רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
יום שישי שבוע הבא אני וחברים שלי מתארגנים ללאן פארטי יש לנו האב של 8 ולכל אחד יש כרטיס רשת של 10 או 100 מתוכננים כרגע 7 מחשבים אולי השמיני גם יבוא המשחקים יהיו משחקי הפעולה הרגילים (קוויק 3 ,אנריל/2003, קאונטר) ואולי כמה משחקי אסטגיה (אמפייר ארת', רייז אוף נישנז, טוטאל אניילשן) השאלות הם כאלה: 1. האם אחד המחשבים יצטרך להיות שרת? אין בעיה לוותר על אחד מהם יבואו רק 6-7 אנשים 2. האם האב יספיק או שכדאי לקנות סויץ'? 3. מי לשים כשרת במידה שצריך? את הכי חזק (P4 2.4C) או הכי חלש? (סלרון 400) 4. במידה ונשארים עם ההאב, תהיה בעיה לשחק שני משחקים שונים על אותה הרשת? 5. כמה קשה יהיה לארגן את הרשת כש3 הם WIN98 ו4 הםXP?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ממיר/מודם של הוט HOTBOX-4. כל כמה דקות (משתנה בשעות היממה ) חל ניתוק של ה-IP ברשת האלחוטית. השירות של הוט לא יודע מה לעשות (טוענים שבודקים מרחוק עד שהשיחה מתנתקת). יש מה לעשות לבד בהגדרות של הממיר/ראוטר ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא בא לדון בשיתוף קבצים אלא רק בתקלה מסוימת שיש לי בשימוש בUTORRENT אני בא להוריד קובץ מסויים מTRACKER מסויים והוא נותן לי שגיאה HTTP EROR 403 ניסיתי להחליף קליינט , ניסיתי להחליף את הIP שלי , ניסיתי להוריד דרך לינוקס - שום דבר לא עוזר אני מעוניין לדעת מה בדיוק מקור השגיאה ואיך אני יכול לפתור אותה ושוב מטרת הדיון היא לא שיתוף קבצים לא חוקי , אלא פתירת תקלה תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני נכנס ל dashboard שלי בגוגל בקטגוריה של ג'ימייל אני רואה שב all mail יש לי רק 5000 מיילים אבל בג'ימייל עצמו ב all mail י שלי 9000 בערך מה זה אומר? דבר שני האם מתי שהוא ג'ימייל מתחילים למחוק מיילים? לא מבחינת נפח (אני לא קרוב ל 7GB) יותר מבחינת תאריך או שכל מה שיש לי על השרתים של גוגל בטוח (להוציא קריסות וכו') תודה רבה מראש, אריה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,יש לי אינטנרנט 1.5MB מהירות. לפעמים הוא מוריד לי מאוד מהר על 100-120KB לשנייה ולפעמים כמו כרגע על 30KB לשנייה,למה זה?! איך אני פותר את זה??? זה לא בדיוק האינטנט,זה ההורדות הישירות. יש לי ראוטר שמחובר לשני מחשבים,האחד ישן מיוני 2001 והוא איטי וכו',השני חדש מספטמבר 2006. זה ממש משגע אותי ואני צריך פתרון מהר. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי 2 מחשבים בבית שמחוברים בכבל מוצלב ועד עכשיו הרשת פעלה מצויין במשך שנתיים לפני כמה ימים פיתאום מתה הרשת וכול הניסיונות שלי להחיות אותה לא הצליחו רציתי לדעת האם יש דרך לבדוק את הכרטיס רשת האם הוא תקין??? האם יש תוכנה או משהו כזה? עשיתי PING לשני הכרטיסי רשת ושניהם מגיבים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת אלחוטית בבית וכמובן מקודדת אם קוד די ארוך. גם שיניתי קוד כניסה לנתב. בזמן האחרון בכל זאת קורה שהקליטה יורדת משמעותית לפרקי זמן של כמה שעות או גם כשיש קליטה האינטרנט לא סוחב פטאום, אני לא יודע עם זה קשור אבל אמרו לי שאולי יש משהוא שפורץ לי לרשת וגונב רוחב פס. אחרי בדיקה ראיתי שיש המון תוכנות שמסוגלות לפרוץ רשתות אלחוט וגם יש לי שיטוף קבצים ומדפסת בין המחשבים. השיטוף בין המחשבים מאפשר רק קריאה והגדרתי כך שלא יאפשר שינוי כלשהוא בקבצים אבל עדיין יש לי מידע במחשב שלא מיועד לכולם. העים יש דרך לבדוק אם פורצים לי לרשת? והעים יש דרך להיתגונן מזה? 2 מחשבים מחוברים לרשת, הראשי עודב עם VISTA 64BIT והנייד עם WINDOWS 7 BUILD 7077 שגם הוא 64BIT. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע אנחנו נמצאים ב מסלול 200mbs בהוט . הציוד שלהם לא טוב הרבה מאוד ניתוקים האמת בתקופה האחרונה אני חווה פחות ניתוקים . בגלל האמור לעיל אני מת להחליף את הנתב שלהם אבל אין לי מושג איך להגדיר את הנתב שלהם למודם בלבד . העניין הוא שאם מחברים אצלם סתם נתב זה מחרב את הרשת . אני אומר מניסיון הם הגיעו להחליף נתב אחרי שחיברתי נתב של tp link מי שיודע לעשות משהו בנידון אשמח אם יצור קשר
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! איך אני יכול לחשבר שני מחשבים ברשת? כרגע מחוברים 2 המחשבים לאינטרנט בעזרת ראוטר RTA1320A וסוויטש. אמרו לי שצריך רק לשנות הגדרות כלשהם. מישהו יודע איזה הגדרות יש לשנות בדיוק? זה משפיע על מהירות הגלישה באינטרנט? על בעיית פתיחת פורטים? תודה, דרור
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, האם יש להשתמש בהוטבוקס כאחסון סרטים ותמונות בשביל הסטרימר בסלון ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מכשיר xstreamer sidewinder עם אנטנת 802.11n שמחובר אלחוטית לראוטר תקן N (ראוטר די-לינק שמסופק על ידי בזק). הראוטר מחובר עם כבל ישירות למחשב. הכל עובד תקין לחלוטין חוץ מסרטי HD ברזולוציות של 720\1080. הסרטים נתקעים ולא זורמים כצפוי. הקליטה בסטרימר טובה, וסרטים "קלים" או מוסיקה הוא מזרים בקלות ללא שום תקלות. השאלה היא מה אני יכול לעשות כדי לשפר את הזרימה מהנתב לסטרימר? האם חיבור חוטי (ארוך אומנם) ישירות לראוטר יפתור את הבעיה? האם התקנה של AP בסלון תעזור? החלפה לראוטר חזק יותר? הארכת האנטנה של הראוטר לאיזור הסלון? תודה רבה מראש! camelel
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 2.5 MB של נטוויזן ותשתית של הוט. האינטרנט מעובר למחשב שלי ע"י רוטאר ממחשב אחר עכשיו הקטע הוא שמתי שאני מדבר בשיחה קולית בתוכנות כמו:skype,oovoo וכד' האינטרנט מתנתק לאחר כמה זמן רק במחשב הזה (אני חושב שזה בגלל התוכנות של השיחה וגם אני כמעט בטוח שזה בכלל המחשבים לא פועל למה לא בדקתי בדיוק שנייה בשנייה) ואינטרנט מתנתק לכמה שניות ולפעמים לכמה שניות במודם ובראוטר הכל פועל כמו שצריך... תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם עדיף להתקין OpenWRT או dd-wrt על הראוטר הזה? או שאולי עדיף להישאר עם הקושחה המקורית? יש יתרונות / חסרונות לקושחות השונות? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את הראוטר TP LINK WDR4300 לאחר שהבנתי שבאמת ביחס למחיר מדובר במוצר טוב. דיברו עליו המון ברשת במיוחד פה : http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=193413&postdays=0&postorder=asc&start=180 נטען שיש לו בעיית ניתוקים,משהו שאני כרגע כלל לא מרגיש גם עם קושחה "ישראלית",מה שעניין אותי לדעת זה האם פריצה הקושחה לגרסה "גלובאלית" תשפר לי את הטווח הקליטה? הבעיה היחידה זה שטווח הקליטה הממש חלש והרגיש לי בדיוק כמו בראוטרים שמקבלים מבזק,חשבתי שיהיה פה פער משמעותי אבל בכלל אין.. יש דרך לשפר קליטה לראוטר הזה? הוא נותן בתוך הבית (עם הרבה קירות בדרך) משהו כמו 7-8 מטר בלבד,ממש כמו ראוטר של 80 שקל... תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
עשיתי עכשיו חבילה תשתית בזק וספק פרטנר של 100 מגה ב98 שקל לחודש. הבנתי מהנציג שהתשתית חשובה יותר מספק, אבל אני יודע לא לסמוך עליהם יותר מידי. השאלה שלי אם יש לי אלטרנטיבות יותר טובות לגיימינג? יש באמת הבדל משמעותי בין התשתית של בזק לאחרות? איזה חברת ספק עדיפה וכו' כרגע יש לי חודש ראשון חינם אז אני מנסה, אשמח לפידבק.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אספתי פה את המחירים הכי זולים (חוץ מאקוונט) לכבלים 750 וADSL1.5 וזה יוצא ככה (אם קונים את המודם) כבלים: 119 לחברת הכבלים+30$ (145 ש"ח)לספק ADSL: 129 לבזק+35$ (180 ש"ח) לספק אז בשביל עוד 35 ש"ח בחודש אני בעצם יכול לקבל כפול מהירות????
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לחברי הפורום, שלום. להורים יש מחשב נייח עם חיבור אינטרנט של 15 מגה דרך מודם רגיל של בזק דגם AZTECH (לא יודעת האם זה רלוונטי לגבי ההמלצה שאני מבקשת, אבל חשוב לי שעם הראוטר שאקנה תהיה אפשרות להשתמש בו גם אם אי פעם בעתיד יעברו להוט). אני צריכה לקנות להם ראוטר שיהיה אפשר להתחבר עם סמרטפונים/טאבלטים. מבקשת המלצה/עזרה בבחירת הראוטר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זקוק לנתב חדש ואין לי כ"כ מושג איך לבחור אחד... פעם אחרונה קניתי בהמלצת מישהו מפה EDIMAX 6204WG שבדיעבד הוא פשוט צעצוע עלוב ולא אמין (לדעתי...) במיוחד לאומת ה zonealarm z100g שהיה לי קודם לכן וגם הכיל firewall אינטליגנטי. המחשבים אצלי בבית במרחק של עד 15 מטר בערך, אני מעביר בין המחשבים הרבה תכני HD ונכון לעכשיו הם עוברים יותר מהר עם דיסק-און-קי מאשר ברשת (אני לא מדבר בכלל על לצפות ממחשב אחר). כמו גם שאני עובד הרבה מהבית וזקוק לחיבור אמין. אז יש המלצות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים ! יש ברשותי מודם ALCATEL SPEED TOUCH HOME שבוצע בו השינוי ושידרוג התוכנה ע"מ שיתפקד כחייגן , כרגע הוא מחובר ברשת כבלים ע"י האב עם כבל מוצלב . הייתי רוצה להפוך את הרשת לאלחוטית ( 3 מחשבים - אחד נייד 2 נייחים ) , האם ישנה בעייה כלשהי בשינוי הנ"ל בגלל שהמודם מתפקד כחייגן ועבר את השדרוג ? איזה שינויים צריך לעשות ? האם יש צורך בשינויי הפרוטוקול ( NETBUEI ) ? יש לי 2 נתבים אלחוטיים ברשותי , LG LW2100AP ואחד נוסף של GIGABYTE GN-846B , וכמו כן גם 2 התקני רשת אלחוטיים ( PCMCIA ואחד בתצורת USB שנייהם מתוצרת LG ) , האם הם מתאימים לצרכים שלי ? אוכל לקבל הדרכה קצרה או כיוון כיצד עלי להתחיל או אתר או מדריך כלשהו ? תודה מראש ! אביב .
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי... אני עומדת לרכוש מחשב לחדר שלי וברצוני לאפשר אינטרנט למחשב שבתוך החדר שלי... יש מחשב עם אינטרנט מחוץ לחדר שלי וברצוני לקנות ראוטר אלחוטי ובעזרת כרטיס רשת אלחוטי שיתחבר למחשב שאני אקנה לגלוש באינטרנט. הבעיה היא שהחדר שלי הוא ממד (מעין מקלט) ואני חוששת שאם אני ארכוש ראוטר אלחוטי וכרטיס אלחוטי התדרים לא יהיו מספיק חזקים בגלל שהקירות מבטון ואני לא אוכל לגלוש באינטרנט בכלל או שהאינטרנט יהיה איטי ממש. המרחק בין החדר שלי לבין המחשב עם עמדת האינטרנט הוא בערך 10 מטרים. אשמח לקבל חוות דעת מכם... תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זקוק למודם + ראוטר או מודם ראוטר משולב. (יש לי תשתית בזק/ספק אקספון 40MB) יש לי הזדמנות לקנות מודם ראוטר מחבר, שהיה בזמנו מחולק ללקוחות בזק - DLINK 6850U, בסביבות כ200 שח. האם ישנה עסקה משתלמת יותר ברמת המחיר הזו? חשוב לציין שאני מעוניין להשאיר את האופציה להשתדרג בעתיד למהירויות גבוהות יותר (וקטורינג לדוגמא) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי 1.5 בזק בזק . בהתחלה לא רציתי 2 מגה כי זה היה בזבוז אבל עם המחיר ירד אני מוכן לשדרג . על כמה המחיר עומד .
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה קטנה בנעוץ רשום כך: מפתח ההצפנה שהכותב התכוון כאן הוא הסיסמא בהתחלה כאשר אני רוצה להתחבר לראוטר? מה שבדר"כ נפוץ כ: Admin וסיסמא 12345? www.grc.com/password ומהאתר הזה שאני יקח את הסיסמא הוא בטוח? זאת אומרת אם יש שמה מאגר של סיסמאות, מי שמעוניין לפרוץ פשוט יכנס למאגר וינסה את המזל יש סיכוי כזה? או שזה בטוח לחלוטין לשים את הסיסמא מהאתר הזה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-