עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. עשיתי אתמול רשת ביתית פשוטה בין שני מחשבים עם כבל מוצלב. אני רוצה עכשיו לעשות windows update על המחשב השני, אבל יש בעיה. אני לא מצליח להכנס ל microsoft.com. במחשב הראשי אין שום בעיה, ואני מצליח להכנס. יש למישהו רעיון? תודה.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  2. שלום, חבר שלי משוודיה שלח לי תמונה שבה הוא עושה פינג לשרתי משחקי בשוודיה ובדנמרק עם חיבור aDSL 0.5Mbit. הנה התמונה: מישהו יכול להסביר לי איך בשוודיה יש להם כאלה פינגים נמוכים כאשר במדינה שלנו שהיא הרבה יותר קטנה הפינג רק בלילה מגיע למינימום של 13ms? אני רוצה הסבר יותר מפורט מ: "תשתיות יותר טובות" תודה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני לא כל כך מבין ברשתות וכאלה אז יש לי כמה דברים שאני לא מסתדר איתם. קניתי מחשב חדש ואת הישן אני רוצה לחבר לאינטרנט. עכשיו יש לי כמה שאלות: בישן היה לי DSL Modem שאיתו השתמשתי כדי להתחבר לאינטרנט. במחשב החדש יש לי כרטיס רשת מובנה אבל אני לא מבין מה צריך לעשות כדי להתחבר איתו אז פשוט חיברתי את הכרטיס מהמחשב הישן.. האם אני יכול להשתמש בכרטיס רשת כדי להתחבר לאינטרנט ואיך? מה צריך לעשות כדי לחבר את המחשב השני גם? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by dj shay 30010,

יש לי ראוטר של D-LINK 524 שאני מחובר מהמודם למחשב בכבל רשת אני עובד על 195 K בהורדה אבל עם אני מוריד את אותו דבר מאותו אתר שהמודם מחובר לראוטר ומהראוטר מחובר בכבל רשת למחשב זה משחק על 80K 40 K ואף אחד לא מחובר לראוטר מה זה יכול להיות :s05:

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by rubib,

שאלת תם, אני רוצה לחבר שני מחשבים לרשת ביתית במקום שאין בו גישה לאינטרנט. אני צריך ראוטר בשביל זה? 10X

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  6. Started by oren99,

יש לי מחשב מדיה חדש בסלון שמותקן עליו לינוקס. אני מצליח להתחבר לאינטרנט האלחוטי אבל לא למחשב הראשי שיש בו XP. איך אני מתחבר אליו לראות קבצים?

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  7. שלום. ברשותי נתב מסוג siemens SL2-141 בשבוע האחרון עשיתי פירמוט. לאחר הפירמוט פשוט חיברתי את הנתב לפי כל החיבורים שהיו לפני הפירמוט. הנתב מתחבר לאינטרנט! הוא מראה סימנים של עבודה תקינה (הלדים). אבל כשאני מאפשר את החיבור רשת (עושה לו ENABLE) אז הוא רושם הרבה זמן ACUIRING NETWORK ADRESS ובסוף מופיע לי הודעת בועה שרשום בה ש THIS CONNECTION HAS LIMITED CONNECTIVITY OR NO CONNECTIVITY AT ALL האם הבעיה היא שלא מוגדרות כתובות IP ? ואיך אני יודע איזה כתובות לרשום אם כן? ואם אני רוצה שה IP ישתנה עבור כל חיבור מחדש האם זה אםשרי עם נתבים ? תודה ! עריכה: מה אתם רציניים? חחח לאף אחד אין קצה של מושג? בעסה

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  8. ברשותי מחשב נייד MSI Wind ורציתי להשתמש ביכולות ה-Wi fi שלו. אני רוצה לשתף קבצים בין שני המחשבים. קניתי כרטיס רשת אלחוטי Edimax למחשב הנייח, אך נתקל בבעיות... אני קולט את כל הבניין עם 2 המחשבים, אבל הם לא רואים אחד את השני כלל... אני כבר ניסיתי כמה אפשרויות ולא מצליח לפתור את הבעיה. כמה מהדברים שניסיתי: - לחבר ולנתק (גם פיסית). - לדאוג ששניהם "מדברים" ברשת מסוג ad hoc. - שמתי לשניהם IP כאשר הסיומת שונה. - הגדרת אבטחה (העברתי זיכרון USB מאחד לשני, יש שם אפשרות כזו, ככה שהם מוגדרים אוטומטית). תודה על כל טיפ.

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. התקנתי את תוכנת המסינג'ר והכל טוב ויפה השאלה שלי אם אני נמצא מאחורי פיירוול ( חומרתי של CHECK POINT ) ואני מאחורי NAT האם ישנה דרך ? כידי שאוכל גם להשתמש במצלמה ומיקרופון כי בכל אופן עכשיו לא ניתן לשמוע ...האם ישנה דרך להעביר Voice דרך NAT ? אודה לתשובה מפורטת . ???

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  10. אז ככה יש לי שתי מחשבים בחדר שלי ושל אחי הם מחוברים בעזרת ראוטר פשוט עם כבל שעובר דרך החור של הקיר של כמה סנטימטרים אם מודדים לפי המשקוף העובי יוצא 11 סנטים ממש מאחורי הקיר נמצא המחשב של אחי מחפש ראוטר איכותי לא עושה בעיות פשוט נמאס מהכבלים זה בלתי נסבל מחכה כבר שהכל יהיה אלחוטי!!! תודה לעוזרים נ.ב לא להביא סתם דגם תפרטו מה טוב בדגם הנ''ל והכי חשוב עד 500 שח' בלי ממד ומפרסים

11. שלום!... חבר הביא לי את המחשב שלו בישביל להעביר לו כמה דברים כבדים רוצה לחבר את המחשב שלו למודם ולהעביר קבצים יענו לעשות שיתוף קבצים אני לא יודע איך עם אפשר מדריך או עזרה מפורתת אני ישמח מאוד תודה לכל המגיבים!!!... אני צריך לדעת איך עושים את זה בין ווינדוס 7 לווינדוס 7 ובין ווינדוס 7 לווינדוס אקס פי ממש דחוך לי תודה רבהרבה לכל המגיבים

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  12. Started by Boomer,

כל השבוע-שבועיים אחרונים אני מקבל פינגים של מינ. 600 לחו"ל. וזה לסרברים שהיה לי פינגים של 180 אליהם!!! זה אומר שהם לא יכולים לעמוד בכמות הגולשים בפסח?? אני לא מבין את הבולשיט הזה! רק הפינגים בארץ נשארו כרגיל. אז מה אתם חושבים? שיש להם יותר מדי מחוברים בחופשים בסופי שבוע והם לא יכולים לעמוד בעומס?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. 1. שיהיה עם תעבורה בלתי מוגבלת 2. בלי פרסומת של שרת החינם ואם כן אז שתהיה בחלון נפרד אבל לא באותו הדף של האתר 3. שטח אכסון: 10 מגה ומעלה זהו, מקווה שיש לכם מה להציע. בדקתי כבר מלא ואף אחד לא התאים לדרישות שלי :-\

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by Noamfram,

שלום מחפש wifi extender אשר ייתן לי חיבור קווי למחשב במהירות גבוהה המחשב שלי נמצא בחדר , כאשר אין לי חיבור אפשרי לרשת קווית מלבד המרה של הרשת האלחוטית לקווית. איזור התשתית בחדר רחוק מהמחשב ואני לא רוצה להעביר חוטים בחדר אני רוצה להתחבר בצורה מהירה ככל הניתן לרשת האלחוטית (יש לי dual band router) וסיבים של סלקום . אני מחפש מכשיר דומה למכשיר שנתנו לי (מה שהם מכנים סופר WIFI) שקולט את הרשת האלחוטית וממיר לקווית כדי להגיע לביצועים הגבוהים ביותר אני מחפש dual band ו רשת קווית של 1Gb האם יש פתרון כזה באיזור 200 שח? עוד אילוץ זה שאני לא רוצה משהו שיתחבר ישירות לשקע.. אין לי שקע נח באיזור הזה ואני רוצה למקם את המכשיר קרוב לכניסת החדר על השולחן כדי למקסם …

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  15. Started by neshro,

שלום לכולם האם למישהו יש ניסיון עם הראוטר? הוא 500 ש"ח + כרטיס Mimo. תודה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by Nahum2,

טוב אז נראה שכולם ממליצים ללכת על WRT54GLוLinkSys וכך אני אעשה. השאלה שנותרה זה איזה כרטיס רשת אלחוטי לקנות? הבנתי שזה לא ממש משנה אבל בכל זאת? מה עובד טוב עם הנתב הנל?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  17. היי חברים, אשמח לתשובה על הקושיה :) הגדלתי בבית את המהירות ל 40 מגה. נכנסתי לאתר של בזק לבצע בדיקת מהירות, והמחוג מגיע עד 13 מגה (במקרה הטוב). כשהתקשרתי לבזק, טענה הנציגה שצריך להחליף ראווטר כי הוא מאוד ישן, וזה יפתור את הבעיה. אני תוהה האם זה נכון? מצ"ב תמונה של הראווטר שלנו בבית. אשמח לעזרה ומאוד אעריך את תשובתכם.

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  18. שלום, קצת הלכתי לאיבוד בעולם האלחוטי, אשמח לקצת עזרה והכוונה מקצועית. כרגע אני גולש בשלושה מחשבים בבית, בעזרת שתי קופסאות: האחת היא מודם מיושן ביותר מבית אלקטל, והשנייה היא ראוטר פשוט ב-20 ש"ח מבית אדימקס לפי הידוע לי, הראוטר יודע אך ורק לקשר בין המחשבים למודם.. ברצוני להתקדם לחיבור אלחוטי של שלושת המחשבים, ולהחליף את שתי הקופסאות בראוטר אחד שיודע לעשות הכל, וקצת יותר... הדרישות הן: 1. ראוטר+מודם במכשיר אחד 2. לפחות שתי כניסות קוויות (הראוטר יחובר לקו הטלפון..) 3. אפשרות לחיבור מדפסת (טרם נרכשה) כך שהראוטר יידע לקבל משימות הדפסה מכלל המחשבים המחוברים, ולהעבירם למדפסת 4. טווח העבודה הוא כ-12 מטרים אשמח לשמוע פתרונות, הצעות, ומחירים.. אין לי שמץ בנושא.. תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  19. היי, התחברתי לסיבים האופטים של סלקום. יומיים לאחר ההתחברות המהירות הפכה להיות איטית. גם באיכות (סדרות ושיחות וידאו הפכו להיות מקוטעות וכו), וגם בבדיקת מהירות אני מקבל מהירויות נמוכות מאוד. מידי פעם כשאני בודק המהירות כן חודרת לאיזור ה400, אבל ברוב המקרים היא נעה בין 40 במקרה הטוב ל2 במקרה הגרוע. קורה גם בקווי וגם בויפי. סלקום הביאו טכנאי שעשה בדיקת מהירות והחליט ש"הכל בסדר". מה לדעתכם יכול לגרום לבעיה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by uzi123,

שלום, רציתי לדעת אם יש אתר בעברית ברשת שמסביר על אפשרויות חיבור VOIP לצרכן הישראלי. בהנחה שאני מוכן להתפשר על מספר מקומי בארה"ב (ניו יורק למשל) - האם יש המלצות על מתאם VOIP (מרשת לטלפון) כמו למשל: http://www.buy.com/prod/Linksys_Analog_Telephone_Adapter_for_Earthlink_trueVoice_VoIP_Service/q/loc/101/202854145.html אני לא ממש מכיר את כל ה-features של המתאמים הללו. האם מישהו יכול לספר בקצרה אילו מאפיינים חשובים למי שמתחבר מהארץ (למשל אינטרנט זהב וכבלים..)? האם יש באיזשהו מקום רשימה של מתאמים כאלו ש"פרוצים" לשימוש ע"י ספקים אחרים כמו למשל fwd או stanaphone. ואם כבר הזכרתי את הספקיות האלו - האם יש ספקיות נוספות מומלצות / איכותיות. מה שראיתי למשל זה שב-stanaphone הם נותנים מס'…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום אני רוצה לעבור מאינטרנט זהב לספקית אחרת. יעצו לי לקחת את בזק כמספקת המודם ואת 012 NET כספקית אינטרנט, אני רוצה לשמוע המלצות שלכם, תודה.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by yacovmateo,

צהריים טובים. אז כרגע אני בHOT+012 ונגמרה לי ההתחייבות בשניהם,כיום אני משלם כ120 שקלים בערך לבאנדל הזה. חשבתי לעבור ל4M או 5M של בזק כי גם יש תUP הכפול הזה שגם ב4 וגם ב5 יש UP של 800KB. השאלה אם זה רלוונטי בשבילי כי אין לי באזור עוד NGN. ו5M תשתית ב62 ש'ח+ספק של ב'בל ב56 ש'ח זה משתלם?(אני מדבר על היום ביחס לכל שאר הדברים,כי בתכ'לס מה ההבדל בין 4M ל10M עם אותו UP). אשמח לחוות דעת ותשובה. עריכה:זה המחירים בלי התמקחות עוד(מחירים מהאתר כמה זה,כולל ממוצע של כמה זה יוצא בחודש וכל זה) בזק+בזק בין לאומי 5M ספק 56.92 תשתית 63.45 4M 48.75 ספק תשתית 58.45

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  23. Started by efishams,

שלום, לפני מספר ימים עברתי מהוט לבזק. תצורה ההתקנה שהייתה עד כה בהוט: TP-LINK ששימש כראוטר ראשי עם הצפנה פעילה + TP LINK WR941ND ששימש כ-BRIDGE, שעבד בצורה מוצלחת עם הצפנה זהה. עם המעבר לבזק, הותקן ראוטר חדש DLINK 2760U, במקום המודם והראוטר של הוט. כעת, השרשור מהראוטר של בזק לראוטר שהוא BRIDGE מצליח רק כאשר ההצפנה בשניהם אינה פעילה. בעת הפעלת הצפנה (זהה בשניהם כמובן), ה-BRIDGE אינו מאפשר התחברות אליו. ניסיתי לשנות בין סוגי הצפנה בשניהם במקביל, אך ללא הצלחה. תופעה נוספת: כשההצפנה ב-BRIDGE פעילה, אינני מצליח להיכנס לדף ההגדרות שלו דרך הדפדפן: מתקבל הודעה "לא ניתן להתחבר" (win 8.1). מוצעת לי אופציה ללחוץ על לחצן ה-QSS אך גם זה לא עזר. ניסיתי לקרוא לא מעט מדריכים, אך הבעיה ע…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by eozeri,

שלום עליכם גיבורי חיל, אנחנו עוברים לבית עם סלקום בתור ספק, נתב vv5822. קניתי ערכה של 3 tp-link deco M4 לטובת WiFi, יש לי 4 מתאמי MOCA, אין תשתית CAT, יש תשתית קואקס בבית. אשמח לעזרה עם מספר שאלות: 1. האם בפתרון mesh מוותרים על ה wifi של הראוטר? 2. ה mesh נותן כתובות משלו, או משתמש ב pool הכתובות של הנתב (ז"א האם משתמשי wifi ומשתמשים קוויים נמצאים באותה רשת?) 3. הילד ישחק במחשב נייח מרוחק מהראוטר: האם חיבור MOCA נותן פתרון או דופק את ה ping? חיבורי eth מיחידת mesh יתן מענה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by rompo7,

שלום לכולם, עברתי למקום מגורים ששילוב של כיסוי אנטנות בינוניעם הרבה קירות בטון יוצר מציאות של קליטה סלולרית גרועה ביותר. מחיפושים בגוגל על פתרונות הגברה סלולרית נראה שבמשחק הזה אין הרבה שחקנים ואפשר לחלק אותם לשני סוגים - אלו שמביאים לך מעלי אקספרס מגבר ב350 שקל שאלוהים יודע מה קורה איתו, ואלו שטוענים שיש להם ציוד מאושר על ידי משרד התקשורת בעלות של כמעט 3000 שקל. הקטע הוא ששני הסוגים של המוכרים הם קיקיוניים למדי, קטנים, לא מוכרים ולא ממש יוצרים קשר למרות פניות שלי אליהם ופגישות שאני מנסה לתאם. ויי פיי קולינג זה לא אופציה כרגע. האם למישהו פה יש המלצה מה לעשות? תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.