עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by 00Amir,

הראוטר האלחוטי בסלון ובחדר עבודה אני עם דונגל WIFI שקולט את הרשת, הבעיה היא שהדונגל שלי הוא כנראה ישן ויודע להעביר עד 20 מגה , בעוד שבבית יש לי 100מגה, יש לי דונגל של Level One WUA-0600 , אשמח להמלצה על דונגל שיודע להעביר מהירויות יותר גבוהות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Maor_T,

אהלן יש לי 2 מחשבים בחדר אחד עם כרטיס רשת והשני בלי עכשיו למודם כבלים שלי Thomson יש 2 אפשרויות חיבור לאינטרנט...או דרך USB או דרך כבל רשת ואם אני מחבר מחשב אחד לUSB ומחשב שני לחיבור של כבל רשת אז בשניהם יש אינטרנט ללא שום בעיה... אבל אני רוצה לעשות בניהם רשת שאחד יהיה הספק והשני יהיה מחובר אליו שהמודם יהיה בעצם כמו ראוטר....זה אפשרי??

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Haflo,

מישהו מכיר תוכנה טובה למדידת ביצועי תקשורת וכדומה (Connection Monitor or something like this...)?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by איתי סיטבון,

שלום לכולם! אני נמצא בבית בעל 2 קומות. המחשב שלי נמצא בקומה מתחת לראוטר. ראיתי פעם ולא זוכר כ"כ שיש כמו משהו שמחברים לראוטר והוא מגביר את הקליטה. מהו בדיוק והיכן ניתן להשיגו? אני מדבר על זה ולא על מגביר קליטה, משום שמגביר קליטה שמעתי שמתנתק הרבה פעמים. תודה לעוזרים!

5. Started by אדיסון,

שלום לכולם, רכשתי ראוטר לינקסיס WRT54GL V.1.1 אני מעוניין להתקין עליו את תוכנת dd-wrt. עשיתי דבר כזה בעבר אבל מאז השתנו גירסאות. נכנסתי לתוך גירסא 24 ושם לתוך הגירסא הספיציפית של הנתב שלי. בשביל למחוק את התוכנה הקיימת בנתב, יש קבצים בכמה גירסאות (ובכלל רשום לי על התקייה שלהם גירסא אחרת של נתב, בתת התקייה של גירסת הנתב שלי). אני רואה שם את הקובץ vxworks_prep_gs_v03.zip יחד עם vxworks_killer_gs_v08.zip באותה תקייה. בתקיה נוספת אני רואה את הקבצים vxworks_prep_v03.zip יחד עם vxworks_killer_v04.zip. אני מבין שיש שינויים בגירסאות הקבצים ותאימותם לנתבים השונים, ככל הנראה. כיצד אדע במה לבחור? האם כדאי יותר להתקין את גירסא 24 SP1? כעת קראתי באחד מההסברים של אתר DD WRT שאפשר להתקין…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by shibby15,

אספתי פה את המחירים הכי זולים (חוץ מאקוונט) לכבלים 750 וADSL1.5 וזה יוצא ככה (אם קונים את המודם) כבלים: 119 לחברת הכבלים+30$ (145 ש"ח)לספק ADSL: 129 לבזק+35$ (180 ש"ח) לספק אז בשביל עוד 35 ש"ח בחודש אני בעצם יכול לקבל כפול מהירות????

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מחפש תוכנה שבודקת אם אני מחובר לאינטרנט\לרשת ואם אני לא, אז היא מריצה IPCONFIG / RELEASE ו RENEW . או עושה את אותה פעולה .. מישהו מכיר עוף שכזה ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני עומד לעשות כבלים 1.5MB ברשת..ושאלו אותי אם למחשב יש כרטיס רשת.....אז איך אני בודק? ??? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. איך הסוויץ' הזה - "Gigabyte Switch 10/100 5-Port GS-SW005": http://tw.giga-byte.com/communication/products/products_switch_gs-sw005.htm פשוט אני לא יודע איך ג'יגהבייט ברשתות וזה די הסוויץ' המשתלם היחיד מבחינת מחיר בחנות ליד הבית שלי (אבל אין לחץ). מיותר לציין שזה מיועד להתחבר לאלקטל (הHUB הקיים שלי לא יכול להתחבר אליו, פועל רק על 100M).

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Galos,

שלום לכולם , אני מודע שבעבר נפתח דיון דומה, לאחר חיפוש בנבכי הפורום לא מצאתי משהו שעונה על דרישתי לכן אני פותח הודעה חדשה. נכון לעכשיו סיימתי תקופה אצל ספק האינטרנט שלי . אני כרגע אורך סקר שוק לגבי מחירים , אך נראה כאילו כל המחירים עלו עם השנים. אני כרגע בחיבור 1.5 מגה עם תשתית של בזק. החבילה שהיתה לי עד עכשיו היתה ללא התחיבות ובעלות של 33 שקלים לחודש ובנוסף 3 חודשים חינם ברגע שאני עובר 9 חודשים. האם יש בנמצא מחיר זהה או פחות מזה? ובאיזה חברה? מקווה לתשובה בטווח זמן הקרוב כי אני צריך לקבל החלטה. אמשיך לעדכן אם יהיו התפתחויות. עריכה : במהלך חיפושי נתקלתי באקספון 018 שמציעה ב29 שקל לחודש שנחשב כמחיר הזול ביותר שנתקלתי בו , כמו כן זה ללא התחייבות. האם מישהו יודע איך הם , האם…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by globex,

היי חיברתי רשת אלחוטית על מחשב אחד, זה שקרוב לנתב עוצמת האות מצויינת, במחשב השני - מרחק של כמעט 15 מטר מהנתב עוצמת האות חלשה מאוד ולפעמים גם יש ניתוקים אין אפשרות פיזית לקרב את המחשב לנתב או להיפך..... יש איזשהוא פתרון שאפשר לנסות? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by cohenkobi,

אני די חדש בתחום למרות שיש לי ניסיון ארוך מאוד במחשבים, אבל רציתי להכנס לתחום רשתות ואבטחת מידע, משהו מכיר אתרים שאפשר למצוא בהם מאמרים על דברים בנושא? בתודה מראש קובי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. עליתי על משהו מעניין, שמאד משפר את המהירות בביטורנט, כאשר גולשים דרך נטויז'ן. אני רוצה לעשות ניסוי קטן, אבל לא מכיר אף אחד שמשתמש בנטויז'ן. מישהו מוכן ליצור איתי קשר כדי לבצע את הניסוי? כל מה שצריך זה תוכנת ביטורנט סטנדרטית וחיבור של נטויז'ן. אציין שזה יכול להיות רלוונטי גם לגבי ספקים אחרים, אבל אני יכול לבצע את הניסוי רק עם משתמשי נטויז'ן, כי זה הספק שאני משתמש בו. אשמח אם תיצרו קשר ב: email: sheff2k1@gmail.com messenger: sheff2k1@yahoo.com icq: 164931364

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי מודם מחברת HOT אין לי מושג איך להתחבר אליו ניסיתי הרבה IP לא עובד. הטכנאי שהיה פו הצליח אין לי מושג איך.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ag43,

אני מועניין לחבר 3 מחשבים ברשת חוטית + אלחוטית כרגע ללא חיבור לאינטרנט. היות שיכול להיות שבהמשך הוא ישמש גם לחיבור לאינטרנט הוספתי גם דרישות בעניין זה. תכונות שחובה שיהיו: 1. GIGABIT LAN 2. תקן N +MIMO שיכול בשילוב עם תקן G ללא האטה בשאר הרשת. 3. QOS בערוץ העולה והיורד. 4. התמודדות עם ריבוי חיבורי P2P 5. תמיכה בADSL ובL2TP. 6. תמיכה בWDS. תוכנות שאשמח שיהיו: 1. מתג פיזי לWIRELESS 2. ממשק TELNET זה מה שאני זוכר כרגע, אשמח להמלצות\ תכונות שאני שוכח כרגע.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי רשת ביתית קווית בין שני מחשבים שמחוברים לנתב אלחוטי של הוט. שאני מעביר קבצים מתקיה משותפת למחשב השני, הקצב לא עולה על 11 מגה לשנייה! זה הגיוני עבור רשת קווית יציבה ( כבל CAT5E FTP)? אולי יש צורך באיזו תוכנה כל שהיא ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by brighi,

שלום, התקנתי ddwrt על הראוטר שלי. הראוטר מחובר למודם של tplink. לאחר ההתקנה, אין לי גישה לאינטרנט. כשהיה לי את מערכת ההפעלה המקורית של הראוטר, הוא אמר לי שהוא משנה את האייפי וזה עבד. אך אחרי ההתקנה של הddwrt אין לי גישה לכלום מלבד לממשק. ניסיתי לשנות את האייפי למשהו אחר מ192.168.1.1 אבל כל פעם הוא כאילו זורק אץ הראוטר הצידה ועובר להשתמש בראוטר של המודם. כשאני עושה פתרון בעיות, זה אומר לי שיכול להיות שאין לי DNS server, ניסיתי לשים בהגדרת את הdns של גוגל וזה לא עבד. ההגדרות עכשיו זה dchp automatic האייפי מה שנתתי למעלה הgateway והדי אנ אס ריקים. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by tzolerguy,

היי אני מנסה להפעיל העניין של השתלטות מרחוק.... העניין הוא שאני מצליח להתחבר רק כאשר שני המחשבים באותה הרשת .... כאשר אני יוצא עם הנייד ומנסה להתחבר הוא נכשל .... מה שבדקתי עד כה: IP(חיצוני)של המחשב שאליו אני מנסה להתחבר וידאתי שהוא נכון ודאגתי לבצע העברה לפורט 3389 למחשב שאליו אני מנסה להתחבר ..... ובדקתי ברגיסטרי של הווינודס שזה באמת הפורט עדיין לא עובד ניסתי גם להתחבר אל הכתובת כ IP וגם כ IP:PORT לא עובד.... יש רעיונות??

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני רוצה לבחור אני חושב לכיוון אינטרנט זהב אבל נראה מה עולה מהסקר.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, לראשונה החלטתי לחבר את שני המחשבים שברשותי ברשת. רכשתי שקעים, כבל ארוך 2 מ'. העברתי את הכבל (הוא בלי ראשים) בקיר (המחשבים נמצאים בקומות שונות). באתי לחבר את השקעים לכבל חשבתי כמו חוט טלפון - מוציאים את הברגים ויאלה מחברים את החוטים, אבל בשקע אין ברגים. איך מחברים את חוט הרשת לשקע?? צריך מכשיר כלשהו?? דרך אגב הנה פרטים: על השקע מצויין - crystal 30 T 3a vh8fs-c5 אם מישהו יכול לתת לי לינק או להסביר בעזרת איורים אשמח מאוד. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by alonkl,

לאחר כמה שנים עם הראוטר הזה: http://skypc.co.il/pl_product~AR-7064SG~23~0.htm שאף פעם לא עבד אלחוטית כמו גדול, קרנאו לחשמלאי שסידר כבלים בקיר והכל טוב ויפה, כרגע אני מחפש ראוטר חדש בשביל קליטה בנייד ופוקט PC, איזה ראוטר עם מודם פנימי, לפחות 4 חיבורים בכבל יתן את היכולת האלחוטית הטובה ביותר? תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. הנה מה שכתוב הערב ב-YNET . מסתבר שח"כ מיקי איתן מתנגד למחירים שהציגו ערוצי גנב והוא אומר בדיוק את מה שאני טענתי שהכבלים הודיעו לא פעם ולא פעמיים שהמחירים שלהם יביאו את האינטרנט לכל בית בישראל, האומנם ??

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי לי יש לפטופ שמוגדר ברשת פשוטה (workgroup ) . לאח שלי לפטופ שהוא מביא מהמשרד ששייך לרשת עם domain controller (אני לא בטוח שאני מדייק בשמות . מקווה שמבינים) . ניסיתי לחבר בין שניהם עם כבל מוצלב . הצלחתי לראות את הדומיין שלו במחשב שלי .בתוך הדומיין ראיתי את המחשב שלו אבל לא איפשר לי להיכנס אליו . אשמח אם תעזרו לי כי אני צריך כל פעם להעביר לו קבצים גדולים . מה שמצריך אותי כל פעם מחדש , לצרוב ולצרוב . תודה .

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by G-FoRcE,

1) יש למישהו פה המלצה לשרת שמריץ ASP שהוא freeware? (לווינדוס 2000) המחשב שלי דלוק 27/7 ומשמש גם כשרת אינטרנט קטן (התמונה למטה היא מהשרת הביתי שלי.. אין לי כוח לפתוח חשבון איפהשהו) כרגע אני משתמש בשרת אינטרנט קטן שהורדתי מהאינטרנט, הוא שירת אותי טוב מאוד במשך השנה האחרונה אבל עכשיו אני מחפש גם משהו שיכול להריץ ASP... 2) כשהיה לי את הווינדוס 98 עבדתי עם הPWS שהיה די דפוק עכשיו יש לי WIN2000 וכשאני מנסה להפעיל את ה IIS אז הוא מראה לי את ההודעת שגיאה הזו: יש לי פיירוול, אבל נתתי ל IIS את כל מה שהוא צריך כדי לעבוד וזה לא עזר ניסיתי אפילו לכבות אותו לגמרי, גם לא עזר...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.