רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
מי שמחובר אליהם, יש בעיות מיוחדות איתם? כי הבנתי שבמהירות הם בסדר גמור.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב ראשי בסלון אליו אני מעוניין לחבר מחשב נייד ובנוסף ברשת במרחק של כבערך 10-15 מטר אקסבוקס... עכשיו אני מעוניין לדעת במה הדרך הכי זולה וטובה לעשות זאת... לאקסבוקס ישנו דבר כזה http://www.amazon.com/gp/product/B0002M4HXC/sr=8-2/qid=1142771441/ref=sr_1_2/103-4836093-9005449?%5Fencoding=UTF8 מה דעתכם? מה הדרך הזולה ביותר לעשות זאת? יש צורך בנתב? ומה הדרך הבטוחה ביותר לאבטח רשת שכזאת אני זקוק לאבטחה מקסימלית עקב מידע רגיש שיש על המחשב הנייד.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תבדקו את גירסת הקושחה שמותקנת אצלכם. אצלי הגירסה האחרונה (820) גרמה לניתוקים רבים כל יום, ורק התקנה של גירסה 427 פתרה את הבעיה. http://www.tplink.com/support/download.asp?a=1&m=TL-WR1043ND
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי... יש לי ראוטר שמתחבר באינטרנט אלחוטי ולפני בערך חצי שנה קנינו עוד מחשב לבית איך שהמחשב הותקן עם וינדוס והכל... נכנסתי ל my network connections וראיתי את המחשב השני (זה היה הדדי) בקיצור.. אחרי כמה זמן פתאום אני לא רואה את המחשב השני!! וניסיתי הכל - ניסיתי לעשות התקנה של רשת ביתית וכל השטויות וכלום לא עובד יש עצות? תודה אגב הכרטיס רשת שלי זה: Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC ועל הראוטר שלי כתוב: FBR-1418TX 1W, 4L Broadband Router
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מחשבים 1- מחובר ב ADSL 2- מחובר באמצעות כבל רשת מוצלב למחשב הראשון ומקבל הכל עובד טוב ויפה אין שום בעיה אני מבצע המון פעמים שליטה מרחוק על המחשב ה -2- שנימצא בחדר אחר . כתובת ה IP שלו משתנה לאחר כיבוי והדלקה לכן אני צריך לגשת אליו פיזית ולראות איזו כתובת הוא קיבל איך אני יכול האמצעות המחשב הראשי -1- לדעת מה כתובת ה IP של המחשב ה -2- ?????? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ראיתי באיזה אתר שהמודם החדש שבזק סטור מוכרים (הסמסונג) אז שהוא נקרא: Samsung ADSL AHT-E300 ADSL Router עכשיו שאלתי היא מה זה הראוטר בסוף זה אומר שהוא מתפקד גם כראוטר? ואם כן אז איך אני עושה שהוא יהיה ראוטר?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי ראוטר של boardcom t182 ב012 והייתי רוצה להשתדרג. מחפש ראוטר שיכול לשדר גם בתדר 5ghz בתקציב עד 700 שקלים. אשמח להמלצות :)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מודם סלולרי של סלקום, ואני מעוניין לחלוק את החיבור שלו עם שאר המחשבים בבית (במקום לעשות שימוש ב-ad hoc). אני אשמח אם מישהו שיש לו את נתב הזה ומודם סלולרי יחווה את דעתו על הנתב הזה. (יציבות, תמיכה במודמים הסלולרים..) http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=312&pl1_id=3&pl2_id=18 נא למחוק את ההודעה הזאת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486696.0
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיית קליטה בחדר ברשת האלחוטית. חיברתי את המחשב שלי עם מתאם רשת חשמל וזה פתר בעיה אחת, אבל יש לי מחשב נייד וגם סמארטפון אז עדיין יש בעיה. לפני חודש קניתי את הרפיטר הזה מאיביי: http://www.ebay.com/itm/120966057487?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 במטרה לשפר את איכות הקליטה (שמעתי ששימוש ברפיטר גם מוריד את המהירות בחצי, אבל היות שרוב השימוש הוא גלישה באינטרנט זה לא ממש חשוב) יש מן SETUP כזה שמגדיר הכל לבד בערך, אבל הוא הופך את הרפיטר ל AP חדש, עם SSID חדש (אני רוצה לשמור על אותו SSID) אני יכול להשאיר את זה במצב הזה ולשנות את השם ל SSID של הבית? לא תהיה איזו התנגשות? בכל מקרה, יש גם אופציה להוריד את האפשרות ל AP ושהוא יהיה רק REPEATER, אז זה…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כתבה על השוואת תשתיות של הוט ובזק. היתה לאחרונה כתבה כזאת באתר אבל בה היתה השוואה של ספקים (HOTnet ובזק בינלאומי) על תשתית הוט. מישהו נתקל במשהו כזה? בתודה, עובד.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
What do I have to do in order to fix this?! I've already tried to configure the RWIN settings & the MTU, and nothing...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי השאלה פשוטה, כמו בנושא: מחשב (נייד) עם כרטיס רשת אלחוטית אחד ווינדוז 7 יש לי שתי רשתות אלחוטיות בבית אחת של האינטרנט השנייה של מספר פריטים קיימת אופצייה להתחבר לשתי הרשתות דרך כרטיס רשת אחד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר שיוכל לשדר ממקום אחד לכל הטלויזיות בבית ברשת. המחשב צריך להיות מבוסס ווינדוס. יש דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
להגדיל את מהירות הגלישה בחינם!!! לגולשים בקו רגיל ולגולשים בחיבור מהיר. התוכנה ניתנת להורדה בחינם באתר: MiniSpeed.4t.com
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים אני עומד ליפני רכישת מחשב חדש דרך פלונטר, ובכך מספר המחשבים בבית יעלה לשלושה. החלטנו להשקיע ברשת אלחוטית (עכשיו שני המחשבים מחוברים עם כבל ישירות)... לאחר התיעצות עם אדם מבין עניין, הוחלט ללכת על נתב הWRT54G של לינקסיס. חיפשתי קצת המלצות בפורום אבל לא מצאתי מידע מועיל למדי בנושא, למעט העובדה שקיימת בעיה בגירסת החומרה מס' 5 של הנתב הזה.... שלחתי מייל לפלונטר בשאלה מה הגירסה הנמכרת בחנות אך הם ענו ש"אין להם מושג", מיפני שהם מביאים את זה מהיבואן לפי הזמנה ואין דרך לדעת... טוב.. בקיצר, מה אתם מייעצים? האם יש בקטלוג שלהם אפשרות יותר בטוחה (במחיר לא גבוה יותר)? ואיזה זוג כרטיסי רשת אתם ממליצים? חשבתי ללכת על שני OVISLINK כי הTRENDNET ב88 ש"ח עובד ב .11b ולא 1…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר אלחוטי + AP להגדלה של טווח הקליטה. אני מעוניין להגדיל את הטווח עוד יותר, אבל אין לי אפשרות לשים AP נוסף (אולם גדול). ראיתי שיש כל מיני אנטנות שניתן לחבר במקום האנטנות הקיימות בראוטר / AP (שניהם של EDIMAX). ראיתי שיש כל מיני אנטנות עם עוצמות שידור 4-12 DBI האם אנטנה באמת תשפר את הקליטה ? אני חושב לשים 2 אנטנות אחת ב-AP והשניה בכרטיס רשת האלחוטי. מישהו ניסה פתרון כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לנו שני מחשבים מחוברים ע"י כבל מוצלב, ADSL בשיתוף וזה אפילו עובד, אבל, מסתבר שלא ניתן להגיע לכל אתר מהמחשב השני. מה הבעיה ? איך ניתן לפתור ? תודה חברה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! יש לי שאלה... יש למישהו מושג באיזה חנות בארץ יש אפשרות למצוא כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI-E? אשמח אם תוכלו לשלוח לינק לחנות... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי את הנתב הנ"ל שנתיים וחצי בערך. לרוב הוא סבבה לגמרי. אליו מחוברים שני מחשבים: שולחני מחובר עם כבל ונייד שמתחבר אלחוטי. לפני כחודש התחילו אצלינו ניתוקים ברשת האלחוטית בלבד - כל כמה דקות החיבור האלחוטי מתנתק לכמה שניות וחוזר. בזמן גלישה, כשהמחשב קרוב כ-2 ס"מ לראוטר וגם כשהוא בצד השני של הבית. בקיצור, המצב לא משהו. בזמן הניתוק יש לציין שהחיבור החוטי עובד כרגיל וכך אנחנו עובדים עם המחשב הנייד לאחרונה - מחובר בכבל לראוטר. בנוסף, כשמחשב הנייד מטייל בעיר, או באוניברסיטה, החיבור האלחוטי יציב כמו לוחם סקוטי עתיק. עדכנתי קושחה לגרסה החדשה ביותר שיש, שיניתי את מספר הערוצים מברירת המחדל שהיתה לי בהתחלה (נדמה לי 7) ל-6/10/11 ולא היה שום שינוי. אפילו עשיתי לו ריסט!…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 2 מגה ב013 ומודם HomePortal 1800HG ויש לי שתי בעיות : 1. כשאני נכנס אל האי פי של הראוטר [http://192.168.1.254] לא מופיע לי טקסט, כלומר, זה נכנס לדף אך אי אפשר לבצע שום פעולה ולא רואים שמות של תפריטים או בכלל, תפריטים. 2. הגלישה באינטרנט אקספלורר ממש איטית! ביטלתי כל פיירואל קיים אך הגלישה עדיין איטית. בניגוד לגלישה, ההורדה מהירה מאוד [מעל 260KB\S] איך אני פותר את הבעיות האלו? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני משתמש בפקודה getmac ב CMD כדי להוציא כתובת mac של כרטיס רשת על מחשב אחר. הבעיה היא שאני מקבל שגיאה. למשל, אם אני מכניס את הפקודה הבאה : getmac /s mycomputer /u user1 /p password אני מקבל את השגיאה הבאה : ERROR: The RPC server is unavailable. מה זה בדיוק שרות RPC ואיך אני פותר את הבעיה? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הצטרפתי לבזק בינ"ל וקיבלתי שירות של SAFENET. אני כמובן לא צריך אותו, ומכאן מגיעה השאלה האם הוא משפיע עליי בצורה כלשהי ויש לבקש להסיר אותו או שהוא סטטי ולא מזיק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך המלצה על AP (אפשרי גם ראוטר שיתפרק כAP) שיחובר בקווי לנתב. צריך אפשר ל 2 יציאות למחשבים שמריצים KODI וכמובן WIFI. אגב רץ על רשת של הוט מה אומרים על הדגם הבא? http://he.aliexpress.com/item/English-Version-Tenda-Router-N313-300m-3-Aerial-Wireless-Router-Ethernet-Cable-Wifi-Repeater-Range-Broadband/32257065841.html יש לו המלצות לא רעות בכלל..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי את הנייח לנייד בכבל lan, הנייד משתמש ב - wifi מהאנטרנט של הבית כמובן. מדי פעם אני מקבל בנייח הודעת שגיאה שלאחר מכן מתנתק האנטרנט, השגיאה אומרת שיש התנגשות של אותה כתובת ip בשני מחשבים שונים. אני מקווה שלא טעיתי בהבנה של השגיאה. השאלה היא, איך אני מגדיר IP שונה לנייח? השתמשתי במדריך הבא: http://windows.microsoft.com/he-IL/windows-vista/Change-TCP-IP-settings אם אלו הפעולות שעליי לבצע, איך אני יודע איזה IP/subnet/default לכתוב? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עברתי השבוע ל8 מגה - ספקית בזק בין לאומי. בינתיים לא הצלחתי לעבור את ה230K גם כשאני מוריד 5 טורנטים עם המון סידרים מTL. ואני לא מצליח להעלות במעל 20, גם בטורנט שאני עושה רק סידינג. גם בלהעביר במסנג'ר. אני מפספס פה משהו?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-