עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by INFERNO,

יש לי אלקטל Speed touch home איך אני הופך אותו לPRO ומה היתרונות,חסרונות בהפיכת המודם ל PRO

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. זה נכון? אגב, אני בנטויז'ן, ADSL 0.5... הורדתי היום 3.1 ג'יגה וכל יום מאז שאני מחובר (יומיים-שלוש) איזה ג'יגה וחצי...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ranyadovner9,

בlocal area connection ,מאפיינים ואחרי זה מתקדם אין לי בכלל את בחלון של הICS, אני לא יכול לסמן V ולא כלום, רק ההגדרה של הפיירוול מעל,ואין לי שום דרך ליצור ICS, דרך אגב,הICS ישמש לשיתוף אקסבוקס 360 דרך מודם של מוטורולה ודרך תשתית HOT וספק 012 סמייל במהירות 1 חצי,ישנן שתי כניסות במודם,אחת USB ואחת רשת,האם אני יוכל לחבר את ה360 דרך רשת ואת המחשב דרך USB? והנה התמונה שמתארת את החלון קונפיגורציה: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=899103371.JPG http://www.zix.co.il/images/z-899103371.JPG

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום יש ברשותי ראוטר D-link 2650u של בזק, יש בראוטר אפשרות לחיבור כונן קשיח נייד כדי שישמש ככונן רשת הכונן עובד אבל התעבורה אליו מאוד נמוכה ישחסית לחיבור הכונן ישירות למחשב כאשר הכונן מחובר לרואטר התעבורה היא 1 מגה לעומת 40 מגה כשאר הוא מחובר למחשב ברור לי שאני לא יוכל להגיע ל40 אבל חשבתי שהתעבורה תיהיה 10 מגה כגודל מהירות Ethernet Port תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by tzolerguy,

היי טוב אז אחרי המלצה פה התקנתי אותה על המחשב ועל הנייד מצליח להתחבר והכל אבל לא יכול לשלוט רק לצפות ולא לא מסומן אצלי V על VIEW ONLY ... רעיונות??

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מה ההבדל בין שוק סיטונאי לשוק רגיל ?לדוגמא פרטנר ספק +תשתית תודה,

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. עשיתי אתמול אינטרנט מהיר של מת"ב 750K הספקית היא נטוויז'ן. הם אמרו לי להתחבר עם חייגן.. עם שם משתמש וססמא .. יש אפשרות לבטל את החייגן ולעשות כמו שפעם היה שהאינטרנט כל הזמן מחובר? התקשרתי אליהם הם אמרו שעכשיו עוברים לחייגנים אז אי אפשר אבל מי שעשה לפני המעבר אין לו חייגן! אז יש דרך? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by yakirsh4,

שלום, אני רוצה לקנןת מתאם אינטרנט לחשמל ויש לי שלוש שאלות 1.בהתחקב בזה שאני היחידי שמחובר לאינטנרט האם אני יקבל את מלוא המהירות או שהמתאם מוריד מהמהירות? 2.האם אני יכול לשים מכשיר שתפקידו לפצל אחרי המתאם ולחבר שני מכשירים ? ואם כן כמה מכשיר כזב יאלא ? 3.מה ההבדל בין הדגמים האלא ומה כדאי לקנות? http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=9452,9619,8764,10162 אני לא בטוח מה המהירות אבל לדעתי 30 מגה אם זה ממש משנה אז אני יכול לבדוק תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by jordan_sh,

שלום, מבחינה אלחוטית מה עדיף ? לחילופין , איך 841n בתור רפיטר ? האם עדיף על מרחיב טווח D-Link DAP-1320/A1A Range Extender (למעט הגודל) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. החדר שלי בממד, והחשמל תלת פאזי. אז לא בטוח לגבי האלחוטי (ממד). אשמח לדגמים מומלצים, תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by dropc,

לאחר אינספור המלצות ברחבי האינטרנט על הנתב - TP-Link TL-WR1043ND החלטתי לקנות אותו. אני אישית עברתי מ-Edimax ופשוט מאוכזב ובגדול. עברתי אליו בגלל שהאדימקס לא היה עומד תחת העומס והיה קורס ודורש אתחול. מסתבר שה- TP-Link לא רק שהוא לא עומד בעומס הוא פשוט קורס הרבה לפני, פשוט אכזבה. מספיק לפתוח את הטורנט ולהוריד 3-4 קבצים במקביל ותוך דקות הרשת האלחוטית נופלת: קישורית מוגבלת\חסרה, אי אפשר להתחבר לרשת האלחוטית. הגבלתי את מספר החיבורים לטורנט ל-100 ועדין התופעה חוזרת על עצמה. חשוב לציין שזה אחרי החלפה של נתב בחדש מהשקית בגלל בעיות אחרות שהיו. האם יש פתרון סגנון יצרן? כדאי לצרוב קושחה של DD-WRT? האם היא מבטלת את האחריות? זו הגרסא אשר מעודכנת בנתב: Firmware Version: 3.13.12 Build …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. חברים, מדובר בעניין פעוט וזניח, אך משעשע לכשעצמו! יש לכם את מחשב א' ומחשב ב'. א' מעביר מידע לב' (מחוברים דרך CAT5). כעת, ידוע שב-CAT5 יש לנו 4 זוגות, כאשר מה שמשנה לנו זה הזוגות כתום וירוק (שולח ומקבל). ובכן, אם מחשב א' מעביר למחשב ב' מידע - הרי שהמידע עובר דרך הזוג הכתום. אך איך יכול להיות הדבר? שהרי מחשב ב' מקבל מידע, מה שאומר שהמידע צריך להגיע מהסליל הירוק (שאמון על קבלת מידע), אך הוא מגיע דרך הכתום! האם שאלתי הובנה? אני בטוח שיש תשובה פשוטה, רק אל תגידו לי RTFM, כי אין M לCAT5!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. בעיות עם האווסט, לדברי אנשי התמיכה של אווסט, ואני רוצה תוכנה חדשה שאיתה אני אוכל להגביל את פעילות הרשת.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. תבדקו את גירסת הקושחה שמותקנת אצלכם. אצלי הגירסה האחרונה (820) גרמה לניתוקים רבים כל יום, ורק התקנה של גירסה 427 פתרה את הבעיה. http://www.tplink.com/support/download.asp?a=1&m=TL-WR1043ND

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by gshhar,

יש לי את הגרסה הנ"ל על הנתב, בזמנו כשהתקנתי את הגרסה היא לא תמכה ב-L2TP אבל מכיוון שעכשיו היא כן תומכת ואני נותן את הנתב שלי לאחי שמחובר בהוט (ללא חייגן) אני רוצה לשדרג את הגרסת קושחה לזאת שתומכת בחייגן L2TP. נכנסתי לאתר הרשמי, הכנסתי את הדגם שלי וקיבלתי רשימה של כמה גרסאות\ורסיות. במה לבחור ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ludu,

שלום, ברשותי מודם+ראוטר tp-link td-8961nd אשר קניתי לפני שנתיים וחצי (adsl2) לפני מספר ימים שדרגתי לבזק ובזק בינלאומי 40 מגה (מ- 15 מגה). מבזק נמסר לי כי המכשיר אינו תומך ב- 40 מגה ולכן הם מורידים אותי חזרה ל- 15 מגה. (כיום וחצי לאחר השדרוג המודם הפסיק להוציא אינטרנט. התקשרתי אליהם ואז הם החזירו אותי ל- 15מגה והמודם עבד בחזרה) האם הדבר נכון? או שעלי להתעקש כי המודם ראוטר תומך ב- 40 מגה? תודה ניר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, יש לי מחשב נייד ישן - Compaq Presario 2105EA אין לו התקן אלחוטי מובנה. האינטרנט האלחוטי עבד בו מצויין עם התקן שהוספתי - D-Link Wireless G Adaptor DWA-610 והראוטר שלי הוא - Rotal 1025W שעובד מצויין, גם באלחוטי. עכשיו פירמטתי את המחשב (Windows XP SP1) ואני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית... כשאני אומר לא מצליח, אני לא רואה שום אפשרות להתחבר לרשת כזאת... כאילו שאין דבר כזה אלחוטי... ניסיתי להוריד התקן אלחוטי של Compaq, לא עזר. השאלה שלי היא - איך אני יכול לגרום למחשב שלי לזהות את כרטיס הD-Link Wireless G Adaptor DWA-610? תודה מראש על העזרה.[br]פורסם בתאריך: 4.09.2009 בשעה 18:32:16 לא משנה, הסתדרתי. מצאתי דרייבר נדיר מאוד באינטרנט של ה D-Link DWA-610. אם מי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by alonsan,

האם מישהו יכול לעזור בקיפוג נתב סיסקו 827H?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. What do I have to do in order to fix this?! I've already tried to configure the RWIN settings & the MTU, and nothing...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by chenrp,

שלום, באחד הפורומים, מישהו ניסה לפרוץ המון יוזרים. כולם קיבלו במייל כי IP ככה וככה ניסה לפרוץ. האם יש אפשר לאתר או לדעת עוד פרטים על אותו אדם עם ה IP הזה? האם אחד המנהלים יכול? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by urich,

ברצוני ששני מחשבים יחוברו בו זמנית לאניטרנט דרך הadsl מבלי שאחד ישפיע על השני כי יש איזה קטע שמחשב שמחובר דרך מחשב אחר אז אם המחשב בראשי מתכבה אז האניטרנט בשני מתנתק או משהו כזה .

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. זה מה שקורה עכשיו, הבית קומה אחת אבל ארוך, יש לי 2 ראוטרים, ראוטר אחד Archer C7 שיושב אצלי בחדר, ועוד ראוטר WDR4300 שיושב בגג. ה4300 משורשר ל- C7 עם כבל, וה- 4300 מוגדר כ"מגדיל טווח" עם אותו SSID כמו הראשי. שווה להחליף את ה-4300 בראוטר של אסוס, https://www.asus.com/Networking/RT-AC1200/ הוא MIMO 4x4 לעומת 3 אנטנות ב- Tplink, כמובן מבחינת מהירות האסוס מהיר יותר. *יש לציין שהיום קצת שיחקתי עם הערוצים של ה- WIFI, והגדרתי כל ראוטר על ערוץ אחר (עם הכי פחות רעש), לפני זה היה מוגדר כ- "Auto". תודה.

23. היי לכולם. רכשתי מחשב נייח חדש, אך אבוי הוא רחוק מרחק אווירי כ-5 מטרים מהראוטר! לצערי הרעיון למשוך כבל רשת לאורך כל הסלון לא משך את חברה שלי ולכן אני צריך לרכוש כרטיס רשת אלחוטי למחשב. בעקרון המחשב ישמש לגיימינג ולכן חשוב לי מהירות טובה, סיגנל טוב וחיבור יציב. השאלה הראשונה היא usb או pci-express? השאלה השנייה מה מהבאים מומלץ (בהנחה ש-pci express הוא סבבה) 1.Edimax EW-7722in עולה כ-130 שח באלקטרה מחשבים 2.Edimax EW-7612PIN עולה כ-110 ב ksp 3. כרטיס רשת אלחוטי Linksys AE1000 USB - נמכר בבאג ב-250 שח אני גר בתל אביב ליד הסנטר ו-3 החנויות הנ"ל קרובות אליי ולכן בחרתי מהמבחר שלהן. אבל אם יש עוד המלצות אשמח לשמוע תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by RayZ,

קניתי ראוטר בשביל לנתב את האינטרנט לרשת אלחוטית בבית, הבעיה היא שאני לא מבין בנושא כלום ולכן אין לי שליטה על הנפח ששאר הבית יתפוס. לכן אנסה להסביר מה אני מנסה לעשות. המחשב הנוכחי הוא המחשב אליו הראוטר יחובר, הראשי כלומר. אני רוצה שהמחשב הזה יקלוט את מלוא רוחב הפס כל הוא לא תפוס. העניין הוא שאני גם רוצה ששאר המחשבים שיתחברו ברשת יוכלו לתפוס רק אחוז מקסימלי מסויים מרוחב הפס בלי שיהיה ניתן לעקוף את זה. מהי הדרך הכי יעילה לעשות זאת? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by no_way,

אני מחפש מכשיר שיוכל לשדר ממקום אחד לכל הטלויזיות בבית ברשת. המחשב צריך להיות מבוסס ווינדוס. יש דבר כזה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.