רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי ראוטר אלחוטי + AP להגדלה של טווח הקליטה. אני מעוניין להגדיל את הטווח עוד יותר, אבל אין לי אפשרות לשים AP נוסף (אולם גדול). ראיתי שיש כל מיני אנטנות שניתן לחבר במקום האנטנות הקיימות בראוטר / AP (שניהם של EDIMAX). ראיתי שיש כל מיני אנטנות עם עוצמות שידור 4-12 DBI האם אנטנה באמת תשפר את הקליטה ? אני חושב לשים 2 אנטנות אחת ב-AP והשניה בכרטיס רשת האלחוטי. מישהו ניסה פתרון כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב בזמן האחרון כל כמה ימים יש לי ניתוקי אינטרנט של כל הבית, הנה צילום מסך של ההגדרות של הראוטר, בזמן שזה קורה שתי הבדיקות שמסומנות בחץ הופכות ל-FAIL. היה כאן טכנאי של 012 לפני כמה ימים וביטל וקטורינג, זה היה אמור לפתור את הבעיה, אבל זה קרה לי שוב היום. מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש המלצה לראוטר משולב אלחוטי וחוטי שיחוברו אליו 3 מחשבים נייחים ו2 ניידים. שווה כבר לקחת משהו בתקן N או להסתפק בG? האם יש יותר קרינה בתקן N או שאין קשר? עד כמה הקרינה חזקה ביחס לפלאפון? זה בשביל בית רגיל 4 חדרים. מה אתם ממליצים? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראוטר: Edimax BR-6228NS מודם: D-Link DSL-2500U סוויץ': D-Link DES-1008A (יש לי כרגע 4 מחשבים מחוברים ולפעמים צריך גם לחבר עוד, ובכל מקרה החיבור ברשת הביתית יציב, ולהתחבר ישירות לראוטר בכל מקרה לא שינה כלום). לפני כשבועיים-שלושה התחלתי לשים לב לבעיות של לאגים בחיבור שבאות והולכות. בבדיקות פינגים לשרתים (לא משנה לאיזה שרת), הפינג קופץ ל-200-400 יותר מהרגיל ואפילו לפעמים מקבל request timed out. כשאני עושה tracert, אני מקבל פינג של <1ms לראוטר עצמו, אבל כבר לתחנה הראשונה מתקבל לעיתים קרובות פינג תלת ספרתי (כשבאופן תקין צריך להיות פינג באזור ה-15). לצורך ניסיון חיברתי את המודם ישירות למחשב עם חייגן והכל עבד יפה. הייתה לי את אותה בעיה בעבר, ואחרי שהחלפתי את הראוטר נפתרה הבעי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני גר ביחידת דיור ומקבל WIFI מהבעלים שגר קרוב בלפטופ יש לי קליטה טובה, הבעיה שבנייד או בסטרימר אין כמעט קליטה של WIFI איך אפשר להגביר את אות ה WIFI ? אפשר דרך הלפטופ שקולט יחסית טוב ? (אופציית החשמל לא עובדת כי זה פאזות שונות) תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תכנסו ללינק הבא: http://www.numion.com/YourSpeed/ תרדו קצת למטה ותראו Measure your speed to websites in: תלחצו שם send בלי לשנות כלום!!!! ותכתבו מה יצא לכם אם אתם על כבלים תכתבו באיזה חבילה אתם באיזה ספק אינטרנט ובאיזה חברת חבלים ואם זה איידייאסאל תחתבו ספק אינטרנט... אל תחרבשו פה שטויות זה צריך להיות אמיתי... אני למשל בערוצי זהב והספק הוא 012 החבילה שלי היא 750 קילובייט ויצא לי: Throughput (2) 31877 Bps bytes per second Modem speed 255 kbps kilobits per second וזה אם רדיו winamp אם מוזיקה באיכות טובה..
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם לכם יש גם בעיות של לאגים ותקיעות במשחקי רשת למרות שיש ניתוב "חרטא ברטא גיימר"? משהו מדהים החברה הזאת העיקר כסף לוקחים בזמן ותמורה אין!!!!!!!!! תשתית: בזק/20 מגה ספק:נזקבינלאומי/20 מגה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תענו ברצינות לפי זה אני מתכוון להחתר לאחד הספקים למה יש לי בעיות עם 012 (לא מרוצה)! אם אפשר לציין גם סיבה לכך שבחרתם את הספק שבחרתם אז תציינו תודה מראש grainy
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר שיוכל לשדר ממקום אחד לכל הטלויזיות בבית ברשת. המחשב צריך להיות מבוסס ווינדוס. יש דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מה קורה אנשים, לאחרונה התחילו לי קפיצות בפינג וזה מונע ממני לשחק ולהנות מהמחשב, ניסיתי אלף ואחד דברים בניסיון לתקן את זה ושום דבר לא עובד. יש ברשותי מיני פייברבוקס של הוט, חשוב לציין שהבעיה לא הייתה קיימת היא התחילה לאחרונה, מחובר דרך כבל ETHERNET. ניסיתי לדבר עם הוט אבל אתם יודעים מה התשובות שלהם בנוגע לדברים האלה, זה כבר מעבר ליכולת שלהם לעזור. שאני מריץ בדיקה בcmd על השרת של גוגל, הפינג עומד על 65-70 אבל מידי כמה שניות יש קפיצה ל130-3000 פינג. איך אני פותר את הבעיה הזאת? תודה רבה לעוזרים מעריך מאוד!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לשום שרת או ל KAD. הורדתי גירסה אחרת של אימיול ועידכנתי את ה SERVER.MET - עדיין לא עזר ואני מקבל TIME OUT ולא מצליח להתחבר לשרתים.. ה NOD 32 כבוי, כנ"ל הפיירוול של XP. עריכה: שכחתי להוסיף שניסיתי להחליף IP ולא עזר. כמו כן המחשב לא מחובר ברשת לעוד מחשבים. מערכת ההפעלה שלי היא XP SP2 עם כל העידכונים האחרונים. עדכון: נכנסתי עכשיו להגדרות של האימיול ולחצתי על הכפתור TEST PORTS בדיקת ה TCP הראתה V אבל הUDP הראתה X אין לי פיירוול, אין ראוטר, אנטי וירוס כבוי ואין מה שיכול למנוע ממני מלהתחבר, חוץ מהעילגים ב-012. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שהקרינה לא אמורה להיות מזיקה במיוחד, אבל עדיין בבית בו נמצאת תינוקת כל היום ואילו המחשב הנייד חוזר מהעבודה רק בשעות הלילה, אני חושב שמיותר שה-WIFI יעבוד רצוף. בדקתי אופציה לרשת על גבי חשמל וזה נראה לי די מסורבל (אם כי המדריך באתר הוא די ממזמן) ושמעתי שיש ראוטרים שניתן לכבות את ה-WIFI בלחיצת כפתור, בשונה מרובם שיש לנטרל אותו דרך כניסה להגדרות במחשב. בקיצור מעוניין לדעת אם באמת קיים אילו סוגים ומה מומלץ במחיר סביר (אני מניח שסביב ה-300 ש"ח). תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי אינטרנט adsl ומודם alcatel speedtouch. אני רוצה ליצור רשת בין שני המחשבים ככה שלא תהיה תלות ביניהם לצורך חיבור לאינטרנט. שמעתי שאפשר במקום לקנות ראוטר, להפוך את המודם לראוטר בעזרת switch. השאלה היא האם זה נכון? אם כן האם אני יכול לחבר את המחשבים למודם בעזרת כבל רשת לא מוצלב? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים: אחד מחובר ישירות לראוטר של בזק, ועוד 3 מתחברים אלחוטית. אני שוקל לרכוש צמד מתאמים בשביל חדר שמשום מה הקליטה בו מחורבנת. לפי מה שהבנתי, מתאם אחד יתחבר לראוטר (באחד מ4 החיבורים הפיזיים), והמתאם השני יתחבר בחדר הבעייתי. כמה שאלות: האם כל מתאם מקבל כתובת IP משלו, או שהוא נשאר "חסר זהות" עד שהוא מזהה מחשב בקצה? המתאמים מתאימים לרשת בזק וגם של הוט? (שוקל לעבור תשתית בזמן הקרוב) האם חובה לרכוש מתאמים מאותה חברה/דגם בשביל שיתקשרו ביניהם? איזה חברה/דגם מומלץ לקנות? (רוב הזמן אני לא מעביר מידע בין המחשבים, מחפש רק יציאה לאינטרנט) יש עוד משהו שכדאי לדעת לפני רכישה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מוסר את הראוטר שלי לאחותי שמחוברת בהוט ויש לי על הראוטר עכשיו את ה-DD-WRT (לי זה עבד עם בזק) האם כדאי לי להתקין את הקושחה המקורית על הנתב או לשדרג ל-DD-WRT שעובדת עם L2TP ? (כרגע הגרסה שמותקנת לא תומכת ב-L2TP) אגב איך הכלל אפשר להתקין בחזרה את הקושחה המקורית על הראוטר ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב בחלק אחד בבית, BOXTV(אנדרואיד) בחלק אחר של הבית (רחוק) אני מעוניין לשתף תיקיה מהמחשב אליו, באמצעות כבל אינטרנט זה אפשרי? איך בדיוק עושים זאת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש כרטיס רשת הכי פשוט שאפשר וזול לטווח רחוק במיוחד, אין צורך בתקן הn היות ואין אותו לשכנים שלי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב חדש וחזק מאוד (מפרט המחשב מצורף להודעה זו). אני עם מהירות אינטרנט של 40 מגה בנטוויז'ן בחיבור קווי (בדקתי באתר speedtest וקיבלתי מהירות הורדה של 37) ומשום מה זה נראה לי מוזר שאני צריך לחכות 3 שניות עד שיעלה דף פייסבוק או יוטיוב או אפילו האתר הזה ולפעמים אפילו קצת יותר מ-3 שניות. האם זה נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני מנסה להכנס לראוטר של בזק ב ssh... מישהו יודע מה הסיסמא?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי דיסק ואני לא מוצא את הדריבר להורדה למערכת וינדוס 7. edimax br-6216 דריבר לאינטרנט אלחוטי תודה רבה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שלום מנסה להקים רשת ביתית בין 3 מחשבים - 2 עם VISTA ULTIMATE ואחד עם XP PROFESSIONAL SP 3. קיימת רשת בין 2 המחשבים ב- VISTA ועכשיו הוספתי מחשב שלישי עם XP ואני לא מסתדר עם הפעלת הרשת עד היום המחשב שלי היה הראשי ועליו מרוכז כל המידע ששיתפתי עם המחשב השני בויסטה... מכיוון שהחלטתי לחסוך קצת בחשמל אני יהפוך את המחשב השלישי (XP) שבו ירוכז כל המידע (מחשב ATOM) וההורדות/העלאות. תודה רבה לעוזרים...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
על רקע ההכרזה של חברת Quantenna, עליה כתבתי שלשום, מכריזה Broadcom על רכיבי AC התומכים ב-6 אנטנות ומגיעים למהירות של 3.2Gbps. ההבדל בין שתי ההכרזות הוא שהרכיבים החדשים של Broadcom זמינים כבר כרגע והחברות ASUS, נטגיר ו-Belkin (חברת האם של Linksys) כבר רמזו על כך שנתבים הכוללים אותם יהיו זמינים לקראת סוף השנה (2014). כפי שכתבתי אתמול ההכרזה זו מדגישה, פעם נוספת, את ההמרכזיות של תקן AC בתחום הנתבים ומוכיחה שהפער בין הקיים בישראל לצוי בעולם רק הולך וגדל. http://www.netcheif.com/blog/?p=5059 http://www.broadcom.com/press/release.php?id=s840231
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי את המייל המפרט את תנאי עדכון החבילה : "@ גלישה ללא הגבלת זמן במהירות של עד 4.00 מס''ש קצב הורדה ו- 800 קס''ש קצב העלאה בהיקף העברת נתונים(הורדה והעלאה) של עד 65 ג'יגה בייט (GB) בחודש שירות ("מסגרת החבילה")." מה זה ההגבלה הזאת להעברת נתונים, אף פעם לא ראיתי את זה, זה לא הופיע בחבילה הקודמת ולא אמרו לי כלום בעניין. אני לבטח מוריד יותר. מישהו אחר נתקל בזה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ברשת ואודה אם תוכלו לעזור לי, יש לי בית עם מודם HOT (תשתית+ספק הוט 100MB) כאשר בבית יש ממד ו2 קומות, בממד ובקומה למעלה משתמשים עיקריים ברשת, יש לי כרגע ראוטר מאוד ותיק שאליו מחובר המודם והוא זה שמשדר את הרשת ובקומה למעלה מאריך טווח פשוט שמחובר לחשמל של TPLINK, המודם של הוט למרות שיכול להיות ראוטר מוגדר כרגע רק כמודם כי הוא חלש ממנו בטווח, הראוטר שלי הוא EDIMAX BR6504N, עברתי הרבה עם הרשת הזאת, החל מכרטיסי רשת MIMO וגם פעם חיברתי ראוטר כaccess point עד שהוא התפגר, אני חייב פתרון רשת חדש, כרגע לממד אני מחבר בחוט בדרך לא דרך בשביל לקבל שם מהירות סבירה, אני בטוח שב2016 יש ראוטרים שמסוגלים ליותר, מה הייתם ממליצים? ואיך לשדר גם לקומה למ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את ה- airport extreme base station של Apple. http://www.apple.com/airportextreme/ למיטב הבנתי זה רק ראוטר חזק. בלי מודם. לי כרגע יש DLINK של בזק שהוא משמש כראוטר+מודם. האם ישנה אפשרות לחבר אליו את הairport extreme או שעלי לקנות מודם. הבנתי שאפשר להגדיר DHTCP או משהו כזה אבל אני לא מבין איך עושים את זה. אשמח לקבל המלצות לגבי מודם במידה ועלי לקנות אחד. נכון להיום אני גולש במהירות של 5MB אבל שוקל לעבור ל10MB. תודה, יונתן. jon200y@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-