עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, לאחרונה הצטרפתי לבזק בינ"ל וקיבלתי שירות של SAFENET. אני כמובן לא צריך אותו, ומכאן מגיעה השאלה האם הוא משפיע עליי בצורה כלשהי ויש לבקש להסיר אותו או שהוא סטטי ולא מזיק? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שידרגתי לפני יותר מ24 שעות את מהירות האינטרנט בבזק ובזק בינלאומי מ1.5 ל4 מגה. עדיין לא לקחתי את הנתב האלחוטי אך אין שינוי במהירות. האם ישנם פעולות שעלי לעשות כדיי לקבל את המהירות החדשה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by kalda01,

יש לי סוויצ' נטגיר דגם GS105 וראוטר אדימקס BR6524. ניסיתי לחבר בינהם עם כמה וכמה כבלים שונים והסוויצ' לא מזהה את החיבור. חיבורים אחרים לאותו סוויץ' מזוהים בלי בעייה. הבעייה לא קיימת עם סוויץ' אחר שיש לי(ישן יותר) מה יכולה להיות הבעייה ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי מודם של B-focus 270 ראווטר Level One FBR-1418TX אנטי וירוס NOD איך אני בודק אם יש פיירוואל ואיך אני מכבה אותו באופן זמני ? של הXP אני יודע אבל מה בקשר למודם והרוואטר ניתוק שלהם יעזור ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מישהו יודע היכן ניתן לרכוש קופסה ל-6 קיסטונים? כמו בתמונה תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by raanan,

להגדיל את מהירות הגלישה בחינם!!! לגולשים בקו רגיל ולגולשים בחיבור מהיר. התוכנה ניתנת להורדה בחינם באתר: MiniSpeed.4t.com

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by iTK98,

שלום לכולם, יש ברשותי מודם סלולרי של סלקום, ואני מעוניין לחלוק את החיבור שלו עם שאר המחשבים בבית (במקום לעשות שימוש ב-ad hoc). אני אשמח אם מישהו שיש לו את נתב הזה ומודם סלולרי יחווה את דעתו על הנתב הזה. (יציבות, תמיכה במודמים הסלולרים..) http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=312&pl1_id=3&pl2_id=18 נא למחוק את ההודעה הזאת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486696.0

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי בעיה באתר BitMeTV.org כל פעם שאני מנסה להכנס אליו אני מקבל את השגיאה :HTTP Error 403 - Forbidden. אני יודע שהם חוסמים IP של ישראל. השאלה שלי היא האם ישנה בכל זאת דרך להכנס לאתר? אני מכיר את הדרך של ה PUBLIC PROXY אבל הבעיה היא שאם אני נכנס עם PUBLIC PROXY הם ישר נותנים BAN או מוחקים את המשתמש שלך. אז שאלה שלי היא האם ישנה דרך אמיתית וטובה להכנס לאתר ולהשתמש בו מבלי שהמשתמש שלך ייחסם. אני מבקש שיגיבו אנשים שכבר התנסו עם האתר הזה ועובדים איתו כבר תקופה די ארוכה של זמן מבלי שחסמו להם את המשתמש. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, אני נמצא בפנימייה וחשבתי על לקנות אנטנה חזקה וראווטר נייד- כך שאני יוכל להתחבר לרשת WIFI פתוחה וליצור לי hotspot/tethering כדי שאני יכול להתחבר עם הטאבלט שלי. אפשרי לעשות דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום חבר'ה, יש לי את הנתב הנ"ל שנתיים וחצי בערך. לרוב הוא סבבה לגמרי. אליו מחוברים שני מחשבים: שולחני מחובר עם כבל ונייד שמתחבר אלחוטי. לפני כחודש התחילו אצלינו ניתוקים ברשת האלחוטית בלבד - כל כמה דקות החיבור האלחוטי מתנתק לכמה שניות וחוזר. בזמן גלישה, כשהמחשב קרוב כ-2 ס"מ לראוטר וגם כשהוא בצד השני של הבית. בקיצור, המצב לא משהו. בזמן הניתוק יש לציין שהחיבור החוטי עובד כרגיל וכך אנחנו עובדים עם המחשב הנייד לאחרונה - מחובר בכבל לראוטר. בנוסף, כשמחשב הנייד מטייל בעיר, או באוניברסיטה, החיבור האלחוטי יציב כמו לוחם סקוטי עתיק. עדכנתי קושחה לגרסה החדשה ביותר שיש, שיניתי את מספר הערוצים מברירת המחדל שהיתה לי בהתחלה (נדמה לי 7) ל-6/10/11 ולא היה שום שינוי. אפילו עשיתי לו ריסט!…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. אני פשוט רוצה לדעת אם מישהו הצטרף למבצע הזה של אורנג', שהוא שימוש באינטרנט ובטלפון מאורנג', 3 חודשים חינם וללא כל התחייבות. האם אכן הם לא גובים כסף ואין איזה התחייבות עתידית, ואפשר לסיים את המבצע ללא כל תשלום? נשמע מוזר 3 חודשים ללא כל התחייבות. תודה בכל מקרה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. תכנסו ללינק הבא: http://www.numion.com/YourSpeed/ תרדו קצת למטה ותראו Measure your speed to websites in: תלחצו שם send בלי לשנות כלום!!!! ותכתבו מה יצא לכם אם אתם על כבלים תכתבו באיזה חבילה אתם באיזה ספק אינטרנט ובאיזה חברת חבלים ואם זה איידייאסאל תחתבו ספק אינטרנט... אל תחרבשו פה שטויות זה צריך להיות אמיתי... אני למשל בערוצי זהב והספק הוא 012 החבילה שלי היא 750 קילובייט ויצא לי: Throughput (2) 31877 Bps bytes per second Modem speed 255 kbps kilobits per second וזה אם רדיו winamp אם מוזיקה באיכות טובה..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אם כרגע יש לי חיבור ללא חייגן ל-013 ויש לי גם חשבון ב 014, האם אני יכול בכל זאת להתחבר לחשבון ב 014 ? (לא מצאתי על חומר בחיפוש)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by roey1,

אז ככה, יש לי תשתית של כבלי רשת בכל הבית אל הארון הראשי שם יש מתג של 8 פורטים. בחדר מסויים יש מחשב ועכשיו נוסף לי גם מדפסת בעלת יציאת ETHERNET שאני מעוניין להשתמש בה כדי להדפיס בכל שעה מכל המחשבים בבית ללא תלות במחשב מסויים. הבעיה שחדר הנ"ל יש נק' רשת אחת בלבד . בהתחלה חשבתי לעשות מין פיצול ולחלק את הנק' ל-2 נק' (היא מחווטת כל ה-8 גידים ) אך זה עניין של עבודה קצת.. ראיתי עכשיו מין מפצל RJ-45 כמו זה . השאלה שלי האם זה יעבוד ולא יפריע למחשב לקבל IP מהראוטר. האם צריך בשני הצדדים לשים מפצל? על המפצל יהיה מחשב ומדפסת עם IP קבוע מן הסתם. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. התחלתי לדבר עם נציגי חברות אינטרנט, וראיתי שכולם שמים תוספת תשלום על הראוטר של בערך 20 שקל לחודש. ראיתי שאחת החברות אמרה שאם יש לך ראוטר אז תשלם 5 שקל למתאם שקר כלשהו. אז תוהה למי שיש ניסיון, האם שווה בכלל לקנות ראוטר כזה אן אולי עדיף ללכת עם ההצעות של החברות? אם כן איזה ראוטר? תודה.

16. Started by shai82,

HPNA זה רשת על גבי תשתית הטלפון, ויש את זה לבעל בית בדירה שאני שוכר בזק רוצים 350 עבור 2 מתאמים חדשים. יש למישהו אולי מתאים אפילו ישן ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Ibrow-Now,

מי שמחובר אליהם, יש בעיות מיוחדות איתם? כי הבנתי שבמהירות הם בסדר גמור.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by kasjghdkashbd,

שלום, עד לפני שבוע הייתי בתשתית בזק וספק 012 אני לא יגיד שהייה מעולה אבל היה סביר (למשחקים אינטרנט) 012 הציעו לי 50 שקל פחות מבזק אז עברתי אליהם, מאז יש לי choke/lose פתאום קופץ הפינג לעד400 ורוב הזמן הוא נמצא על 105 ואני פשוט לא מבין למה זה ככה כי בטכלס זה בדיוק אותה התשתית... מפה לשם לפני שלושה ימים בא טכנאי של 012 החליף לי את הראוטר (אותו דגם של ראוטור לא איכותי סוג של ג'נרי אבל הוא טוען שזה אכלה ראוטר והוא עושה את העבודה בכל מקרה החליפו לי אותו לאותו אחד...) ומאז שהוא היה פה שום דבר לא השתנה... מה שאני לא מבין זה ככה: שהטכנאי היה פה הוא אמר לי שהנויז(הפרעות) שלי באינטרנט זה 8 ורק מ7 הם שולחים טכנאי והממוצע הארצי עומד על 13 (גבוה יותר זה יותר טוב) אז עכ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, ניסיתי להיעזר בכמה מדריכים באינטרנט ולחפש כאן בפורום אבל לא הצלחתי. אני מנסה לחבר את ה-LINKSYS בצורה אלחוטית לרשת המקומית שלי כדי שישמש כ-REPEATER בקומה העליונה. כרגע ברשת שלי יש נתב אלחוטי של הוט מדגם TP-LINK TLWR841N. אני רוצה להוסיף בקומה השניה את ה-WRT54GL (הנתב של הוט כבר מקונפג עם החייגן ואני מעדיף לא לשנות עליו הגדרות) עדכנתי FIRMWARE על ה-LINKSYS, גם ניסיתי מדריכים בלי זה אבל אף אחד מהם לא התייחס לחלק בקנפוג שבו אני מגדיר ל-LINKSYS לאיזה רשת הוא מתחבר, עם סיסמא. מה עושים? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Yehazkel,

שלום ראיתי באיזה אתר שהמודם החדש שבזק סטור מוכרים (הסמסונג) אז שהוא נקרא: Samsung ADSL AHT-E300 ADSL Router עכשיו שאלתי היא מה זה הראוטר בסוף זה אומר שהוא מתפקד גם כראוטר? ואם כן אז איך אני עושה שהוא יהיה ראוטר?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אהלן הראוטר הקודם שלקחתי מדגם 2760U של D LINK היה תקול, ובחנויות היה רק NETGEAR. דיברתי עם הנציג והוא תיאם לי שליח עד הבית והבטיח שיחליפו לי לאותו דגם. מה שהתברר שגם השליח נשלח שוב הדגם של NETGEAR 2200. נמאס לי כבר מכל הכאב ראש לדבר איתם שוב , הנציגים שם פשוט אטומים. בקיצור לדעתכם כדאי לי כבר להשאר עם ה-NETGEAR או שה-DLINK שווה את הכאב ראש?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Guy950,

היי לכולם אני וחברים שלי כבר שנים משתמשים בתוכנה hamachi כדי לשחק יחד, והייתי משתמש בתוכנה הזאתי בXP ובויסטה והוא עבד מושלם. עברתי לא ממזמן לWIN7, ועכשיו כשאני מנסה להתקין את התוכנה hamachi התוכנה עצמה עובדת אבל אני לא מסוגל להתחבר ולשחק עם חבריי. ניסיתי לחקור את העניין לעומק במחשב ובאינטרנט ומצאתי שלא נפתח לי ערוץ במרכז הרשת כמו שצריך ליהיות, הנה תמונה מצורפת למה שאני מתכוון: http://i42.tinypic.com/9fpkr6.png כמו שאתם רואים יש השוואה של המרכז שלי למרכז של חבר שיש לו וינדוס שבע, התקין את אותה גרסה של האמצ'י וזה הסתדר לו. הוא מסוגל להתחבר ולהסתדר, בעוד שאני מחקתי את האמצ'י והתקנתי אותו בגרסאות 7 פעמים ולא הסתדר, לא מופיע לי אחרי ההתקנה שום דרך להגדיר את החיבור או מ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by אריק9,

שלום אנשים, מכיוון שאין לי ידע אפילו מינימאלי בראוטרים אני מבקש את עזרתכם בהמלצה לראוטר אלחוטי. יש לי כרגע בבית מחשב נייח ומחשב נייד,אני משתמש במודם של Thomson עם חייגן,התשתית היא הוט והאינטרנט של 014 - מהירות 12 מגה. הייתי רוצה המלצה לראוטר טוב שיעניק לי את כל מה שאני צריך ושלא יהיו איתו בעיות. מכיוון שאין לי מושג מה אמור להיות ראטור טוב ובמידה ויש לכם שאלות שיכולות לכוון לתשובה הנכונה אני אשמח אם תשאלו. במידה ואולי זה יעזור - התקציב הוא לא פונקציה,במידה ויהיה משוה טוב גם במחיר של 400 ומעלה וזה יהיה רלוונטי לקחת אז אני אקח. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by idoleff,

יש לי מודם+ראוטר של D-LINK (אני חושב דגם DSL-G604T) מישהו יודע איך פותחים לו את הפורטים???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי, אני רוצה להחליף את האדימקס הקווי שלי בראוטר אלחוטי כרגע מתוכנן 3 מחשבים בחיבור חוטי ואחד אלחוטי במרחק 6 מטר ללא קירות ממ"ד. אני ארצה להעתיק קבצים גדולים (700MB-2GB) למחשב (או בסטרימינג) האם תקן G מספיק? או שצריך תקן N? מה המהירות האפקטיבית של כל אחד מהם? לתקן G אני מניח שאלך על אדימס ה"רגיל" מה מומלץ לתקן N? (ראוטר + כרטיס רשת USB או PCI) תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים