רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
עשיתי אתמול אינטרנט מהיר של מת"ב 750K הספקית היא נטוויז'ן. הם אמרו לי להתחבר עם חייגן.. עם שם משתמש וססמא .. יש אפשרות לבטל את החייגן ולעשות כמו שפעם היה שהאינטרנט כל הזמן מחובר? התקשרתי אליהם הם אמרו שעכשיו עוברים לחייגנים אז אי אפשר אבל מי שעשה לפני המעבר אין לו חייגן! אז יש דרך? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי מחקרי הגוגל, כל אתר עשירי "נגוע". הנה החדשה : http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/6645895.stm
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תבדקו את גירסת הקושחה שמותקנת אצלכם. אצלי הגירסה האחרונה (820) גרמה לניתוקים רבים כל יום, ורק התקנה של גירסה 427 פתרה את הבעיה. http://www.tplink.com/support/download.asp?a=1&m=TL-WR1043ND
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה לכל העונים!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחברתי לאקספון וקניתי את הנתב. רציתי לשאול איך אני מעביר פורטים בשביל השירות duckdns.org? מכירים איזשהו מדריך שמסביר איך עושים את זה? כי על פנב זה נראה מסובך בנתב הזה. האם צריך להגדיר לפני זה דברים אחרים? איזה סיבוך.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אם אני פותח פורטים לאימיול בראוטר, והראוטר מוגדר עם Dhcp dynamic, זה יכול להפריע לתקשורת אלחוטית שיש במחשב השני שיש בו כרטיס רשת אלחוטי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שבוע הבא אני קונה מחשב, ואז יהיו לי 3 מחשבים בבית עכשיו כרגע יש לי רשת עם כבל מוצלב עם ICS רגיל הבנתי שצריך משהו שונה לגמריי ברשת עם 3 מחשבים :ם רשת אלחוטית ? שווה משהו ? אם כן אני רוצה קצת הסברים על זה בבקשה ... דגמים וזה כמה עולה... יש העדפה למשהו שהוא לא רשת אלחוטית ? (עדיף שלא אבל בכול מקרה אני לא רוצה כבלים בכול הבית) בתודה מראש לכל העוזרים החמודים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם אני יכול להעביר מידע מהנייד לנייח באמצעות כבל רשת. אם כן איך אני יכול לעשות את זה ומה תהיה מהירות העברת המידע. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שאפשר לסמן את החיגן כ-DEFAULT CONNECTION מה זה נותן?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת מה צריך על מנת לפתוח שרת במשחק מרובה משתתפים זאת אומרת איזה מחשב צריך בשביל זה? ואיזה חיבור צריך בשביל זה? והאם המחשב שלי מתאים לפתיחת שרת? נ.ב אני מדבר על משחקים כמו ET או MOHHA. תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחובן לבזק בינלאומי. אני מחובר דרך כבל רשת לנתב רשת אלחוטית. הנתב מתחבר ברשת אלחוטית לראוטר שנמצא בממ'ד בבית שהוא מחובר למודם. אנחנו 4 מחשבים שמוחברים. אני משתמש בUTORRENT והקצב הורדה נורא נמוך. אני מדבר על הורדה רק שכהמחשב שלי פועל. הפורט פתוח, מה יכול להיות הבעיה? זה רק בחודש האחרון ככה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע גולש בחיבור USB ורוצה לעבור לחיבור רשת אבל נראה שמשהו לא עובד. ניסיתי עם שני מודמים שונים, החלפתי כבל וקניתי כרטיס רשת במקום מה שהגיע עם הלוח אם ועדיין כתוב לי "a network cable is unplugged" והנורית של הכרטיס לא דולקת. התקנתי את הדרייבר העדכני ונראה שהכל תקין אבל עדיין לא עובד. פספסתי משהו?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שהיה לי ADSL, הייתי מתנתק ומתחבר והייתי מקבל IP חדש. בכבלים, זה לא מצליח ורק כיבוי של המחשב או אם אני מחכה הרבה זמן משנה IP. יש איזה דרך לשנות IP בכבלים עם חייגן מהר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשהגדרתי את הנתב סימנתי רק את Enable NAT והאופציה Enable Firewall אינה מסומנת. האם החומת אש המובנית בנתב מופעלת (ככה נאמר לי מנציג בזק שחומת האש מובנית בNAT)? במידה ולא, האם צריך לסמן את האופציה השניה? ענין נוסף, האם חומת האש של הנתב מאפשרת לוותר על חומת אש תוכנתית?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, עד לפני שבוע הייתי בתשתית בזק וספק 012 אני לא יגיד שהייה מעולה אבל היה סביר (למשחקים אינטרנט) 012 הציעו לי 50 שקל פחות מבזק אז עברתי אליהם, מאז יש לי choke/lose פתאום קופץ הפינג לעד400 ורוב הזמן הוא נמצא על 105 ואני פשוט לא מבין למה זה ככה כי בטכלס זה בדיוק אותה התשתית... מפה לשם לפני שלושה ימים בא טכנאי של 012 החליף לי את הראוטר (אותו דגם של ראוטור לא איכותי סוג של ג'נרי אבל הוא טוען שזה אכלה ראוטר והוא עושה את העבודה בכל מקרה החליפו לי אותו לאותו אחד...) ומאז שהוא היה פה שום דבר לא השתנה... מה שאני לא מבין זה ככה: שהטכנאי היה פה הוא אמר לי שהנויז(הפרעות) שלי באינטרנט זה 8 ורק מ7 הם שולחים טכנאי והממוצע הארצי עומד על 13 (גבוה יותר זה יותר טוב) אז עכ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כבר כמה ימים אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך המחשב הנייח אלא רק דרך הסמארטפון. יש לי ראוטר של בזק d link 2760. מ. הפעלה חלונות 7. אני מקבל הודעה שהחיבור אינו כולל תצורת ip חוקית .התמיכה של בזק ביקשו ממני להכנס להגדרות של המתאמים ולהכנס למאפיינים של הtcp/ip. הבעיה היא שהכפתור של המאפיינים כבוי ולא מצליח להכנס למאפיינים. הכפתור של התקנה מואר. מה הסיבה? מה קרה ו כיצד פותרים את הבעיה? תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד שמחובר לאינטרנט בחיבור אלחוטי דרך ראוטר של dilink בזמן האחרון כשאני מפעיל את המחשב הוא לא נכנס לאינטרנט ויש הודעה שקישורית חסרה אני ממש לא מבין ברשתות בבקשה שיהיה הסבר מפורט מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום דומיין מ liveDNS. ואני רוצה כרגע שהוא יציג תמונה בלבד. יש לי שרת בשוודיה שכרגע אני לא רוצה להשתמש בו עד שהאתר יעלה לאוויר (יקח עוד זמן) יש לי גישה לחשבון של חבר ב godaddy, אבל אני מאמין שהוא שילם עבור דומיין בלבד ומשתמש באחסון "אקונומי" שניתן לו שם, לכן אי אפשר לחבר את הדומיין מבלי שיוביל ישירות לאתר הבית (כי לא ניתן להזין תת-דירקטורי) יש לי עוד גישה לשרת תחת סאב דומיין בלבד ולשרת הFTP שלו (אין לי גישה לשום פאנל ניהול וכרגע הקשר עם הבעלים של השרת עצמו נותק) האם משתי המשאבים שיש לי אוכל להוציא את המבוקש ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בlocal area connection ,מאפיינים ואחרי זה מתקדם אין לי בכלל את בחלון של הICS, אני לא יכול לסמן V ולא כלום, רק ההגדרה של הפיירוול מעל,ואין לי שום דרך ליצור ICS, דרך אגב,הICS ישמש לשיתוף אקסבוקס 360 דרך מודם של מוטורולה ודרך תשתית HOT וספק 012 סמייל במהירות 1 חצי,ישנן שתי כניסות במודם,אחת USB ואחת רשת,האם אני יוכל לחבר את ה360 דרך רשת ואת המחשב דרך USB? והנה התמונה שמתארת את החלון קונפיגורציה: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=899103371.JPG http://www.zix.co.il/images/z-899103371.JPG
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם יש אפשרות לשים שתי נתבים על אותה תשתית של בזק ? הבעיה: שני ממירים שצריכים חיבור לאינטרנט דרך כבל, הבעיה שהם רחוקים מאוד קצתץ אחד מהשני חשבתי על האפשרויות הבאות 1) שני נתבים על אותה תשתית אם זה אפשרי בכלל ? 2) שתי נתבים על אותה תשתי ולכל נתב שם משתמש וסיסמא של ספק (ISP) אחר ? 3) לקנות כבל CAT7 ארוך ולהתחיל להעביר מהחדר לארון תקשורת ואז משם לסלון ? אם יש אפשרויות אחרות אשמח לשמוע
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, באחד הפורומים, מישהו ניסה לפרוץ המון יוזרים. כולם קיבלו במייל כי IP ככה וככה ניסה לפרוץ. האם יש אפשר לאתר או לדעת עוד פרטים על אותו אדם עם ה IP הזה? האם אחד המנהלים יכול? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני ששני מחשבים יחוברו בו זמנית לאניטרנט דרך הadsl מבלי שאחד ישפיע על השני כי יש איזה קטע שמחשב שמחובר דרך מחשב אחר אז אם המחשב בראשי מתכבה אז האניטרנט בשני מתנתק או משהו כזה .
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני מחשבים עם XP שהיו מחוברים בכבל מוצלב והיה לי שליטה מרחוק על המחשב השני ע"י תוכנת VNC עכשיו התקנתי במחשב אחד ווינדוס 7 ואני לא מצליח לקשר ביניהם הגדרתי את אותו כתובת IP שהיתה על ה-XP ועדיין אני לא מצליח אם מישהו יכול בבקשה לעזור תודה רבה לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה מה שקורה עכשיו, הבית קומה אחת אבל ארוך, יש לי 2 ראוטרים, ראוטר אחד Archer C7 שיושב אצלי בחדר, ועוד ראוטר WDR4300 שיושב בגג. ה4300 משורשר ל- C7 עם כבל, וה- 4300 מוגדר כ"מגדיל טווח" עם אותו SSID כמו הראשי. שווה להחליף את ה-4300 בראוטר של אסוס, https://www.asus.com/Networking/RT-AC1200/ הוא MIMO 4x4 לעומת 3 אנטנות ב- Tplink, כמובן מבחינת מהירות האסוס מהיר יותר. *יש לציין שהיום קצת שיחקתי עם הערוצים של ה- WIFI, והגדרתי כל ראוטר על ערוץ אחר (עם הכי פחות רעש), לפני זה היה מוגדר כ- "Auto". תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש בידי 2 נתבים - נתב סימנס שניתן ע"י בזק ונתב TPLINK. אני מעוניין לשרשר אלחוטית בינהם כדי להגדיל את הטווח ע"מ שהלפטופ שלי יוכל להתחבר לרשת האלחוטית. הבעיה היא שהנתב של סימנס תומך בWDS והנתב של TPLINK תומך בBRIDGE MODE ולא הצלחתי לשרשר אותם לא משנה כיצד הגדרתי. יש לציין שבעבר שירשרתי 2 נתבי TPLINK ללא בעיה. האם יש דרך לשרשר 2 נתבים עם פרוטוקלים שונים? לחילופין (וגם שאלה מעניינת בפני עצמה) - האם ניתן להשתמש בנתב כמגביר ללפטופ ולא כמגביר לAP אחר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-