רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
איזה מהנתבים פה מומלצים? http://ksp.co.il/?select=.263..264..2141.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= הולך להפוך אותו למודם, אז צריך כזה שתומך בתקן שבו בזק משתמשים. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי רק לשתף בבעיה מוזרה שנתקלתי בה ושנפתרה בדרך משונה ביותר בשלב מסויים ה-MICROSOFT NETWORK שלי הפסיק לעבוד -- הכוונה היא שלא יכלתי יותר לגשת לקבצים משותפים ברשת ה-HOMEGROUP, ואפילו לא ל-SHARES במחשב שלי עצמו הבחנתי בזה לראשונה כשניסיתי לגשת ל-NAS שלי שמחובר ב-USB לנתב, ופתאום כבר לא הצלחתי אין לי מושג איך זה קרה או למה, אבל זה היה מאוד מעצבן קיבלתי שגיאות בסגנון X IS NOT ACCESSIBLE כשהייתי מקליק אפילו על המחשב שלי עצמו ברשת... אחרי שניסיתי כל מיני פתרונות שלא עזרו ואחרי שסקרתי בערך 19 פורומים שונים, הפתרון בסוף היה: לעשות UNINSTALL ל- CLIENT FOR MICROSOFT NETWORKS על ה-NETWORK ADAPTER לאתחל את המחשב, לעשות INSTALL מחדש לאתחל שוב וזהו, הבעיה נ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שכחתי יוזר/סיסמא למודם/נתב (המודם ששודרג לנתב) אלקטל 510, מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שצריך להשתמש בכבלי רשת ישרים כדי לחבר את הראוטר למחשבים אבל השאלה שלי עם איזה כבל מחברים את המודם (במקרה הספציפי שלי מודם כבלים של Terayon) לראוטר (במקרה הספציפי שלי Edimax 6014k) יש כאלו שאומרים כבל ישר יש כאלו שאומרים כבל מוצלב ויש כאלו שאומרים שזה לא משנה כי הראוטר יכול להסתדר עם שניהם.. מי צודק?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! אני מחובר דרך ראוטר לאינטרנט, וכשאני נכנס לפוקר של פייסבוק הוא נותן לי שגיאה בקיצור לא מתחבר לי לפורט 9339. ניסיתי לפתוח את הפורט בראוטר אבל זה לא עזר. יש לי ראוטר של EDIMAX. מקווה שמישהו יכול לעזור , תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי ראוטר בארה"ב לארץ ומסתבר שכל הכניסות שלו מאחורה הם RJ של רשת, ולא תואמות את כניסת הDSL שלנו בארץ מה אני יכול לעשות בקשר לזה? עריכה: אני לא מצליח להתחבר לראוטר DIR 615 הוא לא מאפשר לי להתחבר אחרי שהגדרתי אותו.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מצליח לפתוח מXP לWIN 7 אם זה קשור אז יש לי ראוטר אלחוטי של TP LINK ועוד שאלה קטנה אם נגיד אני קונה דיסק של 7 או 8 ג'יגה אני פשוט צורב ISO של 7 ג'יגה וזה צורב רגיל או שאני צריך לצרוב מיוחד? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום יש לי ראוטר וכרטיסי רשת בתקן G ומהירות 54MBPS , האם מהירות הגלישה באינטרנט תשתפר (חבילת גלישה של 10M), במידה ואחליף אותם לתקן N ומהירות 300MBPS?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ח'ברה, יש לי כיום 100mb דרך הוט+הוט.נט, המודם/ראוטר הוא כצפוי HOTBOX. הקופסה לא משדרת אות Wi-Fi מספיק חזק לכול הבית, לכן חשבתי על הוספת ראטורים נוספים. הרשת הביתית כזאת: מחשב נייח שמחובר ישירות להוטבוקס (מקבל 100mb), ולפטוף/iOS'ים למיניהם באלחוטי (לא מקבלים 100mb עקב הגבלת הטכנולוגיה..). בגלל שההוטבוקס לא תומך WDS אז אני חייב להוסיף 2 ראוטרים, האחד בצמוד להוטבוקס, השני במרכז הבית שירחיב את ההאות האלחוטי. מכיוון שאני לא צריך את הסוויצ'ים של 1GB (בגלל שהמחשב הנייח ימשיך להיות מחובר להוטבוקס), חשבתי לקנות שתי TP-Link TLWR841N שזולים יותר מאשר TL-WR1043N המומלץ, כי למיטב הבנתי לא יהיה הבדל ביניהם לגולשים ברשת אלחוטית. אני צודק? אפשרי לחבר את המחשב נייח ישירות להוט בו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התוכן בכותרת ^ עדיפות גבוהה מאד לרכוש ב http://bug.co.il/ תודה תודה תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני נכנס ל dashboard שלי בגוגל בקטגוריה של ג'ימייל אני רואה שב all mail יש לי רק 5000 מיילים אבל בג'ימייל עצמו ב all mail י שלי 9000 בערך מה זה אומר? דבר שני האם מתי שהוא ג'ימייל מתחילים למחוק מיילים? לא מבחינת נפח (אני לא קרוב ל 7GB) יותר מבחינת תאריך או שכל מה שיש לי על השרתים של גוגל בטוח (להוציא קריסות וכו') תודה רבה מראש, אריה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראוטר:ARRIS דגם:MT502A האם יש תוכנה שפותחת את הפורט?? ואם לא איך עושים את זה..?? תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן כולם, אני מקווה שזה המקום הנכון לפוסט הזה. אני מחפש חוות דעת על איך ואיפה ללמוד CCNA. כעיקרון המקומות שהכי נראים לי עד עכשיו הם: 1. ג'ון ברייס 2. מכללת IITC 3. מכללת היי-טק חשבתי גם על אפשרות של ללמוד לבד דרך CBT Nuggets או ספר. האם מישהו יכול להמליץ לי על מקום ללמוד בו או האם כדאי בכלל ללמוד לבד? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי. ברשותי נתב של בזק Dlink 2650u ומערכת ההפעלה שלי היא win7 32bit
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, יש לי אינטרנט מגה וחצי בכבלים אצל בזק בינלאומי, והבעייה היא כזאת, אני גולש באינטרנט מוריד כל מיני קבצים וכאלה... פתאום אני שם לב שהגלישה איטית רצח, הפינגים גבוהים מאוד {400 לדאונלוד.קום}, ההורדה מאוד איטית { 3 קיי יציב בנענע למשל}, 30-40 קיי באתרי בדיקה, הקטע הכי מוזר הוא שפעם אחת החלטתי לנתק את המודם לאיזה 5 דקות ולאחר מכן לחבר שוב, המודם ביינתים מסתנכרן די מהר, ופתאום האינטרנט טס! החייגן מתחבר תוך שנייה ממש תוך שנייה {כשבדרך כלל אחרי שהאינטרנט עובד כמה שעות רצוף ואני מתחבר מחדש אבל רק עם החייגן בלי לנתק את המודם אז החיבור לאינטרנט דרך החייגן לוקח איזה חצי דקה וברוב הפעמים מופיעות לי שגיאות כגון, 734, 769, 732 וכיוצא באלה...} שוב אני אומר מה שמוזר ה…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שמחובר אליהם, יש בעיות מיוחדות איתם? כי הבנתי שבמהירות הם בסדר גמור.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מודם+ראוטר tp-link td-8961nd אשר קניתי לפני שנתיים וחצי (adsl2) לפני מספר ימים שדרגתי לבזק ובזק בינלאומי 40 מגה (מ- 15 מגה). מבזק נמסר לי כי המכשיר אינו תומך ב- 40 מגה ולכן הם מורידים אותי חזרה ל- 15 מגה. (כיום וחצי לאחר השדרוג המודם הפסיק להוציא אינטרנט. התקשרתי אליהם ואז הם החזירו אותי ל- 15מגה והמודם עבד בחזרה) האם הדבר נכון? או שעלי להתעקש כי המודם ראוטר תומך ב- 40 מגה? תודה ניר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בימים האחרונים אני מקבל פיג גבוה במשחקים בדקתי עכשיו את ה פיג שלי באתר של בזק אני בקבל פיג של 15 בעבר היתי על 8-9 יש לעוד משהו את הבעיה הזאת ?? נראה שהתחיל השבוע אני בבזק \בזק בינלאומי 40M תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי מתכנן לקנות X360 ELITE . שאלה ראשונה שלא ממש קשורה אבל אשמח אם תעזרו- זה נכון שהדגם של ה ELITE כולל תמיכה מובנית ב WIFI? עכשיו יש לו מודם USB ממש ישן של בזק, אז כמובן שהוא צריך להשתדרג. הצעתי לו לקחת מודם של בזק- ולחבר לו ראוטר חיצוני. הוא התקשר אליהם, והציעו לו מן "מודם-ראוטר" זה מן ראוטר שמחברים לקו, והוא אלחוטי. זה שווה משהו? ז"א איך הקליטה שלו? וכמה חיבורים רגילים(עם כבל) אמורים להיות לו? אם אני רוצה, אפשר להחליף אנטנה? ז"א זה חיבור סטנדרטי? אין לי כרגע פרטים על הדגם, אבל עם זיכוי על המודם הישן שלו, הם הציעו לו אחד כזה ב 10ש"ח למשך 24 חודשים. כדאי לו לקחת?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מודם DLINK DSL 2650U ובטעות שידרגתי קשוחה בקובץ שגוי ורציתי לדעת עם אפשר לחזור הוא לקבל גירסא קשוחה של בזק מספ הקשוחה הוא BZ_1.06 בבקשה תעזרו לי תודה :kopfpatsch:
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
החברים שלי ממליצים רק על LINKSYS הראוטר צריך לתמוך ב 6 מחשבים נייחים + 2 ניידים (רוחב הפס שלי 50 מגה - כבלים) חשבתי על ראוטר בתקן N החדש אבל איך אני אדע האם המחשבים הניידים שלי תומכים בזה - (טושיבה A200 10W) כרטיס של INTEL נדמה לי * אין לי הגבלה במחיר
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מדריך שיעזור לי לעשות סיסמא לרשת האלחוטית .. יש לי נתב של EDIMAX .. מישהו יכול לעזור לי לשים סיסמא עליו ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי טופולוגיה דיי דפוקה ברשת שאני יהיה שמח להגדיר בה DYNDNS. להלן הטופולוגיה: 3 עמדות קצה ברשת 192.168.1.0/24 מחוברות לראוטר שתומך ב DYNDNS. יציאת ה WAN של בראוטר מתחברת לקוספא מעצבנת של 012 שהמטרה שלה לספק קו טלפון על גבי IP. הקופסי הזאת מתחברת למודם שהוא מתחבר לתשתית טלפון. בקיצור סיבוך אחד גדול. הקופסא הי זו שמחייגת לרשת והמודם נראה לי משמש ב BRIDGE. מה קורה שבפועל אני צריך להגדיר את ה DYNDNS על גבי בוקפסא אבל לא יצא לי לגשת לממשק שלה ומשהו אומר לי שהיא בכל זאת לא תומכת באפשרות זו. למי שירצה לגבל פרטים על כתובות ה IP אני אביא אחרי זה, אבל בקצרה זה הולכת ככה רגל אחת של הרוטר נמצאת ברשת פרטית 192.168.1.0/24 ומחוברת לסויטצ' עם 3 תחנות, רגל שנייה מקבל IP סטטי ומתחברת…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני ששני מחשבים יחוברו בו זמנית לאניטרנט דרך הadsl מבלי שאחד ישפיע על השני כי יש איזה קטע שמחשב שמחובר דרך מחשב אחר אז אם המחשב בראשי מתכבה אז האניטרנט בשני מתנתק או משהו כזה .
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרצתי את האשף של XP לשיתוף מדפסות וכל זה.. ועכשיו אני רוצה לבטל את הפעולה הזאת איך עושים ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-