רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. הציעו לי מבצע טוב על אינטרנט של אורנג. השאלה שלי היא אם מישהו פה התנסה בשירות שלהם? אם יש בעיות באינטרנט או שעובד טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי 11g ל desktop על מנת לקלוט מראוטר כאשר 2-3 קירות מפרידות. חשבתי על: Edimax EW7128G http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=44&pl3_id=86&pd_id=1 האם כרטיס זה חזק מספיק על מנת להתגבר על שתי קירות? יש המלצות על כרטיס רשת אחר?
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
חיבור הוט MPLS חבילה 16/1 מגה. טכנאים רבו כבר ביקרו אותי בגלל איבודי מידע שבאים ונעלמים.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר למחשב דרך תוכנת REMOTE DESKTOP בטלפון סלולרי ונאמר לי שאני צריך לשם כך את הIP הראשי שלי, זה שאמור להיות תחת IP4V או משהו כזה בפקודת IPCONFIG, אבל יש לי שם את הIP הפנימי של הראוטר בלבד שהוא 10.0.0.2 וזה לא עוזר לי. אתרים כגון WHATSMYIP לא נותנים את הIP שאני מחפש, שאמור להיות תחת הIPV4 שדיברתי עליו ואני לא מוצא. אני זוכר שלפני כמה ימים היה שם IP נורמלי, ופתאום זה נעלם... מישהו יודע למה ? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
ראוטר תקן N נותן קליטה חזקה יותר מתקן G ?? שניהם חברת EDIMAX
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
אני קורא הרבה בפורומים שיש הרבה גרסאות קושחה(TOMATO וכאלה..) האם אני צריך לעדכן גרסה בראוטר חדש? ויש להרבה אנשים בעיה להגדיר את הראוטר עם חיבור כבלים של הוט. מה אני צריך לדעת על הראוטר ומאיזה גרסאות אני צריך להתרחק??
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ? אני חשבתי על הAirport extreme base station. יש אחרים? תודה מראש לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם AP חייב חוץ מחיבור חשמל גם חיבור רשת?? יש לי בחדר ממ"ד נתב אלחוטי שמחובר למודם ואני רוצה למקום באמצע הבית אקסס פוינט שישמש כרפיטר אך אין לי חיבור נוסף של רשת...
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לקבל המלצות לנתב אלחוטי איכותי ביותר בתקן N לשימוש העסק . ברשותי מערכת של 4 יח' של PC כמו כן 3 ניידים . ושלושה מכשיר בלאקברי . חשוב מאוד אמינות המוצר . הומלץ לי ע"י בזק בינלאומי -נתב LinkSys WAG160N מי מכיר מי יש לו ניסיון ??? אשמח לקבל תגובה . כמו כן הומלץ ע"י בזק - על נתב זה :נתב TP-LINK TL-WR1043ND . מי מהשניים הוא עדיף ?? אין הגבלה תקציבית - למוצר אמין ואיכותי . תודה לעוזרים . חיים
-
- 35 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר של EDIMAX 6524N בן שבועיים חיבור חייגן HOT+בזק בינלאומי 2.5MBPS והמהירות של האינטרנט עולה ויורדת. אני ניכנס לאתר של וואלה תוך שניה , ואחרי דקה לוקח לו 15 שניות להטעין את העמוד אותו דבר עם YOUTUBE וכל אתר אחר. DNS מוגדר אוטומטית. בזק והוט אומרים שהכל בסדר אצלהם. חיפשתי קושחה אחרת לראוטר...לפי האתר של EDIMAX שלי היא הכי מעודכנת. למישהו יש מושג מה לעשות עם הראוטר הזבל הזה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי רואטר LINKSYS WRT 160N ובנוסף ראוטר ישן EDIMAX BR-6204WG שניהם משודרגי קושחה (מקורית) בגלל כרטיס USB של LEVEL ONE שיש לי שאני חושד בו שעושה צרות אני רוצה במקומו לחבר את הראוטר אדימקס בכבל רשת למחשב (נייח) כאשר הוא יקלוט באלחוטי את האינטרנט מהלינקסיס שמחובר למודם (600E של בזק) איך אני מגדיר את זה בשתי הראוטרים? (לשים לב שבלינקסיס הגדרתי מאק פילטר, בנוסף אפשר לדבר איתי בשפה מקצועית אני מבין, פשוט מגדילי טווח זה (עדיין) לא התחום שלי) תודה רבה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
או שכל ראוטר מתאים? כרגע אין לי חיבור כזה,אבל מעניין אותי לדעת לידע כללי. נגיד,ראוטרים ישנים קוויים יעבדו טוב? ומה עם כל הדגמים האלחוטיים החדשים?(אישית,יש לי את ה-Edimax BR-6424n) בתודה מראש, יוחאי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לאחרונה שתי מצלמות אבטחה אלחוטיות של vivotek בדגם PT3127 חיברתי אותם לראוטר אלחוטי חדש שקניתי של אדימקס BR-6226N. ביחידה שכל העסק הזה מורכב אין מחשב, הבאתי לפטופ עשיתי את ההתקנה של המצלמות ושייכתי אותם לראוטר אלחוטית. בתוך הביית כל העסק עובד ... השאלה, איך אני יכול לראות את זה מרחוק? ניסיתי להשתמש ב ddns שבתוך הראוטר, פתחתי חשבון והכל , ואני לא מצליח לקבל גישה לראוטר מרחוק... אני משתגע, מה אני צריך לעשות ? תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
ביצעתי היום טרנספר חזרה מ UFI לחבילת 15/800 בתשתית NGN ועלי יהיה לגשת לבזקסטור לאסוף מודם. ישנה אפשרות לאסוף גם ראוטר אלחוטי, אך מאחר וברשותי כרגע WRT54GL שמריץ קושחת עגבניה (1.27) אותו אני די מסמפט, תהיתי איזה מודם יהיה כדאי לבקש והאם יש בכלל בעיות תאימות מוכרות כלשהן אשר מצדיקות העדפה של מודם זה או אחר... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר 1025W, לפעמים חלונות 7 מאבדת את חיבור לראוטר, אך חלונות מתנהג מחובר לראוטר ועדיין לא ניתן לגלוש באינטרנט. ראוטר עובד מצויין ואין ניתוקים מאינטרנט (אקספון). יש 3 דברים שניתן לפתור: בדיקת בעיות ברשת של חלונות 7, אם זה לא עובד אז לאתחל את ראוטר, אחרת זה יעבוד מלא רק אחרי אתחל מחשב. לאחרונה נדרשתי בקביעות לאתחל את המחשב. עשיתי איפוס ועדכון של ראוטור ועדיין לא עוזר, אך לא הצלחתי לאפס את הגדרות רשת של חלונות 7, אשמח מאוד לעזרה איך לאפס את הגדרת רשת של חלונות 7 או צריך לשנות את הגדרות כדי להפסיק ניתוקים. ראוטר והגדרת רשת של 7 מחובר למחשב אחד, מעולם לא הגדרתי את רשת, חלונות 7 מאבדת את חיבור כאשר אני גולש באינטרנט רגיל ללא תוכנות שיתוף קבצים (UTORRENT כדומה). תו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את הראוטר הביתי הכי טוב היום עד 350~ ש"ח. הדרישות: חיבור L2TP (חייגן) לבזק בינלאומי עם HOT (NGN). כמובן שלא יעשה בעיות בהורדת טורנטים. מה מומלץ? תודה, עמי
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי להוריד קבצים מכה שרתים וזה אומר לי שאני בשרת פרוסקי והם לא תומכים בזה לכן אני לא יכול להוריד... מזה אומר ?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
אני מחובר על ידי כרטיס רשת USB לראוטר שלי והקליטה היא 3\4 קווים ולעומת זאת לעיתים קרובות מאוד אני פתאום מקבל 1 MBPS ואז האינטרנט נדפק ולא נכנס לשום אתר וכל הדברים מתנתקים לי לאיזה דקה עד שזה חוזר ליותר מ-1 MBPS אני לא יודע מה הבעיה יכולה להיות... רצוי לציין שבכל המחשבים אין את הדבר הזה. תודה לעוזרים...
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מכשיר HomePlug שמחובר עם כבל רשת ישיר לכרטיס רשת. שמתי לב שהמכשיר מתחמם וחבל שהוא יהיה דלוק כשהמחשב כבוי ואם אני מכבה את המתג של הספק אז אחרי כמה שניות גם המכשיר נכבה. הכוונה היא שגם כשהמחשב כבוי, אז עדיין המכשיר דולק כי יש חיבור בין הכרטיס למכשיר. אני רוצה שהמחשב יכבה גם את הכרטיס ויפסיק לספק לו חשמל כשהוא כבוי (המחשב) ניסיתי דרך מנהל ההתקנים, בהגדרות צריכת חשמל אבל האפשרות שהמחשב יכבה את ההתקן כבר פועלת. מה עוד אפשר לעשות כדי שהוא באמת יכבה אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן החלפתי את הלינקסיס הישן שלי ב - EDIMAX 6574n. בין שאר התכונות של הראוטר החדש הוא חיבור קווי של 1 גיגה. מאחר והמחשב הקרוב לראוטר שהוא נייח, מחובר קווי, יש לי אופציה לנצל את השדרוג הזה, ואני תוהה אם תהיה בכך תועלת. המחשב הוא עם לוח אם 64 ביט, גם המעבד תומך ב-64 ביט ומערכת ההפעלה שהתקנתי היא windows 7 גם 64 ביט. יש לי סלוט פנוי בלוח האם, PCIe x1 וגם כמובן סלוטים פנויים של PCI. השאלה היא: יש למכירה מספר (לא גדול) של כרטיסי רשת 1 גיגה, רובם PCI אבל יש גם PCIe. השאלה שלי היא אם החיבור הזה יתן משהו או שזה בזבוז כסף. אני מחובר כרגע בחיבור אינטרנט 5MB שאולי זה רלוונטי לשאלה. כמו כן, אם חיבור קווי ב 1 גיגה אכן יתרום משהו, האם יהיה הבדל משמעותי בין PCI ל PCIe ? תודה
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שהראווטר יתחבר לאנטרנט רק כשאני מעוניין ולא באופן אוטומאטי, עם הפעלת המחשב. נכנסתי להגדרות של הראווטר אך אין אופציה כזו. ישנן אופציות של הגבלת זמן. מה עליי לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבנות אתר משלי.. מה אני צריך לעשות בשביל זה? לקנות דומיין? (אם קונים דומיין, משלמים בנפרד על אחסון האתר?) איך זה עובד? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי שאלה ממש דחופה .... אחותי קנתה מחשב חדש והיא קנתה את המודם של EW-7318USg edimax עכשיו שמתי בשבילה ראוטר שהיא תוכל להתחבר אליי הראוטר עובד והכול ואצלה במחשב הוא מוצא את הראוטר אבל הוא על 50/55 אחוז קליטה ושאנחנו מתחברים אליו הוא נכנס אבל שאנחנו רוצים לגלוש הוא לא עובד... הוא אומר שהדף אנו קיים.... מה יכולה להיות הסיבה? עם זה חשוב גם מצאנו עוד 3 רשתות WFI יכול להיות שהם אלה שמפריעות? (השלוש האחרות הם על 11/5 אחוז קליטה ככה שזה לא עוזר לנו) מצפה לתשובה ותודה על העזרה D:
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום. האם מודם הוא ראוטר, או שמדובר בשני דברים (מכשירים) שונים? בביתי מותקן מודם (או ראוטר, או מודם-ראוטר) של אורנג'. כאשר החלפתי את המכשיר עם הראוטר של Linksys (http://www.linksysbycisco.com/MEA/en/products/WAP54G) לא הצלחתי להתחבר לרשת. יכול להיות שהמכשיר של אורנג' שבביתי הוא מודם שהוא גם ראוטר, לעומת המכשיר שחיברתי (שהוא רק ראוטר)? בכלל, מה ההבדל בין מודם לבין ראוטר? תודה וסליחה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה. התשובה מהווה חשיבות מאוד גבוהה בשבילי!! אני שעות מנסה למצוא מידע שימושי בנושא הזה באינטרנט ואני לא מוצא שום דבר מועיל!! אז אני ממש ממש ממש אודה לעוזר הנכבד. מה זה classless ip ? אם אפשר בבקשה הסבר בעברית, ולא להפנות אותי לאתר כלשהו כי עברתי על כל אתר אפשרי.. אני ממש ממש מודה למי שיעזור לי.. תודה רבה מראש ויום נפלא
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-