רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר מסוג NETHEAR אלחוטי וחוטי ...הוא מחובר למחשב שלי חוטי ולמחשב נוסף בצורה אל חוטית ...המודם שלי מחובר אליו עם חיגן מובנה בתוך הראוטר לאינטרנט...מה שקורה הוא שיש לי חוץ מהlocal aarea connection דבר נוסף שנראה כמעיין חייגן נוסף שפשוט מקושר כל הזמן...שנקרא התקשרות אינטרנט- שער אינטרנט...עכשיו בתקופות שהייתי לוחץ לו disable היו לי כל הזמן ניתוקים באינטרנט ושניסיתי למצוא מה בעצם קורה הסתבר לי שבעצם החיגן הזה והחיגן של האינטרנט שנמצא בתוך הראוטר מעיין נלחמים מי יחייג וזה גורם לניתוקים..אז שאלה ראשונה האם אני צודק שאלה נוספת מה זה בעצם החיגן הזה? ועוד דבר האם החייגן הזה יוצר מצב שהמחשב הנוסף המחובר משתמש דרכי באינטרנט ולא ישר דרך הראוטר כמו שאמור להיות...אגב יש לי ווינ…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים ! יש ברשותי מודם ALCATEL SPEED TOUCH HOME שבוצע בו השינוי ושידרוג התוכנה ע"מ שיתפקד כחייגן , כרגע הוא מחובר ברשת כבלים ע"י האב עם כבל מוצלב . הייתי רוצה להפוך את הרשת לאלחוטית ( 3 מחשבים - אחד נייד 2 נייחים ) , האם ישנה בעייה כלשהי בשינוי הנ"ל בגלל שהמודם מתפקד כחייגן ועבר את השדרוג ? איזה שינויים צריך לעשות ? האם יש צורך בשינויי הפרוטוקול ( NETBUEI ) ? יש לי 2 נתבים אלחוטיים ברשותי , LG LW2100AP ואחד נוסף של GIGABYTE GN-846B , וכמו כן גם 2 התקני רשת אלחוטיים ( PCMCIA ואחד בתצורת USB שנייהם מתוצרת LG ) , האם הם מתאימים לצרכים שלי ? אוכל לקבל הדרכה קצרה או כיוון כיצד עלי להתחיל או אתר או מדריך כלשהו ? תודה מראש ! אביב .
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם בחודשים אחרונים אני סובל מפינגים גבוהים ונתוקים במשחקי רשת . אז החלטתי לעשות קו חדש וקניתי נתב אחר דרך בזק אך כלום לא השתנה . אחרי כמה נסיונות החלפתי עוד הפעם נתב לנתב Be אך עדיין יש לי פינגים שלפעמים מגיעים ל 3000 במשחק באטלפילד . בזק לא מצלחים לעזור בעניין זה גם לא בזק נלאומי שהם הספק שלי . חשוב לציין ש ה latency יחסית גבוהה 74% במקום מגוריים לא קיים תשתית חוץ מבזק . יש לכם איזה רעיונות ? אוליי לקנות נתב מחנות אחר חוץ מבזק ? ואם מומלץ על דגם מיוחד לגיימרים ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי את הרשת שלי למבצע 100Mbps של הוט + חיבור דרך הוטנט ללא חייגן (חיבור באמצעות DHCP). לפני כן הייתי מחובר להוט במהירות 2.5Mbps + אינטרנט זהב עם ראוטר של Linksys WRT54G והחיבור עבד מצויין עם קצב הורדה של 2.5Mbps במחשב שמחובר אלחוטית במרחק שני חדרים מהראוטר. לאחר המעבר ל-100Mbps הוט הגדירו לי את ההוטבוקס כמודם + ראוטר (שוב ללא חייגן) וקיבלתי ביצועי רשת איומים ברשת האלחוטית. מחשב נייד שהיה במרחק מטר ללא קירות מההוטבוקס עובד במהירות של כ-60Mbps (speed.hot.net.il) אבל במחשב המרוחק שני חדרים הביצועים היו של מתחת ל-1Mbps עם הרבה ניתוקים. שני טכנאים עברו אצלי בדירה והרבה טכנאים שניסו לפתור את הבעיה טלפונית ללא הצלחה (כולל החלפה של הוטבוקס). התשובה שקיבלתי מהטכנאים הי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אני צריך יעוץ ועזרה בקשר לכמה פתרונות שקשורים למיילים: 1. השכרתי אחסון של 2GB לאתר, אבל יש לי גם מספר כתובות מיילים שמתמלאים וממלאים לי את כל האחסון. האם יש פיתרון? אני חייב את כתובות הדומיין לאימיילים אלה כמו שהן, אבל חשבתי אולי אפשר להגדיר כך שיהיה Redirect למייל חינמי (למשל gmail) או להשכיר חבילת מיילים מאיזשהי חברה ואיכשהו לקשר אותן לכתובות דומיין שכבר ברשותי? מה יותר עדיף? 2. אף חברת אחסון בארץ לא נותנת לשלוח רשימות תפוצה. ובשנת 2016 רשימות תפוצה זה לא משהו נדיר.יש איזשהו שירות בארץ או בעולם שנותן לי אפשרות לשלוח רשימת תפוצה לאלפי מיילים שברשותי? (אל תדאגו, זה לא ספאם, אלא אני פשוט רוצה לעדכן את הגולשים של האתר שלי לגבי חדשות, זה פעם ב..) מקווה שז…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.! האם הנתב האלחוטי של בזק 6740U H1 יכול לעבוד בתור נתב עם HOTBOX (לאחר הפיכתו למודם)...!? הרעיון המרכזי שההוטבוקס פשוט אחד הראוטרים הכי מזעזעים שנתקלתי בהם... יותר מידי תקלות ונפילות רשת WIRELESS שבאה והולכת... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שידגרתי לפני שבוע ל20 מגה וזה הראוטר שבזק הביאו לי ויש לי כמה שאלות 1)זה הגיוני 50 פינג בבדיקת מהירות באתר של בזק/012? 2)כבר קרה לי 3 פעמים שפיתאום אין אינטרנט וצריך לנתק ולחבר ולפעים זה לא עוזר והאינטרנט חוזר לבד זה בעיה בראוטר? מה שמוזר שלפני זה היה לי 10 מגה עם SL2-141 והפינג היה אולי 10 ובמשחקים הכול היה 60 בערך ועכשיו זה 100++ ראיתי הרבה בפורום אשכולות שאומרים להתרחק מהראוטר הזה אם זה נכון אני ילך להחליף אותו תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו מכיר רכזת ביתית טובה - 8 או 16 פורטים של 10/100/1000 עם זיהוי אוטומטי של מהירות וסוג הכבל הנדרש (מסוגלת להתחבר לרכזת אחרת בלי להצליב את הכבל) אשמח להמלצות
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
באתר NetCHEIF בוצעו מספר שינויים ועדכוניים. בנוסף, החל מהיום, אני מתחיל בפרסום בלוג אישי באתר NetCHEIF בו אעלה חדשות, דעות ופיסות מידע שנראות לי חשובות ומעניינות. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/Update/update01.htm LINK ישיר לבלוג -- http://www.netcheif.com/blog/index.php LINK ישיר ל-FEED ה-RSS של הבלוג -- http://www.netcheif.com/blog/?feed=rss
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נגיד ויש לי תשתית של בזק בבית ובמשרד (שתי קווי טלפון נפרדים) ומנוי אחד לספקית אינטרנט האם יש לי אפשרות להתחבר גם בבית וגם במשרד? האם אפשר להתחבר משתי מקומות בו זמנית? אם לא מה קורה אם אני מחובר בבית ומנסה להתחבר במשרד?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הינני מעונין לחבר שתי מחשבים ניחים ואחד נייד כאשר את ניחים בחיבור חוטי והנייד על חוטי. הטווח הוא של דירה רגילה ללא ממדים רדיוס של בערך 15-20 מטר. הבנתי שאני צריך לקנות נתב על חוטי עם כניסות קוויות וכבלים לחיבור בין המחשבים הניחים . בקשתי היא מה אני צריך לדאוג שיכלול הנתב, תקנים ושאר הדברים. ואיזה כבלים צריך לקנות לשם כך מוצלב או לא וכוו. בנוסף אם אפשר לציין איזה דגם טוב ספציפי שאתם ממליצים. בתודה מראש שי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את הראוטר TP LINK WDR4300 לאחר שהבנתי שבאמת ביחס למחיר מדובר במוצר טוב. דיברו עליו המון ברשת במיוחד פה : http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=193413&postdays=0&postorder=asc&start=180 נטען שיש לו בעיית ניתוקים,משהו שאני כרגע כלל לא מרגיש גם עם קושחה "ישראלית",מה שעניין אותי לדעת זה האם פריצה הקושחה לגרסה "גלובאלית" תשפר לי את הטווח הקליטה? הבעיה היחידה זה שטווח הקליטה הממש חלש והרגיש לי בדיוק כמו בראוטרים שמקבלים מבזק,חשבתי שיהיה פה פער משמעותי אבל בכלל אין.. יש דרך לשפר קליטה לראוטר הזה? הוא נותן בתוך הבית (עם הרבה קירות בדרך) משהו כמו 7-8 מטר בלבד,ממש כמו ראוטר של 80 שקל... תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אלקטל Speed touch home איך אני הופך אותו לPRO ומה היתרונות,חסרונות בהפיכת המודם ל PRO
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו ביקש ממני לחבר לו 3 מצלמות IP 2 מצלמות חיברתי בלי בעיה כי זה היה על אותו הרשת, המצלמה השלישית רחוקה ולא מקבלת אות מהרואטר אז חיברתי לה AP אבל היא לא מופיע בחיפוש הפנימי כמו שאר המצלמות. מה יכולה להיות הסיבה? אולי הAP מביא כתובת איפי פנימית שונה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשעות הערב האינטרנט שלי מתחיל לזחול ושרתים במשחקי רשת מגיעים לפינגים של מעל 500 גם בסרברים ישראלים. איפה יותר הגיוני שתיהיה בעיה ,בתשתית(כבלים) או בספקית(אינטרנט זהב)?ואיך אפשר לבדוק את זה? ועוד משהו ,אם הבעיה לא תיפתר עד מחר אני מחליף את שתי החברות כנראה לבזק בינלאומי ובזק , יש המלצות אחרות אולי לספקית?או סיבה למה לא כדאי לעבור אליהם? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי תוכנה שנקראת HouseCall for home networks http://housecall.trendmicro.com/ ביצעתי סריקה בעזרת התוכנה מדובר על נתב של בזק DSL-G256DG -הרשת האלחוטית מוצפנת -את שם המשתמש והסיסמה לממשק הניהול שיניתי מה עוד יכולה להיות הבעיה??? שלוחצים על הפרטים מקבלים רק פרטים טכנים MAC IP COMPANY לא משהו שעוזר להבין מה הבעיה.....
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רשת! הכל סבבה אבל יש לי בעיה קטנה. איך אני מעלים את השם של המחשב שלי מרשימת המחשבים ב-My Network Places מבלי: לכבות את המחשב, להתנתק מהרשת, להתנתק מהאינטרנט. אנא ספרו לי. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי הרבה מאוד לאגים כשאני משחק במשחק battlefield 2 הכוונת קופצת לי, רימונים שאני זורק חוזרים אלי ועוד דברים מוזרים. כמו כן הפינג שלי מדי פעם קופץ ל 600 ואחרי כמה שניות יורד בחזרה למשהו כמו 12, וגם מופיעה לי הודעה "there is a problem with your connection" מדי פעם. הבעייה מופיעה גם בשרתים של חו"ל וגם בשרתים ישראליים. *המהירוד הורדה שלי היא דיי מהירה, וכנ"ל גם מהירות הגלישה באתרים. *ניסיתי לבטל את הפירוול כשאני משחק ולכבות את האנטי וירוס וזה לא עזר. ספקית אינטרנט: 012 - זהב 2.5 מגה תשתית של בזק tracert לשרת הישראלי הראשון: Tracing route to vl656.host35.netvision.net.il [199.203.56.35] over a maximum of 30 hops: 1 15 ms 99 ms 199 ms 10.0.0.138 …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TP-LINK WR641G שמחובר למחשב שולחני ומחשב נייד של IBM עם כרטיס אלחוטי של אינטל 2200 הגדרתי בראוטר WAP\WAP2 בכל תצורה אפשרית ואני לא מצליח להתחבר אליו עם הנייד הוא ניתקע על "מייבא כתובת רשת" ולא מתחבר לבנתיים החזרתי את האבטחה של WAP מה עלי לעשות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכירים את אתר וואללה , ובכן באמת וואללה מעלים לנו את העצבים עם הפרסומות המעצבנות שלהם , איך אפשר למנוע את קפיצת הפרסומות ללא שימוש בתוכנות המורידות פרסומות ? בעזרת Firewall zone alarm . פשוט יש להגדיר באבטחה Security-> Advanced -> restricted zone ולהוסיף Host : ad.walla.co.il זו הכתובת של וואללה שבעזרת מפיצה את הפרסומות שלה .
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר קרוב לחודשיים יש לי בעיה מאוד מאוד מציקה שבגללה אני כנראה אעבור ספק. אני גולש באינטרנט ופתאום כל הדפים שנפתחים קופאים, כאילו אין מענה מהשרת, ועד שאני עושה רפרש במקרה הטוב ומתחבר מחדש לאינטרנט במקרה הרע כלום לא זז. זה גם מתבטא במשחקי רשת, אני כל 10-15 דקות עף מהשרת. כמו כן כשאני מוריד מראפידשייר יש משהו מוזר, הורדה אחת יורדת במלוא המהירות והבאה אחריה באיזה 5 קילובייט/שניה. הפתרון לזה כמובן אם עליתי על האיטיות הזאת זמן הוא איך לא להתנתק ולהתחבר מחד ואז אולי משהו ישתפר אבל בדרך כלל זה שוב מוריד על מקסימום את ההורדה הראשונה ואז מתחיל לזחול. זה ממש מציק כי אם אני משאיר משהו להורדה אני חוזר הביתה ורואה שכלום לא ירד כי החל מההורדה השניה הכל התחיל לזחול. כל הדברים האלה לא ז…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה גדולה עם ה ADSL 1.יש לי מודם אלקטל. 2.הכרטיס רשת שלי הוא realtek 8139. 3.אני משתמש ב WIN 98 והבעייה היא: כול פעם שאני מנסה להתחבר הוא כותב לי: .error 629 :you have been disconnected from the computer you dailed double click the connection to try again כול הפרטיס שהכנסתי הם נכונים ואם אני מכניס פרטים אחרים הוא כותב לי את אותו הדבר. המודם שלי מסונכרן ופועל אם אני יכבה את המודם הוא יכתוב לי את אותו הדבר אם אני יסיר את הדרייברים לכרטיס רשת הוא יכתוב לי את אותו הדבר ראוי לציין: אתמול התקנתי WIN והדיסק של הדרייבר של הכרטיס רשת נאבד אז הורדתי את הדרייבר שקוראים לו: realtek RTL8139 /810x familyfast ethernet NIC לדרייבר הישן שלי קראו בערך אותו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2011/03/13/atandt-will-cap-dsl-u-verse-internet-and-impose-overage-fees/ בקצרה - AT&T (שהיא ספקית אינטרנט ענקית בארה"ב) מתכוונת להתחיל לגבות כסף ממי שעובר מכסה של 150GB לחודש כאשר הם יגבו 10$ נוספים על כל 50GB החל מתחילת מאי. אומנם 150GB זה לא בדיוק מעט, אבל אני בטוח שלא חסר חברי פורום שעוברים את המכסה הזאת, אז מה לדעתכם הסיכויים שהספקיות בארץ ימשיכו את הטרנד הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מוצר שיקלוט את רשת ה-Wireless N בבית, ויאפשר לי לחבר אליו כבל רשת אטרנט רגיל (RJ45), רצוי יותר מפורט אחד. מעין נקודת גישה חוטית לרשת אלחוטית. מישהו מכיר / ממליץ ? תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
פירמטתי והתקנתי Windows XP SP3 על מחשב עם פנטיום 4 ו-256MB זיכרון. אין לי דרייברים של שום דבר במחשב. אבל, ההתקנה של Windows זיהתה והתקינה באופן אוטומאטי כרטיס רשת מסוג SiS 900-Based PCI Fast Ethernet Adapter. בהתחלה הרשת זוהתה בלי בעיות, והוא אפילו הוריד והתקין עדכונים כמה פעמים. אבל, פתאום (נדמה לי שאולי אחרי שעשיתי הסרה לכרטיס קול שהוא לא זיהה) הוא רושם על האייקון של האינטרנט Limited or no connectivity עם סימן קריאה צהוב, ואין לי גישה לאינטרנט מהמחשב הזה. מה אני צריך לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-