עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, אני מחפש המלצה לראוטר עם אפשרות חיבור קווי ואלחוטי. אני מחובר לאינטרנט דרך הוט והספקית היא נטוויז'ן (חיבור עם חייגן - L2TP ). לא ממש משנה אם הראוטר יתמוך בתקן N למרות שזה יכול להיות נחמד. בנוסף , אני מעוניין לחבר את המדפסת שלי לראוטר (מדפסת משולבת HP 4500 שיש לה חיבור ETHERNET שהבנתי שמיועד לחיבור לראוטר). חשוב לי שאוכל להגדיר את הראוטר והרשת הביתית בקלות (יחסית) ושתהיה מאובטחת. תודה מראש לכל העוזרים!

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום. לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה שאני מנסה להיכנס לאתר מסוים שבטוח אין איתו בעיות ואז מוצגת שגיאה בדפדפן "Server not found" אני גולש דרך נתב BR-6104k של חברת אדימקס. כשניסיתי לחבר ישירות את המחשב למודם הצלחתי להיכנס לאתרים שלא הצלחתי קודם וכשחזרתי לגלוש דרך הראוטר שוב הבעיה חזרה. יש פעמים שפתאום אני מצליח להיכנס אבל לאחר כמה זמן שוב הבעיה חוזרת.. ניסיתי לראות בהגדרות אם זה על איזושהי חסימה אבל לא מצאתי כלום ואף ניסיתי לכבות את הפיירוול של הראוטר וגם לא עזר. (ד"א דרך אתרים שנותנים לך להיכנס לאתר בדרך אנונימית אני מצליח להיכנס) אשמח אם למישהו יש הצעה בשבילי =]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by tecore,

כ. רשת אלחוטי USB, מ- KSP או IVORY טווח מחירים 40-70 שח. תקן N, קליטה כמה שיותר חזקה. היה לי ניסיון טוב עם EDIMAX כרגע יש לי ראוטר TPLINK 1043 שאני ממש לא מרוצה ממנו. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  4. שלום, שדרגתי אינטרנט למהירות 2.5 וקיבלתי בתמורה את הראוטר של בזק 2650U בזיכוי מלא לשנתיים אבל במחיר גבוה, כ-480 שקל (20 ש"ח לחודש). החסרון: התחייבות לשנתיים ואם אפרוש באמצע אצטרך לשלם את ההפרש שנותר. אני עדיין יכול להחזיר את הראוטר ולרכוש אחד משלי. ראיתי שמחירי הנתבים הרבה יותר זולים בשוק. השאלות שלי: האם כדאי להחזיר את הראוטר ולרכוש אחד חדש? האם יש ראוטר מומלץ אחר במחיר סביר? הצרכים שלי מיניליים, מחשב אחד, מקסימום שניים, חיבור לYES מקס טוטאל, וזהו בערך, כך שאוכל להסתפק בראוטר פשוט יחסית.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. יש לי ראוטר מסוג WBR-3406TX, אני רוצה לפתוח פורטים לאימיול אבל לא מצילח מה עושים? איפה אני צריך להכניס את הפורטים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. הי, יש לי בעייה כזו, אשמח לרעיונות: היום יש לי מחשב אחד שמותקן בו OUTLOOK EXPRESS והוא מושך EMAILS מהחשבונות שאני עובד איתם, ודרכו אני שולח מיילים. אני רוצה לקנות מחשב נוסף (שיחובר כנראה ע"י ראוטר) ושתהייה לי האפשרות לשלוח ולקבל אימיילים משני המחשבים, כאשר לא משנה מאיזה מחשב שלחתי/קבלתי אימייל, אני אוכל לראות אותו גם במחשב השני. אני מניח שיש אפשרות לסנכרן כל לילה את ה PST, אבל זה לא ממש נראה לי מספיק טוב. השאלה אם יש אפשרות לעשות PST משותף, או משהו דומה? תודה

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by shauli,

שלום לכולם. יש לי רשת ביתית עם שני מחשבים. אני מחפש תוכנה שאוכל להחליט כמה אחוזים מרוחב הפס אני אקבל, וכמה המחשב השני. הביאו לי את התוכנה Netlimiter, אבל בעזרתה ניתן רק לקבוע כמה אחוזים במחשב שלך כל תוכנה תקבל, אני צריך שאני אוכל נגיד להחליט שאני אקבל חצי מרוחב הפס והמחשב השני חצי. בתודה, שאולי

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  8. Started by ביצה,

אהלן! איך עושים כונן רשת משותף בבית?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום מקווה שהתותחים כאן יוכלו לעזור לי יש לי נתב של DLINK DGL-4500 הבעיה שלי היא שאחרי חיבור של התקן אלחוטי כלשהוא הקשר האלחוט מתנתק אין לי ממד ולא קומה שמבדילה יש כמה הגדרות מתקדמות שקיוויתי שיוכלו לעזור לי כי העזרה לא ממש מסבירה בפירוט Beacon Period? מה זה אומר? RTS Threshold? DTIM Interval ? אני מצטער אם אני חופר אם מישהוא נחמד יהיה מוכן להסביר מאוד אודה לו תודה רבה וסליחה על החפירה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היה תראד שהיה שם תקלה עם תשתית בזק בנוגע ל Interval או משהו בסיגנון שקשור למודם ולתשתית ששם היו צריכים לשנות הגדרה. מישהו זוכר מה צריך לחפש בשביל למצוא אותו ?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  11. Started by gshhar,

שלום לכולם. יש לי שני מחשבים שחיברתי ברשת ע"י כך שהפכתי את האלקטל שלי גם לראוטר. עכיוש יש לי גם מדפסת עם כרטיס רשת ככה שאני לא צריך שהמחשב שאליו היא מחוברת יהיה דלוק אבל כל פעם אחרי שאני מדליק את המדפסת מחדש היא מחליפה IP ואני לא יכול להדפיס ממנה מהמחשב השני. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  12. Started by roey1,

שלום , יש ברשותי בית עם מספר מפלסים ועד היום עשיתי שרשור של AP באופן אלחוטי אבל המהירויות הם רעות ואי אפשר להמשיך לעבוד ככה.. בנוסף אין אפשרות של העברת חוטים כרגע. חשבתי לנסות מתאמי רשת על גבי החשמל כדוגמת המוצר הבא : TP-Link TL-PA4010 500Mbps אציין שאין אצלי בבית תלת פאזי. יש לי כמה שאלות : 1. האם יש למישהו ניסיון עם המוצר הספציפי הנ"ל או עם הטכנולוגיה בכללי ויכול לתת חוות דעת? 2. האם יש צורך בין כל 2 נק' קצה 2 מכשירים שונים? כלומר נגיד מהנקודה הראשית בה נמצא הראוטר אני רוצה להגיע ל-3 חדרים בבית האם ליד הראוטר צריך לשים 3 מתאמים כאלה או שאפשר להתקין אחד בלבד? 3. האם יש בעיה של סנכרון והתנגשות אם מתקינים יותר מזוג אחד כאלה באותו רשת חשמל? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by doktor,

צ'לום . יש לי רשת ICS , אני המחשב המשני והשאלה היא האם אני יכול באיזהשהיא דרך לארח כתובות אייפי סתומרת לדוגמא לשמש כהוסט במשחק כמו NBA או לעשות שרת רדיו על המחשב המשני. לפי דעתי הבעיה היא שיש לנו אותו אייפי..מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by אמיר מיאיר,

שלום רב ! רכשתי מערכת אנדרואיד לרכב 5.1 חיברתי מודם ( נט סטיק ) ואני לא מצליח לגלוש . נאמר לי ע"י הספק מחול כי עליי להשתמש במודם של חברת Huawei e1750 וזה יפתור את בעיית ההתחברות . כיצד אני יודע איזה מודם לרכוש .יש כל מיני דגמים בדגם הספיציפי הזה . איך אני מוודא שהוא יתאים לרכב ? אשמח לקבל עזרה בבקשה על מנת לבדוק אילו נתונים נדרשים על מנת שיעבוד בפועל ולא ארכוש סתם מודם ( כבר רכשתי אחד והוא לא נותן מענה - לא מתחבר ) . תודה אמיר.

15. החלטתי שהגיע הזמן לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט אז אחרי הרבה זמן של חיפושים קריאה בפורומים הגעתי למסקנה שאני קונה את המוצרים הבאים: WRT54GL-EU LINKSYS http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14002&catid= Edimax EW-7128G PCI G 54Mbps http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=5422&catid=305 מכיוון שהמחשב שלי נמצא בחדר ביטחון (ממ"ד) אני מתכוון להוציא אנטנה מהראוטר אל מחוץ לחדר על מנת להיתגבר על בעיות הקליטה. ועכשיו לשאלות: 1. האם אפשרי להוציא אנטנה מחוץ לחדר עם הראוטר הזה? 2. אם כן איזה קונקטור יש לו לדגם הזה של הראוטר? 3. האם יש דרכים אחרות לשפר את הקליטה? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  16. ברגע שאני מתחיל לשחק במשחקי רשת, הרשת האלחוטית מתנתקת לי כל הזמן, כמו מן ריסט כזה. למה?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by Kfir Lankry,

היי, אני לא מבין גדול ברשתות אבל הוצע לי ללמוד קורס ite + ccent (טכנאי רשתות). השאלה שלי היא כזאת.. האם הקורס הזה שווה משהו ? האם יש ביקוש ? האם זאת רק ההתחלה של מנהל / טכנאי רשתות .. ? אשמח לדעת יותר מאנשים שמתעסקים בזה. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  18. שלום, יש לי ראוטר ישן של אדימקס BR6204WG, אותו אני רוצה להחליף (קיים כבר 6 שנים, עדיין עובד...) ולהוסיף עוד access point או ראוטר שישמש כaccess point. ה-setup שאני מתכנן הוא כזה - מחשב מחובר חוטית לראוטר מס' 1 ובמרחק של 10-12 מטר ממנו יהיה accesspoint / router שאליו יהיה מחובר חוטית מחשב מס' 2. אני זקוק גם לכיסוי אלחוטי בכל הטווח (לסמרטפונים/לפטופים). המטרה היא שמחשב מס' 2 ישדר סטרימינג FHD ממחשב מס' 1 ללא לאגים. 1) איזה ראוטר אלחוטי כדאי לקנות כראוטר מס' 1 לסטרימינג FHD (האם 150 מגה לשניה יספיק או צריך מינימום של 300 מגה לשניה)? 2) האם יש עדיפות לaccess point על פני ראוטר נוסף שיוסב לשימוש כaccess point ? האם רכישת 2 ראוטרים זולים כמו TP841 של TPLINK או W306R של TENDA י…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני משתמש במודם של ECI B-FOCUS ROUTER 270PR כשאני משחק ב FS2004 במולטיפלייר ומתחבר לרשת עם עוד שחקנים אחרים קורה דבר מאוד מוזר... כאשר שחקן אחר מתנתק מהרשת אז המולטיפלייר מתנתק.... גם שאני מנסה לסגור את ה SESSION של המולטיפלייר אז ה FS2004 נתקע.... למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה??? אני כבר מיואש.... תודה מראש לכל המגיבים רונן אקשטיין המחשב שלי: p 2.4 800 mhz 512 ram

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  20. שלום יש לי ראוטר מסוג edimax br-6204wg. הראוטר ברשותי כבר למעלה משנה אך בחודשים האחרונים אני מגלה איטיות באימיול ופתאום אף אחד לא מצליח להתחבר אליי כאשר אני פותח חדרי משחק וכשבדקתי את הנושא גיליתי שהפורטים של הTCP פשוט לא פתוחים למרות שהגדרתי את הראוטר לפתוח אותם(לעומת זאת הפורטים של הUPD פתוחים) כמו כן כאשר אני מחבר את המחשב ישירות למודם (בלי ראוטר) כל הפורטים פתוחים כראוי. החומת אש של הראוטר מכובת. אני כבר לא יודע מה לעשות, אני חייב לפתור את הבעיה הזאת... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  21. הגיע המחשב נייד. המחשב הישן (2003) מכיל כ2 טרה של דברים (סרטים, סדרות, משחקים, פורנו) המחשב הישן לא מחובר למסך, אלא רק משמש לאכסן דברים ולהוריד דברים כדי לא לזבל את הנייד. למחשב הנייד יש 500GB. אני לא רוצה לשים עליו דברים. הראוטר האלחוטי יושב בארון חשמל. יוצא ממנו פורט 1 לחדר שלי. יש קליטה טובה (4 קווים) מהחדר בנייד. אם המחשב מחובר קווית, והנייד מחובר אלחוטית, לא קל לראות סרטים בHD. ובכללי להעביר דברים בין השניים עובר לאט רצח. תוצאה רצויה: מחשב ישן מחובר תמיד קווית. (להורדות כבדות, השתלטות מרחוק) אפשר להעביר דברים מהר בין השניים. פתרונות אפשריים: * לקנות האב זול ולשים אותו בחדר שלי ולחבר את שתיהם קווית כשאני רוצה לראות משהו\לשחק ברשת. * לחבר אותם בכבל מוצלב …

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום לכולם, ביומיים האחרונים החלה תופעה מוזרה מאוד,במחשב הנייח שמחובר בכ.ר אלחוטי שעבד ללא בעיה כלשהי בצורה מושלמת. ביומיים האחרונים יש לי איטיות בגלישה וזה קורה רק בנייח,בנייד שלי הכל עובד נפלא ובו מקבל מהירות 10/0.8 הבדיקות שנעשו : *בדקתי צ'אנלים,הראוטר מוגדר על הגדרת צ'אנלים אוטומטית 40mhz + tx rate 300mbps *בחיבור קווי הנייח מקבל 10/0.8 ללא בעיה כלשהי פינגים 1ms בתוך הרשת. *בחיבור אלחוטי הנייח מקבל תוצאות רנדומליות של 3~5mbit הורדה פינגים ברשת הפנימית בין 1~8 וקפיצות מוזרות ל-1015ms מדי פעם. *התקנתי AP בתצורת Repeater לממיר לוויני שמחובר לרשת,אך אינני רואה אותו ברשימת הרשתות הוא יושב בצ'אנל 4,שמתי לב שהראוטר והמשדר יושבים באותו הצ'אנל,אינני יודע אם זה הגורם. *שינית…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Boris_yo,

לדעתי קניית חבילת גלישה אצל חברת סלולרית בחו"ל יהיה לא יקר כמו לקנות חבילת רואמינג בארץ. הם מציעים שם חבילה PREPAID וכל מה שצריך זה לקנות מודם סלולרי שתומך LTE. על איזה מודם תמליצו? תודה

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  24. כרגע יש לי מודם ALE 130 ואמרו לי שכדאי לי להחליף למודם כרטיס רשת... עכשיו קודם כל זה עדיף באמת? ודבר שני מה יהיה ההבדל עם אני יחליף למודם כרטיס רשת?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Vissor,

שלום לכולם, בשבוע האחרון נתקלתי בבעיה, בעיה שמורגשת כרגע רק במשחקי אונלין. לדוגמה כשאני משחק ב קאונטר סטרייק, הפינג שלי קופץ מ 30 עד 90, יש חוסר יציבות ממש גדול, בכללי הפינג ההתחלתי אמור להיות 10-15 מקסימום אבל הוא מתחיל מ 30 וקופץ כל כמה שניות לפרמטרים גבוהים יותר, כמובן בלתי אפשרי לשחק כי יש ping limit לכל סרבר. אשמח אם למישהו יש פתרון לבעיה זו. אני מחובר במהירות של 10MB\S--- תשתית בזק 014--- ספק YES המחשב מחובר דרך home plug ( מועבר דרך החשמל) לראוטר שנמצא בחדר אחר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.