רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום, בקרוב אני מחדש חבילת גלישה (כרגע אני ב-HOT). בבזק הציעו לי עבור 10MB מחיר ממצוע של 70 ש"ח לחודש עם התחייבות לשנה (כולל התקנה וקו לייט). ב- HOT הציעו לחברי (ואני מתכנן לבקש זאת עבורי במידה וזה יהיה רלוונטי - תלוי בתשובתכם) 12MB במחיר 60 ש"ח לחודש עם התחייבות לשנה. מה עדיף מבחינת איכות הגלישה ? בנוסף, כרגע אני משתמש בספקית 013. האם הם טובים או רצוי להחליפם ? אני משתמש בנתב Edimax BR-6216MG . האם הוא יעבוד טוב עם מהירויות אלו ? בברכה, אייל
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה של קליטה של הרשת האלחוטית שלי בבית.. יש לי שלושה מחשבים שניים בחדרים סמוכים ואחד בממד שבצידו השני של הבית. יש לי שני ראוטרים של בזק בבית מדגם Seimens sl-141 ואחד מהם סתם יושב בבית ולא מחובר. רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בראוטר הנוסף כמגבר אות עבור הממד כך שתהיה לי קליטה גם שם.. תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
What do I have to do in order to fix this?! I've already tried to configure the RWIN settings & the MTU, and nothing...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריכה המלצה לכ.רשת אמין וחזק (לא משנה לי איך הוא מתחבר), כי הראוטר רחוק ממני ואני ממש זקוקה לקשר יציב ככל האפשר.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מצליח להגיע למסך ההגדרות של הראוטר אני לוחץ 10.0.0.138 המחשב חושב וחושב ופשוט לא מגיע למסך.. עשיתי ריסט לראוטר ועדיין לא עובד, צריך עזרה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
HPNA זה רשת על גבי תשתית הטלפון, ויש את זה לבעל בית בדירה שאני שוכר בזק רוצים 350 עבור 2 מתאמים חדשים. יש למישהו אולי מתאים אפילו ישן ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר אינספור המלצות ברחבי האינטרנט על הנתב - TP-Link TL-WR1043ND החלטתי לקנות אותו. אני אישית עברתי מ-Edimax ופשוט מאוכזב ובגדול. עברתי אליו בגלל שהאדימקס לא היה עומד תחת העומס והיה קורס ודורש אתחול. מסתבר שה- TP-Link לא רק שהוא לא עומד בעומס הוא פשוט קורס הרבה לפני, פשוט אכזבה. מספיק לפתוח את הטורנט ולהוריד 3-4 קבצים במקביל ותוך דקות הרשת האלחוטית נופלת: קישורית מוגבלת\חסרה, אי אפשר להתחבר לרשת האלחוטית. הגבלתי את מספר החיבורים לטורנט ל-100 ועדין התופעה חוזרת על עצמה. חשוב לציין שזה אחרי החלפה של נתב בחדש מהשקית בגלל בעיות אחרות שהיו. האם יש פתרון סגנון יצרן? כדאי לצרוב קושחה של DD-WRT? האם היא מבטלת את האחריות? זו הגרסא אשר מעודכנת בנתב: Firmware Version: 3.13.12 Build …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר ראוטר לרשת של הוט שיש לי בבית, אחד מאלה - https://ksp.co.il/?uin=36629&select=.263..264. https://ksp.co.il/?uin=45053&select=.263..264. ואני רוצה לדעת האם אני יכול להשתמש רק בראוטר החדש כראוטר שישדר WIFI אבל בו זמנית להשאיר את היכולות הקיימות של הFIBER BOX - הקלטה מכל החדרים, שימוש בממירים בשאר הבית כ-מגדילי טווח (אני תוהה אם זה אפשרי, כיוון שהם מגדילים את הטווח של הFIBER ולא יודע אם הם "ידעו" להגדיל טווח של ראוטר אחר), ואני תוהה האם גם המודם ששמו לי אחד החדרים ימשיך לעבוד אם אני אשתמש בראוטר אחר, בנוסף לזה, אני משתמש בממיר אחד גם כ-מודם לסטרימר. מישהו יודע האם כל היכולות האלו יישמרו אם אני…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להתקין בבית אינטרנט במהירות הכי גבוהה שניתן (100MB לפי מה שאני מכיר). מה הם התשתית והספק המומלצים על מנת לקבל את מהירויות ההעלאה וההורדה הטובות ביותר? ישמש גם לצרכים אישיים וגם לצרכי עבודה עם חו"ל. כעיקרון העבודה תתבצע עם חיבור חוטי וכל שאר הצרכים בחיבור אלחוטי. תודה מראש לכל המומחים וערב טוב.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני שוקל אם לקחת מודם חדש מבזק... אני כעת במהירות 10MB, אך נראה לי קצת מצחיק שבפעם הבאה שאשדרג את המהירות, אצטרך לקנות מודם חדש מתאים VDSL. לכן רציתי לדעת, אם אני לוקח מודם VDSL (או שיכול להיות שבזק בכלל לא יתנו לי מודם כזה עם 10MB) הוא יתאים למהירות גלישה שלי היום? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
hot box fast 3284 תומך ב 1 gigabyte? מנסה להסרים סרטי 4K בגודל 50 GB מהמחשב לטלוויזיה ברשת קווית והכל מקרטע. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני לקוח של ברק וברשותי חבילת אינטרנט בכבלים 1.5 מגה/ 128 ק"ב. אני מעוניין לשדרג את החבילה משתי סיבות: 1. האצת מהירות Download (לא חובה, אני יכול להסתפק במהירות הנוכחית) 2. האצת מהירות Upload האצת מהירות ה Upload הינה בעיקר על מנת לאפשר עבודה עם Emule ותוכנות שיתוף במקביל לעבודה רגילה על המחשב מה שכרגע עם החבילה הנוכחית לא מתאפשר לי. (האם העלאת קצב ה Upload תפתור לי את הבעיה בכלל??) הוצעו לי כמה חבילות ע"י נציג ברק 013 (המחירים כוללים כבר את התשלום לחברת הכבלים) : 1. חבילת 3.0 מגה / 150 ק"ב - 128 ש"ח לחודש. 2. חבילת 1.5 מגה /256 ק"ב - במחיר של 108 ש"ח לחודש. 3. חבילת 1.5 מגה/ 512 ק"ב -במחיר של 123 ש"ח לחודש. איזו חבילה לדעתכם תענה על צרכיי בצורה הטובה ביות…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לאחרונה הופיע אצלי בעיה מוזרה מאוד. לאחר שהייתה לי בעיה עם היוטורנט שהיה דופק את הWDS ומשבית את האינטרנט בכל הבית ליום שלם(עכשיו זה יותר נדיר בגלל שינוי קושחה). הבעיה עכשיו היא, שלאחר מספר שעות שהיוטרנט פתוח, רק אותו מחשב לא מצליח להתחבר לאינטרנט בכלל. זה משגע אותי.. כל פעם שאני יוצא מהבית בבוקר וחוזר בערב, אני מוצא מחשב מושבת וצריך לעשות ריסטרט.. אשמח לעצות.. שנה טוב, אור.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כרגע אני עם EDIMAX 6524N ואני סובל איתו מהרגע הראשון. לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות של מהירות עיבוד פקטים ומה לא, לכן אני מחפש ראוטר חדש שיעשה עבודה טובה יותר מכל בחינה כולל עוצמת השידור אני זוכר שה TP-Link WR1043ND נחשב למומלץ עכשיו ראיתי שיש אותו דגם רק חדש יותר(http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5330) ורציתי לדעת אם הוא מומלץ או שיש משהו עדיף
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף למקום עבודתי ראוטר אלחוטי. היות שהמקום הינו מעין קמפוס בעל מספר בניינים אני מעוניין בראוטר שיספק לי עוצמת שידור גבוהה ככל האפשר. אני אשתמש בו למספר נייידים ולPDAים המשתמשים בתקן B\G. אשמח להמלצות. תקציב פתוח כרגע היות שזה על חשבון העבודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מודם Alcatel SpeedTouch 510 v4.2.3 שמעתי שאפשר לעשות כך שהאינטרנט יהיה מחובר אוטומטית עם הדלקת המחשב ללא צורך בחייגן של הווינדוס. יש למישו מושג איך עושים את זה או איפה אפשר לברר? תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! לקחתי מבזק (לצערי) את הראוטר החדש שלהם של d-link 2760u והוא עושה לי קצת בעיות עם המסנג'ר שלי. מה שקורה זה שלפעמים יש הודעות שפשוט לא מגיעות או לא נשלחות.. וזה קורה בכל המחשבים בבית ורק עם הראוטר הזה.. (עם הישן שלי זה לא קורה) עכשיו כמובן שהתמיכה של בזק ברשתות עולה עוד כסף, והם לא מוכנים לקחת את הראוטר בחזרה אני באמת לא יודע מה לעשות, מי שיודע איך אפשר לסדר את זה, אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החל מהיום מחוייבים ה-ISP לספק ללקוחות הנוטשים אותם שירות ניידות בדואר האלקטרוני. ה-ISP הננטש מחוייב לספק ללקוח שירות "עקוב אחרי" לכתובת הדואר החדשה שלו למשך חצי שנה. על ידי כך יתאפשר ללקוח להודיע לגורמים אליהם הוא קשור בדוא"ל על כתובתו החדשה. הפרסום המלא בהודעת המשרד: http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/9/2379.pdf
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב ALL IN ONE של סוני שקניתי לפני 5 שנים בערך דגם Motherboard Name Sony SVL24145CXB וה WIFI שלו אם אני לא טועה לא תומך ב AC, הייתי רוצה לשדרג לאחד יותר מהיר ומתקדם. האם אפשרי להזמין כרטיס רשת כזה ולהחליף בקיים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי ראוטר DLINK של בזק. אני עם WINDOWS 7 ומשתמשת ב-GOOGLE APPS. מאז שהתחלתי לעבוד עם הראוטר יש בעיה עם ה-GMAIL NOTIFIER (כל NOTIFIER שהוא, לא NOTIFIER ספציפי). הבעיה שה-NOTIFIER לא עושה REFRESH למצב המייל. או שהוא נתקע על CHECKING MAIL, אומר שאין מייל חדש בזמן שיש, ואם הוא רואה שיש מייל חדש, גם אחרי שאני קוראת את המייל התצוגה לא מתעדכנת. כאמור, הבעיה לא הייתה קיימת לפני שהתחלתי לעבוד עם הראוטר. בנוסף הייתה בעיה שכשהייתי גולשת באתרים, מדי פעם האתר לא נפתח וכשעשיתי REFRESH זה הסתדר וחוזר חלילה. אז התקשרתי לבזק ולספק שלי - בב"ל. בזק אמרו להגדיר בכרטיס רשת 10mbps full duplex ובב"ל אמרו להגדיר שרתי DNS בכרטיס רשת באופן ידני. זה עזר לבעיה של האתרים אבל לא לבעיה של ה-GMAIL. א…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו מוזר קורה לי בגלישה ביומיים האחרונים למרות שלא התקנתי/הסרתי שום תוכנה מהמחשב. אני מחובר דרך "ברק" וכבלים במהירות 750. כאשר אני פותח את המחשב החייגן מתחבר לרשת אך אז המהירות דיי איטית (כפי שרואים בתצלום שצירפתי) לפני כמה ימים המהירות הייתה יותר מהירה. האם קיימת דרך לגרום לשינוי בהגדרות של הנתב(אם קיים דבר כזה) להפוך את החיבור למהיר יותר? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כבר המון זמן אני סובל מבעיה בראפידשייר כאשר אני מוריד דברים במשך כמה שעות (חיבור של 10 מגה אז זה כמה ג'יגות) פתאום ההורדה מפסיקה (ב FLASHGET סימני שאלה וב IDM גם לא עובד) ואני גם לא מצליח להכנס לאתר בשום דרך.בדקתי אם זה הראוטר שלא עומד בעומס החיבורים וזאת לא הבעיה. עכשיו כשניסיתי להכנס לאתר דרך PROXY כן הצלחתי. האם ייתכן שבעצם הוט או 014 (למרות שאני ב MPLS ) הם אלו שאחראים לבעיה הזו?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע באקוונט, בADSL, בחבילת 1.5, ואני ממש לא מרוצה. המהירות בארץ מגיעה ל196KiloByte בלי בעיות (המקסימום) אבל בחו"ל לעומת זאת, אני בלחץ מגיע ל30. אז אני רוצה לדעת מה אתם - טובי אנשי החומרה של מדינת ישראל( ) ממליצים לי לעשות עכשיו, בתום החודש (כאשר אפשר לעזוב רק ביום הראשון והאחרון של כל חודש).
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני תהיתי לגבי המהירות אינטרנט. יש לי 10 מגה בבזק בינלאומי וגם שאני מוריד על מהירות מקסימום נגיד מFileFlyer אז זה אומר 1.2 mbps. עכשיו איך זה יכול להיות אם החבילה זה 10 מגה? לא הייתי אמור להוריד על 10 mbps? וגם לפני שהיה לי 10 מגה היה לי 5 מגה והייתי מוריד על 600 kbps וכו', אז לא הייתי אמור להוריד על 5 mbps? תודה למי שיביא הסבר
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני ששני מחשבים יחוברו בו זמנית לאניטרנט דרך הadsl מבלי שאחד ישפיע על השני כי יש איזה קטע שמחשב שמחובר דרך מחשב אחר אז אם המחשב בראשי מתכבה אז האניטרנט בשני מתנתק או משהו כזה .
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-