רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
לצערי אני מיואש מספקי האינטרנט בארץ מוכרים חבילות גלישה גדולות 10 או 20 MB ואין כלל לספקיות רוחב פס לאתרים בחו"ל לכן אני מעוניין בספק תוכן בחו"ל איכותי שלא מגביל צפייה בתכני וידאו למשהו יש ניסיון עם ספק בפועל שמתחבר לבזק תשתית ADSL2
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום התקשרתי לכבלים אמרתי שיש לי אינטרנט מהיר 12 שעובד מצויין רוצה לשדרג למהירות גבוהה יותר, 16 אתה לא צריך אינטרנט יותר מהיר ממה שיש לך היום, אמרה לי נציגת השרות. גם לי יש בבית ואין לי מה לעשות עם כזו מהירות, מה שיש לך זה מספיק בהחלט. אחרי ששיכנעתי אותה שאני רוצה יותר מהיר אמרה מ-12 אפשר לעבור ישר ל-100 אין משהו באמצע אמרתי לה שבבזק יש 15 20 ו30 ולמה בכבלים אין משהו באמצע אמרה זה המצב וכך הסתיימה השיחה. זו בעיה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לילה טוב, היום התחדשתי בנייד חדש. יש לי בבית נייח, שמחובר דרך ה-smart box של אורנג'. רציתי לבצע בו שיתוף בין שני המחשבים. כרגע בנייד מותקן ווינדוס 7 ובנייח מותקן אקס פי גרסת הום. איך שהוא בעזרת המדריך הנ"ל : http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm ביצאתי את השיתוף, אם לומר את האמת אני לא יודע בכלל מה עשיתי אבל בסופו של דבר הצלחתי, בזמן הזה אני אפילו מעתיק קבצים לנייד מהנייח. השאלה שלי היא כזאת, על מנת שמישהו מהשכנים ירצה לגלוש דרכי הוא יצטרך ססמה כי הרשת שלי מאובטחת (כלומר ה-smart box) כאשר ביצעתי את ההגדרות בנייד הגעתי לשלב קיבלתי ססמה והיה כתוב באותה ההגדרה להדפיס אותה או לכתוב אותה. האם הססמה הזאת היא האבטחה שלי על מנת לא ליצור פריצות לנייד? שאלה שנייה…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי ראוטר, הצלחתי להתקין אותו, הכל טוב ויפה אבל ברגע שאני מוציאה את הכבל אין אינטרנט. בבית יש אינרנט אלחוטי כי הטאבלט מצליח להתחבר ככה שהבעיה היא בהגדרות של מערכת ההפעלה. מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בזק בין לאומי + בזק. מדיי פעם יש לי ניתוקים. זה מתבטא בדפים שלא ניטענים ומסנג'ר שמיתנתק ירידות במהירות ב UTORRENT עד ל 0 (ואז עלייה חזרה) האם זה בעיה אצלי במחשב או שזה בספק/תשתית?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי רשת יש אינט' אבל אני לא רואה אף מחשב ב WORKGROUP לא את שלי (המרכזי) ולא את השני??? בהגדרות של IP הגדרתי כמו שכתוב במדריך למלעה רק שאין לי את ה DNS והדברים האלה (זה רייק)
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך הסוויץ' הזה - "Gigabyte Switch 10/100 5-Port GS-SW005": http://tw.giga-byte.com/communication/products/products_switch_gs-sw005.htm פשוט אני לא יודע איך ג'יגהבייט ברשתות וזה די הסוויץ' המשתלם היחיד מבחינת מחיר בחנות ליד הבית שלי (אבל אין לחץ). מיותר לציין שזה מיועד להתחבר לאלקטל (הHUB הקיים שלי לא יכול להתחבר אליו, פועל רק על 100M).
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ב TV Wi-Fi מובנה אבל הוא לא חזק מספיק כנראה ולא קולט את האינטרנט טוב, כי ה TV בחוץ. האם אוכל לקנות ולחבר לו ל usb Wi-Fi חזק עם אנטנה שישפר לו את איכות הטווח והקליטה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר מעבר דירה לא מזמן, החלטתי לפרוס רשת בבית כמו שצריך. אני עדיין מתלבט עם לפרוס cat7 או cat6 אבל את זה אני החליט כבר בהמשך. אני מחפש בנרות חנויות שמוכרות כבלים (בערך 100מטר), מחברי rg45 זכר (4 יחידות), מחברי נקבה שאפשר להתקין על קיר (5 יחידות), כמה מטרים של תעלות פלסטיק של בערך 2 ס"מ רוחב (באזור ה10 מטר), ואולי איזה ארון לבן מפלסטיק לקיר בשביל שני ראוטרים כדי שיהיה קצת סדר. מה שאני מוצא בחיפושים באינטרנט זה מקסימום חנויות שמוכרות כבלים 100 מטר ומחברי rg45 זכר.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מחובר לADSL או בעצם זה כבר VDSL של בזק. ל100 מגה (בפועל מקבל 60 מגה). יש לי ראוטר של בזק שהפכתי אותו לפני כמה שנים למודם. אליו מחובר ראוטר של TPLINK 1043 V1 הלבן. שעליו התקנתי קושחה של גרוגוייל (או איך שלא כותבים את זה בעברית) עכשיו יש לי בעיות ברשת, בעיקר באלחוטי בתוך הבית שנוטה להתנתק לפעמים, גם שמדובר על הקומה למטה, איפה שנמצא הראוטר. מעבר לזה עוד כל מיני בעיות, כמו קפיאות ותקיעות וניתוקים. אני חושב שהגיע הזמן להשתדרג. אז אני מחפש ראוטר, או ראוטר משולב עם מודם. או אולי בכלל כדאי לקחת ראוטר מבזק. מחפש את הכי טוב בהכי זול שאפשר. אשמח אם תמליצו לי. גם להזמין מחו"ל זו אופציה. תודה מראש אביב
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מנסה ללא הצלחה להתחבר דרך המחשב הנייj למגביר טווח של חברת tenda a301. המטרה הגברת הקליטה בין שתי קומות של בית פרטי. הראוטר בקומת הקרקע הוא של סלקום כשהתחברתי לטריפל שלהם. הווינדוס כותב שגיאה שרת DNS לא תקין. אשמח להכוונה מה הצעדים לפתרון
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב ושבוע טוב לחברי הפורום , 1. נתבקשתי למשימה מסוימת בעבודה שדורשת ממני להתחבר למספר רב של מתגים ונתבים ,ולאחר ההתחברות ,הרצת מספר פקודות . רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה שמסוגלת לקבל כמות מרובה של כתובות ,או שם הציוד , ולהתחבר אליו בבת-אחת (ואולי אפילו כבר לשים את השם משתמש והסיסמא באופן אוטומטי) ,ואולי אף התוכנה יכולה לעשות יותר מזה ואפילו להקליד את הפקודות הרצויות ? אגב ,גם את מישהו מכיר תוכנה כזו שהיא בתשלום ,זו גם יכולה להיות אופציה . 2. דבר שני ולא קשור כלל לראשון , כיום ,בכדי לבדוק האם יש כתובות פנויות בsubnet המבוקש שלי ,אני משתמש בתוכנת הסריקה SolarWind IP Tracker בכדי לראות האם נעשה שימוש בכתובות , ומשתמש גם בתוכנת FastResolver בכדי לבצע בדיקה מול שרת הDNS…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי רשת אלחוטית בתדר 2.4 ג'גה הרץ. האם מכשיר העברת אודיו וידיאו מסוג TR-2470 הפועל באתו תדר יגרום להפרעה בתקשורת לאינטרנט ? היה לי בעבר נסיון לא טוב עם מכשיר טלפון אלחוטי בתדר 2.4. לינק למכשיר הנ"ל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=183&scat=274&tcat= בתודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני לא ידעתי אם זה מתאים לפה אז אני מצטער אם לא . רציתי לדעת איך אני יודע אם יש לי IP משתנה או קבוע , ואם זה קשור לראוטר או לא ? משהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן , ולהסביר לי את כל הדברים האלה ? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 2.5 MB של נטוויזן ותשתית של הוט. האינטרנט מעובר למחשב שלי ע"י רוטאר ממחשב אחר עכשיו הקטע הוא שמתי שאני מדבר בשיחה קולית בתוכנות כמו:skype,oovoo וכד' האינטרנט מתנתק לאחר כמה זמן רק במחשב הזה (אני חושב שזה בגלל התוכנות של השיחה וגם אני כמעט בטוח שזה בכלל המחשבים לא פועל למה לא בדקתי בדיוק שנייה בשנייה) ואינטרנט מתנתק לכמה שניות ולפעמים לכמה שניות במודם ובראוטר הכל פועל כמו שצריך... תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הציוד המדובר: ראוטר: Edimax Br-6424n מעודכן לקושחה 1.58 מהאתר של פיקוק. כרטיס רשת: Edimax 7727In, דרייבר מעודכן ל XP Pro מהאתר של Edimax, התוכנה שאיתה אני סורק רשתות היא Edimax Utility. כשהראוטר מוגדר לעבודה בתקן B+G+N כרטיס הרשת מתחבר וניתן לגלוש. כשאני מגדיר את הראוטר לעבוד בתקן N בלבד, אני רואה את הרשת שלי כשאני מבצע חיפוש, אך כרטיס הרשת לא מוכן להתחבר - לצורך העניין הורדתי גם את האבטחה האלחוטית שלי לשם הבדיקה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ומחשב שולחני וראוטר D-link של "בזק" ויצרתי רשת ביתית ועשיתי שיתוף לכל הכוננים (שאני אוכל להשתמש בהם בחשב הנייד) - לכן נתתי למחשב הנייד בלשונית "שיתוף מתקדם" שליטה מלאה וגם בלשונית "אבטחה" אותו הדבר. אבל עדיין הוא עושה לי את ההערה הבאה (כאשר אני מנסה להעתיק או להעביר קבצים מהכוננים / אל הכוננים ברשת הביתית)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול התקינו לנו סיב של פרטנר בבית ומאז כל ה 5GHz WIFI הפך לקצת רועש גם בגלל שחיברו לי את הנתב הישן באופן אל-חוטי (MESH) וגם בגלל שכל הבניין התחבר לאחרונה. הנתב של פרטנר בכניסה משמש רק כמודם פחות או יותר . אני מתכוון להביא טכנאי רשתות שיסלול לי כבל לחדר עם המחשבים בשביל להפטר מהקופסאות האל חוטיות . בכל מקרה מה שקורה הוא שהwifi של ה5GHz מחליט להתנתק מהאינטרנט אולי בגלל כל הרעש החדש על הקו הזה. זה היה עושה את זה פעם אבל עכשיו זה קורה יותר מדי. אין דרך לעדכן firmware כי זה נתב נעול לישראל והוא לא נותן לצרוב משהו מעודכן . כשאני עושה לו reset אז זה מסתדר . כדאי לי לקנות פשוט נתב חדש? מה מומלץ היום? אולי נקנה רק switch ונרכב על הנתב של …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשהתקנתי את ה- emule 0.49b ופתחתי פורטים בראוטר הכל הסתדר והיה לי High ID, אבל מאז שהתקנתי את הגרסה החדשה של האימיול (0.49c) וגם עכשיו כשמותקנת גרסת TLN יש לי LowID והפורטים הם אותם הפורטים שפתחתי כשהשתמשתי ב- 0.49b. הם פתוחים גם בפיירוול של ווינדוס.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר על הרואטר VV5823 על הסיבים של סלקום , מישהו הצליח להגדיר WOL מרחוק ? שום דבר לא עובד , הפנתי פורטים , ביטלתי Firewall כל מיני אופציות אחרות שום דבר לא עוזר לא מצליח להדליק מרחוק את המחשב . רק ברשת הפנימית אני מצליח להדליק את המחשב . מישהו מצא פתרון ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרגע בבית מנוי אינטרנט עם מודם אחד ושני מחשבים כאשר המחשב עם המודם מביא אינטרנט למחשב השני דרך כבל מוצלב של 10 מטר ...... עכשיו אחותי קונה לה מחשב ללימודים שמצריך גם חיבור אינטרנט מה אני עושה עכשיו ?? צריך ציוד ייקר לא ? (כל עוד זה עד 2 מחשבים זה לא בעיה ) צריך ראוטר ? נטבים ?... אני לא רוצה שזה יפגע לי בפינג אני משחק המון ברשת .... עכשיו ראיתי אצל חבר שלי לדוגמא שכאשר אח שלו בא אליו הוא מביא את המחשב עם המודם שלו ופשוט מחבר את המודם לקיר ויש לו חיבור זה אומר ששני מודמים מאותו בית יכולים לעבוד יחדיו אז התקשרתי להוט לשאול מה אני יכול לעשות והם אומרים שאני יכול אבל זה עולה לי תשתית !!!!!! (כולה מודם מסכן) אז שאלתי אותם אז מה קורה אם אני קונה ממישהו יד שניה הם טוע…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חסימת אתרים אצל הוטנט ומשום מה הם אומרים שאין לי.. איך אני יכול לשנות DNS בראוטר הזה? לא מצאתי אופציה כזאת בפאנל של הראוטר.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בתקנת הרשת מכיןן שעשיתי כבר את כל החיבורים שצריך ובמחשב השני שאמור להיות בו אנינטרנט אני לא מצליח להתחבר מכיוון שהחייגן מראה לי שגיאה של סיסמא. שאלתי את הוט ואמרו לי שאי אפשר להתחבר משני מחשבים עם אותו שם משתמש וסיסמא אבל אני סוכר שהצלחתי איכשהו לעשות אינטרנט בין שני המחשבים בעזרת המודם והנתב הלא אלחוטי (D-Link des-1008d אם זה עוזר) תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא כזאת. יש לי ראוטר Edimax BR-6204wg , מודם Samsung AHT-E300 וספקית האינטרנט שלי היא נזק בינלאומי בחבילה של 2MB. עכשיו, בדקתי מהירות הורדה לפני כמה זמן באתר: http://212.179.191.175 והמהירות הייתה 190KB שזו מהירות של 1.5MB ולא של 2MB. התקשרתי לתמיכה, בלבלו לי קצת את השכל ובסוף, ביקשו ממני להתחבר ישירות לאינטרנט דרך המודם (לנתק את הראוטר) ואז בדקתי מהירות שוב והיא הייתה 245KB, שזו אחלה מהירות -כלומר הראוטר הוא הבעיה. החזרתי את הראוטר לחנות, החליפו לי אותו באחד אחר, ועכשיו אני חוזר הבייתה ושוב אותה בעיה. מה עושים?! אני סתם משלם על חבילה של 2 ובעצם גולש על מהירות של 1.5 - חבל! אשמח אם תוכלו לעזור לי... ד"א אני קצת חלוד , אבל כשבדקתי את הפינג הוא היה 255 זה…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-