עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן חברים. עבדכים הנאמן היה רוצה לארח אתר איפה שהוא, עכשיו השאלה היא איפה. רציתי לדעת אם יש לכם העדפות בקשר לחברת איכסון כזאת או אחרת. בתשלום: איפה כדאי ויהיה אמין, בעל תמיכה ב- MySQL וב- PHP4 וזול. ובחינם: איפה יש אתרים המארחים בחינם אך אינם תוקעים פרסומות בתוך עמודי האתר (בסגנון הפריימים של טריפוד). נ.ב - מה דעתכם על זה ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם אם אני פותח פורטים לאימיול בראוטר, והראוטר מוגדר עם Dhcp dynamic, זה יכול להפריע לתקשורת אלחוטית שיש במחשב השני שיש בו כרטיס רשת אלחוטי?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. טוב אני מניח שהרבה מהאנשים שיש להם BR-6104K נתקלים ברעש מציק במיוחד של תסססס מעיק ולפעמים מוציא מהדעת.. ניסיתי כבר הכל !! שמתי את הראוטר בתוך המחשב, לא עזר עדיין שומעים את הרעש שמתי אותו בתוך קופסא של עוגיות, עזר טיפה יותר אבל זה מסוג הרעשים שקשה להשתיק.. רציתי לדעת אם מישהו מצא פתרונות יותר יצירתיים משלי וכן פתחתי תראוטר והרעש לא בא מאיזה מאוורר או משהו

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by BedB0y,

אהלן אני מחפש המלצה לראוטר משולב אלחוטי וחוטי שיחוברו אליו 3 מחשבים נייחים ו2 ניידים. שווה כבר לקחת משהו בתקן N או להסתפק בG? האם יש יותר קרינה בתקן N או שאין קשר? עד כמה הקרינה חזקה ביחס לפלאפון? זה בשביל בית רגיל 4 חדרים. מה אתם ממליצים? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by habarbash,

שלום, רציתי לדעת אם אני קונה מארה"ב ראוטר אלחוטי, האם הוא יעבוד כמו שצריך בארץ, או שצריכה להיות התאמה מיוחדת? שיטה שהשתמשתי בה עד עתה היא, שאני פשוט עושה חיפוש של הדגם נרצוי ה ZAP, ואם אני מוצה שהוא נמכר בארץ אז אני יודע שהוא יעבוד כמו שצריך, אבל מה לגבי דגמים שאני לא מוצה ב ZAP, האם זה אומר שהם לא נתמכים או שפשוט לא מוכרים אותם מסיבה אחרת? אני מעוניין באחד מהדגמים הבאים: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833162031 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833704038 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833127215 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833156249 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by galzohar,

ראוטר: Edimax BR-6228NS מודם: D-Link DSL-2500U סוויץ': D-Link DES-1008A (יש לי כרגע 4 מחשבים מחוברים ולפעמים צריך גם לחבר עוד, ובכל מקרה החיבור ברשת הביתית יציב, ולהתחבר ישירות לראוטר בכל מקרה לא שינה כלום). לפני כשבועיים-שלושה התחלתי לשים לב לבעיות של לאגים בחיבור שבאות והולכות. בבדיקות פינגים לשרתים (לא משנה לאיזה שרת), הפינג קופץ ל-200-400 יותר מהרגיל ואפילו לפעמים מקבל request timed out. כשאני עושה tracert, אני מקבל פינג של <1ms לראוטר עצמו, אבל כבר לתחנה הראשונה מתקבל לעיתים קרובות פינג תלת ספרתי (כשבאופן תקין צריך להיות פינג באזור ה-15). לצורך ניסיון חיברתי את המודם ישירות למחשב עם חייגן והכל עבד יפה. הייתה לי את אותה בעיה בעבר, ואחרי שהחלפתי את הראוטר נפתרה הבעי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Gleb Kalman,

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. כבר כל הבוקר יש לי ניתוקים באינטרנט והחיבור לרשת חוזר כל דקה עד 3 דקות עצמאי אני כרגע בטריפל סי ובזק זה לא קורה בשבוע רגיל רק בימי שישי יש עוד מישהו שזה קורה לו היום? אולי יש בעיות בחיבור לעוד אנשים ולא רק לי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, יש לי בעיה ברשת ואודה אם תוכלו לעזור לי, יש לי בית עם מודם HOT (תשתית+ספק הוט 100MB) כאשר בבית יש ממד ו2 קומות, בממד ובקומה למעלה משתמשים עיקריים ברשת, יש לי כרגע ראוטר מאוד ותיק שאליו מחובר המודם והוא זה שמשדר את הרשת ובקומה למעלה מאריך טווח פשוט שמחובר לחשמל של TPLINK, המודם של הוט למרות שיכול להיות ראוטר מוגדר כרגע רק כמודם כי הוא חלש ממנו בטווח, הראוטר שלי הוא EDIMAX BR6504N, עברתי הרבה עם הרשת הזאת, החל מכרטיסי רשת MIMO וגם פעם חיברתי ראוטר כaccess point עד שהוא התפגר, אני חייב פתרון רשת חדש, כרגע לממד אני מחבר בחוט בדרך לא דרך בשביל לקבל שם מהירות סבירה, אני בטוח שב2016 יש ראוטרים שמסוגלים ליותר, מה הייתם ממליצים? ואיך לשדר גם לקומה למ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. שלום אני מחובר למהירות של 5 מגה 012 תשתית הוט בסטים אני מוריד במהירות מקסימלית לעומת זאת יש אתרים שסרטים נטעמים כמו צב ביוטוב ראיתי סרטון באיכות 720p ו TAKE SPEED TEST התוצאה בממוצע היא 2.86 יוטוב זה עוד דוגמא טובה יש אתרים שהסרטים פשוט תקועים האם ככה זה צריך להיות ? אני מחובר ל ראוטר WRT54GL מודם TERAYON

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני רוצה לעשות את זה בכדי להשתלט על המחשב מרחוק באופן מהיר יותר..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Zeev86,

היי. לפני מספר חודשים רכשתי דומיין חדש ושייכתי אותו לשרת מסויים. הדומיין עבד מעולה מהבית ומהסלולארי, אך מעבודה לא. בעבודה התקשורת עוברת קודם כל דרך שרתי גרמניה או פולין. במשך חודשיים שלמים לא יכולתי לגלוש לאתר מעבודה, ורק עכשיו כן. השאלה שלי, יכול להיות לא הגדירו לי את הדומיין כמו שצריך או שפשוט לא היה עדכון דומיין לאירופה כל הזמן הזה? ורק עכשיו החברה שמכרה לי את הדומיין נזכרה לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. אני במהלך בניית בית ואני רוצה למקם את המחשב בממ"ד- השאלה אם יש נתבים מספיק חזקים בשביל שיוכלו לספק תקשורת אלחוטית טובה מתוך הממ"ד החוצה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני ושכן שלי רוצים לגבות אחד לשני את רשת באינטרנט בבית הוא מחובר דרך HOT ואני בבזק לשנינו גם חברות תוכן שונות מהבית שלי לבית שלו ולהפך יש קליטה של אינטרנט אלחוטי (מוצפן) בערך 60-80 אחוז גלישה באחוטי דרך רשתות אחד של השני בבית אחד של השני אפשרית בלי שום בעיה אנחנו רוצים לגבות אחד לשני את כל הרשת הקווית (לי 4 משתמשים בקווית ולו 3) איך אפשר לעשות את זה ? העברת כבל רשת בין הבתים היא לא אופציה מועדפת בגלל שאנחנו קופצים דרך שכן (קומה 5 ו7)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by itaysp,

שלום, יש לי בעיית קליטה בחדר ברשת האלחוטית. חיברתי את המחשב שלי עם מתאם רשת חשמל וזה פתר בעיה אחת, אבל יש לי מחשב נייד וגם סמארטפון אז עדיין יש בעיה. לפני חודש קניתי את הרפיטר הזה מאיביי: http://www.ebay.com/itm/120966057487?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 במטרה לשפר את איכות הקליטה (שמעתי ששימוש ברפיטר גם מוריד את המהירות בחצי, אבל היות שרוב השימוש הוא גלישה באינטרנט זה לא ממש חשוב) יש מן SETUP כזה שמגדיר הכל לבד בערך, אבל הוא הופך את הרפיטר ל AP חדש, עם SSID חדש (אני רוצה לשמור על אותו SSID) אני יכול להשאיר את זה במצב הזה ולשנות את השם ל SSID של הבית? לא תהיה איזו התנגשות? בכל מקרה, יש גם אופציה להוריד את האפשרות ל AP ושהוא יהיה רק REPEATER, אז זה…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by yik,

שלום, רציתי להתייעץ בנוגע לרשת ביתית. יש לי ראוטר אלחוטי TL-WR841ND תקן N, הראוטר יושב במ"מד(חדר עבודה,במקום גבוה וצמוד לדלת כניסה לחדר) ומחובר באופן קווי למחשב נייח. במחשב נייד (המתחבר לרשת באופן אלחוטי) הגלישה באינטרנט תקינה בכל רחבי הדירה. הבעיה היא כאשר אני רוצה להעביר קבצים ברשת,המהירות היא מאוד נמוכה - ממש לא ניתן לעבוד. (למשל העברה בין המחשב נייח למכשיר Streamer (המתחבר לרשת אלחוטית)הנמצא בחדר שינה המרוחק כ 20 מטר מהממ"ד) אשמח לעיצות כיצד לשפר הנ"ל,תחת הההנחה היא כי המחשב נייח והראוטר נשארים בממ"ד. חשבתי לחבר את ה Streamer בחיבור חוטי לראוטר, מה דעתכם? האם מומלץ להעביר דרך תעלות חשמל? איזה איש מקצוע מבצע את זה? או פשוט לחבר לבד חיצונית ולהדק לקיר? אשמח להמל…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, אני נמצא בפנימייה וחשבתי על לקנות אנטנה חזקה וראווטר נייד- כך שאני יוכל להתחבר לרשת WIFI פתוחה וליצור לי hotspot/tethering כדי שאני יכול להתחבר עם הטאבלט שלי. אפשרי לעשות דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכם ! יש לי ריפיטר מסוג Edimax EW-7416APn . אני מנסה להגדיר אותו , אבל ללא הצלחה . חיפשתי באינטרנט מדריכים ולמה לשנות את ה- IP בלוח הבקרה , ואז ל- 192.168.2.1 כשהוא מחובר בכבל (המחשב לריפיטר) באינטרנט אקספלורר והוא לא נותן לי כלום . הוא טוען לי קצת ואז כותב שלא ניתן להציג את הדף המבוקש . מה לעשות ? תודה מראש , איליה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, לאחר שאני רואה שלא טוב לי עם בזק, אני מעוניין לעבור לחברה אחרת, שמעתי על אורנג' שהיא לא חוסמת פורטים ושיש להם מבצעים טובים בקשר לטלפון + האינטרנט. מישהו ניסה / יודע יכול לתת לי עצה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by onlyhuman,

אשמח אם תמליצו לי על נקודת גישה טובה למחשב נייח בחדר. הראוטר שלי די מרוחק. חשבתי על [h=1]Edimax EW-7416APn nMax 300Mbps. מה אתם אומרים? יש הצעות יותר טובות?[/h]

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Leo101,

אהלן חברים, אני זקוק לנתב חדש ואשמח לעזרתכם לבחור בין מספר דגמים שהתכנסתי אליהם. דרישות: * יציבות, יציבות, יציבות - חשוב לי מאוד שלא יהיו ניתוקים והביצועים יהיו טובים * אין צורך ב-MESH * שימוש: יחובר קווית למחשב נייח ואלחוטית לשתי טלוויזות (+שני ניידים). גיימינג מזדמן, אינטרנט והרבה צפייה בוידאו (יוטוב/נטפליקס ב-4K) הנתב יחובר לנתב BE של בזק שמשמש כנתב ראשי. אני אגדיר אותו באחד משני מודים (עוד לא סגור עד שלא אנסה): 1. ACCESS POINT - אכבה את ה-DHCP ואתן ל-BE לנהל הכל (קונפיגורציה פשוטה יותר) 2. Router - אגדיר את אחת הרגלים של הנתב מול BE עם כתובת IP שה-BE מחלק. והצד השני ינוהל ע"י הנתב מול הציודים בבית שלי עם טווח כתוב…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מישהו יודע היכן ניתן לרכוש קופסה ל-6 קיסטונים? כמו בתמונה תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by yosef019,

וגם רציתי לדעת ניתונים תקינים שצריכים להיות

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אהלן חברים, בקיצור ולעניין אני נמצא כרגע במצב הזה : Switch ("טיפש") של אדימקס מסוגל לתת אינטרנט רק ל3 מחשבים עקב ההגבלה של המודם. תשתית : הוט 2.5 מגה ספקית 012 2.5 מגה ללא חייגן וללא חבילות מיוחדות וכדומה. אני מחפש ראוטר אמין וטוב כי כבר נמאס לי מאדימקס (2 ראוטרים דפוקים שלא עובדים כמו שצריך) עם WIFI ועם 5 חיבורים לרשת כבלים שכבר קיימת בבית. מה שאני מחפש זה מינימום פעמים לרדת מתחת לשולחן שלי ולעשות איפוס לכול הרשת כדי ששוב יהיה אינטרנט לכולם כי כבר נמאס לי! תקציב עד 400 שקל ומומלץ מתחת. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by renji,

לא מזמן שדרגתי את האינטרנט ל-UFI 12Mb. יש לי ראוטר די ישן של Edimax, שכנראה לא תומך במהירות הזאת (כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב ולא דרך הראוטר אני מקבל קרוב מאוד ל-12Mb. עם הראוטר אנ מגיע לבערך 8Mb). אני רוצה לקנות ראוטר חדש. יש המלצות לראוטר אלחוטי שיהיה אמין ויתמוך במהירות הזאת? ראיתי את השרשור על ה-WRT54GL. האם שווה לקנות אותו ולהשקיע את המאמצים בכל השדרוגים או שעדיף כבר לקנות ראוטר אחר? אם זה חשוב אני מחובר ללא חייגן (ואם מישהו יוכל להסביר לי על הדרך מה ההבדלים בין חיבור עם חייגן לבלי זה יהיה מגניב). תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים