עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי ושלום קיבלנו מחשב ישן לילד וחיברנו אליו USB של D-LINK N11 ADAPTER המערכת הפעלה של המחשב הינה 98, חיפשתי כל מיני דרייברים ומצאתי אך הם לא קשורים. אשמח לקבל סיוע בעניין\ בתודה רבה דיידו

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by lsl,

שלום יש ברשותי כבר מעלה לשנה מחשב asus מדגם n76v (i7 3610qm + gt630m) בזמן האחרון כאשר המחשב מחובר לאינטרנט הוא מאט את מהירות הגלישה, שהמחשב כבוי / מנותק מהאינטרנט המהירות עולה למהירות הרגילה שאני אמור לקבל הבעיה מתרחשת כמה ימים אחרי פרמוט, מערכת ההפעלה היא windows 8.1 update 1 שהיה מותקן על המחשב windows 7 הבעיה לא הייתה קיימת בדקתי בtask manager ואין שום תהליך שתופס את האינטרנט יש תוכנה שיכולה לקרוא לוגים של בעיות כאלה? (אני פשוט לא מכיר אחת כזאת ואם צריך אעלה) איך לפתור את הבעיה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by galzohar,

לאחר שה-Aztech 600e שלי התחיל לתת לי הרבה מאד packet loss כאשר הוא מתחבר לבד החלפתי אותו, ובבזק הביאו לי מודם חדש מסוג BaudTec. הצלחתי להיכנס אליו כרגיל עם 10.0.0.138 והכנסת השם/ססמא Admin/Admin, אבל לא ממש מצאתי איך אני מכניס שם את השם והססמא שלי כדי להתחבר לבזק בינלאומי. הצלחתי להתחבר אליו רק ע"י הגדרת חייגן, מה שלא עוזר לי כי יש לי רשת של כמה מחשבים בבית שמחוברת דרך hub. מישהו יודע בדיוק איפה מגדירים את החיבור שם? ניסיתי לשחק עם ההגדרות ב-WAN (המקום היחיד שיש משהו שנראה כמו שם משתמש וססמא) אבל נראה כאילו זה לא עושה כלום. אני בטוח שזה משהו קטן שאני מפספס... אם מישהו יודע איך גורמים למודם הזה להתחבר בעצמו זה מאד יעזור לי! ניסיתי במסך הבא להכניס פשוט שם משתמש וססמא וללחוץ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. אוקי, יש לי בבית שני מחשבים win98 sec win98 במחשב של ה 98SEC, שזה המחשב בו אני משתמש, יש שני כרטיסי רשת, אחד לרשת ואחד לאי די אס אל, כרטיסי הרשת בשני המחשבים, המיועדים לרשת הביתית הם : Accton - Cheetah PCI Adapter כרטיס הרשת שמיועד לאי די אס אל הוא: Genius - GF100TXRIII Series אוקי, הכל התחיל אחרי שפעם אחת פירמטו לי ת'מחשב כשהתקינו לי את כרטיסי הרשת, התקינו לי את הכרטיס של Accton, שמיועד כאמור לשמש ככרטיס לרשת הביתית, אבל בגלל שרק הוא היה מזוהה "הפכתי" אותו לכרטיס שישמש אותי באידיאסאל, ואת השני, של Genius, לא התקינו, עד כמה שזכור לי (זה היה מזמן) הם אמרו שהיה להם בעיה או משו כזה, ובמאפיינים ב"מחשב שלי", הוא לא מזוהה, בdevice manager מופיע לי ב OTHER DEVICES סימן שאלה …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. הרשת מחוברת כך: מחשב שרת עם כרטיס רשת שעובד ב AP MODE. מחשב שני שגולש באינטרנט דרך המחשב הראשון וגם הוא בעל כרטיס רשת. אין ראוטר כמו שראיתם. הרשת עובדת מעולה כל עוד המחשב השרת דולק ומחובר לאינטרנט. השאלה שלי: כמה מחשבים נוספים אוכל לחבר למחשב השרת כך שיוכלו לגלוש באינטרנט? ד.א. הרשת היא אלחוטית. תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by carman6,

אז ככה: בבית שלי יש שתי קומות, בקומה התחתונה נמצא מחשב, בקומה העליונה עוד מחשב ובאותה קומה עליונה נמצא עוד מחשב אבל בתוך ממ"ד ככה שאני צריך ראוטר די חזק. חשבתי לקנות את הראוטר- EDIMAX BR-6524N + עוד כרטיס רשת אלחוטי לאחד המחשבים (יש לי כבר אחד)- EDIMAX EW-7128G. מה אתם אומרים? אני צריך תשובה די מהירה, יש לי זיכוי לקנייה שתקף עד יום חמישי.. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by irame,

שלום, קניתי ראוטר, הצלחתי להתקין אותו, הכל טוב ויפה אבל ברגע שאני מוציאה את הכבל אין אינטרנט. בבית יש אינרנט אלחוטי כי הטאבלט מצליח להתחבר ככה שהבעיה היא בהגדרות של מערכת ההפעלה. מה עושים? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by shoomil,

אח שלי נגע בהגדרות של הראטור כי היה בעיות עםם המחשב עכשיו בכלל אין גישה אל הראטור והתמיכה מהאינטרנט אמרו לי שיש בעיה בראטור אפשר להכנס להגדות של הראוטר מהאינטרנט מבלי שהוא מחובר ? איך נכנסים להגדרות שלו ואיך מגדירים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. http://technation.themarker.com/hitech/1.1886530

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by sh_matan,

שלום,יש לי אינטנרנט 1.5MB מהירות. לפעמים הוא מוריד לי מאוד מהר על 100-120KB לשנייה ולפעמים כמו כרגע על 30KB לשנייה,למה זה?! איך אני פותר את זה??? זה לא בדיוק האינטנט,זה ההורדות הישירות. יש לי ראוטר שמחובר לשני מחשבים,האחד ישן מיוני 2001 והוא איטי וכו',השני חדש מספטמבר 2006. זה ממש משגע אותי ואני צריך פתרון מהר. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Elad87,

שלום לכולם אני מעוניין להגידר סיסמא לנתב מדובר על נתב של ADSL של חברת Siemens שמקבלים מבזק הספק הוא 012 אם זה משנה בתודה מראש אלעד

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by eliil1,

איזה אפשרויות יש ללעשות אינטרנט בנייד? זה כמו בנייח , צריך תשתית וספק וכו' ? או משהו אחר? תודה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. (IP כמו בחיוג אנלוגי ישן) או שזה IP קבוע כמו במודם כבלים?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי 2 מחשבים בבית שמחוברים בכבל מוצלב ועד עכשיו הרשת פעלה מצויין במשך שנתיים לפני כמה ימים פיתאום מתה הרשת וכול הניסיונות שלי להחיות אותה לא הצליחו רציתי לדעת האם יש דרך לבדוק את הכרטיס רשת האם הוא תקין??? האם יש תוכנה או משהו כזה? עשיתי PING לשני הכרטיסי רשת ושניהם מגיבים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by odedn,

שלום, יש לי בעייה בגישה לאתר FTP באינטרנט בכבלים מודם AMBIT ספק 012, ערוצי זהב חיוג ע"י חייגן של WINDOWS 2000 (לא תוכנה נפרדת או מהדפדפן) אתרי FTP אחרים פועלים (אם הגישה היא ANONYMOUS ) אתר זה הוא בארץ, והוא פעיל (מחשבים אחרים בעלי מודם אנלוגי ניגשים אליו כמו כלום) הסרתי את כל תוכנות ה- FIREWALL ו INTERNET SECURITY הורדתי את רמת ה- SECURITY למינימום מחקתי את כל הגדרות ה- PROXY ו - LAN SETTINGS (כל ה -V לא מסומנים) הגדרתי שני שרתי DNS כמו שאמרו לי בתמיכה של 012 אבל זה עדיין לע עובד: אחרי כמה דקות, אני מקבל CONNECTION TIME OUT בין אם ניגשים לשרת FTP ב- EXPLORER, ובין אם בתוכנת FTP כמו FTP VOYAGER, CUTEFTP (ניסיתי את ה- PASSSIVE MODE, גם זה לא עובד...) דרך אגב א…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by GAGO,

שלום, הדלקתי את המחשב במוצ"ש והצלחתי להתחבר איתו לאינטרנט לכמה דק' לאחר מכן כבר לא. למטה מופיע לי המשולש הצהוב על סמל החיבור ואין לי אינטרנט וניסיתי לנתק את הראוטר ולחבר ולהפעיל מחדש את המחשב כלום לא עזר. בבית יש 3 מחשבים שמחוברים לראוטר ברשת הביתית ב2 האחרים הכל עובד בסדר (משם אני רושם את ההודעה הזאת) רק אצלי פתאום זה לא עובד אז חשבתי שאולי הכבל לא טוב, אז לקחתי מחשב אחר ,וחיברתי אותו לכבל ושם דווקא כן היה אינטרנט. יש לי windows 7 אז תגידו לי איזה מידע נחוץ לכם ע"מ לזהות את הבעיה..... תצלומי מסך או דברים אחרים תודה!!! *עריכה - הוספת תמונה* Uploaded with ImageShack.us

17. טרם התקנתי את התוכנה "Bandwidth Controller" אך הבנתי שבאמצעותה ניתן להגביל את כמות המידע היוצא/נכנס במחשבי הרשת. ידוע שתוכנת האימיול תופסת חלק נכבד מרוחב הפס וגורמת להאטת הגלישה באופן משמעותי, לכן תהיתי שבמידה ובהגדרות תוכנת האמיול אגדיר את הגבלת מהירות העלאה ל 10Kbps (כך אזכה במהירות הורדה בלתי מוגבלת) ובאותו זמן אגביל את מהירות העלאה בתוכנת ה- Bandwidth Controller ל- 4Kbps (לשם דוגמא), כך מהירות העלאה בתוכנת האימיול תהיה למקסימום 4Kbps למרות שהגדרתי אחרת וכך גם אזכה במהירות הורדה בלתי מוגבלת ואוכל לגלוש באינטרנט בצורה נורמלית. יש סיכוי שאני אהבל?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by pro,

אני מחר הולך להתקשר ל012 ולצרוח אליהם צרחות שיתפוצץ להם השפורפרת אתם אומרים שזה הדבר הנכון?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by KrustyTheKlown,

האם יש דרך שבה אוכל לבצע מעקב האם החיבור שלי לאינטרנט מתנתק ? (גם כשאני לא ליד המחשב מן הסתם) תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by fenix5545,

היי אני רוצה להליף את הראוטר שלי יש לי קרגע ראוטר של אדימקס אחד החדשים שלהם אם 3 אנטנות והוא ניקנה אחרי רואטר גם חדש של אדימקס שכל הזמן עשה לנו (למשפחה שלי) בעיות של היתנתקות ונפלית רשת אז כשקנינו את זה (יחד אם שיקול של אבא שלי ועוד כמה גורמים) הלכנו אליו אחרי כמה ניסיונות רעים אם אדימקס למרות שהראוטר הקודם קודם שלנו שהיה גם אדימקס היה מעולה אבל הוא היתקל קל אז החלפנו ואני מדגיש שהראוטר הקודם שלנו (זה שהיה לפני הנוכחי) היה ב3 חודשים עד שהתחיל להימעס לנו וחלפנו וגם הראוטר הנוכחי שלנו עושה לנו בעיות הוא אומנם לא מיתנתק כל יום 10 פעמים כמו הקודם אלה פעם ב3 ימים אבל יש לו כל הזמן נפילות רשת יש לי אניטרנט של 5 מגה בקרוב אנחנו עוברים ל20 מגה אצל הוט (או משהוא בסביבות ה20 מגה) א…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by thunder cow,

אני עושה YES WOW ממש עכשיו הזמנתי מהסיבה הפשוטה שזה יוצא לי יותר זול מלהשאר בחיבור 56K רגיל עכשיו עלפי מה שהבנתי הם מתקנים לך מודם USB חיצוני כאשר החסרונות של מודם USB חיצוני הם תפיסת משאבי מערכת גדולה יותר מאשר מודם פנימי ובנוסף צורך ב ROUTER אם רוצים לשתף את האינטרנט. 1. האם אני צודק? 2.מה הן הפלוסים של מודם חיצונים אם יש ? אוקי עכשיו אני רוצה בעיקר לשאול אותכם אם יש דרך שYES יתקינו לי מודם פנימי במקום החיצוני ומה אני צריך לבקש מהם בשביל זה?? קחו בחשבון שאני רוצה שהטכנאים יעשו את העבודה כי אין לי זמן להתעסק עם זה.. ועוד שאלה זה אומר שאני צריך עוד חריץ PCI נכון או 2 בשביל כרטיס רשת גם?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by aviad_el,

היי, יש לי בעיה קצת מורכבת, אז אני מתנצל מראש על ההסבר המסובך.. יש לי ראוטר של linksys WRT54GL ועד לא מזמן עבדתי עם תשתית כבלים וספק 012 והכל עבד מצויין. לאחרונה עברתי ל-014 בזק בינלאומי, בהתחלה הכל עבד טוב, אך לאחר שבועיים פתאום אי אפשר לגלוש באינטרנט... כלומר יש ping ל-google.com אבל לא מצליח להתחבר ב-IE. בשיחה עם המחלקה הטכנית אמרו לי שיש בעיה עם הראוטר הזה ושצריך להוריד את ה-MTU ל-1450... (היה על AUTO קודם). אכן לאחר שהורדתי את ה-MTU ל-1400 היה ניתן לגלוש אך פתאום משהו אחר הפסיק לעבוד.. אני מתחבר למחשב בעבודה דרך חיבור VPN, עם remote desktop. ולאחר שהקטנתי את ה-MTU יותר לא הצלחתי להתחבר למחשב בעבודה עם remote desktop. זה היה נראה כאילו מתחבר אך לא הייתי מקבל את המסך l…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, יש לי accsess point של D-LINK DAP-1360 ולאחרונה הוא הפסיק לעבוד.. עשיתי לו ריסט, ואני מנסה לפעול לפי ההוראות אבל לא מצליח. בספר כתוב שיש לחבר את הכבל רשת למחשב/ראוטר (ניסיתי את זה עם 2 מחשבים וגם ראוטר שמחובר למחשב והוא עם אינטרנט עובד) ולאחר מכן להיכנס לכתובת 192.168.0.50 באינטרנט וכך בעצם להגדיר אותו. הבעיה היא שזה לא נכנס לאתר הזה (שאני עושה אבחון בעיות במחשב הוא כותב לי שההגדרות של הIP בLAC שגויות (זה מוגדר על IP אוטומטי). עריכה: בנוסף לכך, כשאני מחבר אותו למחשב ועושה IPCONFIG לא כתוב כלום בDefault getway. + הגרסאת קושחה היא החדשה ביותר. אשמח לעזרה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. המחיר של האחד הזה טוב אבל אני תגובות ב zap אז edimax br-6226n יש למשהו ניסיון אם המודם/נתב הזה ?(טוב/לא טוב )

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום, אני מתעניין בחיבור נתבי MESH בבית כפתרון לבעיות קליטה וניתוקים שחוזרות על עצמן מדי יום. מהבדיקה שלי, הטכנולוגיה הנ"ל היא הפתרון הטוב והאיכותי ביותר לבעיות קליטה ביתיות בתקציב הגיוני. אשמח להמלצה למערכת MESH לבית דו קומתי רחב (בצורת מלבן) המתאימה לשימוש של ל4 דיירים קבועים (כאשר לכל אחד קיים טלפון + מחשב נייד), ממירים המשדרים על גבי הרשת ומכשירים נוספים. הנתב שאני משתמש בן כרגע הוא TP-LINK AC1750 Archer C7, האם הוא תומך בטכנולוגיה הנ"ל? האם הנתבים של TP-LINK DECO M5 יכולים להתאים לי? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים