עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by B0necrack3R,

האלן הגעתי למסכנה שבסוף כדאי לי יותר לקנות SWITCH בשביל לחבר 3 מחשבים ומודם.(תקנו אותי אם אני טועב ועדיף האב!) אני מחפש משהו די אמין שהיה לכם ניסיון איתו ושיהיה כמה שיותר זול! אני צריך כעקרון סוויטץ של 5 פורטים.. ראיתי סוויצים של XNET שהם די זולים ונראים די בסדר.. האם מישהו מכיר את החברה הזאת?? ואיך הסוויטצים שלהם? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by tulicooli,

הזמנתי ראוטר 3G מאיזה אתר בחו"ל ויש לי נטסטיק של סלקום חיברתי את הנטסטיק ואני לא מבין איך מגדירים חיפשתי באינטרנט ובמדריך שקיבלתי ולא הצלחתי להגיע לשום מקום. יש למישהו פתרון? כזה יש לי: תודה. טל.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by hellfire03,

שאני נכנס ל dashboard שלי בגוגל בקטגוריה של ג'ימייל אני רואה שב all mail יש לי רק 5000 מיילים אבל בג'ימייל עצמו ב all mail י שלי 9000 בערך מה זה אומר? דבר שני האם מתי שהוא ג'ימייל מתחילים למחוק מיילים? לא מבחינת נפח (אני לא קרוב ל 7GB) יותר מבחינת תאריך או שכל מה שיש לי על השרתים של גוגל בטוח (להוציא קריסות וכו') תודה רבה מראש, אריה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. התחלתי לדבר עם נציגי חברות אינטרנט, וראיתי שכולם שמים תוספת תשלום על הראוטר של בערך 20 שקל לחודש. ראיתי שאחת החברות אמרה שאם יש לך ראוטר אז תשלם 5 שקל למתאם שקר כלשהו. אז תוהה למי שיש ניסיון, האם שווה בכלל לקנות ראוטר כזה אן אולי עדיף ללכת עם ההצעות של החברות? אם כן איזה ראוטר? תודה.

5. Started by eliko_88,

שלום חברים, יש לי בקומה השנייה ראוטר של HOTBOX של הוט אליו מתחברים מס' מכשירים(קצב התעבורה 100MB) הבעיה שבקומה למטה הקליטה אינה טובה ברוב האיזורים אני צריך לחבר מחשב נוסף ופלייסשטין 4 שנמצאים בקומה הראשונה השאלות הם: 1)האם ראוטר נוסף שיעבוד בתור REAPTER יפתור את הבעיה,ואם כן איזה ? 2)במשחקי רשת עבור הפלייסטשיין לא יהיה בעיה של תעבורה(הראוטר יהיה צמוד אליו)? 3)האם מתאם רשת על גבי חשמל יכול לפתור את הבעיה אודה לכם על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by pazer005,

יש לי ראוטר שמחובר ל-3 מחשבים. הוא מנתב להם כתובות שהסיומות שלהן הן בן 100 ל-102. מדי פעם אני נאלץ לעשות ריסט לראוטר מסיבות כאלו ואחרות. הבעיה היא שלאחד המחשבים אני נדרש לפתוח את פורט 80 (כי יש עליו שרת אינטרנט), אחרת הוא לא עובד. בפתיחה שלו אני נדרש לכתוב את מספר הפורט ואת הכתובת למחשב שצריך לפתוח כמקובל. הבעיה היא שמדי פעם אני עושה ריסט לראוטר ואז הכתובות שהוא מספק למחשבים משתנות ואז פתאום פתיחת פורט 80 משתייכת למחשב אחר וזה שיש עליו את השרת אינטרנט נהיה חסום. אם אני מנסה להוסיף לו עוד "חוק" שיוסיף את פורט 80 לכתובת נוספת הוא אומר לי שאי אפשר לפתוח עוד פעם את פורט 80 ואז מה שנשאר לי לעשות זה לעשות שינוי ל"חוק" הלא תקין. יש איזה רעיון לפתור את זה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by itay_izra,

שלום אני עם ספקית 012 הרבה זמן והחלטתי שאני רוצה להתנתק.. יש לי 30M ואני מרגיש שהאינטרנט חרא ובעיקר אני משלם להם סתם. אני לא כל כך מעודכן בספקיות הטובות והזולת היום בגלל זה אני מבקש את עזרתם בבחירת ספקית זולה וטובה. בנוסף אני משתמש ב2 ראוטרים בבית (מקושרים בעזרת כבל רשת) שהראשון הוא TP LINK יחסית חדש. (עם 2 אנטנות)TP-Link TLWR841N והמשני הוא LEVEL ONE ישן מאוד. ולפי הבדיקות של מהירות הרשת כשאני בודק על אינטרנט אלחוטי אני מקבל 20 מגה. לעומת זאת בחוטי 30. *עשיתי לפי ההגדרות כמו שצריך. לדעתי זה בגלל שהראוטר ישן וכנראה לא תומך כמו שצריך. אני מחפש ראוטר טוב עם עוצמה חזקה יותר מהTP-Link TLWR841N.. ואז אני יקח את הTP-Link TLWR841N להיות משני. *אגב הבנתי שבזק משדרגים ל100M ללקוח…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. נכון להיום אני מחובר כדרך הוט ל100 מגה עם הורדה של 2 מגה בייט, אני לא משתמש כבד ואוכל לחכות קצת יותר להורדות של משחקים וכו'... אני לא משחק ON-LINE ולרשת מחובר רק מחשב אחד ומדי פעם גם סמארט פון שגולש קצת בפייסבוק, מקום מגורים ראשון לציון. קיים תכנון לעשות שימוש בנטפליקס, אני מאמין שאין לי צורך ב100 מגה אך האם אוכל להסתפק גם בחבילות של כ10 מגה? אשמח להמלצה על אינטרנט שייתן את התמורה הכי טובה לכסף. בתודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by The-Magician,

שלום... עידכנתי לאחרונה את הראוטר לגירסה של RU_2.08 מהאתר פה: http://ftp.dlink.ru/pub/ADSL/DSL-2650U_ ... e/RU_2.08/ היה לי לפני זה גירסא של 1.6 ועכשיו יש לי כמה בעיות: 1. כשאני נכנס לראוטר בכתובת 10.0.0.138 זה נכנס לי פעם אחת בלבד ולאחר מכן כשאני יוצא מיזה או סוגר את החלון (אפילו באמצע) זה פשוט לא מגיב יותר, האינטרנט ממשיך לעבוד כרגיל אך אי אפשר להתחבר לראוטר יותר - זה מסתדר רק אם עושים ריסט, פעם זה לא היה קורה לי, זה היה מתחבר תמיד ללא שום בעיה. 2. הקליטה של הראוטר לא כמו שהייתה פעם, אני לא יודע להסביר את זה פשוט הקליטה חלשה יותר יש דרך מסויימת לשנמך או להחזיר את הגירסא הקודמת או לסדר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Haflo,

מישהו מכיר תוכנה טובה למדידת ביצועי תקשורת וכדומה (Connection Monitor or something like this...)?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש לי אינטרנט 2.5 MB של נטוויזן ותשתית של הוט. האינטרנט מעובר למחשב שלי ע"י רוטאר ממחשב אחר עכשיו הקטע הוא שמתי שאני מדבר בשיחה קולית בתוכנות כמו:skype,oovoo וכד' האינטרנט מתנתק לאחר כמה זמן רק במחשב הזה (אני חושב שזה בגלל התוכנות של השיחה וגם אני כמעט בטוח שזה בכלל המחשבים לא פועל למה לא בדקתי בדיוק שנייה בשנייה) ואינטרנט מתנתק לכמה שניות ולפעמים לכמה שניות במודם ובראוטר הכל פועל כמו שצריך... תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ns,

מה יותר טוב: מה מהיר יותר מה עולה יותר כסף?? :asthanos:תודה NucleaR-StrikE

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by yotam360,

איך אני רואה מה ה-IP שלי??

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by db88,

עשיתי עכשיו חבילה תשתית בזק וספק פרטנר של 100 מגה ב98 שקל לחודש. הבנתי מהנציג שהתשתית חשובה יותר מספק, אבל אני יודע לא לסמוך עליהם יותר מידי. השאלה שלי אם יש לי אלטרנטיבות יותר טובות לגיימינג? יש באמת הבדל משמעותי בין התשתית של בזק לאחרות? איזה חברת ספק עדיפה וכו' כרגע יש לי חודש ראשון חינם אז אני מנסה, אשמח לפידבק.

15. שלום אנשים יקרים ! יש ברשותי מודם ALCATEL SPEED TOUCH HOME שבוצע בו השינוי ושידרוג התוכנה ע"מ שיתפקד כחייגן , כרגע הוא מחובר ברשת כבלים ע"י האב עם כבל מוצלב . הייתי רוצה להפוך את הרשת לאלחוטית ( 3 מחשבים - אחד נייד 2 נייחים ) , האם ישנה בעייה כלשהי בשינוי הנ"ל בגלל שהמודם מתפקד כחייגן ועבר את השדרוג ? איזה שינויים צריך לעשות ? האם יש צורך בשינויי הפרוטוקול ( NETBUEI ) ? יש לי 2 נתבים אלחוטיים ברשותי , LG LW2100AP ואחד נוסף של GIGABYTE GN-846B , וכמו כן גם 2 התקני רשת אלחוטיים ( PCMCIA ואחד בתצורת USB שנייהם מתוצרת LG ) , האם הם מתאימים לצרכים שלי ? אוכל לקבל הדרכה קצרה או כיוון כיצד עלי להתחיל או אתר או מדריך כלשהו ? תודה מראש ! אביב .

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by sagioto,

שלום, אני גולש עם נתב אלחוטי של EDIMAX, הנתב מחובר בLAN למחשב הזה, יש לי PS3 שמחוברת אלחוטית לנתב, אני צריך לשנות את הIP של הנתב (או של הPS3) כדי שיראה כאילו הוא מגיע מארה"ב, איך אני עושה את זה? תודה,

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. האם WIDI נותן איכות תמונה טובה ? עובד אלחוטי כמה מטר בפועל ? http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/intel-wireless-display.html מחשבים שולחניים של אינטל הדור של אוגוסט 2015 איזה מומלץ עם WIDI ? האם WIFI במחשב לראות סרטים לטלוויזיה אפשרי ? או שזה מיועד רק להעברה מסרים ל-אינטרנט ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by RGL2006,

לא יודע איך אני רק יודע שאני בתהליכי ניתוק עם 012 שתיים והם מושכים אותי קצת וזה מה שקרה אני מוריד 1.3מגה לשניה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Oranl,

אני מעוניין לבצע עידכון קושחה לראוטר שלי מאחר ועברתי לאינטרנט במהירות 12 מגה והוא מגביל אותי בחיבור האלחוטי. הראוטר הוא של 3COM מדגם 3CRWER100-75. מאחר ו-3COM כבר שייכים ל-HP אני לא מוצא מידע לגבי אופן העידכון, הגרסה האחרונה וכיוצ"ב. מה שכן מצאתי הוא קובץ עידכון 3CRWER100_200-75_v1.3.06. האם זה האחרון? מה עליי לדעת לפני עדכון הקושחה? THX

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. איזו חברה היא האמינה והאיכותית ביותר לקניית דומיין ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. טרם התקנתי את התוכנה "Bandwidth Controller" אך הבנתי שבאמצעותה ניתן להגביל את כמות המידע היוצא/נכנס במחשבי הרשת. ידוע שתוכנת האימיול תופסת חלק נכבד מרוחב הפס וגורמת להאטת הגלישה באופן משמעותי, לכן תהיתי שבמידה ובהגדרות תוכנת האמיול אגדיר את הגבלת מהירות העלאה ל 10Kbps (כך אזכה במהירות הורדה בלתי מוגבלת) ובאותו זמן אגביל את מהירות העלאה בתוכנת ה- Bandwidth Controller ל- 4Kbps (לשם דוגמא), כך מהירות העלאה בתוכנת האימיול תהיה למקסימום 4Kbps למרות שהגדרתי אחרת וכך גם אזכה במהירות הורדה בלתי מוגבלת ואוכל לגלוש באינטרנט בצורה נורמלית. יש סיכוי שאני אהבל?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by itay_izra,

יש אפשרות לקנות מגבר WIFI שעובד על חשמל ללא חיבור כבל רשת או משהו? שאני יוכל להגדיר אותו ורק לחבר אותו לחשמל? או שחייב לחבר לו כבל רשת? איך זה עובד? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by no_way,

שלום, אני מתחיל עוד שבוע קורס מנהל רשתות. האם יש לכם אתרים ללימוד עצמי באינטרנט, אני רוצה להגיע לקורס כבר עם ידע קודם. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש לי ראוטר מסוג NETHEAR אלחוטי וחוטי ...הוא מחובר למחשב שלי חוטי ולמחשב נוסף בצורה אל חוטית ...המודם שלי מחובר אליו עם חיגן מובנה בתוך הראוטר לאינטרנט...מה שקורה הוא שיש לי חוץ מהlocal aarea connection דבר נוסף שנראה כמעיין חייגן נוסף שפשוט מקושר כל הזמן...שנקרא התקשרות אינטרנט- שער אינטרנט...עכשיו בתקופות שהייתי לוחץ לו disable היו לי כל הזמן ניתוקים באינטרנט ושניסיתי למצוא מה בעצם קורה הסתבר לי שבעצם החיגן הזה והחיגן של האינטרנט שנמצא בתוך הראוטר מעיין נלחמים מי יחייג וזה גורם לניתוקים..אז שאלה ראשונה האם אני צודק שאלה נוספת מה זה בעצם החיגן הזה? ועוד דבר האם החייגן הזה יוצר מצב שהמחשב הנוסף המחובר משתמש דרכי באינטרנט ולא ישר דרך הראוטר כמו שאמור להיות...אגב יש לי ווינ…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. לא יודע למה, אבל מאז שבזק שדרגו את התקשורת שלהם (אינטרנט וטלפון, יום שלם לא היה אינטרנט), אין לי שום בעיה עם ביטורנט - טורנטים לא הופכים לאדומים בלי שום סיבה, ולא צריך להחליף פורט כל שעה עגולה בשביל להחזיר אותם להיות ירוקים. יכול להיות שבזק הפסיקו לחסום?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים