רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
איזה אפשרויות יש ללעשות אינטרנט בנייד? זה כמו בנייח , צריך תשתית וספק וכו' ? או משהו אחר? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מצליח להגיע למסך ההגדרות של הראוטר אני לוחץ 10.0.0.138 המחשב חושב וחושב ופשוט לא מגיע למסך.. עשיתי ריסט לראוטר ועדיין לא עובד, צריך עזרה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אז, במפורט יותר: יש לי רשת שעובדת על מודם אלקטל שהפכתי לנטב + סוויטש חיצוני, 4 מחשבים שמחוברים לזה הזזתי מחשב אחד מהרשת לחדר אחר, קניתי כבל רשת ישיר, באורך 25 מטר, העברתי אותו בכל הבית, ואין. זה מזהה חיבור, מזהה שיש קשר, מזהה שהחוט מחובר, והאורות בראוטר דולקים, אבל כשאני עושה פינג זה רושם request timeout וזה לא נכנס לרשת. ניסיתי להחליף מחשב, חשבתי שאולי המחשב נדפק בהעברה, והיה לי מחשב אחר, זה עשה בדיוק אותה בעיה.... רעיונות?
-
טוב אז ככה, אני מעוניין לשתף אינטרנט בין שלושה מחשבים, אך לצערי אין לי SWITCH ואין לי כסף לקנות אחד. ניסיתי לחבר ככה: מחשב שרת - כרטיס רשת אחד VVV קליינט 1 - 2 כרטיסי רשת VVV קליינט 2 - כרטיס רשת אחד בעצם מה שאני מנסה לעשות כאן זה לשים כרטיס רשת אחד במחשב השרת, במחשב השני (WIN XP) שני כרטיסי רשת, אחד מתחבר לשרת ואחד מתחבר לקליינט 2. קליינט 2 (LINUX UBUNTU) כרטיס רשת אחד שמתחבר לקליינט 1. עכשיו במחשב עם הלינוקס הגדרתי הכל ועובד יופי אם אני מחבר אותו ישירות למחשב השרת. אבל אם אני מחבר אותו לקליינט 1 אז אין אינטרנט בלינוקס. אשמח לקבל מדריך איך לעשות זאת, איזה IP להגדיר, איפה לתת GATEWAY ולאן ולאיזה חיבור (Local Area Connection) לתת שיתוף מלבד לחיבור אינטרנט ישיר …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי אינטרנט adsl ומודם alcatel speedtouch. אני רוצה ליצור רשת בין שני המחשבים ככה שלא תהיה תלות ביניהם לצורך חיבור לאינטרנט. שמעתי שאפשר במקום לקנות ראוטר, להפוך את המודם לראוטר בעזרת switch. השאלה היא האם זה נכון? אם כן האם אני יכול לחבר את המחשבים למודם בעזרת כבל רשת לא מוצלב? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם אני וחברים שלי כבר שנים משתמשים בתוכנה hamachi כדי לשחק יחד, והייתי משתמש בתוכנה הזאתי בXP ובויסטה והוא עבד מושלם. עברתי לא ממזמן לWIN7, ועכשיו כשאני מנסה להתקין את התוכנה hamachi התוכנה עצמה עובדת אבל אני לא מסוגל להתחבר ולשחק עם חבריי. ניסיתי לחקור את העניין לעומק במחשב ובאינטרנט ומצאתי שלא נפתח לי ערוץ במרכז הרשת כמו שצריך ליהיות, הנה תמונה מצורפת למה שאני מתכוון: http://i42.tinypic.com/9fpkr6.png כמו שאתם רואים יש השוואה של המרכז שלי למרכז של חבר שיש לו וינדוס שבע, התקין את אותה גרסה של האמצ'י וזה הסתדר לו. הוא מסוגל להתחבר ולהסתדר, בעוד שאני מחקתי את האמצ'י והתקנתי אותו בגרסאות 7 פעמים ולא הסתדר, לא מופיע לי אחרי ההתקנה שום דרך להגדיר את החיבור או מ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שבוע הבא אני קונה מחשב, ואז יהיו לי 3 מחשבים בבית עכשיו כרגע יש לי רשת עם כבל מוצלב עם ICS רגיל הבנתי שצריך משהו שונה לגמריי ברשת עם 3 מחשבים :ם רשת אלחוטית ? שווה משהו ? אם כן אני רוצה קצת הסברים על זה בבקשה ... דגמים וזה כמה עולה... יש העדפה למשהו שהוא לא רשת אלחוטית ? (עדיף שלא אבל בכול מקרה אני לא רוצה כבלים בכול הבית) בתודה מראש לכל העוזרים החמודים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חוזר לHOT ותהיה לי תשתית כבלים. איזה מודם הכי מומלץ ? היה לי פעם את הMotorola SB5100, אבל מידי פעם היו לי בעיות עם החיבור (לא יודע אם זה במודם או בחיבור).
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי בעיות רציניות עם הרשת האלחוטית שלי שמתבטאות בניתוקים , לאגים רציניים , פינגים . בסלון יש את המחשב הראשי שמחובר ישירות למודם ראוטר של בזק (SIMENS SL-2 141) ומבחינת האינטרנט הוא עובד גדול ואין שום בעיות במחשב זה . המחשב השני בחדר שלי מחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי (TPLINK 650G/651G) . לא יודע למה אבל לפני כמה ימים התחילו הבעיות כשכאמור פתאום כל שנייה ניתוקים של הכרטיס רשת , לאגים ופינגים עצומים . ניסיתי לשחק עם הדרייברים וההגדרות ולא הלך לי כלום . זה כאילו מסתדר לכמה דרות ואז עוד פעם מתחילות הבעיות . בקיצר , אם מישהו מסוגל לעזור איכשהו לפני שאני מתקשר לבזק ומזמין התקנת שקע נוסף בחדר - הינך מוזמן בברכה . תודה .
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים אבי החליט לעשות לי בבית רשת שתהיה בין המחשב שלי לשל אחותי. רק שיש בעיה אחת: הוא לא יודע אם לעשות אלחוטית או קווית. יש לו אפשרות לקדוח בקיר אבל הוא מעדיף שלא. והוא יותר מעדיף את האלחוטית אבל הוא שמע שבאלחוטית המהירות היא 50MBP\S ובקווית היא 110MBP\S. ביחד עם זאת הוא רוצה לקנות לי ראווטר שנוכל לגלוש באינטרנט ביחד כי יש בעיה של זמנים על האינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על הרשת הקווית או האלחוטית ויפרט לי מה החסרונות של האלחוטית(כי אני יודע את היתרונות). תודה ויום טוב, יאיר
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ברשת, ונתב שמחשב ביניהם ומחבר לאינטרנט. ממחשב אחד אפשר להיכנס למחשב השני, אך מהמחשב השני ברגע שאני מנסה להכנס למחשב האחד אני צריך להקליד שם משתמש וסיסמא. ניסיתי כל מיני אפשרויות ושום דבר לא עזר, ובמחשב ההוא אין בכלל סיסמא לווינדוס. מה ולמה זה קורה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין wireless 2 ל wireless 3 ? בראוטרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כיום אני בתשתית של בזק וספק נטוויזן עד היום הייתה לי חבילה של 15 מגה באינטרנט, דיברתי עם שתי החברות ועברתי למהירות של TOP40. כרגע יש לי מודם ישן של בזק שאינו תומך ב40 מגה ולכן אני צריך לקנות אחד חדש. הוצע לי מבזק לשכור את הראוטר שלהם ב10 שקל לחודש ולכן אני מעדיף לקנות אחד באופן עצמאי. כיום מחוברים לי 2 מחשבים לראוטר באופן קווי ועוד טלוויזיה של YES (לכן אני צריך ראוטר עם 4 חיבורים), בנוסף יש לנו טאבלט בבית ואנחנו משתמשים גם ברשת WIFI. לכן אני צריך המלצה על ראוטר משולב מודם שראשית יתמוך בתשתית בזק (ADSL) ושנית שיהיה עם 4 חיבורים ומספיק חזק להגיע עם קליטה טובה לטאבלט שנמצא בחדר אחר (מרחק של כ-2 קירות). (מבחינת מחיר עדיפות לכמה שיותר זול כמובן אך אם יש הבדל משמעותי אשמח…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם יש אפשרות לשים שתי נתבים על אותה תשתית של בזק ? הבעיה: שני ממירים שצריכים חיבור לאינטרנט דרך כבל, הבעיה שהם רחוקים מאוד קצתץ אחד מהשני חשבתי על האפשרויות הבאות 1) שני נתבים על אותה תשתית אם זה אפשרי בכלל ? 2) שתי נתבים על אותה תשתי ולכל נתב שם משתמש וסיסמא של ספק (ISP) אחר ? 3) לקנות כבל CAT7 ארוך ולהתחיל להעביר מהחדר לארון תקשורת ואז משם לסלון ? אם יש אפשרויות אחרות אשמח לשמוע
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת מה צריך על מנת לפתוח שרת במשחק מרובה משתתפים זאת אומרת איזה מחשב צריך בשביל זה? ואיזה חיבור צריך בשביל זה? והאם המחשב שלי מתאים לפתיחת שרת? נ.ב אני מדבר על משחקים כמו ET או MOHHA. תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , ראיתי כל מיני מוצרים של חיבור רשת בבית (בין 2 מחשבים או יותר) ע"י שקעי החשמל האם המוצר הזה עובד טוב?למישהו היה נסיון ויכול לתת ביקורת ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האים יש כרטיס RF מיקצועי כלומר אפשר לקלוט ולשדר גלי רדיו מאופננים במגוון תחומים ושיטות אפנון ???
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כבר שני אנשים (לא קשורים אחד לשני) אשר טיפלתי להם במחשבים שאלו אותי על הנושא של יצירת רשת ביתית בין המחשבים. זה לא מה שחשוב (כל יום שואלים אותי את זה אנשים). מה שכן משנה הוא שהםאמרו לי שהם שמעו שניתן ליצור רשת מחשבים על תשתית הטלפוניה הקיימת בבית. לראשון ששאל אותי, לפני כשבועיים עניתי שאני לא מכיר כזה דבר והיצעתי לו את הפיתרונות הקונבציונליים (WiFi, כבלי רשת באורך 30 מטר וכ"ו). לשני ששאל אותי (אתמול בערב) אמרתי שאבדוק זאת. לכן אני מעלה את השאלה בפני חברי הפורום הנכבד הנ"ל: האם יש כזה דבר או שמדובר בעוד שמועה נחמדה שעוברת באימייל ומשגעת אנשים לדפוק לעצמם את המחשב תוך כדי ניסיון לעשות משהו "חאפרי"?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לידענים המשובחים של הפורום, בעצתכם (מי מכם שענה בזמנו), רכשתי את הראוטר TP-Link WR1043ND שהגיע כרגע לידי. גירסאת הקושחה שברשותי (טרם בדקתי אם יש אחת מעודכנת יותר) היא 3.12.2. לפי המדריך של נט צ'יף (שהיה מעולה ומאיר עיניים) הוא ממליץ להחליף את הקושחה לקושחת DD_WRT וזאת על בסיס הקושחה שהוא בדק עת כתיבת השורות (מתישהו ב- 2010) שהיא גרסא 3.11X. מעבר לעניין ששינוי קושחה זה עלול לבטל אחריות (לא משהו באמת מטריד), האם כדאי שאחליף את הקושחה? אציין רק כי לי חשוב הביצועים האיכותיים בלבד ושאר הדברים (כגון שליטה זו או אחרת בתשתית) פחות חשובה לי, מה גם שמרושם ראשוני הקושחה המקורית נראית די טובה. אשמח לחוות דעת טובה (= מנומקת ככל הניתן...) שתעזור לי להחליט בחוכמה. ובמאמר מוסגר…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחובר למהירות של 5 מגה 012 תשתית הוט בסטים אני מוריד במהירות מקסימלית לעומת זאת יש אתרים שסרטים נטעמים כמו צב ביוטוב ראיתי סרטון באיכות 720p ו TAKE SPEED TEST התוצאה בממוצע היא 2.86 יוטוב זה עוד דוגמא טובה יש אתרים שהסרטים פשוט תקועים האם ככה זה צריך להיות ? אני מחובר ל ראוטר WRT54GL מודם TERAYON
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסי רשת, אחד קווי ואחד אלחוטי. אפשר להתחבר לרשת קווית אחת ואלחוטית שניה ולהשתמש בשתיהן במקביל? למשל כל אחת עם אפליקציה אחרת.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני עם חיבור של 12 מגה, תשתית של HOT ובזק בינלאומי הספק. בבדיקת מהירות ב-SPEEDTEST אני מקבל באמת 12 מגה לשרת בארץ, אבל כשבוחרים שרת בחו"ל מקבלים חושך בעיניים - המהירות יורדת לפחות ממגה!! וזה ככה בכל מיני ארצות, מארה"ב דרך שוודיה ועד סינגפור. אני יודע שהמהירויות לחו"ל הן איטיות יחסית למהירויות בארץ בעיקר כי כולנו עובדים על אותו כבל תת ימי מסכן, אבל הבדל כזה גדול זה נורמלי?! נשמע לי ממש מגוחך שאני צריך לחכות חצי שעה כדי שייטען לי סרטון ביוטיוב! כשמתקשרים לתמיכה מקבלים תמיד אותה תשובה "אנו מתחייבים למהירות בארץ ולא לחו"ל" אבל וואלה, יש הבדל בין לקבל מהירות יותר נמוכה לבין לקבל מהירות של 500 קילובייט!!! זה נורמלי המהירות הזאת או שאני צריך לצעוק על מישהו?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר ראוטר לרשת של הוט שיש לי בבית, אחד מאלה - https://ksp.co.il/?uin=36629&select=.263..264. https://ksp.co.il/?uin=45053&select=.263..264. ואני רוצה לדעת האם אני יכול להשתמש רק בראוטר החדש כראוטר שישדר WIFI אבל בו זמנית להשאיר את היכולות הקיימות של הFIBER BOX - הקלטה מכל החדרים, שימוש בממירים בשאר הבית כ-מגדילי טווח (אני תוהה אם זה אפשרי, כיוון שהם מגדילים את הטווח של הFIBER ולא יודע אם הם "ידעו" להגדיל טווח של ראוטר אחר), ואני תוהה האם גם המודם ששמו לי אחד החדרים ימשיך לעבוד אם אני אשתמש בראוטר אחר, בנוסף לזה, אני משתמש בממיר אחד גם כ-מודם לסטרימר. מישהו יודע האם כל היכולות האלו יישמרו אם אני…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נגיד ויש לי תשתית של בזק בבית ובמשרד (שתי קווי טלפון נפרדים) ומנוי אחד לספקית אינטרנט האם יש לי אפשרות להתחבר גם בבית וגם במשרד? האם אפשר להתחבר משתי מקומות בו זמנית? אם לא מה קורה אם אני מחובר בבית ומנסה להתחבר במשרד?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ex-parrot.com/pete/upside-down-ternet.html מאוד משעשע וגם מאוד שימושי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-