רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
האם יש קוד שידומם את הקו מצליל חיוג באופן זמני?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד לפני כמה חודשים, הייתי מחבר את המודם של הוט, לראוטר (1043), והכל היה טוב ויפה עד שהראוטר החליט להשתגע ולסבול מניתוקים. ללא שום קשר, עברתי לבזק. וקיבלתי את המודם / ראוטר המשולב שלהם. ניצלתי את העובדה שהמוצר שלהם יכול לשמש גם כראוטר (עם תדר5GHZ), ולא רכשתי ראוטר חדש מאז. החיסרון היה - ויתור על הרשת הקווית שלי (תשתית של 1GB\S בכל הבית), הואיל והמוצר של בזק לא תומך במהירות הזו. הפיתרון היה לכבות את הWIFI ב1043, לנתק את האנטנות ולעשות בו שימוש כסוויצ' בלבד (שום בעיות יציבות מאז), ולגשר בין הראוטר לסוויצ'. הבעיות? היות והרשת הקווית לא "מתקשרת" עם הרשת האלחוטית כמו שצריך, אני נאלץ למצוא פתרונות יצירתיים, (דוגמת הגדרה ידנית למדפסת שמחוברת באלחוט לרשת הביתית, לא יציב ומשתגע מי…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי שמחובר לחברה הזאת איך היא ביחס לבזק +בזק בן לאומי (GAMER) במהירות של 5MB? זה כבר עובר כל גבול, לא מדבר על הורדות שגם שם זה קטסטרופה אבל פאקינג סרטון מסכן ביוטוב אני לא יכול לראות? מה זה החרא הזה? הבנתי שCCC די טובה אפשר קצת פרטים עליה? האם תשתית של בזק וCCC יכולים לחיות באותו בית בשלום? הכוונה אם במשרד יהיה CCC וכל שאר הבית CCC?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לום לום.. בקיצור אני עשה אתר ביתי על המחשב שלי בעזרת התוכנה AppServ בכל אופן התקנתי אותה ולא נפתח לי SqlServr אין לי את השרת כלום זה כאילו לא מותקן.. מה לעשות ? וגם אי אפשר לפתוח את זה מחדש.. בקיצור מי שהתעסק עם זה פעם שיעזור לי בבקשה :]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום עקב הבנתי כמה אני חסר הבנה בנושא של ראוטרים ורשתות, אשמח להצעה לגבי ראוטר לתשתית הוט בערך 2.5 מגה במחיר זול עד 200 שקל. אין צורך שיהיה N בתודה לכל העוזרים ומצטער על ההטרדה. כמו כן בנושא אחר האם כדאי לעשות טריד אין לראוטר בזק של סימנס בתמורה לאחד הראטורים החדשים שהם מחלקים?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא ידוע אם זה הפורום הנכון לשאול את השאלה אם לא תעבירו את האשכול ואל תנעלו תודה. אני מוריד עכשיו קובץ והמהירות נורא נמוכה זה נע מ60 ק"ב ומטה מהירות האינטרנט שלי היא2.5 ולפי האתר המהירות אמורה להיות הרבה יותר גדולה באתר בזק בינלאומי כתוב של2.5 מ"ג מהירות ההורדה היא 320 ק"ב. מה לעשות? האם זה קשור לאתר שאני מוריד ממנו megaploud?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה טובה למדידת ביצועי תקשורת וכדומה (Connection Monitor or something like this...)?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 2.5 MB של נטוויזן ותשתית של הוט. האינטרנט מעובר למחשב שלי ע"י רוטאר ממחשב אחר עכשיו הקטע הוא שמתי שאני מדבר בשיחה קולית בתוכנות כמו:skype,oovoo וכד' האינטרנט מתנתק לאחר כמה זמן רק במחשב הזה (אני חושב שזה בגלל התוכנות של השיחה וגם אני כמעט בטוח שזה בכלל המחשבים לא פועל למה לא בדקתי בדיוק שנייה בשנייה) ואינטרנט מתנתק לכמה שניות ולפעמים לכמה שניות במודם ובראוטר הכל פועל כמו שצריך... תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שידרגתי לוח אם ומעבד ולא מצליח להחזיר את הרשת. יש לי ראוטר DLINK מחובר בכבל למודם של הוט. המחשב מחובר בכבל לראוטר. המחשב מצליח להתחבר לאינטרנט אם אני מחבר את הכבל של הוט ישירות אליו. יש גם וויפיי דרך הראוטר. ז"א הוא מקבל אינטרנט. לא מבין למה המחשב לא. החלפתי 3 כבלים ולא עזר. האם אולי יש הגדרות שצריך לשנות בראוטר? התקנתי גם דרייברים הכי עדכניים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 מחשבים ניידים באחד מערכת הפעלה XP ובשני מערכת הפעלה VISTA התקנתי רשת אלחוטית המחשב עם ה XP עובד בצורה מושלמת אני מתחבר איתו בצורה אלחוטית והכל בסדר אבל המחשב עם ה VISTA מתחבר לי רק עם כבל רשת שמחובר לראוטר.. כשאני מנסה להתחבר איתו בצורה אלחוטית הוא נכשל בחיבור איך אני יכול לפתור את הבעייה הזאת כך ששני המחשבים יתחברו בצורה אלחוטית? תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום רק לכולם, יש לי שאלה שאני לא מוצא עליה תשובה בשום מקום. איך ברגע ששולחים מייל מארה"ב לישראל הוא עובר? האם יש אנטנות אל חוטיות שמעבירות את הנתונים ? או כמו ששמעתי שיש סיבים תת-ימיים שעוברים באוקינוס? איך הסתדרו לפני כמה שנים, לפני שנכנס הWIFI?? בקיצור איך כל העניין הזה עובד? תודה רבה לעוזרים ואנא ממכם רק מי שבאמת יודע דברים בטוחים שיגיד. בנוסף אם מישהו מכיר אתרים שמסבירים על העניין אשמח גם לקבל. תודה שוב.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבים המקושרים ביניהם באמצעות כבל רשת מוצלב האחד (ראשי) עם מערכת Windows XP והשני עם מערכת Windows 98SE. הרשת פועלת מצויין ולא נתקלתי בשום בעיות. כל הכוננים משותפים בין שני המחשבים וגם מסומנים באפשרות "Allow network users to change my files". אבל כאשר אני ניסיתי להכנס לתוך תקיית הprogram files מהמחשב המשני לא ראיתי את התקייה (כמו כן גם תקיית ה-Windows)! כשניסיתי לשתף את התיקייה, (לחיצה ימנית ו- ...Sharing and Security) אז האפשרויות היו חסומות ובתחתית החלון ההודעה: all the options on this tab are disabled because this folder is used by the operating system Print Screen (מצטער על האיכות..). כמו כן, בחיפוש קצרצר בעזרה של האקס פי מצאתי את הדבר הבא. אני רוצה לציין …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני עובר בקרוב לדירה שנמצאת בבניין בן 10 שנים, ואני רוצה לרשת את כל הבית. WIFI לא אופציה מבחינתי. התשתית + ספק הם הוט והוטנט. בדירה הנוכחית הצלחתי לאלתר פתרון באמצעות מתאם חשמלי והרבה חוטים מכוערים שעוברים סביב קירות בבית. בדירה החדשה הייתי רוצה פתרון יותר אלגנטי ונקי. השאלה שלי היא כזאת: בכל חדר יש שקע של בזק וכבלים. האם אפשר להשתמש איכשהו בשקעים האלה כדי לרשת את כל הבית במקום להתחיל להעביר חוטים? הרי בשביל להתחבר לתשתית האינטרנט של הוט מחברים את ההוטבוקס לכבלים ולטלפון, אז למה אי אפשר לעשות את זה 4 פעמים (ב4 חדרים)? תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת עם מספר מחשבים , אני יכול לשתף קבצים וכל מחשב רואה את השאר , כל המחשבים מתחברים לאינטרנט בעזרת ROUTER , אחד המחשבים לא מצליח להכנס לאינטרנט למרות שקיים שיתוף קבצים. ה FIREWALL במחשב נותק ונראה כי אין דבר החוסם את הגישה לאינטרנט. תודה על העזרה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקוח בחברת הבזיון הארצית לשירותי אינטרנט (להלן 012), לא רוצה לציין מה כבר עברתי איתם בעבר אבל חייב להדגיש כי גם בחשבון GAMER ב-012 הפורטים חסומים ומהירות ההורדה בTORRENT היא 0 . יותר נכון בין 0 ל10 ביט. אני מתכוון לתבוע את החברה על מירמה, הפרת הסכם התקשרות ומכתב התרעה לסמנכ"ל 012 כבר נשלח. פשוט בבושה וחרפה. על תעשו טעות ואל תענו לשכנועים של נציגי השירות לחבר אתכם לחבילת גיימר תוך כדי מתן מידע כוזב שהמהירות תשתפר פלאים! אעדכן בהמשך.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאני גולש באתר ובעוד מספר אתרים הטעינה איטית, זה מתבטא שדורש זמן ארוך עד להצגת העמוד אני מחפש איך לשפר את מהירות הגלישה וטעינת האתרים או הגורם לבעיה אני מחובר למהירות 30 מגה, באופן אלחוטי לנתב של אורנג הצעות יתקבלו בברכה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בתוכנת הדואר המדהימה INCREDMAIL XE
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן התחברנו לרשת האלחוטית שבמצע, ספק = בזק וגם תשתית = בזק 014 חבילה של 1.5K. לפני שעברנו לרשת אלחוטית המחשבים היו מחוברים ברשת חוטית עם כרטיסי רשת, וכל פעם שמישהו רצה לשחק ברשת (CS\UT) היינו מתחשבים אחד בשני ועוזבים את המחשב. כיום, עוד מחשב הולך להגיע בקרוב והמחשבים יהיו מחוברים כך : 2 לראוטר האלחוטי, והמחשב הנוסף עם כרטיס אלחוטי. הבעיה כבר היום, שבעת משחק ברשת יש לאגים קבועים ומעצבנים, ב2 המחשבים!! וזה לא בגלל עומס, כאשר במחשב אחד משחקים השני פנוי לחלוטין ואף מכובה. מה אני עושה בשיל לפתור את זה??? :s05: תודה רבה קובי.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
privateinternetaccess.com
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוק טוב.. אני מחפש ליקנות כמה חלקים שלא מצאתי אותם באינטרנט רציתי לעשות השוואת מחירים . ליפני שאני רץ ליקנות , הבעיה שאני מחפש את החלקים הספציפים האלה .. iomega storcenter px6-300d אל פסק apc back-ups pro 1500va st2000dm001 2tb 7200 rpm sata3 איפה אני יכול לבדוק מחירים של המוצרים האלה .. ספציפי, יש אולי למישהו קישורים ישירים ? תודה רבה לכם ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם אני מדבר על דירה של כ100 מטר. הראוטר נמצא בצד השמאלי בחדר שינה והוא מכסה חצי מהדירה שבצד השמאלי. חשבתי לשים Repeater באמצע ומשם הוא יקח את הקליטה הלאה למטבח וסלון שיושבים בצד הימני של הדירה. אשמח לקבל המלצות לRepeater חזק ואמין. או פתרון אחר.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה המצב חברים? אני ינסה להסביר מה אני רוצה לעשות, קודם כל הציוד: D-LINK DSL-6740U G1 @ 2.55 EDIMAX BR-6424N V2.0 @ 1.21 במחשב נייד שלי יש כרטיס WLAN בתקן G בלבד, אז רציתי להתחבר אם ה EDIMAX ב LAN, ושהוא יתחבר ב על חוטי ל DLINK, השאלה מאיפו מתחילים ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ותודה מראש לעוזרים. אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי שיהיה לי כגיבוי לימים קשים בהם ישנה בעיה או תקלה. אני מעוניין בכרטיס רשת כמה שפחות בולט מהמארז, כיוון שיש מאחוריו מין פלטה שהיא בעצם רגל של השולחן. ראיתי את שני אלו: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DWA-548 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=EW-7612UAn הראשון נראה לי אמין ואיכותי יותר למרות שעל שניהם רשום שתומכים בתקן N ועד 300Mbps. הקאצ' הוא שיש ברשותי שני כרטיסי מסך, אחד מהם עם קירור אקסלרו עבה במיוחד ולא ממש נשארו לי חריצים פנויים, יש גם כרטיס קול בנוסף לאלו. האם הכרטיס בקישור השני יעשה טוב את העבודה? אני לא צריך מרחק קליטה גדול, גג 2 מטר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי חודשים של הרשמה מוקדמת לבעלי סימנים רשומים. נפתחה לפני כחצי שעה באופן רשמי האופציה לקנות שם דומיין בעברית כאשר שמות דומיין בעברית שנקנים היום תחת CO.IL יקבלו בעתיד גם סיומת בעברית (כנראה יל) נכון להיום כל הדפדפנים השולטים בשוק תומכים בזה/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-