עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Barak Shem-Tov,

2. Started by eyazlaz,

היי, ממש ממש צריך את העזרה שלכם, אני כבר משתגע מזה. עד לפני 4-5 חודשים הייתי מקבל פינגים בסביבות ה-5 עד 16 בארץ, 52-65 בגרמניה ו-60-68 לאנגליה וכו'. לא יודע אם זה קשור אבל הייתי מוגדר כ-Rate Adaptive. עכשיו יש לי פינגים מטורפים, מאוד מאוד לא יציבים שמגיעים לסביבות ה-20-30 בארץ ו80-90 לגרמניה וכו', איך אני מסדר את זה? אני מחובר על Top 100 בבזק+בזק בינלאומי, ועד כמה שידוע לי עדיין מוגדר כ-Rate adaptive שהבנתי שזה מוריד פינגים ברמות גבוהות (יכול להיות שהם מחרטטים אותי ואני לא רייט אדאפטיב יותר? איך בודקים?) ובנוסף משתמש ב-Privatebox2 של בזק בינלאומי כראוטר+מודם. עכשיו בערך לפני חודש היה אצלי טכנאי של בזק עקב טענות שלהם שיש לי הפרעות מתח בקו, והוא החליף לי את השקע שאליו מחובר…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אוקי, יש לי בבית שני מחשבים win98 sec win98 במחשב של ה 98SEC, שזה המחשב בו אני משתמש, יש שני כרטיסי רשת, אחד לרשת ואחד לאי די אס אל, כרטיסי הרשת בשני המחשבים, המיועדים לרשת הביתית הם : Accton - Cheetah PCI Adapter כרטיס הרשת שמיועד לאי די אס אל הוא: Genius - GF100TXRIII Series אוקי, הכל התחיל אחרי שפעם אחת פירמטו לי ת'מחשב כשהתקינו לי את כרטיסי הרשת, התקינו לי את הכרטיס של Accton, שמיועד כאמור לשמש ככרטיס לרשת הביתית, אבל בגלל שרק הוא היה מזוהה "הפכתי" אותו לכרטיס שישמש אותי באידיאסאל, ואת השני, של Genius, לא התקינו, עד כמה שזכור לי (זה היה מזמן) הם אמרו שהיה להם בעיה או משו כזה, ובמאפיינים ב"מחשב שלי", הוא לא מזוהה, בdevice manager מופיע לי ב OTHER DEVICES סימן שאלה …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by tulicooli,

הזמנתי ראוטר 3G מאיזה אתר בחו"ל ויש לי נטסטיק של סלקום חיברתי את הנטסטיק ואני לא מבין איך מגדירים חיפשתי באינטרנט ובמדריך שקיבלתי ולא הצלחתי להגיע לשום מקום. יש למישהו פתרון? כזה יש לי: תודה. טל.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. הרשת מחוברת כך: מחשב שרת עם כרטיס רשת שעובד ב AP MODE. מחשב שני שגולש באינטרנט דרך המחשב הראשון וגם הוא בעל כרטיס רשת. אין ראוטר כמו שראיתם. הרשת עובדת מעולה כל עוד המחשב השרת דולק ומחובר לאינטרנט. השאלה שלי: כמה מחשבים נוספים אוכל לחבר למחשב השרת כך שיוכלו לגלוש באינטרנט? ד.א. הרשת היא אלחוטית. תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by sycx,

אהלן ברשותי נטסטיק של אחת מחברות הסלולאר שמשמש אותי לגלישה באינטרנט בלפטופ. האם יש אפשרות לשתף את האינטרנט הסלולארי איכשהו עם ראוטר ביתי? למשל לחבר את הנטסטיק ליציאת USB של הנתב ולשתף WIFI אותו? האם אפשרי להפוך את הלפטופ לתחנה שתשדר גם? - יש לי עליו WIN7 .. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by mrraz,

יצא שידרוג חדש שפותר את בעיית L2TP ברשת UFI http://www.tplink.com/support/download.asp?a=1&m=TL%2DWR1043ND

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by pazer005,

יש לי ראוטר שמחובר ל-3 מחשבים. הוא מנתב להם כתובות שהסיומות שלהן הן בן 100 ל-102. מדי פעם אני נאלץ לעשות ריסט לראוטר מסיבות כאלו ואחרות. הבעיה היא שלאחד המחשבים אני נדרש לפתוח את פורט 80 (כי יש עליו שרת אינטרנט), אחרת הוא לא עובד. בפתיחה שלו אני נדרש לכתוב את מספר הפורט ואת הכתובת למחשב שצריך לפתוח כמקובל. הבעיה היא שמדי פעם אני עושה ריסט לראוטר ואז הכתובות שהוא מספק למחשבים משתנות ואז פתאום פתיחת פורט 80 משתייכת למחשב אחר וזה שיש עליו את השרת אינטרנט נהיה חסום. אם אני מנסה להוסיף לו עוד "חוק" שיוסיף את פורט 80 לכתובת נוספת הוא אומר לי שאי אפשר לפתוח עוד פעם את פורט 80 ואז מה שנשאר לי לעשות זה לעשות שינוי ל"חוק" הלא תקין. יש איזה רעיון לפתור את זה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by itay_izra,

יש אפשרות לקנות מגבר WIFI שעובד על חשמל ללא חיבור כבל רשת או משהו? שאני יוכל להגדיר אותו ורק לחבר אותו לחשמל? או שחייב לחבר לו כבל רשת? איך זה עובד? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by tomer861,

שלום עקב הבנתי כמה אני חסר הבנה בנושא של ראוטרים ורשתות, אשמח להצעה לגבי ראוטר לתשתית הוט בערך 2.5 מגה במחיר זול עד 200 שקל. אין צורך שיהיה N בתודה לכל העוזרים ומצטער על ההטרדה. כמו כן בנושא אחר האם כדאי לעשות טריד אין לראוטר בזק של סימנס בתמורה לאחד הראטורים החדשים שהם מחלקים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by fenix5545,

היי אני רוצה להליף את הראוטר שלי יש לי קרגע ראוטר של אדימקס אחד החדשים שלהם אם 3 אנטנות והוא ניקנה אחרי רואטר גם חדש של אדימקס שכל הזמן עשה לנו (למשפחה שלי) בעיות של היתנתקות ונפלית רשת אז כשקנינו את זה (יחד אם שיקול של אבא שלי ועוד כמה גורמים) הלכנו אליו אחרי כמה ניסיונות רעים אם אדימקס למרות שהראוטר הקודם קודם שלנו שהיה גם אדימקס היה מעולה אבל הוא היתקל קל אז החלפנו ואני מדגיש שהראוטר הקודם שלנו (זה שהיה לפני הנוכחי) היה ב3 חודשים עד שהתחיל להימעס לנו וחלפנו וגם הראוטר הנוכחי שלנו עושה לנו בעיות הוא אומנם לא מיתנתק כל יום 10 פעמים כמו הקודם אלה פעם ב3 ימים אבל יש לו כל הזמן נפילות רשת יש לי אניטרנט של 5 מגה בקרוב אנחנו עוברים ל20 מגה אצל הוט (או משהוא בסביבות ה20 מגה) א…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם יש לי שאלה מאוד מתרידה יש לי את הראוטר הזה עכשיו עם טלפון 1.8GHZ עכשיו לפעמים הטלפון משמיע רעשים .... מוזרים אני חושב שהוא מתנגש איתו יש מצב ? או שזה רעשים של קליטה? שהוא לא קולט כבר? אבל הוא די קרוב לבסיס..... יש מצב שלפעמים הוא מתנגש ולפעמים לא? אותו דבר עם המקלדת שהיא 2.4GHZ

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Haflo,

מישהו מכיר תוכנה טובה למדידת ביצועי תקשורת וכדומה (Connection Monitor or something like this...)?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש ברשותי מחשב נייד מדגם דל 1300 inspiron אשר חסר לו דרייבר רשת אך איני מצליח למצוא אותו באתר החבר ינם מספר דרייברים שם ואיני רוצה להתקין את הדרייבר הלא נכון,יש למישהו מושג מהו יכול להיות הדרייבר? תודה על העזרה עמנואל

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש לי אינטרנט 2.5 MB של נטוויזן ותשתית של הוט. האינטרנט מעובר למחשב שלי ע"י רוטאר ממחשב אחר עכשיו הקטע הוא שמתי שאני מדבר בשיחה קולית בתוכנות כמו:skype,oovoo וכד' האינטרנט מתנתק לאחר כמה זמן רק במחשב הזה (אני חושב שזה בגלל התוכנות של השיחה וגם אני כמעט בטוח שזה בכלל המחשבים לא פועל למה לא בדקתי בדיוק שנייה בשנייה) ואינטרנט מתנתק לכמה שניות ולפעמים לכמה שניות במודם ובראוטר הכל פועל כמו שצריך... תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום הינני מעונין לחבר שתי מחשבים ניחים ואחד נייד כאשר את ניחים בחיבור חוטי והנייד על חוטי. הטווח הוא של דירה רגילה ללא ממדים רדיוס של בערך 15-20 מטר. הבנתי שאני צריך לקנות נתב על חוטי עם כניסות קוויות וכבלים לחיבור בין המחשבים הניחים . בקשתי היא מה אני צריך לדאוג שיכלול הנתב, תקנים ושאר הדברים. ואיזה כבלים צריך לקנות לשם כך מוצלב או לא וכוו. בנוסף אם אפשר לציין איזה דגם טוב ספציפי שאתם ממליצים. בתודה מראש שי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by no_way,

שלום, אני מתחיל עוד שבוע קורס מנהל רשתות. האם יש לכם אתרים ללימוד עצמי באינטרנט, אני רוצה להגיע לקורס כבר עם ידע קודם. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ns,

מה יותר טוב: מה מהיר יותר מה עולה יותר כסף?? :asthanos:תודה NucleaR-StrikE

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. עברתי לאינטרנט של אורנג' לפני כמה ימים 10( מגה) והיום כשעשיתי בדיקת מהירות ב SPEED TEST גיליתי שאני על 3.5. התקשרתי לתמיכה לשאול הכצעקתה והם קודם כל אמרו לי שיש הרבה מכשירים מחוברים 2 טלפונים ו2 מחשבים, אז זה פוגע במהירות :s05: דבר שני, הפנו אותי לבדיקה באתר שלהם ושל בזק, שם התוצאות הם באמת 10 מגה. אני מבולבל. מישהו יכול להסביר מה הולך פה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום אנשים יקרים ! יש ברשותי מודם ALCATEL SPEED TOUCH HOME שבוצע בו השינוי ושידרוג התוכנה ע"מ שיתפקד כחייגן , כרגע הוא מחובר ברשת כבלים ע"י האב עם כבל מוצלב . הייתי רוצה להפוך את הרשת לאלחוטית ( 3 מחשבים - אחד נייד 2 נייחים ) , האם ישנה בעייה כלשהי בשינוי הנ"ל בגלל שהמודם מתפקד כחייגן ועבר את השדרוג ? איזה שינויים צריך לעשות ? האם יש צורך בשינויי הפרוטוקול ( NETBUEI ) ? יש לי 2 נתבים אלחוטיים ברשותי , LG LW2100AP ואחד נוסף של GIGABYTE GN-846B , וכמו כן גם 2 התקני רשת אלחוטיים ( PCMCIA ואחד בתצורת USB שנייהם מתוצרת LG ) , האם הם מתאימים לצרכים שלי ? אוכל לקבל הדרכה קצרה או כיוון כיצד עלי להתחיל או אתר או מדריך כלשהו ? תודה מראש ! אביב .

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. האם WIDI נותן איכות תמונה טובה ? עובד אלחוטי כמה מטר בפועל ? http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/intel-wireless-display.html מחשבים שולחניים של אינטל הדור של אוגוסט 2015 איזה מומלץ עם WIDI ? האם WIFI במחשב לראות סרטים לטלוויזיה אפשרי ? או שזה מיועד רק להעברה מסרים ל-אינטרנט ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by RGL2006,

לא יודע איך אני רק יודע שאני בתהליכי ניתוק עם 012 שתיים והם מושכים אותי קצת וזה מה שקרה אני מוריד 1.3מגה לשניה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. כל פעם אני בפינג גבוה ממש מעל הממוצע משאר האנשים. יש לי פיירוול אבל אני עושה לו דיסאייבל כשאני משחק ברשת. אני משחק בשרתים באיזור אירופה כך שזה לא נראה לי בעיה שהשרת רחוק. יש איזה משהו שגורם לזה אם כן אז תעזרו לי מה לעשות. תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by hellfire03,

שאני נכנס ל dashboard שלי בגוגל בקטגוריה של ג'ימייל אני רואה שב all mail יש לי רק 5000 מיילים אבל בג'ימייל עצמו ב all mail י שלי 9000 בערך מה זה אומר? דבר שני האם מתי שהוא ג'ימייל מתחילים למחוק מיילים? לא מבחינת נפח (אני לא קרוב ל 7GB) יותר מבחינת תאריך או שכל מה שיש לי על השרתים של גוגל בטוח (להוציא קריסות וכו') תודה רבה מראש, אריה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. איזו חברה היא האמינה והאיכותית ביותר לקניית דומיין ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים