S. ביחד עם זאת הוא רוצה לקנות לי ראווטר שנוכל לגלוש באינטרנט ביחד כי יש בעיה של זמנים על האינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על הרשת הקווית או האלחוטית ויפרט לי מה החסרונות של האלחוטית(כי אני יודע את היתרונות). תודה ויום טוב, יאיר

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ranyadovner9,

בlocal area connection ,מאפיינים ואחרי זה מתקדם אין לי בכלל את בחלון של הICS, אני לא יכול לסמן V ולא כלום, רק ההגדרה של הפיירוול מעל,ואין לי שום דרך ליצור ICS, דרך אגב,הICS ישמש לשיתוף אקסבוקס 360 דרך מודם של מוטורולה ודרך תשתית HOT וספק 012 סמייל במהירות 1 חצי,ישנן שתי כניסות במודם,אחת USB ואחת רשת,האם אני יוכל לחבר את ה360 דרך רשת ואת המחשב דרך USB? והנה התמונה שמתארת את החלון קונפיגורציה: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=899103371.JPG http://www.zix.co.il/images/z-899103371.JPG

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by sikl,

אני כרגע מחובר דרך בזק בינלאומי. קיבלתי הצעה מאקטקום על אותה חבילה במחיר זול יותר ממה שאני משלם לבזק בינלאומי (הבדל מחירים 15שח כל חודש). מה דעתכם, שווה לעבור? אגב, שמעתי שהם נותנים IP סטטי - זה נכון? כי חשוב לי להישאר עם IP דינמי.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by liram21,

שלום לכולם, אני עשיתי עם IIS שרת מהכונן שלי, עשיתי כמו שצריך (ככל הנראה), הוספתי גם את השירות של DYN DNS כדי שאני לא ייצטרך לשנות IP כל פעם. כשאני נכנס דרך הדומיין שלי על אותו הIP, אז הוא מבקש ממני סיסמה אלה הפרטים שהוכנסו: ב-IIS : Binding: 77.127.XYZ.9:80 (זה הIP של המחשב שלי, כאשר XYZ= למספר כלשהו). בהוסט של DYN רשמתי את הIP של המחשב שלי גם. מה אפשר לעשות ? תמונה: Uploaded with ImageShack.us

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by alexrta,

שלום לכולם. רציתי לדעת מה צריך על מנת לפתוח שרת במשחק מרובה משתתפים זאת אומרת איזה מחשב צריך בשביל זה? ואיזה חיבור צריך בשביל זה? והאם המחשב שלי מתאים לפתיחת שרת? נ.ב אני מדבר על משחקים כמו ET או MOHHA. תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by behagai,

שלום לידענים המשובחים של הפורום, בעצתכם (מי מכם שענה בזמנו), רכשתי את הראוטר TP-Link WR1043ND שהגיע כרגע לידי. גירסאת הקושחה שברשותי (טרם בדקתי אם יש אחת מעודכנת יותר) היא 3.12.2. לפי המדריך של נט צ'יף (שהיה מעולה ומאיר עיניים) הוא ממליץ להחליף את הקושחה לקושחת DD_WRT וזאת על בסיס הקושחה שהוא בדק עת כתיבת השורות (מתישהו ב- 2010) שהיא גרסא 3.11X. מעבר לעניין ששינוי קושחה זה עלול לבטל אחריות (לא משהו באמת מטריד), האם כדאי שאחליף את הקושחה? אציין רק כי לי חשוב הביצועים האיכותיים בלבד ושאר הדברים (כגון שליטה זו או אחרת בתשתית) פחות חשובה לי, מה גם שמרושם ראשוני הקושחה המקורית נראית די טובה. אשמח לחוות דעת טובה (= מנומקת ככל הניתן...) שתעזור לי להחליט בחוכמה. ובמאמר מוסגר…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by tzolerguy,

היי טוב אז אחרי המלצה פה התקנתי אותה על המחשב ועל הנייד מצליח להתחבר והכל אבל לא יכול לשלוט רק לצפות ולא לא מסומן אצלי V על VIEW ONLY ... רעיונות??

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מה ההבדל בין שוק סיטונאי לשוק רגיל ?לדוגמא פרטנר ספק +תשתית תודה,

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.