עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Cheif,

החל מהיום מחוייבים ה-ISP לספק ללקוחות הנוטשים אותם שירות ניידות בדואר האלקטרוני. ה-ISP הננטש מחוייב לספק ללקוח שירות "עקוב אחרי" לכתובת הדואר החדשה שלו למשך חצי שנה. על ידי כך יתאפשר ללקוח להודיע לגורמים אליהם הוא קשור בדוא"ל על כתובתו החדשה. הפרסום המלא בהודעת המשרד: http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/9/2379.pdf

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מה ההבדל בין wireless 2 ל wireless 3 ? בראוטרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Or ei,

בחשבון של הסלקום שלי אני רואה פרסומת של מכשיר שיכול לחבר מחשבים נישאים לאינטרנט ברשת אלחוטית והרעיון מאוד קורץ לי למחשב שנמצא בחדר שלי בקיבוץ שאין לי אפשרות לחבר אותו לאינטרנט דרך ADSL כבלים או כל דרך אחרת עם קו טלפון.. מישהו מכיר את ויוכל לתת לי פרטים .? איך זה מתחבר איזה מהירות? כמה עולה? וכו'... תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by tuso,

שלום לכולם יש ברשותי מודם בכבלים Terayon TJ 715 עם חיבור ללא חיידן חיבור ישיר, ויש ברשותי ראוטר LEVEL ONE WBR-3406TX, מותקנים לי על המחשבים WINDOWS XP עכשיו ברשת הביתית אני יכול להתחבר למחשב מרוחק אבל כשאני מחוץ לבית אני מנסה להתחבר אני לא מצליח לפי כל המדריכים ברשת הבנתי שאני צריך להקים רשת VPN ולפי כל המדריכים הצלחתי להקים רשת VPN ולא מצליח להתחבר אליה אני לא יודע מה לעשות אני ממש אודה לעזרה תודה...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Cheif,

הסכם הסיטונאות של חברת אקספון עם בזק, שנחתם בתחילת השנה, מניב פירות ראשוניים. החל מהיום מציעה חברת אקספון חבילה משולבת של ספק + תשתית בזק במהירות של 15M, בעלות של 79 שקל בלבד. בשלב זה המחיר מוצע ללקוחות חדשים בלבד שלא היו מינויי בזק. פרטים נוספים - http://018.co.il/internet-service

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Mpro,

לא מצליח להגיע למסך ההגדרות של הראוטר אני לוחץ 10.0.0.138 המחשב חושב וחושב ופשוט לא מגיע למסך.. עשיתי ריסט לראוטר ועדיין לא עובד, צריך עזרה

7. ניסתי כמעט הכל, החל מאיפוס הגדרות יצרן (כולל מחיקת עוגיות וקבצים זמניים) של IE ועד סריקת אנטי וירוס (AVG) ו Spybot אפילו ביצעתי ניקוי דיסק של מערכת ההפעלה המחשב אמור להיות נקי ולעבוד מהר בגלישה. אבל ממש לא... מה יכולה להיות הבעיה? ה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Sponge Bob,

יש לי מחשב נייד עם מערכת הפעלה WINDOWS VISTA ואני רוצה להעביר קבצים ממחשב נייח (WINDOWS XP) למחשב שלי - הבנתי שאפשר לעשות את זה דרך כרטיס רשת... חיברתי את המחשבים - אבל אין לי משג איך אני מעביר קבצים. אשמח לקבל הסבר איך עושים את זה תודה מראש י

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by israelnba,

ניסיתי להיכנס לאתר ולא הצלחתי, ביררתי בערוץ שלהם והתברר לי שנחסמתי בגלל שסחרתי בחשבונות :s05: מוזר... אפילו לא היו לי הזמנות. בקיצור, אם זה קרה לי ואני באמת לא סחרתי בחשבונות, אז בטח עוד אנשים נחסמים סתם ללא סיבה, ניסיתי לומר להם אבל זה לא מעניין אותם בכלל. זהו, סתם רציתי שתדעו.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הייתה לי בעיה מסויימת עם ה-WIN XP באיזה משחק אז החלטתי להתקין מחדש את ה-WIN XP (לעשות Upgrade) - זה תמיד עוזר. הבעיה באמת נפטרה (אני חושב) אבל נוצרה לי הבעיה הכי מעצבנת ומפריעה שיכולה להיות!: באתי להגדיר מחדש את החיבור ל-ADSL מכיוון שהוא נמחק אז לחצתי על Create a new connection וכשאני לוחץ על Connect to the Network at my workplace ועושה next שתי האפשרויות מסומנות באפור ואי אפשר ללחוץ עליהן או על Next. זה אומר שאי אפשר להתחבר לאינטרנט וזה בעיה מאוד רצינית בשבילי... אחרי שחיכיתי 6 שעות בתור של 012 האלו לא הצליחו לעזור לי ואמרו לי להתקשר למייקרוסופט - כאילו שהם יצליחו... ניסיתי להתקין את ה-XP כמה פעמים אחר"כ גם אחרי שהעפתי את ה-Norton Firewall וזה לא עזר... בכל מקרה, למישהו …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. http://www.ex-parrot.com/pete/upside-down-ternet.html מאוד משעשע וגם מאוד שימושי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by eladbu,

שלום כולם רציתי לדעת כיצד אני מוצא נתב אלחוטי בחברה שלא מוגדר כמובן בתור GATEWAY מדובר על שרתי 2000 ראוטר של סיסקו בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Y-L,

כמוזכר בכותרת יש לי מודם משודרג לראוטר של חברת ECI מוחבר לSwitch ומשם לשני מחשבים עכשיו אני מעוניין שלכל מחשב ברשת יהיה IP קבוע אבל ברגע שאני נותן IP (לדוגמא 192.168.0.1) למחשב מסוים דפי אינטרנט (כמובן באותו מחשב שהוגדר הIP) לא עובדים (ושאני אומר דפי אינטרנט אני מתכוון לדפי אינטרנט בלבד Kazza, Emule וICQ למשל ממשיכים לעבוד). כרגע זה נמצא על "obtain an IP adress automatically" אחרת שום דף אינטרנט לא יפעל לי (וכן לא רק באקספלוור אלה גם בפיירפוקס). אני חושב שזה קשור למשהו בהגדרות של המודם אבל אין לי מושג מה השמח לתגובה ממי שבאמת מכיר את המודם ומכיר את התופעה ואם בכלל אפשר להיתעלות עליה. בתודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי מודם Alcatel SpeedTouch 510 v4.2.3 שמעתי שאפשר לעשות כך שהאינטרנט יהיה מחובר אוטומטית עם הדלקת המחשב ללא צורך בחייגן של הווינדוס. יש למישו מושג איך עושים את זה או איפה אפשר לברר? תודה מראש לכל העוזרים...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי מעולה של EDIMAX ומודם שהיה ראוטר לפני האדימקס לכן ריסתתי את המודם. העניין הוא שאני מנסה להגיע דרך פורט מסוים שפתחתי באדימקס ונאמר לי שהוא חסום הפורט פתוח ידנית גם בפיירוול.לאחר כיבוי הפיירוול גם בווינדואס וגם באדימקס אני עדיין חסום השאלה היא האם המודם חוסם אותי?אם כן כיצד אני נכנס לממשק שלו כוון שהוא היה פעם 10.0.0.138 והיום עם האדימקס זה הפך לאחר ה DHCP ל 192.168 איך אני בודק את העניין??? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Gleb Kalman,

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by gilad0327,

יש לי בעיה .. איך אני יכול להאריך את הכבל רשת שלי.. יש מתאם כזה ? אם כן איפה ניתן למצוא אחד וכמה זה עולה בערך...?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by bluemail,

האים יש כרטיס RF מיקצועי כלומר אפשר לקלוט ולשדר גלי רדיו מאופננים במגוון תחומים ושיטות אפנון ???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by GTxZ,

פרטים, תמונות, לינקים יעזרו. אלו הראוטרים שבזק בחרה תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. לא ידעתי ממש איפה לשים את זה, פה או בתוכנה, אם טעיתי בבקשה להעביר. המודם שלי מוגדר כנתב [PPOAA], ז"א החיבור קבוע ללא חייגן וצריך לפתוח פורטים לתוכנות הורדה. הגדרתי למודם גם שירות UPnP, שעובר מצויין עם הuTorrent - ברגע שאני פותח את התוכנה, מתווסף לרשימת הפורטים הפורט 13970, שמוגדר כפורט בתוכנה. הבעיה היא שהתוכנה לא מורידה אף קובץ והסימן של ההורדה הופך לצבע אדום - משמע יש בעיה. עם האימיול פתיחת הפורטים פועלת מצויין (HighID). ניסיתי להוסיף את אותו הפורט גם כUDP, ולא עוזר. מישהו יודע מה הבעיה? תודה. מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני צריכה המלצה לכ.רשת אמין וחזק (לא משנה לי איך הוא מתחבר), כי הראוטר רחוק ממני ואני ממש זקוקה לקשר יציב ככל האפשר.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אז עברתי דירה, וקניתי את המודם הנ"ל ועברתי לחבילת 100MB ב018, מאז שהגעתי לדירה, שאני מחבר את המחשב לראוטר אני מקבל בערך 30מב (נו מילא) אבל ברגע שאני מנסה לגלוש עם הרשת האלחוטית המהירות יורדת ל 1MB בקושי.. גם שאני יושב באותו חדר עם הראוטר בלי שום דבר ביניהם. ניסיתי להעביר את הטלפון למצב טיסה וחיברתי את הWIFI, אותה מהירות. מה שמוזר זה שהעלאה שאני מקבל היא מלאה, 3MB. שאני מחבר את המחשב לWIFI של הפלאפון (זה מה שיש לי זמן כרגע) אני מקבל מהירות גבוהה יותר בגדר הנורמלי.. ניסיתי לעדכן גרסא ושום דבר לא השתנה, ניסיתי לשים את הראוטר על 2.4MHZ בלבד וגם לא עזר. למישהו יש איזשהו רעיון מה הבעיה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Sa,

יש לי מחשב ראשי בסלון אליו אני מעוניין לחבר מחשב נייד ובנוסף ברשת במרחק של כבערך 10-15 מטר אקסבוקס... עכשיו אני מעוניין לדעת במה הדרך הכי זולה וטובה לעשות זאת... לאקסבוקס ישנו דבר כזה http://www.amazon.com/gp/product/B0002M4HXC/sr=8-2/qid=1142771441/ref=sr_1_2/103-4836093-9005449?%5Fencoding=UTF8 מה דעתכם? מה הדרך הזולה ביותר לעשות זאת? יש צורך בנתב? ומה הדרך הבטוחה ביותר לאבטח רשת שכזאת אני זקוק לאבטחה מקסימלית עקב מידע רגיש שיש על המחשב הנייד.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום. יש לנו שני מחשבים מחוברים ע"י כבל מוצלב, ADSL בשיתוף וזה אפילו עובד, אבל, מסתבר שלא ניתן להגיע לכל אתר מהמחשב השני. מה הבעיה ? איך ניתן לפתור ? תודה חברה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by urifff,

שלום, ברצוני לרכוש נתב אשר יעבוד בקצב 300 ויהיה בעל חיבורי נחושת בקצב 1G, ורצוי עם חיבור USB. אני חושב לקנות את ה- TP-LINK WR1043 שהוא יחסית זול למתחריו. האם כדאי להשקיע במשהו אחר? מה למשל? אולי D-LINK DIR655? מה לגבי ה-Edimax 6574n? אשמח לעצה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים