רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
בשעות הערב האינטרנט שלי מתחיל לזחול ושרתים במשחקי רשת מגיעים לפינגים של מעל 500 גם בסרברים ישראלים. איפה יותר הגיוני שתיהיה בעיה ,בתשתית(כבלים) או בספקית(אינטרנט זהב)?ואיך אפשר לבדוק את זה? ועוד משהו ,אם הבעיה לא תיפתר עד מחר אני מחליף את שתי החברות כנראה לבזק בינלאומי ובזק , יש המלצות אחרות אולי לספקית?או סיבה למה לא כדאי לעבור אליהם? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי ראוטר, הצלחתי להתקין אותו, הכל טוב ויפה אבל ברגע שאני מוציאה את הכבל אין אינטרנט. בבית יש אינרנט אלחוטי כי הטאבלט מצליח להתחבר ככה שהבעיה היא בהגדרות של מערכת ההפעלה. מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שידרגתי מ- 2.5 ל- 12 מגה, ואין שיפור בסטרימינג בכלל. לקחתי את YOUTUBE לדוגמא, בסרטוני HD. אני יודע מה הקטע עם אתרים מחו"ל וכל זה, אבל לא אמור להיות שיפור, אפילו הקטן ביותר?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, לא הייתי בטוח אם לפרסם כאן או בציוד הקפי. התשתית אינטרנט 12MB של HOT, ספק 012. יש לי מדפסת משולבת פקס, יש סיכוי להפעיל את הפקס דרך חיבור לראוטר או ישירות למודם של HOT??
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם. רכשתי מחשב נייח חדש, אך אבוי הוא רחוק מרחק אווירי כ-5 מטרים מהראוטר! לצערי הרעיון למשוך כבל רשת לאורך כל הסלון לא משך את חברה שלי ולכן אני צריך לרכוש כרטיס רשת אלחוטי למחשב. בעקרון המחשב ישמש לגיימינג ולכן חשוב לי מהירות טובה, סיגנל טוב וחיבור יציב. השאלה הראשונה היא usb או pci-express? השאלה השנייה מה מהבאים מומלץ (בהנחה ש-pci express הוא סבבה) 1.Edimax EW-7722in עולה כ-130 שח באלקטרה מחשבים 2.Edimax EW-7612PIN עולה כ-110 ב ksp 3. כרטיס רשת אלחוטי Linksys AE1000 USB - נמכר בבאג ב-250 שח אני גר בתל אביב ליד הסנטר ו-3 החנויות הנ"ל קרובות אליי ולכן בחרתי מהמבחר שלהן. אבל אם יש עוד המלצות אשמח לשמוע תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מודם שהוא גם ראוטר של אסוס מדגם AM 604g, בנוסף מחובר אקסספוינט בבית על מנת להגדיל את טווח הקליטה. התשתית שלי היא בזק והספק הוא בזק בינלאומי. אגב, כשאני מנסה לשים סיסמא על הרשת האלחוטית האינטרנט לא עובד במקומות מסוימים שהוא כן עבד לפני ששמתי את הסיסמא, אני אשמח אם תעזרו לי גם בזה. במחשבים הניידים והשולחניים שיש ברשותי בבית אין בעיה של חיבור לאינטרנט אלחוטי, אבל הבעיה העיקרית היא במכשירים שאין להם תמיכה בבזק ולכן אני צריך את עזרתכם פה. הבעיה היא במכשירי אפל השונים (אייפד, אייפון ואייפוד) והכי חשוב, בקונסולת ps3. הרשת האלחוטית תמיד מופיעה בסנכרון אבל כשמנסים להתחבר.. היא עובדת רק כשמתחשק לה, לעיתים רחוקות ולרוב לא מצליח להתחבר ולא עובד. אני ממש זקוק לעזרה, …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לראוטר, חשוב שיהיה N, שעובד כמו שצריך, כי אני מתשמש בסטרימיניג של 720P בבית. אני משתמש ב NETFLIX אז אם יש אפשרות להגדיר VPN בראוטר עצמו זה יהיה נהדר. ובכללי, מכשיר שיעבוד טוב בעומסים. (לא מעוניין ב TPLINK 1043ND) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה שדרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל 20 מגה, ספק בזק בינלאומי, מודם D-LINK 6740U לפני שקיבלתי את הדי לינק היה לי נטגיר והיו לי מלא בעיות בקו והסינכרון כל הזמן התבטל, ואז קיבלתי את ה DLINK הבעיה עכשיו היא שכשאני עושה בדיקת מהירות (חיבור ישר ללא ספק) אני מקבל 15 מגה הורדה ו 0.5 העלאה מה יכולה להיות הבעיה? האם אני צריך ליצור קשר עם בזק? במודם עצמו רשום שהמהירות של הקו היא: 22224/1227, כלומר הוא כן "מקבל" את המהירות שהוא צריך לקבל עזרה תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשהאינטרנט מחובר בלי הראוטר.. הוא עובד מצויין.. כשאני מחבר את הראוטר.. אני רואה במודם שכל האורות דולקים והוא תקין.. כנ"ל על הראוטר.. יש אפילו אייפי נורמלי כשאני בודק בCMD אייפי קונפיג.. אבל הוא לא נותן לי חיבור אינטרנט למרות זאת.. אני חושב שאני פשוט לא יודע להגדיר local area connection לראוטר.. מישהו יכול לעזור לי למצוא את הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תבדקו את גירסת הקושחה שמותקנת אצלכם. אצלי הגירסה האחרונה (820) גרמה לניתוקים רבים כל יום, ורק התקנה של גירסה 427 פתרה את הבעיה. http://www.tplink.com/support/download.asp?a=1&m=TL-WR1043ND
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני לא מבין מה הפקודה: switchport native vlan (מספר) עושה למתג בעצם תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנןת מתאם אינטרנט לחשמל ויש לי שלוש שאלות 1.בהתחקב בזה שאני היחידי שמחובר לאינטנרט האם אני יקבל את מלוא המהירות או שהמתאם מוריד מהמהירות? 2.האם אני יכול לשים מכשיר שתפקידו לפצל אחרי המתאם ולחבר שני מכשירים ? ואם כן כמה מכשיר כזב יאלא ? 3.מה ההבדל בין הדגמים האלא ומה כדאי לקנות? http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=9452,9619,8764,10162 אני לא בטוח מה המהירות אבל לדעתי 30 מגה אם זה ממש משנה אז אני יכול לבדוק תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים, אחד עם WINDOWS 7 HOME PREMIUM ואחד עם WINDOWS 7 STARTER ואני מעוניין להעביר קבצים ביניהם באמצעות רשת ביתית הבעיה היא שאני לא מצליח להגדיר את הרשת הביתית בWINDOWS STARTER. הגדרתי הכל טוב ויפה בPREMIUM ואפילו קיבלתי סיסמא ארוכה ומפגרת אבל כשאני מנסה לחבר את WINDOWS STARTER לרשת רשום לי שאין קבוצה ביתית בנמצא ניסיתי לעבור על כמה מדריכים (לדוגמא: http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm) אבל זה לא עזר לי הרבה מישהו יכול להסביר לי כיצד אני מגדיר רשת ביתית בWINDOWS STARTER?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לנו שני מחשבים מחוברים ע"י כבל מוצלב, ADSL בשיתוף וזה אפילו עובד, אבל, מסתבר שלא ניתן להגיע לכל אתר מהמחשב השני. מה הבעיה ? איך ניתן לפתור ? תודה חברה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
חשבתי שמהירות ההעלאה המקסימלית בארץ למשתמש הביתי היא 16KB. ובגלל זה התחברתי לכבלים לפני 4 חודשים, בגלל שמהירות ההעלאה בה היא הכי גבוהה (לפחות זה מה שחשבתי). אבל עכשיו אני סתם גלשתי באתר של הספק "אקטקום" כדי לבדוק מחירים ומצאתי את שתי החבילות האלה: מסלול חודשי: מבצע: 38.13 ש"ח לחודש למשך חצי שנה ללקוחות חדשים**. חצי שנה נוספת במחיר של 57.58 ש"ח לחודש. מחיר רגיל: 129.18 ש"ח לחודש. בכל המסלולים ניתן לקבל upload גבוה יותר: גלישה במהירות 750K/150K בתוספת של 31.13 ש"ח לחודש. גלישה במהירות 750K/214K בתוספת של 77.82 ש"ח לחודש. גלישה במהירות 750K/278K בתוספת של 108.94 ש"ח לחודש (ללקוחות עסקיים בלבד). מסלול חודשי: מבצע: 57.58 ש"ח לחודש למשך חצי שנה ללקו…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שבוע הבא אני קונה מחשב, ואז יהיו לי 3 מחשבים בבית עכשיו כרגע יש לי רשת עם כבל מוצלב עם ICS רגיל הבנתי שצריך משהו שונה לגמריי ברשת עם 3 מחשבים :ם רשת אלחוטית ? שווה משהו ? אם כן אני רוצה קצת הסברים על זה בבקשה ... דגמים וזה כמה עולה... יש העדפה למשהו שהוא לא רשת אלחוטית ? (עדיף שלא אבל בכול מקרה אני לא רוצה כבלים בכול הבית) בתודה מראש לכל העוזרים החמודים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שלום! אני עומד בפני קניה של מחשב נייד ואני מתלבט לגבי שני דגמים, שההבדל ביניהם הוא בכרטיס הרשת האלחוטית. יש לי נתב Smart Box של אורנג' שעובד גם בתקן N. המחשב הנייד ימוצב בתוך חדר ממ"ד. השאלה היא האם הסמרט בוקס הנ"ל מסוגל לחדור קירות בטון. אם כן, האם זה קשור לתקן N. ואם כן האם זה קריטי שגם כרטיס הרשת שאקנה יהיה בתקן הזה. שלוש שאלות, אם המידע לגבי הסמרט בוקס חסר אז לפחות אם מישהו יודע אם לתקן N יש השפעה על חדירת ממ"ד, וכמה זה תלוי בכרטיס שקולט את האותות. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אם אני פותח פורטים לאימיול בראוטר, והראוטר מוגדר עם Dhcp dynamic, זה יכול להפריע לתקשורת אלחוטית שיש במחשב השני שיש בו כרטיס רשת אלחוטי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב חדש וחזק מאוד (מפרט המחשב מצורף להודעה זו). אני עם מהירות אינטרנט של 40 מגה בנטוויז'ן בחיבור קווי (בדקתי באתר speedtest וקיבלתי מהירות הורדה של 37) ומשום מה זה נראה לי מוזר שאני צריך לחכות 3 שניות עד שיעלה דף פייסבוק או יוטיוב או אפילו האתר הזה ולפעמים אפילו קצת יותר מ-3 שניות. האם זה נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי מחשב נייח מחובר פיזית ל WR1043ND של TPLink. מחובר ברשת ביתית עם לפטופ (תומך N). המרחק בין הראוטר ללפטופ כ-3 מטרים. עד לא מזמן הייתי מקבל מהירות של כ 10MBite/s בשבועיים האחרונים אני לא מצליח להעביר קבצים בין המחשבים. רעיונות? דברים נוספים: שני המחשבים על Win7. לא שונה כלום בשבועיים האחרונים. הרשת מוגנת עם WPA2 ולא נפרצה. בראוטר מוגדר N/G/B משולב באפשרויות. ניסיתי להחליף ערוצים אך הבעיה מתרחשת בכולם. firmware עדכני. אשמח לעזרה. - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון: נפתר. אעשה דיאלוג עם עצמי כדי להמחיש: אני2: היי בדקת דרייברים של הלפטופ? אני1: לא, למה? זה עבד כמו שצריך עד לא מזמן. אני2: תבדוק. אני 1: טוב. בודק...... הדרייבר מ 2009 של Atheros. אני2: תעדכן אותו. אני1: …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הבעיה מוזרה קצת. יש לי שני ראוטרים פה בחדר מחשב. אחד של בזק DLINK N600. אם אני מתחבר לרשת של הראוטר הזה עם המחשב הנייד שלי אני רואה שהאיי פי של המחשב האיי פי הפנימי הוא במקרה הזה היה 10.0.0.7 ואני נכנסתי להגדרות של הראוטר ה DLINK הכנסתי את ה MAC של המחשב הנייד ואת ה איי פי של המחשב הנייד 10.0.0.7 והכל עובד בסדר. עכשיו יש לי פה בחדר במקביל ראוטר של הוט. הוטבוקס. כשהתחברתי לרשת של ההוטבוקס של הוט האיי פי של המחשב הנייד הפך ל: 192.168.1.17 ואז התחברתי עם המחשב הניד לרשת הזו של הוטבוקס הוט ואני יכול לגלוש ויש לי אינטרנט הכל בסדר. ואז נכנסתי להגדרות של הראוטר של ההוטבוקס והלכתי ל ADVANCED ואז ל FORWARD אם אני לא טועה ושם הוספתי את האיי פי של המחשב הנייד הגדרתי פורטים 8098 זה ה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך לשאול פה כמה שאלות נוביות ברמות כי אין לי טיפת מושג בתחום הזה של רשתות, אז בבקשה תסלחו לי :s05: עד עכשיו היה לנו בבית רק מחשב אחד. עכשיו אני קונה לבית עוד מחשב. איך משתפים את 2 המחשבים כך שיהיה אפשר לגלוש באינטרנט בשניהם? האם צריך לקנות ראוטר, או שכשמדובר רק ב-2 מחשבים אפשר גם בלי? האם לעשות רשת אלחוטית או לא? יש לי בבית תשתית להקמת רשת לא אלחוטית, אבל על מה אתם ממליצים? האם בכל מקרה אני צריך להוסיף כרטיס רשת למפרט המחשב החדש?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! אני מחובר דרך ראוטר לאינטרנט, וכשאני נכנס לפוקר של פייסבוק הוא נותן לי שגיאה בקיצור לא מתחבר לי לפורט 9339. ניסיתי לפתוח את הפורט בראוטר אבל זה לא עזר. יש לי ראוטר של EDIMAX. מקווה שמישהו יכול לעזור , תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי ראוטר בארה"ב לארץ ומסתבר שכל הכניסות שלו מאחורה הם RJ של רשת, ולא תואמות את כניסת הDSL שלנו בארץ מה אני יכול לעשות בקשר לזה? עריכה: אני לא מצליח להתחבר לראוטר DIR 615 הוא לא מאפשר לי להתחבר אחרי שהגדרתי אותו.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-