עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, יש לי מודם Alcatel SpeedTouch 510 v4.2.3 שמעתי שאפשר לעשות כך שהאינטרנט יהיה מחובר אוטומטית עם הדלקת המחשב ללא צורך בחייגן של הווינדוס. יש למישו מושג איך עושים את זה או איפה אפשר לברר? תודה מראש לכל העוזרים...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by UV1,

שלום לכולם, אני רוצה לחבר רשת אלחוטית של 2 מחשבים נמצאים בשני חדרים נפרדים במרחק 10 מ' בערך חשבתי על http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1282 או D-link dir-615 ? מה דעתכם ? המלצות אחרות ? אני ממש לא מבין בזה הרבה זה מה שהצלחתי ללקט מפה ומשם.. כל עזרה תבורך ...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by idanr,

היי יש לי בעיה בשיתוף קבצים: יש לי 2 מחשבים, אחד נייח שמחובר לכל הרשת והראוטר וכו' ואחד נייד. דרך הנייד אני גולש באינטרנט של הרשת אבל משום מה אני לא מצליח לשתף קבצים. אני יודע איך עושים את זה וגם ביטלתי את הפיירוואל וזה לא ממש עזר מה שקורה בעצם זה שהמחשב הנייח לא מזהה את המחשב הנייד וזאת לדעתי הבעיה אשמח עם תעזרו לי אני תקוע עם הבעיה הזאת הרבה זמן תודה רבה ושבת שלום

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by arik100,

לפי מה שאני הבנתי כתובת MAC היא הכתובת של הכרטיס רשת נכון הדבר?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by cganir,

שלום. ברצוני לעשות מנוי ADSL, ורציתי לדעת כמה פרטים: 1. מישהו מחובר דרך ברק-אונליין ? מה דעתכם עליהם כספק ? 2. התקנת חייגן/חיבור - צריך משהו מיוחד ? 3. מה בדיוק מתקין ה"טכנאי" של בזק בביקור ההתקנה שלו ? 4. מודם - האם לקנות לבד או לבקש שהטכנאי יביא ? 5. האם מהירות גלישה באתרים בארץ ובעולם תשתפר, או שהשיפור יורגש אך ורק בהורדת קבצים ? 6. פידבקים לגבי השירות ורמת שביעות רצונכם יתקבלו בברכה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by bluemail,

האים יש כרטיס RF מיקצועי כלומר אפשר לקלוט ולשדר גלי רדיו מאופננים במגוון תחומים ושיטות אפנון ???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by alone66,

האם ניתן להפוך את הנתב הזה לכרטיס רשת אלחוטית , כלומר ללוט ממנו את הרשתות הפתוחות באזור במידה ואין קן אטנטרנט כלומר להפוך את הראוטר הזה לכרטיס רשת אלחוטי ללא חיבור למקור רשת . תודה,

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני מקבל IP של הL2TP, יש פינגים לאתרים, רק אתר או שניים מצאתי שעובדים לי, למשל : speed.013.net אך שם אני מצליח רק לעשות בדיקת הורדה, הוא פשוט לא מצליח לעשות בדיקת העלאה. לא מצליח לגשת כמעט לאף אתר, אפילו גוגל לא עולה. יש לי פינגים החוצה לכל מקום, כנל טרייסים. אבל למשל אם אני רוצה לעשות wget על מנת להוריד קובץ, הוא לא מצליח למשל: root@ubuntu:~# wget [url]http://speed.bezeqint.net/big500.zip[/url] --2011-12-25 10:56:52-- [url]http://speed.bezeqint.net/big500.zip[/url] Resolving speed.bezeqint.net... 212.179.95.50 Connecting to speed.bezeqint.net|212.179.95.50|:80... connected. HTTP request sent, awaiting response... וזה נשאר ככה פשוט... כמובן שעם חיבור של L2TP בתור נתב ר…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by לוח שנה,

שלום לכם, הסתיימה השנה שהתחייבתי בהוט, ואני כרגע מתלבט לאיזו חבילה לשדרג (חבילה קודמת 1.5Mb). אני מאמין שכעת 2.5 מספיק לי, אני לא מוריד קבצים גדולים שאני אצטרך את זה, אך השאלה היא, האם עם הזמן האינטרנט יהיה יותר כבד, ויהיו יותר סרטוני HD ביוטוב וכו'. מה דעתכם? אגב, הפרש המחירים בין החבילות (ספק+תשתית) 42 ש''ח (107 מול 149). תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by chenrp,

יש לחבר שלי מדפסת לייזר של LEXMARK. חיברתי אותה לשרת מדפסות דרך USB של EDIMAX. מצאתי אותו דרך מחשב שמחובר לרשת הביתית אך אינני מצליח להדפיס דף ניסיון. עשיתי אפילו עדכון קושחה לשרת המדפסות הזה אך לא הצלחתי להדפיס. השרת הוא: http://www.pikok.co.il/viewproduct.asp?PID=209&SID=15 דגם PS-1206U. התקנתי את הדרייברים והתקנתי תוכנה ל ADMIN ותוכנה ל CLIENT. מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Bypass,

קיבלתי את המייל המפרט את תנאי עדכון החבילה : "@ גלישה ללא הגבלת זמן במהירות של עד 4.00 מס''ש קצב הורדה ו- 800 קס''ש קצב העלאה בהיקף העברת נתונים(הורדה והעלאה) של עד 65 ג'יגה בייט (GB) בחודש שירות ("מסגרת החבילה")." מה זה ההגבלה הזאת להעברת נתונים, אף פעם לא ראיתי את זה, זה לא הופיע בחבילה הקודמת ולא אמרו לי כלום בעניין. אני לבטח מוריד יותר. מישהו אחר נתקל בזה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by factor,

שלום לכולם! איך אני בודק במחשב הישן P4 1.6GHz עם לוח האם D845EBG2 אם יש כרטיס רשת? אולי יש שם איזה כרטיס רשת ג'נרי מובנה שיספיק ויחסוך לי 50 ש"ח. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by matizami,

התחברתי לNGN ואני צריך להחליף ראוטר כי יש לי ישן שלא תומך בתקן N(היום אני מחובר דרך מודם וראוטר). האם לקחת ראוטר מבזק או לקנות ראוטר בנפרד? האם יש המלצה על דגם או חברה ספציפים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מבקש המלצה לראוטר מודם עם רכזת גיגהביט.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. קניתי מחשב נייד ואני רוצה לחבר אותו אלחוטית לאינטרנט בבית. אין בבית מחשב נוסף. האם אני צריך בעצם להקים רשת של מחשב אחד? האם כל מה שאני צריך זה ראוטר + מודם אלחוטי? האם 3CRWDR101A75 של 3COM מתאים לי? אשמח לשמוע על מוצרים נוספים. חשוב שיהיו אמינים ופשוטים להתקנה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by shahar75,

אני עובד עם הנתב כבר מספר חודשים, אבל שמתי לב לתופעה מוזרה שנראית לי כמו קריסה. המכשיר מחובר ל-PC בחיבור כבל. במקביל מחובר גם לדיסק חיצוני. כשאני מריץ uTorrent וקצב ההורדה גבוה (מעל 600K), לאחר מספר דקות הנתב פשוט מנתק קשר לחלוטין. כלומר, לא ניתן להגיע אליו בפינג גם אלחוטי וגם קווי, למרות שהוא דולק ונראה שהכל תקין. רק אתחול של הנתב מחזיר אותו לעבודה רגילה, אבל שוב, אם מועמס - הוא "קורס". אם ה-uTorrent מוריד בקצב נמוך יותר (200K למשל), אין בעיה כלל. ניסיתי לבצע שחזור של הגדרות יצרן, אך התופעה חוזרת. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי לכולם לאחותי יש מחשב פנטיום 3 והיא סוף סוף החליטה להתחבר לאינטרנט.היא ביקשה ממני לברר כמה פרטים. יש לציין שאחותי לא מחוברת לשום חברת כבלים,קרי:הוט,יס,ערוצי זהב.על כן לפי הערכתי היא תצטרך להשתמש ב-ADSL .אלא אם כן קיימת טכנולוגיה חדשה בשוק ולא ידוע לי על זה. השאלות שאני מעלה בפניכם: 1-לאיזה ספק אינטרט להתחבר. 2-איזה מהירות גלישה?<הבנתי ש-750 זה הממוצע.השאלה אם הוא מספיק טוב...או שהוא נחשב כבר מיושן>. יש לציין שהשימוש של אחותי באינטרנט יהיה להורדת קבצים שירים וכו'.זמן השימוש בין שעתיים לשלוש שעות.לא מעבר לכך. בתודה מראש לכל העונים שי

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. ישנן עדויות רבות לכך שסין משתמשת ביכולות סייבר נרחבות כדי לבצע ריגול עסקי (ברובו) בקנה מידה גלובאלי - דרך רשת האינטרנט. אם אמריקה הייתה מעוניינת בכך, האם היא הייתה יכולה לנתק את סין משאר העולם ברשת האינטרנט? אם כן, במה זה היה כרוך? תודה

19. Started by qwerty1987,

ברשותי יש ראוטר DI-524 של DLINK. כיצד ניתן להשתמש בו כ-ACCESS POINT לרשת אלחוטית? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by MATTAN,

מה המצב אחים שלי טוב השאלה שלי היא :אני כרגע מחובר לאינטרנט המהיר של נזק בין לאומי (אשכרה שם מתאים) ויש לי מלא ניתוקים פינגים גבוהים ועוד בעיות ואני רוצה לעבור לחברה אחרת ואני לא יודע לאיזה חברה כדאי לעבור אז אם תוכלו לעזור לי ותמליצו לי על חברה תודה לכל העונים נ.ב חיפשתי וקראתי מלא תרדים אז בבקשה אל תנעלו או תתנו לי קישורים לנושאים אחרים תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Guardian Spirit,

לאחרונה בעת הגלישה אני נתקל במצבים של Timeout בכל מקום אפשרי במשך דקה או שתיים.. ולאחר מכן הכל חזר לפעול כרגיל. יש לציין שאני לא משתמש בפיירוולים חיצוניים או באנטיווירוסים פרט להגנות הקיימות בווינדוס 7. יש לי תוכנה שמנקה ספיוור שאומרת שהכל תקין. System Care. התשתית היא של הוט, הספק 014. עדיין לא התקשרתי לאף אחד מהם. יש משהו שיכול להכווין אותי מראש כדי לדעת איפה לחפש את הבעיה? אני משתמש יחסית מנוסה במחשבים, אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לתקלה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, ברשותי הראוטר הנ״ל ולאחרונה החלו ה״ניתוקים״ הללו ברשת ה5ghz כאשר ברשת ה2.4 העסקים כרגיל ללא שום בעיה. המחשב והאייפון מראים חיבור לרשת האלחוטית אבל אי אפשר לגלוש וגם אין תקשורת ברשת הביתית. זה מסתדר לאחר reboot לראוטר. לא שמתי לב שזה קורה במצב ספציפי. זה נראה ספונטני. ניסיתי לשחק עם שיטות העבודה למיניהם כמו n, mixed וכו׳. גם החלפתי ערוצים ולא חל שינוי.ניסיתי לבטל hardware nat וזה לא שינה כלום, אחריא מספר ימים שוב זה קרה הערה: כי והדלקה של התקשורת האלחוטית במפסק האחורי גם מסדרת את הבעיה מישהו כאן מכיר את הבעיה? יד איזה שהם רעיונות לפני בניה לבנדא מגנטיק? שנה טוב. שמעון.

23. עליתי על משהו מעניין, שמאד משפר את המהירות בביטורנט, כאשר גולשים דרך נטויז'ן. אני רוצה לעשות ניסוי קטן, אבל לא מכיר אף אחד שמשתמש בנטויז'ן. מישהו מוכן ליצור איתי קשר כדי לבצע את הניסוי? כל מה שצריך זה תוכנת ביטורנט סטנדרטית וחיבור של נטויז'ן. אציין שזה יכול להיות רלוונטי גם לגבי ספקים אחרים, אבל אני יכול לבצע את הניסוי רק עם משתמשי נטויז'ן, כי זה הספק שאני משתמש בו. אשמח אם תיצרו קשר ב: email: sheff2k1@gmail.com messenger: sheff2k1@yahoo.com icq: 164931364

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by le cat,

במזל טוב, הזמנתי בשבוע שעבר מחשב חדש בלמיר. יש לי ADSL 1.5, במפרט הזמנתי גם מודם (לפקס וכו`). הזמנתי מודם 56K US ROBOTICS Model USR263095-OEM, היום ראיתי להפתעתי שהוא תומך ב- V90 אך לא ב- V92. מה החשיבות של V92? האם לשנות את ההזמנה ולהזמין מודם אחר, לא של USR, שתומך ב- V92? אם כן, אודה אם תמליצו לי על אחד מהמודמים שלמיר מוכרת (במחיר עד 27$). תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. קיבלתי מודם נתב של ADSL דגם: TNN Eth-Aztech DSL 600E יש לי רשת בבית.. ואני רוצה להפוך אותו לנתב כדי שהוא יחייג לבד לאינטרנט ואני לא יצטרך חייגן...כל אלה שיש להם רשתות יכולים להבין למה .... תודה רבה רבה לכל מי שעוזר... בבקשה תעזרו במהרה...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים