עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, אני מחובר דרך 014 עם NGN חיבור 8 מגה חבילת גיימר. לאחרונה התחלתי לשחק במשחק און ליין (LEAGUE OF LEGENDS) בשרת אירופאי. הפינגים טובים מאוד במהלך השעות הקטנות של הלילה 1-2 ואילך, סביבות ממוצע של פינג 50. אבל בשעות הערב 8-12 הפינגים עולים למספרים שבין 150-250 , ללא הסבר הגיוני, כלומר יכול להיות בשעה 9 פינג 180 ואחרי חצי שעה פתאום פינג 260. רק לקראת 12-1 בלילה זה מתחיל להתייצב על ממוצע 50. העניין הוא....שלתדהמתי, לאחר ששכנעתי חבר להצטרף למשחק, הוא מתחבר דרך ספק אחר, ללא חבילת גיימר, ומקבל פינג קבוע של 50-80 גם בשעות שאצלי הפינג עולה ל200 ומעלה כאשר אנחנו משחקים ביחד באותו משחק! בנוסף, מאז שעברתי ל NGN אני מרגיש שהגלישה באתרים איטית יותר מבעבר. אתרים עולים יחסית לאט, תמו…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by gabrielf,

חיבור הוט MPLS חבילה 16/1 מגה. טכנאים רבו כבר ביקרו אותי בגלל איבודי מידע שבאים ונעלמים.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  3. יש לי ראוטר של EDIMAX BR6504N וקניתי ראוטר נוסף LINKSYS WRT54GL חיברתי את שניהם בעמצאות קבל בשני קצוות הבית. הגדרתי אותם כראוי לעבודה ב AP כולל ההגדרות ה WDS כלומר ה MAC אחד של השני ואני לא מצליח להעביר את הגדרות ההבטחה מאחד לשני אני מעוניין להגיע למצב בוא שניהם יעבדו על אותו SSID כולל אותם הגדרות הבטחה והדילוג בין ראוטר לראוטר יהיה ללא צורך בחיבור וניתוק מחדש! האם זה אפשרי בכלל ? והאם AP שאפשר לקנות כמו אלה של EDIMAX עושים זאת אוטומטית ? תודה מראש - ספיציפית אליך NetCheif - האתר + המדריכים בוא מעולים !

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by max8051,

במחשב הנייח שלי יש לי כרגע כרטיס רשת אלחוטי "רגיל" עם אנטנה אחת. אני קולט את הראוטר שלי שם על POOR בXP לא משנה איך אני מכוון את האנטנה. עם מחשב נייד אני קולט באותו המקום על 4 או 5 קווים אבל על תקן N ( אפשר לראות את זה בחלונות 7) יש לי ראוטר EDIMAX BR6524N האם כדיי לקנות כרטיס רשת שתומך בN למחשב הנייח בשביל לשפר את הקליטה? מה שמצאתי זה Edimax EW-7728 עם 3 אנטנות - 190 ש"ח בKSP Edimax EW-7727 עם 2 אנטנות - 165 ש"ח בKSP

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by zebra,

האם AP חייב חוץ מחיבור חשמל גם חיבור רשת?? יש לי בחדר ממ"ד נתב אלחוטי שמחובר למודם ואני רוצה למקום באמצע הבית אקסס פוינט שישמש כרפיטר אך אין לי חיבור נוסף של רשת...

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  6. Started by norco,

שלום, אני כבר למעלה משנה סובל מבעיה חמורה כשאני מוריד ב- uTorrent אני פשוט לא יכול לגלוש. עכשיו ממילא אני יודע שכשאני מפעיל תוכנת הורדת קבצים זה תופס רוחב פס ומאט אבל הגלישה היא בליתי אפשרית, פשוט תקועה ולא מציג כלום גם אם אני מוריד על 5 קילובייט לשניה. אז אמרתי לעצמי סבבה אני יכבה את הuTorrent וזה יעבוד...אבל לא! הגלישה לא מתאפשרת וגם לאחר שאני עושה TRACERT לאתרים בארץ או בחו"ל הכל מקבל תשובה מהנתבים בדרך אבל לגלוש בלתי אפשרי. הדבר היחיד שעוזר הוא כיבוי והדלקה של הנתב( 2650 D-LINK) וגם אז לפעמים הנתב לא מצליח להתחבר על הכיבוי הראשון לאינטרנט ודורש ממני לכבות ולהדליק אותו מספר פעמים. אני ממש מתוסכל מזה וזה פשוט מוציא לי את החשק להוריד דברים. מה לדעתכם הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. הגעתי היום לאתר לקוח שברשותו רשת ביתית עם גישור רשת אלחוטית ע"י לעסק (תקשורת רגילה (כמו ביתית)) . הלקוח ביקש ממני להשים 2 ראוטרים חדשים אחד בבית ואחד בעסק למקרה שאם אחד הראוטרים קרס השני ממשיך לתת תקשורת. הכנסתי את 2 הראוטרים לאותה הרשת לדוגמא אחד 192.168.0.1 והשני 192.168.0.2 אני רוצה לציין ש2 הראוטרים כבר היו מוגדרים עם חייגן וקיבלו כתובת IP מהספקית אינטרנט. אני חשבתי שאם אני מוסיף DNS ידני בכל מחשב לדוגמא שאם בבית זה 192.168.0.2 ובעסק זה 192.168.0.1 אז בכל אחד מהם אני מוסיף DNS של השני. התקשורת הלוקלית עובדת בסדר גמור אבל כאשר אני מנסה לעשות הדמייה של קריסה של 1 הראוטרים תוך כדי שאני עושה פינגים לאתר חיצוני הוא רושם לי כמה רגעים אחרי הניתוק כבל בזק מראוטר destination …

• 28 תגובות
    • 4.9k צפיות
  8. ראוטר תקן N נותן קליטה חזקה יותר מתקן G ?? שניהם חברת EDIMAX

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  9. אני קורא הרבה בפורומים שיש הרבה גרסאות קושחה(TOMATO וכאלה..) האם אני צריך לעדכן גרסה בראוטר חדש? ויש להרבה אנשים בעיה להגדיר את הראוטר עם חיבור כבלים של הוט. מה אני צריך לדעת על הראוטר ומאיזה גרסאות אני צריך להתרחק??

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום רב, זה אחד הנושאים היחידים שלא מצאתי בשום מקום REVIEW כלשהו שנוגע אליו. אני זקוק לכ. רשת אלחוטי PCI למחשב הנייח שלי ואני מחפש המלצה כלשהי לכ. אמין בעל קליטה טובה, רצוי שיתמוך גם בתקן N, עם דרייבר מתאים לWindows 7 64bit. אשמח לשמוע על המלצות כלשהן, הן מניסיון אישי והן מידע כללי. כמו כן, במידה ומישהו חושב שיש עדיפות לכ. USB ולא PCI, אשמח גם לשמוע על כך. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  11. Started by Googleness,

הסיפור בקצרה, קניתי נייד + מודם סלולרי וחבילה גלישה "ללא הגבלה" מסלקום. מסתבר שבאזור שלי 41 ג'יגה בחודש הורדה (הרבה STREAM) נחשב מעל הממוצע ולכן המערכת שלהם באופן אוטומטי עשתה לי הצרה לחבילת הגלישה מ2.8 ל0.2 שזה מצחיק ומבדר לחלוטין. בכל מקרה בשביל להימנע מההצרה המעצבנת הזאת מצד אחד וכדי להשתמש בצורה חופשית בחיבור הסלולרי מצד שני, האם יש כלי כלשהו שבעזרתו אני אוכל: 1. לבדוק בכמה Upload\Download השתמשתי בזמן נתון? 2. הגבלה של שירותים מסויימים מגישה חופשית לרשת או חסימה של שירותים מסויימים, עדיפות אולי לפי פרופיל שככה אני יכול לבחור אם אני מחובר לפרופיל "סלולרי" או "קו ביתי" ככה שאני אדע מה הגבלתי ומה לא? תודה מראש לעוזרים. לירון

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי בעיה עם שליחת מסמכים להדפסה הטקסט יוצא לי בג'יבריש קצת נתונים המחשב שלי מחובר לאינטרנט דרך חייגן ומהמחשב אני מעביר לאחותי דרך כבל מוצלב אינטרנט למחשב שלה המדפסת נמצאת בחדר של אחותי כל מה שהיא מדפיסה מאצלה יוצא בסדר גמור, אבל מה שאני שולח מאצלי דרך השיתוף יוצא בג'יבריש יום טוב,

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. או שכל ראוטר מתאים? כרגע אין לי חיבור כזה,אבל מעניין אותי לדעת לידע כללי. נגיד,ראוטרים ישנים קוויים יעבדו טוב? ומה עם כל הדגמים האלחוטיים החדשים?(אישית,יש לי את ה-Edimax BR-6424n) בתודה מראש, יוחאי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ביצעתי היום טרנספר חזרה מ UFI לחבילת 15/800 בתשתית NGN ועלי יהיה לגשת לבזקסטור לאסוף מודם. ישנה אפשרות לאסוף גם ראוטר אלחוטי, אך מאחר וברשותי כרגע WRT54GL שמריץ קושחת עגבניה (1.27) אותו אני די מסמפט, תהיתי איזה מודם יהיה כדאי לבקש והאם יש בכלל בעיות תאימות מוכרות כלשהן אשר מצדיקות העדפה של מודם זה או אחר... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  15. Started by zahi101,

שלום! לאחר ששאלתי אנשים פה אם הכרטיס הבא: edimax 7728in יתמוך בווינדוס 7 64 ביט ואמרו לי שכן. קניתי אותו. עכשיו אני מנסה להתקין דרייברים ושום דבר לא הולך, הכרטיס מזוהה על ידי המחשב במנהל ההתקנים אך עם סימן קריאה לידו והוא כותב שאין חיבורים זמינים. ניסיתי גם להתקין דריבר ישירות מralink(rt2860) ולא הלך... אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד. תודה מראש לעוזרים. צחי.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי חבר'ה, פעם ראשונה שאני בפורום היות והאינטרנט שלי מתנתק בדרך קבע (למשל אחרי שעתיים שהמחשב היה כבוי או שהאינטרנט לא היה בשימוש), אני צריך לתכנת את הראוטר שלי (כנראה הגדרות בעייתיות בקונפיגורציה של החייגן, מנסיון עבר). עכשיו אני זוכר שפעם נכנסתי להגדרות הראוטר שלי דרך כתובת ה-IP שלו (חברת Linksys, הכתובת 192.168.1.1). עכשיו משום מה זה פשוט לא פועל. ניסיתי בהתחלה מ-FIREFOX, אח"כ מהאקספלורר (גרסא 8), אח"כ ריסטרט, ושוב מהאקספלורר, ובסוף פשוט שלחתי פינג דרך ה-CMD, והשרת פשוט לא מגיב. עכשיו זה מוזר כי כן יש לי אינטרנט מחובר, אז מה הבעיה שלו? תודה מראש לכל העוזרים.

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by ulmi,

שלום לכולם! יש לי רואטר LINKSYS WRT 160N ובנוסף ראוטר ישן EDIMAX BR-6204WG שניהם משודרגי קושחה (מקורית) בגלל כרטיס USB של LEVEL ONE שיש לי שאני חושד בו שעושה צרות אני רוצה במקומו לחבר את הראוטר אדימקס בכבל רשת למחשב (נייח) כאשר הוא יקלוט באלחוטי את האינטרנט מהלינקסיס שמחובר למודם (600E של בזק) איך אני מגדיר את זה בשתי הראוטרים? (לשים לב שבלינקסיס הגדרתי מאק פילטר, בנוסף אפשר לדבר איתי בשפה מקצועית אני מבין, פשוט מגדילי טווח זה (עדיין) לא התחום שלי) תודה רבה מראש לכל העונים

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. ניסיתי להוריד קבצים מכה שרתים וזה אומר לי שאני בשרת פרוסקי והם לא תומכים בזה לכן אני לא יכול להוריד... מזה אומר ?

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  19. Started by shlomo1441,

היי יש לי ראוטר של EDIMAX 6524N בן שבועיים חיבור חייגן HOT+בזק בינלאומי 2.5MBPS והמהירות של האינטרנט עולה ויורדת. אני ניכנס לאתר של וואלה תוך שניה , ואחרי דקה לוקח לו 15 שניות להטעין את העמוד אותו דבר עם YOUTUBE וכל אתר אחר. DNS מוגדר אוטומטית. בזק והוט אומרים שהכל בסדר אצלהם. חיפשתי קושחה אחרת לראוטר...לפי האתר של EDIMAX שלי היא הכי מעודכנת. למישהו יש מושג מה לעשות עם הראוטר הזבל הזה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, ברשותי ראוטר 1025W, לפעמים חלונות 7 מאבדת את חיבור לראוטר, אך חלונות מתנהג מחובר לראוטר ועדיין לא ניתן לגלוש באינטרנט. ראוטר עובד מצויין ואין ניתוקים מאינטרנט (אקספון). יש 3 דברים שניתן לפתור: בדיקת בעיות ברשת של חלונות 7, אם זה לא עובד אז לאתחל את ראוטר, אחרת זה יעבוד מלא רק אחרי אתחל מחשב. לאחרונה נדרשתי בקביעות לאתחל את המחשב. עשיתי איפוס ועדכון של ראוטור ועדיין לא עוזר, אך לא הצלחתי לאפס את הגדרות רשת של חלונות 7, אשמח מאוד לעזרה איך לאפס את הגדרת רשת של חלונות 7 או צריך לשנות את הגדרות כדי להפסיק ניתוקים. ראוטר והגדרת רשת של 7 מחובר למחשב אחד, מעולם לא הגדרתי את רשת, חלונות 7 מאבדת את חיבור כאשר אני גולש באינטרנט רגיל ללא תוכנות שיתוף קבצים (UTORRENT כדומה). תו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, אני מחפש את הראוטר הביתי הכי טוב היום עד 350~ ש"ח. הדרישות: חיבור L2TP (חייגן) לבזק בינלאומי עם HOT (NGN). כמובן שלא יעשה בעיות בהורדת טורנטים. מה מומלץ? תודה, עמי

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שהראווטר יתחבר לאנטרנט רק כשאני מעוניין ולא באופן אוטומאטי, עם הפעלת המחשב. נכנסתי להגדרות של הראווטר אך אין אופציה כזו. ישנן אופציות של הגבלת זמן. מה עליי לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  23. Started by zeevru,

לא מזמן החלפתי את הלינקסיס הישן שלי ב - EDIMAX 6574n. בין שאר התכונות של הראוטר החדש הוא חיבור קווי של 1 גיגה. מאחר והמחשב הקרוב לראוטר שהוא נייח, מחובר קווי, יש לי אופציה לנצל את השדרוג הזה, ואני תוהה אם תהיה בכך תועלת. המחשב הוא עם לוח אם 64 ביט, גם המעבד תומך ב-64 ביט ומערכת ההפעלה שהתקנתי היא windows 7 גם 64 ביט. יש לי סלוט פנוי בלוח האם, PCIe x1 וגם כמובן סלוטים פנויים של PCI. השאלה היא: יש למכירה מספר (לא גדול) של כרטיסי רשת 1 גיגה, רובם PCI אבל יש גם PCIe. השאלה שלי היא אם החיבור הזה יתן משהו או שזה בזבוז כסף. אני מחובר כרגע בחיבור אינטרנט 5MB שאולי זה רלוונטי לשאלה. כמו כן, אם חיבור קווי ב 1 גיגה אכן יתרום משהו, האם יהיה הבדל משמעותי בין PCI ל PCIe ? תודה

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  24. Started by eitanraf,

שלום כולם יש לי שאלה ממש דחופה .... אחותי קנתה מחשב חדש והיא קנתה את המודם של EW-7318USg edimax עכשיו שמתי בשבילה ראוטר שהיא תוכל להתחבר אליי הראוטר עובד והכול ואצלה במחשב הוא מוצא את הראוטר אבל הוא על 50/55 אחוז קליטה ושאנחנו מתחברים אליו הוא נכנס אבל שאנחנו רוצים לגלוש הוא לא עובד... הוא אומר שהדף אנו קיים.... מה יכולה להיות הסיבה? עם זה חשוב גם מצאנו עוד 3 רשתות WFI יכול להיות שהם אלה שמפריעות? (השלוש האחרות הם על 11/5 אחוז קליטה ככה שזה לא עוזר לנו) מצפה לתשובה ותודה על העזרה D:

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  25. שלום. האם מודם הוא ראוטר, או שמדובר בשני דברים (מכשירים) שונים? בביתי מותקן מודם (או ראוטר, או מודם-ראוטר) של אורנג'. כאשר החלפתי את המכשיר עם הראוטר של Linksys (http://www.linksysbycisco.com/MEA/en/products/WAP54G) לא הצלחתי להתחבר לרשת. יכול להיות שהמכשיר של אורנג' שבביתי הוא מודם שהוא גם ראוטר, לעומת המכשיר שחיברתי (שהוא רק ראוטר)? בכלל, מה ההבדל בין מודם לבין ראוטר? תודה וסליחה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.