רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
יש לי אינטרנט בכבלים עם IP קבוע ורציתי לשאול אם יש דרך שאני אוכל לשנות את הIP בלי להתקשר לספקית אינטרנט ולבקש (אני צריך שהIP ישתנה חד פעמית לא שישתנה כל הזמן) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם אני בפינג גבוה ממש מעל הממוצע משאר האנשים. יש לי פיירוול אבל אני עושה לו דיסאייבל כשאני משחק ברשת. אני משחק בשרתים באיזור אירופה כך שזה לא נראה לי בעיה שהשרת רחוק. יש איזה משהו שגורם לזה אם כן אז תעזרו לי מה לעשות. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני משתגע כבר מהפינגים שיש לי במשחקים...הבעיה היא ברורה לי...3 מחשבים על רשת אלחוטית... אבל מכיון שלזה אין פיתרון ושכל בני המשפחה רוצים לגללוש באינטרנט..אני מחפש דרכים להוריד את הפינג שלי אפילו במעט אני מוכן לשלם כסף ואני מוכן לערוך דברים בוינדוס הכל העיקר שיהיו לי פינגים נורמלים במשחקים כמה דברים שחשבתי עליהם: 1)אני שמעתי על זה שמיקרוסופט משתמשת בכל רגע נתון ב-20% ממשאבי האינטרנט,עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום..עם מישהו ימצא לי את זה זה יהיה מעולה 2)לשים את הרואטר במחשב שלי...אבל זה יעשה בעיות ברשת כי המחשב שלי הוא רחוק משתי המחשבים... 3)להגביר את עוצמת הרשת כי האינטרנט תמיד מתנתק לי או על קליטה חלשה מאוד.. קצת פרטים על האינטרנט שלי: ספק:אינטרנט זהב מהירות הור…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי 1.5 בזק בזק . בהתחלה לא רציתי 2 מגה כי זה היה בזבוז אבל עם המחיר ירד אני מוכן לשדרג . על כמה המחיר עומד .
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,יש לי אינטנרנט 1.5MB מהירות. לפעמים הוא מוריד לי מאוד מהר על 100-120KB לשנייה ולפעמים כמו כרגע על 30KB לשנייה,למה זה?! איך אני פותר את זה??? זה לא בדיוק האינטנט,זה ההורדות הישירות. יש לי ראוטר שמחובר לשני מחשבים,האחד ישן מיוני 2001 והוא איטי וכו',השני חדש מספטמבר 2006. זה ממש משגע אותי ואני צריך פתרון מהר. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי 2 מחשבים בבית שמחוברים בכבל מוצלב ועד עכשיו הרשת פעלה מצויין במשך שנתיים לפני כמה ימים פיתאום מתה הרשת וכול הניסיונות שלי להחיות אותה לא הצליחו רציתי לדעת האם יש דרך לבדוק את הכרטיס רשת האם הוא תקין??? האם יש תוכנה או משהו כזה? עשיתי PING לשני הכרטיסי רשת ושניהם מגיבים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי שרוצה לדעת עד לאיזו מהירות נגיע- הנה מה שהשיקו ביפן (כולל מחירים): http://www.fareastgizmos.com/computing/sony-launches-worlds-fastest-internet-connection-for-home-use-in-japan.php דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה להבנה: האם אפשר לחבר בין 2 מחשבים רק עם סטיקים של WiFi, הרי הם יודעים לקלוט ולשדר..?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הראוטר מחובר לסוויטצ' שאליו מחוברים כל המחשבים אצלנו איך אני מברר מה ה IP של הראוטר שלא מחובר ישירות למחשב שלי אבל מחובר ישירות לסויטצ' בארון תקשורת תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כיומיים עברתי לחברת Netvision בחבילת 100MB של תשתית+ספק. מכיוון שהיה עליי להחזיר את הראוטר של בזק (NETGEAR) החלטתי לרכוש נתב משולב מודם של ZyXEL דגם VMG3926. יום לאחר ניוד הקו התחילו בעיות - האינטרנט מתנתק ומשום מה זה קורה במיוחד בעת העלאה של קבצים (למשל ל- GOOGLE DRIVE). בגלישה רגילה זה קורה בערך כל חצי שעה. יש לי מעט רקע וניסיתי כל פתרון אפשרי שאני מכיר: החלפתי בחזרה לנתב הישן של בזק - כנ"ל. ניסיתי לגלוש ממחשבים אחרים ובחיבור קווי/אלחוטי - כנ"ל. איפוס הראוטרים והגדרה מחדש - כנ"ל. בתמיכה של נטוויז'ן טוענים שהנתונים שלהם מראים שהקו תקין לחלוטין. יש לציין שבכל הזמן ה- DSL נשאר מסונכרן ורק החיבור מתנתק. …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
עברתי לאינטרנט של אורנג' לפני כמה ימים 10( מגה) והיום כשעשיתי בדיקת מהירות ב SPEED TEST גיליתי שאני על 3.5. התקשרתי לתמיכה לשאול הכצעקתה והם קודם כל אמרו לי שיש הרבה מכשירים מחוברים 2 טלפונים ו2 מחשבים, אז זה פוגע במהירות :s05: דבר שני, הפנו אותי לבדיקה באתר שלהם ושל בזק, שם התוצאות הם באמת 10 מגה. אני מבולבל. מישהו יכול להסביר מה הולך פה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גר ברומניה ושם יש לי ראוטר מדגם TP-LINK TL-WR841N. במהלך היום יום אני חווה המון ניתוקים של השידור האלחוטי והם נפתרים רק בעת הפעלה מחדש של הראוטר או בשימושי קווי-חיבור ישיר למחשב נייד. הניתוקים מתקיימים בעיקר, אך לא רק, שאני יוצר עומס מסויים על הרשת, ז"א שאני מפעיל את תוכנת הטורנט, מוריד קבצים גדולים וכו'. אשמח לעזרה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לפני כמה חודשים עשיתי טריפל אצל הוט תשתית 12 מגה אבל אצל בזק הספקית לא שיניתי את המהירות ל 12 מגה נשארתי שם ב 2.5 . בפועל מה שאני מקבל זה אינטרנט איטי במהלך היום במיוחד באתרים בחו"ל ובלילה בין השעות 3 לפנות בוקר ל 8 בבוקר האינטרנט טס מוריד על 12 מגה מדוע זה ככה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית וPS3 שאת כולם אני רוצה לחבר תחת אותה רשת. הבנתי שאצטרך לרכוש ראוטר, לחבר אותו למחשב הראשי ולמחשב השני ולPS3 לקנות מתאמים. השאלה היא האם כדאי לקנות מבזק? או שאני יכול לקנות את הרכיבים לבד ולהתקין לבד? איזה ראוטר מספקת בזק? לגבי הPS3, הבנתי שצריך כרטיסי רשת אלחוטיים (מה הכוונה בדיוק?!) ואין לי מושג איך אני אתקין בPS3 כרטיס רשת, מאחר ויש לו רק כניסות USB. יש כרטיסי USB מתאימים? בקיצור יש לי קצת סלט בראש ואני אמור לקנות בערב, אז אודה לכם אם תשתדלו לענות לי במהרה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי את הרשת שלי למבצע 100Mbps של הוט + חיבור דרך הוטנט ללא חייגן (חיבור באמצעות DHCP). לפני כן הייתי מחובר להוט במהירות 2.5Mbps + אינטרנט זהב עם ראוטר של Linksys WRT54G והחיבור עבד מצויין עם קצב הורדה של 2.5Mbps במחשב שמחובר אלחוטית במרחק שני חדרים מהראוטר. לאחר המעבר ל-100Mbps הוט הגדירו לי את ההוטבוקס כמודם + ראוטר (שוב ללא חייגן) וקיבלתי ביצועי רשת איומים ברשת האלחוטית. מחשב נייד שהיה במרחק מטר ללא קירות מההוטבוקס עובד במהירות של כ-60Mbps (speed.hot.net.il) אבל במחשב המרוחק שני חדרים הביצועים היו של מתחת ל-1Mbps עם הרבה ניתוקים. שני טכנאים עברו אצלי בדירה והרבה טכנאים שניסו לפתור את הבעיה טלפונית ללא הצלחה (כולל החלפה של הוטבוקס). התשובה שקיבלתי מהטכנאים הי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאור ניתוקים בלי נפסקים אושר לי בבזק להחליף ראוטר באחת מהחנויות ולכן אני אגש היום להחליף. אשמח להמלצות לראוטר מומלץ שבזק מציעים שיכול לתמוך במהירויות גבוהות (50+), לא נדרש שיישדר לטווח רחוק.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מנסה ללא הצלחה להתחבר דרך המחשב הנייj למגביר טווח של חברת tenda a301. המטרה הגברת הקליטה בין שתי קומות של בית פרטי. הראוטר בקומת הקרקע הוא של סלקום כשהתחברתי לטריפל שלהם. הווינדוס כותב שגיאה שרת DNS לא תקין. אשמח להכוונה מה הצעדים לפתרון
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
https://he.aliexpress.com/item/1005002552388691.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.39bb5d8dkWNDxN&aem_p4p_detail=202106281135508857353135052280017939854 או https://he.aliexpress.com/item/1005002439978406.html?spm=a2g0o.cart.0.0.15fa3c00HG43MN&mp=1 או tp link deco דגם x20 או x60 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, פתחתי נושא לפני כמה ימים, אחרי העזרה הנהדרת החלטתי לנסות את מזלי שוב P: יש לי ראוטר linksys wrt54gl - מופעל Unpnp מהירות חיבור 5mbps ספקית נטוויזיון. למרות כל אלה כאשר אני משחק ברשת יש לי laging וpings איומים... באזור ה 300 ברוב השרתים. העניין, שאנשים עם חיבור קטן משלי, גם עם ראוטר וחלקם מאותה ספקית מקבלים פינג 100 יציב או 150. אפילו בסרברים בארץ אני מקבל לפעמים באזור ה 50-70 לעומת אנשים שאני רואה עם 20... אין לי מושג מה הבעיה אבל אני משער שאכן יש בעיה מסויימת כי 300 פינג זה המון יחסית לכך שיש אנשים עם 100 בתנאים פחות טובים משלי, רציתי לדעת מה יכולות להיות הבעיות והפתרונות. תודה לכל העוזרים [= נ.ב אגב בזמן המשחק אני לא מפעיל תוכנות אחרות שדורשות רוחב פס (כגון מסנג'ר…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכנסתי לShared Document במחשב שלי, שיתפתי את התיקייה (בעזרת התפריט בצד לחצתי על Share This Document ואז המשכתי לפי ההוראות ועשיתי ריסטרט) עשיתי כך גם למחשב השני אליו מחובר הראוטר (RTA1025W) רק ששם הווינדוס בעברית אבל ביצעתי את אותן הפעולות לתיקייה "קבצים משותפים". איך אני רואה את הקבצים המשותפים? נכנסתי לתיקייה Shared Document כאן מאצלי אבל אני לא רואה את הקובץ שהעברתי מהמחשב ההוא. *אם נפתח נושא כזה בעבר וענו עליו, אם אפשר לפני שנועלים את הנושא לתת קישור אליו כי אני חיפשתי בפורום וברשת ולא מצאתי תשובה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני עובר בקרוב לדירה שנמצאת בבניין בן 10 שנים, ואני רוצה לרשת את כל הבית. WIFI לא אופציה מבחינתי. התשתית + ספק הם הוט והוטנט. בדירה הנוכחית הצלחתי לאלתר פתרון באמצעות מתאם חשמלי והרבה חוטים מכוערים שעוברים סביב קירות בבית. בדירה החדשה הייתי רוצה פתרון יותר אלגנטי ונקי. השאלה שלי היא כזאת: בכל חדר יש שקע של בזק וכבלים. האם אפשר להשתמש איכשהו בשקעים האלה כדי לרשת את כל הבית במקום להתחיל להעביר חוטים? הרי בשביל להתחבר לתשתית האינטרנט של הוט מחברים את ההוטבוקס לכבלים ולטלפון, אז למה אי אפשר לעשות את זה 4 פעמים (ב4 חדרים)? תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מבין שאם אני מאחורי nat (במקרה שלי,מודם akcatel שעובד כנתב)אני אמנם יכול ליצור תקשורת מתוך המחשב שלי החוצה ללא בעיה אבל שום תקשורת אינה יכולה להיכנס אליי אם אני לא יזמתי אותה(וכמובן לא פתחתי פורטים). עשיתי בדיקה באתר הזה: http://www.auditmypc.com/freescan/scanoptions.asp והם אמרו לי בסוף שהם יודעים שאני "מתחבא" וידעו למצוא את ה- Ip של המחשב שלי ברשת. והנה מה שהם אמרו: Notice!, your natted (or real) IP address is 10.0.0.1. This information can be used to track your activities. I should not be able to obtain this information if your security is properly configured! אני מבין שאני יזמתי אמנם את התקשורת אבל שאלתי היא האם זה אפשרי שמבחוץ מישהו יסרוק ip ויגיע אל שלי …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני נכנס ל dashboard שלי בגוגל בקטגוריה של ג'ימייל אני רואה שב all mail יש לי רק 5000 מיילים אבל בג'ימייל עצמו ב all mail י שלי 9000 בערך מה זה אומר? דבר שני האם מתי שהוא ג'ימייל מתחילים למחוק מיילים? לא מבחינת נפח (אני לא קרוב ל 7GB) יותר מבחינת תאריך או שכל מה שיש לי על השרתים של גוגל בטוח (להוציא קריסות וכו') תודה רבה מראש, אריה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אחרי שפירמטתי את המחשב שלי מה שקורה בבית שלנו זה שיש לנו שתי מחשבים. אחד שלי ואחד משפחתי. על המשפחתי יושב הראוטר שדרכו אני מתחבר לאינטרנט. מדובר בראוטר פשוט "קלאסי" של סימנס שבזק מוכרת וכפי שהבנתם אני גם מחובר לבזק. מהראוטר אני מחובר בכבל של כמה מטרים טובים למחשב שלי. בכל מיקרה, לפני שנה בערך כשקניתי ת'מחשב והתקנתי וינדוס אז הייתה לי בעיה דומה כזו שלא הצלחתי לחייג לאינטרנט ואז היתקשנו למוקד עזרה ושטויות אחרות וסידרו לנו חיוג לאינטרנט ללא חייגן, סה"כ נחמד מאוד בהיתחשב בכך שיש אינטרנט כל הזמן ואין צרות ודאגות. עכשיו, אני ניסיתי 1001 קומבינציות ואני פשוט נואש ולא יודע מה לעשות עכשיו, להיתקשר שוב לבזק "שיעזרו" לי עם החיוג והכל? אז יאלה, יש לי 30 יום עד שהוינדוס ננעל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-