עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by יניב51,

צהריים טובים. היום כשקמתי גיליתי הפתעה לא נעימה, הראוטר שלי החליט שהוא מפסיק לשדר. פשוט לא ניתן למצוא אותו ברשת, אבל עם כבלים הוא מתחבר מצויין. מה יכולה להיות הבעיה? בדקתי בממשק, לא ראיתי משהו מיוחד. עשיתי איפוס ועדיין אותו דבר. מדובר ב- DG834N של NetGear למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? --- אחרי עוד איפוס זה לא עבד. ביטלתי את השידור האלחוטי דרך הממשק של הראוטר והחזרתי אותו ישר אחרי זה, והתחיל לעבוד שוב. נקווה שלא יצוצו עוד פעם בעיות כאלו |:

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by SharonBBB,

שלום , קבלתי תמודם aztech 600e מבזק , הפכתי אותו לראוטר אני מצליח לגלוש ללא קושי , אבל האי מיול מת הפורטים סגורים ... עשיתי פורט פווארדינינג לפורטים של האי מיול ועדיין הפורטים סגורים ... הורדתי תפאיירוואל , מראוטר קונקשיין ועדיין סגורים הפעלתי DMZ , שמתי כתובת סטטית ושום דבר לא עוזר משהו יכול לעזור בעניין אני נגנב כבר

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. יש לי אינטרנט של בזק ובזק בינלאומי במהירות של 4 מגה. המהירות מעולה והאינטרנט טס. הבעיה היא..שכאשר אני מסיים להוריד קבצים גדולים(מעל 3 ג'יגה שמחולקים למלא וינרארים)בעיקר בטורנטים(utorrent) אני מקבל שגיאות של חוסר קובץ ולא מצליח לפתוח את הקבצים(וינרארים) או ליפעמים אני כן מצליח לפתוח את הקבצים(וינרארים) אך במהלך ההתקנה אני מקבל שגיאה(שקוראת רק לי) וההתקנה מתבטלת. כניראה בזמן הורדה מהירה מאוד 450kbp's אני מאבד כמה קבצים...האם זה הגיוני, ומה אני עושה כדי לפתור את זה? תודדדה!!

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  4. Started by tangush,

דגם: ‏Edimax EW-7128G אני רוצה להגדיל תווך קליטה בתוך הבית, זאת אנטנה שיכולה לעשות את זה? תודה tangush

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by naord,

יש לי וידוס 7 אני מחובר בלאינטרנט דרך ראוטר ב wireless יצרתי חיגן VPN כאשר אני מתחבר ב- VPN לרשת הזו, אין לי אפשרות לגלוש באינטרנט כאילו ה internet explorer לוקח את החיגן ה VPN כדיפולט לגלישה באיטרנט כאשר אני מתנתק מה VPN יש לי אפשרות לגלוש באיטרנט חיפשתי מהגרות איזה משהו שיגרום לחייגן ה- wireless להיות העדיפות ראשונה על פני ה vpn ולא מצאתי יש לימשהו רעיות ?

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  6. מקרה מוזר שלא ניתקלתי בו עד היום. פנו אלי בעיצה איך לחבר שני מחשבים שמחוברים לשני ראוטרים ואין בבית חיבור לאינטרנט. המצב שהיה קודם, ששני המחשבים היו מחוברים לשני ראוטרים(כל אחד לראוטר משלו) והיתחברו לאינטרנט דרך הרשתות הפתוחות בסביבה. המקום ששם היתה קליטה היה - בממד. פתאום נוצר צורך להעביר את אחד המחשבים לחדר אחר,מרוחק, ששם לא ניתן לקלוט את הרשתות הפתוחות באזור. הרעיון שלי היה להזיז את המחשב לחדר המרוחק, להציב את הראוטר שלו בעמצע הדרך ולהפעילו כ- AP שאליו המחשב המרוחק יתחבר בכרטיס רשת, ה-AP יתחבר לראוטר שנמצא בממד. אפשרות פשוטה יותר היא למקם את הראוטר באמצע הדרך (להשאירו כראוטר) ולחבר את המחשב המרוחק ע"י כרטיס רשת לרואטר שנמצא בעמצע הדרך, והוא יקלוט את השני שבממד…

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by ophir87,

שלום, יש ברשותי שני נתבים: SIEMENS SL2 -141 - הנתב מחובר לקו הטלפון ומשמש גם כמודם, מחובר ישירות למחשב בכבל רשת. EDIMAX BR6114WG - הנתב מחובר ישירות בכבל רשת למחשב נוסף. איזה הגדרות אני צריך להגדיר בכל נתב על מנת ליצור תקשורת ביניהם?? בעבר הייתה תקשורת וניתן היה לגלוש באינטרנט במחשב המקובר לEDIMAX. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום לכולם. עברתי לתשתית NGN,וקיבלתי 10M,עכשיו עשיתי בדיקות עם בזק,ובזק בין לאומי,ומהירות העלאה שלי תקינה,אך מהירות ההורדה בפועל לא. בבדיקה שעשיתי עם הנציג שירות ראינו שאני מקבל 9.60M,אך כאשר התחברנו לאינטרנט,בבדיקה יצא רק 8.09M. משם עברנו לבדוק את זיכרון הRAM,אני משתמש בויסטה,ויש לי 4G,בפועל זה מראה שמתוך 3325MB זמינים יש לי רק בין 10-40,תלוי ברצון המחשב. בתוכנה אחרת שהורדתי,זה מראה לי שמתוך ה3.3G,בניצול יש רק כ-1G. מישהו יכול לעזור לי,זה קצת דחוף כי אני בצבא כל השבוע ויכול לטפל בזה רק בסופ"ש. תודה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by dotcom1,

CISCO 871 לא האלחוטי עם חיבור WAN כשאני מנסה לשייך כתובת IP לממשק מסויים נגיד FA0 אני מקבל הודעת שגיאה: % IP addresses may not be configured on L2 links. חיפשתי בפורומים שונים ושם הם מדברים על יצירת VLAN לאותו ממשק לא הבנתי מה הקשר ומה פתאום הראוטר עובד בL2? אשמח להדרכה

• 43 תגובות
    • 4.1k צפיות
  10. Started by sinister18,

שלום. רכשתי ראוטר של ‏Edimax nMax BR-6424n 802.11n Wireless Router לינק לתיאור: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=3&pl2_id=18&pl3_id=123&pd_id=263 עכשיו העניין הוא כזה. האינטרנט בדידרה שאני צריך להתקים אותו הוא אינטרנט של כבלים והרשת תכלול שני מחשבים ניידים.מחשב נייד אחד חדש לגמרי והוא תומך בכל היכולות האלחוטיות שיש. המחשב השני אני לא יודע באיזה יכולות אלחוטיות הוא תומך. השאלה שלי היא כזאת. האם ניתן לחבר פיזית את המודם לראוטר ואת המחשב ללא היכולות האלחוטיות לראוטר ולהגדיר את הרשת על המחשב הנ"ל ואז לתת למחשב עם היכולות האלחוטיות לזהות את הרשת ולהתחבר אליה אלחוטית, או שבמידה ושני המחשבים תומים באלחוט, ניתן לחבר רק את המודם לראוטר ואז שני המחשב…

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  11. Started by manga05,

היי חבר'ה, אני רוצה לעזוב את בזק ואת הפתרון שאנחנו כרגע מיישמים שזה רשת על גבי קו הטלפון HPNA של בזק. הרעיון הוא לעבור ל-HOT בגלל המחיר. איך אני מתגבר על העניין הזה בצורה הכי טובה? אני מכיר שלוש אופציות שאני רוצה לקבל חוות דעת עליהן מכם: 1. שימוש בראוטר וכרטיס רשת במחשב של המ"מד MIMO 2. רשת על גבי החשמל 3. להעביר חוטים - לא אפשרי 4. שימוש ב - WIFI EXTENDER (הפתרון שאני חושב שאני רוצה. אפשר עוד פרטים?) - האם זה אומר פשוט לקנות שני ראוטרים? יש לכם דוגמה לראוטר שכזה? איך הוא יודע "לקחת" אינטרנט מהראוטר השני ולהעביר אותו הלאה (במקום להתחבר בעצמו במודם חיבור נוסף שזה לא אפשרי) תודה על כל פידבק

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. - האם ניתן להשתמש במספר כרטיסי רשת אלחוטיים (G לצורך העניין) כדי להאיץ את מהירות הרשת? - האם ניתן לאחד בינהם לחיבור לוגי אחד? - האם ניתן לשייך ב-Windows 7 אפליקציות שונות לכרטיסים שונים? למשל uTorrent לכרטיס אחד ודפדפן לכרטיס אחר. - האם ניתן להגדיר תיעדוף בין כרטיסי רשת מחוברים? אני מעוניין שכרטיס מסויים (מסוג N) ישמש את כל האפליקציות גם אם יש כרטיסים נוספים (מסוג G) שמחוברים ועובדים, וברגע שהכרטיס הראשון לא עובד מסיבה כלשהי לגרום לאפליקציות לעבור להשתמש בכרטיס אחר. תודה!

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  13. Started by YohaiM,

שלום לכולם, קניתי נתב מדגם BR-6424n V2 של Edimax. מההתחלה הפניית הפורטים לא עבדה כמו שצריך.(אני יודע איך פותחים פורטים כבר שנים.ההגדרות שלי נכונות,ופשוט מקבלים Low ID באימיול) הפעלתי את אופציית ה-UPNP של הנתב,והופ,ה-eMule ב-High ID. אחרי שבוע השותף שלי לדירה מעדכן את גירסת האימיול שלו,וכל הרשת מקבלת Low ID באימיול. ניסיתי כל אופציה אפשרית(Virtual Server,Special Apllications),ואפילו להכניס את המחשב ל-DMZ(מה שגרם לאי גלישה מוחלטת באותו מחשב),ועדיין-Low ID. אישית,אני שונא את אימיול,ומעדיף את uTorrent וההורדות הישירות. מה שמעצבן הוא,שגם ב-utorrent צריך לפתוח פורט TCP,והוא עובד רק כאשר ה-UPNP עובד,ולא כאשר אני מגדיר אותו ידנית ב-Port Forwarding. מבדיקה באתר speedguide.net,כל ה…

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. שלום לכולם ! לפני כשבועיים עברתי לקו הטלפון של נטויז'ן ומאז התחילו לצוץ לי בעיות מאוד מוזרות... כשאני מנסה לראות סרטונים בסרימינג לא משנה מאיזה אתר (גם יוטיוב) באיזהשהו שלב הוא פשוט נתקע למרות שהפס למטה שמראה כמה מהסרטון עבר "באפרינג" ממשיך להתקדם, הסרטון נעצר והוא מפסיק לטעון אותו, כשאני מנסה להציג תמונות (גם בפייסבוק שיש להם שרתים יציבים) הוא טוען רק חלק מהתמונה (בדרך כלל מעט ממנה) וכל השאר אפור, נעצר באמצע טעינת אתרים, תוך כדי הורדה של קובץ דרך הדפדפן הוא פתאום מראה שההורדה הסתיימה אבל הקובץ לא נפתח... כשאני עושה פינג לראוטר אני רואה שהתקשורת איתו קבועה, אין טיימאווט בכלל. הם התקינו משהו שהם קוראים לו מנתב שיחות או משהו כזה של חברה בשם audiocodes ואני משער שפה קבור הכל…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. הראוטר הנמצא בסלון ו2 מחשבים אחד מהם בממד או שימוקם בממ"ד ויצטרך לשדר לחדר השני חדרים לא צמודים... יש לי לינקסיס 54GL הוא מעולה אבל לא מגיע ל12 מגה בזקבינלאומי הציעו לי אדימקס אבל יש עליהם חוות דעת לא טובות על ניתוקים חשוב שלא יתנתק בגלל עומסי חיבור! תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  16. שלום. קניתי לפני כמה ימים את הראוטר לפי המלצת הפורום כאן. הספק שלי הוא בזק בינלאומי (ולפי כמה שקראתי כאן, אתם לא המעריצים הכי גדולים שלהם אז אם יש מלצה במקום אשמח), הסוג חיבור היה L2TP. רציתי לשאול מה אני צריך בדיוק להגדיר לאחר שחיברתי את הראוטר. כרגע הוא מחובר (L2TP שמתי את הgateway, שם משתמש וסיסמא של בזק) ועובד, אבל יש כל הזמן ניתוקים והאינטרנט לא הכי יציב. תודה רבה, דניאל.

• 25 תגובות
    • 5k צפיות
  17. Started by Cha0stAlker,

לוקח לכל עמוד איזה 5-10 דקות לטעון, וביום פחות משנייה. איך זה הגיוני?

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  18. Started by J0n1,

חיפשתי קצת אתרי פרוקסי מארה"ב אבל לא הצלחתי לצפות בתוכניות. מכירים משהו בחינם שיעשה את העבודה? http://abc.go.com/watch/jimmy-kimmel-live/93521/262014/aloha-to-lost?cid=fullepisodeaccess

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by edenn,

יש לי אינטרנט 5MB נטוויז'ן, המון זמן לא יצא לי להוריד על 625KB\S שזאת המהירות המוצהרת, אז עשיתי SPEEDTEST מ-4 שרתים באזור והתוצאות לפניכם, השעה כרגע 1 וחצי בלילה אז אני לא חושב שיש עומס. שמתי לב שהפינג גבוהה בצורה מדאיגה אז עשיתי PINGTEST. מה יכול לפגוע לי ככה באינטרנט? רמאללה: ירושלים: קפריסין:

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by elad_jacoby,

שלום לכולם, אני עם המכשיר כבר שנתיים ועבר לי מצויין. עד שאתמול - הפסיק לעבוד. אני מנסה להתחבר דרך התוכנה ralink wireless ... וניסיתי עוד תוכנה והוא פשוט עושה לי disconnect כל הזמן. פעם אחת הוא כן הצליח להתחבר לי - אבל האינטרנט לא עבד, כלומר היה כביכול חיבור - אבל שום אתר לא עבד... עזרתכם... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, המצב שלי הוא כזה:אני מחובר דרך ראוטר לאינטרנט ובנוסף לזאת יש לי חייגן PPTP שמשמש כVPN, החייגן מאט את האינטרנט ונותן לי פינגים גבוהים מאד(השרת של הVPN נמצא בארה"ב) אני צריך להשתמש בחייגן רק למספר תוכנות(3 ליתר דיוק, הפיירפוקס הוא אחד מהם) ובכל פעם שאני מתחבר/מתנתק כל התוכנות שמשתמשות באינטרנט נאלצות להתחבר מחדש(הגוגל טוק כלל לא מתחבר חזרה ואני צריך להפעיל אותו מחדש). האם יש דרך שרק התוכנות שאני משתמש בהן עם החייגן ישתמשו בחייגן וכל שאר התוכנות לא יושפעו מהתחברות/התנתקות שלו? תודה מראש עריכה:שכחתי לציין שאני משתמש בוינדוס 7 למקרה שזה משנה

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  22. קניתי לסבתי מחשב חדש של Lenovo עם כרטיס רשת ותקשורת אלחוטית בתקן N. כשקיבלתי אותו הוא עבד רק עם תקשורת אלחוטית מול נתב אלחוטי. מכיון שהיו המון שיבושים בתקשורת, בא טכנאי מהוט (נדמה לי) וסידר לה את האינטרנט בחיבור עם כבל ישיר מהמודם, תוך ביטול הנתב (לקח אותו בכלל). הבעיה היא שכשהיא הולכת, נגיד לבית קפה, היא לא יכולה ליצור קשר אלחוטי עם הנתב שבבית הקפה או בכל מקום אחר עם תקשורת אלחוטית. איך מתקנים את זה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  23. שלום לכולם, ברשותי נתב Edimax בעל 2 אנטנות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7568&perur=2&t=10&c=281. הנתב נמצא בקומה השנייה של הבית, אך ניתן לקלוט גם בקומה הראשונה בבית, בעיקר בסלון. כאשר אני נכנס לתוך החדרים בקומה הראשונה יש כבר ירידה משמעותית (מן הסתם עובר דרך יותר קירות) באיכות הקליטה עד לחוסר קליטה בכלל. חשבתי על לקחת את אחת האנטנות ולהאריך אותה עם כבל מתאים (RF) ולהוציא אותה מחוץ לחדר בקומה השנייה כדי לשפר את הקליטה. ומכאן: 1. האם תוספת הכבל עצמו (נניח 5 מטר, סדר גודל של 0.5dB למטר) לא תבטל לי את השפעת הוצאת האנטנה? 2. האם קנייה של אנטנה חזקה יותר, למשל http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6357&perur=1&t=10 תועיל יותר? (או שזה מיותר כי עדיין א…

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  24. שלום לכולם. במקום מסוים ישנן קופות רושמות המחוברות ברשת עם ראוטר וחיבור לאינטרנט לצורך סליקת כ"א ודוחות בסוף היום. על אותו חיבור לאינטרנט ( מודם כבלים 10 מגה וחיבור ללא חייגן אבל עם IP קבוע ), חיברתי רשת של מצלמות IP. הבעיה שמידי פעם ישנם ניתוקים בין הקופות הרושמות. חיברתי את המצלמות ומחשב ההקלטה לראוטר נפרד כדי שהתעבורה בין המצלמות למחשב ההקלטה תהיה ברשת נפרדת, הגדרתי לראוטר של המצלמות כתובת 192.168.2.2 וחיברתי אותו דרך חיבור הWAN לראוטר הראשי שכתובתו 192.168.2.1 ושהוא מחובר למודם, ווידאתי שאין התנגשויות בכתובות של כל רכיבי הרשת, המטרה של התצורה הזו של החיבור הייתה שכל התעבורה בין המצלמות לבין מחשב ההקלטה תהיה ברשת עצמאית, ורק כאשר מתבצעת התחברות וצפייה מרחוק למחשב ההקלט…

• 24 תגובות
    • 6.6k צפיות
  25. שלום, אני זקוק לראוטר מרובה משתמשים. כ-25 משתמשים (אלחוטיים) בו זמנית. אפשר להשיג משהו כזה ? זה מסובך לחבר אותו ? כמה זה אמור לעלות והאם מישהו יכול לתת לינק ? תודה רבה רבה !

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.